Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Μαριλίνα αργότερα περιμένουμε τα καλά νέα σου!

Jasmini μην αγχώνεσαι καθόλου! Ακόμα για να τα αγοράσουμε είναι σχετικά νωρίς, οπότε μέχρι να φτάσει η ώρα θα φτιάξουμε έναν μπούσουλα που θα μας βοηθήσει όλες! Τώρα για την καλαθούνα έχω να πω το εξής: αν όταν γυρίσετε σπίτι, τα κοιμίσεις κατευθείαν στις κούνιες τους, τότε δεν σου χρειάζονται οι καλαθούνες, να μεταφέρεις τα μωράκια σου με τα καθίσματα αυτοκινήτου που ούτως ή άλλως θα χρειαστείς και θα είναι και πιο ασφαλές.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Με λιγα λογια Γιασεμι μου οι καλαθουνες ειναι απαραιτητες στην περιπτωση που δεν εχεις χωρο στο υπνοδωματιο σου για κουνιες, κατι ισως αναμενόμενο καθως θα ειναι 2 οι κουνιες. Εκτος και αν τα βαλεις σε μια οσο ειναι στο δωματιο σου αφου δεν κουνιουνται καθολου τους πρωτους μηνες.

Αν ομως το δωματιο τους ειναι πολυ κοντα στο δικο σου και τα βαλεις εκει απο την αρχη, η καλαθουνα δεν χρειαζεται ουτε απο το μαιευτηριο στο σπιτι, καθως ειναι καλυτερο να το βαλεις στο καθισματακι του αυτοκινητου, που ετσι και αλλιως θα παρεις και που συνηθως για τετοιες ηλικιες λειτουργουν και σαν πορτ μπεμπε ή και ριλαξ και πολλες φορες τοποθετουνται και στο καροτσι μεχρι να μεγαλωσει λιγο το μωρο και να το βαζεις στη θεση του καροτσιου. Επειδη ομως εγω δεν εχω εμπειρια με διδυμα σου λεω για τη δικη μου εμπειρια με ενα μωρο.

Παντως σας ξαναλεω, οτι δειτε οτι χρειαζεστε και δεν το εχετε απλα θα στειλετε καποιον να το παρει εκεινη την ωρα και πανω απολα... "Breathe in, breathe out Daniel son!".;)

Κορίτσια συμπλήρωσα την λίστα με αυτά που είπατε και με 2-3 που θυμήθηκα.

1) Φορμάκια κοντομάνικα

2) Μπιμπερό

3) Πιπίλες

4) Σαλιάρες

5) Καλαθούνα

6) Ριλάξ

7) Αποστειρωτή

:cool: Εσώρουχα αμάνικα

9) Πανούλες αγκαλίτσας

10) Μπουρνουζάκια

11) Πικέ κουβερτούλα

12) Σελτεδάκια

13) Πανάκια ώμου

14) Γαντάκια

15) Νυχτικά

16) Επιθέματα στήθους

17) Σουτιέν θηλασμού

18) Σεντονάκια

19) Καθησματάκι αυτοκινήτου

20) Κούνια

21) Κουνουπιέρα

22) Καρότσι

23) Καλτσάκια

24) Βούρτσα για μπιμπερό

iWgPp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Όταν έχω λίγο μυαλό θα κοιτάξω εκ νέου τη λίστα!! Τώρα δεν μπορώ!!

Λοιπόν... ο υπέρηχος πήγε μια χαρά. Η καρδιά της μικρής είναι πολύ μικρή (ότι μπορεί να δει όπως τόνισε η γιατρός!!!). Επίσης, με απογοήτευσε πλήρως γιατί έκανε κάτι σχόλια του στυλ "δεν έχει σταθεί λεπτό" και αποφάνθηκε ότι θα είναι το ίδιο υπερκινητική με τον αδελφό της... Φοβάμαι ότι δεν θα παραπονιέμαι πολύ ακόμα για επιπλέον κιλά!!!

Επίσης, βγήκανε τα τελικά αποτελέσματα της αμνιοπαρακέντησης και είναι όλα καλά!!!!

Την επόμενη εβδομάδα θα κάνω και το β΄επιπέδου και... τρέμετε μαγαζιά!!!

Πολλά θέλω να ψάξω!!

Λοιπόν: τι μου είχανε πει και το είχα κάνει, μιας και δεν μπόρεσα να θηλάσω αποκλειστικά τον γιο μου: Είχα θερμός με νερό έτοιμο (γιατί το νερό για το γάλα του μωρού πρέπει να βράζει για 10 λεπτά, άρα σκεφτείται την πείνα του). Μάλιστα, υπερβολική όπως πάντα, είχα 2 θερμός: το ένα κρύωνε αμέσως το νερό, το άλλο το διατηρούσε ζεστό. Έτσι έκανα μία ωραία μύξη και είχα έτοιμο χλιαρό γάλα για το νινί μου!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

λοιπόν έχω κάνει μια λίστα με τα πράγματα που θεωρώ οτι είναι απο τα πιο αναγκαία για τις πρώτες μέρες του μωρού στο σπίτι κατα την δική μου άποψη.λοιπόν

για το αυτοκίνητο

• καθισματάκι αυτοκινήτου/καλαθούνα
  • προστατευτικό για τον ήλιο
  • σεντονάκι/σφήνα(αν χρησιμοποιήσουμε καλαθούνα)

για την φροντίδα του μωρού

• πάνες/κρέμα για τα συγκάματα/μωρομάντηλα
  • σαμπουαν/αφρόλουτρο/φυσικό σφουγγάρι/ενυδατική κρέμα
  • γάζες/ καθαρό οινόπνευμα
  • οτρισαλιν/ανταλακτικά /αμπούλες φυσιολογικού ορού

Επεξεργάστηκαν by ΤΙΤΗ

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Διαφημίσεις

για το σπίτι

• 4-5 μπιμπερό μεγάλα/2-3 μικρά/πιπίλες για τα μπιμπερό/βουρτσάκι για τον καθαρισμό τους
  • βάση για να στεγνώνουν τα μπιμπερό
  • πιπίλες
  • 5 σελτεδάκια
  • 10 πανάκια αγκαλιάς
  • ενδοεποικινωνία
  • φωτάκι νυχτός
  • κουνουπιέρα για την κούνια /καλαθούνα
  • θερμόμετρο χώρου
  • βούρτσα/νυχοκόπτης/ψαλιδάκι
  • σφουγγάρι που μπαίνει στο μπανάκι

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Καλησπέρα!!

Τίτη και Μαίρη ωραίες οι λίστες!! Πρέπει να τις δούμε συνολικά.

Τίτη μου, απλά εννοούσε η γιατρός ότι είναι ακόμα πολύ μικρή η καρδούλα και λόγω της ευκρίνειας του υπερηχογράφου δεν μπορούσε να διακρίνει κάτι περισσότερο. Τίποτα το κακό δηλαδή!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Μαριλίνα δηλαδή όλα καλά! Πολύ χαίρομαι για σένα!

Άντε να περάσει αυτός ο μήνας, να ησυχάσουμε όλες!!! Δεν περνάνε οι μέρες...

Οντως ωραίες οι λίστες, αλλά κάπως πρέπει να τα ενώσουμε και να ανανεώνουμε μία. Μου άρεσε ο διαχωρισμός της ΤΙΤΗΣ και μπορούμε να φτίαξουμε και μία ενότητα με το μαιευτήριο. Θα προσπαθήσω να το κάνω παρακάτω και αν συμφωνείτε το συνεχίζουμε. Αν πιστεύετε ότι δεν βολεύει πείτε καμία άλλη ιδέα.

για το σπίτι

• 4-5 μπιμπερό μεγάλα/2-3 μικρά/πιπίλες για τα μπιμπερό/βουρτσάκι για τον καθαρισμό τους
  • πιπίλες
  • 5 σελτεδάκια
  • 10 πανάκια αγκαλιάς
  • ενδοεποικινωνία
  • φωτάκι νυχτός
  • θερμόμετρο χώρου
  • σφουγγάρι που μπαίνει στο μπανάκι
  • αποστειρωτή
  • κούνια
  • καλαθούνα
  • ριλάξ
  • σεντονάκια
  • πικέ κουβερτούλα
  • μπουρνουζάκια
  • πανάκια ώμου
  • φορμάκια κοντομάνικα
  • φορμάκια αμάνικα
  • σαλιάρες
  • καλτσάκια
  • γαντάκια
  • μπανάκι

για το αυτοκίνητο

για το μαιευτήριο

• νυχτικά
  • επιθέματα στήθους
  • σουτιέν θηλασμού
  • σαμπουάν, αφρόλουτρο, σφουγγάρι
  • παντόφλες και σαγιονάρες
  • ωτοασπίδες

γενικά

• καρότσι
  • ομπρέλα καροτσιού

Πάντως κορίτσια νιώθω πολύ τυχερή που βρήκα αυτό το site και μιλάω μαζί σας, που με καταλαβαίνετε απόλυτα, γιατί κι εσείς είστε στην ίδια φάση!!!;)

Καλημέρα! Τινάκι πολύ καλύτερη η λίστα έτσι! Εγω ψάχνω να βρώ πως θα φτιάξω το παιδικό δωμάτιο. Σκέφτομαι να αφήσω μέσα και ένα μονό κρεβάτι για να κοιμάμαι εκεί, γιατί ο άντρας μου ξυπνάει στις 6 το πρωί για δουλειά και είναι κρίμα να μην κοιμάται καθόλου το βράδυ.

iWgPp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!!!

Μαίρη την λίστα την οφείλουμε σε εσένα που είχες την ιδέα και στην ΤΙΤΗ που έκανε τον αρχικό διαχωρισμό, καλή συνέχεια λοιπόν και με το καλό να ξεκινήσουμε τα ψώνια!!!!!!!!!!

Για το δωμάτιο μιας και ο άντρας σου ξυπνάει τόσο νωρίς, βάλε το κρεβάτι όπως το έχεις σκεφτεί καλού κακού, αλλά μην το θεωρήσεις δεδομένο οτι από την αρχή θα πας εκεί να κοιμάσαι. Περίμενε να δεις πως θα είναι οι πρώτες μέρες με το μωράκι σας, συζήτησέ το και με τον άντρα σου και αν κριθεί απαραίτητο, τότε το χρησιμοποιείς! Μπορεί ο άντρας σου να μην ενοχλείται τόσο και να μην χρειαστεί να φύγεις από το πλάι του!:-D

Γειά σας εγκυούλες!!!!!! Πάρα πολύ ωραία η λίστα, μπράβο στα κορίτσια!!!! Άντε να κάνουμε το β επιπέδου να αρχίζουμε σιγά σιγά τα ψώνια για τα μωράκια!!!

Για το δωμάτιο του μωρού σκέφτηκα κι εγώ να αφήσουμε ένα καναπέ μέσα - ο οποίος υπάρχει ήδη δλδ στο δωμάτιο - για ώρα ανάγκης γιατί κούνια δεν χωράει στο δωμάτιο μας και έτσι θα κοιμάται το μωράκι στο δικό του... το βρίσκω καλή ιδέα να υπάρχει έστω και αν δεν χρησιμοποιείται καθημερινα!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Πολύ ωραία η λίστα!!!

Να συμπληρώσω λίγο και να επισημάνω κάτι;;;

- Μακρυμάνικα φορμάκια & ζακετάκι (έστω λίγα, αλλά κι αν είναι καλοκαίρι χρειάζονται κάποιες φορές)

- σελτεδάκια θα έβαζα παραπάνω, ούτως ή άλλως χρησιμοποιούνται για πολύυυυυ καιρό

- αντί για μπανάκι και σφουγγάρι μαζί, θα πρότεινα ένα μπανάκι με κλίση από τον σχεδιασμό του σαν το παρακάτω. Μας είχαν πει στο μαιευτήρι ότι σφουγγάρια, πανιά κλπ μαζεύουν μύκητες κλπ.

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1100308&itmid=1126787

- τα πανάκια αγκαλιάς (αν εννοείς αυτά που εννοώ, δλδ σεντονάκια για να κρατάμε το μωρό αγκαλιά) χρησιμεύουν και για το καρότσι, το ριλάξ κλπ.

- Θερμός για να κρατάμε το αποστειρωμένο νερό.

- σφηνάκι για τον ύπνο μας είχε βολέψει πολύ, αλλά ήταν χειμώνας. Για το καλοκαίρι διατηρώ τις επιφυλάξεις μου.

- για το μαιευτήριο τα ρούχα με τα οποία θα πάρουμε το παίδι μαζί μας.

- γενικά: μία τσάντα που θα κουβαλάμε μαζί όταν πάμε βόλτα με τα απαραίτητα (πάνες, αλλαξιά ρούχα, μπιμπερό κλπ)

Τι λάθος είχα κάνει: Αγόραζα γάλατα για το παιδί λες και μας απειλούσε πυρηνική καταστροφή. 3-3 τα κουτιά, λες και θα γινόταν... κι εγώ δεν ξέρω τι. Το παιδί, όμως, παρουσίασε αλλεργία στο αγελαδινό γάλα και πήραμε υποαλλεργικό (3 κουτιά και από εκεί). Σε λίγες μέρες παρουσίασε παλλινδρόμηση και τα 2 κουτιά... πήγανε χαμένα... Προσοχή στις υπερβολές...

Φιλάκια και καλή εβδομάδα!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα και από μένα κορίτσια!

για το σπίτι

• πιπίλες
  • σελτεδάκια (τουλάχιστον 5)
  • 10 πανάκια αγκαλιάς (για αγκαλιά, καρότσι, ριλάξ κτλ.)
  • ενδοεποικινωνία
  • φωτάκι νυχτός
  • θερμόμετρο χώρου
  • αποστειρωτή
  • κούνια
  • καλαθούνα
  • ριλάξ
  • σεντονάκια
  • πικέ κουβερτούλα
  • μπουρνουζάκια
  • πανάκια ώμου
  • φορμάκια κοντομάνικα
  • φορμάκια αμάνικα
  • φορμάκια μακρυμάνικα & ζακετάκι
  • σαλιάρες
  • καλτσάκια
  • γαντάκια
  • μπανάκι & σφουγγάρι ή μπανάκι με κλίση
  • θερμός
  • σφηνάκι για τον ύπνο
  • καλάθι για τα άπλυτα του μωρού

για το αυτοκίνητο

για το μαιευτήριο

• νυχτικά
  • επιθέματα στήθους
  • σουτιέν θηλασμού
  • κρέμα για τις θηλές
  • σαμπουάν, αφρόλουτρο, σφουγγάρι
  • παντόφλες και σαγιονάρες
  • ωτοασπίδες
  • ρουχα για το μωρό
  • πάνες αγκαλιάς
  • μωρομάντιλα για τα χέρια
  • φωτογραφική/κάμερα

γενικά

• καρότσι
  • ομπρέλα καροτσιού
  • τσάντα για τα απαραίτητα του μωρού

Η λίστα ανανεώθηκε!!!! Ότι άλλο θυμηθείτε γράψτε το, να το συμπληρώσουμε!!!

Μαριλίνα εγώ έχω δει ένα μπανάκι της fisher price με διχτάκι για αυτό το λόγο, σαν αυτό: http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=43970&selcat=bgpty

Λες να μην κάνει???

Φιλάκια σε όλες!!!

καλησπέρα μανούλες,χαίρομαι που μπαίνουμε στο κλίμα των αγορών, πολύ μου αρέσει.

μαριλίνα οι ποσότητες που ανέφερα είναι ενδηκτικές για τις πρώτες μέρες, μετα αναλόγως κάθε μανούλα τι την βολεύει και τι όχι προσθέτει.όσο για το μπανάκι που λέτε με την tinaki και εγώ για αυτό της fiser price πήγαινα να πάρω,αλλα επειδή το είχε η αδερφή μου και είδα οτι την βόλεψε μόνο για 3 μήνες, διάλεξα ένα κλασικό μπανάκι που ήταν λίγο μεγαλύτερο, και το χρησιμοποιώ ακόμα και τώρα στην μικρή μου(ή μήπως να την λέω μεγάλη πλέον):rolleyes:.αυτό όμως που βολεύει κάποιον, μπορεί να μην βολέψει καθόλου κάποιον άλλον γι αυτο και ποτέ δεν επιμένω.το αφήνω στην κρίση του καθενός

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...