Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @MK2012κορίτσι μου λυπάμαι, τώρα είδα ότι έκανες χοριακη. Μην το βάζεις κάτω! Είσαι νέα κοπέλα, θα τα καταφέρεις, είναι απλά θέμα χρόνου! Η ΑΜΗ είναι ενδεικτικη της ποσότητας και όχι της ποιότητας. Γνωστή μου έμεινε μόνη της έγκυος λίγο πριν ξεκινήσει εξωσωματική στα 42 με ΑΜΗ=0,2. Επειδή η ηλικία σου είναι σημαντικό ατού, μην κάνεις βεβιασμενες κινήσεις. Δείτε έναν ανδρολόγο για να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο να ελεγχθεί στον αντρικό παράγοντα. Πήγαινε στην Οικονομοπουλου στο Έλενα να σε ξετιναξει στις εξετάσεις. Μπορω να σου στείλω και το mail της αν θες. Δες ένα καλό ενδοκρινολογο. Έχω 2 στην Αθήνα να σου προτείνω. Επίσης μια φίλη έκανα prp ωοθηκών και είδε μεγάλη διαφορά στους φυσικούς κύκλους. Έπαιρνα 2,3 ωάρια κάθε φορά που δεν έβγαζε ούτε με φάρμακα. Βέβαια ίσως είναι και θέμα οργανισμού αν θα ανταποκριθεί. Είναι γιατροί που δεν το πιστεύουν. Κάνε μια κουβέντα με το γιατρό σου να σου λύσει τις απορίες που έχεις αλλά και μια κουβέντα με κάποιο άλλο γιατρό δε θα ήταν κακή. Εγώ κορίτσια είχα μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένη από την ομάδα του Μαντουδη. Όμως ήταν πανάκριβος για να πάω εκεί. Έκανα ένα ραντεβού μαζί του και πραγματικά μου είπε πολύ αξιόλογα πράγματα. 

Επίσης να προσπαθείτε και μόνοι σας όταν δεν κάνετε ωοληψίες, μην το ξεχνάς αυτό! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερούδια!!!

Αγγελική μου,

χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρονται και να σε χαιρόμαστε!!!!! :-P:razz:

Φιλλιόπι μου,

μπράβο στο αγοράκι σου. Α, μωρέ, είναι μικρούλης ακόμα!!! ;)

Καλέ στρώσατε;;; Εμείς πάντα στρώνουμε τέλος Νοέμβρη... :rolleyes:

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδια μανουλίτσες!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές Μαρινάκι μου! Κι εσύ να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Τελικά έστρωσα το Σάββατο το σαλόνι και την τραπεζαρία. Μου έχει τώρα η κουζίνα και το δικό μου δωμάτιο τα οποία δεν με αγχώνουν. Μάλλον το επόμενο Σάββατο είναι η σειρά τους. Έστρωσα Μαρινάκι γιατι ο μικρός κάθεται κάτω και πάιζει και τα πλακάκια είναι κρύα πιά! Περπατάμε και χωρίς παντόφλες όλοι μας ανεξαιρέτως, οπότε έστρωσα και ησύχασα!

Φιλάκια κοριτσάρες!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

• 2 months later...
  • 5 months later...

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα!

Όντως χαθήκαμε Μαρινάκι μου! Να δω πότε θα κανονίσουμε για καφεδάκι!!!

Αύριο έχει γενέθλια το Αιμιλάκι σου οπότε ευελπιστώ να τα ξαναπούμε!

Ξεκινήσατε μπανάκια? Ο μικρός έχει κάνει 5-6 και η κόρη μου έκανε χτες το πρώτο της όπως κι εγώ!

Ελπίζω να διαβάσουμε νέα και από τις υπόλοιπες μανουλίτσες της παρέας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερούδια!!

Η Αιμιλία είχε προχθές την μεγάλη παράσταση του νηπιαγωγείου και την "αποφοίτηση" (κλάμααααα...) και την Τετάρτη έχει μία παράσταση στα αγγλικά. Οπότε δεν έχουμε ξεμπερδέψει ακόμα!!

Πως είναι ο πιτσιρίκος και η μεγάλη;; Αχ, τι ωραία τα μπανάκια!!!

Εμείς έχουμε κάνει λίγα μπάνια. Πήγαμε 1-2 φορές στο εξοχικό, και άλλε δύο στις νεροτσουλήθρες που είναι κοντά στην κατασκήνωση που είναι ο γιος μου.

Θα είμαι κι εγώ αρκετό καιρό χωρίς παιδιά το καλοκαίρι, οπότε επιβάλλεται το καφεδάκι να το καταφέρουμε!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Ο μικρός είναι το ακριβώς αντίθετο της μεγάλης! Ζωηρός και ώρες ώρες βγάζει και νεύρα. Αλλά άμα είναι στις καλές του είναι μιά χαρά παιδί! Εμείς την γιορτή του νηπιαγωγειου την είχαμε στις 15 του μήνα. Τώρα ανυπομωνεί να πάει στο μεγάλο σχολείο!

Η μεγάλη τώρα τελείωσε την πρώτη Λυκείου και καλείται να αποφασίσει ποιά κατεύθυνση θα ακολουθήσει από Σεπτέμβρη. Κατά πάσα πιθανότητα Ανθρωπιστικών Σπουδών ( κοινώς θεωριτική ). Θα δείξει...

Πότε θα είσαι χωρίς τέκνα?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Ευχαριστώ, Αγγελική μου, αν και καθυστερημένα...

Τα κεράκια της τα έσβησε πρωί σε παιδότοπο με όλους σχεδόν τους συμμαθητές της.

Συγκινήθηκα αφάνταστα, γιατί ήταν 4 χρόνια σε αυτό το σχολείο και από Σεπτέμβρη θα πάει σε άλλο που δεν θα έχει μαζί κανένα παιδάκι μάλλον...

Ξέρει κάποια, επειδή πάει ήδη ο μεγάλος τρία χρόνια, αλλά δεν είναι το ίδιο.

Συνολικά 7 χρόνια πήγαιναν και τα δύο σε αυτόν τον παιδικό, είναι συγκινητικό ότι και να πεις...

Σήμερα έρχεται και ο μεγάλος από κατασκήνωση και κατεβαίνουμε εξοχικό.

Εγώ θα γυρίσω Κυριακή - Τετάρτη και μετά θα πάω για καμιά 10αριά μέρες!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!

Μαρίνα είναι όντως συγκινητικό να τα βλέπεις να μεγαλώνουν σιγά σιγά! Ο Χρηστάκος μου ήδη πήγαινε από φέτος σε νέο σχολείο καθώς τον έστειλα σε δημόσιο νηπιαγωγείο φέτος. Στο δημοτικό θα είναι μαζί με αρκετά παιδιά από το νήπειο. Καλά να περάσεις στο χωριό! Εγώ φεύγω το Σαββατοκύριακο με άδεια και γυρίζω τέλος του μήνα. Θα τηλεφωνηθούμε...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

• 4 months later...

Γειά σας κορίτσια! Τι κάνετε; Παρα πολύ καιρό έχω να μπω στο καφε! Πραγματικά έχω τόσα πολλά μέσα στην μέρα να κάνω! Όλη μέρα τρέχω! Τι κάνουν τα πρωτάκια σας; Εμείς καλά, μπορώ να πω πως προσαρμοστήκαμε αν και αυτή την περίοδο έχουμε προβληματάκια με bullying στο σχολείο... ακόμα δεν αρχίσαμε! Τα μικράκια μου καλά, πάνε και αυτά σχολείο, ευτυχώς τα πάνε περίφημα! Για πείτε τα νέα σας, πωσ πάτε, πως τα βγάζετε πέρα με το τρέξιμο;

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Γειά σας και από μένα!

Φιλιώ μου χάρηκα που είστε καλά και που τα πηγαίνετε καλά στο σχολείο. Μην το αφήσεις το θέμα του bullying έτσι, μίλα με την δασκάλα να μην δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα στα παιδιά.

Την προηγούμενη Τετάρτη είχαμε ενημέρωση στο σχολείο του μικρού μου. Είμαι πολύ χαρούμενη καθώς η δασκάλα μου είπε πολύ καλά λόγια για το πρωτάκι μου! Βρε κορίτσια η ανακούφιση που ένοιωσα δεν περιγράφεται καθώς πέρισυ στο νήπιο είχαμε μία πολύ άσχημη χρονιά με τις δασκάλες εκεί. Μου παρουσίαζαν τον μικρό σαν ταλιμπάν και από τα λεγόμενα άλλων γονέων πρέπει να ήταν πολύ συχνά τιμωρία. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το παιδί να έρχεται σπίτι αγρίμι σωστό και να έχει απίστευτη άρνηση να κάνει την οποιαδήποτε εργασία αφορούσε το νήπιο. Αφήστε που μου είχαν πει ότι ήταν πίσω στο γνωστικό κομμάτι και ότι θα χρειαζόταν να κάνει εργοθεραπείες για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της 1ης δημοτικού. Όταν λοιπόν τα είπα όλα αυτά στην φετινή του δασκάλα έμεινε να με κοιτάζει εμβρόντητη και κούνησε το κεφάλι λέγοντας " Ε βέβαια, η εύκολη λύση! "

Φέτος το παιδί έρχεται με χαρά από το σχολείο και ζητάει να κάνουμε τις εργασίες του απο μόνος του πολλές φορές! Αφήστε που είναι ήρεμος! Χιλιοευχαρίστησα την δασκάλα γι΄αυτό κι εκείνη χάρηκε γιατί μου είπε πως αυτό σημαίνει ότι κάνει την δουλειά της σωστά! Όσο για το ότι είναι ζωηρός μου είπε πως είναι όντως, αλλά όχι κάτι το οποίο της δημιουργεί πρόβλημα και μπορεί να του επιβληθεί εύκολα.

Τελικά το παιδάκι μου πρέπει να πέρναγε πολύ δύσκολά πέρισυ και δεν μας έλεγε τίποτα, όσο κι αν προσπαθούσαμε να τον κάνουμε να μας μιλήσει. Κι όλα αυτά γιατί 2 κάργιες, στην καλύτερη περίπτωση, αντί να προσεγγίσουν το παιδί και να το φέρουν κοντά τους προτίμησαν να το βάλουν στην άκρη και να μην ασχοληθούν! Και να το βγάλουν και προβληματικό! Επειδή ήταν απλώς ζωηρό!

Αλλά τρεξίματα δεν έχουμε καθώς ο μικρός δεν θέλει προς το παρόν να ασχοληθεί με κάποια εξωσχολική δραστηρίοτητα. Προτιμά να πάιζει στο σπίτι με την ξαδέρφη του. Άλλωστε τις καθημερινές δεν του μένει και πολύς ελεύθερος χρόνος καθώς επιστρέφει από το σχολείο στις 4.15, χαλαρώνει βλέποντας νικελόντεον μέχρι τις 5.30 και μετά κάθεται να διαβάσει. Όταν τελειώσει θέλει να με βοηθήσει στο μαγείρεμα ή να παίξει με την ξαδέρφη του. Την αδερφή του φέτος την έχει χάσει καθώς ξεκίνησε φροντιστήριο και του λείπει είναι η αλήθεια!

Μαρινάκι που είσαι να μας πεις κι εσύ τα νέα σου?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερούδια!!!

Τι κάνετε, κορίτσια;; σας πεθύμησα!!

Φιλιώ μου,

αν δεν έχεις εσύ τρέξιμο με τρία πιτσιρίκια, ποιος θα έχει;; και η μπουμπού παιδικό, ε;; πως το έχει πάρει;;

Αγγελική μου,

μου πέσανε τα μαλλιά από αυτά που άκουσα... τι δασκάλες υπάρχουν, γαμώτι μου;; ευτυχώς που τα περάσατε αυτά και το παιδάκι είναι μία χαρά τώρα προσαρμοσμένος.

Θυμάμαι που μου έλεγαν για τον γιο μου: "είναι ζωηρός, όπως είναι όλα τα αγόρια". Αυτό θυμήθηκα όταν το διάβασα. Κάποιες φορές που ξέφευγε, μου μιλούσε η δασκάλα και τον "μάζευα" σε συνεργασία μαζί της.

Κι εσείς ολοήμερο να υποθέσω;;

Η μεγάλη τι τάξη πάει;;

Εμένα η μικρή με το γνωστικό κομμάτι τα πάει πολύ καλά, έχει αρχίσει και διαβάζει και της αρέσει πολύ, δανειστήκαμε βιβλία από τη βιβλιοθήκη, πήραμε βιβλία κλπ!!!

Δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα με παρέες, αυτό βλέπω. Μία μέρα παίζει, άλλη δεν παίζει. Η δασκάλα μας είναι, ευτυχώς, φανταστική σε αυτό το κομμάτι και την βοηθάει να προσαρμοστεί, να τη βάλει σε παρέες κλπ. Προσπαθώ κι εγώ, αλλά δεν έχουμε πολλές ελεύθερες ώρες είναι η αλήθεια.

Εμένα, το αντίθετο άκρο: της έκανα αιτήσεις σε διάφορα για να έχουμε εναλλακτικές και ήρθαν και κούμπωσαν όλα και τα θέλει όλα... Κάνει 7 εξωσχολικές δραστηριότητες (τις 6 μία φορά την εβδομάδα και τζούντο 2). Τα έχουμε δει όλα στο τρέξιμο, αλλά τις αρέσουν όλες και δεν θέλει να τις αφήσει.

Τρεχάτε ποδαράκια μου!!!!!

Εγώ είμαι και στο Σύλλογο Γονέων και στο Δ.Σ. του Σκακιστικού Ομίλου και έχουμε και εκεί τρέξιμο!!! Α, ξεκίνησα και φωτογραφία φέτος!!!

Πάμε σε κάνα παιδότοπο, καλέ, να τα πούμε καμία μέρα!!!!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Μαρίνα τι τρέξιμο είναι αυτό????? Χαρά στο κουράγιο σου!

Μπράβο πάντως και στο παιδί που τα κάνει όλα!!!!

Η Κωνσταντίνα φέτος είναι 2α Λυκείου. Δεν μπορώ να το πιστέψω πως πέρασαν 16 ολόκληρα χρόνια!

Να το κανονίσουμε για παιδότοπο. Θα χαρώ πολύ να σε δω αλλά και την Φιλιώ.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...