Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες εγκυούλες!!!!!!

carrie και Ελεάννα καλώς ήρθατε στο παρεάκι μας και με το καλό τα μωράκια σας!!! Σας πρόσθεσα και στην λίστα!

Τινακι μου δεν υπαρχει πρεπει σε αυτα τα πραματα... απλα δεν γινεται... το εχω παρει αποφαση... ουφ... ουχαχαα

Χαχαχαχα!!! Δηλαδή αν δεν γίνω καλή πεθερά δεν θα φταίω εγώ, αλλά η φύση ε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαχαχαχα!!! Δηλαδή αν δεν γίνω καλή πεθερά δεν θα φταίω εγώ, αλλά η φύση ε?

Ετσι ακριβως!:mrgreen:

Καλωσηλθατε τα νεα κοριτσια! Ελεαννα εξαρταται απο τους χωρους και τα χρηματα που θες να διαθεσεις. Ας πουμε εγω δεν χρειαζομουν καλαθουνα αλλα και τον μαρσιπο τον χρησιμοποιησα το πολυ 3 φορες και αυτο για να πω οτι τον χρησιμοποιησα... αλλες κοπελες ομως τις βολεψαν και τα 2! Παρε τα βασικα και κατι παραπανω και οταν δεις οτι κατι λειπει και εχεις γεννησει στελνεις καποιον και παει και το παιρνει. Πραγματικα μην ανησυχεις γιαυτα!

Καλημέρα κορίτσια!!

Αυξανόμαστε και πληθαινόμαστε βλέπω!!!

Κάρυ και Ελεάννα καλώς ήρθατε!!

Ελεάννα παίζει να γεννάμε και μαζί, ε; Στο ίδιο μαιευτήριο. Αν και εγώ θα πάω νωρίτερα λόγω καισαρικής. Ποιο γιατρό έχεις; Εγώ τον Διακάκη.

Στελλίνι, μην ανησυχείς. Ψάξ' το για να είσαι σίγουρη για το μαιευτήριο. Κατ' αρχάς να ξέρεις ότι δεν είναι όλα τα διδυμάκια απαραίτητα πρόωρα. Ξέρω συνάδελφο που τα γέννησε στο μήνα της. Τώρα, από πρακτικής πλευράς, εάν γεννηθούν πρόωρα, πιο πολύ θα σε βολέψει δημόσιο νοσοκομείο από πλευράς οικονομικής κλπ. Μία γνωστή μου γέννησε πρόωρα τα διδυμάκια της σε ιδιωτικό και μετά είχε το εξής πρόβλημα: Ενώ βρισκόταν περιοδικά διαθέσιμη θερμοκοιτίδα σε δημόσιο, βρισκότανε μόνο μία. Για να μην τρέχουν σαν το Βέγγο, τα αφήσανε στο ιδιωτικό και τα δύο μαζί, αλλά... το πλήρωσαν ακριβά!!!!! Πάντως, τώρα που μιλάμε παίζει με τα διδυμάκια της στο σπίτι!!!!!

Επίσης, μην το δένετε κόμπο για τα ξενύχτια: Το παλικάρι μου από την πρώτη μέρα του σπίτι κοιμήθηκε το βράδυ ενα συνεχόμενο 6ωρο(!!!!)... και συνέχισε έτσι. Η αλήθεια είναι ότι σε θέματα φαγητού και ύπνου δεν με κούρασε καθόλου!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Ξέχασα να σας πω να γελάσετε:

Ο Βασίλης μου παίζει σχεδόν καθημερινά με μία γειτονοπούλα λίγους μήνες μεγαλύτερή του.

Λέει, λοιπόν, το κοριτσάκι στη μαμά του:

"Ο Βασίλης δεν θέλει το μωράκι στην κοιλιά της μαμάς του. Να της πεις να το βγάλει".

"Ποιος στο είπε εσένα;"

"Ο Βασίλης"

κάγκελο και οι δύο στη σκέψη ότι συζητάνε τέτοια πράγματα. Και δηλώνει κι όλας η μικρή στη μάνα της:

"Εσύ κοίτα μη βάλεις μωράκι στην κοιλιά σου. Δεν το θέλω. Θα το δέρνω συνέχεια(!!!!!!!!!)"

NDPXp3.png eJ01p3.png

κορίτσια καλησπέρα χαίρομαι που όσες έκαναν β επιπέδου πήγαν όλα καλά το ίδιο εύχομαι και για τις επόμενες.την έκανα και εγώ την τρίτη και απο οτι μας είπαν όλα πανε καλά.και απο βάρος 573 γρ.η αλήθεια είναι πως ήμουν αρκετά χαλαρή με την εξέταση, αλλα την κυριακή πέθανε ο παππούς μου, και απο την στεναχ'ωρια και την ταλαιπωρία, είχα κάτι ψιλοπονάκια που με φοβήσανε, οπότε μου έκατσε ταμαμ το οτι την επόμενη μέρα είδα το μωράκι μου.

επίσης έλαβα και ένα βαλιτσ'ακι απο τα babylino που μέσα είχε ενα πακέτο πάνες για νεογέννητα μια μεγάλη συσκευασία μωρομάντηλα ένα βαμβάκι μια μικρή συσκευασία everyday και κουπονάκια.όπως λέει και η jasmini μπορεί να μην είναι κάτι φοβερό, αλλα και μόνο που είναι για τα μωράκια μας τρελαίνεσαι.

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Διαφημίσεις

καλησπέρα! Τι κάνετε? Προσπαθώ να φτιάξω μία λίστα με το τί πράγματα χρειάζεται να αγοράσω για το μωρό. Φοβάμαι μην ξεχάσω βασικά πράγματα και μετά ψάχνομαι. Θέλετε να φτιάξουμε μία λίστα τι χρειάζεται για το παιδί και μία λίστα για την βαλίτσα του μαιευτηρίου? Ας βάλουμε αυτά που πιστεύουμε ότι χρειάζονται. Κάποια πράγματα μπορεί να φαίνονται περιττά σε κάποιον αλλά σε κάποιον άλλον χρήσιμα. Έτσι πιστεύω θα έχουμε μία εικόνα τι χρειάζεται και θα φτιάξει ο καθένας μετά μόνος του την λίστα με τα πράγματα που θεωρεί αυτός απαραίτητα. Οι κοπέλες που είναι ήδη μανούλες θα μας βοηθήσετε να φτιάξουμε μία γενική λίστα??????

iWgPp3.png

1) Φορμάκια κοντομάνικα

2) Μπιμπερό

3) Πιπίλες

4) Σαλιάρες

5) Καλαθούνα

6) Ριλάξ

7) Αποστειρωτή

Αυτά σκεφτομαι εγώ για αρχή. Δεν ξέρω άλλα. Θα ρωτάω και γνωστους και θα συμπληρώνω την λίστα.

iWgPp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

ΤΙΤΗ συλλυπητήρια κοπέλα μου! Χαίρομαι όμως που πάνε όλα καλά με το μωράκι σου!

Μαίρη μου αρέσει η ιδέα σου για τις λίστες, μπορούμε να ετοιμάσουμε σιγά σιγά την λίστα για τα πράγματα του μωρού και όταν πλησιάζει η ώρα και την λίστα για το μαιευτήριο.

Λοιπόν! Πιστεύω ότι θα χρειαστούμε και μερικά αμάνικα εσωρουχάκια, μιας και θα είναι ντάλα καλοκαίρι, επίσης πανούλες αγκαλίτσας για τους επισκέπτες στο σπίτι, στο μαιευτήριο αλλά και για να βάζουμε σε καρότσια, ριλάξ κ.λ.π, μπουρνουζάκια, καμιά πικέ κουβετρούλα, σελτεδάκια για αλλαξιέρα και κρεβάτι, πανάκια ώμου για τις γουλίτσες, θα σκεφτώ κι άλλα και θα επανέλθω!:D

καλησπερα κοριτσια και απο μενα αντε να ερθει και για μας για τον β επιπεδου!!Εγω κοριτσια για τ ααπαραιτητα μπηκα εδω http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=19786 και εχει αρκετα πραγματακια αν θελετε ριξτε μια ματια!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

tinaki σε ευχαριστώ πολύ. όσο για το μαιευτήριο εγώ είχα χρειάστεί τα γαντάκια για τα νεογέννητα, πανάκια για τις γουλίτσες(και με την ευκαιρία, μην πάρετε σαλιάρες γιατι ειδικά τον πρώτο καιρό που το μωρό δεν στερεώνει το κεφαλάκι του δεν βολεύουν καθόλου)και για μένα ρούχα για την έξοδο 3 πυτζάμες με άνοιγμα μπροστά,3 σουτιέν θυλασμού, επιθέματα στήθους , χαρτιά που χρειάζονταν για να δηλώσουμε την γέννηση, καθώς γέννησα στο μητέρα και είχε το λξηξιαρχείο.τώρα έχω και την μικρή πάνω απο το κεφάλι μου και δεν θυμάμαι κάτι άλλο, όταν θυμηθώ θα επανέλθω.

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Καλησπέρα κορίτσια!

ΤΙΤΗ συλλυπητήρια κοπέλα μου! Χαίρομαι όμως που πάνε όλα καλά με το μωράκι σου!

Μαίρη μου αρέσει η ιδέα σου για τις λίστες, μπορούμε να ετοιμάσουμε σιγά σιγά την λίστα για τα πράγματα του μωρού και όταν πλησιάζει η ώρα και την λίστα για το μαιευτήριο.

Λοιπόν! Πιστεύω ότι θα χρειαστούμε και μερικά αμάνικα εσωρουχάκια, μιας και θα είναι ντάλα καλοκαίρι, επίσης πανούλες αγκαλίτσας για τους επισκέπτες στο σπίτι, στο μαιευτήριο αλλά και για να βάζουμε σε καρότσια, ριλάξ κ.λ.π, μπουρνουζάκια, καμιά πικέ κουβετρούλα, σελτεδάκια για αλλαξιέρα και κρεβάτι, πανάκια ώμου για τις γουλίτσες, θα σκεφτώ κι άλλα και θα επανέλθω!:D

επίσης και τα σεντονάκια που είναι για το καρότσι και την καλαθούνα είναι χρήσιμα ειδικά τον πρώτο καιρό που σίγουρα θα λερώνουν 2 με 3 την ημέρα στάνταρ

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Κορίτσια εγώ τα χω παίξει με το θέμα ψώνια ή είδη τέλος πάντων βασικής ανάγκης. Διαβάζω, ξαναδιαβάζω τι χρειαζόμαστε και με πιάνει άγχος..πότε θα πρέπει να τα πάρω όλα αυτά? πόσα από αυτά πραγματικά θα χρειαστώ, ποιά θα πρέπει να πάρω στο μαιευτήριο? ποιά ποσότητα είναι αρκετή... Αχ όταν γίνεσαι μανούλα πρώτη φορά σε πιάνει πανικός??

RKdwp3.png

βρε κορίτσια εγώ έχω και δύο μωράκια, πρέπει να το σκεφτώ δύο φορές αν θα πάρω περιττά πράγματα. Άλλο να πάρω παράδειγμα μια καλαθούνα κι άλλο δύο. Και μόνο για να την χρησιμοποιήσω στην μεταφορά από το μαιευτήριο στο σπίτι, όπου είναι μια απόσταση περίπου 5 λεπτών. Τι λέτε? Please help!!

RKdwp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Τίτη μου συλληπητήρια. Σε νιώθω, γιατί η γιαγιά μου είχε πεθάνει την ημέρα που έκανα το β΄επιπέδου στο πρώτο μου παιδί.

Τα ψώνια είναι όντως... ομορφιά και πονοκέφαλος!!

Αρχικά να επισημάνω κάτι που μου είχανε πει εμένα για τις μανούλες που θα κάνουνε καισαρική: Είχα πιτζάμες και έτρεξε ο άντρας μου κατεπειγόντως για νυχτικό γιατί, λόγω του καθετήρα δεν ήτανε κατάλληλες οι πιτζάμες.

Το παιδί από το μαιευτήριο το είχα πάρει στο καθισματάκι του αυτοκινήτου. Το είχα θεωρήσει το πιο ασφαλές μέσον.

Μπιμπερό δεν είχα πάρει μόνο τα μικρά αλλά και μεγαλύτερα με την προοπτική να χρησιμοποιηθούν και αργότερα.

Άλλα τώρα δεν θυμάμαι...

Σήμερα πάω για τον υπέρηχο καρδιάς της μπέμπας μας!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...