Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Winnie7 είπε:

Ηταν η 5η μου προσπάθεια. Οι υπολοιπες ήταν μια βιοχημική , δυο αρνητικές και μια παλίνδρομη πάλι τον Ιούλιο. 😒 εχω απογοητευτεί τόσο πολύ, συνέχεια κλαίω. 

Στο έμβρυο/Σις είσαι και εσύ ; 

Ναι εμβρυογέννεσις. Σε παρακαλώ μη το προκαταβάλεις ακόμα. Δώσε χρόνο για την επαναληπτική χοριακη σου.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω θελω να στολισω το σαββατοκυριακο,ειναι παρα πολυ νωρις για μενα αλλα 5 δεκεμβρη θα γεννησω οποτε μετα δε με βλεπω να μπορω οποτε μαλλον θα πρεπει να γινει απο τωρα,θα χαρει κ ο μικρος οποτε...

Κάλά θα κάνεις και θα στολίσεις τώρα για να είσια έτοιμη όταν έρθει το μωρό!

αγγελικη καλα εκανες κ δεν εδωσες αντιπυρετικο κ γω απο 38 κ πανω δινω

τωρα πρεπει να ειστε πολυ καλυτερα ετσι;

και παλι περαστικα

Στα ίδια είμαστε Λιτσάκι! Ο μικρός ανέβασε πυρετό χθες το μεσημέρι, ήπιε αντιπυρετικό και ξανανέβασε το βράδυ οπότε και ήπιε ξανά. Σήμερα το πρωί σηκώθηκε και μου ζήτησε νερό και τον ένοιωσα ζεστό. Βάλαμε θερμόμετρο και είχε ένα 38,1. Του έδωσα παναντόλ, έφαγε λίγο γάλα με κορν φλέικς και είναι για την ώρα απύρετος.

εγω ηθελα να τον παω παλι παιδιατρο γιατι εχει βαθυ βηχα,οχι συνεχομενο,του βαζω ορο αλλα κ παλι δε βλεπω να χει τοσο πολυ φλεμμα...δε ξερω τι εχει κ δε θελω να δινω ο,τι να ναι φαρμακο οπως με προτρεπει ο αντρας μου

πειραματα θα κανω;

Αν είναι μέρες ο βήχας να πας να τον ακούσει. Για να σου δώσει και το σωστό σιρόπι.

εχω ενα αγχος ρε παιδια που θα γεννησω 37η εβδομαδα κ κατι μερες...

μου φαινεται τοσο νωρις

φοβαμαι τοσο πολυ τη θερμοκοιτιδα μη γινει παλι ο,τι εγινε με τον αποστολη,η διαθεση μου εχει πεσει κατακορυφα ο γιατρος μου φαινεται υπερβολικος να θελει τοσο νωρις να γεννησω αλλα με τρομαζει κιολας οποτε παω με λεει οτι ειμαι νο1 περιστατικο λογω διαβητη και δυσκολα θα με αναλαμβανε καποιος αλλος και τετοια...του ειπα σιγα αλλες γυναικες δεν εχουν διαβητη κυησης;και αφου τον ελεγχω με ινσουλινη γιατι κανει ετσι;τι να πω φοβαμαι μη κανω λαθος δε ξερω...ηθελα παντως να φτασω τη 38η εβδομαδα και μετα να γεννουσα :/

Λίτσα είναι ο ίδιος γιατρός που είχες και στον Αποστολάκο?

να αλλαξω τωρα γιατρο σκατα δε γινεται ενα νοσοκομειο εχουμε δε θα δεχτουν αλλοι να με αναλαβουν μη θιξουν τον συναδελφο

δε ξερω τι να πω μακαρι να πανε ολα καλα,αλλα εχω ενα προαισθημα οτι θα ζησω ο,τι εζησα με τον αποστολη...

Είναι λογικό να φοβάσαι αφού πέρασες δύσκολα με την πρώτη γέννα αλλά μην ξεχνάς πως κάθε φορά είναι διαφορετική. Προσπάθησε να μην σκέφτεσαι αρνητικά.

ισως και οι ορμονες μου να ναι στο φουλ -που ειναι-ζεσταινομαι συνεχως μαυτο το καιρο εδω στα βορεια τις προαλλες βγηκα με κοντομανικο κ εβγαλα κ το μπουφαν δε μπορω...τα νευρα μου χαλια δε τα ελεγχω,τις προαλλες με πιασαν τα κλαματα γιατι σκεφτομουν που θα γεννησω κ που θα αφησω τον αποστολη...χαλια η διαθεση χαλια...

Αχ κοριτσάκι μου σε καταλαβαίνω! Οι ορμόνες σου έχουν χτυπήσει κόκκινο αλλά προσπάθησε να μην κάνεις κακές σκέψεις! ¨Ολα καλά θα πάνε!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αγγελικη το καλο ειναι οτι δε κανει πολυ πυρετο...περαστικα,παντως χαμος με τις ιωσεις το χειροτερο μου ειναι η γαστρεντεριτιδα μακρια απο μας παιδια μακρια....

οχι αγγελικη δεν ειναι ο ιδιος γιατρος,εκεινος πηρε συνταξη...

αλλα κ παλι τι να πω,θελει αισιοδοξια,αλλα το χω κ αχτι να γεννησω κ να χω το μωρο κατευθειαν μαζι μου,μη παλι τρεχουμε θεσσαλονικη,μη παλι ζοριστουμε,μην εχουμε μετα παλι φυσιοθεραπειες...

τι να πω ισως εγω σκεφτομαι αρνητικα...

θα δουμε τι θα γινει,αντε για μια μερα να μπει θερμοκοιτιδα για προληψη λογω του ζαχαρου μου οκ,αλλα τις παραπανω φοβαμαι...

ουφ αυτα τα νεα δε νομιζω να μου φυγει το αγχος παντως μεχρι να γεννησω να δω τι θα γινει...

επισης ψηνω τον νικο να παρουμε κανα ταμπλετ να χω στο νοσοκομειο,να βγαζει κ φωτογραφιες να βγαλω τον μπεμπε γιατι τα κινητα μας ειναι παλιατζουρες...

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Προσπάθησε να αποσυνδέσεις την μία γέννα από την άλλη. Είπαμε κάθε φορά ειναι και διαφορετική! Σίγουρα το ότι είναι καινούριος ο γιατρός σου δημιουργεί μία ανασφάλεια αλλά κι εκείνος επείδή δεν σε γνωρίζει από πριν κοιτάει να σας εξασφαλίσει όσο γίνεται εσένα και το μώρο. Όλα καλά θα πάνε!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Προσπάθησε να αποσυνδέσεις την μία γέννα από την άλλη. Είπαμε κάθε φορά ειναι και διαφορετική! Σίγουρα το ότι είναι καινούριος ο γιατρός σου δημιουργεί μία ανασφάλεια αλλά κι εκείνος επείδή δεν σε γνωρίζει από πριν κοιτάει να σας εξασφαλίσει όσο γίνεται εσένα και το μώρο. Όλα καλά θα πάνε!

εχεις δικιο αγγελικη μου,ουφ παντως απο το απογευμα κ μετα ειμαι καλυτερα μου φυγαν λιγο τα ζορια και οι κακες σκεψεις...

ισως ειναι διαφορετικα αυτο υποστηριζει κ ο αντρας μου κ εχει αισιοδοξια,μιας κ στον αποστολακο δεν εκανα τοσες ενεσεις για τα πνευμονια οπως τωρα...θα δουμε κ ο,τι ειναι να γινει θα γινει...

εσεις πως τα πατε με τον πυρετο;

1zNmp2.png

Καλημερούδια!!!

Τι κάνουν τα αρρωστούλια;;

Αγγελική μου,

είναι καλά το παιδί;; έπεσε ο πυρετός;;

Λιτσάκι μου,

νομίζω ότι δεν πρέπει να ανησυχείς. Μετά τις 37 εβδομάδες η κύηση θεωρείται τελειόμηνη (για πολλούς και μετά τις 36). Νομίζω ότι προληπτικά ένα βράδυ λόγω ζαχάρου κρατάνε όλα τα μωράκια που η μανούλα έχει διαβήτη κύησης: Από ότι ξέρω από κουνιαδοσυνηφάδες που είχαν κι αυτές. Είναι, φυσικά, λογικό να ανησυχείς!!! Νομίζω ότι όλες ανησυχούσαμε σε κάθε εγκυμοσύνη: Συνήθως στη δεύτερη περισσότερο, γιατί έχεις ένα παιδάκι ακόμα!!!

Φιλακια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλίτσες!

Επιτέλους ξημέρωσε μία ηλιόλουστη μέρα! Με λίγη ψύχρα βέβαια αλλά καλύτερα μπας και ηρεμήσουμε λιγάκι γιατί αυτή η υγράσια μας έχει τσακίσει! Είμαστε και οι 4 με ενοχλήσεις στον λαιμό και μόνο ο Χρηστάκος έκανε και πυρετό, όπως σας έχω πει.

εχεις δικιο αγγελικη μου,ουφ παντως απο το απογευμα κ μετα ειμαι καλυτερα μου φυγαν λιγο τα ζορια και οι κακες σκεψεις...

Ασχολήσου μαζί με τον Αποστολάκο περισσότερο πάιζοντας μαζί του για να μην κάνεις άσχημες σκέψεις!

ισως ειναι διαφορετικα αυτο υποστηριζει κ ο αντρας μου κ εχει αισιοδοξια,μιας κ στον αποστολακο δεν εκανα τοσες ενεσεις για τα πνευμονια οπως τωρα...θα δουμε κ ο,τι ειναι να γινει θα γινει...

Και πολύ σωστά σου λέει ;)

εσεις πως τα πατε με τον πυρετο;

Χτες το βράδυ έκανε ένα 37,8 και του έδωσα αντιπυρετικό πριν πέσει για ύπνο. Μέχρι στιγμής είναι απύρετος.

Καλημερούδια!!!

Τι κάνουν τα αρρωστούλια;;

Αγγελική μου,

είναι καλά το παιδί;; έπεσε ο πυρετός;;

Δεν έχει ανεβάσει υψηλό πυρετό και πιστεύω ότι είμαστε σε φάση ανάρρωσης πιά! Έχασε την σημερινή εκδρομούλα του βέβαια αλλά τον επόμενο μήνα θα πάνε ξανά!

Φιλακια!!!

Κορίτσια, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα φύγω με τον άντρα μου για το χωριό την επόμενη εβδομάδα. Οπότε θα τα ξαναπούμε την επόμενη Δευτέρα.

Φιλάκια!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

να στε καλα κοριτσια ειμαι πολυυυ καλυτερα :)

καλα να περασετε αγγελικη στο χωριο!

θα παρετε κ τα παιδια μαζι;

μαριλινακι ουφ ναι ετσι ειναι το δευτερο εχει τοσο περισσοτερο αγχος,απο τη μερα που κρατησα το θετικο τεστ ολο αγχος για τα παντα...χωρις να λεω υπερβολες το αγχος σαυτη την εγκυμοσυνη κολλητος μου...μα στη πρωτη ημουν τοσο κουκουρουκου!!!χαχα

καλο σαββατοκυριακο κοριτσια

εμεις αυριο θα παμε με τον μικρο σε ενα μπαζαρ με διαφορες κατασκευες για παιδια,θα χει κ παιχνιδια με λιγα χρηματα κλπ κλπ θα περασουμε ωραια ελπιζω κ θα χαρει κι αυτος ολο μεσα ειναι εκτος απο το μπασκετ που παει κ τον χορο!!!

1zNmp2.png

να στε καλα κοριτσια ειμαι πολυυυ καλυτερα :)

Γι΄αυτό είμαστε εδώ! Για να εμψυχώνει η μία την άλλη!

καλα να περασετε αγγελικη στο χωριο!

θα παρετε κ τα παιδια μαζι;

Όχι Λιτσάκι οι δυό μας θα πάμε. Τα παιδιά έχουν σχολείο.

μαριλινακι ουφ ναι ετσι ειναι το δευτερο εχει τοσο περισσοτερο αγχος,απο τη μερα που κρατησα το θετικο τεστ ολο αγχος για τα παντα...χωρις να λεω υπερβολες το αγχος σαυτη την εγκυμοσυνη κολλητος μου...μα στη πρωτη ημουν τοσο κουκουρουκου!!!χαχα

Εγώ ήμουν το αντίθετο! Στην κόρη μου ψαχνόμουν περισσότερο. Αλλά στην δεύτερη εγκυμοσύνη ήμουν περισσότερο ευσυγκίνητη!

καλο σαββατοκυριακο κοριτσια

Επίσης κορίτσι!

εμεις αυριο θα παμε με τον μικρο σε ενα μπαζαρ με διαφορες κατασκευες για παιδια,θα χει κ παιχνιδια με λιγα χρηματα κλπ κλπ θα περασουμε ωραια ελπιζω κ θα χαρει κι αυτος ολο μεσα ειναι εκτος απο το μπασκετ που παει κ τον χορο!!!

Είμαι σίγουρη ότι θα περάσετε πολύ ωραία!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ναι τελικα περασαμε πολυ ωραια αλλα κουραστηκα παρα πολυ,δεν εφευγε με τπτ κ ηθελα να γυρισω σπιτι να κανω ινσουλινη -δε τη πηρα μαζι-και τελικα κατσαμε ενα 4ωρο εκει!

μιλαμε χαμος

αγορασα με 5 ευρω ενα κουτι παζλ για τον αποστολη,ενα μπουφαν πετρολ σε παρα πολλη καλη κατασταση για τον μπεμπη κ ενα ακομα πρασινο προς λαδι αμανικο μπουφανακι παλι για τον μικρο,τα ρουχα για μεγαλυτερα παιδια δε μου αρεσαν δυστυχως,προλαβαν κ τα πηραν αλλες :/

τεσπα δε πειραζει,ηταν ωραια

ειχε κ διαφορα λαχανικα,φρουτα βιολ καλλιεργειας,δοκιμασα λωτους μαρεσαν παρα πολυ κ αγορασα λιγους γιατι μονο εγω εφαγα ο μικρος δε τα ηθελε

γενικα περασαμε καλα!

τωρα παει η κυριακη εμειναν λιγες μερες

οσο για την ευσυγκυνησια καλα και γω σαυτη ειμαι πολυ περισσοτερο αλλα εχω κ πολλα νευρα,στην αρχη της εγκυμοσυνης,μετα μου περασαν κ τωρα απο τοτε που αρχισα τις ινσουλινες εχω πολλα νευρα μιλαμε το νιωθω θα εκραγω κ ζεσταινομαι πολυ πραγμα γενικα μες στην υπερβολη ειμαι...

1zNmp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Αγγελική μου,

καλό σας ταξίδι και καλή σας ξεκούραση!!! Φαντάζει απίθανη μία εβδομάδα άνευ τέκνων και δουλειάς!!! Με το καλό να ανανεωθείτε και να επιστρέψετε!!!

Λίτσα μου,

μπήκες στην τελική ευθεία!!! Τι ωραία που περάσατε τόσο καλά με τον Αποστολάκο!!! Η αλήθεια είναι ότι τα Χριστούγεννα θα είστε λίγο πιο δυσκίνητοι με το βρεφάκι!!! Δεν θα είστε για πολύ κόσμο κλπ...

Όσο για τα νεύρα, είναι φυσιολογικό: ορμόνες, φούσκωμα, αυτή τη φορά υπάρχει και ένας μικρός ζουζούνος που σε μονοπωλεί και δεν σε αφήνει να ξεκουραστείς όσο θες!!! Να βάλουμε και το φυσιολογικό άγχος για τη γέννα, για το μωρό, για την καινούρια σύνθεση της οικογένειας και τις ισορροπίες... ε... δεν θέλει και πολύ!!!

Άντε, πότε με το καλό τον περιμένεις;;;

Εμείς το Σαββατοκύριακο πήγαμε βόλτες, πήγαμε σινεμά, ο μικρός μου έπαιξε σκάκι. Ωραία περάσαμε βασικά!!! Αλλά νιώθω κουρασμένη... Αυτή την εβδομάδα θέλω να φτιάξω το advent calender για τα παιδάκια μου, να καθαρίσω καλά για να στρώσουμε και να στολίσουμε - επιτέλους!!! - μέσα στην επόμενη εβδομάδα!!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και καλη εβδομαδα!

χθες ολη μερα ημουν ξαπλα και ξεκουραστηκα αρκετα,ουτε μαγειρεψα να φανταστειτε παραγγειλαμε μια πιτσα -με τον μικρο ημουν ολη μερα ο νικ δουλευε μεχρι το απογευμα-και φαγαμε αν κ ο μικρος εκλαιγε για μπουγατσα με τυρι -αν ειναι δυνατον ηθελε να φαει πρωινο το μεσημερι-και μαλλον του βγηκε η κουραση γιατι σπαραζε,αλλα μετα οκ εφαγε μια χαρα τη πιτσα...

μαριλινα τι ειναι το advent calender;

γενναω την επομενη παρασκευη 5/12 αλλα θα μπω μια μερα νωριτερα νοσοκομειο και απ τη μια ανυπομονω απο την αλλη...

αυριο μπαινω στο μηνα μου...

εγω εταξα τον αποστολακο να κανουμε μαζι πλαστελινες κι ακομα δε καναμε,επισης του εταξα να του κανω -ξεχασα πως τα λενε-κατι γλυκακια στρογγυλα,οχι μαφινς τα αλλα...θα τα θυμηθω κ θα σας τα γραψω...

ελπιζω να προλαβω πριν γεννησω

απο δωρα χριστουγεννων μου ζητησε κυριως τη νανουκο,ενα μωρο κουκλα που τρωει κλαιει κ κανει διαφορα,του λεω ρε αποστολη θα χουμε λαιβ μωρακι τι να τη κανουμε τη κουκλα αλλα επεμενε οποτε ειπα οκ θα του τη παρω να μαθαινει χαχα

κανενα παζλ θα του παρω,του αρεσουν κ θα δω τι αλλο...ολα αυτα θα προλαβω σε μια βδομαδα να τα παρω;;;;γιατι δε στηριζομαι στον νικο για τα δωρα

και φυσικα το στολισμα,θελω να παρω λαμπακια και λιγα στολιδια καινουρια ετσι για φρεσκαρισμα εχουμε καιρο τα ιδια,και να στολισουμε επιτελους,αλλα πρεπει να προηγηθει καθαρισμα...ουφφφ να δω ποοοτε θα τα κανω ολα αυτα

να χα τη μαμα μου κοντα -ειναι γερμανια-η πεθερα μου ενταξει ουτε εχει παρει ενα τηλ να δει πως παω,πως ειμαι κατι ετσι τυπικο να δειξει οτι ενδιαφερεται,ουτε να ρωτησει αν χρειαζομαι βοηθεια με καθαριοτητα κλπ οχι οτι θα της ελεγα ελα,ποτε δε της εχω πει,αλλα ετσι για ξεκαρφωμα ρε παιδι μου...

τεσπα ειμαι αποφασισμενη να την τρεξω στο νοσοκομειο που θα την εχω συνοδο χιχιχιχιχιχιχιχιχι

αυτα τα νεα μου!

καλημερα!

1zNmp2.png

Λιτσάκι,

Μμμμ, βλέπω έχεις πολλά σχέδια, αλλά έχεις και καμία δεκαριά μέρες για να τα κάνεις!!! Νενούκο έχουμε κι εμείς, η Αιμιλία. Ήθελε το νενούκο μαμ πιπί, που τρώει και κάνει τσίσα και κακά.

Τα παζλ είναι ωραία αν του αρέσουν. Άρεσαν στον γιο μου, η κόρη μου λίγα πράγματα!!!

Πλαστελίνες εννοείς να φτιάξετε μαζί με κάτι συνταγές που κυκλοφορούν;;

Ωραία ιδέα!!!

Καλά έκανες και ξεκουράστηκες χθες!!! Χρειάζεται!!!

Advent calender είναι κάτι κλασικά ημερολόγια που τα ανοίγεις και έχει συνήθως δωράκι ή λέει τι να κάνετε μέσα στη μέρα. Το φτιάχνω κάθε χρόνο (τα υλικά εξαρτώνται από το χρόνο μου και το κέφι μου), το γεμίζω σιγά σιγά (γράφω σημειωματάκια, δλδ, που λέει τι θα κάνουμε ή που βρίσκεται κάποιο δωράκι) και τα ανοίγουν, ο μεγάλος διαβάζει και χαίρεται!!! Π.χ. λέει: θα πάμε σινεμά, θα φτιάξουμε κουλουράκια κλπ. Το φτιάχνω, δε, πάντα εγώ, γιατί όλα τα τυποποιημένα έχουν μέχρι παραμονή Χριστουγέννων κι εγώ θέλω να είναι μέχρι παραμονή Πρωτοχρονιάς.

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γειά σας κορίτσια!!! Τι καλά που ξαναζωντανέψατε το καφέ μας!!! Εγώ χάθηκα γιατί τελικά μετακομίσαμε και είχα πολλά τρεχάματα, έπεσε και λίγο δουλίτσα και δεν υπήρχε πολύς χρόνος!!! Εντάξει τώρα όμως τακτοποιηθήκαμε μπορώ να πω και όλα καλά! Έχετε γράψει πολλά νέα!!! Πο πο τα διάβασα στα γρήγορα, τι να πρωτοθυμηθώ, θα σας τα λέω λίγα λίγα!!!

Αγγελική πως τα πάτε, έγινε καλά ο μικρούλης; Εγώ είχα την Κατερίνα 4 μέρες στο κρεβάτι (που λέει ο λόγος, δεν πολυκαθόταν) με υμενίτιδα ισχίου! Σήμερα ευτυχώς πήγε σχολείο και δεν έχει καθόλου ενοχλήσεις.

Λιτσάκι, καλώς την πάλι!!! Τους βρήκες τους κωδικούς; Κοντεύεις να γεννήσεις, ε; Άντε με το καλό!!! Τα άγχη σου δικαιολογημένα, κι εγώ που πέρασα με την Κατερίνα δύσκολα με τις ΜΕΝΝ κλπ όταν γέννησα τον Απόστολο και όλα καλά, θα τον είχα και μαζί μου, κυριολεκτικά πανηγύριζα!!!!! Πρέπει να με άκουσε όλο το Ρεα ότι τα κατάφερα!!!!

Μαρίνα τι ωραία κατασκευή!!! Δεν θέλει όμως πολύ πρόγραμμα; Δηλαδή εμένα αν τους πεις κάτι πρέπει να γίνει οπωσδήποτε! Δεν χωράνε αναβολές!!! Μάλλον γι' αυτό συνήθως τα έχω δει με γλυκάκια ε;

Αύριο γιορτάζει και το κοριτσάκι μου και γι αυτο φτιάξαμε το σκ κεράσματα για το σχολείο και στολίσαμε και το σπίτι μας, εμ δεν μπορούσαμε να πάμε πουθενά, κάναμε ότι μπορούσαμε μέσα στο σπίτι!!!

Σας χαιρετώ για τώρα.... φιλιά!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

ωραια ιδεα αυτη μαριλινα με το ημερολογιο!πωπω εγω δε το χω με κατι τετοια...βαριεμαι να πω τη μαυρη αληθεια αλλα δε θα πρεπε...

βασικα δεν ειμαι του προγραμματος αλλα πιστευω οτι αν το εκανα θα το ακολουθουσα...

ισως με το δευτερο χρειαστει κατι τετοιο ;)

θα σου βαλω τη συνταγη που εχω γραψει για πλαστελινες

λεω αυριο να τη κανουμε αφου παρω τα χρωματα:

2 ποτηρια γαλλικου καφε αλευρι

1 ποτηρι αλατι

2 κουτ γλυκου λαδι

1 βανιλια

1 ποτηρι νερο

τωρα το αλατι πολυ μου φαινεται αλλα για να το εγραψα... χμμμ

λοιπον αφου τα πλασουμε ριχνουμε το χρωμα ζαχαροπλαστικης κ παλι πλαθουμε κ γινονται

το εδειχνε σε μια παιδικη εκπομπη κ τα εγραψα!

αυριο θα κανω κ θα σας πω,ισως βαλω κ φωτο στο φεις!

φιλιοπι ναι τι καλα το καφε μας ξανα εδω!!!καλως σας βρηκα,εχω κ κωδικους κ απ ολα απλα ο υπολογιστης γενικα εχει μπολικους ιους αλλα αφου μπαινω οκ...πρεπει ομως να τον φτιαξω καποια στιγμη γιατι θα μαφησει καμμια μερα ξαφνικα κ θα ψαχνομαι!

περαστικα στη μικρη σου!ευτυχως ειναι καλυτερα!

να τη χαιρεσαι κιολας καλα να περασετε!!!

καλα οτι θα μπει μια μερα θερμοκοιτιδα προληπτικα λογω διαβητη οκ μπορω να το αντεξω...λεμε τωρα

αλλα αν τον εχω απο την αλλη μερα και γω μιλαμε θα ανοιξω σαμπανιες χαχαχαχαχα

λοιπον αυριο εχω καρδιοτοκογραφημα στη γυναικολογο μου την εξωτερικη κ μετα θα κανω τις δουλειες μου -παραγγελιες του αποστολακου

θελω να παρω φωτακια,κανα στολιδι δεντρου,χρωματα ζαχαροπλαστικης,μανταρινια κ να δω για δωρακια που θελω να παρω τιμες κλπ γιατι αν περιμενω απ οτον αντρα μου σωωωωθηκα χαχαχα ειναι ικανος να μη παρει τπτ!!!

αυτα λοιπον

ααα αυριο μεθαυριο μπαινει η προκαταβολη του επιδοματος πετρελαιο,οσες κανατε την αιτηση για ελεγξτε καλο βραδυ!

1zNmp2.png

Καλό μήνα μανουλίτσες!

Επέστρεψα και έχω ουκ ολίγη δουλειά στο γραφείο. Όχι ότι δεν το περίμενα δηλαδή...

Περάσαμε πολύ ωραία, συνδιάσαμε δουλίτσες και διακοπές! Ετοιμάσαμε και το σπίτι για την περίπτωση που θα πάμε με τα παιδιά λίγες μέρες τα Χριστούγεννα.

Δεν διάβασα νέα σας ακόμη, θα το κάνω ελπίζω αργότερα...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...