Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΟΝΟΜΑ ΠΗΤ ΦΥΛΟ ΚΛΙΝΙΚΗ/ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΤΙΤΗ 05/07 κοριτσάκι ΓΑΙΑ

mairi1983 12/07 αγοράκι

mapolif 16/07(νλκ) αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

stellini 18/07(νλκ) 2 αγοράκια ίσως ΙΑΣΩ

Μαριλίνα 21/07(νλκ) κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

evi26 22/07 κοριτσάκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

Barbie27 22-07 κοριτσάκι ΓΕΝΕΣΙΣ

Jasmini 24/07 αγοράκι-αγοράκι EUROMEDICA

FilioPi 27/07 κοριτσάκι ΜΗΤΕΡΑ

tinaki 29/07 αγοράκι ΙΑΣΩ

Ασπασια 25/07 αγορακι ΙΑΣΩ

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι βλέπουν τα ματάκια μου καθώς κοιτάζω την λίστα?Οι περισσότερες απο μας το Φθινόπωρο δουλέψαμε για τη μαμά πατρίδα:tongue::D αν φυσικά υπάρχει στρατός όταν θα πάνε τα δικά μας...Ευτυχώς υπάρχουν κ καναδυό κορίτσια να σπάνε τη μονοτονία,πάλι καλα.

Ενταξει καλε 8 αγορακια 5 κοριτσακια δεν ειναι δα και μεγαλη διαφορα! Αλλα οσο αφορα τη μαμα πατριδα... μεχρι να φτασουν τα καμαρια μας σε ηλικια να πανε στρατο... μαλλον θα εχει καταργηθει η υποχρεωτικη θητεια και θα εχουμε μισθοφορους... ποσο εχει παει τωρα? 8 μηνες? χμμμ...

Βρε συ μαιρη ολα πανω κατω τοσο ειναι βλεπω! Γιατι σου ειπε πως ειναι μεγαλο?... σου εκλεισε δηλαδη σιγουρα ημερομηνια? γιατι συνηθως το αφηνουν λιγο φλου! Καισαρικη θα κανεις? τελικα δεν ξερεις καλε που θα γεννησεις?

Στελλινι εκτος απο ΙΑΣΩ εχεις αλλη επιλογη? ειναι ο γιατρος σου και καπου αλλου?

Οταν κανετε υπερηχο δε σκεφτεστε οτι θα θελατε να εχετε ενα τετοιο μηχανημα και στο σπιτι? ε? ανα πασα ωρα και στιγμη να βλεπετε το/τα ζουζουνι/νια σας? ααααχχχχχχ....

Επεξεργάστηκαν by mapolif

Έχεις δίκιο βρε Mapolif,απλώς τα κοριτσάκια είναι γραμμένα ανάμεσα κ μου φάνηκαν λίγα...Αν είχα ένα τέτοιο μηχάνημα το σίγουρο είναι οτι δεν θα κοιμόμουν αφού θα ήμουν κολλημένη εκεί 24 ώρες.!!

Ιασώ το σκέφτομαι όχι επειδή είναι εκεί ο δοκτωρ αλλά λόγω διδύμων φοβάμαι προωρότητα κ ξέρω οτι είναι καλά εξοπλισμένο.Ήθελα να περάσει η εξέταση κ λίγο πριν το Πάσχα που θα ξαναπάω θα αποφασίσουμε απο κοινού τι είναι το καλύτερο για τα παιδιά.Τώρα παίρνω γνώμες απο παιδιάτρους γιατί με τα διδυμάκια είναι αλλιώς κ δεν γνωρίζω τις πραγματικές τους ανάγκες,καταλαβαίνεις οτι το ψάχνω λίγο παραπάνω...

Διαφημίσεις

Ίσως είμαι λίγο υπερβολική όμως στην αρχή το ένα το ζουζούνι ήταν πολύ μικρουλι και περάσαμε δύσκολα...Τώρα φυσάω και στο γιαούρτι...έχω τις φοβίες μου,μένω και επαρχία όπου οι επιλογές μου είναι ιδιαίτερα περιορισμένες και ψάχνομαι...

mairi1983 12/07 αγοράκι

Barbie27 22-07 κοριτσάκι ΓΕΝΕΣΙΣ

Καλησπέρα κορίτσια!!!! Χαίρομαι πολύ για τα καλά σας νέα!!!

Mairi η καινούργια σου ημερομηνία είναι η μέρα των γενεθλίων μου!!! Πλάκα θα έχει!!!

Στρατόοοοςςς???? Δεν θέλω να το σκέφτομαι από τώρα!!! Μου φτάνει που θα πρέπει να γίνω καλή πεθερα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Τινακι μου δεν υπαρχει πρεπει σε αυτα τα πραματα... απλα δεν γινεται... το εχω παρει αποφαση... ουφ... ουχαχαα

Στελλινι μου θα κανεις αυτο που θα σε κανει εσενα να νιωθεις καλα και σιγουρη! Δεν εισαι υπερβολικη! Ειναι λογικο και αναμενωμενο να ανησυχεις! Ολα θα πανε καλα ομως! Θα δεις!

Καλησπέρα κορίτσια!!!! Χαίρομαι πολύ για τα καλά σας νέα!!!

Mairi η καινούργια σου ημερομηνία είναι η μέρα των γενεθλίων μου!!! Πλάκα θα έχει!!!

Στρατόοοοςςς???? Δεν θέλω να το σκέφτομαι από τώρα!!! Μου φτάνει που θα πρέπει να γίνω καλή πεθερα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Εγω έχω 14 γενέθλια!!!!!!!!!!!!! Είμαστε κοντά!!!!!!!!!!!!!!!

Να είναι καλά το μωράκι μου και ας γεννηθεί όποτε θέλει!!!!!!!!!!!!!

iWgPp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια!!

Mapolif μου όπως τα είπες, 6 βαφτηστήρια...δάνειο .. χαχαχα. Εντάξει, απλά δεν θα τα πάρω όλα..θα πάρω λαμπάδα, αυγό και ρούχα ή παιχνίδι.

Το πακετάκι από Babyspace μην φανταστείς, δεν είναι κάτι τρομερό, αλλά εγώ ένιωσα μια τρελή χαρά μόλις το παρέλαβα...το μπιμπερό κυρίως...το κρατούσα κι ελεγά..σύντομα θα ταιζω τα μωράκια μου!!! Τι συναίσθημα κι αυτό. Πάντως όλα τα δώρα καλοδεχούμενα ε? Αν ανακαλύψω κι άλλο site θα ενημερώσω!!!

Stellini έχεις δίκιο, τα μωρά μας μόνο ξιφομαχίες..πάει το συμπεθεριό, εεε τι να κάνουμε..κρίμα..

RKdwp3.png

Kαλησπέρα κορίτσια και από μένα!!! Είμαι και γω μαμά Ιουλίου, θα γεννήσουμε -πρώτα ο Θεός- το κοριτσάκι μας μέχρι τις 23-7-2010 στο ΙΑΣΩ. Κάναμε σήμερα υπέρηχο β΄επιπέδου στο κέντρο ΕΜΒΡΥΟ και μας τα βρήκαν όλα τέλεια, οπότε καταλαβαίνετε τη χαρά μας! Με το καλό σε όλες τα μωράκια μας!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Καλημέρα κορίτσια!!Είμαι και εγώ μια ακόμη μανούλα Ιουλίου.Βασικά ξεκίνησα για Αύγουστο αλλά μάλλον ο μπέμπης μου βιάζεται!Έχω ΠΗΤ 22/07! Στο Έλενα θα γεννήσω.Ακόμη δεν έχω ψωνίσει τίποτα.Λέμε μετά τη β' επιπέδου.Να είμαστε σίγουροι ότι είναι καλά το αγγελούδι μας! Έπειδή είναι το πρώτο μου ακόμη δεν έχω καταλήξει στο τι θα του ψωνίσουμε.Έχετε κάποιες συμβουλές να μου δώσετε; Φοβάμαι ότι θα παρασυρθώ και θα αγοράσω πράγματα που τελικά δεν θα μου χρησιμεύσουν. Αλλά και πάλι χαλάλι του!!!

mairi1983 12/07 αγοράκι

Barbie27 22/07 κοριτσάκι ΓΕΝΕΣΙΣ

Ελεάννα 22/07 αγοράκι ΕΛΕΝΑ

carrie 23/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...