Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Θέλεις ανά 2 μέρες τουλάχιστον 60% 

Οι δικές μου ήταν 199,30 μετά 305 μετά 660 μετά 1550 και μετά από 1 εβδομάδες 6600 μετά από 1 εβδομάδες πάλι 36000 και τέλος.

υπομονη και όλα θα πάνε καλά. Αφού ήταν σε άλλο εργαστήριο μπορεί να ήταν στο δικό σου 400. Μικρή η απόκλιση.

Πέρα από τις αποβολές, μετράνε και οι αποτυχίες σε εμβρυομεταφορες. Οπότε μπορεί να το δικαιούστε. Ωραία τέλεια. Δοκιμάστε και την βιοψία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά ! 

Τι να πω..μακάρι...αν κάτι δεν πήγαινε καλά δεν θα μειωνοταν; 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερούδια και καλή σαρακοστή!!!!!

Τι κάνετε;;

Καλημέρα κορίτσια!

Ξαναχαλάει ο καιρός και έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι!

Χτες πήρε βαθμούς το κοριτσάκι μου και για άλλη μια φορά με έκανε να νιώσω τόοοοοσο περήφανη!!!!

Να σας πω και το ωραίο που μας είπε ο γιόκας μου:

Του φόραγα καθαρή πάνα και κάποια στιγμή που λέγαμε για τους φίλους του στο σχολείο μου λέει κάτι για το κορίτσι του! Τον ρωτάω, ποιό είναι το κορίτσι σου Χρήστο? Και μου απάντάει.......Ο Σάββας!!!!:shock::shock::shock:

Κατουρήθηκα από τα γέλια αλλά ο μπαμπάς μας ένα μικρό εγκεφαλικό το πέρασε!!!!!:tongue:

Συγχαρητήρια για την Κωνσταντίνα!!!!!!!!!! Είσαι πολύ άξια κουκουβαγιομαμά!!!!!

Καλά... ο άντρας μου θα ήθελε υπόγλώσσια και γρήγορα!!!!!!!!!!!! Απαιχτος ο Χρηστάκης!!!

Καλησπέρα κορίτσια και καλή σαρακοστή!

Πώς περάσατε το τριήμερο; Εμείς σπίτι οι 4 μας. Καλά ήταν.

Η Αρτεμούλα μεγαλώνει και ευτυχώς το στήθος μου είναι καλύτερα. Πονάει ακόμα αλλά καμία σχέση με το πως ήταν στην αρχή!

Η Αφροδίτη με βοηθάει να την αλλάζω και όταν θηλάζω έρχεται δίπλα μου και θηλάζει την κούκλα της, πολύ γέλιο! :D :D :D

χαχαχα! Αγγελική ακόμα γελάω με το γιο σου!!! :D:D:D

Συγχαρητήρια και για την κορούλα σου!

Φιλιά σε όλες!!!

Τιτούλα μου,

υπέροχη η Αφροδιτούλα σου!!! Μια χαρά τα πάτε πλέον οι τρεις σας, από ότι φαίνεται!!!

Εμείς πήγαμε Σούνιο το τριήμερο. Μου βγήκε ο κ@λος στο καθάρισμα το Σάββατο, αλλα χαλάλι!!!

Ο γιος μου το καταχάρηκε, εξαφανίστηκε γιατί ήτανε όλη η παλιοπαρέα εκεί πέρα, και την Καθαρή Δευτέρα βγήκε το πρώτο του δοντάκι!!! Το φαφουτάκι μου!!!!!!!!!!!!

Η κόρη μου επίσης καταχάρηκε, πήγαμε την Κυριακή παιδότοπο, ανάψαμε τζάκι, ψήσαμε, πετάξαμε αετό!!!

Την Κυριακή τα παιδάκια μου κοιμηθήκανε μπροστά στο τζάκι (για λίγο εννοείται...)

Μας επισκέφτηκε και η μαμά ψιψίνα (έτσι την ονόμασε ο γιος μου) και τη λυπήθηκα και την έβαλα για λίγο μέσα στο σπίτι στο τζάκι... και σε 5 λεπτά άρχισε το φτέρνισμα, η αλλεργία, τα σπυράκια φούντωσαν... όχι ότι πτοήθηκα... την κράτησα κι άλλο!!!

Τα πιτσιρίκια κλαίγανε όταν φύγαμε!!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδια!

Σήμερα έχει πολύ ωραίο ήλιο και μου έχει φτιάξει την διάθεση!

Ο μικρός μου προχτές το βράδυ μου έκανε ένα 38,2 και αφού του έδωσα ponstan έμεινε απύρετος όλη νύχτα. Χτες το πρωί είχε κάτι δεκατάκια που ανεβοκατέβαιναν μόνα τους! Τηλεφώνησα στον γιατρό ο οποίος μου είπε πως όλα αυτά οφέιλονται μάλλον στον καιρό. Σήμερα στον σταθμό έχουν εξέταση από παιδίατρο οπότε και περιμένω ενημέρωση.

Κατά τα άλλα ελπίζω να κάνει καλό καιρό το τριήμερο μπας και κάνουμε καμία βόλτα!

Φιλιά σε όλες!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημερούδια!!!

Τι κάνετε, τσούπρες μου;;

χαθήκαμε, ε;;

Αγγελική μου,

πλέον ο καιρός φτιάχνει!!! Άντε, με το καλό να πηγαίνουμε βολτούλες!!!

Μικρομάνες, που βρίσκεστε; Πως είναι τα καινούρια μωράκια σας;; περιμένουμε νέα σας!!!

Λέτα, Λινεάν, Τζασμίνι;;

Που βρίσκεστε;;

Εμάς τα νέα μας: τίποτα το εξαιρετικό. Πηγαίνουμε βόλτες, ο μεγάλος έχει γίνει πολύ αντιδραστικός, αλλά και η μικρή δεν πάει πίσω... :| Η μαμά ξεκίνησε διαιτολόγο την Τρίτη, γιατί δεν άντεχε άλλο την ιδέα των κιλών της, και με το να προσπαθεί μόνη της ανακάλυψε ότι απλά έσπαγε τα νεύρα της και τίποτα παραπάνω!!!

Εχθές ήρθε ο νονός της μικρής, μιας και βρισκότανε στην Αθήνα, και με την ευκαιρία της έφερε λαμπάδα, αυγό και δώρο!!! Καταχάρηκε το μικρο μου!!!

Η μαμά σήμερα κάνει τον γκιώνη από τις 7 η ώρα όρθια... και έχουμε και γιορτή το βράδυ να πάμε... θα έχω αϋπνία + λίγο φαί σε έναν φαντασμαγορικό μπουφέ... :rolleyes:

Έχουμε και πολύ δουλειά αυτή την εποχή, το ίντερνετ σέρνεται και δεν μπορώ να μπαίνω εύκολα!!!

Σας σκέφτομαι, όμως, όλες!!!

Πολλά φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα μανουλίτσες!

Επιτέλους ο καιρός φτιάχνει και μαζί μ΄αυτόν και η διάθεσή μου!

Είχα κάνει κάτι εξετάσεις την προηγούμενη εβδομάδα, για προληπτικό έλεγχο και όλα είναι καλά!

Ο μικρός έκοψε την πιπίλα οριστικά αλλά όταν είναι στο σπίτι μας βγάζει την ψυχή με την μουρμούρα του! Στο σχολείο αντίθετα είναι στα καλύτερά του αλλά στο σπίτι......

Να μην αναφέρω ότι καθημερινά ξυπνάει από τις 7 με 7,30 και ειδικά τα Σαββατοκύριακα:rolleyes:. Ελπίζω να στρώσει σύντομα γιατί ώρες - ώρες δεν την παλέυω!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερούδια και καλή εβδομάδα!!!

Πως περάσατε το Σαββατοκύριακο;;

φρεσκομανούλες τι κάνετε;; πείτε μας νέα από τα αστεράκια σας!!!

Αγγελική μου,

συγχαρητήρια για το κόψιμο της πιπίλας!! Δεν έχω πείρα, αλλά ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο γενικά!!! Συγχαρητήρια και για τις εξετάσεις σου!!!

Εμείς εχθές πήγαμε στις Αφίδνες, που έπαιξε ο γιος μου σκάκι στο Πρωτάθλημα Αττικής και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο!!!!! Κουκουβάαααα!!!!!

Με ανησυχεί η κόρη μου, όμως... Τον τελευταίο καιρό παραπονιέται ότι πονάει το κεφαλάκι της... Ήτανε μία φορά στις 2 εβδομάδες, αλλά την τελευταία εβδομάδα το λέει σχεδόν βράδυ παρά βράδυ.

Δεν κλαίει, δεν την πονάει πολύ, αλλά μου λέει "μαμά, πονάει το κεφαλάκι μου"... :|:neutral: Πολύ το άφησα, θα πάρω την παιδίατρο σήμερα... Αρχίζω να ανησυχώ, αν και έχω παρατηρήσει ότι το λέει περισσότερο όταν βλέπει τηλεόραση... Και τι να την κάνω για να μη βλέπει, μου λέτε;; είναι πολύ δύσκολο με τον μεγάλο, ρε γμτ... :?

Αυτά!!!

Φιλάκια και καλή εβδομάδα!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλή εβδομάδα μανουλίτσες!

Τι χάλι μαύρο είναι αυτός ο καιρός? Με έχει ταράξει η αλεργία μου με τόση σκόνη...:rolleyes:

Και τον μικρό το ίδιο! Αφού ο κακομοίρης έχει ψιλομπουκώσει και επειδή αρνείται να φυσήξει την μύτη του και να βάλει fisiomer είναι μονίμως μέσα στην γκρινια:confused:

Κατά τα άλλα δεν καναμε και τίποτα το ιδιαίτερο μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Μαριλίνα συγχαρητήρια για τον γιόκα σου! Με όλα σου τα δίκια να κουκουβαδίζεις!!!!!

Πολλά φιλιά και στις υπόλοιπες μανούλες!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερούδια!!!

Τι μου κάνετε, μανούλες;;

που είστε όλες χαμένες;;

εμείς τρέχουμε, τρέχουμε, τρέχουμε...

Σκέφτομαι ότι έχει έρθει η ώρα να βγάλω τα καλοκαιρινά και με πιάνει πανικός και μόνο στην ιδέα...

το ΣΚ το περάσαμε καλά: το Σάββατο ήρθε ένας φίλος του μικρού και παίξανε σκάκι, την Κυριακή είχανε αγώνες, όπου χάσανε πανηγυρικά, μιας και ήτανε και οι μικρότεροι (η κουκουβάγια μάνα δικαιολογεί τον γιο της... :tongue:)

Εσείς περνάτε καλά;;

περιμένω με χαρά το Πάσχα!!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλό μεσημέρι μανουλίτσες!

Επιτέλους ο καιρός έγινε ανοιξιάτικος!

Είχα ανέβει 3 μέρες Γιάννενα και γύρισα ξεκούραστη μεν, μπουκωμένη και με επιπλέον βήχα δε, λόγω αλλεργίας!!!

Μαριλίνα μια χαρά τα κατάφερε ο γιόκας σου μέχρι εκεί στο σκάκι! Του χρόνου θα φτάσει ακόμη πιό ψηλά!!!

Κι εγώ θέλω να έρθει το Πάσχα! Πρέπει να ρυθμίσω και τα ψώνια που πρέπει να γίνουν στα παιδιά μου αλλά και στο βαφτιστήρι μου!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Που είστε ωρέ κορίτσια;;;

Το κλείσαμε το καφέ;;;

Εμείς αναχωρούμε αύριο για Ερέτρεια που θα παίξει σκάκι ο μικρός και τη Μ. Δευτέρα φεύγουμε για χωριό. Θα γυρίσουμε το ΣΚ του Θωμά!!!

Καλά να περάσετε όπου κι αν πάτε, καλό Πάσχα και θα τα πούμε!!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γειά σας και χαρά σας κορίτσια!

Ερήμωσε μου φαίνεται το καφέ μας :(:(:(

Λοιπόν, εμείς τα παιδιά τα ανεβάσαμε στο χωριό το Σαββατοκύριακο και την Μεγάλη Πέμπτη θα πάμε κι εμείς. Την Τρίτη του Πάσχα επιστρέφουμε τα δυό μας και θα φέρουμε πίσω τα παιδιά την Κυριακή πριν ανοίξουν τα σχολεία.

Μαριλίνα τι έκανε ο γιόκας σου στον αγώνα? Έσκισε φαντάζομαι!

Καλά να περάσετε στο χωριό!

Εύχομαι σε όλες καλό Πάσχα να έχετε με τις οικογένειές σας!

Πολλά φιλιά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Χρόνια Πολλά! Χριστός Ανέστη! Να χαίρεστε όλες τις οικογένειές σας!

Πολύ γεμάτη από δουλειά η σημερινή μέρα και τώρα πήρα μία ανάσα!

Είμασταν Γιάννενα αυτές τις μέρες όπου περάσαμε πολύ ωραία με συμμαχο τον καιρό!

Ευχαριστήθηκα τα παιδάκια μου και ιδίως τον μικρούλη μου με τα καμώματά του!

Επιστρέψαμε χθες μαζί με όοοολη την Αθήνα καθώς φάνηκε, μιά και ένα ταξίδι που το κάνουμε χαλαρά 6 ωρίτσες χτες το κάναμε 8!!!!:confused:

Την Παρασκευή θα φύγουμε ξανά να πάμε να μαζέψουμε οριστικά τα τέκνα και να ξεκινήσει ο μεν μικρός τον σταθμό και η δε μεγάλη το διάβασμα για τις εξετάσεις!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Χρόνια πολλά!!!

τι κάνετε;; εμείς ακόμα στο χωριό, οπότε με περιορισμένο ίντερνετ!!!

Πήγαμε Ερέτρεια, το παλικάρι μου ήρθε 11ο στους αγώνες (:P:p:p) και Μ. Δευτέρα, καπάκι μετά το τέλος, ήρθαμε χωριό. την ίδια μέρα ήρθανε και 6 ξαδελφάκια μας!!! περάσαμε υπέροχα, αλλά, δυστυχώς, τα ξαδελφάκια μας φύγανε σήμερα, οπότε μοναχούλια μας μεχρι το σάββατο που επιστρέφουμε!!!

Αγγελική, περάσατε ωραία, αλλά, πιστεύω, ωραίο και το διάλειμμα από τα δύο παιδιά!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημερούδια!

Μουντός καιρός και σήμερα...

Μαριλίνα ωραία ήταν και ανευ τέκνων όπως είπες! Από Δευτέρα μπαίνουμε ξανά σε πρόγραμμα!

Σήμερα το απόγευμα μόλις σχολάσουμε φεύγουμε κατευθείαν για χωριό και αύριο μαζέυω τα πράγματά τους και επιστρέφουμε στην βάση μας.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα μανούλες!

Χρόνια Πολλά στις εορτάζουσες και Χρόνια Πολλά για τα παιδάκια σας!

Την Παρασκευή το απόγευμα πήγαμε στο πρώτο μας πάρτυ! Αν και έριξε μία λασποψιχάλα(!) μισή ώρα πριν ξεκινήσουμε!

Ο μικρός ξεσάλωσε και προσαρμόστηκε γρήγορα στον παιδότοπο, μια και ήταν η πρώτη του φορά σε τέτοιο περιβάλλον!

Στο τέλος φυσικά δεν ήθελε να φύγουμε και τον δελέασα με έξτρα βόλτα μαζί με τον μπαμπά μας για να ξεκολλήσει!

Χάρηκα γαι την 6η θέση που πήραμε στην eurovision! Ήταν ξεχωριστό το τραγούδι μας και μου άρεσε! Κι αύτό που κέρδισε ήταν ωραίο κομμάτι! Και του Αζερμπαιτζάν επίσης, το οποίο είχε γράψει Έλληνας!

Και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι φέτος δεν είχαμε πολλές κιτς εμφανίσεις όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια!

Πολλά φιλιά σε όλες!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα!!!

Αγγελική μου,

χρόνια πολλά στην Κωνσταντίνα σου... για χθες... όλη μέρα το σκεφτόμουνα (ήμουνα σε σεμινάριο) και φυσικά... το ξέχασα... :oops::oops::oops:

Έχει και εξετάσεις το κοριτσάκι σου;; πως πάει;;

Χρόνια πολλά και σε άλλους εορτάζοντες που δεν ξέρω!!!

Να σου πω, φέτος δεν παρακολούθησα καθόλου γιουροβίζιον, γιατί δεν το είχα πάρει χαμπάρι, αλλά και γιατί ήμασταν σε ένα πάρτι!!

Με τη μικρή ξεκινήσαμε προσπάθειες να βγάλουμε την πάνα!!! Στο σχολείο φοράει κανονικά βρακάκι. Στο σπίτι, αν το βάλει... έχουμε διαρκώς ατυχήματα. Έχω και τα χαλιά στρωμένα, αλλά δε με νοιάζει, γιατί θα τα σηκώσουμε μέσα στην εβδομάδα...

Όταν γίνει κι αυτό... θα έχω αφήσει πίσω το "μωλό μου" και θα τη νιώθω σαν μεγάλο κορίτσι...

Αγγελικήηηη, πότε θα πιούμε καφέ;;;

Φιλάκια!!!

Φιλάκια και στις υπόλοιπες εξαφανισμένες!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...