Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! Σου εύχομαι αυτή η φορά να είναι η τυχερή και σύντομα να δεις μια ζουμπουρλού χοριακή! Οι εμβρυομεταφορές με δωρεά, ήταν με την ίδια δότρια;

Ευχαριστώ!Ναι με την ίδια δότρια πήρα 4 βλαστοκυστες.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!

Το τι νερό εχει ρίξει σήμερα δεν λέγεται!!!!

Στους δρόμους γίνεται το έλα να δεις!!!! Μία απόσταση 10 χλμ άπό το σπίτι στην δουλειά το κάναμε σήμερα με τον άντρα μου 2 ώρες!!!!!:confused:

Λετάκι με το καλό να επιστρέψεις στην δουλειά και καλή προσαρμογή στον Θωμάκο!

Στο ιατρικό μας δελτίο τώρα!

Η κόρη μου για την ώρα είναι απύρετη αλλά έχει μπούκωμα και μικρή ενόχληση στον λαιμό.

Ο μικρός μου κάνει κάτι δέκατα τα οποία ανεβοκατεβαίνουν μόνα τους! Σήμερα θα μου πει ο παιδίατρος αν τελικά θα ξεκινήσουμε αντιβίωση ή όχι! Για την ώρα πάντως είναι εντελώς απύρετος. Το πρωί μετά το γάλα άρχισε να βήχει και τελικά έκανε εμετό. Έβγαλε πολλά φλέματα και ξαλάφρωσε.

Αυτά!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδια!!!

Γεια σας κορίτσακια μου....

Τι κάνετε???εγω ετοιμαζόμαι να στείλω τον Θωμά παιδικό αρχές του μαρτη γιατι προς το τέλος θα γυρίσω στη δουλειά....ευτυχώς τα παιδάκια μου τα πανε καλα μαζί...ο Θωμάς άρχισε να δίνει φιλακια στον μικρό απο μόνος του,,,εχει πολυ πλάκα.

Περαστικουλια στα άρρωστα παιδάκια...

Φιλιοπι πως πάτε???ο μικρός???περαστικα γρήγορα...

Καλή αρχή στον παιδικό!!!

Είδες, τελικά προσαρμόστηκε και ο Θωμάκος στον ερχομό του μικρούλη σας!!! Πω, πω, δλδ σε ένα μήνα επιστρέφεις, ε;; Πως πέρασε ο καιρός...

Καλημέρα!

Το τι νερό εχει ρίξει σήμερα δεν λέγεται!!!!

Στους δρόμους γίνεται το έλα να δεις!!!! Μία απόσταση 10 χλμ άπό το σπίτι στην δουλειά το κάναμε σήμερα με τον άντρα μου 2 ώρες!!!!!:confused:

Λετάκι με το καλό να επιστρέψεις στην δουλειά και καλή προσαρμογή στον Θωμάκο!

Στο ιατρικό μας δελτίο τώρα!

Η κόρη μου για την ώρα είναι απύρετη αλλά έχει μπούκωμα και μικρή ενόχληση στον λαιμό.

Ο μικρός μου κάνει κάτι δέκατα τα οποία ανεβοκατεβαίνουν μόνα τους! Σήμερα θα μου πει ο παιδίατρος αν τελικά θα ξεκινήσουμε αντιβίωση ή όχι! Για την ώρα πάντως είναι εντελώς απύρετος. Το πρωί μετά το γάλα άρχισε να βήχει και τελικά έκανε εμετό. Έβγαλε πολλά φλέματα και ξαλάφρωσε.

Αυτά!!!!

Αγγελική μου,

περαστικά στα μικρούλια σου!!! Ο εμετός είναι συνήθως πολύ ευεργετικός για τα παιδάκια σε αυτή τη φάση!!!

Άντε, θα είναι μία χαρά μέσα στο ΣΚ!!

Σήμερα που βγήκα στο δρόμο στις 7 το πρωί έριχνε καταιγίδα... το σκέφτηκα σοβαρά να γυρίσω μέσα και να πάω με τον άντρα μου στη δουλειά με το αυτοκίνητο αλλά δεν το έκανα... μεγάλη εφεύρεση το μετρό... έφτασα αρκετά γρήγορα!!!

Γεία σας κορίτσια, τι κάνετε; Εμείς δεν έχουμε καλά νέα. Ο ίκτερος του μικρού δεν πέφτει, νοσηλευτήκαμε μαζί 4 μέρες για φωτοθεραπεία και του ξαναανέβηκε και σήμερα μπήκε πάλι στη μενν πάλι για φωτοθεραπεία. Ελπίζω να τον πάρουμε σύντομα κοντά μας και να μην ξανανέβει....

Τιτούλα, πες τα νέα σου!! Που βρίσκεται η μπουμπού;

Αγγελική περαστικά σας!

Μαριλίνα συγχαρητήρια, να τα χαίρεστε και τα δύο ζουζούνια!!!

Φιλια κορίτσια ελπίζω να ξεμπερδεψουμε γρήγορα και να μείνουμε επιτέλους σπίτι μας!!!

Φιλλιόπι μου,

εύχομαι τώρα που γράφω ο μικρούλης να είναι μαζί σας στο σπίτι... δύσκολο το πήγαιν' έλα στο νοσοκομείο με τη μικρούλα σπίτι, αλλά, ευτυχώς, είναι κάτι που σίγουρα ξεπερνιέται!!!

Αυτή ας είναι και η τελευταία σας ταλαιπωρία!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλή εβδομάδα!

Επιτέλους τα ζουζούνια μου είναι καλύτερα! Σήμερα πήγαν και τα δύο σχολείο. Εμένα κάτι με γυροφέρνει αλλά ελπίζω να μην με ρίξει στο κρεβάτι!

Το Σάββατο πάντρεψα την κολλητή μου στο πνευματικό κέντρο Αθηνών! Παρά το γεγονός ότι η διαδικασία του πολιτικού γάμου κράτησε μόλις 10 λεπτά πρόλαβα και συγκινήθηκα! Είμαστε μαζί από το σχολείο και για να είμαι ειλικρινής δεν πίστευα ότι θα την έβλεπα να παντρεύεται! Αλλά ας όψεται η μπεμπούλα που θα έρθει στον κόσμο τον Μάιο!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γέννησα στις 15/2. Η μικρή ήταν 3400 κιλά και 51 cm. Έκανε ίκτερο και βγήκαμε την Τρίτη αλλά τώρα είμαστε ok.

Φυσικά δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα χαχαχα!!!

Το πρόβλημα μου όμως είναι ότι μου έχει τραυματίσει τις θηλές και πονάω υπερβολικά!!!! Κλαίω κάθε φορά που τη θηλάζω :(

Σήμερα πήγε κι ο άντρας μου πρώτη μέρα στη δουλειά και είμαι μοναχούλα με την Αφροδίτη.

Η Αφροδίτη αγαπάει και προσέχει την αδερφούλα της, αλλά είναι κάποιες στιγμές που έχει νεύρα, αναμενόμενο βέβαια, θα περάσουν πιστεύω.

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα δικά σας νέα. Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Φιλάκια!!!

487Yp3.png

cYn6p3.png

titoula να σου ζήσει η μικρούλα! Γερή και καλότυχη να είναι! Μπράβο στην Αφροδιτούλα που υποδέχτηκε με χαρά την αδερφούλα της!

Για τις θηλές δεν βάζεις κάτι? Εμένα ο γιατρός μου είχε δώσει μία κρέμα της medela η οποία με ανακούφισε άμεσα! Υπομονή!

Όποτε βρίσκεις χρόνο γράφε μας τα νέα σας!

Πολλά φιλιά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!

Τιτούλα,

να σου ζήσει η κορούλα!!! Να τη χαίρεστε!!!

Για τις θηλές ή δοκίμασε κεραλοιφή που είναι φυτική και δεν βλάπτει και να τη φάει το παιδί ή, αν μπορείς, δώσε της κάνα δύο γεύματα με μπιμπερό να ηρεμήσουν λίγο οι θηλές σου (αυτό είχα κάνει εγώ...)

Περιμένουμε και έξτρα νέα από τις δύο κορούλες σου!!!

Εννοείται και η Αφροδιτούλα θα τραβήξει κάποια ζόρια, αλλά, να σας πω, δε συγκρίνεται μετά που παίζουνε μαζί και απασχολούνται!!!

Κοριτσάκια, μήπως ξέρετε το παρακάτω;

Το γιο μου για σκωλεικοειδίτιδα τον εγχειρήσαμε στην "Ευρωκλινική Παίδων". Μου τα λένε λίγο περίεργα για το τι χρωστάμε. Δλδ, μου αφαιρούνε ότι καλύπτει η ασφαλιστική και μένει ένα ποσό. Ρωτάω "αυτά που καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ;" Και μου απαντάνε "η ασφαλιστική δεν μου είπε για τον ΕΟΠΥΥ", ενώ ξέρουνε ακριβώς τι καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ γιατί τους έχει ενημερώσει και μου έχουνε πει.

Ξέρει καμία να μου πει τι γίνεται με τον ΕΟΠΥΥ; Τα δίνει απ' ευθείας στο νοσοκομείο; τα δίνουμε και μας τα δίνει;;

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα!

Άλλη μία ηλιόλουστη μέρα! Αλλά άκουσα ότι χαλάει ξανά ο καιρός :rolleyes:

Τέλος πάντων.....

Μαριλίνα έχω την εντύπωση πως πας με τα παραστατικά του νοσοκομείου στον ΕΟΠΥ και σου δίνουν τα χρήματα που σου αναλογούν. Και μάλιστα πρέπει να τα πιστώνουν σε λογαριασμό που θα τους δώσεις. Δεν είμαι όμως σίγουρη. Γιατί δεν τηλέφωνείς στο κατάστημα ΙΚΑ που ανήκεις να σου πουν?

Ο μικρός χτες έκανε έναν ξεγυρισμένο εμετό με πολλά φλέματα. Ξαλάφρωσε ο μικρούλης μου και κοιμήθηκε ήρεμα την νύχτα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γεια σας κορίτσακια μου τι κάνετε???

Εμείς απο χθες ξεκινήσαμε παιδικο αλλά δεν τα πάμε καλα...την πρώτη μέρα δεν έκλαψε σήμερα εκλαιγε...το θέμα μου ειναι οτι εχει δυο μέρες που με αποφεύγει κα μου φωνάζει ...τον λέω τωρα το απόγευμα είσαι θυμωμένος με την μαμά??γι;τι δεν έρχεσαι όταν στο λέω μα έρθεις...και κλαψουριΖοντας μου λέει δεν θέλω να πάω σχολείο μην με αφήνεις μαζί σου θέλω να είμαι...έλιωσα μιλάμε...με πονέσε αυτο...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γειά σας μανούλες!

Συνήλθαμε από τις ιώσεις που μας ταλαιπωρούσαν κι ελπίζω να μην έχουμε άλλα κρούσματα πιά!

Λετάκι η αντίδραση του μικρούλη σου είναι φυσιολογική. Δεν έμεινες καθόλου μαζί του χτες στον σταθμό? Καθήσατε πολύ? Η δασκάλα τι σου είπε?

Υπομονή θέλει η προσαρμογή και την συνεχή επιβεβαίωση ότι τον αγαπάς αλλά το σχολείο είναι η ......δουλειά του!

Σε καταλαβαίνω που λιώνεις αλλά θέλει κουράγιο!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γειά σας κορίτσια κα χρόνια πολλά για την σημερινή μέρα!

Τσικνίσατε χτες?

Εμείς μια και έχουμε αυλή στο σπίτι ψήσαμε σουβλάκια, πανσετούλες, παιδάκια κοτόπουλο και λουκάνικα!

Είχαν ψωνίσει οι άντρες της παρέας τόσο κρέας που έμεινε για να φάμε και σήμερα!

Είστε όλες καλά? Τι κάνουν τα ζουζούνια σας?

Πολλά φιλιά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κοριτσάκια!!!

Το ξέρω, απαράδεκτη... απαράδεκτη... τόσες μέρες έχω να μπω!!!

Προσπαθώ ακόμα να βγάλω άκρη με την κλινική (μάλλον η ασφαλιστική έχει κάνει μ@λ@κια) :evil::evil:

Στη δουλειά πέφτει τρελό τρέξιμο και πήξιμο!!!

Εμείς την Τσικνοπέμπτη τσικνίσαμε αρχικά στη δουλειά και το απόγευμα σπίτι ψήσαμε λίγα παϊδάκια για το καλό και για τα τέκνα!!!

Ξανάρχισα καράτε αυτή την εβδομάδα!!!

Και χθες ψόφησε το ψαράκι μας και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ :cry::cry::cry:

Στα παιδάκια μου είπα ότι θα το πάμε στον κτηνίατρο... δεν ήθελα να στεναχωρηθούν...

Λεττάκι μου,

έτσι κάνουν συνήθως τα παιδάκια... μην ανησυχείς, θα συνηθίσει και θα του αρέσει!!! Μην υποχωρήσεις να πεις "ε, σιγά, ας κάτσει μία μέρα σπίτι" το έχασες το παιχνίδι!!!

Αγγελική μου,

περαστικά και αγύριστα!!!

Απίθανη ακούγεται η τσικνοπέμπτη σας!!!

Φεύγω: σήμερα έχουμε τρία πάρτι να πάμε!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα μανουλίτσες!

Ευχαριστήθηκα Σαββατοκύριακο με ηλιάκο και ωραίες θερμοκρασίες!

Την Παρασκευή το βράδυ βγήκαμε γυναικοπαρέα και πήγαμε σε ένα μεζεδοπωλείο με μουσική και περάσαμε τέλεια! 4 τα ξημερώματα μαζεύτηκα!!!!

Το Σαββατο όμως συνειδητοποίησα το πόσο αγύμναστη είμαι καθώς τα πόδια μου πονούσαν από τον χορό! Και όταν λέω πονούσαν εννοώ πως με δυσκολία ανεβοκατέβαινα τις σκάλες, κάτι που δεν μπορώ να αποφύγω μια και δεν έχουμε ασανσέρ! Μαριλίνα θυμάσαι?

Χτες τα πράγματα ήταν κάπως καλύτερα και σήμερα μπορώ να κινηθώ με ευκολία.

Είμαι να σκάσω σήμερα γιατί την Τετάρτη διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία οι Συλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της περιοχής μας κι εγώ δεν μπορώ να δωσω άιμα. Ενώ είμαι εθελόντρια αιμοδότης χρόνια τώρα, την τελευταία 3τία που μου παρουσιάστηκε η αλλεργία κάνω χρόνια χρήση singulair, κάτι που μου απαγορεύει να δώσω άιμα:evil::evil::evil:

Μαμώτο!

Μαριλίνα λυπάμαι για το ψαράκι σας. Ένας απο τους λογους που δεν θέλω να αγοράσουμε ζώο είναι ότι δένεσαι και μετά όταν τα χάσεις στεναχωριέσαι πολύ. Όταν ήμουν μικρή είχαμε ένα καναρίνι που το λάτρευα και όταν αυτό ψόφησε στα χέρια μου ανέβασα 40 πυρετό για τρεις μέρες από την στενοχώρια μου:cry:

Την ασφαλιστική κυνήγα την! Δεν μπορεί να πληρώνεται του κόσμου τα λεφτά κι αυτοί να σας αφήνουν ακάλυπτους:rolleyes:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ξαναχαλάει ο καιρός και έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι!

Χτες πήρε βαθμούς το κοριτσάκι μου και για άλλη μια φορά με έκανε να νιώσω τόοοοοσο περήφανη!!!!

Να σας πω και το ωραίο που μας είπε ο γιόκας μου:

Του φόραγα καθαρή πάνα και κάποια στιγμή που λέγαμε για τους φίλους του στο σχολείο μου λέει κάτι για το κορίτσι του! Τον ρωτάω, ποιό είναι το κορίτσι σου Χρήστο? Και μου απάντάει.......Ο Σάββας!!!!:shock::shock::shock:

Κατουρήθηκα από τα γέλια αλλά ο μπαμπάς μας ένα μικρό εγκεφαλικό το πέρασε!!!!!:tongue:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα κορίτσια και καλή σαρακοστή!

Πώς περάσατε το τριήμερο; Εμείς σπίτι οι 4 μας. Καλά ήταν.

Η Αρτεμούλα μεγαλώνει και ευτυχώς το στήθος μου είναι καλύτερα. Πονάει ακόμα αλλά καμία σχέση με το πως ήταν στην αρχή!

Η Αφροδίτη με βοηθάει να την αλλάζω και όταν θηλάζω έρχεται δίπλα μου και θηλάζει την κούκλα της, πολύ γέλιο! :D :D :D

Καλημέρα κορίτσια!

Ξαναχαλάει ο καιρός και έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι!

Χτες πήρε βαθμούς το κοριτσάκι μου και για άλλη μια φορά με έκανε να νιώσω τόοοοοσο περήφανη!!!!

Να σας πω και το ωραίο που μας είπε ο γιόκας μου:

Του φόραγα καθαρή πάνα και κάποια στιγμή που λέγαμε για τους φίλους του στο σχολείο μου λέει κάτι για το κορίτσι του! Τον ρωτάω, ποιό είναι το κορίτσι σου Χρήστο? Και μου απάντάει.......Ο Σάββας!!!!:shock::shock::shock:

Κατουρήθηκα από τα γέλια αλλά ο μπαμπάς μας ένα μικρό εγκεφαλικό το πέρασε!!!!!:tongue:

χαχαχα! Αγγελική ακόμα γελάω με το γιο σου!!! :D:D:D

Συγχαρητήρια και για την κορούλα σου!

Φιλιά σε όλες!!!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Γειά σας κορίτσια!

Καλή Σαρακοστή!

Το τριήμερο μας πολύ ήρεμο δεν μπορείς να το πεις!

Ο μικρός είναι στην πρώτη εβδομάδα που έκοψε την πιπίλα και είναι στην τσίτα! Γκρινιάζει με το παραμικρό και αντιδρά σχεδόν στα πάντα! Έχει 3 μέρες τώρα που ξυπνάει από τις 6,30 το πρωί και δεν κοιμάται μέχρι το μεσημέρι! Ελπίζω να του περάσει σύντομα γιατί σερνόμαστε!

titoula μια χαρά μανούλα θα γίνει και η Άρτεμις!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...