Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια!

Λετάκι χάρηκα που μας έγραψες! Μεγάλωσε ο μπεμπάκος σας και τρώει κρεμούλες! Υποθέτω πως ο Θωμάκος συνήθησε τον αδερφούλη του και δεν έχετε σκηνούλες!

Εμείς είμαστε όλοι καλά. Ο μικρός μάλλον βγάζει πίσω πίσω κάποιο δόντι και έχει κάτι δεκατάκια και μου βάζει και δύο δαχτυλα βαθιά πίσω στα ούλα. Ευτυχώς δεν μου πολυγκρινιάζει!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγγελική μου...ευτυχώς όλα καλα....ο Θωμάς προσαρμοστηκε...

Σε δυο μήνες γυρνάει και στη δουλειά..αρχές Μαρτίου θα στείλω και τον Θωμά παιδικό....

Ολα πήραν τον δρόμο τους...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα σας μανούλες!!! μπήκα να σας πω τα νέα μας τώρα που κοιμάται ο μικρούλης και η Κατερινούλα είναι με τον μπαμπά στις κούνιες. Γεννήσαμε λοιπόν!!!!! Την Πέμπτη 31 1 μπήκαμε με ραντεβού για πρόκληση όλα πήγανε πάρα πολύ καλά και στις 13 10 κρατούσαμε τον μπεμπούλη αγκαλιά! Ήταν πολύ όμορφος κααι εύκολος τοκετός και ο μικρούλης βγήκε μια χαρά 3750 και έτοιμος για θηλασμό! Τώρα λίγο ταλαιπωρούμαστε στα νοσοκομεία για μετρήσεις γιατί έχει ανεβάσει ίκτερο αλλά πιστεύω θα το ξεπεράσουμε σύντομα. Η Κατερίνα ενθουσιασμένη με τον μπέμπη! Οι πρώτες της φράσεις μόλις τον είδε: ευχαριστώ μαμά που έφερες τον μπέμπη μας σπίτι και μπέμπη είσαι τέλειος!! Λιώνω η μάνα!!!!!

Καλησπέρα, μανούλες!!!

Φιλλιόπι μου,

να σου ζήσει ο μπέμπης!!! Λογικά τον κρατάς αγκαλίτσα τώρα!!! Περιμένουμε νέα σου!!!

Τιτούλα, άντε

η σειρά σου τώρα. Περιμένουμε!!!

Τα δικά μας νέα είναι ότι ο γιος μου μπήκε για έκτακτο χειρουργείο σκωληκοειδίτη την Τρίτη το βράδυ και κάνουμε βάρδιες στο νοσοκομείο με τον άντρα μου!!!

Συγνώμη, δεν διάβασα αναλυτικά τα νέα σας!!!

Ελπίζω να είστε καλά!!!

Φιλάκια!!!

Περαστικά σας! Είναι καλύτερα ο μικρούλης; Ταλαιπωρία τα νοσοκομεία!!! Κι όταν είναι και δύο τα παιδιά....

FilioPi μου να σου ζήσει!!!! Να είσαι ευτυχισμένη με την οικογένειά σου!

Μαριλίνα, περαστικά στο γιο σου. Πότε βγαίνετε;

Αγγελική, συγχαρητήρια για την Κωνσταντίνα!

Εγώ σήμερα είμαι 37 εβδομάδων και περιμένουμε πότε θα έρθει η μικρούλα!

Φιλιά!

Τιτούλα με το καλό! Περιμένουμε κι απο σένα τα ευχάριστα!!!

Ηρθα και εγω...

Filiopi να σου ζήσει ο μπεμεπακος...

Titoula εσυ πως τα πας.;;;

Εμείς ειμαστε Μια χαρα....ο μικρός τρώει κανόνικαι πλέον και εχει πολυ γέλιο....κοντά του όμως τρώει και ο Θωμάς,.,μαμα??θελω και εγω κρέμα σαν τον Μανώλη...πολυ γέλιο μιλάμε...

Εσείς πείτε κανένα νέο...

Tinaki,lineal???που χαθηκατε??

Καλώς την!!! Όλα μπήκανε σε μια σειρά λοιπόν! Άντε και στα δικά μας!!!

Γειά σας κορίτσια!

Λετάκι χάρηκα που μας έγραψες! Μεγάλωσε ο μπεμπάκος σας και τρώει κρεμούλες! Υποθέτω πως ο Θωμάκος συνήθησε τον αδερφούλη του και δεν έχετε σκηνούλες!

Εμείς είμαστε όλοι καλά. Ο μικρός μάλλον βγάζει πίσω πίσω κάποιο δόντι και έχει κάτι δεκατάκια και μου βάζει και δύο δαχτυλα βαθιά πίσω στα ούλα. Ευτυχώς δεν μου πολυγκρινιάζει!

Περαστικά σας!!! Αχ αυτά τα δοντάκια μας ταλαιπωρούν!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα!

FilioPi να σου ζήσει ο μπεμπάκος!!! Έλιωσα κι εγώ με τα λογάκια της Κατερινούλας για τον αδερφούλη της! Όσο για τον ίκτερο και ο Χρήστος έτσι είχε ανεβάσει και κάναμε 3-4 μετρήσεις αλλά μετά από 10 μέρες όλα καλά! Του καναμε και φωτοθεραπεία κοντά στο τζάμι του δωματίου μας και όλα οκ!

Το Σαββατοκύριακό μας πέρασε ήρεμα. Δεν πήγαμε κάπου αλλά παίξαμε στο σπίτι και ξεκουραστήκαμε!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

FilioPi, να σας ζήσει ο μικρούλης!!! Τέλεια που χάρηκε και η Κατερινούλα! Πώς να μη λιώσεις! Όσο για τον ίκτερο μην ανησυχείς, σύντομα θα έχει κατέβει.

Εγώ όπως καταλαβαίνετε δεν έχω γεννήσει ακόμα! Όλα είναι έτοιμα αλλά η μικρή δε λέει να βγει ακόμα. Έχω κάτι ψιλοπονάκια αλλά λίγα πράγματα, τίποτα ιδιαίτερο.

Φιλιά σε όλες!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Καλημερούδια!!!

Σαν τα χιόνια!!!

Τι μου κάνετε γλυκές μανούλες;;

Φιλλιόπι μου,

να σου ζήσει ο γιόκας!!! να τον δείτε όπως επιθυμείτε!!! Καλά, άψογη η μεγάλη αδελφή!!! Για πες, πως σου φαίνονται οι πρώτες μέρες με τα δύο σου παιδάκια;; :P:p

Τιτούλα μου,

στην αναμονή κι εσύ, από ότι βλέπω!!! Άντε, πλησιάζουν οι μέρες να δεχτείς την κορούλα σου!!! ;);)

Λεττάκι μου,

όλα μπαίνουνε σιγά σιγά σε μία σειρά!!! Θα ξεκινήσει κι ο Θωμάκος παιδικό και θα αποκτήσει καινούρια ενδιαφέροντα!!! Κι εσύ ξεκινάς δουλειά, ε;; Πως πέρασε ο καιρός!!! :D:D

Λινεάλλλλλλλλλλλλ,

που χάθηκες;; Πες μας νέααααααααααα!!!!!!!!!!!!! :?:-?

Αγγελική μου,

συγχαρητήρια για την Κωνσταντίνα!!!!!!!!!!!!

Αχ, αυτά τα δόντια: Τι πάθαμε οι έξυπνοι: Μας παραπονέθηκε η μικρή οτι πονάει το δόντι της και φοβήθηκα (έχουμε χάλια δόντια οικογενειακώς...) και τελικά έβγαζε πίσω δοντάκι... :rolleyes::rolleyes:

Εμάς ο μικρός σιγά σιγά αναρρώνει. Βγήκε από το νοσοκομείο την προηγούμενη Τρίτη. Τον κρατήσανε μία εβδομάδα και τώρα έχουμε διατροφή... όχι πολύ δύσκολη, απλά αποφεύγει κάποια πράγματα.

Εχθές πήγε και σχολείο και ήρθε και η μαμά στη δουλειά!!!

Να κουκουβαγιάσω;;

Το Σάββατο θα πάρει μέρος σε αγώνες Σκάκι!!! το καμάρι μου, μεγαλώνει!!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα μανουλίτσες! Τι κάνετε; Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Να χαίρεστε όλες τα ζουζούνια γερά και ευτυχισμένα! Εμείς τρέχουμε ακόμα με τον βρωμο ίκτερο... πάμε κάθε μέρα στο νοσοκομείο για μέτρηση (έχουμε κλείσει βδομάδα) και ο άτιμος δεν πέφτει! Έπεσε δηλαδή και ξαναανέβηκε! Μεγάλη ταλαιπωρία για όλους μας! Ελπίζω σύντομα να έχω καλύτερα νέα να σας πω... στείλτε θετική ενέργεια!!! Φιλάκια!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα φιλενάδες!

Πότε θα βγει ήλιος επιτέλους? Μας μούλιασε δύο μέρες τώρα!!!:mad:

Όπως καταλάβατε η βροχή δεν είναι και το καλύτερό μου!

Μαριλίνα σιδερένιος ο μικρός σου! Θα επανέλθει σιγά σιγά με την διατροφή που κάνετε! Καλή επιτυχία για τον αγώνα του!

FilioPi δεν νομίζω να ταλαιπωρηθείτε με το θέμα ίκτερος άλλο. Μην ανησυχείς πάντως!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα, μανούλες!!!

Τι κάνετε;;

Τιτούλαααααααα

γέννησες;; ή έχει βολευτεί η μικρή στην κοιλίτσα σου και δεν θέλει να βγει;;

Φιλλιόπι,

ξεμπερδέψατε με τον ίκτερο;; πως είναι ο μικρούλης;;

Λεττάκι,

τι κάνουν τα ζουζούνια σου;;

Αγγελική,

σε σκέφτομαι... ο αγαπημένος σου καιρός πρωί πρωί, ε;;;

Μπήκα να κουκουβαγιάσω: Ο γιος μου πήρε τη δεύτερη θέση στους αγώνες του Ν. Τομέα στα νήπια!!!!!!!!!!!!!! Προκρίθηκε και για το Παναττικό!!!!!

Το μανάρι μου!!!!!!!!!!!!!!!!

Και να σας πω και τα νεύρα μου: βγήκε δεύτερος επειδή έχασε έναν αγώνα από ένα κοριτσάκι... έλα μου, όμως, που η αίθουσα που αγωνίζονταν ήτανε ισόγειο με μπαλκονόπορτα... ο μπαμπάς του έβλεπε τον αγώνα. Κι επειδή κέρδιζε στην αρχή, αλλά έκανε κάτι λαθάκια και έχασε, αντί να του δίνει συγχαρητήρια που ο κέρδισε τη 2η θέση... του έλεγε διαρκώς ότι έπρεπε να έχει κερδίσει, και ότι πήγαινε πολύ καλά, αλλά έχασε κλπ... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Το παιδάκι μου στην επιστροφή, αντί να γελάει έκλαιγε............

Ήθελα να τον σκίσω:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Ευτυχώς, την Κυριακή που πήρε το μετάλλιό του, έλαμπε ολόκληρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Καλέ τι υπέροχος καιρός είναι αυτός???:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Μαριλίνα με έμαθες πλέον!

Ο μικρός είναι με ίωση από το Σαββατοκύριακο. Χθες πήγαμε στον παιδίατρο και η διάγνωση ήταν λοίμωξη του άνω αναπνευστικού. Για την ώρα του δίνω μόνο σιρόπι για τον βήχα και αντιπυρετικό όταν χρειαστεί, γιατί πυρετό κάνει μία φορά την ημέρα συνήθως κι αυτός όχι ιδιαίτερα υψηλός. Μου έγραψε και αντιβίωση για την περίπτωση που ο πυρετός συνεχιστεί. Οπότε τηρούμε στάση αναμονής για την ώρα!

Μαριλίνα δεν θα σχολιάσω τον αντρούλη σου! Σε νιώθω απόλυτα που ήθελες να τον ...σκίσεις! Συγχαρητήρια για τον γιόκα σου! Και εις ανώτερα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα!

Επιτέλους ήλιος και ελίζω να κρατήσει!

Από χθες το απόγευμα είναι άρρωστη και η κόρη μου. Γύρισε από τα αγγλικά με κρυάδες και έβαλε θερμόμετρο και είχε 38,3. Σήμερα το πρωί πριν φύγω για την δουλειά είχε 38,7! Την πονάει και ο λαιμός της...

Στέλνω τα φιλιά μου σε όλες τις μανούλες της παρέας και στα ζουζούνια σας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γεία σας κορίτσια, τι κάνετε; Εμείς δεν έχουμε καλά νέα. Ο ίκτερος του μικρού δεν πέφτει, νοσηλευτήκαμε μαζί 4 μέρες για φωτοθεραπεία και του ξαναανέβηκε και σήμερα μπήκε πάλι στη μενν πάλι για φωτοθεραπεία. Ελπίζω να τον πάρουμε σύντομα κοντά μας και να μην ξανανέβει....

Τιτούλα, πες τα νέα σου!! Που βρίσκεται η μπουμπού;

Αγγελική περαστικά σας!

Μαριλίνα συγχαρητήρια, να τα χαίρεστε και τα δύο ζουζούνια!!!

Φιλια κορίτσια ελπίζω να ξεμπερδεψουμε γρήγορα και να μείνουμε επιτέλους σπίτι μας!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα!

Μουντίλα ξανά :confused:

Ο μικρός είναι κάπως καλύτερα στο θέμα του βήχα αλλά χθες είχε τρελή γκρίνια. Προφανώς έχει μπαφιάσει από την κλεισούρα! Σήμερα θέλω να τον στείλω παιδικό για να εκτονωθεί λιγάκι αλλά ο μπαμπάς μας και η γιαγιά έχουν άλλη άποψη:rolleyes:

Είπα πως αν ξυπνήσει κι έχει καλή διάθεση να τον πάει η γιαγιά στο σχολείο. Τελικά σε λίγο θα μάθω τι έκανε.

FilioPi μου εύχομαι να υποχωρησει ο ίκτερος πολύ γρήγορα και να επιστρέψει το μωράκι σας στο σπίτι. Ύπομονή!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γεια σας κορίτσακια μου....

Τι κάνετε???εγω ετοιμαζόμαι να στείλω τον Θωμά παιδικό αρχές του μαρτη γιατι προς το τέλος θα γυρίσω στη δουλειά....ευτυχώς τα παιδάκια μου τα πανε καλα μαζί...ο Θωμάς άρχισε να δίνει φιλακια στον μικρό απο μόνος του,,,εχει πολυ πλάκα.

Περαστικουλια στα άρρωστα παιδάκια...

Φιλιοπι πως πάτε???ο μικρός???περαστικα γρήγορα...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...