Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 hours ago, MK2012 said:

Καμμία κληρονομικότητα, η μητέρα μου έκανε τη μικρή μου αδελφή στα 44 και τώρα είναι 54 και έχει ακόμα περίοδο. Οι γιατροί της έχουν πει να προσέχει γιατί ακόμα μπορεί να μείνει έγκυος σκέψου. Η γιαγιά μου από την πλευρά της μαμάς μου είχε περίοδο ως τα 56. Από τη πλευρά του μπαμπά δε ξέρω τι παίζει αλλά τότε έκαναν και παιδιά μικρές οι γυναίκες. Η μητέρα μου λέει κάτι περίεργα πως ευθύνεται το γεγονός πως είχα πάθει ουρολοίμωξη/σηψαιμία στο τέλος του 1991, όταν ήμουν 2 μηνών και κόντεψα να πεθάνω. Πήρα λέει πάρα πολύ υψηλή αντιβίωση για 2 μηνών βρέφος και ίσως κάπου με επηρέασε. Το έχω αναφέρει στο γιατρό και είπε πως δε νομίζει πως επηρέασε αλλά και να επηρέασε δεν έχει νόημα πλέον να το σκέφτομαι.

Εχω κάνει 7 ωοληψιες. 2 με βραχύ πρωτόκολλο πρόκληση με meriofert/arvekap και πήρα 2- 3 ωάρια στη κάθε φορα. Πήραμε 1 βλαστοκύστη 3ΒΒ από αυτά. Μετά συνέχισα 5 φυσικούς με Femara και πήραμε τις άλλες 2 βλαστοκύστες. (2 ΑΒ και 2 ΒC)

Όσο για τα 3η ημέρας το έχω σκεφτεί κ εγώ κ είχα ρωτήσει το γιατρό κ είχε πει πως αν δε προχωράνε έτσι κ αλλιώς μέσα σε βλαστοκύστη δε θα προχωρούσαν ακόμα κ αν βάζαμε 3η ημέρας σε ετ. Δλδ ότι η πορεία τους είναι προδιαγεγραμμένη.

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλό μεσημέρι μανουλίτσες!

Τι ωραία μέρα έχει σήμερα! Αλλά από ότι άκουσα από αύριο χαλάει ξανά ο καιρός!:rolleyes:

Χτες πήγα και έβαψα και έκοψα το μαλλί! Ανανεώθηκα η γυναίκα!!!

FilioPi 9 μέρες ε? Τι γρήγορα που πέρασε ο καιρός! Μια χαρά μπεμπέκος με τα πιασιματάκια του θα βγει ο μικρούλης σου! Με το καλό!

Φιλιά σε όλες τις μανούλες της παρέας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Η Αφροδιτούλα μου είχε 38,5 το πρωί :(. Ελπίζω να γίνει σύντομα καλά και να μην έχουμε άλλα τέτοια τώρα που θα έρθει και η αδελφούλα της. Πριν από λίγο πάντως της είχε πέσει τελείως ο πυρετός αλλά της είχα δώσει και depon.

Τι ωραία μέρα έχει σήμερα! Αλλά από ότι άκουσα από αύριο χαλάει ξανά ο καιρός!:rolleyes:

FilioPi 9 μέρες ε? Τι γρήγορα που πέρασε ο καιρός! Μια χαρά μπεμπέκος με τα πιασιματάκια του θα βγει ο μικρούλης σου! Με το καλό!

Αγγελική ανανεώθηκες ε? Τέλεια!

Γειά σας. γειά σας!!! Τι κάνετε; Εδώ εμείς στις επάλξεις ακόμα με το καρπουζάκι φουσκωμένο στην κοιλιά! Φαίνεται ο μικρούλης ακολουθεί τα βήματα της αδερφής του και δεν έχει σκοπό να βγεί σύντομα! Άντε 9 μέρες ακόμα θα περιμένω, μετά θα επισπευσουμε την έξοδο! Ουφ κουράστηκα μωρέ, είναι και η Κατερινούλα που δεν μπορώ να την φροντίσω όσο θέλω με την κοιλούμπα.... τέλος πάντων έμεινε το τέλος της ουράς του γαιδάρου!!! χα χα! Εν τω μεταξύ ο μπέμπης μόνο μικρούλης που δεν φαίνεται να είναι. Την Παρασκευή πήγαμε και ήταν το πουλάκι μου 3400! Ε δεν θα έχει πάρει άλλα 200 μέχρι να γεννηθεί; Μπαμπάτσικος θα είναι! Την Παρασκευή που έρχεται θα τον ξαναδούμε. Δεν νομίζω να γεννήσω μέχρι τότε! Δεν έχω ενοχλήσεις... τίποτα! Περιμένω λοιπόν δεν έμεινε και τίποτα!

Μπορεί λέω να περιμένει την αδερφή του να γίνει καλά. Σας είχα πει ότι έχει ίωση η Κατερινούλα; Και τελικά χειροτέρεψε, ο βήχας δεν περνούσε και την πήγαμε παιδιατρο. διαγνωση: ωτίτιδα. Ξεκινήσαμε αντιβίωση και σιρόπι για τον βήχα το συνεχίζουμε και αν δεν βελτιωθεί μας έγραψε και εισπνεόμενα. Την βλέπω όμως τώρα 2 μέρες με την αντιβίωση έχει βελτιωθεί λιγάκι. Μας είπε να την πάμε πάλι να την δει πως πάνε τα αυτάκια και τρέμει το φυλλοκάρδι μου με τόσες ιώσεις εκει μέσα. Μην με ρωτήσετε γιατί δεν πάει μόνο με τον μπαμπά! Ούτε μέχρι το περίπτερο για καραμέλες, όχι στην παιδίατρο!!!

Αυτά τα νέα μας! Όλα είναι έτοιμα και είμαστε σε περίοδο αναμονής! Να δούμε πως θα πάνε τα πράγματα!

Λετάκι τι κάνουν τα παιδάκια σου; Είστε καλά τώρα; Μεγάλο μανίκι να είναι και τα δύο άρρωστα ε; Εδώ μόνο με ένα και τρέχω και δεν προλαβαίνω! Με το καλό στις στερεεές ο μικρούλης! Πως μεγάλωσε! Πέρασε ο καιρός!!!

Εσείς Μαριλίνα μου πως είναι η μικρούλα; Για το πάρτυ μια χαρά μου φαίνονται όπως τα λες! Και η μέρα και ώρα και το φαγητό.

Τιτούλα μπήκες στον μήνα σου ε; Εγώ ακόμα βλέπεις περιμένω! Άντε με το καλό να έρθουν τα μπεμπεκάκια μας και να μην μας παιδέψουν πολύ τα μεγάλα με ζηλίτσες! Η Κατερίνα μου πάντως αράζει στο βρεφικό κάθισμα συτοκινήτου που έχουμε βγάλει στην επιφάνεια και δηλώνει: Τώρα θα τσαπλώνω εγώ εζώ, άμα βγει ο μπέμπης από την κοιλίτσα της μαμάς σα σηκωσώ να τσαπλώνει!!!

Άντε κοντεύεις. Να γίνει καλά και η Κατερινούλα σου και να έρθει κι ο μικρούλης!

Κι εμένα τα ίδια κάνει πάντως η Αφροδίτη. Παίρνει τα πράγματα της μικρής και της λέει στα προσέχω εγώ μέχρι να γεννηθείς και μετά θα στα δώσω! χαχαχα!:D

Πολλά φιλάκια σε όλες!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Καλημέρα μανουλίτσες!

Βροχή σήμερα :rolleyes: Πάνω που πήγαμε να μαζέψουμε λίγο ήλιο ξανά στην υγρασία...

Τέλος πάντων...

Τιτούλα ελπίζω η Αφροδιτούλα να είναι ήδη πολύ καλύτερα. Δεν βοηθάει και ο καιρός βρε παιδί μου με τέτοια υγρασία!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Τι κάνετε κοριτσάρες μου;; τα παιδάκια σας;;

Αυτά τα νέα μας! Όλα είναι έτοιμα και είμαστε σε περίοδο αναμονής! Να δούμε πως θα πάνε τα πράγματα!

Τιτούλα μπήκες στον μήνα σου ε; Εγώ ακόμα βλέπεις περιμένω! Άντε με το καλό να έρθουν τα μπεμπεκάκια μας και να μην μας παιδέψουν πολύ τα μεγάλα με ζηλίτσες! Η Κατερίνα μου πάντως αράζει στο βρεφικό κάθισμα συτοκινήτου που έχουμε βγάλει στην επιφάνεια και δηλώνει: Τώρα θα τσαπλώνω εγώ εζώ, άμα βγει ο μπέμπης από την κοιλίτσα της μαμάς σα σηκωσώ να τσαπλώνει!!!

Φιλλιόπι μου,

τι έγινε;; περιμένεις ακόμα;; ξεμύτισε ο μπέμπης;; περιμένουμε τις εξελίξεις!!!

Με γεια το καινούριο μαλλί!!!

Ωραίο πράγμα η ανανέωση!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Η Αφροδιτούλα μου είχε 38,5 το πρωί :(. Ελπίζω να γίνει σύντομα καλά και να μην έχουμε άλλα τέτοια τώρα που θα έρθει και η αδελφούλα της. Πριν από λίγο πάντως της είχε πέσει τελείως ο πυρετός αλλά της είχα δώσει και depon.

Άντε κοντεύεις. Να γίνει καλά και η Κατερινούλα σου και να έρθει κι ο μικρούλης!

Κι εμένα τα ίδια κάνει πάντως η Αφροδίτη. Παίρνει τα πράγματα της μικρής και της λέει στα προσέχω εγώ μέχρι να γεννηθείς και μετά θα στα δώσω! χαχαχα!:D

Πολλά φιλάκια σε όλες!

Τιτούλα μπήκες στο μήνα σου, ε;;

Άψογες οι μεγάλες αδελφούλες!! Μια χαρά θα τα πάνε με τα μικρά αδελφάκια τους!!! με το καλό να τα δεχτείτε!!

Λέττα,

πως την παλεύεις με τα δύο παιδάκια τώρα;; ξεκινήσατε και στερεές να υποθέσω, ε;;

Εμείς μία χαρά. Πέμπτη + Παρασκευή δεν ήρθα στη δουλειά με τα όσα γίνανε με τα ΜΜΜ. Ευτυχώς, αυτή την εβδομάδα που πήγε Τετάρτη-Πέμπτη ο αντρούλης μου Βρυξέλλες ήτανε η φίλη μου σπίτι, μιας και ο δικός της ο φίλος είναι εκτός έδρας!!!

Το Σάββατο ξενυχτήσαμε με τον άντρα μου και δύο φίλες παίζοντας μπιρίμπα!! 5 το πρωί κοιμηθήκαμε!!! Την Κυριακή ξύπνησε ο άντρας μου, έφτιαξε γάλα στα παιδιά και μετά τα αφήσαμε να δούνε νικελόντεον μέχρι τις 11... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλή εβδομάδα μανούλες! Τι κάνετε; Είμαι ακόμα εδώ!!! Με τον μπέμπη ακόμα στην κοιλίτσα! Τελευταία ημέρα το Σάββατο... που μεταφράζεται δηλαδή σε Πέμπτη γιατί δεν θέλω να μπω στον 10ο και ο γιατρός το πρωί έχει ιατρείο την Παρασκευή. Είπαμε δηλαδή με τον αντρα μου καλύτερα 2 μέρες νωρίτερα αφού έχουμε ακούσει παράξενες ιστορίες για μωρά με παράταση κύησης και φοβόμαστε να το αφήσουμε. Δηλαδή άλλη μια γέννα με πρόκληση νομίζω με περιμένει αφού από συμπτώματα... τζίφος! Αύριο θα πάω για καρδιοτοκογράφημα να δούμε πως τα πάει ο μικρούλης και εκτός απροοπτου θα τον έχουμε αγκαλίτσα την Πέμπτη τον μπεμπάκο. Νεότερα από αύριο λοιπόν! Το σκ κι εμεις απολαύσαμε βόλτες οι τρεις μας τελευταια φορα! Φιλάκια σααας!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Η Αφροδιτούλα από το βράδυ άρχισε να είναι καλύτερα! Μέχρι 39,5 έφτασε. Το βράδυ την έπαιρνα στο κραβάτι μας για να την ελέγχω. Ευτυχώς εχθές κοιμήθηκεστο δικό της αλλά σηκωνόμουν κάθε 1 ώρα να την τσεκάρω. Είχε ιογενή αμυγδαλίτιδα. Τώρα της έχει μέινει βήχας και κάτι ψιλοδεκατάκια. Εγώ όμως είμαι κομμάτια!!! Έχασα 1,5 κιλό.

Το απόγευμα έχω γυναικολόγο να δούμε πάλι τη μικρούλα!

FilioPi, άντε έρχεται κι ο μπεμπούλης σας! Με το καλό να τον κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου!

Μαριλίνα μια χαρά περάσατε το ΣΚ.

Φιλάκια πολλά!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Τι ταλαιπωρία!!! Ευτυχώς περαστικά ήταν! Είναι πολύ δύσκολο με την κοιλούμπα να έχεις και άρρωστο παιδάκι. Κι εμείς όσο είχε την ωτίτιδα την κοιμίζαμε μαζί μας επειδή την έπνιγε ο βήχας της και φοβόμασταν μην της κοπεί η ανάσα! Σήμερα το απόγευμα θα πάμε να μας πει η παιδίατρος άμα θα συνεχίσει την αντιβίωση. Αλλά να ξέρεις σε νιώθω πολύ! Τα πλευράκια μου τόσες μέρες είδανε και πάθανε, δεν μπορώ που δεν μπορώ να βολευτώ από μόνη μου είχα στο νου μου και να μην την πλακώσω και να μην φάω καμμια αδέσποτη κλωτσιά! Σκέφτομαι σοβαρά σήμερα στην παιδίατρο να πάω με μάσκα! Δεν μπορω άλλες ιώσεις, μας πεθάνανε φέτος. Πολύς βήχας που δεν περνάει! Το πιστεύετε αυτό που λένε ότι φταίει η αιθαλομίχλη;

Άντε με το καλό να πας κι εσύ να δεις το νινί! Να μας πεις νέα μετά!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Πράγματι πολλές ιώσεις φέτος. Ελπίζω μόνο να τελειώσαμε για φέτος γιατί δε μας παίρνει να ξαναρρωστλησουμε. FilioPi πήγατε στην παιδίατρο; όλα καλά; Εμένα έχει λίγα δέκατα που και που και αρκετό βήχα.

Εχθές πήγα και στο γυναικολόγο. Η μικρούλα μας είναι γύρω στα 2900. Μεγαλούτσικη αν σκεφτείτε ότι η Αφροδίτη γεννήθηκε 2700. Όλα καλά τα βρήκε και κλέισαμε ραντεβού για 7/2 να με εξετάσει και κολπικά. Στην Αφροδίτη δεν είχα προλάβει να την κάνω αυτή την εξέταση. Γέννησα τη μέρα που είχαμε ραντβου χιχιχι!

FilioPi μία και σήμερα!!!! Με το καλό!!!!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Καλό μεσημέρι!

Έχω τρελό πήξιμο στην δουλειά! Ευτυχώς δεν τρώω πήξιμο και στις μετακινήσεις μου μιά και γι΄αυτές φροντίζει ο σύζυξ!!!

μαριλίνα τι καλά που έχεις ανθρώπους να παίζεται μπιρίμπα! Εμένα μου αρέσει πολύ αλλά δεν παίζει κανείς ....

FilioPi με το καλό να γεννηθεί ο μπεμπάκος σας την Πέμπτη! Έφτασε η ώρα!!!!

titoula περαστικά σας! Πάντως δεν το πιστεύω αυτό που λένε για την αιθαλομίχλη. Μάλλον προσπαθούν να κάνουν τον κόσμο να ανάψει καλοριφέρ ή aircondition! Τα ξύλα είναι πιο φτηνά!

Να σας πω κι ένα νέο την Κωνσταντίνας μου, Σήμερα της ανακοίνωσαν ότι είναι παραστάτρια και αύριο στην εκκλησία θα συνοδεύσει την σημαία!! Κουκουβάαααααα!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γεια σας γειά σας!!! Τι κάνετε; Εδώ απολαμβάνω χαλαρά την μέρα μου σαν μαμά ενός παιδιού χα χα!!!! Πήγα το κορίτσι μου στην εκκλησία και μετά για πρωινό και βόλτα γιατί το καλό μου έχει παράπονα. Με το που ξύπνησε σήμερα βάζει τα κλάματα και μου λέει όταν θα πας να γεννήσεις θα είμαι μοναχή μου!! Το καλό μου της είναι δύσκολο και εκείνης να φύγω τόσες μέρες! Τέλος πάντων θα περάσουν ελπίζω γρήγορα γρήγορα!!

Πήγαμε εχτές να κάνουμε το καρδιοτοκογράφημα και δεν ήταν καλή εμπειρία! Με το μωρό όλα καλά οι παλμοί κλπ και συσπάσεις λεει έχει η μήτρα ακανόνιστες βέβαια (εγώ γιατί δεν καταλαβαίνω τίποτα δεν ξέρω!) αλλά τόση ώρα με είχανε ανάσκελα και μου ήρθε μια ζαλάδα άλλο πράμα τα είδα όλα! Έχει και το συνήθειο ο μικρός να πιέζει ένα πλευρό μου και εκείνη την ώρα έσπρωχνε πάνω εκεί σας λέω πολύς πόνος!!! Άντε ελπίζω αύριο ακόμα να πονάω και από μεθαύριο να ανακουφιστώ! Στις 7 είναι το ραντεβού με τον κύριο. Για να δούμε πόσες ώρες θα μας πάρει να κάνει την εμφάνιση του;

Τιτούλα πήγαμε στην παιδίατρο τα αυτάκια μας καθαρίσανε αλλά την αντιβίωση την συνεχίζουμε να κάνει τον κύκλο της για 10 μέρες. Μας είπε επίσης, στο λέω γιατί είσαι στην ίδια κατάσταση, να εμβολιαστούμε όλοι με το εμβόλιο της γρίπης δηλαδή και η μικρή και εμείς οι μεγάλοι για να μην υπάρξει κίνδυνος για το μωρό. Μια χαρά και το νινί σας ε; Άντε με το καλό!!!

Αγγελική με το δίκιο σου να κουκουβαγίζεις!!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

καλημερούδια!

Τι ωραία μέρα που έχει σήμερα! Ήλιος με δόντια βέβαια αλλά ελπίζω να ζεστάνει λίγο αργότερα!

FilioPi μου σήμερα είναι η μεγάλη μέρα! Μπορεί και να κρατάς ήδη τον μπεμπάκο στην αγκαλιά σου! Περιμένουμε νέα σου όταν μπορέσεις.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα, μανούλες!!!

Φιλλιόπι μου,

να σου ζήσει ο μπέμπης!!! Λογικά τον κρατάς αγκαλίτσα τώρα!!! Περιμένουμε νέα σου!!!

Τιτούλα, άντε

η σειρά σου τώρα. Περιμένουμε!!!

Τα δικά μας νέα είναι ότι ο γιος μου μπήκε για έκτακτο χειρουργείο σκωληκοειδίτη την Τρίτη το βράδυ και κάνουμε βάρδιες στο νοσοκομείο με τον άντρα μου!!!

Συγνώμη, δεν διάβασα αναλυτικά τα νέα σας!!!

Ελπίζω να είστε καλά!!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

FilioPi μου να σου ζήσει!!!! Να είσαι ευτυχισμένη με την οικογένειά σου!

Μαριλίνα, περαστικά στο γιο σου. Πότε βγαίνετε;

Αγγελική, συγχαρητήρια για την Κωνσταντίνα!

Εγώ σήμερα είμαι 37 εβδομάδων και περιμένουμε πότε θα έρθει η μικρούλα!

Φιλιά!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Ηρθα και εγω...

Filiopi να σου ζήσει ο μπεμεπακος...

Titoula εσυ πως τα πας.;;;

Εμείς ειμαστε Μια χαρα....ο μικρός τρώει κανόνικαι πλέον και εχει πολυ γέλιο....κοντά του όμως τρώει και ο Θωμάς,.,μαμα??θελω και εγω κρέμα σαν τον Μανώλη...πολυ γέλιο μιλάμε...

Εσείς πείτε κανένα νέο...

Tinaki,lineal???που χαθηκατε??

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...