Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

filiopi μου αντε θα δεις το μωρακι σου τελεια!!!!

μαριλινα μου σε ευχαριστω και σε εσενα με το καλο το μπεμπε σου και περαστικουλια θα περασει που θα παει στο χερι του ειναι ολα για τα μωρακια μας,και εσυ συντομα θα δεις την κορουλα σου!!!!εγω δεν εχω κανει υπερυχο καρδιας αυτο πρεπει να γινει?παντως πως και πως περιμενω την αλλη πεμπτη για το β επιπεδου.

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!

Αντε άντε τυχερούλες! Καλά αποτελέσματα με την β'επιπέδου και τις επισκέψεις σας!!!! Να μάθουμε και τι φύλο είναι και τα μωράκια της stellini και της filiopi!!!! Jasmini εμείς λίγο υπομονή παραπάνω, αλλά θα περάσει ο καιρός...

Μαριλίνα περαστικά...

Φιλάκια σε όλες!!!!!!!!!!!

Κοριτσάκι!!!! Είναι κοριτσάκι το μωράκι μας τελικά!!!!! Μια ζωηρή μπουμπού 356 γρμ!!!! Καλά είμαι πολύ χαρούμενη αλλά ο μπαμπάς της εντελώς ξετρελαμμένος από τώρα!!!!! Για β επιπέδου κλείσαμε στις 24/3!!!! Να περάσουν γρήγορα οι μέρες πάλι να το ξαναδούμε το παιδάκι μας!!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Αλο γκερλς! Ολες καλα σας βλεπω και χαιρομαι! Χθες ειδα και τον ατακτουλη μου! χεχε Ειχα το βου επιπεδου! Ολα καλα ειναι μεχρι στιγμης! Μας εριξε και μια μουτζα ξεγυρισμενη, ολη δικη μας! Ειμαστε 448 γραμμαρια παρακαλω! Πολυ χαρηκα αλλα για να ηρεμισω ουτε λογος... αν δεν γεννησω δε μπορω να ηρεμισω... ειναι στη φυση μου να ειμαι αγχωτικο ατομο... ουφ...

Ενα ντου στα τζαμπο ομως θα το κανω για φορμακια και γω. Του πηρα και στις εκπτωσεις καποια πραματακια.

Αληθεια εχετε βαφτιστηρια? Τι καλο θα τους παρετε?Περσι θυμαμαι εκανα αμαν να βρω μια ομορφη λαμπαδα για τη βαφτιστηρα μου... δε μαρεσε καμια... (οχι οτι δεν υπηρχαν ομορφες απλα ειμαι ελαφρως παραξενη! ουχαχα)

Πολλα φιλια σε ολες!

Διαφημίσεις

Ax mapolif αυτή με τις λαμπάδες είναι μια πικρή ιστορία.. Εγώ έχω μαζί με του άντρα μου 6 βαφτηστήρες και κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα ψάχνω απεγνωσμένα τι δεν έχουν, τι δεν τους έχουν πάρει, τι θέλουν, τι αρμόζει στην ηλικία τους για να τους πάρω. Άστα, πικρή ιστορία. Αντε πάλι φέτος να αποφασίσω..ουφ..

RKdwp3.png

Καλημέρα εγκυουλίτσες!!!! Τι κάνετε σήμερα; Πως πάνε τα κέφια; Εγώ σήμερα ξυπνησα με μια διάθεση χάααααλια..... ίσως φταίει που δεν κοιμήθηκα καλά το βράδυ! Εσείς από ύπνο πως τα πάτε;;;

Ασπασία ευχαριστώ πάρα πολύ και σε σένα σήμερα με το καλό να το δεις το μωράκι και όλα να είναι τέλεια!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

ΟΝΟΜΑ ΠΗΤ ΦΥΛΟ ΚΛΙΝΙΚΗ/ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΤΙΤΗ 05/07 κοριτσάκι ΓΑΙΑ

mapolif 16/07(νλκ) αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

stellini 18/07(νλκ) ? ίσως ΙΑΣΩ

Μαριλίνα 21/07(νλκ) κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

mairi1983 22/07 αγοράκι

evi26 22/07 κοριτσάκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

Barbie27 22-07 κοριτσάκι ΓΕΝΕΣΙΣ

Jasmini 24/07 αγοράκι-αγοράκι EUROMEDICA

Ασπασια 25/07 αγορακι ΙΑΣΩ

FilioPi 27/07 κοριτσάκι ΜΗΤΕΡΑ

tinaki 29/07 αγοράκι ΙΑΣΩ

Καλημέρααααα!!!! Εγώ σήμερα έπρεπε να είμαι στεναχωρημένη, για κάποιους οικονομικούς λόγους, αλλά είμαι πραγματικά χαρούμενη, γιατί επιτέλους έφτασα κι εγω στα μισά, είμαι 20 εβδομάδων!!!!!!!!!!! Και την Τρίτη έχουμε ραντεβού με τον γιατρό μας!!!!

Filiopi πρώτα από όλα συγχαρητήρια!!!!!!!! Με το καλό η μπέμπα σας!!!!

Τώρα για τον ύπνο, κι εγώ κάνω ανήσυχο ύπνο, δεν βολεύομαι πάντα και βλεπω έντονα όνειρα!

mapolif συγχαρητήρια και σε σένα για τα καλά νέα!!!!!!!!!!

Βαφτιστήρια έχουμε δύο κοριτσάκια, ένα εγώ και ένα ο άντρας μου, στις γιορτές, τις παίρνω λιγες μέρες νωρίτερα τηλέφωνο και τις ρωτάω τι θέλουν να τους πάρουμε και έχω το κεφάλι μου ήσυχο!

Αυτάααα...... Φιλάκια σε όλες!!!!

Διαφημίσεις

6??? Τι λες τωρα! Αγχωθηκα και μονο στη σκεψη... κουραγιο... δε μουρχεται κατι αλλο να σου πω Γιασεμι μου... Κουραγιο!!! χεχεχε Συγγνωμη για την αδιακρισια αλλα... 6 ζευγαρια παππουτσια, 6 λαμπαδες, 6 παιχνιδια και 6 αυγα? Θα παρετε δανειο? Αγχωθηκα...

Φιλιοπη... παρακαλαω να μην ξυπνησω τη νυχτα για οτιδηποτε γιατι μετα δεν θα με παρει ο υπνος και κατα τις 7 που θα κλεισω τελικα τα ματια μου θα πρεπει να ξυπνησω... δραμα... το χειροτερο ειναι πως οχι απλα δεν θα περασει αλλα μετα τη γεννα θα ξυπναμε καθε 2-3 ωρες και μαλιστα με κλαματα! Ω ρε γλεντια! Κοιμηθητε τωρα που ειναι καιρος! Δεν υπαρχει επιστροφη! χεχεχε

Ποια κοπελα ελεγε για το babyspace... μπηκα και γω και παρηγγειλα το κουτι αλλα δεν ξερω αν θα ειμαι στις 500 πρωτες του μηνα... παντως μου αρεσε πολυ το site και μαλιστα εκει με τα ζωδια που λεει τη σχεση θα εχεις με το παιδι!

Καλημερα και φιλια!

Γεια σας κοριτσάρες!'Εκανα β επιπέδου σήμερα!Έχουμε 2 υγιέστατα αγοράκια!Το ένα 460 κ το άλλο 450 γραμμάρια.Jasmini για κείνο το συμπεθεριό που λέγαμε εντελώς άκυροοοο!Το μοναδικό πράγμα που μπορούν να κάνουν τα παιδάκια μας είναι να παίξουν <ξιφομαχίες>:D:D:D

Χαίρομαι πάρα πολύ που όλες μας έχουμε ευχάριστα νέα.

mairi1983 12/07 αγοράκι

stellini 18/07(νλκ) ? ίσως ΙΑΣΩ

FilioPi 27/07 (δεν θέλει να μας πει φύλο!) ΜΗΤΕΡΑ

iWgPp3.png

mairi1983 12/07 αγοράκι

stellini 18/07(νλκ) 2 αγοράκια ίσως ΙΑΣΩ

FilioPi 27/07 (δεν θέλει να μας πει φύλο!) ΜΗΤΕΡΑ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...