Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερούδια!!!!!!!!!

Τι μου κάνετε;;

Σήμερα επέστρεψα στην ένδοξη εργασία μου!!!!!!!!!

Τζασμίνι μου,

τριπλά χρόνια πολλά, λοιπόν!!! Το γραμματάκι σου όλα τα λεφτά!!!

Όσο για τις μαϊμουδιές... λογικό είναι... βλέπω κι εγώ τα δικά μου να παροτρύνει το ένα το άλλο. Και, μάλιστα, η μικρή μου προσπαθεί να αντιγράψει τον μεγάλο, που κάνει χειρότερες μαϊμουδιές και πολλά επικίνδυνα για εκείνη ακροβατικά!!

Ο παιδικός σταθμός είναι πολύ καλός για τη μαμά!!!

Εγκυούλες μου,

πως πέρασε έτσι ο καιρός;; ετοιμάζεστε να δεχτείτε τα καινούρια σας μωράκια!!! Υπέροχα!!!

Κρατήστε χαλαρούς ρυθμούς!! Είναι σημαντικό οι μπαμπάδες να ασχολούνται με τις κορούλες σας, προκειμένου να αντικαταστήσουν λίγο τις μανούλες που θα ασχολείται με τα νεογέννητα!!!

Ζηλίτσες σίγουρα θα υπάρξουν, είναι μέσα στο πρόγραμμα!!! Αλλά, επειδή είναι κοριτσάκια, είναι πολύ πιθανό να βγει και το "μητρικό ένστικτο"!!!

Αγγελική μου,

δούλευες πρωτοχρονιάτικα;; :shock::shock:

Γουάου, πως κι έτσι;;

Εμείς καλά περάσαμε, καλά φάγαμε, καλά ήπιαμε... μέσα τα κεφάλια τώρα...

Α, δεν σας είπα: την Πέμπτη που μας πέρασε βγήκα με δύο φιλενάδες μου σε ένα μπαράκι της περιοχής μου που είχε ζωντανή μουσική κάθε Πέμπτη, φίλος της μίας. Αυτές φέρανε και τα παιδιά τους μαζί, μιας και είναι μεγάλα (έφηβοι)... Ε, βγήκαμε κατά τις 10:00 για "να μην αργήσουμε και πολύ"... :rolleyes: Αποφασίσαμε να πάρουμε μπουκάλι βότκα, για να μας έρθει φθηνότερα... Συνάντησα και μία παλιά φιλενάδα των δικών μου μέσα στο μπαράκι, κι εκεί που το μπουκάλι είχε φτάσει στη μέση... προσγειώνεται ένα ακόμα κερασμένο στο τραπέζι... Ήπιαμε, χορέψαμε (πολύ ωραία η Σμ..., δεν μας χτύπησε καθόλου!!!) και γυρίσαμε σπίτι νωρίς... το πρωί... δεν ξέρω τι ώρα ήτανε... 5, 5:30;; αλλά το καταευχαριστήθηκα!!! Δεν ξέρω πόσα χρόνια είχα να περάσω έτσι!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανουλίτες! Τι κάνετε; Βλέπω αρχίσε η ρουτίνα με την δουλειά ε; Κι εγώ προσπαθώ να τελειώσω ότι εκρεμμότητες έχω για το γραφείο γιατί μετά την γέννα δεν με βλέπω να έχω πολύ χρόνο! Έχω ξεστολίσει αλλά τις υπόλοιπες δουλειές τις παράτησα για τη μαμά! Έρχεται την άλλη βδομάδα, ελπίζω να μην βιαστεί το μωρό και την κάνουμε να τρέχει! Ορκίζεται και η αδερφή μου την άλλη βδομάδα στη Θεσαλλονίκη και δυστυχώς θα το χάσω το γεγονός... ας όψεται ο γιόκας!! Μαριλίνα τι ωραία είναι να ξεφευγεις λίγο ε; Εγώ λέω άμα έρθει η μαμά μου να προσπαθήσουμε να πα΄με ένα σινεμαδάκι με τον αντρα μου... Να δούμε!! Εν τω μεταξύ ακόμα άρρωστες είμαστε. Η Κατερίνα έχει ακόμα βήχα και μυξούλες = γκρίνια και εγώ συνάχι και πόνο στο λαιμό και το κεφάλι = ωχ ωχ κουράγιο!!! Αχ πως θα αποφύγουμε τις αρρώστιες με το μωρό; Μεγάλο άγχος το χω!!! Φιλάκια!!!! Τα σχέδια με περιμένουν..

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Χαίρετε!

Σήμερα επέστρεψα στην δουλειά μιάς και είχα άδεια 3 μέρες. Βρήκα ευκαιρία λοιπόν να ξεστολίσω με την ησυχία μου και να κάνω και μερικά ψώνια που δεν προλάβαινα τις άλλες μέρες.

FilioPi περαστικά σας! Και ο μικρός μου είναι με μύξες και λίγο βήχα. Τον ξεκίνησα από χτες σιρόπι μήπως και τον προλάβω!!

Μαριλίνα το πρωτότυπο για μένα θα ήταν να μην δουλεύω Πρωτοχρονιά. Η φύση της δουλειάς μου dear το απαιτεί!

Χαίρομαι που περάσατε τόσο ωραία στην έξοδό σας! Σου εύχομαι να το επαναλάβεις σύντομα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Μαριλίνα μπράβο που πέρασες τόσο όμορφα!

FilioPi, άντε να έρθει η μανούλα σου να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις λίγο.

Αγγελική, τουλάχιστον ξεκουράστηκες καθόλου στην άδεια;

Εγώ σπίτι με την Αφροδιτούλα μου να με βοηθάει ;) Έχω κουραστεί πολύ πάντως με τις δουλειές, την Αφροδίτη και την κοιλιά...υπάρχουν στιγμές που πονάω τόσο πολύ που δε μπορώ να κάνω βήμα...

Φιλιά πολλά!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια κοριτσάκια!!!

Τι μου κάνετε;;

Γκαστρούλες μου,

να ξεκουράζεστε!!! Δεν γίνεται αλλιώς!!! Έφτασαν οι μέρες που θα γνωρίσετε τα καινούρια σας μωράκια!!! Ωραίες εποχές!!!

Εγώ σήμερα σέρνομαι... κυριολεκτικά χώμα... η μικρή έβηχε... και η νύχτα πήγε ως εξής: η μικρή να βήχει, να την προσέχω να μην κάνει εμετό, να κοιμάται, να έχω υπερένταση, μόλις γλαρώσω να βήχει ξανά... κοιμήθηκα κατά τις 4, στο ενδιάμεσο περιδριόμιασα ότι βρήκα μπροστά μου :oops::oops:, ξύπνησα με το ζόρι στις 7 και σήμερα σέρνομαι στη δουλειά...

Ξεστολίσαμε κι εμείς την Παρασκευή!!! Με έπιασε η σχετική κατάθλιψη... τώρα περιμένω να με πιάσει και η άλλη... όταν δω τον καινούριο, κουτσουρεμένο μου μισθό!!! :?:-?

Κι ο γιος μου ζητάει πάρτυ σε παιδότοπο για τα γενέθλιά του...

Για πείτε κι εσείς γνώμες:

Βρήκα έναν φθηνό που του αρέσει. Φτάνουν για τα πιτσιρίκια 4 πιτοειδή; μεταξύ των οποίων διαλέγω και χαμπουργκεράκι, πεϊνιρλάκι, πιτσάκι;; (κοινώς ευελπιστώ μεγάλα....)

Επίσης, δεν είναι κακό για τους γονείς να βγάλουμε μόνο πίτσες, ε;;; γιατί αλλιώς δεν μας βγαίνει... ανεβαίνει πολύ το μαλλί... και λέμε για Κυριακή μεσημέρι. Πως σας φαίνεται;; Δεν θέλω να κάνω κανονικό τραπέζι, αλλά δεν θέλω και να φύγουν οι άνθρωποι 3 η ώρα και να μην έχουν φάει τίποτα...

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημερούδια και από μένα!

Νέα ιδαίτερα δεν έχω! Έχουμε μπει στους ρυθμούς μας πιά τους σχολικούς!

Χθες είχαμε συνάντηση με την δασκάλα του Χρήστου και μου είπε πως έχει προσαρμοστεί μιά χαρά!

Μας έστειλαν και το DVD και φωτογραφίες από την Χριστουγεννιάτικη γιορτή! Ο Χρήστος ντυμένος αστέρι με πιπίλα! Πρέπει να την κόβουμε σιγά σιγά!

Μαριλίνα την μείωση του μισθού δεν θέλω να την δω ούτε κι εγώ! :confused::confused::confused:

Μας τσάκισαν, λες κι εμείς τα φάγαμε!!!!:mad::mad::mad::mad:

Περαστικά στην μικρούλα σου! Της δίνεις σιροπάκι?

Όσο για το πάρτυ μια χαρά μου φαίνονται οι πίτσες για τους μεγάλους! Μου έχει τύχει σε πάρτυ και ήταν πολύ καλή ιδέα! Έτσι κι αλλιώς δεν τους κάνεις το τραπέζι! Φροντίζεις απλώς να μην είναι νηστικοί!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γεια σας και από εμένα...

Αφού περάσαμε μια εφιαλτική εβδομάδα και με τα δυο παιδιά ερρωστα με πυρετό συνάχι και βήχα τώρα σιγά σιγά συνερχομαστε.....γενικά είμαστε μια χαρά...επιτέλους ο Θωμάς μάλλον αποδέκτεικε τον αδερφό του.....και το μωρό σιγα σιγά θα ξεκινήσει και τροφές...πέρασε ο καιρός...

Εγκύουλες με το καλό τα μωράκια

Οσο για τον μισθό εγώ είχα μια μείωση 20% .....

Για το πάρτι μαριλινα μια χαρά ειναινη πίτσα....

Φιλακια

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Λετάκι και τα δύο μαζί??? Πραγματικός εφιάλτης όντως! Τουλάχιστον τώρα είναι καλά ε?

Μπράβο στον Θωμάκο που συνήθισε τον αδερφούλη του!

Ξεκινάτε στερεές τροφές ε? Πως πέρασε τόσο γρήγορα ο καιρός!

Να δω κι εμάς πόσο θα μειωθεί ο μισθός!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ΑΣΕ Αγγελική και τα δυο μαζί...ευτυχώς έχουν τώρα δυο μέρες απυρετοι και οι δυο....το μωρό είχε 3 μέρες πυρετό και ο μεγάλος μια εβδομάδα φρίκη μιλάμε....

Στέρεες ναι θα ξεκινήσουμε....οπότε θέλω μου είπε ο γιατρος...ακόμα όμως δεν τον άρχισα...

Εμένα πάντως το μισθό μου τον ριξανε αρκετά....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια και καλή εβδομάδα!!!

Με ταλαιπωρούν πολύ οι απεργίες στα ΜΜΜ, αλλά τι να κάνουμε... τους καταλαβαίνω κι αυτούς... ευτυχώς καταλαβαίνει κι ο προϊστάμενός μου εμένα!!! :tongue:

Εγκυούλες για πείτε μας νεάκια!!

Ετοιμαστήκατε; φτιάξατε βαλίτσες;; τα ζουζούνια ετοιμάζονται για την ηρωική έξοδο;;

Λεττάκι μου,

εύχομαι να είστε καλύτερα!!! Ξεκινήσατε και στερεές στον μπέμπη;; τέλεια!!! Δουλειά πότε γυρνάς; τι θα κάνεις, τελικά, με τον Θωμάκο;;

Αγγελική μου,

εσείς πως περνάτε; επόμενες εντυπώσεις από την Α΄ Γυμνασίου;; ο Χρηστάκος σου καλά;;

Εμείς με έναν επίμονο βήχα. Πήγαμε παιδίατρο θα πάμε και σήμερα. Σχολείο κανονικά. Το Σάββατο πήγαμε παιδότοπο και χθες κούνιες. Και μετά τις κούνιες κοιμήθηκε το καμάρι μου 5-8... και ξανά στις 2... καλά ήτανε!!!

Καλά να περνάτε!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλημέρα κορίτσια!

Λέτα μου είστε καλά τώρα; Ξεκινήσατε στέρεες; Μεγαλώσατε εσείς!

Μαριλίνα περαστικά σας για το βήχα.

Αγγελική εσείς τι κάνετε;

Εγώ φουσκώνω...!Η βαλίτσα είναι σχεδόν έτοιμη. Περιμένουμε ακόμα την κούνια της μικρής κι εγώ να πλύνω ακόμα μερικά πραγματάκια.

Η Αφροδίτη περιμένει την αδερφούλα της με χαρά προς το παρόν, όταν τη δει δεν ξέρω...

FilioPi εσύ τι κάνεις; Κοντεύεις ή μήπως γέννησες;

Φιλάκια πολλά!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Καλή εβδομάδα!

Αυτός ο καιρός με εκνευρίζει λίγο! Μια ήλιο, μια συννεφιά! Και τα ρούχα που τα απλώνω οέο? Έξω στο μπαλκόνι όπου στεγνώνουν πιο γρήγορα ή σε ένα στεγασμένο χώρο που έχω και στεγνώνουν μετά από τρεις μέρες???

Και μετά την γκρινίτσα ας περάσω στα δικά μας!

Μαριλίνα υπομονή με τα ΜΜΜ! Όλοι δίκιο έχουμε!

Μπράβο στον προιστάμενο σου για την κατανόηση που δείχνει! Δεν είναι παντού έτσι δυστυχώς!

Η Α΄Γυμνασίου δεν δυσκολεύει και πάρα πολύ την ζουζούνα μου από ότι φαίνεται! Εντάξει έχει τα ζόρια της σε κάποια μαθήματα αλλά για την ώρα τα καταφέρνει! Βέβαια βγάζει πολύ μεγάλο όγκο διαβάσματος το Σαββατοκύριακο που αφιερώνει από 1-2 ώρες τα μεσημέρια της Παρασκευής, του Σαββάτου και της Κυριακής. Αλλά φαίνεται να το ελέγχει!

Ο Χρήστος καλά είναι! Τρελαίνεται να κάθεται στο λαπτοπ και να παίζει με την αδερφή του παιχνίδια μαγειρικής ή να βλέπει βίντεο κλιπ!

Μήπως θα έπρεπε να αποφεύγετε τους παιδότοπους τον χειμώνα? Εμείς πάμε μόνο σε κανένα πάρτυ. Πολλές ιώσεις βρε παιδί μου!

Περαστικά σας!

titoula σχεδόν έτοιμη λοιπόν! και η Αφροδιτούλα μια χαρά θα τα πάει με την αδερφούλα της! Φιλάκια!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γειά σας. γειά σας!!! Τι κάνετε; Εδώ εμείς στις επάλξεις ακόμα με το καρπουζάκι φουσκωμένο στην κοιλιά! Φαίνεται ο μικρούλης ακολουθεί τα βήματα της αδερφής του και δεν έχει σκοπό να βγεί σύντομα! Άντε 9 μέρες ακόμα θα περιμένω, μετά θα επισπευσουμε την έξοδο! Ουφ κουράστηκα μωρέ, είναι και η Κατερινούλα που δεν μπορώ να την φροντίσω όσο θέλω με την κοιλούμπα.... τέλος πάντων έμεινε το τέλος της ουράς του γαιδάρου!!! χα χα! Εν τω μεταξύ ο μπέμπης μόνο μικρούλης που δεν φαίνεται να είναι. Την Παρασκευή πήγαμε και ήταν το πουλάκι μου 3400! Ε δεν θα έχει πάρει άλλα 200 μέχρι να γεννηθεί; Μπαμπάτσικος θα είναι! Την Παρασκευή που έρχεται θα τον ξαναδούμε. Δεν νομίζω να γεννήσω μέχρι τότε! Δεν έχω ενοχλήσεις... τίποτα! Περιμένω λοιπόν δεν έμεινε και τίποτα!

Μπορεί λέω να περιμένει την αδερφή του να γίνει καλά. Σας είχα πει ότι έχει ίωση η Κατερινούλα; Και τελικά χειροτέρεψε, ο βήχας δεν περνούσε και την πήγαμε παιδιατρο. διαγνωση: ωτίτιδα. Ξεκινήσαμε αντιβίωση και σιρόπι για τον βήχα το συνεχίζουμε και αν δεν βελτιωθεί μας έγραψε και εισπνεόμενα. Την βλέπω όμως τώρα 2 μέρες με την αντιβίωση έχει βελτιωθεί λιγάκι. Μας είπε να την πάμε πάλι να την δει πως πάνε τα αυτάκια και τρέμει το φυλλοκάρδι μου με τόσες ιώσεις εκει μέσα. Μην με ρωτήσετε γιατί δεν πάει μόνο με τον μπαμπά! Ούτε μέχρι το περίπτερο για καραμέλες, όχι στην παιδίατρο!!!

Αυτά τα νέα μας! Όλα είναι έτοιμα και είμαστε σε περίοδο αναμονής! Να δούμε πως θα πάνε τα πράγματα!

Γεια σας και από εμένα...

Αφού περάσαμε μια εφιαλτική εβδομάδα και με τα δυο παιδιά ερρωστα με πυρετό συνάχι και βήχα τώρα σιγά σιγά συνερχομαστε.....γενικά είμαστε μια χαρά...επιτέλους ο Θωμάς μάλλον αποδέκτεικε τον αδερφό του.....και το μωρό σιγα σιγά θα ξεκινήσει και τροφές...πέρασε ο καιρός...

Εγκύουλες με το καλό τα μωράκια

Οσο για τον μισθό εγώ είχα μια μείωση 20% .....

Για το πάρτι μαριλινα μια χαρά ειναινη πίτσα....

Φιλακια

Λετάκι τι κάνουν τα παιδάκια σου; Είστε καλά τώρα; Μεγάλο μανίκι να είναι και τα δύο άρρωστα ε; Εδώ μόνο με ένα και τρέχω και δεν προλαβαίνω! Με το καλό στις στερεεές ο μικρούλης! Πως μεγάλωσε! Πέρασε ο καιρός!!!

Καλημερούδια κοριτσάκια!!!

Τι μου κάνετε;;

Γκαστρούλες μου,

να ξεκουράζεστε!!! Δεν γίνεται αλλιώς!!! Έφτασαν οι μέρες που θα γνωρίσετε τα καινούρια σας μωράκια!!! Ωραίες εποχές!!!

Εγώ σήμερα σέρνομαι... κυριολεκτικά χώμα... η μικρή έβηχε... και η νύχτα πήγε ως εξής: η μικρή να βήχει, να την προσέχω να μην κάνει εμετό, να κοιμάται, να έχω υπερένταση, μόλις γλαρώσω να βήχει ξανά... κοιμήθηκα κατά τις 4, στο ενδιάμεσο περιδριόμιασα ότι βρήκα μπροστά μου :oops::oops:, ξύπνησα με το ζόρι στις 7 και σήμερα σέρνομαι στη δουλειά...

Ξεστολίσαμε κι εμείς την Παρασκευή!!! Με έπιασε η σχετική κατάθλιψη... τώρα περιμένω να με πιάσει και η άλλη... όταν δω τον καινούριο, κουτσουρεμένο μου μισθό!!! :?:-?

Κι ο γιος μου ζητάει πάρτυ σε παιδότοπο για τα γενέθλιά του...

Για πείτε κι εσείς γνώμες:

Βρήκα έναν φθηνό που του αρέσει. Φτάνουν για τα πιτσιρίκια 4 πιτοειδή; μεταξύ των οποίων διαλέγω και χαμπουργκεράκι, πεϊνιρλάκι, πιτσάκι;; (κοινώς ευελπιστώ μεγάλα....)

Επίσης, δεν είναι κακό για τους γονείς να βγάλουμε μόνο πίτσες, ε;;; γιατί αλλιώς δεν μας βγαίνει... ανεβαίνει πολύ το μαλλί... και λέμε για Κυριακή μεσημέρι. Πως σας φαίνεται;; Δεν θέλω να κάνω κανονικό τραπέζι, αλλά δεν θέλω και να φύγουν οι άνθρωποι 3 η ώρα και να μην έχουν φάει τίποτα...

Φιλάκια!!!

Εσείς Μαριλίνα μου πως είναι η μικρούλα; Για το πάρτυ μια χαρά μου φαίνονται όπως τα λες! Και η μέρα και ώρα και το φαγητό.

καλημέρα κορίτσια!

Λέτα μου είστε καλά τώρα; Ξεκινήσατε στέρεες; Μεγαλώσατε εσείς!

Μαριλίνα περαστικά σας για το βήχα.

Αγγελική εσείς τι κάνετε;

Εγώ φουσκώνω...!Η βαλίτσα είναι σχεδόν έτοιμη. Περιμένουμε ακόμα την κούνια της μικρής κι εγώ να πλύνω ακόμα μερικά πραγματάκια.

Η Αφροδίτη περιμένει την αδερφούλα της με χαρά προς το παρόν, όταν τη δει δεν ξέρω...

FilioPi εσύ τι κάνεις; Κοντεύεις ή μήπως γέννησες;

Φιλάκια πολλά!

Τιτούλα μπήκες στον μήνα σου ε; Εγώ ακόμα βλέπεις περιμένω! Άντε με το καλό να έρθουν τα μπεμπεκάκια μας και να μην μας παιδέψουν πολύ τα μεγάλα με ζηλίτσες! Η Κατερίνα μου πάντως αράζει στο βρεφικό κάθισμα συτοκινήτου που έχουμε βγάλει στην επιφάνεια και δηλώνει: Τώρα θα τσαπλώνω εγώ εζώ, άμα βγει ο μπέμπης από την κοιλίτσα της μαμάς σα σηκωσώ να τσαπλώνει!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...