Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!

Καλά Χριστούγεννααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγγελική μου,

να χαίρεσαι τον Χρηστάκο σου!!!!!!!!!!!!!!

Φιλλιόπι & Τιτούλα

φιλάκια στις κοιλουμπίτσες σας!!!!!!!!!!!

Λετάκι μου,

τα πρώτα Χριστούγεννα του Μανωλάκη!!!!!!!!!!!!!!!

Σε όλα τα κοριτσάκια και τα παιδάκια τους χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!

Καλά να περάσετε!!!!!!!!!!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χρόνια πολλά μανουλίτες!!! Καλά Χριστούγεννα!!! Πως τα περάσατε; Εμείς μέσα στο σπίτι οι τρείς μας γιατι έχουμε τον μπαμπά μας αρρωστούλη. Τέλος πάντων περαστικά να είναι ελπίζω και να μην μας πιάσει και εμένα με την Κατερίνα γιατι για ίωση φαίνεται. Χρόνια πολλά και στον Χρήστο, Χριστίνα έχουμε; Προχτές την Κυριακή περάσαμε ωραία στην τεχνόπολη στο Γκάζι. Αμα μπορέσετε να πάτε! Ξετρελάθηκε η μικρή με τον Άγιο Βασίλη και το έλκηθρο του. Στη συνάντηση των μαμάδων δεν πήγαμε... πάλι ο άντρας μου δεν ήταν καλά και έτρεχε στους γιατρούς. Πολύ τον τριγυρίζουν οι αρρώστιες φέτος! Ελπίζω η καινούρια χρονια να μας μπει μόνο με υγεία!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες σας κοριτσάκια μου! Να περνάτε όμορφες στιγμές με τις οικογένειες σας πάντα με υγεία και χαρά!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Γειά σας μανουλίτσες!!!

Χρόνια Πολλά με υγεία και χαρά και πολλά λεφτά!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μαριλίνα μπράβο για τον γιόκα σου που διαβάζει ήδη! Με τι δίκιο σου κι εσύ κουκουβάγια!!!

Ευχαριστώ για τις ευχές σου, τα είπαμε και τηλεφωνικά!

FilioPi περαστικά στον αντρούλη σου! Εύχομαι το 2013 να μην αρρωστήσει καθόλου ούτε εκείνος ούτε κανείς άλλος από την οικογένειά σας!!

Λετάκι χρόνια πολλά για τον Μανωλάκη σου!

Εμείς καλά περάσαμε αυτές τις μέρες! Ανήμερα τα Χριστούγεννα φάγαμε στο σπίτι μας το μεσημέρι με τους δικούς μου, την μαμά του άντρα μου, την αδερφή του και τον αδερφό μου που έχει βαφτίσει και τον Χρηστάκο!

Το βράδυ ήρθαν η νονά την Κωνσταντίνας.

Χθες το πρωί πήγαμε για καφέ στο Πασαλιμάνι, που έχει το χωριό του Αι Βασίλη κι ένα καρουζέλ μαζί με ένα φιλικό μας ζευγάρι.

Σήμερα στην δουλειά :rolleyes:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλή χρονιά σε όλες τις μανούλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να χαιρόμαστε τα βλαστάρια μας!!! Οι εγκυούλες με έναν πόνο!!!!!!!

Τζασμίνι, να χαίρεσαι τον Βασίλη σου!!! Κι εγώ τον δικό μου!!!

Έχουμε κανέναν ακόμα που ξέχασα;;

Πως περάσατε;;

Εμείς οικογενειακά!!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλή χρονια!!! Χρόνια πολλά!!! Ευτυχισμένο να είναι το 13 με ΥΓΕΙΑ πάνω από όλα και περισσότερη αισιοδοξία!!! Ότι επιθυμείτε κορίτσια μου! Να χαίρεστε τις οικογενειες σας και να σας χαίρονται κι εκείνοι! Χρόνια πολλά και στους Βασίληδες!!! Πως περνάτε; Εμείς πολύ ησυχα με πολύ χουζούρεμα και φαι!! Αύριο μπαίνω στον μήνα μου! Μακάρι να μου φέρει ο νέος χρόνος γερό το μικράκι μου!!!! Φιλάκια σας!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα κοριτσακια μου!!

Καλή χρόνια, χρόνια πολλα και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος με υγεία, αγάπη, ευτυχία και ότι άλλο επιθυμείτε!!!

Να χαιρόμαστε και όλους τους εορταζοντες μας!! Μαριλινα μου να χαίρεσαι κι εσύ το Βασιλακη σου!!

Ευχαριστω για τις ευχές σας!! Είχαμε τριπλή γιορτή εχθές, τον Βασίλη μου, τα γενέθλια μου και την Πρωτοχρονιά! Βγήκαμε πολλές βόλτες και περάσαμε καλά. Σήμερα βέβαια είμαι με λαρυγγιτιδα αλλά το να κάνουμε... Θα περάσει κι αυτό! Ελπίζω να περάσατε κι εσείς καλά τις γιορτές, ευχάριστα και οικογενειακά!!

Αχ τι αλλά να πω... Τα μικρά έχουν ξεσαλωσει τελείως... Ο ένας παροτρύνει τον άλλο για ζημιές και μαιμουδιες... Εχω κουραστεί πολύ αλλά κάνω υπομονή μήπως μας αξιώσει ο Θεοδ να είμαστε καλά του χρόνου να τα στείλω παιδικό!

Σας αφήνω γιατί θα πάμε στον πεθερό επίσκεψη που γιορτάζε εχθές!

Φιλακια πολλα!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!! Ευτυχισμένο να είναι το 2013 για σας και τις οικογένειές σας!

Τι κάνετε κοριτσάκια;

Εγώ κι η Αφροδίτη είμαστε λίγο κρυωμένες :(

Σταμάτησα όμως τη δουλειά στις 21/12 και είμαι σπίτι τώρα. Έτσι περάσαμε τις γιορτές όλοι μαζί! Η Αφροδίτη είχε ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη μια κούκλα και μια μπάλα για την αδερφή της :)

Η μικρούλα έχει μεγαλώσει αρκετά, 24/12 που την είδαμε ήταν 1800γρ. κι εγώ έχω πάρει ήδη 12 κιλάκια!

Jasmini χρόνια πολλά σε όλους σας!

FilioPi με το καλό κοριτσάκι μου!

Να χαίρεστε όλες τα παιδάκια σας και τις οικογένειές σας!

Φιλιά!

487Yp3.png

cYn6p3.png

γειά σας κοπελούδες! Τι κάνετε; Όλοι καλα; Εμείς εδώ όχι τόσο... η μικρούλα μου είναι άρρωστη με ίωση με βήχα και πυρετό και συνάχι και μάλλον κόλλησα κι εγώ. Δεν είμαι πολύ καλά κρυώνω και φτερνίζομαι... τουλάχιστον να το περάσω ελαφριά γιατί η Κατερίνα έκανε 39 πυρετό και δεν είμαι για τετοια τώρα!!! Πολύ ίωση φέτος το χειμώνα βρε κορίτσια πέρισυ δεν είμασταν έτσι. Αγχώνομαι και με το μικρούλι που θα έρθει μην μου κολλήσει και τρέχουμε!

Εν τω μεταξύ τον είδαμε την περασμένη Τρίτη και ήταν μια χαρούλα 2800 σχεδόν. Θα βγεί λέει σαν την αδερφή του γύρω στα 3500. Σε 15 μέρες τώρα θα τον ξαναδούμε.

Καλημέρα κοριτσακια μου!!

Καλή χρόνια, χρόνια πολλα και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος με υγεία, αγάπη, ευτυχία και ότι άλλο επιθυμείτε!!!

Να χαιρόμαστε και όλους τους εορταζοντες μας!! Μαριλινα μου να χαίρεσαι κι εσύ το Βασιλακη σου!!

Ευχαριστω για τις ευχές σας!! Είχαμε τριπλή γιορτή εχθές, τον Βασίλη μου, τα γενέθλια μου και την Πρωτοχρονιά! Βγήκαμε πολλές βόλτες και περάσαμε καλά. Σήμερα βέβαια είμαι με λαρυγγιτιδα αλλά το να κάνουμε... Θα περάσει κι αυτό! Ελπίζω να περάσατε κι εσείς καλά τις γιορτές, ευχάριστα και οικογενειακά!!

Αχ τι αλλά να πω... Τα μικρά έχουν ξεσαλωσει τελείως... Ο ένας παροτρύνει τον άλλο για ζημιές και μαιμουδιες... Εχω κουραστεί πολύ αλλά κάνω υπομονή μήπως μας αξιώσει ο Θεοδ να είμαστε καλά του χρόνου να τα στείλω παιδικό!

Σας αφήνω γιατί θα πάμε στον πεθερό επίσκεψη που γιορτάζε εχθές!

Φιλακια πολλα!

Χρόνια πολλά σε όλους σας! Πραγματικά πολλοί εορτάζοντες!!! Περαστικά σας κιόλας! Τι να πω κυκλοφορεί πολύ αρρώστια στον αέρα και αρπάζουν στο τσακ τα μικρούλια!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!! Ευτυχισμένο να είναι το 2013 για σας και τις οικογένειές σας!

Τι κάνετε κοριτσάκια;

Εγώ κι η Αφροδίτη είμαστε λίγο κρυωμένες :(

Σταμάτησα όμως τη δουλειά στις 21/12 και είμαι σπίτι τώρα. Έτσι περάσαμε τις γιορτές όλοι μαζί! Η Αφροδίτη είχε ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη μια κούκλα και μια μπάλα για την αδερφή της :)

Η μικρούλα έχει μεγαλώσει αρκετά, 24/12 που την είδαμε ήταν 1800γρ. κι εγώ έχω πάρει ήδη 12 κιλάκια!

Jasmini χρόνια πολλά σε όλους σας!

FilioPi με το καλό κοριτσάκι μου!

Να χαίρεστε όλες τα παιδάκια σας και τις οικογένειές σας!

Φιλιά!

Περαστικά και σε εσάς κοριτσάκι! Πως τα πάς με την εγκυμοσύνη; Και η δική σου η κόρη το αγαπάει το μωρό ε; Αντε να δούμε τι θα κάνουν αμα τα δουν live!

Φιλάκια σας πολλα λέω να πάω να αρχίσω να ξεστολίζω σιγά σιγά γιατί είπαμε... οι ρυθμοί μου είναι χελώνας!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

FilioPi μου περαστικά σας! Ελπίζω να είστε σύντομα καλά! Πράγματι φέτος κι εμείς συνέχεια αρρωσταίνουμε...Κι εγώ φοβάμαι για τη μικρούλα, ελπίζω να τα πάθαμε όλα τώρα και αφού γεννήσουμε να μην ξαναρρωστήσουν ούτε τα μεγάλα ούτε τα μικρά μας.

Προς το παρόν την αγαπάει πολύ, όταν θα γεννηθεί δεν ξέρω τι θα γίνει...προφανώς θα έχουμε ζήλιες, δε νομίζω ότι τα αποφεύγεις αυτά...

Φιλάκια πολλά σε όλες!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...