Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερούδια!

Χειμώνιασε μου φαίνεται! Και ο καιρός εντελώς αναποφάσιστος για το αν θα συννεφιάσει ή θα βγάλει ήλιο!

Χθες πήγαμε να κάνουμε το μαντού στον παιδίατρο. Μόλις μπήκαμε μέσα ο Χρηστάκος κλαψούριζε κι έλεγε " Δεν θέλω ένεση!!!! ". Ο καημένος ανακουφίστηκε πολύ όταν διαπίστωσε πως δεν θα του τρυπούσε τον ποπό του ο γιατρός!!!!

Πήρε φεύγοντας και το γλυφιτζούρι του και όλα καλά!

FilioPi καλές γιορτές και σε σένα και του χρόνου να είστε καλά να γιορτάσετε μαζί και με το νέο μέλος της οικογένειάς σας!

Όσο για τις δουλειές σιγά σιγά όλα θα γίνουν!

Λέτα μήπως γιορτάζεις σήμερα??? Αν ναι πολύχρονη να είσαι και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσαρες μου....

Ναι γιόρταζα χθες αλλα δεν ξέρω πως να σας κερασω χιχιχιχιιχ....

Είμαι καλα....τα παιδια μεγαλώνουν και έιναι κάπως καλύτερα τα πράγματα....εγκύουλες οκ θα πανε καλα με τα πρώτα.....Χαχαχαχ

Στολίσαμε και τώρα θα γράψουμε και το γράμμα στον Άγιο Βασίλη....

Εσείς τι κανετε???χαθηκαμε καλε...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπέρα μανούλες!

Είπα να κάνω ένα διάλειμμα από το σιδέρωμα κι έκατσα να δω τα νεά σας!

Λετάκι και μόνο που το σκέφτηκες είναι σαν να μας κέρασες!

Και του χρόνου για το δέντρο, να είστε καλά να το στολίσετε ξανά!

Εμείς γράμμα στον Άγιο Βασίλη λέμε να ξεκινήσουμε να γράφουμε από του χρόνου!

Η Κωνσταντίνα είναι πια μεγάλη και έχει καταλάβει τι παίζει με το θέμα Άγιος Βασίλης!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα! Πως περνάτε την Κυριακή σας; Μας πιάσαν τα κρύα και οι βροχές επιτέλους!! Μα πως θα καταλάβουμε Χριστούγεννα;

Πως πάνε οι ετοιμασίες γλυκά κάνατε; Εγώ λέω να τα κάνω το άλλο Σαββατοκύριακο... σιγά σιγά βέβαια αν κουραστώ θα κάνω μια μέρα το καθένα!

Λετάκι χρόνια πολλά σου! Λίγο καθυστερημένα βέβαια αλλά... είπαμε 40 μέρες!! Χαχα! Έχουμε και καμμιά Άννα; Χρόνια πολλά στις Αννούλες.

Κορίτσια τι γέλιο με το γράμμα του Αγίου! Λέει θα του ζωγραφίσει το ποδήλατο που θέλει και πρέπει οπωσδήποτε να είναι φούξια!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα, κορίτσια!!!

Τι κάνετε;; Το ξέρω, χάθηκα,:oops:αλλά οι δουλειές, τα παιδιά, επισκέψεις, το σπίτι, καράτε, δουλειά, πλέξιμο... κουράστηκα και που τα έγραψα!!!

Σήμερα είμαι σπίτι με τον αντρούλη μου, να τον βοηθήσω στη διπλωματική του!!!

Παρασκευή φτιάξαμε κουλουράκια και κουλουράκια - στολίδια, Σάββατο στολίσαμε δέντρο και χθες φτιάξαμε μελομακάρονα, χριστουγεννιάτικα δέντρα από τσόχα, με στολίδια που θα τα κολλάμε πάνω με σκρατς!!! Ήρθε η φίλη μας το πρωί για τα δεντράκια, η νονά του γιου μου το απόγευμα... κλάταρα... :?

Μιλάμε θέλω διακοπές κατ' επειγόντως, αλλά διαπιστώνω ότι άντε να έχω 1-2 μέρες μόνη μου στο σπίτι χωρίς τέκνα και δουλειές!!!

Τα χειμωνιάτικά μου δεν τα έχω κατεβάσει ακόμα... του χρόνου βρε έτσι όπως το πάω!!! :tongue:

Λετάκι μου,

πολύ χαίρομαι που πάνε καλύτερα τα πράγματα στο σπίτι!!! Προσαρμοστήκατε σιγά σιγά!!!

Φιλλιόπι μου,

εσύ φέεεεεεεεεεεεεταααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!! Σιγά σιγά με τις δουλειές, γιατί δεν έχεις απλά βαρύνει, αλλά έχεις και τη μικρούλα σου!!! Πάντως, θυμάμαι ότι είχα βαρύνει πολύ λιγότερο στον γιο μου που ήτανε χειμωνιάτικος από ότι στην καλοκαιρινή κόρη μου!!!!

Γράμμα στον Άη Βασίλη;; :shock::shock:Μπράβο!!! Εμείς ακόμα δεν ξέρουμε τι θέλουμε: ήθελε lego γουίνι, χθες ήθελε μία barbie με το άλογο, προχθές Ντόρα... μάλλον ο Άη Βασίλης θα αποφασίσει μόνος του!!! Το lego το απέκλεισα (πολλά τα λεφτά, Άρη... άσε που θα της πάρει ο παππούς το άλλο λέγκο που θέλει...), θα παίξουμε μεταξύ Ντόρας και άλογο + κούκλα (όχι μπάρμπι, φυσικά...). :rolleyes:

Αγγελική μου!!!

Η Κωνσταντίνα το κατάλαβε πια, ε;; Λογικό, είναι ολόκληρη κοπέλα!!!

Ο Χρηστάκος έχει θέμα με τον παιδίατρο, ε;; κι η δικιά μου!!! Η καημένη, όταν είναι να πάμε στην κυρία Ελένη μπήζει προκαταβολικά τα κλάματα... έχουμε στάνταρ μαζί αλλαξιά ρούχα για εμετό... :|

Φιλάκια και καλή εβδομάδα!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!

Ήλιος με δόντια σήμερα αλλά το προτιμώ από το κρύο!

Το Σαββατοκύριακο στόλισα και το μπαλκόνι μας με φωτάκια κι έτσι ολοκληρώθηκε ο στολισμός των ημερών!

Απομένουν τα γλυκά τα οποία μάλλον πάνε για το επόμενο Σαββατοκύριακο.

FilioPi με το μαλακό τα γλυκά. Κάντα καλύτερα σε δύο μέρες για να μην σου πέσουν μαζεμένα και κουραστείς πολύ! Όσο για το φούξια ποδήλατο .... υποκλίνομαι!

Μαριλίνα, άσε βρε τα χειμωνιάτικα για του χρόνου! Που να κατεβάζεις τώρα ρούχα, τι έμεινε 3 μήνες χειμώνα ακόμη!!!!:tongue::tongue::tongue:

Και του χρόνου να είστε καλά να στολίσετε και να ξαναφτιάξετε στολιδάκια για το δεντράκι σας!

Καλά ξεμπερδέματα με την διπλωματική του αντρούλη σου!

Ευτυχώς με τον παιδίατρο δεν έχουμε τόσο έντονες αντιδράσεις. Ήπιο κλαψούρισμα που μπορεί να γίνει κλάμα χωρίς όμως ένταση!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα, καλησπέρα!!! Εδώ τρελή κουκουβαγομαμά καλεί φίλες κουκουβάγιες για τα νέα κατορθώματα των κουκουβαγόπαιδων!!! Χα χα χα!!! Τι μου κάνετε; Εδώ εγώ χεσμένη πάνω μου με τα τέκνα! Πήγαμε το Κατερινάκι εχτές στην παιδίατρο για εμβόλιο και εκει που ημουν τόσο αγχωμένη γιατί πάντα εγώ την κρατάω και τώρα έπρεπε ο μπαμπάς... μου φόρεσε γυαλιά! Δεν έβγαλε κιχ! Κυρία! Και άλλες φορές ουτε με πιπίλα δεν σταμάταγε! Φοβαμαι και φοβαμαι συνέχεια έλεγε! Νομίζω έχει παίξει ρόλο που παίζουμε συχνά το γιατρό. Της είχαμε πάρει εργαλεία ιατρικά και κόλλησε! Και το μικράκι μας! Σήμερα πήγαμε και το είδαμε στο doppler! Είναι μια χαρά, 2 κιλά και μοιάζει τελικά πάλι στον μπαμπά του! Φουσκωτά χαρακτηριστικά και ειδικά κάτι μάγουλα για τσίμπημα! Τώρα θα τον ξαναδούμε 2-3 Γενάρη και μετά.... από κοντά; Αχ μωρέ ανυπομονώ!

Κορίτσια μου εγώ σιγά σιγά με τις δουλειές σαν την χελωνίτσα εσείς πω πω πόσα πράγματα κάνατε! Αγγελική τα εξωτερικά τα ανέλαβε ο άντρας μου να τα στολίσει! Πότε; Μα 3 βδομάδες πριν!!! Και Μαριλίνα καλά μόνο που το διάβασα το πρόγραμμα κουράστηκα! Ουφ!!!

Φιλάκια πάω να απλώσω κάτι ρουχάκια που τελείωσε το πλυντήριο και σφυρίζει!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Χαίρετε!!!!

Λίγο πριν βάλω τον μικρό για ύπνο είπα να πω μια καλησπέρα!

FilioPi μια χαρά συνήθησε το Κατερινάκι τον γιατρό, να δω πότε θα το κάνει και ο δικός μου!!!

Με το μαλακό το στόλισμα φέτος! Του χρόνου με το νέο μέλος θα επιληφθείς του θέματος νωρίτερα!!!;)

Όσο για το νινί χάιδεψε την κοιλίτσα σου και από μένα!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερούδια!!

Καλή Κυριακή!!! Μία εβδομάδα έμεινε, μετά έρχονται τα Χριστούγεννα!!!

Αυτό το Σαββατοκύριακο το βγάλαμε εντός!!!

Κάναμε πάλι κάτι κατασκευούλες, γιος + πατέρας πήγανε σε ένα πάρτι χθες, εγώ με την μικρή δεν ακολουθήσαμε γιατί μάλλον έχει τσιμπήσει μία μικρή γαστρεντερίτιδα... και το βράδυ έκανε κι ο γιος μου έναν εμετό, γμτ... μάλλον την τσίμπησε κι αυτός...

Σήμερα λέω να αρχίσω να στολίζω το σπίτι... κάτι σεμενεδάκια κλπ... στολίσαμε και τα σπίτια του ψαριού και της χελώνας.. :tongue:

Καλημερούδια!

Ήλιος με δόντια σήμερα αλλά το προτιμώ από το κρύο!

Το Σαββατοκύριακο στόλισα και το μπαλκόνι μας με φωτάκια κι έτσι ολοκληρώθηκε ο στολισμός των ημερών!

Απομένουν τα γλυκά τα οποία μάλλον πάνε για το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Ήρθε το επόμενο Σαββατοκύριακο, για πες μας!!! Εμείς τα φάγαμε, μέσα στην εβδομάδα πάμε για άλλα!!!

FilioPi με το μαλακό τα γλυκά. Κάντα καλύτερα σε δύο μέρες για να μην σου πέσουν μαζεμένα και κουραστείς πολύ! Όσο για το φούξια ποδήλατο .... υποκλίνομαι!

Μαριλίνα, άσε βρε τα χειμωνιάτικα για του χρόνου! Που να κατεβάζεις τώρα ρούχα, τι έμεινε 3 μήνες χειμώνα ακόμη!!!!:tongue::tongue::tongue:

Τα κατέβασαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και του χρόνου να είστε καλά να στολίσετε και να ξαναφτιάξετε στολιδάκια για το δεντράκι σας!

Καλά ξεμπερδέματα με την διπλωματική του αντρούλη σου!

Ευτυχώς με τον παιδίατρο δεν έχουμε τόσο έντονες αντιδράσεις. Ήπιο κλαψούρισμα που μπορεί να γίνει κλάμα χωρίς όμως ένταση!

Καλησπέρα, καλησπέρα!!! Εδώ τρελή κουκουβαγομαμά καλεί φίλες κουκουβάγιες για τα νέα κατορθώματα των κουκουβαγόπαιδων!!! Χα χα χα!!! Τι μου κάνετε; Εδώ εγώ χεσμένη πάνω μου με τα τέκνα! Πήγαμε το Κατερινάκι εχτές στην παιδίατρο για εμβόλιο και εκει που ημουν τόσο αγχωμένη γιατί πάντα εγώ την κρατάω και τώρα έπρεπε ο μπαμπάς... μου φόρεσε γυαλιά! Δεν έβγαλε κιχ! Κυρία! Και άλλες φορές ουτε με πιπίλα δεν σταμάταγε! Φοβαμαι και φοβαμαι συνέχεια έλεγε! Νομίζω έχει παίξει ρόλο που παίζουμε συχνά το γιατρό. Της είχαμε πάρει εργαλεία ιατρικά και κόλλησε! Και το μικράκι μας! Σήμερα πήγαμε και το είδαμε στο doppler! Είναι μια χαρά, 2 κιλά και μοιάζει τελικά πάλι στον μπαμπά του! Φουσκωτά χαρακτηριστικά και ειδικά κάτι μάγουλα για τσίμπημα! Τώρα θα τον ξαναδούμε 2-3 Γενάρη και μετά.... από κοντά; Αχ μωρέ ανυπομονώ!

Κορίτσια μου εγώ σιγά σιγά με τις δουλειές σαν την χελωνίτσα εσείς πω πω πόσα πράγματα κάνατε! Αγγελική τα εξωτερικά τα ανέλαβε ο άντρας μου να τα στολίσει! Πότε; Μα 3 βδομάδες πριν!!! Και Μαριλίνα καλά μόνο που το διάβασα το πρόγραμμα κουράστηκα! Ουφ!!!

Φιλάκια πάω να απλώσω κάτι ρουχάκια που τελείωσε το πλυντήριο και σφυρίζει!!!

Φιλλιόπι μου!!!

Με το μαλακό εσύ!!! Η κοιλουμπα δεν επιτρέπει πολλά πολλά μαζί, ειδικά σε συνδυασμό με τη γλυκύτατη μικρούλα!!! Όσο για τα γλυκά, με το μίξερ που έχει βάση έχω βρει τη χαρά μου... αυτό δουλεύει μόνο του!!! Αν και πλέον φτιάχνουμε μαζί γλυκά με τα τέκνα μου!!!

Μπράβο για τον παιδίατρο, άντε και στα δικά μας!!!

Πω, πω, θα έχεις τώρα μία κοιλουμπίτσα μούρλια!! Με το καλό να τον πάρεις αγκαλιά τον μπέμπη σου!!!

Θύμισέ μας, φυσιολογικό τοκετό ή καισαρική είχες κάνει;; κοινώς θα πας προγραμματισμένα ή όχι;;

Αυτά!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά να περνάτε!!! Μετράω τις μέρες σαν τους φαντάρους!! Τετάρτη θα κάτσω σπιτάκι μου και, αν μου το εγκρίνουν, θα κάτσω 24-4!!! Δύο βδομαδούλες!!!

Φιλάκια μανούλες, παιδάκια και κοιλουμπίτσες!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Χαίρετε!!!

Γλύκανε λιγάκι το κρύο σήμερα αλλά από ότι άκουσα από Τετάρτη έρχεται χειμώνας για τα καλά!

Χθες το βράδυ ανάψαμε για πρώτη φορά φέτος το καλοριφέρ! Ζεστάθηκε το κοκκαλάκι μας!!! Μέχρι τώρα την βγάζαμε με το κλιματιστικό όποτε η θερμοκρασία στο σπίτι κατέβαινε πολύ!

Χθες γιόρταζε ο ανηψιός και βαφτιστήρι μου και ψήσαμε μπριζολίτσες και κοτόπουλο για να το γιορτάσουμε!

Χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιόρταζαν χθες!

Μαριλίνα τελικά δεν έφτιαξα γλυκά! Δεν πρόλαβα κι ευτυχώς έφτιαξε η μανούλα μου η οποία και θα μου στείλει μία πιατέλα! Δεν αποκλείεται βέβαια μα φάω καμία φλασιά μέσα στην εβδομάδα και να τα φτιάξω! Θα δείξει!!!!

Περαστικά και στα δυό τα ζουζούνια σου!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σάς κοριτσάκια μου τι κανετε???εμεις είμαστε μια χαρα...μεγαλωνουμε και γινεται χαμός...ο Θωμάς μάλλον παλι άρρωστος είναι...άντε να δούμε αν θα την γλιτώσει και παλι ο μικρός...

Γενικα είμαστε πλέον μια χαρα...συνεχίζει να τον βαράει αλλα όχι τόσο συχνά όσο πριν συνήθως το κάνει οταν θέλει να του δώσουν σημασία...πλησιάζει και ο καιρός να γυρίσω στην δουλεια και δεν θελω...2 μήνες μείνανε,....

Εσείς τι κανετε??χριςτουγεννα θα είστε εδω???εμεις εδω τις γιορτές...την Κυριακή αν είμαστε καλα λέμε να πάμε μια βόλτα στην Δράμα στην ονείρουπολη...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλό απόγευμα κορίτσια!

Χάθηκα λίγο αλλά ήμοθν στο τρέξιμο με διάφορες υποχρεώσεις!

Την Δευτέρα πήρε βαθμούς η κόρη μου που πηγαίνει Α΄Γυμνασίου. Έβγαλε μέσο όρο 19,2 κι εγώ δεν χορούσα από τις πόρτες έτσι που είχα φουσκώσει από υπερηφάνια!!! Μια σωστή κουκουβάγια κοινώς! Από την χαρά μου ξέχασα να περάσω από το γραφείο του διευθυντή για να του ζητήσω μία βεβαίωση για την απουσία μου από την δουλειά! Την επόμενη μέρα που τον πήρα τηλέφωνο για να τον ρωτήσω αν μπορούσε να μου στείλει το χαρτί με την κόρη μου, μου έδωσε συγχαρητήρια γιατί η μαιμουδίτσα μου ήταν η νέα απουσιολόγος της τάξης της! Πάνω που είχα ξεφουσκώσει από την περηφάνεια....ξαναφούσκωσα!!!!!:):):):)

Κορίτσια, σας εύχομαι ολόψυχα, να ζήσετε ανάλογες στιγμές κι εσείς από τα δικά σας παιδάκια!

Κατά τα άλλα γλυκά δεν έφτιαξα τελικά και μάλλον θα ευγνωμονώ τηνν μανούλα μου που έφτιαξε!!!

Λετάκι κάθε φορά που μας γράφεις ο Θωμάκος προσαρμόζεται όλο και καλύτερα στα νέα δεδομένα! Μπράβο!

πολλά φιλιά σε όλες!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γειά σας μανουλίτσες μου τι κάνετε; Εμείς μόλις φάγαμε λουκανικάκια χειροποιητα που εστειλε ο παππούς από τον Έβρο και κάνω διάλειμμα μέχρι να μαζέψω το τραπέζι! Χα χα! Τα κάνω όλα με τρελή ταχύτητα όπως καταλαβαίνετε! Τα γλυκά μας τα τελείωσα τις προηγούμενες μέρες. Γίνανε ωραία ευτυχώς λέω να φτιάξω άλλη μια δόση μελομακάρονα για την Πρωτοχρονιά ή μια τούρτα κάστανο... θα δω. Τώρα μου μένουν δουλειές του σπιτιού για τα Χριστούγεννα αλλά θα το πάω χαλλλλαρά!!! Ο μπεμπάκος μας θα έρθει με το καλό μέχρι 2 Φλεβάρη. Μετά την Πρωτοχρονιά δηλαδή μπαίνω στον μήνα μου και περιμένω να αποφασισει τι θα κάνει. Φυσιολογικά θέλω να γεννήσω αλλά αν δω ότι ζορίζεται σαν το Κατερινιώ δεν θα διστάσω αυτή τη φορά να του πω για καισαρική. Μεγάλη ταλαιπωρία όχι για μένα αλλά για το παιδί!

Μαριλίνα περαστικά σας! Κι εγώ με βοηθό το μικρό μου τα έφτιαξα τα γλυκά! Το καταδιασκέδασε!

Λετάκι και σε εσάς περαστικά! Εμείς εδώ θα είμαστε λόγω... κοιλούμπας! Η Ονειρούπολη είναι ονειρεμένη , ειχα πάει φοιτητρια και ειχα ξετρελαθεί φαντάζομαι τα παιδάκια!!!

Αγγελική συγχαρητήρια έχεις κάθε δίκιο να φουσκώνεις από περηφάνια!!! Και εις ανώτερα, να την χαίρεστε!!!

Αύριο έχει στα αηδονάκια συνάντηση για τις ελληνίδες μαμάδες! Τι λέτε πόσο εύκολο είναι να τα πούμε; 99% πάντως εμείς θα πάμε με το Κατερινιω την κουνιάδα μου και την ανιψιά μου. Μακάρι να μπορείτε!

Σας φιλώ ... πάω να τα μαζέψω....

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημερούδια!

Χτες τελικά έφτιαξα μελομακάρονα μαζί με τον γιόκα μου! Το πόσο το ευχαριστήθηκε ο μικρούλης μου δεν λέγεται! Έγινε άσπρος από το αλεύρι αλλά μου έδειχνε όλο καμάρι το σχήμα που έδινε στο ζυμαράκι του κάθε φορά! Σήμερα το απόγευμα θα τα μελώσω!

FilioPi ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια κι σου εύχομαι να νιώσεις κι εσύ τόσο περήφανη για τα παιδάκια σου στο μέλλον!

Καλά κάνεις και ακολουθείς χαλλλλαρούς ρυθμούς! Και του χρόνου να είσαι καλά να φτιάξεις πάλι γλυκάκια!

Όσο για τα αηδονάκια δεν το βλέπω. Έχουν πάρτυ στα Αγγλικά η κόρη μου και είμαστε .....κλεισμένοι για το απόγευμα - βράδυ!

Να περάσετε καλά πάντως!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Μια γρήγορη καλησπέρα!!!

Έχω άδεια, αλλά οι μέρες μας είναι γεμάτες!!!

Είδα την πρόσκληση για αηδονάκια, πρασίνισα λόγω ημερομηνίας, αλλά έδινα εξετάσεις στο καράτε (λα, λα, λα!!!). μετά ήρθε μία νεράιδα και μας διασκέδασε και ο χοντρούλης μου άη βασίλης!!! Περάσαμε ωραία!!!

Μετά, κοιμηθήκαμε μαζί με δύο φιλενάδες κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα τσιπιρίκια μου!!! Το ευχαριστηθήκανε!!!

Σήμερα πήγαμε στη γιαγιά και στο athens heart. Το δεύτερο δεν το διασκεδάσαμε και πολύ!!!

Αύριο μπορεί να πάμε τεχνόπολη...

Και λόγω του τραπεζιού που θα κάνουμε 29 του μήνα, έχω άγχος και τρέξιμο!!! Αλλά μετά θα έχω μία εβδομάδα ακόμα άδεια, να ξεκουραστώ!!

Αγγελική μου,

συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!! Εννοείται και θα είσαι μάνα - κουκουβάγια!!!!!!!!!!! Γιατί, εγώ τι θα ήμουνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και ωραία είναι να πλάθεις με το παιδάκι σου!!! Εγώ θα κάνω άλλη μία δόση μελομακάρονα αύριο και χριστόψωμο!!!

Λέτα μου,

ελπίζω να πήγατε στην Ονειρούπολη και να περάσατε τέλεια!!! Τι ωραία!!! Ο Θωμάκος προσαρμόζεται σιγά σιγά!!! Μην ανησυχείς: τα καλύτερα έρχονται!! Όταν θα παίζουν οι δυο τους και δεν θα σε ζαλίζουν!!!

Φιλλιόπι μου!!!

υπέροχη κοιλουμπίτσα μου!!! Δλδ με το νέο χρόνο μπαίνεις στο μήνα σου!!!!!!! Τέλεια!!! Ο μικρός αδελφούλης θα βγει να σας γνωρίσει!!! Απίθανα!!! Τα τελευταία σας Χριστούγεννα οι τρεις σας!!! Πήγες στη συνάντηση; περάσατε ωραία;;

Αν και έγραψα πολλά... επειδή είχα μέρες να μπω θα κουκουβαγιάσω κι εγώ λίγο: ο γιος μου (νηπιαγωγείο) ξεκίνησε μόνος του να διαβάζει παραμύθια!!! Τον παρακολούθησα την πρώτη φορά που το διάβασε!!! Μιλάμε για μάνα κουκουβάγια κι εγώ!!!

Αν δεν καταφέρω να μπω αύριο, σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...