Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα από μία βροχερή Αθήνα!:rolleyes:

Ελπίζω να μην βρέχει την ώρα που είναι να σχολάσω γιατί με εκνευρίζει να κυκλοφορώ στην βροχή!

Μαριλίνα σε νιώθω που ήθελες να πνίξεις τον αντρούλη σου! Μα καλά κι αυτός δεν είδε πως τα ρούχα είναι μεγάλα για να υποψιαστεί πως κάτι δεν πάει καλά??? Από την άλλη πλευρά όμως το περιστατικό είναι και για γέλοια!!!

Την Τρίτη είχα γονική και είχα από το γυμνάσιο της κόρης μου να ρωτήσω τους καθηγητές για την επίδοσή της. Ακουσα τα καλύτερα και ναι, δεν ντρέπομαι να το πω, είμαι κουκουβαγομάνα!!!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

images?q=tbn:ANd9GcTKX-EcLw_5CvhH7qHZL6VtHefVnDFA_OUZFpAj9dH_9KwZt29guw

Να σας κεράσω και γλυκάκι για την γιορτή μου!

Να χαίρεστε κα όσους δικούς σας ανθρώπους γιορτάζουν!

Τις πρόλαβα τις 40 μέρες που κρατάει η γιορτή;;

Μάλλον ναι!!! :tongue::tongue:

Αγγελική μου, αν και τα είπαμε, χρόνια πολλά και πάλι!!! (Μας κολάζεις!!!)

Οι υπόλοιπες τσούπρες που εξαφανιστήκατε (εξαφανιστήκαμε, δλδ, αλλά μην το κάνουμε θέμα...)

Οι εγκυούλες τι κάνουνε;; πως τα περνάνε;; κλωτσάνε τα μπεμπάκια;;

Λετάκι μου, καλυτέρεψαν καθόλου τα πράγματα;; ο Θωμάκος είναι καλύτερα;; ο Μανωλάκης μεγάλωσε, ε;;

Τζασμίνι, Λινεάλ, που είστεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;

Εμείς όλοι καλά!!! Η μικρή μου έχει γίνει η ουρά του αδελφού της, τρέχει διαρκώς πίσω του, έχει τσαμπουκά, απαιτεί συνέχεια κι αν δεν της κάνεις το χατήρι κάθεται και λέει "Θα κλαίω"... Της αρέσει πολύ το σχολείο, βόλτες πολλές δεν πάμε :oops::oops:, τρέχουμε λίγο πανικόβλητοι γενικά (αλλά μ' αρέσει!!!)

Την Παρασκευή είχε ο άντρας μου γιορτή και έφτιαξα κωκ ταψιού!!! είχε πολύ πλάκα... Ο γιος μου έτρωγε την σοκολάτα από πάνω και η κόρη μου την κρέμα από μέσα!!! :rolleyes::rolleyes:

Το Σάββατο ήρθε και ο νονός της να τη δει, μιας και φεύγει από Αθήνα οριστικά:cry:. Θα τον βλέπουμε, γιατί πάει κοντά στο χωριό του άντρα μου, αλλά στεναχωριέμαι που όλοι σιγά σιγά φεύγουνε... Εάν το έκανε αυτό προ κρίσης κάπου θα τσαντιζόμουνα και θα σκεφτόμουνα ότι ήτανε λάθος η επιλογή νονού, μιας και δεν θα τον έβλεπε συχνά το παιδάκι, αλλά τώρα πια δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι τέτοιο... Το καλύτερο και για εκείνον...

Αυτά!!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα...και εγω είμαι ασυγχωρητη...Αγγελική χρονια πολλα και μαριλινα χρονια πολλα και για τον άντρα σου...

Εμείς είμαστε καλα ευτυχώς.....πριν απο μια εβδομάδα μπήκανε και ληστεψανε το σπίτι αλλα δεν είμασταν μέσα εγω και τα παιδια οπότε ευτυχώς που δεν πάθαμε τιποτα...μου καλε άντε πολλα αλλα η υγεία έιναι πιο σημαντική απο όλα....βέβαια το σοκ ακόμη το έχω αλλα θα το ξεπεράσω....

Ο μανώλης άρχισε να αντίδραει και να κατλαβαινει και μας τρέλαινει...με τον Θωμά τα πράγματα είναι ίδια....τώρα τελευταία άρχισε να μου λέει κανε με οτι κανείς στην μπεμπη....τον αγαπάει μωρε αλλα και τον ζηλεύει....

Έσεις τι κανετε???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημερούδια!

Ευχαριστώ για τις ευχές σας! Μην ανησυχείτε, η γιορτή κρατάει 40 μέρες!!!

Μαριλίνα να χαίρεσαι καταρχήν τον άντρα σου κα από εδώ!

Είναι τόσο δύσκολες οι εποχές, που αν είναι ο νονός σας να έχει δουλειά εκεί που πάει, τότε καλά κάνει. Το ιδανικό θα ήταν να τον βλέπει πολύ συχνά το παιδί αλλά .....άτιμη κρίση!!! Όταν στρώσουν τα πράγματα ίσως επιστρέψει ή μπορεί να έχει την δυνατότητα να σας επισκέπτεται τακτικά.

Λετάκι ευτυχώς που δεν ήσασταν στο σπίτι όταν μπήκαν οι κλέφτες! Σίγουρα θα αγριεύτηκες με αυτό που έγινε! Ψυχραιμία και θα επανέλθετε στους ρυθμούς σας και πάλι.

Ο Θωμάκος μωρέ δικαιολογημένα αισθάνεται λίγο ....ριγμένος! Λίγο κανάκεμα παραπάνω και θα υποχωρήσει η ζήλια του!

Πριν λίγες μέρες πήρα αγκαλιά την κόρη μου, χωρίς συγκεκριμένο λόγο, και όταν την άφησα μου ζήτησε κι άλλο! Όχι ότι δεν την αγκαλιάζω αλλά δυστυχώς είναι φορές που ο μικρός με μονοπωλεί χωρίς να το θέλω! Για φαντάσου λοιπόν ο Θωμάκος που είναι μικρούλης και δεν καταλαβαίνει κάπως έτσι θα νιώθει κι εκείνος.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημερούδια!!!

Πω, πω, το αφήσαμε το έρημο το καφέ και ερήμωσε...

Άντε να πάρουμε τα πάνω μας!!!!

Εμάς μας έχει πέσει πολύ δουλειά στο γραφείο αυτές τις μέρες και δεν μπορώ να μπω ούτε για ζήτω... Στο μεταξύ άρχισα να κουράζομαι πολύ και στο σπίτι και δεν προλαβαίνω...

Η κόρη μου τραβάει κάτι απίθανες κρισάρες γκρίνιας και μαμακίασης... :|

Δεν ξέρω τι να την κάνω...

Είναι πεισματάρα πέραν του δέοντος, και ξενύχτω...

Συνεννοηθήκαμε με την δασκάλα της να την ξυπνάει νωρίτερα το μεσημέρι μήπως και δούμε κι εμείς λίγο ύπνο... Μιλάμε, πάει 12:00 και κελαηδάει... όχι είναι ξύπνια απλώς, είναι μέσα στα κέφια και την καλή χαρά, μιλάει, τραγουδάει κλπ...

Την Παρασκευή την προηγούμενη κοιμήθηκε μετά τις 12 το βράδυ (αφού με έβαλε για ύπνο), το Σάββατο ξύπνησε 8:00, πήγε και το μεσημεράκι με τον μπαμπά στο σούπερ μάρκετ (κοινώς αυτοκίνητο) χωρίς να κοιμηθεί, ο αδελφός της ήτανε άρρωστος άρα δεν έπαιζε μαζί του και τελικά κοιμήθηκε κατά τις 11 το βράδυ... την Κυριακή πάλι ξύπνησε κατά τις 8:00, δεν κοιμήθηκε το μεσημέρι, ενώ της βάλαμε ντόρα κλπ, αλλά κοιμήθηκε 10:00 το βράδυ...

Δικιά μου είναι η κόρη ή του κόμη δράκουλα;;

Περιμένω να μάθω νέα σας!!!

:tongue::tongue::tongue:

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα και από μένα!

Τελικά πολλές ερημιές το καφέ! Καλέ που είστε όλες??? Μαριλινα εμείς το κρατάμε το μαγαζί??

Λοιπόν εγώ είμαι από χτες κάπως! Η μύτη μου προσπαθεί να αποφασίσει αν θα βουλώσει ή όχι! Ο λαιμός μου χτες πονούσε πολύ ενώ σήμερα έχει υποχωρήσει ο πόνος αλλά μιλάω σαν νταλικέρης!!!!!

Ο μικρός είναι κι αυτός με κάτι μυξούλες κι ελπίζω να μείνει και εκεί!

Μαριλίνα η μικρή σου πως αντέχει με τόσο λίγο ύπνο???:?

Ο δικός μου ξυπνάει κατά τις 9 το πρωί, κοιμάται κατά τις 1 στον σταθμό για κανένα μισάωρο με 1 ώρα, το απόγεύματάκι κατά τις 4 θα κοιμηθεί το λιγότερο για 2 ώρες και το το βράδυ κατά τις 11 πίνουμε γάλα και ύπνο.

Κοινώς είναι το ακριβώς αντίθετο από την κόρη σου!!!!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε? Λετάκι, Λίνεαλ, FilioPi, titoula, Ελεάννα που είστε? Τι κάνουν τα μικρούλια σας? Οι εγκυούλες γεννήσατε?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γειά σας κορίτσια μου!!! Τι κάνετε; Όσο πάμε χανόμαστε από το καφέ μας... στεναχωριέμαι! Να μου πείτε εσύ που είσαι; Χι χι!!! Μας πλάκωσε το φθινόπωρο με τις ιώσεις του και τρέχαμε και δεν φτάναμε! Ευτυχώς τώρα είμαστε καλά οικογενειακώς. Γιατί με τη σειρά όλοι αρρωστήσαμε. Μετά αρχές του μήνα ήρθε η μαμά μου και βαλθήκαμε να ετοιμάζουμε το σπίτι. Κάναμε γενική (κάναμε καταλαβαίνετε..) και βάψαμε το δωμάτιο των παιδιών να το προσαρμόσουμε και λίγο σε αγοράκι! Εν τω μεταξύ φεύγει αυτή τη βδομάδα και βάλαμε να πλύνουμε λίγα από τα πραγματάκια του. Ακόμα δεν το πιστεύω ότι φτάνει η ώρα σιγά σιγά! Πήγαμε στο γυναικολόγο και είναι 1400γρ αλλά ντροπαλός... γυρισμένος μπρούμυτα. Τώρα περιμένουμε μήπως τον δούμε καλύτερα στο doppler. Και η μεγάλη αδερφή.... μα πως γίνεται να την κοιτάω και να αναρωτιέμαι αυτό το πλάσμα είναι δικό μου αλήθεια; Αφού 2.5 χρόνια κοντά μου την έχω... έχουν χτυπήσει κόκκινο οι ορμόνες και έχει αυξηθεί η κουκουβαγίαση! Και εκείνη όμως έχει απίστευτη μαμακίτιδα τελευταία. Κάτι διαισθάνεται δεν μπορεί. Αφού μου λέει μαμά είμαι η μπεμπούλα σου αγκου αγκού! Ε ρε γλέντια άμα έρθει και το μικρό! Προσθετική άλλων δύο χεριών μπορώ να κάνω;

Μαριλίνα λες να είναι της ηλικίας; Η μικρή κυρία μου έχει μια βδομάδα κοιμάται μετά τις 12. Κοιμάται βέβαια το μεσημέρι αλλά δεν μπορώ να την κρατήσω να μην κοιμηθεί, την πιάνει απίστευτη γκρίνια όταν νυστάζει.

Αγγελική πως είστε τελικά; Την γλιτώσατε την ίωση;

Λέτα πως είστε; Τι πάθατε βρε παιδί μου! Μόνο που το διάβασα συγχύστηκα... μέγάλος μου φόβος αυτός να μην μπουν στο σπίτι.

Τα υπόλοιπα μου κοριτσάκια που είστε καλέ πείτε κανένα νέο!!!

Αγγελική 40 μέρες η γιορτή ε; Προλαβαίνω! Χρόνια σου πολλά! |Να χαίρεσαι την όμορφη οικογένεια. Χρόνια πολλά γιόρταζε και το Τινάκι την ίδια μέρα.

Και εγώ πρέπει να σας κεράσω γιατί εχτές είχα δύο Κατερινούλες να γιορτάζουν στο σπίτι αλλά δεν ξέρω πως να περάσω φωτογραφία!!!

Αντε φιλάκια σας ..... περιμένω νέα σας!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια μου!!!

Γειά σου κι εσένα!

Τι κάνετε; Όσο πάμε χανόμαστε από το καφέ μας... στεναχωριέμαι! Να μου πείτε εσύ που είσαι; Χι χι!!! Μας πλάκωσε το φθινόπωρο με τις ιώσεις του και τρέχαμε και δεν φτάναμε! Ευτυχώς τώρα είμαστε καλά οικογενειακώς. Γιατί με τη σειρά όλοι αρρωστήσαμε.

Ο περισσότερος κόσμος αυτήν την περίοδο!

Μετά αρχές του μήνα ήρθε η μαμά μου και βαλθήκαμε να ετοιμάζουμε το σπίτι. Κάναμε γενική (κάναμε καταλαβαίνετε..) και βάψαμε το δωμάτιο των παιδιών να το προσαρμόσουμε και λίγο σε αγοράκι!

Τι χρώματα βάλατε? Εμείς όταν το βάψαμε για να το αλλάξουμε από ροζ το κάναμε πορτοκαλί με πράσινο και βγήκε όνειρο!

Εν τω μεταξύ φεύγει αυτή τη βδομάδα και βάλαμε να πλύνουμε λίγα από τα πραγματάκια του. Ακόμα δεν το πιστεύω ότι φτάνει η ώρα σιγά σιγά!

Με το καλό!

Πήγαμε στο γυναικολόγο και είναι 1400γρ αλλά ντροπαλός... γυρισμένος μπρούμυτα. Τώρα περιμένουμε μήπως τον δούμε καλύτερα στο doppler.

Σας το φυλάει για έκπληξη φαίνεται! Δεν θέλει να κάνει ακόμη αποκαλυπτήρια!

Και η μεγάλη αδερφή.... μα πως γίνεται να την κοιτάω και να αναρωτιέμαι αυτό το πλάσμα είναι δικό μου αλήθεια; Αφού 2.5 χρόνια κοντά μου την έχω... έχουν χτυπήσει κόκκινο οι ορμόνες και έχει αυξηθεί η κουκουβαγίαση! Και εκείνη όμως έχει απίστευτη μαμακίτιδα τελευταία. Κάτι διαισθάνεται δεν μπορεί. Αφού μου λέει μαμά είμαι η μπεμπούλα σου αγκου αγκού! Ε ρε γλέντια άμα έρθει και το μικρό! Προσθετική άλλων δύο χεριών μπορώ να κάνω;

Δεν νομίζω ότι θα σου δημιουργήσει θεμα αν την αφήνεις να συμμετέχει στην καθημερινή φροντίδα του μπέμπη.

Μαριλίνα λες να είναι της ηλικίας; Η μικρή κυρία μου έχει μια βδομάδα κοιμάται μετά τις 12. Κοιμάται βέβαια το μεσημέρι αλλά δεν μπορώ να την κρατήσω να μην κοιμηθεί, την πιάνει απίστευτη γκρίνια όταν νυστάζει.

Αγγελική πως είστε τελικά; Την γλιτώσατε την ίωση;

Ευτυχώς μάλλον ξόφαλτσα τους πήρε όλους! Εγώ έχω ένα θέμα αλλεργικό αυτήν την εποχή! Κάθε Νοέμβριο, από τότε που ήμουν έγκυος στον Χρηστάκο, με πίανει αλλεργία η οποία μπορεί να γυρίσει σε βροχίτιδα αν υποτροπιάσει! Για την ώρα κάνω εισπνοές και παίρνω ένα χαπάκι aerious την μέρα, ελπίζοντας να γλυτώσω την αντιβίωση!

Λέτα πως είστε; Τι πάθατε βρε παιδί μου! Μόνο που το διάβασα συγχύστηκα... μέγάλος μου φόβος αυτός να μην μπουν στο σπίτι.

Τα υπόλοιπα μου κοριτσάκια που είστε καλέ πείτε κανένα νέο!!!

Αγγελική 40 μέρες η γιορτή ε; Προλαβαίνω! Χρόνια σου πολλά! |Να χαίρεσαι την όμορφη οικογένεια. Χρόνια πολλά γιόρταζε και το Τινάκι την ίδια μέρα.

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου! Κι εσύ με το καλό να υποδεχτείς και τον γιόκα σου!

Και εγώ πρέπει να σας κεράσω γιατί εχτές είχα δύο Κατερινούλες να γιορτάζουν στο σπίτι αλλά δεν ξέρω πως να περάσω φωτογραφία!!!

Να τις χαίρεσαι!!!!!!

Τινάκι έχει δίκιο η FilioPi! Πολύχρονη να είσαι και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερούδια και καλό μήνα!!!

Τι μου κάνετε;;

Μπορεί να μειωθήκαμε, αλλά θα το κρατήσουμε το καφέ μας!!!

Γειά σας κορίτσια μου!!! Τι κάνετε; Όσο πάμε χανόμαστε από το καφέ μας... στεναχωριέμαι! Να μου πείτε εσύ που είσαι; Χι χι!!! Μας πλάκωσε το φθινόπωρο με τις ιώσεις του και τρέχαμε και δεν φτάναμε! Ευτυχώς τώρα είμαστε καλά οικογενειακώς. Γιατί με τη σειρά όλοι αρρωστήσαμε. Μετά αρχές του μήνα ήρθε η μαμά μου και βαλθήκαμε να ετοιμάζουμε το σπίτι. Κάναμε γενική (κάναμε καταλαβαίνετε..) και βάψαμε το δωμάτιο των παιδιών να το προσαρμόσουμε και λίγο σε αγοράκι! Εν τω μεταξύ φεύγει αυτή τη βδομάδα και βάλαμε να πλύνουμε λίγα από τα πραγματάκια του. Ακόμα δεν το πιστεύω ότι φτάνει η ώρα σιγά σιγά! Πήγαμε στο γυναικολόγο και είναι 1400γρ αλλά ντροπαλός... γυρισμένος μπρούμυτα. Τώρα περιμένουμε μήπως τον δούμε καλύτερα στο doppler. Και η μεγάλη αδερφή.... μα πως γίνεται να την κοιτάω και να αναρωτιέμαι αυτό το πλάσμα είναι δικό μου αλήθεια; Αφού 2.5 χρόνια κοντά μου την έχω... έχουν χτυπήσει κόκκινο οι ορμόνες και έχει αυξηθεί η κουκουβαγίαση! Και εκείνη όμως έχει απίστευτη μαμακίτιδα τελευταία. Κάτι διαισθάνεται δεν μπορεί. Αφού μου λέει μαμά είμαι η μπεμπούλα σου αγκου αγκού! Ε ρε γλέντια άμα έρθει και το μικρό! Προσθετική άλλων δύο χεριών μπορώ να κάνω;

Φιλλιόπι μου,

φιλάκια σε σένα, στην κορούλα σου και στην κοιλουμπίτσα σου!!!

Ντροπαλός ο μπέμπης, ε;; μην ανησυχείς, θα ξετζουμίσει γρήγορα, να υπερασπιστεί τον εαυτό του απέναντι στη μεγάλη αδελφή!!!

Περαστικά σας και χρόνια σας πολλά (40 μέρες, ε;;;)

Χρόνια πολλά και στο Τινάκι!! Δίκιο έχεις!!!

Φτιάξατε δωματιάκι, ε;;

Κι εσείς κοιμάστε αργά, ε;;

Εχθές ζήσαμε ανεπανάληπτες στιγμές: δεν κοιμήθηκε μεσημέρι, πήγαμε παιδότοπο το απόγευμα και κοιμήθηκε από τις 9:30 που γυρίζαμε (στην πρώτη στροφή!!!) μέχρι το πρωί!!!

Θα συνηθίσουμε, τι να κάνουμε!!!

Αγγελική μου,

ελπίζω να είστε όλοι καλά!!!

Εμείς ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για τα Χριστούγεννα και ήμαστε σε ένα κλίμα γιορτινό - κατασκευών - ιδεών - καράτε - δουλειάς - απεργιών κλπ!!!

Σήμερα θα πάμε καραγκιόζη και στη συνέχεια θα έρθει η νονά του γιου μου και θα φτιάξω και τουρτίτσα γιατί αύριο έχει γενέθλια ο μπαμπάς μας!!!

Δίαιτα... από Τρίτη (αδιάφορο σφύριγμα!!!)

Φιλάκια πάω να δώσω γάλα στην κόρη μου που αρνείται να το πιει!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γειά σας κορίτσια και καλό μήνα!

Το Σαββατοκύριακο ξεθεώθηκα μιά κι έπλυνα, σιδέρωσα και κρέμασα κουρτίνες ενώ παράλληλα στόλιζα και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και το σπίτι! Τουλάχιστον τελείωσα με τα χοντρά και τώρα μου μένουν κάτι ψιλοστολισματάκια!

Μαριλίνα να χαίρεσαι τον αντρούλη σου, να τα εκατοστήσει!

Από τις 9,30 το βράδυ τι ώρα σου ξύπνησε το πρωί? Ελπίζω όχι από το χάραμα!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα και καλό μήνα! Πως είστε; Μας πιάσαν τα κρύα σιγά σιγά ε; Άντε επιτέλους να ξέρουμε τι να φοράμε γιατι μέχρι τώρα... Στολίσατε Αγγελική; Καλές γιορτές να έχουμε όλοι! Κι εμείς στολίσαμε σχετικά νωρίς 25 Νοεμβρίου για την γιορτή της Κατερίνας να είναι όμορφο το σπίτι. Ήταν και η μαμά μου εδώ και δεν κουράστηκα τόσο. Τώρα όμως έφυγε και κουτσα κούτσα προσπαθώ να τα καταφέρω με το νοικοκυριο! Έχω γεμίσει την κούνια ασιδέρωτα και δεν ξέρω πότε θα αρχίσω να τα σιδερώνω! Με έχει πιάσει και αυτό το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα λόγω της εγκυμοσύνης και μου είναι πιο δύσκολο... Περιμένω να έρθει και η προίκα του μπέμπη και τα στρωσίδια για το μεγάλο κρεββάτι της Κατερίνας και προβλέπεται πολύ πλύσιμο - σιδέρωμα! Αλλά σιγά - σιγά!!! Το φτιάξαμε το δωματιάκι τους Μαριλένα, νομίζω έγινε ωραίο, θα σας βάλω φωτογραφίες στο fb όταν έρθει και του μπέμπη η προίκα. Εσένα τα μικρά σου έχουν διαφορετικά δωμάτια; Εμάς είναι λίγο πιο ροζ από ότι θα έπρεπε νομίζω αλλά με τον ερχομό του μπέμπη φαντάζομαι θα αρχίσει να μπλεδίζει περισσότερο!

Χρόνια πολλά και στον άντρα σου Μαριλένα, να τον χαίρεστε!

Λέμε φέτος να την πάμε την Κατερινούλα σε διάφορες εκδηλώσεις χριστουγεννιάτικες θα το χαρεί νομίζω περισσότερο από πέρσυ! Ήδη πήγαμε το Σάββατο στο river west που μάζευαν παιχνίδια για τα παιδιά και είχε και Αη Βασίλη! Ήδη του ζήτησε ποδήλατο η κυρία! Αλλά λέω να γράψουμε και γράμμα! Χα χα! Πιο παιδί εγώ από το παιδί μου νομίζω!

Σας φιλώ!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...