Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα φιλεναδες μου...

τι κανετε??διαβαζω τα νεα σας αλλα δεν προλαβαινω πολλες φορες να απαντησω...

τα νεα μου?ειχα την προηγουμενη εβδομαδα αρρωστο τον μεγαλο με πυρετο συναχι και βηχα..τωρα εχει ακομα λιγο συναχι και βηχα..προσπαθησα να κρατησω στην απομονωση τον μικρο αλλα τελικα απο χθες το βραδυ τον βλεπω δεν μπορει να αναπνευσει καλα..ελπιζω να μεινει εκει και να μην κανει πυρετο και βηχα...

γενικα αλλες μερες ειμαστε καλα και αλλες οχι....στη δουλεια μας κανανε και μειωση 18% και γενικα ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα.....

τιτουλα και φιλιοπι με το καλο κοριτσακια....

μαριλινα και αγγελικη miss you girls...

η lineal που ειναι??

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανουλίτσες!

Φθινοπωριάζει κι εγώ έχω ανάμικτα συναισθήματα! Από την μία καλή είναι η δροσούλα αλλά δεν θέλω την βροχή μέσα στην πόλη! Γίνεσαι χάλια και με εκνευρίζει!

Πρωί πρωί άρχισα με γκρίνια!!!!:rolleyes::rolleyes:

Μαριλίνα καλή αρχή λοιπόν με το καράτε! Πιάστηκες καθόλου?

Μπράβο και στον μικρό σου για τα μαθήματα σκάκι!

Λετάκι περαστικά σας κοριτσάκι μου! Ελπίζω να μην κολλήσει το μικρούλι σας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

καλημέρα!

τι κάνετε κοριτσάκια;

Λέτα μου περαστικά σας!

Μαριλίνα τι ωραία που ξεκίνησες πάλι καράτε!

Αγγελική ούτε κι εμένα μου αρέσουν οι βροχές αλλά θέλω να δροσίσει λίγο.

Λοιπόν εμείς έχουμε πάλι κοριτσάκι! Η Αφροδίτη είναι ενθουσιασμένη γιατί ήθελε κοριτσάκι σαν κι αυτή ;). Μιλάει συνέχεια στην κοιλιά μου, τη φιλάει και περιμένει να γεννηθεί η αδερφούλα της.

Φιλιά πολλά σε όλες!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Γειά σας κορίτσια!

Είπα να γράψω λιγάκι τα νεά μας μια και η κόρη μου διαβάζει, ο μικρός κοιμάται και ο μπαμπάς βλέπει τηλεόραση.

Ο μικρός περνάει μάλλον μία ίωση γαστρεντερίτιδας αλλά πολύ ελαφριά ευτυχώς! Δεν έχει κάνει πολλούς εμετούς, μόνο 3 από την Παρασκευή που ξεκίνησε και μία φορά νερουλά κακάκια. Πυρετό δεν έχει κάνει οπότε ελπίζω να την περάσαμε ξόφαλτσα!!! Το μόνο που του έχει κάνει είναι ατονία αλλά θα έρθει στα ίσια του σιγά σιγά!

Τιτούλα με το καλό λοιπόν και το 2ο κοριτσάκι σας! Γερό να είναι κι εσύ να έχεις καλό υπόλοιπο με την εγκυμοσύνη σου!

Χαίρομαι που η ζουζούνα σας το πήρε τόσο καλά με το νέο μωρό που έρχεται κι ελπίζω να έχει την ίδια γνώμη και όταν αργότερα η αδερφούλα της θα της πειράζει τα παιχνίδια της ή τα πράγματά της!!!!

Αυτά για τώρα!

Σας φιλώ και σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Τι κάνετε καλές μου; Πως περνάτε το σκ σας; Εγώ βρήκα ευκαιρία να σας γράψω μιας που κοιμούνται μπαμπάς και κόρη.... εγώ δεν μπορώ! Τα καλά των ορμονών! Με το που θα ξαπλώσω έρχονται όλες οι σκέψεις μαζεμένες και ζουζουνίζουν μέσα στο κεφάλι μου και δεν με αφήνουν σας λέω με τίποτα να κοιμηθώ κλαψ!!!

Αγγελικούλα περαστικά σας! Αυτή η γαστρεντερίτιδα θερίζει άκουσα! Είναι και ο καιρός χάλια! Λίγο δροσούλα την θέλουμε να έρθει! Ακόμα με τα καλοκαιρινά κυκλοφορώ η φουσκωκοιλίτσα!!!

Τιτούλα με το καλό το κοριτσάκι σας το μικρό! Και η Κατερίνα μου είναι ενθουσιασμένη, χαιδευει την κοιλιά και λέει τον αγαπάω τον μπέμπη μας. Δεν είμαι όμως σίγουρη για το πόσο καλά θα το πάρει αν τον δει και έξω από την κοιλιά. στην παιδίατρο που πήγαμε μου είπε πως αν από τώρα το δέχεται θα τα πάει καλά είναι λέει στο χέρι του γονιού πως θα το περάσει στο παιδί! Αχ παναγίτσα μου ας μην φάει πολλές ο μικρούλης!!!

Τώρα που σας είπα παιδίατρο να κουκουβαγίσω λίγο... μετρήσαμε κιλά και ύψος... 1μ και 16.5 κιλά! Η νταρντάνα μας βλέπω να μας κοιτάει αφ υψηλού στα 18 της!!!

Μαριλίνα μπράβο που άρχισες πάλι το καράτε! Και κορμάρα θα έχεις και θα φεύγει η αρνητική ενέργεια!!! Ο μικρός σκάκι ε; Μακάρι όπως λές να το συνεχίσει, θα γίνει πολύ μαθηματικό μυαλό!!

Λετάκι περαστικά σας! Γύρισες στην δουλειά σου; Αισιοδοξία όλα θα πάνε καλύτερα ε; Αν το λέμε θα το πιστέψουμε και θα γίνει!

Αντε καλή μας εβδομάδα κοριτσάκια φιλάκια σας!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!! :P:p

Πολύ χαίρομαι να διαβάζω ωραία νέα για μπεμπάκια και φουσκωμένες κοιλίτσες!!!

Λετάκι μου,

είναι καλύτερα ο μεγάλος σου;; ο μικρούλης τη γλίτωσε;; όσο για τις μειώσεις τι να πεις.... δεν ξέρεις που θα μας πάνε... όπου όλοι κι εμείς...

Λοιπόν εμείς έχουμε πάλι κοριτσάκι! Η Αφροδίτη είναι ενθουσιασμένη γιατί ήθελε κοριτσάκι σαν κι αυτή ;). Μιλάει συνέχεια στην κοιλιά μου, τη φιλάει και περιμένει να γεννηθεί η αδερφούλα της.

Φιλιά πολλά σε όλες!

Με το καλό και η δεύτερη τσουπρίτσα, Τιτούλα!!! Απίθανη η Αφροδιτούλα!!! Θα το αγαπάει πολύ το νέο σας μπεμπόνι!!!

Είπα να γράψω λιγάκι τα νεά μας μια και η κόρη μου διαβάζει, ο μικρός κοιμάται και ο μπαμπάς βλέπει τηλεόραση.

Ο μικρός περνάει μάλλον μία ίωση γαστρεντερίτιδας αλλά πολύ ελαφριά ευτυχώς! Δεν έχει κάνει πολλούς εμετούς, μόνο 3 από την Παρασκευή που ξεκίνησε και μία φορά νερουλά κακάκια. Πυρετό δεν έχει κάνει οπότε ελπίζω να την περάσαμε ξόφαλτσα!!! Το μόνο που του έχει κάνει είναι ατονία αλλά θα έρθει στα ίσια του σιγά σιγά!

Αυτά για τώρα!

Σας φιλώ και σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

Περαστικούλια του!! Πως είναι ο Χρηστάκος;;

Η Κωνσταντίνα πως τα πάει με το Γυμνάσιο;; ο μαθηματικός σας;;

Τι κάνετε καλές μου; Πως περνάτε το σκ σας; Εγώ βρήκα ευκαιρία να σας γράψω μιας που κοιμούνται μπαμπάς και κόρη.... εγώ δεν μπορώ! Τα καλά των ορμονών! Με το που θα ξαπλώσω έρχονται όλες οι σκέψεις μαζεμένες και ζουζουνίζουν μέσα στο κεφάλι μου και δεν με αφήνουν σας λέω με τίποτα να κοιμηθώ κλαψ!!!

Τιτούλα με το καλό το κοριτσάκι σας το μικρό! Και η Κατερίνα μου είναι ενθουσιασμένη, χαιδευει την κοιλιά και λέει τον αγαπάω τον μπέμπη μας. Δεν είμαι όμως σίγουρη για το πόσο καλά θα το πάρει αν τον δει και έξω από την κοιλιά. στην παιδίατρο που πήγαμε μου είπε πως αν από τώρα το δέχεται θα τα πάει καλά είναι λέει στο χέρι του γονιού πως θα το περάσει στο παιδί! Αχ παναγίτσα μου ας μην φάει πολλές ο μικρούλης!!!

Τώρα που σας είπα παιδίατρο να κουκουβαγίσω λίγο... μετρήσαμε κιλά και ύψος... 1μ και 16.5 κιλά! Η νταρντάνα μας βλέπω να μας κοιτάει αφ υψηλού στα 18 της!!!

Αντε καλή μας εβδομάδα κοριτσάκια φιλάκια σας!

Φιλλιόπι μου!!!

Τέλεια τα νέα σας!!! Και για την Κατερινούλα και για τον μικρούλη!!! Όντως νταρντάνα η μικρούλα!!!

Σίγουρα θα τα πάνε καλά αδελφούλα και αδελφός!!!

Τιπ για τις εγκυούλες: Αν και ήτανε λίγο μεγαλύτερος ο δικός μου, όταν του μίλαγα για την αδελφούλα του, φρόντισα να του ξεκαθαρίσω ότι δεν θα βγει από την κοιλιά έτοιμη να παίξουνε (ξέρετε, το κλασικό "θα έχεις παρέα το αδελφάκι σου")... για να μην απογοητευτεί όταν τη δει!!!

Το ΣΚ περάσαμε πολύ ωραία!!! Σάββατο πήγαμε να δούμε το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο καράτε στη Γλυφάδα (λίγο, τα μικρά δεν αντέχανε πολύ!!). Μετά πήγαμε παραλία Γλυφάδας και ήρθε και η νονά του μικρού μου μετά συζύγου και τέκνου, ξεσηκώσαμε την παραλία και τα μαγαζιά, τσιμπήσαμε και εν συνεχεία πήγαμε σε έναν παιδότοπο στις Τζιτζιφιές!!! Εντάξει, τα καταφέρανε τα μικρά να μας εξοντώσουνε!!! Αυτά πάλι, τρέχανε, παίζανε... κανένα πρόβλημα!!!

Κυριακή πήγα μόνη μου πάλι στο Καράτε (έπαιζε ο δάσκαλός μου!!), ο πατήρ πήγε τα τέκνα του βόλτα στο Μοναστηράκι για παγωτό + τοστάκι, και το απόγευμα ο μικρός στο σκάκι (ενθουσιασμένος!!!!!).

Το θέμα είναι ότι σχεδιάζω πολλές εξόδους μαζεμένες: Αύριο καφέ, Παρασκευή επίσκεψη σε μωράκι, Σάββατο ίσως reunion με παλιούς συμφοιτητές... ο άντρας μου θα βγάλει καπνούς, οεο!!!

Να κουκουβαγιάσω κι εγώ λίγο. Καθόμαστε στη Γλυφάδα, οπότε ο 3χρονος γιος της κουμπάρας μου λέει τον γιο μου "κακό" και πετάγεται η μικρή: "δεν είναι κακός ο αδελφός μου"... έτοιμη να τον υπερασπιστεί!!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γειά σας κορίτσια!

Τι κάνετε? Πως τα πάτε με τον καιρό και την απίστευτη υγρασία?

Ο μικρός έίναι μία χαρά τώρα. Ήδη από την Δευτέρα ξεκίνησε παιδικό. Όμως την Κυριακή το βράδυ τον τσίμπησε ένα κουνούπι και του έκανε κάτι καντήλες και στα δύο χέρια τεράστιες. Ειδικά όταν πήγε στο σχολείο την Δευτέρα τα έξινε και δημιούργησε χειρότερο ερεθισμό. Τελικά του δώσαμε atarax και ηρέμησε.

Μαριλίνα ο μαθηματικός σήμερα θα τους έβαζε τεστάκι. Ο τρόπος μαθήματος δεν έχει αλλάξει αλλά θα δούμε στην πορεία τι θα γίνει.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γειά σας και πάλι!!!! Τι κάνετε; Εδώ η μικρή κοιμάται κι εγώ γυρίζω σαν τη σβούρα ουφ!!!

Αγγελική μην τα συζητάς! Από την μια θέλω να πιάσουν τα κρύα από την άλλη μια χαρά είμαστε και χωρίς έξοδα για την θέρμανση! Άσε που φοβάμαι ότι θα πάει και ο χειμώνας πίσω και με το μικρούλι θα είναι δύσκολα στα κρύα. Πάντως φυσιολογικός καιρός για μέσα Οκτώβρη δεν είναι!!!Α και τα κουνούπια δεν λένε να ψοφήσουν ρε παιδί μου! Και η Κατερίνα σήμερα το πρωί ξύπνησε με μια τεράστια κοκκινίλα-μελανιά στο χεράκι της και τελικά ήταν τσίμπημα κουνουπιού! Εμας η παιδίατρος μας είπε για fusicort στα μεγάλα τσιμπήματα.

Α καλή επιτυχία και στο κορίτσι σου! Ξέρω από κακό μαθηματικό στο γυμνάσιο και είναι μην σου τύχει ρε γμτ! Ελπίζω όλα να πάνε καλά!

Εμάς τα νέα μας δεν είναι πολύ ευχάριστα ... τρέχουμε με το Κατερινάκι. Την προηγούμενη Τετάρτη την έπιασε απότομα ο άντρας μου, αυτή τράβηξε το χέρι της και πονούσε. Να μην σας τα πολυλογώ μετά από τεχνάσματα να δούμε αν πονάει στα αλήθεια τόσο πολύ (ναι πονούσε και δεν το κουνούσε καθόλου) καταλήξαμε στο νοσοκομείο που της το έβαλε στη θέση του ορθοπεδικός. Ήταν κάτι σαν εξάρθωση. Επώδυνος πρηνισμός λέγεται και μας εξηγεί αυτός εκεί ότι τώρα είναι μια χαρά αλλά από δω και πέρα θα είναι ευαίσθηττη και μπορεί να της το βγάλει ακόμα και παιδί. Ενημερώστε δλδ τους πάντες να μην την τραβήξουν από το χέρι. Ε δεν το πήραμε και τόσο στα σοβαρά ότι θα ξαναβγεί εύκολα. Αλλά βγήκε πάλι! Την Δευτέρα με ένα τόσο απαλό τραβηγμα του χεριού για να σηκωθεί από ξαπλωμένη σε καθιστή. Και πάλι νοσοκομεία κλπ... Οπότε τώρα δεν την πιάνουμε καθόλου από το χέρι μόνο από τους ώμους. Ελπίζω να το συνηθίσουμε και να μην το ξαναπάθει. Πάντως φεύγει στα 5 αυτή η ευαισθησία που δένει τότε το κόκκαλο. Μέχρι τα 5 ουφ! Σας ενημερώνω πάντως να το ξέρετε είναι συχνό φαινόμενο σε μικρά που τα τραβάμε από το χεράκι συχνά... Καλύτερα από τους ώμους ή αγκαλιά!

Κατα τα άλλα περιμένω την Τετάρτη να πάμε να δούμε και τον μικρούλη στον γυναικολόγο. Με έχει πιάσει ένα άγχος με την εγκυμοσύνη με την γέννα με την προετοιμασία του δωματιου και του σπιτιού.... ουφ μεγάλο!!! Οι ορμόνες;

Σας αφήνω να χαζέψω κανένα κρεββατάκι στο ίντερνετ. Λέμε να πάρουμε μεγάλο για την Κατερίνα και ο μικρός να πάρει το δικό της. Είναι λίγο ροζ αλλά θα το βάψουμε!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

FilioPi μεγάλη ταλαιπωρία αυτή για το Κατερινάκι. Και για εσάς που θα πρέπει να έχετε το νου σας συνέχεια και πως θα την πιάσετε εσείς αλλά και στο παιχνίδι της με άλλα παιδιά. Ευτυχώς που φτιάχνει στα 5 και ησυχάσετε λίγο. Υπομονή.....

Όσο για τον καιρό....τόση υγρασία να μην είχε και θα ήταν μία χαρα!

Μην αγχώνεσαι παιδί μου με το μωρό! Αφού τα έχεις περάσει! Έχεις δίκιο, οι ορμόνες ευθύνονται για όλα!!! Χαλάρωσε, ωμμμμμμμμμ!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Τι μου κάνετε τσούπρες;; πολυ εξαφανισμένες μας βρίσκω!!!

Επιτέλους, μπήκε ο χειμώνας!!! Και η χαζή μαμά, ενώ έχει κατεβάσει εδώ και δύο εβδομάδες περίπου τα χειμωνιάτικα των παιδιών, τα έχει ξεκαθαρίσει (εντάξ' όχι όλα, μην τρελαθούμε)..., έχει δοκιμάσει τα παπούτσια τους... βρε... τι ανακάλυψε το πρωί;; ότι δεν έχει κατεβάσει τα δικά της... :tongue::tongue: Και τουρτουρίζει με μία μπλουζίτσα που βρήκε με λίιιιγο μακρύ μανίκι... ουφ, πάλι δουλειές σήμερα...

Αγγελική μου,

σίγουρα ο Χρηστάκος είναι μία χαρά πλέον!!! Πως τα πάει με τον παιδικό;; η Κωνσταντίνα;; θα παρελάσει τώρα την 28η;; καλέ, το έχω ξεχάσει!!! Έχω στο γκρέις ανάτομυ 7ο-8ο και δύο επεισόδια του 9ου κύκλου!!! Πότε θα μου φέρεις εξωτερικό σκληρό να φέρω κι εγώ;; (το λέγαμε, το λέγαμε...:rolleyes::rolleyes:)

Φιλλιόπι μου,

περαστικά στο Κατερινάκι... Το ήξερα ότι δεν κάνει, γενικά, να τραβάμε τα παιδάκια από το χέρι, αλλά ότι αφήνει τόσο μεγάλη ευαισθησία δεν το ήξερα... Λίγη προσοχή και όλα θα είναι τέλεια!!! Ο μπόμπιρας τι κάνει; :-P:razz:

Ερώτηση: Έχετε τσεκάρει τη μνήμη των μαναριών μας;; Λοιπόν, να υπενθυμίσω ότι η Αιμιλία θήλαζε μέχρι αρχές Ιουνίου λίγο το βράδυ, τους τελευταίους 1-2 μήνες (Απρίλιο, Μάιο) μόνο από το ένα "μαμ", το άλλο δεν το ήθελε. Την Κυριακή το βράδυ, λοιπόν, ετοιμάζομαι για μπάνιο, είμαι νεγκλιζέ, για κάποιον λόγο που δε θυμάμαι κάνω μία επείγουσα περατζάδα μέσα στο σπίτι, με βλέπει και τι μου λέει το θκατούλι μου: "Μαμά, έπινα γάλα από το μαμ. Από αυτό το μαμ, το άλλο δεν μου άρεσε" :confused::confused: και μου ξεχωρίζει με τη μία ποιο "μαμ" προτιμούσε... Με κούφανε, να το θυμάται μετά από 5,5 μήνες...

Αλλά, το μαναράκι μου δεν είναι πολύ καλά... Εχθές μας είπανε από το σχολείο ότι είχε δεκατάκια και παραπονιότανε ότι πόναγε το αυτάκι της... στο σπίτι, λοιπόν, είχε 37,2 αλλά ήτανε πολύ ευδιάθετη... Εννοείται την πήγαμε παιδίατρο και έχει τσιμπήσει μία βαρβάτη ωτίτιδα :(:(. Και την τσίμπησε γρήγορα γρήγορα, αφού την Πέμπτη είχαμε πάλι πάει παιδίατρο, αλλά δεν είχε τίποτα... Η παιδίατρος μας είπε ότι πολλές φορές δεν δίνει αντιβίωση, αλλά το αφήνει 1-2 μέρες να δει αν θα περάσει, αλλά το αυτί της είναι σε άσχημη κατάσταση και έχει και δεκατάκια, οπότε δεν θέλει αν το διακινδυνεύσει... :|:-| Πήρε, λοιπόν, την πρώτη της αντιβίωση... Σήμερα θα κάτσει σπίτι με την φίλη μου, γιατί αύριο είναι η παρέλαση στον παιδικό και η μαμά κουκουβάγια δεν θέλει να τη χάσει... :-P:razz::-P

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλημερα κουκλες...ναι ναι ειμαι ακομα εδω....

παλευω με τους γιους μου...

λοιπον τα νεα μας...ο μικρος εχει μεγαλωσει παρα πολυ...εχει κανει μαγουλακια ειναι μια τρελα...αρχισε τις φωνουλες και χαμογελαει συνεχεια...

ο μεγαλος συνεχιζει το ιδιο μοτιβο αγαπη μισος μαζι....εχουμε δοκιμασει πολλα πραγματα αλλα αυτος εκει...επιθετικος με ολους αντιδραστικος νευρικος κτλ...απο προχθες εχουμε υιοθετησει να ειμαστε ηρεμοι σε οτι και να κανει(μεγαλο αγωνας πραγματα πολλες φορες θελω να του βαλω τις φωνες) αλλα οταν χτυπαει το μωρο εκει τον μαλωνουμε με αυστηρο υφος...προς το παρον εχουμε καλα αποτελεσματα αλλα θα δουμε...

επισης σκεφτομαι τον φεβρουαριο που θα γυρισω να τον στειλω παιδικο...για πειτε μου την γνωμη σας...θα ηρεμησει???η θα γινει χειροτερα??βεβαια ακομα φοραμε παμπερς

εσεις ειστε καλα??

Lkixp3.png

rcRGp3.png

:(:confused::mad::rolleyes::evil:

Είχα γράψει ένα κατεβατό και πάνω που έκανα αποστολή με πέταξε έξω!

Και τώρα να σας πω περιληπτικά τι έγραφα....

Χάθηκα λίγο καθώς έχω αρκετή δουλειά αλλά και στο σπίτι είμαι μόνη με τα παιδιά αυτήν την εβδομάδα μια και ο μπαμπάς μας έχει κάτι δουλειές στο χωριό.

Χειμωνιάτικα δεν έχω κατεβάσει, ευελπιστώ να το κάνω αυτό το σαββατοκύριακο. Των παιδιών τουλάχιστον γιατί ο καιρός μάλλον ψύχρανε οριστικά!

Η Κωνσταντίνα θα παρελάσει την Κυριακή και θα την καμαρώσω για ακόμη μια φορά ως γνήσια κουκουβομάνα που είμαι!!!!

μαριλίνα την επόμενη φορά που θα κανονίσουμε για καφεδάκι ελπίζω να θυμηθώ να φέρω σκληρό για να μου γράψεις τα επεισόδια.

΄Οσο για την μνήμη του Χρήστου δεν έχει κάνει ή πει κάτι που να μου προκάλεσε εντύπωση μέχρι τώρα, αλλά θα έχω τον νου μου...

λετάκι υπομονή κι επιμονή θέλει η κατάσταση με τον θωμάκο σας! Τώρα για τον παιδικό ίσως θα ήταν προτιμότερο να ρωτήσεις κάποιον παιδοψυχολόγο αν είναι εφικτο. Μπορεί να του αρέσει το ότι θα κάνει παρέα και με άλλα παιδιά αλλά να του κάτσει άσχημα το ότι θα φεύγει από το σπίτι και θα αφήνει πίσω το μωρό. Κι επειδή δεν θα μπορεί να καταλάβει πως εσύ δεν θα είσαι στο σπίτι εκείνες τις ώρες ίσως πιστέψει πως τον στέλνεις παιδικό για να έχεις περισσότερο χρονο με το μωρό.

Αυτά τα ολίγα....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Χτες είχε παρέλαση το κοριτσάκι μου και το καμάρωσα! Φυσικά δεν γύρισαν τα κεφάλια τους προς τους επίσημους! Αυτό έλειπε άλλωστε....

Απορώ πως έχουν τα μούτρα να στέκονται στις εξέδρες!!!!:rolleyes:

PATOYSAKI χρόνια πολλά για τον Δημητράκη σου! Να είναι πάντα γερός! Μπες να μας πεις κανένα νέο σας!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Βροχερή καλημέρα!!!!!!!!!!!!

(Εδώ ξεκίνησε καταιγίδα)!!!!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Χτες είχε παρέλαση το κοριτσάκι μου και το καμάρωσα! Φυσικά δεν γύρισαν τα κεφάλια τους προς τους επίσημους! Αυτό έλειπε άλλωστε....

Απορώ πως έχουν τα μούτρα να στέκονται στις εξέδρες!!!!:rolleyes:

PATOYSAKI χρόνια πολλά για τον Δημητράκη σου! Να είναι πάντα γερός! Μπες να μας πεις κανένα νέο σας!!!

Εις διπλούν κουκουβαγιομανούλα!!!!! Και που παρέλασε η κορούλα σου και που δεν γύρισαν κεφάλι στους επισήμους!!! Έτσι, να την καμαρώνετε πάντα!!!!!

καλημερα κουκλες...ναι ναι ειμαι ακομα εδω....

παλευω με τους γιους μου...

λοιπον τα νεα μας...ο μικρος εχει μεγαλωσει παρα πολυ...εχει κανει μαγουλακια ειναι μια τρελα...αρχισε τις φωνουλες και χαμογελαει συνεχεια...

ο μεγαλος συνεχιζει το ιδιο μοτιβο αγαπη μισος μαζι....εχουμε δοκιμασει πολλα πραγματα αλλα αυτος εκει...επιθετικος με ολους αντιδραστικος νευρικος κτλ...απο προχθες εχουμε υιοθετησει να ειμαστε ηρεμοι σε οτι και να κανει(μεγαλο αγωνας πραγματα πολλες φορες θελω να του βαλω τις φωνες) αλλα οταν χτυπαει το μωρο εκει τον μαλωνουμε με αυστηρο υφος...προς το παρον εχουμε καλα αποτελεσματα αλλα θα δουμε...

επισης σκεφτομαι τον φεβρουαριο που θα γυρισω να τον στειλω παιδικο...για πειτε μου την γνωμη σας...θα ηρεμησει???η θα γινει χειροτερα??βεβαια ακομα φοραμε παμπερς

εσεις ειστε καλα??

Λετάκι,

η συμβουλή είναι μία: ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!! Όσο για τον σταθμό... τι να σου πω... τα πάμπερς δεν πειράζουνε (δλδ υπάρχουνε σταθμοί που τα πέρνουνε με πάνα), η ψυχολογία του δεν ξέρω... κοινώς... φεύγει η μαμά, με διώχνει κι εμένα. Αν δεν τον στείλεις ποιος θα κρατάει δύο ταλιμπανάκια;;

Αν τον στείλεις καλό θα ήτανε να ξεκινήσεις νωρίς προσαρμογή πριν γυρίσεις στη δουλειά... λίγες λίγες οι αλλαγές δλδ!!

Τι κάνετε; πως τα περνάτε;

εγγυούλες πείτε νέα μας!!!

Λινεάλλλλλλλλλλλλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τζασμίνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Που είστε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Την Τετάρτη ευχαρίστως έπνιγα τον μπαμπά μας!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Η πρώτη παρέλαση της μικρής μου. Είχα βγάλει από την προηγούμενη παντελόνι + μπλούζα για αυτήν και δύο αλλαξιές για τον αδελφό της (μία με πουκάμισο και μία με μπλούζα)... Ενημερώνω τον σύζυξ, του τα ξαναλέω την επομένη στο τηλέφωνο... πάω να πάρω την κόρη μου από τον παιδικό σταθμό... και βλέπω τον φασουλή: φορούσε την μπλούζα και το παντελόνι του αδελφού της... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Τες πα...

Σάββατο δεν βγήκαμε έξω!! Ήρθε η νονά μας και πήγαμε και σε οικογενειακή γιορτή!!!

Κυριακή πήγαμε στο "Σινέ Παράδεισος". Είχαμε κερδίσει δύο προσκλήσεις για τον Μπομπ Σφουγγαράκη και (έξυπνοι κι εγώ, ο άντρας μου, παππούς, γιαγιά, όλο το σόι τέλος πάντων) έλεγα "ο μεγάλος στις 5 έχει σκάκι". Μας λέει ευτυχώς η νονά: 28η Οκτωβρίου θα έχει σκάκι;; :confused::confused::confused: Και το συνειδητοποιούμε.

Πήγαμε, λοιπόν, οικογενειακώς. Ήταν απίθανα!!!!!

Πολύ φθηνό εισητήριο ούτως ή άλλως.

Ισόγειο το σινεμά, πρώτος όροφος παιχνίδια Δεσύλλας να παίζουνε, δεύτερος όροφος ένας παιδότοπος με δύο φουσκωτά και ένα τραμπολίνο!!!

Κάτσαμε 5 ώρες, είδαμε Μπομπ Σφουγγαράκη + Καραγκιόζη, η μικρή έπαιξε στον παιδότοπο (βαρέθηκε τον μπομπ), φτιάξαμε φιγούρες καραγκιόζη, παίξαμε με τα παιχνίδια, φάγαμε 2 ποπ κορν, έναν καφέ και 3 μπουκαλάκια νερό και δώσαμε (εντάξ' μαζί με κάτι προσφορές)... 15?!!! Μια χαρά μας ήρθε!!!

Επίσης, ο θίασος αυτός του καραγκιόζη ήτανε που ερχότανε Καλλιθέα, στο σινεμά ετουάλ (15-20 περίπου λεπτά από το σπίτι μου με τα πόδια). Τους ρωτάω εάν θα ξανακάνουνε παραστάσεις και μου λένε ναι, αλλα όχι στο Ετουάλ, αλλά στο σύλλογο Αργοναυτών... 5 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι μου!!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Τα παιδάκια μου λατρεύουν τον καραγκιόζη!!!

Αυτά!!!

Κατά τα άλλα, ας τα λέμε καλά!!!

Υ.Γ. Ακόμα δεν κατέβασα τα δικά μου τα χειμωνιάτικα...

Φιλούρες!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...