Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια μου...

χαθηκα το ξερω αλλα προσπαθω να τα προλαβω ολα...

λοιπον εγκυουλες μην αγχωνεστε καθε παιδακι ειναι διαφορετικο....ο δικος μου ηταν και λιγο κακομαθημενος για αυτο και αντιδραει ετσι...το πραγματα δεν ειναι χειροτερα ισως και λιγο καλυτερα πλεον εχω καταλαβει γιατι βαραει τον μικρο...θεωρει οτι δεν του δινουμε σημασια...εστω και 5 λεπτα να μιλησω στο τηλ η να μιλησω με καποιον αλλο και οχι με αυτον παει και βαραει τον μικρο...και αυτο γιατι ξερει οτι θα τον φωναξω...ειμαι πολυ εξυπνα τα παιδια..γενικα ο μικρος ειναι αλλο παιδακι .....εχει φτασει τα 5240 και εχει ψηλωσει...ειναι πιο ζωηρος και εχει κολικους αλλα ενταξει τα καταφερνουμε....αρχισαμε και τις βολτες...ο καιρος ειναι ακομα καλος οποτε ειναι ευκαιρια..

φιλια σε ολες να προσεχετε....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδια!!

Εγκυούλες, μικρομανούλες, υπόλοιπες μανούλες που είστε;;:P:p

Λετάκι μου,

να σου πω την αλήθεια βλέπω την μικρή μου με το μωράκι μίας φίλης μας, που γέννησε Ιούλιο. Το βλέπει σαν κουκλα. Υποθέτω ότι ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει και να κατανοήσει τι επιτρέπεται και τι όχι και τις συνέπειες... ;)

Εμείς, τελικά, το Σάββατο πήγαμε στο παιδικό μουσείο, ο γιος μου πέρασε υπέροχα, η μικρή αρκετά καλά και στη συνέχεια βόλτα με το τραινάκι που ξεκινάει από τη Δ. Αρεοπαγίτου!! Πολύ ωραία ήτανε!!!

Κυριακή πήγαμε Φλοίσβο για το πάρτι ντόρα-μπομπ, αλλά, τελικά, δεν κάτσαμε, είχε πολυ κόσμο, μπλέξαμε και στην κίνηση, δεν χαρήκαμε και πολύ... τες πα, λάθος επιλογή.

Εχθές η μαμά πέρασε αρκετά καλά, γιατί πήγε στο 20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΙΒΟΣ με την κολλητή της!!! Περάσαμε πολύ ωραία, το καταχαρήκαμε, ρίξαμε και έναν ποδαρόδρομο περιοπής μέσα στο ΟΑΚΑ και έξω μέχρι να βρούμε το αυτοκίνητο... :P

Στο μεταξύ, τον σύζυξ στο σπίτι τον είχε πάρει από κάτω, γιατί του αφαιρέσανε το δίπλωμα για ένα μήνα + πρόστιμο λόγω οδήγησης με κινητό... αχ, πρέπει να συνηθίσω να οδηγώ ξαφνικά... και δεν μου αρέσει καθόλου... όταν ακούσετε για κυκλοφορικό λόγω μίας κότας... εγώ θα είμαι... μεταξύ άλλων έχει αγκαλιάσει το θερμόμετρο, το πιεσόμετρο και λοιπά ιατρικά εργαλειά και δηλώνει ότι "δεν είναι καλά", ενώ ετοιμάζεται να πάρει λεξοτανίλ γιατί δεν κοιμήθηκε ένα βράδυ (χθες) :shock::shock:

Σήμερα, λοιπόν είμαι ξενυχτισμένη, σε λίγο φεύγω από τη δουλειά, θέλω να πάω τα τέκνα μου βόλτα που δεν πήγανε χθες και δεν τολμώ να σκεφτώ σε τι κατάσταση είναι το σπίτι... (εχθές κοιμήθηκα στην φίλη μου!!) :rolleyes:

φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα μανουλίτσες!

Χάθηκα λίγο αυτές τις μέρες μια κι έλειπα με άδεια για την προσαρμογή του μικρόυ στο σταθμό. Ο Χρηστάκος προσαρμόζεται κάθε μέρα και καλύτερα στο περιβάλλον του σχολείου. Χθες και προχθές κοιμήθηκε κι ένα μισαωράκι οπότε και δεν είχε γκρίνια στο σπίτι από την κούραση!

Λίγο το πρωί που τον αφήνουμε κλαψουρίζει αλλά θα υποχωρήσει κι αυτό!

κουκλαρες μου τι κανετε???

απο που να ξεκινησω: ο θωμας εχει καπως ηρεμησει και αυτο συμβαινει οταν εγω ειμαι ηρεμη αλλιως γινεται χαμος..γενικα θελει πολλη προσοχη αυτο εχω καταλαβει....

Μεγαλώνοντας θα συνηθίσει την παρουσία του αφερφούλη του στο σπίτι και θα αρχίσει να πάιζει και μαζί του!

ο μικρος απο εκει που ηταν ηρεμος αρχισε να εχει κολικους και να κλαιει σπαρακτικα σε σημειο που να μην ηξερα τι να κανω...τελικα κοψαμε οσπρια κρεμμυδια κτλ και στο τελος και τα γαλακτοκομικα και το εχει ηρεμησει σε σημειο που αναρωτιομαστε μηπως εχει δυσανεξια...θα δουμε στην πορεια...

Στην ηλικία που είναι μπορεί να το ενοχλούν κάποιες τροφές αλλά δεν νομίζω να είναι κάτι μόνιμο. Μάλλον θα υποχωρήσει κι αυτό μαζί με τους κολικούς. Ρώτα τον γιατρό σου αν μπορείς να του δίνεις χαμομηλάκι που είναι καταπραυντικό.

η ζωη με 2 μωρα???νομιζω οτι αν ο θωμας δεν ηταν αντιδραστικος και επιθετικος θα ηταν καλυτερα....τωρα εχω μονιμως το νου μου σε αυτον και να μην κανει τιποτα στον μικρο....εννοειται οτι αρχισα να βγαινω οχι σε κοσμο αλλα για καμια δουλεια...

Έρχεται και ο Θωμάκος μαζί σου? Μήπως θέλει κι εκείνος να βγαίνει και να παίζει λιγάκι έξω από το σπίτι και να ξεφεύγει? Τις ώρες που κοιμάται ο μικρός μήπως να τον άφηνες λίγο με κάποιον και να έβγαινες βολτούλα με τον Θωμάκο?

filiopi??πως παει η εγκυμοσυνη??

τιτουλα εσυ??

τινακι??εισαι καλα??

lineal??καιρο εχω να ακουσω νεα σου...

αγγελικη??μεγαλωσε καλε και η μικρη....αντε εφηβεια τωρα...ωχ...

Μεγάλωσε δεν λες τίποτα! Ήδη τα πρώτα σημάδια της εφηβείας έχουν φανεί και θα χρειαστώ υπομονή!!!

μαριλινα???μαζευτηκατε???τα παιδια???

Γεια σας μανούλες μου γλυκές!

Χάθηκα, αλλά η ζωή μου είναι λίγο άνω κάτω τον τελευταίο καιρό!

Θυμάστε που σας έλεγα για ένα super market που θα ανοίξει κάτω σε εμάς και ήθελα ν με πάρουν? Ε με πήραν!

Αυτά είναι καλά νέα!

ΑΛΛΑ έπρεπε να ανέβω στην Αθήνα από την τελευταία βδομάδα του Ιουλίου και για όλο τον Αύγουστο για εκπαίδευση. Και ανέβηκα ΑΛΛΑ συνάντησαν γραφειοκρατικά προβλήματα και η κατασκευή σταματησε και έτσι συνεχίζω να είμαι στην Αθήνα άγνωστο για ποσο ακόμα.

Λίγο δύσκολο αυτό!

Η μόνη ενημέρωση που έχω είναι ότι από τη στιγμή που θα ξεκινήσει πάλι η κατασκευή χρειάζεται ένα μήνα ακόμα, αλλά πότε θα ξεκινήσει πάλι άγνωστο… Τουλάχιστον έχω κανονικά σύμβαση 6ωρη και πληρώνομαι κανονικά. Τον μικρο τον έχω μαζί μου, ευτυχώς όλο τον Αύγουστο με βοήθησε η οικογένεια μου και τον κρατήσαμε σπίτι, τώρα τις μέρες που χρειάζεται τον παω στην πρωινή φύλαξη σε ένα παιδότοπο εδώ πιο κάτω και από Οκτώβρη μάλλον θα πάμε παιδικό. Το καλό είναι ότι του Πετρίκου του αρέσει πολύ και ο παιδικός και η Αθήνα, μιας και τον πηγαίνω όλο βόλτες και καλοπερνάει! Μόνο που μας λείπει ο μπαμπάς που δεν μπορούσαμε να τον πάρουμε μαζί μας και τον βλέπουμε κάθε δύο βδομάδες περίπου…

Αυτά τα νεα μου κορίτσια! Θα το στείλω και θα μπω αργότερα να γράψω και ένα για αυτά που θέλω να γράψω για σας!

Ελπίζω να φτιαχτεί γρήγορα το κτίριο κοντά στο σπίτι σας και να επιστρέψετε κι εσεις στην βάση σας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

και τώρα η συνέχεια... Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω!Τιτουλα με το καλό κορίτσι μου και το δεύτερο μωρακι σας! Αγγελική πωπω γυμνάσιο το κοριτσάκι σου ε;! Καλή επιτυχία σας εύχομαι και καλή αρχή για τον μικρό!

Ευχαριστώ πολύ Τινάκι! Κι εσύ εύχομαι να επιστρέψεις σύντομα κοντά στον αντρούλη σου!

Αγγελική μου,

καλή αρχή σήμερα για τον Χρηστάκο!!! Περιμένουμε εντυπώσεις από τον παιδικό σταθμό.

Το καλό είναι ότι έχει μία πολύ γλυκιά και καλή δασκάλα!

Στην Κωνσταντίνα πως φάνηκε το γυμνάσιο;

Είναι τελείως διαφορετικό περιβάλλον. Της λείπει το δέσιμο που δημιουργούνταν ανάμεσα στους δασκάλους με τα παιδιά! Και φυσικά έχει έρθει αντιμέτωπη με τον ωχαδερφισμό κάποιων καθηγητών!

Να πιούμε κάναν καφέ!!!!!!!!!!!!!! :P

Σήμερα κιόλας!!!!!;)

Εμείς συνεχίζουμε, εννοείται, κανονικά. Από ότι μου λέει ο μπαμπάς, η μικρή πηγαίνει με χαρά στον παιδικό σταθμό, αλλά κλαίει όταν χωρίζεται από τον αδελφό της!!!

Κάτσε να αποκτήσει φιλενάδες και δεν θα ασχολείται πιά!

Το Σάββατο πήγαμε βόλτα με τη γιαγιά μας στο πάρκο Φλοίσβου και στη συνέχεια σπίτι... περιμένοντας τη βροχή...

Εχθές ήρθε η νονά του γιου μου με τον γιο της, έγινε το έλα να δεις... παίζανε, τσακωνόντουσαν, ο μικρός της νονάς για κάποιον λόγο δεν ήθελε την μικρή (που σε κανονικές συνθήκες τη λατρεύει...), μια ομορφιά!!!

Περνάγανε το φεγγάρι του πολέμου!!!!

Τώρα, για την καινούρια πίστα που αρχίσαμε: Το πάω λάου λάου, δλδ δεν έχω ξαναεπιστρέψει στο καράτε, υπολογίζω τον άλλο μήνα.

χαλαρά και θα τους βρεις κι εσύ τους ρυθμούς σου!

Με το φαί δεν σπάω και τα νεύρα μου, π.χ. σήμερα θα φάνε τα παιδιά κορνφλέηκς με γάλα όταν γυρίσω σπίτι (μεσημεριανό ούτως ή άλλως θα έχουνε φάει στον παιδικό) και εμείς... θα δούμε... Κοινώς, άλλες φορές θα μαγειρεύω, άλλες όχι. Επίσης, τις φορές που θα μαγειρεύω (ανάλογα το φαγητό εννοείται) θα κάνω και μεγαλύτερες ποσότητες για να μπαίνουν και στην κατάψυξη για μελλοντική χρήση. :rolleyes:

Αυτό κάνω κι εγώ πολλές φορές! Μεγάλη εφεύρεση η κατάψυξη!!!!

Επίσης, ναι κυρίες και κύριοι, μετά από 6,5 χρόνια γάμου κατάφερα το σπίτι να μην είναι σταύλος!!! Τα περισσότερα πράγματα έχουν επιτέλους τη θέση τους, και τα παιχνίδια μαζεύονται κάθε βράδυ!!! :tongue::tongue:

Άντε βρε! Θα μπαίνετε στο σπίτι και θα νομίζετε πως μπήκατε σε ξένο!!!!

Σε πείράζω φυσικά!:tongue:

Οι γκαστρούλες μας τι κάνουνε;; Λινεάλ, που χάθηκες;; Τζασμίνι;;

Καλή εβδομάδα και φιλάκια σε μανούλες και παιδάκια!!!

Αγγελική μου,

μόλις είδα ότι η Κωνσταντίνα είχε και γενέθλια πριν λίγες μέρες!!!!!!!!!!!!!!! Να σου ζήσει, να τα εκατοστήσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου! Κι εσύ να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γειά σας, τι κάνετε; Μαζευόμαστε σιγά σιγά ε; Ανοίξανε και τα σχολεία, πολλά παιδάκια πήγανε παιδικό... εμείς ακόμα παρέα με το Κατερινιώ. Καλή σχολική χρονιά να έχουνε!! Αγγελική χρόνια πολλά και καλή πρόοδο στο γυμνασιοκόριτσο μας!!

Να είσαι καλά Φιλιοπάκι μου! Κι εσύ να χαίρεσαι την Κατερινούλα σου και με το καλό το μωράκι σας!

Λετάκι σιγά σιγά θα ηρεμήσετε όλοι υπομονή... στα λέω για να τα ακούω κι εγω! Ωχ ωχ μανούλα μου! Μου έχει βγεί νταρντάνα η μικρή μου και τις ρίχνει τις ψιλές της, τι με το καλό τι με το κακό δεν το κόβει το συνήθειο. Αλλά σταμάτησα να την μαλώνω πολύ γιατί μου είπε μια μέρα "η δική μου μαμά είναι κακή γιατί όλο με μαλώνει" και το πόσο μου στοίχισε δεν λέγεται... Το μωρό μας το μικρο μεγαλώνει κι αυτό στις 25 πάμε για β επιπέδου. Το φάγαμε το μισό της εγκυμοσύνης! Δεν σας είχα πει τον περασμένο μήνα που μας είδε ο γιατρός μας είπε ότι είναι αγόρι τελικά. Περιμένω όμως να το επιβεβαιώσει ο μεγάλος υπέρηχος. Ο μπαμπάς χεσμ...νος κυριολεκτικά! Θέλει να πάρει πάντα του ολυμπιακού και φορμάκι για να τον βγάλουμε από το μαιευτήριο! Αυτά τα ολίγα.... οι υπόλοιπες που είστε τι κάνετε;

Έχουν ένα κατιτίς με τα αγόρια οι μπαμπάδες!!! Αλλά μην μου πεις ότι δεν γίνεται λιώμα όταν του κάνει γλύκες η Κατερίνα!!!

υστ: Τινάκι δεν σε ανέφερα... τα λέμε πιο συχνά από ότι εδώ..... αύριο και από κοντά, μακάρι να μην βρέχει!!!

Γεια σας κι από μένα! ;)

Τι κάνετε;

Καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο στα παιδάκια σας!

Λέτα μου κάνε λίγο υπομονή και θα βελτιωθεί η κατάσταση σιγά-σιγά.

Τινάκι, συγχαρητήρια για τη δουλειά, εύχομαι να επιστρέψετε γρήγορα σπίτι σας!

FilioPi με το καλό το αγοράκι σου!

Εμείς έχουμε β'επιπέδου στις 11/10 αλλά την άλλη Πέμπτη θα πάμε στο γιατρό να το δούμε πάλι το μικρούλι μας.

Περιμένουμε λοιπόν τα νέα σας!

Φιλάκια σε όλες!

Καλημερούδια!!

Εγκυούλες, μικρομανούλες, υπόλοιπες μανούλες που είστε;;:P:p

παρούσα καλέ! Τι φωνάζεις???????:tongue::tongue::tongue:

Εχθές η μαμά πέρασε αρκετά καλά, γιατί πήγε στο 20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΙΒΟΣ με την κολλητή της!!! Περάσαμε πολύ ωραία, το καταχαρήκαμε, ρίξαμε και έναν ποδαρόδρομο περιοπής μέσα στο ΟΑΚΑ και έξω μέχρι να βρούμε το αυτοκίνητο... :P

Είχε πάει και ο αδερφός μου με την νύφη μου και περάσανε πάρα πολύ ωραία κι εκείνοι!

Στο μεταξύ, τον σύζυξ στο σπίτι τον είχε πάρει από κάτω, γιατί του αφαιρέσανε το δίπλωμα για ένα μήνα + πρόστιμο λόγω οδήγησης με κινητό...

Το πάθημα, μάθημα θα του γίνει του αντρούλη σου!

αχ, πρέπει να συνηθίσω να οδηγώ ξαφνικά... και δεν μου αρέσει καθόλου... όταν ακούσετε για κυκλοφορικό λόγω μίας κότας... εγώ θα είμαι...

χαχαχαχα! Μου θυμίζεις εμένα!!!!

μεταξύ άλλων έχει αγκαλιάσει το θερμόμετρο, το πιεσόμετρο και λοιπά ιατρικά εργαλειά και δηλώνει ότι "δεν είναι καλά", ενώ ετοιμάζεται να πάρει λεξοτανίλ γιατί δεν κοιμήθηκε ένα βράδυ (χθες) :shock::shock:

Υπάρχουν και τα ταβόρ για πιο προχωρημένες περιπτώσεις!!!

Σήμερα, λοιπόν είμαι ξενυχτισμένη, σε λίγο φεύγω από τη δουλειά, θέλω να πάω τα τέκνα μου βόλτα που δεν πήγανε χθες και δεν τολμώ να σκεφτώ σε τι κατάσταση είναι το σπίτι... (εχθές κοιμήθηκα στην φίλη μου!!) :rolleyes:

Λείπει η γάτα χορεύουν τα ποντίκια!!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλίτες τι μου κάνετε; Εδω εμείς μεγαλώνουμε και φουσκώνουμε! Κάναμε και το πολυπόθητο β επιπέδου. Μια χαρά το μωράκι μας από υγεία μόνο ντροπαλό και δεν μας άφησε να δούμε το πρόσωπο του , έβαλε και τα δυο χεράκια μπροστά! Τα άλλα του τα κάλλη τα είδαμε!!! Ναι έχουμε αγοράκι τελικά και σε φωτογραφία για να μπορεί να την δείχνει ο καημένος ο αντρούλης μου που του λέγανε πως πάλι θα κάνει κορίτσι! Όχι πως δεν λιώνει βέβαια για την κόρη του.... κυριολεκτικά. Έχει γίνει κι αυτή μια ναζού!!! Βρε κορίτσια να σας πω η κουκουβάγια... έφτιαξα κέικ με μπανάνα και της δίνω να φάει και μου λέει μαμα αυτό είναι πεντανοστιμια (για την ακρίβεια πεντατοτιμια!!) Ε δεν μπορώ λιώνω κι εγώ. Κι ας μου λένε πως θα έχω αδυναμία στο γιο!

Μαριλίνα πήγαμε κι εμείς στο φλοίσβο τρελάθηκε η μικρή αλλά πάρα πολύ κόσμο χαμός γινόταν λες και η κίνηση αρχιζε από την εθνική! Το χουμε ρίξει στις βόλτες τώρα τελευταία αφού κάνει και καιρό και μπορώ να κουβαλάω πιο ευκολα το μπέμπη :tongue: ! Την πήγαμε και σινεμα με το Τινάκι και τον φίλο της! Το πόσο ωραία περάσανε εντύπωση μου έκανε!!

Τιτούλα τι κάνει η κοιλίτσα σου;

Αγγελική προσαρμοστήκατε; Πως πάνε τα σχολεία;

Σας αφήνω θα πάμε να παίξουμε πάλι με τους φίλους μας... όσο τους έχουμε κοντά επωφελούμαστε!!!! χι χι χι

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα μανουλίτσες!!

Χθες είχαμε συνάντηση στο Γυμνάσιο της Κωνσταντίνας για μία πρώτη γνωριμία.

Μας μίλησαν σχετικά με διαδικαστικά θέματα του σχολείου, απουσίες, ντύσιμο των παιδιών κλπ.

Είπαμε και λίγα πράγματα σχετικά με την εφηβεία που ξεκινάει και τρόπους να τσεκάρουμε ότι τα παιδιά είναι σε.....σωστό δρόμο. Πως θα τους μιλάμε και θα τους συνμπεριφερόμαστε στο σπίτι προκειμένου να έχουμε όσο το δυνατό λιγότερες αντιδράσεις λόγο εφηβείας κλπ.

Μας έδωσαν και τα τηλέφωνα μιας συμβουλευτικής ομάδας η οποία λειτουργεί κάθε μέρα για τυχόν βοήθεια και συμβουλές που θα χρειαστούμε.

Οι καθηγητές τώρα είναι σε γενικές γραμμές μια χαρά. Ο μόνος που είναι ...φεύγα είναι ο μαθηματικός που το μυαλό του είναι πιο πολύ στο φαγητό παρά στο μάθημα! Μου το είχε πει το παιδί μου και το διαπίστωσα κι εγώ μετά την χθεσινήμας συνάντηση! Μας βλέπω για φροντηστήρια ακόμη δεν αρχίσαμε:confused:

Κατά τα άλλα έχουμε κάμποση δουλίτσα και όταν επιστρέφω στο σπίτι από την δουλειά κάνω του κόσμου τις δουλειές μέχρι τις 12 οπότε και πέφτω ξερή για ύπνο!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γεια σας μανουλίτες τι μου κάνετε;

Γειά σου κι εσένα!

Εδω εμείς μεγαλώνουμε και φουσκώνουμε! Κάναμε και το πολυπόθητο β επιπέδου. Μια χαρά το μωράκι μας από υγεία μόνο ντροπαλό και δεν μας άφησε να δούμε το πρόσωπο του , έβαλε και τα δυο χεράκια μπροστά!

Ε άμα τα δείτε όλα από την αρχή τι θα έχετε να βλέπετε στην συνέχεια???

Τα άλλα του τα κάλλη τα είδαμε!!! Ναι έχουμε αγοράκι τελικά και σε φωτογραφία για να μπορεί να την δείχνει ο καημένος ο αντρούλης μου που του λέγανε πως πάλι θα κάνει κορίτσι!

καμάρι ο μπαμπάς για τον υιό ε???

Όχι πως δεν λιώνει βέβαια για την κόρη του.... κυριολεκτικά. Έχει γίνει κι αυτή μια ναζού!!! Βρε κορίτσια να σας πω η κουκουβάγια... έφτιαξα κέικ με μπανάνα και της δίνω να φάει και μου λέει μαμα αυτό είναι πεντανοστιμια (για την ακρίβεια πεντατοτιμια!!) Ε δεν μπορώ λιώνω κι εγώ. Κι ας μου λένε πως θα έχω αδυναμία στο γιο!

Μωρέ αλοιφή μας κάνουν!

Μαριλίνα πήγαμε κι εμείς στο φλοίσβο τρελάθηκε η μικρή αλλά πάρα πολύ κόσμο χαμός γινόταν λες και η κίνηση αρχιζε από την εθνική! Το χουμε ρίξει στις βόλτες τώρα τελευταία αφού κάνει και καιρό και μπορώ να κουβαλάω πιο ευκολα το μπέμπη :tongue: ! Την πήγαμε και σινεμα με το Τινάκι και τον φίλο της! Το πόσο ωραία περάσανε εντύπωση μου έκανε!!

μεγαλώνουν τα ζουζούνια μας και συμμετέχουν καλύτερα σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις!

Κάθε μέρα και καλύτερα! Σήμερα έχουν φωτογράφιση στον σταθμό!

Σας αφήνω θα πάμε να παίξουμε πάλι με τους φίλους μας... όσο τους έχουμε κοντά επωφελούμαστε!!!! χι χι χι

καλά να περνάτε!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερούδια!!!

Γεια σας μανουλίτες τι μου κάνετε; Εδω εμείς μεγαλώνουμε και φουσκώνουμε! Κάναμε και το πολυπόθητο β επιπέδου. Μια χαρά το μωράκι μας από υγεία μόνο ντροπαλό και δεν μας άφησε να δούμε το πρόσωπο του , έβαλε και τα δυο χεράκια μπροστά! Τα άλλα του τα κάλλη τα είδαμε!!! Ναι έχουμε αγοράκι τελικά και σε φωτογραφία για να μπορεί να την δείχνει ο καημένος ο αντρούλης μου που του λέγανε πως πάλι θα κάνει κορίτσι! Όχι πως δεν λιώνει βέβαια για την κόρη του.... κυριολεκτικά. Έχει γίνει κι αυτή μια ναζού!!! Βρε κορίτσια να σας πω η κουκουβάγια... έφτιαξα κέικ με μπανάνα και της δίνω να φάει και μου λέει μαμα αυτό είναι πεντανοστιμια (για την ακρίβεια πεντατοτιμια!!) Ε δεν μπορώ λιώνω κι εγώ. Κι ας μου λένε πως θα έχω αδυναμία στο γιο!

Φιλλιόπι μου,

συγχαρητήρια!! Με το καλό να δεχτείτε και τον γιο της οικογένειας!!! Η μικρή τι λέει για το αδελφάκι της και για την κοιλίτσα της μαμάς που φουσκώνει;; Ωραίες στιγμές!! Κάνατε και το β΄ επιπέδου, είναι σίγουρα ένα σίγουρο σκαλοπατάκι!!!

Που πήγατε με το Τινάκι;; Να σε πω, την επόμενη φορά για πείτε μου!! Μήπως γνωριστούμε τελικά!!!

Καλημέρα μανουλίτσες!!

Χθες είχαμε συνάντηση στο Γυμνάσιο της Κωνσταντίνας για μία πρώτη γνωριμία.

Μας μίλησαν σχετικά με διαδικαστικά θέματα του σχολείου, απουσίες, ντύσιμο των παιδιών κλπ.

Είπαμε και λίγα πράγματα σχετικά με την εφηβεία που ξεκινάει και τρόπους να τσεκάρουμε ότι τα παιδιά είναι σε.....σωστό δρόμο. Πως θα τους μιλάμε και θα τους συνμπεριφερόμαστε στο σπίτι προκειμένου να έχουμε όσο το δυνατό λιγότερες αντιδράσεις λόγο εφηβείας κλπ.

Μας έδωσαν και τα τηλέφωνα μιας συμβουλευτικής ομάδας η οποία λειτουργεί κάθε μέρα για τυχόν βοήθεια και συμβουλές που θα χρειαστούμε.

Οι καθηγητές τώρα είναι σε γενικές γραμμές μια χαρά. Ο μόνος που είναι ...φεύγα είναι ο μαθηματικός που το μυαλό του είναι πιο πολύ στο φαγητό παρά στο μάθημα! Μου το είχε πει το παιδί μου και το διαπίστωσα κι εγώ μετά την χθεσινήμας συνάντηση! Μας βλέπω για φροντηστήρια ακόμη δεν αρχίσαμε:confused:

Κατά τα άλλα έχουμε κάμποση δουλίτσα και όταν επιστρέφω στο σπίτι από την δουλειά κάνω του κόσμου τις δουλειές μέχρι τις 12 οπότε και πέφτω ξερή για ύπνο!!!

Η εφηβεία, ιδίως στην κόρη μου, είναι το μεγάλο μου άγχος... από πριν καν μάθω το φύλλο... του γιου μου :tongue::tongue:. Και τώρα σκέφτομαι ότι, εάν ισχύει αυτό που λένε ότι τα αγόρια ωριμάζουν πιο αργά από τα κορίτσια... θα έχω δύο εφήβους μέσα στο σπίτι (μια ομορφιά!!!). Τες πα, έχουμε καιρό ως τότε...

Αγγελική μου, θα περιμένουμε οδηγίες, μιας και είσαι έμπειρη πια μάνα!!! Αλλά να χρειαστεί φροντηστήριο εξ' αιτίας ενός δασκάλου... τι να πω...

Εχθές διαπίστωσα πόσο γρήγορα αρρωσταίνουν τα σκατούλια: 5:30 το απόγευμα μια χαρά, κεφάτη η μικρή, κάθεται στο καροτσάκι της να πάμε κούνιες. 6 παρά που την βάζω στην κούνια μου φαίνεται λίγο ζεστή... 6:10 θέλει να φύγουμε από τις κούνιες. Πάμε στο πολιτιστικό κέντρο που είναι στο δρόμο μας και είχαμε ραντεβού για τη ζωγραφική του Βασίλη, το καημένο ακούνητο, αμίλητο στο καροτσάκι του και 3-4 παιδάκια, μεταξύ των οποίων και η φιλενάδα μας, να χοροπηδάνε... 38,6 στο σπίτι και είναι βραχνιασμένη...

Πρώτη μου φορά αντιμετωπίζω βραχνιασμένο παιδί... δεν ξέρω τι να κάνω... γμτ, πέρισυ δεν αρρώστησαν σχεδόν καθόλου (2-3 φορές η κόρη μου και 1 φορά ο γιος μου), τώρα, που δεν έχουμε γυναίκα θα αρχίσουν;;

Φιλάκια!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε; Έχω χαθεί! Ο Χρηστάκος περνάει τη φάση προσκόλλησης πάνω στη μαμά και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να ανοίξω καν τον υπολογιστή τα απογεύματα πόσο μάλλον να σας γράψω και μήνυμα. Το πρωί στο γραφείο έχει πολύ δουλειά αλλά κάποια βράδια ( μεταμεσονύχτιες ώρες που ησυχάζω και εγώ) μπαίνω και διαβάζω τα νέα σας.

Με το καλό στις εγκυμονούσες μας να υποδεχτούν τα μωράκια τους!

Καλή σχολική χρονιά και σε όλα τα μαθητούδια μας!

Πήγε και ο δικός μου σε παιδικό.Ιδιωτικό γιατί στο δημόσιο δεν τον παίρναν αφού δεν έχει βγάλει την πάνα. Μπορώ να πω ότι του αρέσει πολύ το σχολείο. Μόνο δυο μέρες κράτησε η πρωινή γκρίνια και πάλι όχι σπουδαία πράγματα. Έχω δει και κάποια διαφορά όσον αφορά την ομιλία, προς το θετικό. Το ξέρω ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς. Η δασκάλα μας είπε ότι από τα Χριστούγεννα με το καλό θα δούμε διαφορά. Τα απογεύματα όμως είναι συνεχώς κολλημένος πάνω μου. Πρέπει να ασχολούμαι συνέχεια μαζί του και να κάνουμε ό,τι του κατέβει στο κεφάλι. Βέβαια δεν του περνάει αλλά μέχρι να το καταλάβει και να τον καταφέρω να ασχοληθεί με κάτι άλλο, έχω εισπράξει και τη σχετική γκρίνια, άλλοτε λιγότερη , άλλοτε περισσότερη. Όταν είναι και ο πατέρας του στο σπίτι είναι ακόμη χειρότερος. ΔΕν θέλει να τον πλησιάζει ο μπαμπάς, όταν είμαι και εγώ στο σπίτι. Όταν λείπω όμως και είναι μόνος με τον μπαμπά του δεν έχει πρόβλημα. Μα να τον μαλώνω βρε κορίτσια όταν κάνει κάποια ζημιά, να του χτυπάω είτε το χέρι , είτε το πόδι και εκείνος να έρχεται σε εμένα για παρηγοριά! Όχι στον πατέρα του. Εκεί να δείτε τύψεις:confused: Και προσπαθώ να μη χειροδικήσω, μπορεί να του πω κάτι να κάνει ή να μην κάνει και δέκα φορές και εκείνος τίποτα. Πόση υπομονή πιά; Άλλες φορές όμως με τη μία ακούει. Δεν ξέρω. Και παρατηρημένα τις τρέλες τις κάνει όταν είναι ο πατέρας του σπίτι. Πολλές φορές αναγκάζεται και φεύγει. Αλλά βρε κορίτσια δεν είναι λύση και αυτό. Θέλω και εγώ μια παρές και μια βοήθεια. Τι να κάνω; Εσείς σαν πιο έμπειρες τι κάνατε; Προσπαθώ όσο γίνεται να μην το χτυπάω, και πάντα εννοείται στο χεράκι ή στο πόδι, αλλά κάποπιες φορές με φέρνει στο αμήν.

Φιλιά πολλά σε όλες και ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗ!

Υ.Γ. Σας γράφω με άνεση τώρα γιατί είμαι σπίτι με ανναρωτική άδεια 4 ημερών. Γαστρεντερίτιδα. Με κόλλησε ο μικρός, ο οποίος πάει παιδικό από αρχές Σεπτέμβρη και ήδη έχει αρρωστήσει 3 φορές και μάλιστα συνεχόμενα. Επί 17 μέρες έπαιρνε φάρμακα, ξεκίνησε με ρινίτιδα, εξελίχθηκε σε ωτίτιδα με υψηλό πυρετό και καπάκι κόλλησε και γαστρεντερίτιδα. Περαστικά μας!!!

Διαφημίσεις

Η εφηβεία, ιδίως στην κόρη μου, είναι το μεγάλο μου άγχος... από πριν καν μάθω το φύλλο... του γιου μου :tongue::tongue:. Και τώρα σκέφτομαι ότι, εάν ισχύει αυτό που λένε ότι τα αγόρια ωριμάζουν πιο αργά από τα κορίτσια... θα έχω δύο εφήβους μέσα στο σπίτι (μια ομορφιά!!!). Τες πα, έχουμε καιρό ως τότε...

Αγγελική μου, θα περιμένουμε οδηγίες, μιας και είσαι έμπειρη πια μάνα!!! Αλλά να χρειαστεί φροντηστήριο εξ' αιτίας ενός δασκάλου... τι να πω...

Δεν ξέρω κι εγώ πως να το χειριστώ. Εντάξει μέχρι στιγμής το παλεύει γιατί κάνουν επαναληπτικά μαθήματα της έκτης δημοτικού. Αλλά όταν θα μπουν σε νέα ύλη, αν αυτός δεν μπορεί να τους το εξηγήσει με κατονοητό τρόπο, θα πρέπει να την βοηθήσει κάποιος γνώστης. Κι εγώ στα μαθηματικά το είχα μέχρι εδώ. Από εδώ και πέρα δεν το βλέπω...

Εχθές διαπίστωσα πόσο γρήγορα αρρωσταίνουν τα σκατούλια: 5:30 το απόγευμα μια χαρά, κεφάτη η μικρή, κάθεται στο καροτσάκι της να πάμε κούνιες. 6 παρά που την βάζω στην κούνια μου φαίνεται λίγο ζεστή... 6:10 θέλει να φύγουμε από τις κούνιες. Πάμε στο πολιτιστικό κέντρο που είναι στο δρόμο μας και είχαμε ραντεβού για τη ζωγραφική του Βασίλη, το καημένο ακούνητο, αμίλητο στο καροτσάκι του και 3-4 παιδάκια, μεταξύ των οποίων και η φιλενάδα μας, να χοροπηδάνε... 38,6 στο σπίτι και είναι βραχνιασμένη...

Πρώτη μου φορά αντιμετωπίζω βραχνιασμένο παιδί... δεν ξέρω τι να κάνω... γμτ, πέρισυ δεν αρρώστησαν σχεδόν καθόλου (2-3 φορές η κόρη μου και 1 φορά ο γιος μου), τώρα, που δεν έχουμε γυναίκα θα αρχίσουν;;

Φιλάκια!!

Μέλι δώσε της για την βραχνάδα και τσέκαρε τον λαιμό της μήπως είναι κόκκινος. Αν επιμείνει ο πυρετός μίλα με παιδίατρο. Περαστικά σας!

Καλημέρα κορίτσια!

Γεία σου κορίτσι!

Τι κάνετε; Έχω χαθεί! Ο Χρηστάκος περνάει τη φάση προσκόλλησης πάνω στη μαμά και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να ανοίξω καν τον υπολογιστή τα απογεύματα πόσο μάλλον να σας γράψω και μήνυμα. Το πρωί στο γραφείο έχει πολύ δουλειά αλλά κάποια βράδια ( μεταμεσονύχτιες ώρες που ησυχάζω και εγώ) μπαίνω και διαβάζω τα νέα σας.

Μην ανησυχείς, ούτε η πρώτη είσια όυτε η τελευταία! Δεν παραξηγούμε εμείς!

Με το καλό στις εγκυμονούσες μας να υποδεχτούν τα μωράκια τους!

Καλή σχολική χρονιά και σε όλα τα μαθητούδια μας!

Πήγε και ο δικός μου σε παιδικό.Ιδιωτικό γιατί στο δημόσιο δεν τον παίρναν αφού δεν έχει βγάλει την πάνα. Μπορώ να πω ότι του αρέσει πολύ το σχολείο. Μόνο δυο μέρες κράτησε η πρωινή γκρίνια και πάλι όχι σπουδαία πράγματα. Έχω δει και κάποια διαφορά όσον αφορά την ομιλία, προς το θετικό. Το ξέρω ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς. Η δασκάλα μας είπε ότι από τα Χριστούγεννα με το καλό θα δούμε διαφορά.

Εμάς από την πρώτη εβδομάδα εμπλούτισε κατά πολύ το λεξιλόγιο του και λέιε πιο καθαρά κάποιες λέξεις. Και στην συμπεριφορά του θα δεις αλλάγη. Θα αρχίσει να αυτοεξυπηρετήται σιγά - σιγά!

Τα απογεύματα όμως είναι συνεχώς κολλημένος πάνω μου. Πρέπει να ασχολούμαι συνέχεια μαζί του και να κάνουμε ό,τι του κατέβει στο κεφάλι. Βέβαια δεν του περνάει αλλά μέχρι να το καταλάβει και να τον καταφέρω να ασχοληθεί με κάτι άλλο, έχω εισπράξει και τη σχετική γκρίνια, άλλοτε λιγότερη , άλλοτε περισσότερη. Όταν είναι και ο πατέρας του στο σπίτι είναι ακόμη χειρότερος. ΔΕν θέλει να τον πλησιάζει ο μπαμπάς, όταν είμαι και εγώ στο σπίτι. Όταν λείπω όμως και είναι μόνος με τον μπαμπά του δεν έχει πρόβλημα. Μα να τον μαλώνω βρε κορίτσια όταν κάνει κάποια ζημιά, να του χτυπάω είτε το χέρι , είτε το πόδι και εκείνος να έρχεται σε εμένα για παρηγοριά! Όχι στον πατέρα του. Εκεί να δείτε τύψεις:confused: Και προσπαθώ να μη χειροδικήσω, μπορεί να του πω κάτι να κάνει ή να μην κάνει και δέκα φορές και εκείνος τίποτα. Πόση υπομονή πιά; Άλλες φορές όμως με τη μία ακούει. Δεν ξέρω. Και παρατηρημένα τις τρέλες τις κάνει όταν είναι ο πατέρας του σπίτι. Πολλές φορές αναγκάζεται και φεύγει. Αλλά βρε κορίτσια δεν είναι λύση και αυτό. Θέλω και εγώ μια παρές και μια βοήθεια. Τι να κάνω; Εσείς σαν πιο έμπειρες τι κάνατε; Προσπαθώ όσο γίνεται να μην το χτυπάω, και πάντα εννοείται στο χεράκι ή στο πόδι, αλλά κάποπιες φορές με φέρνει στο αμήν.

καταρχήν μην τον χτυπάς καθόλου. Θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Ο μπαμπάς σας λείπει τις πιο πολλές από το σπίτι? Όλο αυτό μου κάνει αντίδραση στην απουσία του μπαμπά και προσπαθεί να του τραβήξει την προσοχή. Κι εσύ του λείπεις γι΄αυτό σε γυροφέρνει συνέχεια! Μήπως είσαι πιο διαχυτική μαζί του από ότι ο μπαμπάς? Και γι΄αυτό έρχεται κοντά σου πάντα για παρηγοριά? Υπομονή και πολλή κουβέντα θέλει σε αυτήν την φάση. Κάστε μαζί του στο πάτωμα, για να είσαι στο ύψος του, και μίλα του, πάρε τον αγκαλιά, πες΄του πως τον αγαπάς. Μπορεί να μην μιλάει αλλά θα σε καταλάβει σίγουρα!

Φιλιά πολλά σε όλες και ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗ!

Υ.Γ. Σας γράφω με άνεση τώρα γιατί είμαι σπίτι με ανναρωτική άδεια 4 ημερών. Γαστρεντερίτιδα. Με κόλλησε ο μικρός, ο οποίος πάει παιδικό από αρχές Σεπτέμβρη και ήδη έχει αρρωστήσει 3 φορές και μάλιστα συνεχόμενα. Επί 17 μέρες έπαιρνε φάρμακα, ξεκίνησε με ρινίτιδα, εξελίχθηκε σε ωτίτιδα με υψηλό πυρετό και καπάκι κόλλησε και γαστρεντερίτιδα. Περαστικά μας!!!

Περαστικά και στους δυό σας λοιπόν!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Εδώ είμαι πάλι!

Σήμερα έχω βάρδια μέχρι τις 6,30.

Σήμερα πήγε η κόρη μου και πήρε τον μικρό από τον παιδικό. Αυτός μόλις την είδε σηκώθηκε απο το καρεκλάκι που καθόταν και χωρίς να περιμένει την δασκάλα του πήρε την τσάντα του και το μαξιλάρι του και ξεκίνησε για την πόρτα!!! Τέτοια χαρά πήρε που είδε την αδερφή του!

Όσο για το μαξιλάρι, είναι το φετιχ μας! Δεν το αποχωριζόμαστε εύκολα. Σήμερα όμως, μου είπε η Κωνσταντίνα πως όταν άνοιξε η πόρτα, ο μικρούλης μου μοιραζόταν το μαξιλάρι του με ένα άλλο κοριτσάκι! Συμπάθειες!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα μανούλες,

λοιπόν μπήκα για λίγο τώρα που κοιμήθηκε.

Ακόμα δε μάθαμε τι μωράκι έχουμε χαχαχα! Δεν καθόταν να το δούμε...μάλλον κορίτσι είπε ο γιατρός αλλά θα το μάθουμε σίγουρα την Πέμπτη στη β' επιπέδου!

FilioPi μου με το καλό να έρθει και το αγοράκι σας!

Ελεάννα και Μαριλίνα περαστικά σας!

Αγγελική, η Κωνσταντίνα μπαίνει στην εφηβεία αλλά κι ο μικρός σου ξεκίνησε τους έρωτες! ;)

Φιλάκια πολλά!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Καλό μεσημέρι!

Τιτούλα κι εμείς στην β΄επιπέδου βεβαιώθηκαμε για το φύλο της Κωνσταντίνας! Έμας αντίθετα ο γιατρός μέχρι τότε μας έλεγε πως ήταν μάλλον αγόρι!

Θα περιμένουμε λοιπόν να μας πεις μόλις το δείτε το μωράκι σας!

Νέα άλλα δεν έχω. Ο μικρός κοιμάται και η μεγάλη διαβάζει για το σχολείο.

Σας φιλώ!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Τι κάνετε μανουλίτσες μου;;

Εδώ είμαι πάλι!

Σήμερα έχω βάρδια μέχρι τις 6,30.

Σήμερα πήγε η κόρη μου και πήρε τον μικρό από τον παιδικό. Αυτός μόλις την είδε σηκώθηκε απο το καρεκλάκι που καθόταν και χωρίς να περιμένει την δασκάλα του πήρε την τσάντα του και το μαξιλάρι του και ξεκίνησε για την πόρτα!!! Τέτοια χαρά πήρε που είδε την αδερφή του!

Όσο για το μαξιλάρι, είναι το φετιχ μας! Δεν το αποχωριζόμαστε εύκολα. Σήμερα όμως, μου είπε η Κωνσταντίνα πως όταν άνοιξε η πόρτα, ο μικρούλης μου μοιραζόταν το μαξιλάρι του με ένα άλλο κοριτσάκι! Συμπάθειες!!!

Καλέ, κοιμάται αγκαλιά με κορασίδα από τώρα ο μικρός;; Αυτή η αδυναμία που έχουν στα μεγάλα, είναι όλα τα λεφτά!!!

Καλησπέρα μανούλες,

λοιπόν μπήκα για λίγο τώρα που κοιμήθηκε.

Ακόμα δε μάθαμε τι μωράκι έχουμε χαχαχα! Δεν καθόταν να το δούμε...μάλλον κορίτσι είπε ο γιατρός αλλά θα το μάθουμε σίγουρα την Πέμπτη στη β' επιπέδου!

Φιλάκια πολλά!

Τιτούλα μου,

γερό να είναι και θα μάθετε και το φύλλο!!! Και στα δύο μου παιδιά μου το είπανε στο α' επιπέδου που είχα κάνει!!!

Πέρασε ο καιρός!!! Η κορούλα σου τι λέει για την μεγάλη κοιλίτσα της μανούλας;; Πως το αντιμετωπίζει;;

Νέα άλλα δεν έχω. Ο μικρός κοιμάται και η μεγάλη διαβάζει για το σχολείο.

Σας φιλώ!

Αχ, αυτό το διάβασμα!!! Από τώρα το σκέφτομαι για του χρόνου...

Κοριτσάκια μου γλυκά,

ξεκίνησα ξανά καράτε!!!!!!!!!!!! Ναι, την Παρασκευή το απόγευμα το πήρα απόφαση και πήγα!!! Ένιωσα υπέροχα, βρήκα το δάσκαλο, τους παλιούς συναθλητές μου, ίδρωσα (πολύ, όμως!!!). Άντε, να μπαίνουμε σε ρυθμό!!!

Το ΣΚ δεν κάναμε τίποτα το σπουδαίο... ψώνια + κούνιες... ξεκίνησε κι ο μικρός μου σκάκι και του άρεσε πολύ!!! Ελπίζω να συνεχίσει!!!

Φιλάκια σε όλες τις μανούλες + τα παιδάκια + τις κοιλίτσες!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...