Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερούδια!!!

Τι κάνετε;

Λετάκι, στρώσανε καθόλου τα πράγματα;;

Φιλλιόπι, Τιτούλα, πως είναι οι κοιλίτσες σας; κανένα νέο από τα μπεμπάκια;

Λινεάλ... που εξαφανίστηκες;;; πες μας κανένα νέο!!!

Αγγελική μου,

μαζεύεστε κι εσείς σιγά σιγά, ε;; Κι εμείς αυτήν την Κυριακή γυρίζουμε από Σούνιο (όχι ότι δεν θα ξαναπάμε), φέρνουμε και τον μικρό μαζί και από Δευτέρα σχολείο και τα δύο τέκνα μου!!! ;)

Στο μεταξύ, προσέχω πολυ τη διατροφή μου (επιτέλους!!!) και φαίνεται στη ζυγαριά!!! :-P

Από βδομάδα ξεκινάει ξανά και το καράτε, αλλά δεν ξέρω αν έχω την όρεξη να το αρχίσω από τώρα... μάλλον σε κάνα 10ήμερο. Αφήστε που 8/9 έχουν αγώνες και προφανώς θα κάνουνε πολύ δυνατές προπονήσεις... Σιγά σιγά να μπει η γριά στο κλίμα :tongue:

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλό απόγευμα τσούπρες!!!

Μπήκα να πω ένα γειά μια και ετοιμάζομαι για το χωριό! Θα πάω να δω τα τέκνα μου!

μαριλίνα εμείς το επόμενο Σαββατοκύριακο μαζευόμαστε οριστικά!

Και μια και το ανέφερες......Λιιιιιιτσαααααααα! Που είσαι καλέ????

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημερούδια!!!!!!!!!

Που είστε χαμένες, καλέ, όλες;;

Εγώ σπίτι χθες και σήμερα... Ξεκίνησε η προσαρμογή της κορούλας μου στον παιδικό σταθμό!!! Παράλληλα ξεκίνησε η προσαρμογή της μαμάς και του μπαμπά:

1) Ο γιος μου πρέπει μέχρι τις 8:30 να είναι στο σχολείο, λόγω νηπιαγωγείου.

2) Ο μπαμπάς πρέπει να ντύνει + ετοιμάζει δύο παιδιά αντι για ένα...

3) Ο μπαμπάς πρέπει να θυμάται να κλείνει φώτα + πόρτες κλπ γιατί πλέον το σπίτι θα μένει άδειο.

4) Η μαμά πρέπει να βγάζει τα σκουπίδια το πρωί, γιατί ο μπαμπάς δεν θα μπορεί.

5) Πρέπει να μαγειρεύουμε + να τακτοποιούμε τα πάντα μόνοι μας, γιατί, εννοείται, δεν έχουμε πλέον γυναίκα...

Σήμερα δεν έμεινα στο σταθμό: Αρχίζει η εκκαθάριση!!!

Αγγελική μου, τα έφερες τα δικά σου τα παιδάκια;;

Τζασμίνι, Λινεάλ, εσείς, τελικά, θα πάτε σταθμό;; αρχίσατε;;

Τιτούλα, Φιλιόπι, οι κοιλίτσες σας τι κάνουνε;;

Λετάκι μου, οι πρώτες μέρες θα περάσουν γρήγορα, θα βλέπεις τα παληκαράκια σου να παίζουν μαζί και ούτε θα τις θυμάσαι!!!

Πάω να αρχίσω την τακτοποιηση - εκκαθάριση!!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημερούδια κι από μένα!

Ήρθα στην δουλειά πριν από μία ωρίτσα καθώς είχα πάει να βγάλω ένα πιστοποιητικό που θέλουν για τον σταθμό του μικρού.

Μαριλίνα τα παιδιά θα τα φέρουμε πίσω το Σάββατο.

Ο μικρός θα ξεκινήσει σταθμό στις 17/9.

Θα πάρω κι εγώ άδεια εκείνες τις μέρες για την προσαρμογή.

Καλή συνέχεια σε όλες....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερούδια και καλή σχολική χρονιά!!!

Τι κάνετε κοριτσάκια μου;; Εξαφανιστήκατε βλέπω!!

Εμείς κλασικά Σούνιο το ΣΚ, παρτάκι την Κυριακή στην μία μου κουνιάδα και σχολείο κανονικά. Η προσαρμογή της μικρής ήτανε πολυ εύκολη γιατί κοιμάται τα μεσημέρια, οπότε δεν "τραβάει" πολυ το σχολείο. Ο μικρός μου δεν κοιμότανε, έτσι δεν το είχα συνηθίσει!! :rolleyes:

Τα πρωινά τώρα έχει αρχίσει να κλαίει :(, αλλά τι να γίνει, πρέπει να συνηθίσουμε...

Από αύριο ευελπιστώ να αρχίσω ξανά το καράτε μου, μου έχει λείψει, αλλά αυτές τις μέρες ασχολούμαι με την τακτοποίηση του σπιτιού, η οποία κοντεύει αισίως να τελειώσε... Ναι, κυρίες και κύριοι, ο σταύλος μεταλάχτηκε!!! :tongue:

Εγκυούλες τι κάνετε; Μωρομάνα έχει βελτιωθεί καθόλου η κατάσταση;;

Αγγελική, πρώτο κουδούνι και για εσάς σήμερα;; Γυμνάσιο η κορούλα σου, ε;; Ο μικρός από εβδομάδα από ότι διαβάζω...

Λινεάλ, εσείς πως τα πάτε με τον παιδικό σταθμό;;

Τζασμίν εσείς, τελικά, θα πάτε παιδικό;;

Υπόλοιπες μανούλες και γλυκά μωράκια πως είστε;;

Φιλάκια πολλά!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια που ξεκινάνε σχολείο σήμερα!

Εμείς μαζευτήκαμε το Σάββατο το απόγευμα.

Μαριλίνα όντως η ζουζούνα μου μεγάλωσε! 1η Γυμνασίου! Απίστευτο μου φαίνεται!!!

Ο μικρός από Δευτέρα ξεκινάει κι αυτός!

Είδωμεν τι θα γίνει με την προσαρμογή!

Οι υπόλοιπες που είστε???

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

κουκλαρες μου τι κανετε???

απο που να ξεκινησω: ο θωμας εχει καπως ηρεμησει και αυτο συμβαινει οταν εγω ειμαι ηρεμη αλλιως γινεται χαμος..γενικα θελει πολλη προσοχη αυτο εχω καταλαβει....ο μικρος απο εκει που ηταν ηρεμος αρχισε να εχει κολικους και να κλαιει σπαρακτικα σε σημειο που να μην ηξερα τι να κανω...τελικα κοψαμε οσπρια κρεμμυδια κτλ και στο τελος και τα γαλακτοκομικα και το εχει ηρεμησει σε σημειο που αναρωτιομαστε μηπως εχει δυσανεξια...θα δουμε στην πορεια...

η ζωη με 2 μωρα???νομιζω οτι αν ο θωμας δεν ηταν αντιδραστικος και επιθετικος θα ηταν καλυτερα....τωρα εχω μονιμως το νου μου σε αυτον και να μην κανει τιποτα στον μικρο....εννοειται οτι αρχισα να βγαινω οχι σε κοσμο αλλα για καμια δουλεια...

filiopi??πως παει η εγκυμοσυνη??

τιτουλα εσυ??

τινακι??εισαι καλα??

lineal??καιρο εχω να ακουσω νεα σου...

αγγελικη??μεγαλωσε καλε και η μικρη....αντε εφηβεια τωρα...ωχ...

μαριλινα???μαζευτηκατε???τα παιδια???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γεια σας μανούλες μου γλυκές!

Χάθηκα, αλλά η ζωή μου είναι λίγο άνω κάτω τον τελευταίο καιρό!

Θυμάστε που σας έλεγα για ένα super market που θα ανοίξει κάτω σε εμάς και ήθελα ν με πάρουν? Ε με πήραν! ΑΛΛΑ έπρεπε να ανέβω στην Αθήνα από την τελευταία βδομάδα του Ιουλίου και για όλο τον Αύγουστο για εκπαίδευση. Και ανέβηκα ΑΛΛΑ συνάντησαν γραφειοκρατικά προβλήματα και η κατασκευή σταματησε και έτσι συνεχίζω να είμαι στην Αθήνα άγνωστο για ποσο ακόμα. Η μόνη ενημέρωση που έχω είναι ότι από τη στιγμή που θα ξεκινήσει πάλι η κατασκευή χρειάζεται ένα μήνα ακόμα, αλλά πότε θα ξεκινήσει πάλι άγνωστο… Τουλάχιστον έχω κανονικά σύμβαση 6ωρη και πληρώνομαι κανονικά. Τον μικρο τον έχω μαζί μου, ευτυχώς όλο τον Αύγουστο με βοήθησε η οικογένεια μου και τον κρατήσαμε σπίτι, τώρα τις μέρες που χρειάζεται τον παω στην πρωινή φύλαξη σε ένα παιδότοπο εδώ πιο κάτω και από Οκτώβρη μάλλον θα πάμε παιδικό. Το καλό είναι ότι του Πετρίκου του αρέσει πολύ και ο παιδικός και η Αθήνα, μιας και τον πηγαίνω όλο βόλτες και καλοπερνάει! Μόνο που μας λείπει ο μπαμπάς που δεν μπορούσαμε να τον πάρουμε μαζί μας και τον βλέπουμε κάθε δύο βδομάδες περίπου…

Αυτά τα νεα μου κορίτσια! Θα το στείλω και θα μπω αργότερα να γράψω και ένα για αυτά που θέλω να γράψω για σας!

και τώρα η συνέχεια... Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω!Τιτουλα με το καλό κορίτσι μου και το δεύτερο μωρακι σας! Αγγελική πωπω γυμνάσιο το κοριτσάκι σου ε;! Καλή επιτυχία σας εύχομαι και καλή αρχή για τον μικρό!Μαριλινα καλή προσαρμογή στην νέα κατάσταση που θα ζήσετε φέτος, νομίζω πως με λίγη καλη οργάνωση θα πάνε όλα καλά!Λετακι χαίρομαι που πάνε καλύτερα τα πράγματα με τον θωμάκο, μπας και ξεκουραστείς κι εσυ λίγο βρε κορίτσι μου γιατί το χρειάζεσε.. Τώρα για την δυσανεξία του μικρού υπάρχει κάποιος τρόπος να το μάθετε; Αυτα μανούλες μου για σήμερα, τα ξαναλέμε σύντομα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Μαριλίνα όντως η ζουζούνα μου μεγάλωσε! 1η Γυμνασίου! Απίστευτο μου φαίνεται!!!

Ο μικρός από Δευτέρα ξεκινάει κι αυτός!

Είδωμεν τι θα γίνει με την προσαρμογή!

Αγγελική μου,

καλή αρχή σήμερα για τον Χρηστάκο!!! Περιμένουμε εντυπώσεις από τον παιδικό σταθμό.

Στην Κωνσταντίνα πως φάνηκε το γυμνάσιο;

Να πιούμε κάναν καφέ!!!!!!!!!!!!!! :P

κουκλαρες μου τι κανετε???

απο που να ξεκινησω: ο θωμας εχει καπως ηρεμησει και αυτο συμβαινει οταν εγω ειμαι ηρεμη αλλιως γινεται χαμος..γενικα θελει πολλη προσοχη αυτο εχω καταλαβει....ο μικρος απο εκει που ηταν ηρεμος αρχισε να εχει κολικους και να κλαιει σπαρακτικα σε σημειο που να μην ηξερα τι να κανω...τελικα κοψαμε οσπρια κρεμμυδια κτλ και στο τελος και τα γαλακτοκομικα και το εχει ηρεμησει σε σημειο που αναρωτιομαστε μηπως εχει δυσανεξια...θα δουμε στην πορεια...

η ζωη με 2 μωρα???νομιζω οτι αν ο θωμας δεν ηταν αντιδραστικος και επιθετικος θα ηταν καλυτερα....τωρα εχω μονιμως το νου μου σε αυτον και να μην κανει τιποτα στον μικρο....εννοειται οτι αρχισα να βγαινω οχι σε κοσμο αλλα για καμια δουλεια...

Λετάκι μου,

αφού ηρέμησε ο μικρός πάλι καλά!!! Τι να κάνουμε, δύσκολο για τη μαμά να κάνει δίαιτα τέτοιου είδους (κάτι σε νηστεία δλδ) αλλά αφού τον κρατάει ήρεμο και είστε κι εσείς ήρεμοι, πάλι καλά!!! Όσο για τον Θωμάκο, είναι λογικό να είναι αντιδραστικός, είναι μικρός, ζηλεύει, άλλαξε και η δικιά του ζωή και οι δικές του ισορροπίες!!! Μην ανησυχείς, θα ανταμειφθείς αργότερα, που θα παίζουνε μαζί!!! :):)

Να υποθέσω ότι εσύ τον Θωμάκο δεν θα τον πας φέτος κάνα παιδικό, ε;; Τουλάχιστον στην αρχή με το μωρό... Δουλειά πότε γυρίζεις;; τα παιδιά θα τα κρατήσουν οι γιαγιάδες;;

Γεια σας μανούλες μου γλυκές!

Χάθηκα, αλλά η ζωή μου είναι λίγο άνω κάτω τον τελευταίο καιρό!

Θυμάστε που σας έλεγα για ένα super market που θα ανοίξει κάτω σε εμάς και ήθελα ν με πάρουν? Ε με πήραν! ΑΛΛΑ έπρεπε να ανέβω στην Αθήνα από την τελευταία βδομάδα του Ιουλίου και για όλο τον Αύγουστο για εκπαίδευση. Και ανέβηκα ΑΛΛΑ συνάντησαν γραφειοκρατικά προβλήματα και η κατασκευή σταματησε και έτσι συνεχίζω να είμαι στην Αθήνα άγνωστο για ποσο ακόμα. Η μόνη ενημέρωση που έχω είναι ότι από τη στιγμή που θα ξεκινήσει πάλι η κατασκευή χρειάζεται ένα μήνα ακόμα, αλλά πότε θα ξεκινήσει πάλι άγνωστο… Τουλάχιστον έχω κανονικά σύμβαση 6ωρη και πληρώνομαι κανονικά. Τον μικρο τον έχω μαζί μου, ευτυχώς όλο τον Αύγουστο με βοήθησε η οικογένεια μου και τον κρατήσαμε σπίτι, τώρα τις μέρες που χρειάζεται τον παω στην πρωινή φύλαξη σε ένα παιδότοπο εδώ πιο κάτω και από Οκτώβρη μάλλον θα πάμε παιδικό. Το καλό είναι ότι του Πετρίκου του αρέσει πολύ και ο παιδικός και η Αθήνα, μιας και τον πηγαίνω όλο βόλτες και καλοπερνάει! Μόνο που μας λείπει ο μπαμπάς που δεν μπορούσαμε να τον πάρουμε μαζί μας και τον βλέπουμε κάθε δύο βδομάδες περίπου…

Αυτά τα νεα μου κορίτσια! Θα το στείλω και θα μπω αργότερα να γράψω και ένα για αυτά που θέλω να γράψω για σας!

Τινάκι μου,

από ότι κατάλαβα προσωρινώς μετακομίσατε στην Αθήνα, ε;;

πότε υπολογίζετε να επιστρέψετε σπιτάκι σας;;

ευτυχώς που ο Πετράκης περνάει καλά!!! Υποθέτω ότι γιαγιά κλπ του κάνουνε όλα τα χατήρια, ε;;

Ευτυχώς που βρήκες δουλειά!!! Με το καλό να γυρίσετε και σπιτάκι σας!!! ;);)

Εμείς συνεχίζουμε, εννοείται, κανονικά. Από ότι μου λέει ο μπαμπάς, η μικρή πηγαίνει με χαρά στον παιδικό σταθμό, αλλά κλαίει όταν χωρίζεται από τον αδελφό της!!!

Το Σάββατο πήγαμε βόλτα με τη γιαγιά μας στο πάρκο Φλοίσβου και στη συνέχεια σπίτι... περιμένοντας τη βροχή...

Εχθές ήρθε η νονά του γιου μου με τον γιο της, έγινε το έλα να δεις... παίζανε, τσακωνόντουσαν, ο μικρός της νονάς για κάποιον λόγο δεν ήθελε την μικρή (που σε κανονικές συνθήκες τη λατρεύει...), μια ομορφιά!!!

Τώρα, για την καινούρια πίστα που αρχίσαμε: Το πάω λάου λάου, δλδ δεν έχω ξαναεπιστρέψει στο καράτε, υπολογίζω τον άλλο μήνα.

Με το φαί δεν σπάω και τα νεύρα μου, π.χ. σήμερα θα φάνε τα παιδιά κορνφλέηκς με γάλα όταν γυρίσω σπίτι (μεσημεριανό ούτως ή άλλως θα έχουνε φάει στον παιδικό) και εμείς... θα δούμε... Κοινώς, άλλες φορές θα μαγειρεύω, άλλες όχι. Επίσης, τις φορές που θα μαγειρεύω (ανάλογα το φαγητό εννοείται) θα κάνω και μεγαλύτερες ποσότητες για να μπαίνουν και στην κατάψυξη για μελλοντική χρήση. :rolleyes:

Επίσης, ναι κυρίες και κύριοι, μετά από 6,5 χρόνια γάμου κατάφερα το σπίτι να μην είναι σταύλος!!! Τα περισσότερα πράγματα έχουν επιτέλους τη θέση τους, και τα παιχνίδια μαζεύονται κάθε βράδυ!!! :tongue::tongue:

Οι γκαστρούλες μας τι κάνουνε;; Λινεάλ, που χάθηκες;; Τζασμίνι;;

Καλή εβδομάδα και φιλάκια σε μανούλες και παιδάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Αγγελική μου,

μόλις είδα ότι η Κωνσταντίνα είχε και γενέθλια πριν λίγες μέρες!!!!!!!!!!!!!!! Να σου ζήσει, να τα εκατοστήσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γειά σας, τι κάνετε; Μαζευόμαστε σιγά σιγά ε; Ανοίξανε και τα σχολεία, πολλά παιδάκια πήγανε παιδικό... εμείς ακόμα παρέα με το Κατερινιώ. Καλή σχολική χρονιά να έχουνε!! Αγγελική χρόνια πολλά και καλή πρόοδο στο γυμνασιοκόριτσο μας!! Λετάκι σιγά σιγά θα ηρεμήσετε όλοι υπομονή... στα λέω για να τα ακούω κι εγω! Ωχ ωχ μανούλα μου! Μου έχει βγεί νταρντάνα η μικρή μου και τις ρίχνει τις ψιλές της, τι με το καλό τι με το κακό δεν το κόβει το συνήθειο. Αλλά σταμάτησα να την μαλώνω πολύ γιατί μου είπε μια μέρα "η δική μου μαμά είναι κακή γιατί όλο με μαλώνει" και το πόσο μου στοίχισε δεν λέγεται... Το μωρό μας το μικρο μεγαλώνει κι αυτό στις 25 πάμε για β επιπέδου. Το φάγαμε το μισό της εγκυμοσύνης! Δεν σας είχα πει τον περασμένο μήνα που μας είδε ο γιατρός μας είπε ότι είναι αγόρι τελικά. Περιμένω όμως να το επιβεβαιώσει ο μεγάλος υπέρηχος. Ο μπαμπάς χεσμ...νος κυριολεκτικά! Θέλει να πάρει πάντα του ολυμπιακού και φορμάκι για να τον βγάλουμε από το μαιευτήριο! Αυτά τα ολίγα.... οι υπόλοιπες που είστε τι κάνετε;

υστ: Τινάκι δεν σε ανέφερα... τα λέμε πιο συχνά από ότι εδώ..... αύριο και από κοντά, μακάρι να μην βρέχει!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Γεια σας κι από μένα! ;)

Τι κάνετε;

Καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο στα παιδάκια σας!

Λέτα μου κάνε λίγο υπομονή και θα βελτιωθεί η κατάσταση σιγά-σιγά.

Τινάκι, συγχαρητήρια για τη δουλειά, εύχομαι να επιστρέψετε γρήγορα σπίτι σας!

FilioPi με το καλό το αγοράκι σου!

Εμείς έχουμε β'επιπέδου στις 11/10 αλλά την άλλη Πέμπτη θα πάμε στο γιατρό να το δούμε πάλι το μικρούλι μας.

Φιλάκια σε όλες!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Καλημερούδια!!!

Τι κάνετε, κοριτσάρες μου;;

Λετάκι σιγά σιγά θα ηρεμήσετε όλοι υπομονή... στα λέω για να τα ακούω κι εγω! Ωχ ωχ μανούλα μου! Μου έχει βγεί νταρντάνα η μικρή μου και τις ρίχνει τις ψιλές της, τι με το καλό τι με το κακό δεν το κόβει το συνήθειο. Αλλά σταμάτησα να την μαλώνω πολύ γιατί μου είπε μια μέρα "η δική μου μαμά είναι κακή γιατί όλο με μαλώνει" και το πόσο μου στοίχισε δεν λέγεται... Το μωρό μας το μικρο μεγαλώνει κι αυτό στις 25 πάμε για β επιπέδου. Το φάγαμε το μισό της εγκυμοσύνης! Δεν σας είχα πει τον περασμένο μήνα που μας είδε ο γιατρός μας είπε ότι είναι αγόρι τελικά. Περιμένω όμως να το επιβεβαιώσει ο μεγάλος υπέρηχος. Ο μπαμπάς χεσμ...νος κυριολεκτικά! Θέλει να πάρει πάντα του ολυμπιακού και φορμάκι για να τον βγάλουμε από το μαιευτήριο! Αυτά τα ολίγα.... οι υπόλοιπες που είστε τι κάνετε;

υστ: Τινάκι δεν σε ανέφερα... τα λέμε πιο συχνά από ότι εδώ..... αύριο και από κοντά, μακάρι να μην βρέχει!!!

Φιλιόπι μου,

με το καλό να κάνετε το β΄επιπέδου!!! περιμένουμε νέα!! Οι μπαμπάδες έχουνε μία αδυναμία σε γιους... αν και τελικά οι κόρες τους κερδίζουν με τα σκέρτσα τους!!

Η Λέτα μας όντως είναι σε δύσκολη πίστα, αλλά εσύ να σκέφτεσαι ότι το Κατερινάκι θα είναι πολύ πιο μεγάλο από τον Θωμάκο και άρα πιο συνεννοήσιμο!!

Ο γιος μου (3,5 σχεδόν) ήξερε, τουλάχιστον, ότι το μωρό δεν το χτυπάμε, δεν πάμε να το πάρουμε αγκαλιά κλπ. Δλδ δεν κινδύνευε το μωρό (εκτός ίσως από καμία ξώφαλτση μπαλιά καθώς επαιζε ή να το αναποδογύριζε καθώς έτρεχε... :mrgreen::mrgreen:).

Γεια σας κι από μένα! ;)

FilioPi με το καλό το αγοράκι σου!

Εμείς έχουμε β'επιπέδου στις 11/10 αλλά την άλλη Πέμπτη θα πάμε στο γιατρό να το δούμε πάλι το μικρούλι μας.

Φιλάκια σε όλες!

τιτούλα μου,

με το καλό κι εσείς για β΄επιπέδου!! Άντε, να μάθουμε και το δικό σας μικράκι τι είναι!!! Τελικά έχει πολυ πέραση το 1+1 (η Λέτα εξαιρείται!!).

Αγγελική μου, που χάθηκες;;

Λετάκι, πιστεύω να έχουν βελτιωθεί τα πράγματα!!

Τζασμίνι, τι κάνουνε τα διδυμάκια της παρέας;;

Εμάς αρρώστησε ο γιος μου την Τρίτη (βασικά εγώ έφταιγα, πήγαμε σε ανοιχτό παιδότοπο την Δευτέρα για γενέθλια και δεν σκέφτηκα να τον αλλάξω που ήτανε ιδρωμένος για την τούρτα, μόνο για να φύγουμε :?), και Τετάρτη - Πέμπτη δεν πήγε σχολείο. Εχθές ήτανε όλη μέρα απύρετος και τον έστειλα σήμερα. Πήγαμε και κούνιες χθες!!

Έλεγα αύριο να πάμε εδώ:

http://www.mikropolisfestival.gr/Portal/0/%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1.aspx

Τουλάχιστον σε ώρες που βολεύουν και τον μεγάλο και τη μικρή!!

Αυτά! Με τη ζυγαριά τα έχω πάρει που δεν κατεβαίνει ούτε γραμμάριο :evil::evil: αλλά θα το παλέψω!!

Φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...