Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερούδια μανούλες!!!

Τι κάνετε;; τελευταία μέρα στη δουλειά εγώ... τέλειωσαν οι διακοπές μου, τώρα αρχίζει η βάρδια :rolleyes::rolleyes:.

Filiopi με το καλό κοριτσάκι μου! Κι εγώ περιμένω το δεύτερο μωράκι μου το Φλεβάρη (22/2 ΠΗΤ).

Λέτα μου να σου ζήσει το νέο μέλος!!!!

Φιλάκια πολλά!!!!

Γεια σου, τιτούλα!!!

Γεμίσαμε εγκυούλες στο καφέ!!! Με το καλό να αγκαλιάσεις το δεύτερο παιδάκι σου!!! Έκανες αυχενική;; ξέρουμε τι είναι;;

από συμπτώματα πως είσαι;;

Καλημέρα στις μανουλίτσες!

Επέστρεψα χθες μόνη απο το χωριό κι έτσι διανύω κι εγώ μία εβδομάδα μοναξιάς όπως η Μαριλίνα!

Θα προσπαθήσω να ασχοληθώ λίγο με το σπίτι αλλά αν μου προκύψει οποιαδήποτε έξοδος δεν θα πω όχι! Οι δουλειές μπορούν να περιμένουν!!!!

Είναι ωραίες κάποεις μέρες μοναξιάς, ε;;;;;

Εγώ πάντως τις καταδιασκέδασα!!! Εννοείται και οι δουλειές του σπιτιού μπορούν να περιμένουν... οι δικές μου ακόμα περιμένουν... :oops::oops: Εχθές άναψα το φούρνο, καλέ: έψησα μία ετοιμη πίτσα!!!

Λετάκι μου,

η προσαρμογή θα είναι σίγουρα δύσκολη για όλους σας!!! Θα προσαρμοστεί και ο Θωμάκος και σε λίγο καιρό θα έχει την καλύτερη παρέα!!!

Τώρα που γυρίσατε όλοι σπιτάκι σας, με το καλό να απολαύσετε στιγμές οικογενειακής θαλπωρής!!!

Σήμερα αργότερα φεύγω για Σούνιο, να δω τα τερατάκια μου!!! Θα σας "ξαναδώ" στις 27/8!!

Φιλάκια και καλά να περάσετε!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδια!

Μαριλίνα αυτό με τις δουλειές ξαναπέστο! Χθες έβαλα 2 πλυντήρια κι ενώ είχα ρούχα για σιδέρωμα καθόμουν και τα κοίταζα!!!

Σήμερα όμως πρέπει να τα σιδερώσω όπως και δήποτε γιατί αύριο λόγο ημέρας δεν θα κάνω δουλειές ( λες και έκανα τις άλλες μέρες! ) και την Πέμπτη θα ετοιμάσω τα πράγματά μου για το Σαββατοκύριακο που θα πάω στο χωριό.

Μαγείρεμα? Τι είναι αυτό?

Κι εγώ μία έτοιμη πίτσα θα ψήσω σήμερα να φάω όταν γυρίσω από την δουλειά!

Καλά να περάσεις στην άδειά σου!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

καλημέρα!!!!

ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια για τις ευχές σας!

Από συμπτώματα μια χαρά, μόνο για 2 εβδομάδες περίπου, στην αρχή, είχα λίγες αναγούλες. Από υπνηλία όμως...κοιμόμουν παντου...τώρα νομίζω μου πέρασε.

Φύλο δεν ξέρουμε ακόμα :)

Η Αφροδίτη έχει χαρεί πολύ με το αδερφάκι της. Ελπίζω να συνεχίζει έτσι!

Δουλείες εγώ δεν πολυκάνω πιά ;) αλλά σίδερο,πληντύριο και μαγείρεμα συνεχίζω κανονικα...

Φιλάκια πολλα!!!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Λετάκι να σου ζήσει ο παίδαρος!!! Μακάρι να αισθάνεσαι πάντα τόσο γεμάτη και ολοκληρωμένη όπως αυτές τις μέρες! Ο Θωμάκος όπως και όλα τα πρωτότοκα φαντάζομαι είναι λογικό να ζηλέψει, εύχομαι σε λογικά πλαίσια:P.

Τιτούλα μου με το καλό να έρθει και το δεύτερο μωράκι σου!

Μαριλίνα καλές βουτιές και καλή ξεκούραση!

Άντε πλησιάζει και ο ΣΑεπτέμβριος να πάρω και εγώ άδεια, αν και αυτή τη στογμή μου μοιάζει τόσσο μακρινός:( Αισθάνομαι τόσο κουρασμένη. Με τη ζέστη δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια και σέρνομαι όλη μέρα. Όταν όμως σκέφτομαι πόσο θα κοστίζει η θέρμανση από τον Οκτώβρη, λέω ζέστη και πάλι ζέστη:confused: Κορίτσια εσείς πώς λέτε να ζεσταθείτε ; Θα συνεχίσετε με πετρέλαιο;

Φιλιά πολλά σε όλες και καλές βουτιές στις τυχερούλες που κάνουν διακοπές!!!

Καλημερούδια!

Επιστρέψαμε χθες μαζί με τον χάμπυ, οπότε τέλος οι μοναξιές! Όχι ότι κακοπέρασα δηλαδή!;)

titoula μια χαρά η εγκυμοσύνη! Στρώσε επιδερμίδα τώρα όσο μπορείς με τις υπνηλίες! Μια χαρά και το Αφροδιτάκι που χαίρεται για το αδερφάκι! Για τις δουλειές ζήτα ενισχύσεις!

Ελεάννα πλησιάζουν οι μέρες της άδειάς σου! Υπομονή!

Με πετρέλαιο θα συνεχίσουμε και φέτος μια και δεν υπάρχει τζάκι στο σπίτι. Θα ανάβουμε καλοριφέρ λιγότερες ώρες και ίσως ενδιάμεσα, αν χρειάζεται, να ανάβουμε κα το κλιματιστικό. Αν και έτσι όπως ανέβηκαν και τα τιμολόγια της ΔΕΗ ασύμφορο είναι κι αυτό!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου...

εγω προσπαθω να την παλεψω.....ο θωμας ακομα εχει τρελες αντιδρασεις αλλα τουλαχιστον επαψε να με διωχνει...ο μπεμπης ειναι πολυ ησυχο μωρο...θηλαζει και κοιμαται και τα βραδια κοιμαμαι και τα 2ωρα μου ενδιαμεσα απο τα γευματα...

γενικα βοηθεια δεν θελω...ερχεται η μαμα μου και παιρνει για καμια ωρα τον μεγαλο στο παρκο και ετσι με βοηθαει...

ελεαννα ευχαριστω για τις ευχες..εγω λεω να αναβω τζακι και κλιματιστικο φετος...θα δουμε...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημέρα!!!

Λέτα προσπάθησε να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς! Ευτυχώς που είναι ήσυχο το μωράκι :D

Ελεάννα μου ευχαριστώ πολύ!

Αγγελική δεν έχω πια υπνηλίες αλλά έτσι κι αλλιώς δε με αφήνει η Αφροδίτη να κοιμάμαι όποτε θέλω:D

Φιλιά!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Κοριτσάκια μου καλά τι μου κάνετε; Ερημιά έπεσε στο καφέ απολαμβάνετε διακοπές;; Εμείς γυρίσαμμμεεεε! :( Τι ωραία που ήταν όλα έτοιμα στο χέρι, ξεκούραση και θαλασσίτσα!!!!

Λετα να σας ζήσει το νέο μέλος της οικογένειας! Πως είναι δευτερη φορά μαμα; Ο Θωμάς τι λεέι για το μπεμπάκι; Το Κατερινάκι του έχει πολλές αγάπες του μωρού και φοβάμαι άμα το δει έξω απο την κοιλιά τι θα κάνει!!!!

Εμάς κορίτσια ξέχασα να σας πω πριν φύγω στην αυχενική μας είπαν μάλλον αγόρι. Ε αμα είναι φανταζομαι θα φανεί στον υπέρηχο του γιατρού αυτή τη βδομάδα!

Τιτούλα συγχαρητηρια! Με το καλό το νέο μέλος!!! Μαζί τα περιμένουμε ε; Εγω εχω πητ 2-2!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα μανουλίτσες!

Για να μαζευόμαστε σιγά-σιγά γιατί πολύ ερημιά έχει πέσει στο καφέ μας!!!!

Εμείς ακόμη δεν έχουμε φέρει τα παιδιά απότο χωριό. Πηγαινοερχόμαστε και τα βλέπουμε το Σαββατοκύριακο. Οριστική επιστροφή θα έχουμε 8/9!

FilioPi πραγματικά είναι πολύ ωραίο να σου τα έχουν όλα έτοιμα κι εσύ να ασχολήσαι με τα απολύτως απαραίτητα!

Περιμένουμε να μας πεις τι θα πει κι ο γιατρός για το φύλο του μωρού!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημερα κοριτσια απο μια ταλαιπωρημενη μανα.....

απο που να ξεκινησω.....ο θωμας αρχισε να βλεπει με καλυτερο ματι τον μικρο αν και του δινει απο καμια...

ο μικρος μεχρι χθες ηταν τελειος μαμ κακα και νανι...απο χθες αρχισε να μενει ξυπνιος και τις ωρες που μενει ξυπνιος να κλαιει και εγω δεν ξερω τι να κανω....τι να πω θελει να θηλασει??εχει κολικους??βαριεται δεν ξερω....με αποτελεσμα να ασχολουμαι μαζι του και να μην μπορω να ασχοληθω με τον θωμα που εχει αρχισει να τσατιζεται που κλαιει συνεχεια.....μαλλον περναμε αλμα αναπτυξης....

παντως εγω μεχρι χθες τουλαχιστον τα εβγαζε μια χαρα περα...δεν ειναι και ακατορθωτο να εχεις 2 παιδια....ενταξει τον χρονο τον μοιραζεις και στα 2 παιδια και δεν εχεις την πολυτελεια του υπνου...παντως εγω δεν το αλλαζω με τιποτα...μην σας πω οτι μου λειπει εγκυμοσυνη και παω ανετα και για τριτο...χααχαχ:P:p:p:p:p

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

λετάκι μου υπομονή! Ο μικρούλης σου μπορεί να έχει κολικούς, ειδικά αν η ανησυχία του είναι απογευματινές και βραδυνές ώρες.

Δίκιο έχει και ο Θωμάκος που εκνευρίζεται αλλά μήπως να προσπαθείς να τον φέρνεις κοντά στο μωρό εκείνες τις ώρες εξηγώντας του πως πονάει και πως θέλει χαδάκια και φιλάκια από τον αδερφούλη του για να ηρεμήσει?

Κάποιος δικός σου δεν μπορεί να απασχολεί τον Θωμά εκείνες τις ώρες?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερούδια!!!

Τι κάνετε κοριτσάκια μου; Μου λείψατε!!!

καλημέρα!!!!

ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια για τις ευχές σας!

Από συμπτώματα μια χαρά, μόνο για 2 εβδομάδες περίπου, στην αρχή, είχα λίγες αναγούλες. Από υπνηλία όμως...κοιμόμουν παντου...τώρα νομίζω μου πέρασε.

Φύλο δεν ξέρουμε ακόμα :)

Η Αφροδίτη έχει χαρεί πολύ με το αδερφάκι της. Ελπίζω να συνεχίζει έτσι!

Δουλείες εγώ δεν πολυκάνω πιά ;) αλλά σίδερο,πληντύριο και μαγείρεμα συνεχίζω κανονικα...

Φιλάκια πολλα!!!

Τιτούλα μου,

συγχαρητήρια και πάλι!! Μπράβο στην Αφροδιτούλα που περιμένει το αδελφάκι της με χαρά!!! Και μπράβο που δεν έχεις πολλά συμπτώματα!!!

Δουλειές να μην κάνεις, κουράζεσαι σίγουρα με την κορούλα σου!!! Ιδίως σχετικά με το πλυντήριο, να προσέχεις μην σηκώνεις βάρη!!! Τι σου λέω... τα ξέρεις ήδη!!

περιμένουμε να μας πεις και τι μωράκι έχεις στην κοιλίτσα σου!!! ;)

Άντε πλησιάζει και ο ΣΑεπτέμβριος να πάρω και εγώ άδεια, αν και αυτή τη στογμή μου μοιάζει τόσσο μακρινός:( Αισθάνομαι τόσο κουρασμένη. Με τη ζέστη δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια και σέρνομαι όλη μέρα. Όταν όμως σκέφτομαι πόσο θα κοστίζει η θέρμανση από τον Οκτώβρη, λέω ζέστη και πάλι ζέστη:confused: Κορίτσια εσείς πώς λέτε να ζεσταθείτε ; Θα συνεχίσετε με πετρέλαιο;

Φιλιά πολλά σε όλες και καλές βουτιές στις τυχερούλες που κάνουν διακοπές!!!

Ελεάννα μου,

άντε, μία μικρή τρίχα της ουράς έμεινε για τον Σεπτέμβρη!!! Πόση άδεια θα πάρεις; που θα πας;;

Εμείς που μένουμε σε πολυκατοικία, αναγκαστικά πετρέλαιο, και χωρίς αυτόνομη θέρμανση... Τώρα το αν και το πόσο θα πάρουμε και αν και πόσο θα το ανάβουμε είναι άλλη ιστορία... θα δούμε...

Καλημερούδια!

Επιστρέψαμε χθες μαζί με τον χάμπυ, οπότε τέλος οι μοναξιές! Όχι ότι κακοπέρασα δηλαδή!;)

Αγγελική μου,

γουέλκαμ μπακ κι εσύ!! Τα αστεράκια σου πότε τα φέρνεις πίσω;; Ο Χρηστάκος αρχίζει, τελικά, παιδικό σταθμό;; από Δευτέρα;; ξεκουράστηκες;; ωραία δεν είναι καμία φορά η μοναξιά;; :D

γεια σας κοριτσακια μου...

εγω προσπαθω να την παλεψω.....ο θωμας ακομα εχει τρελες αντιδρασεις αλλα τουλαχιστον επαψε να με διωχνει...ο μπεμπης ειναι πολυ ησυχο μωρο...θηλαζει και κοιμαται και τα βραδια κοιμαμαι και τα 2ωρα μου ενδιαμεσα απο τα γευματα...

γενικα βοηθεια δεν θελω...ερχεται η μαμα μου και παιρνει για καμια ωρα τον μεγαλο στο παρκο και ετσι με βοηθαει...

ελεαννα ευχαριστω για τις ευχες..εγω λεω να αναβω τζακι και κλιματιστικο φετος...θα δουμε...

Λετάκι μου,

ο μπέμπης είναι πολυ μικρούλης ακόμα!! Ούτε ενός μηνός δεν είναι... είναι λογικό να θέλετε λίγο καιρό να βρείτε τους ρυθμούς σας... Εσύ τον Θωμάκο θα τον κρατήσεις σπίτι φέτος να υποθέσω... Δύσκολη πίστα στην αρχή, αλλά στη συνέχεια είναι όλο και καλύτερα!! :-P:razz:

Εσύ πως είσαι; συνήλθες από την καισαρική; τον μικρό τον βγάζεις καμία βόλτα; καλό θα κάνει και στους δυο σας!!!

Κοριτσάκια μου καλά τι μου κάνετε; Ερημιά έπεσε στο καφέ απολαμβάνετε διακοπές;; Εμείς γυρίσαμμμεεεε! :( Τι ωραία που ήταν όλα έτοιμα στο χέρι, ξεκούραση και θαλασσίτσα!!!!

Λετα να σας ζήσει το νέο μέλος της οικογένειας! Πως είναι δευτερη φορά μαμα; Ο Θωμάς τι λεέι για το μπεμπάκι; Το Κατερινάκι του έχει πολλές αγάπες του μωρού και φοβάμαι άμα το δει έξω απο την κοιλιά τι θα κάνει!!!!

Εμάς κορίτσια ξέχασα να σας πω πριν φύγω στην αυχενική μας είπαν μάλλον αγόρι. Ε αμα είναι φανταζομαι θα φανεί στον υπέρηχο του γιατρού αυτή τη βδομάδα!

Τιτούλα συγχαρητηρια! Με το καλό το νέο μέλος!!! Μαζί τα περιμένουμε ε; Εγω εχω πητ 2-2!!

Φιλιόπι μου,

καλώς ήρθατε πίσω!!! Ώστε μάλλον αλλάξατε συνταγή αυτή τη φορά;;

Τα παιδάκια θα το καταλάβουν καλύτερα όταν αρχίσει να φουσκώνει η κοιλίτσα!! Τώρα δεν καταλαβαίνουν και πολλά!!

Τι μου είχε κάνει ο μικρός μου όταν ήμουνα έγκυος στην μικρή;; Έλεγε ότι το μωρό ήτανε ο αφαλός μου που είχε πεταχτεί έξω... και προσπαθούσε όπου κι αν βρισκόμασταν να το "δείξει" σηκώνοντάς μου το φόρεμα που φόραγα σε όποιον ρώταγε "τι έχει η μαμά στην κοιλίτσα;;" :tongue:

Οι τρεις μας (μαμά-μπαμπάς-κόρη) γυρίσαμε την Κυριακή το βράδυ, αλλά δεν κατάφερα να μπω πολύ στο νετ μέχρι χθες... έχουμε πολυ δουλειά και στο σπίτι είχαμε πολυ καθάρισμα... ήτανε μπ*&^δελο... :rolleyes:

Τώρα μένει μία τακτοποίηση και ένα ξεκαθάρισμα...

Περάσαμε ωραία με τα πιτσιρίκια μου, θάλασσα και παιδότοπος!!! Παίζανε με άλλα παιδάκια, ο μεγάλος μου έχει αρχίσει να αλητεύει και να τον ψάχνω στο συγκρότημα!!

Καλό αλλά λίγο!!!

Εάν χαθώ πάλι, θα είναι γιατί η κοπέλα που κρατάει τη μικρή έχει συνέντευξη για δουλειά σήμερα. Εάν της πούνε να πάει από αύριο (ούτως ή άλλως Δευτέρα ξεκινάει σταθμό η μικρή) θα πάρω δύο μέρες αδειούλα και θα κατέβω Σούνιο με τον γιόκα μου!!! Θα ενημερώσω!!!

Πολλά φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα όοοολη μέρα!

Μαριλίνα καλώς ήρθες! Χαίρομαι που περάσατε όλοι καλά!

Ο Χρήστος παιδικό ξεκινάει κατά τις 15 Σεπτέμβρη. Τα παιδιά θα τα φέρουμε πίσω το άλλο Σαββατοκύριακο!

Όσο για την μοναξιά μου....την απόλαυσα!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...