Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Έχω μέρες να μπω οπότε θα ευχηθώ στις Carrie και Filiopi!!!

Κοριτσάκια, να χαίρεστε τα κοριτσάκια σας!!! Να τα χαρείτε όπως ποθείτε και να τις καμαρώσετε νυφούλες!!! :)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδια!!!

Jasmini ευχαριστώ για τις ευχές σου! Να πάρεις παγωτάκι και αν τελειώσουν θα γεμίσω ξανά την πιατέλα για επανάληψη!!!

Τα ζουζούνια σου κοιμούνται στις 12 το βράδυ??? Πόσες φορές σου κοιμούνται την ημέρα?

Κορίτσια 1 μέρα έμεινε ακόμη και την κάνω για διακοπές! Θα πάω στην Βόρεια Εύβοια να βρω τα παιδάκια μου!

Το απόγευμα θα ετοιμάσω τα πράγματά μου και αύριο δρόμο κατευθείαν μετά την δουλειά!

:) Ναι, βρε παιδί μου, από τότε που έκοψα τον θηλασμό κοιμούνται στις 12 το βράδυ και μου βγάζουν το λάδι. Την ημέρα κοιμούνται κανένα δίωρο το μεσημέρι γύρω στις 1.00 με 2.00 και το πρωί ξυπνάνε γύρω στις 8.00.

:|

Έφυγες για διακοπές ε? Καλά να περάσετε!!! :)

RKdwp3.png

Κοριτσάκια μου,

σας έχασα αυτές τις μέρες!!!

Φιλιόπι, Πατουσάκι, Κάρυ,

να χαίρεστε τα μπεμπόνια σας!!!

Φιλιόπι, είδαμε καθόλου φύλλο;;

Λετάκι,

με το καλό να δεχτείς τον παίδαρο!!! Όλο καλοκαιρινά μωρά!!! άντε, λίγες μερούλες μείνανε για να τον υποδεχτείς (μετά αν θυμάμαι η ζέστη παλεύεται περισσότερο!!). Φόρτωσε όσο μπορείς τον Θωμάκο στους υπόλοιπους (μπαμπά, γιαγιά κλπ...)!!

Τζασμίνι,

τουλάχιστον μπορείς να τα αφήσεις πιο εύκολα τώρα που έκοψες το θηλασμό!!!

Φεύγουμε σήμερις για Σούνιο κι εγώ γυρίζω ΜΟΝΗ Κυριακή βράδυ!!!! Την άλλη εβδομάδα θα είμαι ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!!!!!!! Ανυπομονώ (Στρίγγλα μάνα!!!)

Πάντως τις προσεχείς μερες θα χαρώ τα ζουζούνια μου!!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Λετάκι και Φιλιόπι με το καλό!

Χάθηκα, έχω τόσο καιρό να μπω.Αρχικά να σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας για το Χρήστο και να σας ευχηθώ και σε σας για τα δικά σας.

Το πρόγραμμά μου τρελό.Το πρωί δουλειά, το μεσημέρι μισή με μία ωρα ύπνο,το απόγευμα αυτοκόλλητοι με το Χρήστο. Κοιμόμαστε το νωρίτερο 12 με 01:00 το βράδυ κάθε μέρα. Η αποθέωση είναι όταν πάμε για μπάνιο, πάντα απόγευμα, που σε όλη την πααρλία ακούγεται μόνο " Χρήστο μη.. ". Πάει συνέχεια και πειράζει τα πράγματα των ξένων ανθρώπων, θέλει να φεύγει να βγει στο δρόμο και γενικά κάνει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι κάθε φορά. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ μετά το μπάνιο γυρίζω πτώμα και ζήτημα είναι αν έχω κάνει 15 λεπτά μπάνιο, αλλά αισθάνομαι σαν να κολυμπούσα ίσα με 2 ώρες.:(

Κάτι φορές με πιάνει απελπισία...Πολύ άτακτος...Και από την αρχή δεν του έκανα όλα τα χατήρια για να μην κακομαθαίνει, αλλά αφού τα πρωινά λείπω οι παπούδες δεν του χαλάνε χατήρι, είναι δύσκολο τα απογεύματα να αλλάξει το παιδί. Δεν θέλω να τον μαλώνω και συνέχεια γιατί χάνει την αξία του και το μάλωμα αν γίνεται συνέχεια με αποτέλεσμα να κάνω πολύ υπομονή και...προσευχή να τον προσέχει ο Θεούλης. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι τρέλες κατεβάζει το μυαλό του. Την προηγούμενη βδομάδα μου είπε με καμάρι ο σύζυγος ότι είχε σκαρφαλώσει σε μία μεγάλη σκάλα και έφτασε λίγο πριν τα κεραμίδια μιας αποθήκης που έχουν τα πεθερικά μου:confused: Και από κάτω τον καμαρώναν, αλλά θα τον πιάναν λέει αν έπεφτε... Γι' αυτό κάνω το σταυρό μου κάθε πρωί πριν πάω για δουλειά και πραγματικά πιστεύω ότι ο Θεούλης τα προστατεύει τα παιδάκια μας.

Λέω να τον πάω παιδικό από Σεπτέμβρη μπας και τον βοηθήσει και να μπει σε μια σειρά και να μιλήσει. Δεν λέει λέξη ακόμη, μόνο μαμά και αυτό όποτε θυμάται. Μας είπε ο παιδίατρος και του κάναμε μια εξέταση στα αυτάκια του, μήπως δεν ακούει κάποιες συχνότητες, αλλά ευτυχώς όλα καλά. Οπότε απλά βαριέται να μιλήσει. Αλλά το βλέπω κάποιες φορές που δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει απελπίζεται το παιδί και χτυπιέται σαν τρελό. Ίσως όταν μιλήσει να ηρεμήσει κιόλας ( λέει η απελπισμένη μάνα )!!! Δεν ξέρω για την Αθήνα αλλά εδώ μας ζητάνε 250 € ο βρεφονηπιακός. Στο Άργος δεν υπάρχει δημόσιος βρεφονηπιακός σταθμός. Στα χαρτιά βέβαια υπάρχει αλλά παίρνει παιδάκια πάνω από 2,5 ετών και να έχουν βγάλει και την πάνα, άρα ουσιαστικά είναι παιδικός σταθμός και όχι βρεφονηπιακός. Είναι πολλά τα λεφτά αλλά τι να κάνω; Πιστεύω ότι θα βοηθηθεί ο Χρηστάκος έτσι. Αλήθεια στην Αθήνα ξέρετε πόσο ζητάνε οι βρεφονηπιακοί;

Θα πάτε διακοπές φέτος;Εμάς η Τρόικα το απαγόρευσε, τώρα καπάκι και ο παιδικός... Μέχρι το Ναύπλιο μας βλέπω για καφεδάκι και αυτό 1-2 φορές το μήνα.

Μια τελευταία ερώτηση.Σας ήρθε η εφορία; Τι χαστούκι ήταν και αυτό βρε κορίτσια:confused: Και έρχεται και συνέχεια από Σεπτέμβρη:confused:

Μπορεί να αργώ να μπω, αλλά όταν μπαίνω γράφω μυθιστόρημα όχι μήνυμα:tongue:

Φιλιά σε όλες και καλά μπάνια!!!!

καλημερα κοριτσακια....καιρο εχετε να γραψετε....ειστε ολες διακοπες εεε???

εγω ειμαι καλα σε 2 μερες μπαινω στο μαιευτηριο να γεννησω.....δεν ξερω αν ειμαι ετοιμη μαλλον ποτε δεν θα υπαρξω αλλα τουλαχιστον θα προσπαθησω....

ελπιζω ολες να ειστε καλα....φιλακια πολλα...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Λετάκι μου καλημέρα!

Με το καλό, όλα να πάνε καλά! Εντός ολίγου θα κρατάς και τα δεύτερο θαυματάκι σου στα χέρια σου.Πού θα γεννήσεις; Πας για καισαρική απ' ότι κατάλαβα;

Λετάκι μου καλημέρα!

Με το καλό, όλα να πάνε καλά! Εντός ολίγου θα κρατάς και τα δεύτερο θαυματάκι σου στα χέρια σου.Πού θα γεννήσεις; Πας για καισαρική απ' ότι κατάλαβα;

καλημερα ελεαννα μου....την πεμπτη.....ναι καισαρικη γιατι και στον θωμα καισαρικη εκανα.......ευχαριστω για τις ευχες εσυ εισαι καλα???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημερούδια κοριτσάκια!!!

Επιτέλους μόνη, επιτέλους μόνη (λέει η άσπλαχνη μάνα!! :tongue:)

Είμαι από Κυριακή βράδυ μόνη στην Αθήνα. Εχθές πήγα στον ΩΡΛ να μου ξεβουλώσει το αυτί, με τη μάνα μου να δούμε κάποια πράγματα και εν συνεχεία έκανα ταβανοθεραπεία... την οποία σκοπεύω να συνεχίσω τις προσεχείς μέρες!!!

Εσείς όλες καλά;; οι διακοπεύοντες και μή;;

Λετάκι μου,

με το καλό να αγκαλιάσεις το δεύτερό σου αντράκι!!! Περιμένουμε με αγωνία νέα σου!!!

Ελεάννα,

θα σου πω πολλά "ναι" σε όσα ρωτάς:

Ναι, ήρθε η εφορία :evil::evil:

Ναι, διακοπές θα πάμε στο μαγευτικό Σούνιο (:rolleyes:)!! Πάντως είστε τυχεροί που μπορείτε να πάτε κάθε απόγευμα για μπάνιο.

Όσο για τον σταθμό, πιστεύω ότι θα τον βοηθήσει να μιλήσει. Και ο γιος μου δεν μίλαγε μέχρι τα 2,5 (έλεγε ελάχιστα πράγματα). Πήγε παιδικό σταθμό, (330?/μήνα δίνουμε εδώ πέρα με διάφορα +++) και, σταδιακά, έγινε ένα υπέροχο παπαγαλάκι και όταν έκλεισε τα 3 μίλαγε πεντακάθαρα (γλώσσα δεν έβαζε μέσα!!). Εμένα τη δικιά μου την παίρνουνε σε παιδικό (εννοείται ιδιωτικό) σταθμό... Και ξέρω ότι παίρνουνε γενικά παιδάκια γεννημένα το 2010, είτε έχουνε κλείσει τα 2,5 είτε όχι...

Πάντως πιστεύω ότι θα του κάνει καλό!!

Κι εμένα είναι δύο οι μικροί ταλιμπάν μου!! Όλο αταξία, γκρίνια και κακό!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημερούδια!

Τι κάνετε?

Χρόνια πολλά και στα υπόλοιπα ζουζούνια που είχαν τα γενέθλιά τους τις μέρες που έλειπα!

Είμαι 2 μέρες στην δουλειά και θέλω να φύγω ξανα!!!

Πέρασα 15 μέρες μαζί με τα παιδάκια μου και το ευχαριστήθηκα! Τα πρωινά κάναμε μπάνιο στη θάλασσα, επιστρέφαμε το μεσημέρι για φαγητό και ύπνο και το απόγευμα βολτούλες ή παιχνίδι στην αυλή! Τώρα τα τέκνα είναι στα Γιάννενα για να πάρουν και πανηγυριώτικο αέρα!!!

Και ένα καλό του Χρηστάκου: Χθες είχε πάει η πεθερά μου τα παιδιά να κοινωνήσουν και κάποια στιγμή έψαλε μία κυρία στην εκκλησία το Πιστεύω. Μερακλώνεται και ο γιόκας μου κι αρχίζει να τραγουδάει το Ακαντού!!!! Όταν ήρθε η ώρα να του δώσει ο παπάς την θεία κοινωνία το καμάρι μου δεν αρκέστηκε στην μία κουταλίτσα αλλά ζητούσε κι άλλο! Και όταν του έδωσαν το αντίδωρο, αφού το έφαγε άρχισε να φωνάζει ψωμίιιιιι! Ευτυχώς που το βελτιώσαμε και το λέμε κανονικά πιά γιατί αν το φώναζε όπως παλιά θα γινόμασταν ρόμπα!!!!

Λετάκι έφτασε ο καιρός ε? 2 μερούλες και θα κρατάς το μωράκι σου στην αγκαλίτσα σου! Όλα καλά να πάνε και να μας ενημερώσεις!!! Όσο για τον μεγάλο υπομονή και προσπάθησε όταν έρθει το μωρό να τον βάζεις να συμμετέχει κι εκείνος στην περιποιησή του, όπου αυτό είναι εφικτό!

FilioPi μπράβο και για το δικό σας μωράκι! Μιά χαρά η αυχενική! Καλές διακοπές!

Jasmini τι δίνεις στα δίδυμα παιδί μου κι έχουν τόση ενέργεια??? Ό μικρός μου ξυπνάει γύρω στις 8 με 8.30 το πρωί, κοιμάται 2 με 3 ώρες το μεσημέρι και το βράδυ κατά τις 10.30 κατεβάζει ρολά!!!!

Μαριλίνα πιο καλή μοναξιά ε???? Σε νιώθω!!! Απόλαυσέ το!!!!

Ελεάννα μου δυστυχώς οι παππουδογιαγιάδες κακομαθαίνουν τα παιδιά! Αυτός είναι κι ένας λόγος που ο Χρήστος θα πάει παιδικό τον Σεπτέμβρη. Εμάς ο δικός μας παίρνει 310 αλλά τα 250 τα καλύπτουν από την δουλειά μου οπότε όλα καλά! Όσο για την εφορία.....ασχολιάστο γιατί τα παίρνω στο κρανιό κι έχει και ζέστη!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημερούδια!!!!!!!!!

Αγγελικούλα,

welcome back!!!!!!!!!!! Ναι, το χειρότερο όλων είναι όταν γυρίζεις!!! Σκέψου ότι έχεις ακόμα αρκετή ξεκούραση χωρίς παιδάκια!!! Κάτι είναι κι αυτό!!!

Μπράβο στον Χρηστάκο που κοινώνησε εύκολα!!!

Όσο για τον παιδικό συμφωνώ απόλυτα. Και για τις γιαγιάδες το ίδιο... ο γιος μου εννοείται ότι προτιμάει να είναι με τη γιαγιά... Επίσης, έχω βαρεθεί να ακούω το "θα το πω στη μαμά σου" κλπ... :evil::evil:

Λετάκι μου,

να σου ζήσει ο μπόμπιρας και από το δικό μας καφέ!!! Σκάω που θα δω τη φώτο στο φατσοβιβλίο την Κυριακή μιας και σήμερα φεύγω απ' ευθείας μετά τη δουλειά για Σούνιο...

Περιμένουμε εντυπώσεις και αντιδράσεις κυρίως του Θωμάκου!!! Αλλά, φυσικά, και δικές σου!!!

Η εβδομάδα που πέρασε ο μπαμπάς παρέα με τα τέκνα του στέφθηκε με επιτυχία!!! Επέζησε!!! Τα παιδάκια μου δεν αναζήτησαν τη μανούλα τους (!!!) (στο φτύσιμο για την ακρίβεια...:rolleyes:) αλλά ο μπαμπάς ζήτησε τη γυναικούλα του... τα βρήκε λίγο μπαστούνια δλδ... Εχθές με ρώταγε: "έρχεσαι Παρασκευή και φεύγεις Κυριακή;; δλδ εγώ πότε πάω στη δουλειά;; στις 16;;; τόσο αργά;;; :shock::shock:) Αρχίζουν, βλέπεις οι δικές του διακοπές!!!

Εμένα μου έμειναν δύο μέρες: Κυριακή και Δευτέρα!!!

Αυτές τις μέρες έκανα και ταβανοθεραπεία αλλά και βγήκα:

Τρίτη ήμουνα με την φίλη μου που κρατάει την Αιμιλία.

Τετάρτη βγήκα με δύο φίλες μου και ξενοκοιμήθηκα ;)

Πέμπτη πήγα με την φίλη μου που γέννησε αρχές Ιούλη και την μπέμπα για μπύρα!!!

ΔΕΝ μαγείρεψα ούτε μία μέρα

ΔΕΝ έφτιαξα καθόλου το σπίτι...

Ελπίζω την Δευτέρα να καταφέρω να ξεκαθαρίσω κάτι πράγματα που θέλω...

Καλό Σαββατοκύριακο!!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλό μεσημέρι!

Γέννησε το Λετάκι μας? Να σου ζήσει ο μπεμπάκος κορίτσι μου! Γράψε μας νέα σου όταν μπορέσεις!

Μαριλίνα πολύτιμες οι στιγμές της μοναξιάς! Θα βρεθώ κι εγώ από εβδομάδα σε αυτή την θέση! Ευελπιστώ να ασχοληθώ λίγο με το σπίτι αλλά με βλέπω μάλλον ταβανοθεραπεία και σουλατσάρισμα τελικά! Ειδικά αν έχει και πολύ ζέστη....

Καλό Σαββατοκύριακο κορίτσια και καλές βουτιές αν δεν τα ξαναπούμε μέχρι την ώρα που θα φύγω!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα!!!

Να 'μαι πάλι κι εγώ....

επέστρεψα από διακοπές την Κυριακή και από Δευτέρα έχω ξεκινήσει πάλι δουλειά...

Filiopi με το καλό κοριτσάκι μου! Κι εγώ περιμένω το δεύτερο μωράκι μου το Φλεβάρη (22/2 ΠΗΤ).

Λέτα μου να σου ζήσει το νέο μέλος!!!!

Φιλάκια πολλά!!!!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Καλημέρα....

Ναι ναι γεννησα την Πέμπτη 9/8 έναν παιδαρο 3680 και 52 εκ...είναι τέλειος κορίτσια....πολυ υπναρας και ελπίζω να συνέχισε έτσι....ο Θωμάς προς το παρόν δεν δείχνει ζηλιες...έρχεται στο μαιευτήριο με βλέπει αλλα ο άντρας μου χθες που τον είπε αν θέλεις να έρθει την Δευτέρα η μαμα στο σπίτι με τον μπεμπη αυτος απάντησε όχι θελω να έρθει η μαμα Μονή στο σπίτι....καταλαβαίνετε εεεε???θελει πολλη προσοχή....είμαι λίγο στεναχωρημενη γιατι ο μικρός έχει ανεβάσει ικτερο και θα δούνε σήμερα μηπως τον βάλουνε στη Λαμπα...δεν θελω καθόλου να φύγω με άδεια χέρια αύριο.....

Γενικα έιμαι πολυ γεμάτη και ευτυχισμένη....είναι που όμορφο αυτο που ζω και εύχομαι να το ξανα ζήσετε όλες...

Titoula συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη....με το καλο κοριτσάκι...μπαινε να μας λες τα νεα.........

Αγγελική κα μαριλινα ζηλεύω τις διακοπές σας..κάντε καμία βουτιά και για έμενα....

Σας φιλω...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα στις μανουλίτσες!

Επέστρεψα χθες μόνη απο το χωριό κι έτσι διανύω κι εγώ μία εβδομάδα μοναξιάς όπως η Μαριλίνα!

Θα προσπαθήσω να ασχοληθώ λίγο με το σπίτι αλλά αν μου προκύψει οποιαδήποτε έξοδος δεν θα πω όχι! Οι δουλειές μπορούν να περιμένουν!!!!

titoula καλώς ήρθες! Και με το καλό να γεννηθεί και το νινί!

λετάκι μην στεναχωριέσαι με τον ίκτερο του μικρού. Δεν είναι τίποτα! Κι εμένα ο Χρήστος ανέβασε δύο μέρες πριν βγούμε και τελικά μου τον έδωσαν στο σπίτι και του έκανα φωτοθεραπεία στο παράθυρο και του κάναμε 2 φορές εξέταση. Αν το παιδί πέρνει βάρος και ψηλώνει δεν έχει πρόβλημα. Ο ίκτερος θα υποχωρήσει!

Όσο για τον μεγάλο σου με υπομονή και συμμετοχή του στο μεγάλωμα του μωρού νομίζω ότι θα το αποδεκτεί πολύ γρήγορα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...