Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αγγελικη να χαιρεσαι τον μικρο σου.....να τον καμαρωνεις οπως επιθυμεις...

τι κανετε κοριτσια μου.....εγω ειμαι καλα...εχω μπει στην τελικη ευθεια και ανυπομονω.....μακαρι να πανε ολα καλα...ευτυχως σημερα δροσισε και ειμαι σχετικα καλα....εχω βαρυνει πολυ σε αυτη την εγκυμοσυνη δεν ξερω γιατι.....

Υπομονη βρε λετακι... Λίγο ακόμα έμεινε και θα ξαλαφρωσεις και μετα ποιος σε πιανει με την δεύτερη χαρα που θα μπει στο σπίτι σας!!! Καλη λευτεριά!!! ;);)

RKdwp3.png

Τα νεα μας....

Λοιπόν.... Πολυ τρέξιμο... Κ..λο δεν βάζουν κάτω!! Αταξιες στο φουλ και πολυ κουβεντουλα! Θέλουν βόλτα συνέχεια και θέλουν να τρώνε κάθε μέρα μακαρόνια!

Εγω πήγα γυναικολογο προχθές και έκανα και παπ και μόνο μυκητες μου βρήκε απο την αντιβίωση που έπαιρνα 8μερες που αρρωστησα! Τώρα κανω θεραπεία και μπανιο στην θαλασσα δεν μπορούμε να παμε! Απο μεθαύριο!

Ο bill έχει αρκετό βηχα δυο μέρες τώρα και του ξεκινάω σιρόπι για μια εβδομάδα.

Μάθαμε την αγγλική αλφάβητο... Μετράμε και λέμε πολλα τραγουδακια αγγλικα και ελληνικα! Πολυ γέλιο!

Η ζέστη μας έχει πεθάνει τις τελευταίες μέρες, air condition στο φουλ αλλα δεν παλευεται η κατάσταση...

Την διαιτα την έβαλα στην άκρη εδω και μερικές μέρες και φοβάμαι μην πάρω πάλι τα κιλα που έχασα! Θα το ξανα πάρω απόφαση αύριο να είμαι πιο αυστηρή με τον εαυτό μου γιατι έχω ακόμα αρκετά να χάσω :( αύριο λοιπόν το ράβω πάλι!

Τα μικρα κοιμούνται 12 η ώρα και πέφτω κι εγω συνήθως ξερη!

Σας καληνυχτω! Φιλακια πολλα

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!

Jasmini ευχαριστώ για τις ευχές σου! Να πάρεις παγωτάκι και αν τελειώσουν θα γεμίσω ξανά την πιατέλα για επανάληψη!!!

Τα ζουζούνια σου κοιμούνται στις 12 το βράδυ??? Πόσες φορές σου κοιμούνται την ημέρα?

Κορίτσια 1 μέρα έμεινε ακόμη και την κάνω για διακοπές! Θα πάω στην Βόρεια Εύβοια να βρω τα παιδάκια μου!

Το απόγευμα θα ετοιμάσω τα πράγματά μου και αύριο δρόμο κατευθείαν μετά την δουλειά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημερούδια!!!

Τινάκι,

να χαίρεσαι τον Πετράκη σου!!! Πάντα υγιής και ευτυχισμένος!!! Να τα εκατοστήσει!!!

Τα νεα μας....

Λοιπόν.... Πολυ τρέξιμο... Κ..λο δεν βάζουν κάτω!! Αταξιες στο φουλ και πολυ κουβεντουλα! Θέλουν βόλτα συνέχεια και θέλουν να τρώνε κάθε μέρα μακαρόνια!

Εγω πήγα γυναικολογο προχθές και έκανα και παπ και μόνο μυκητες μου βρήκε απο την αντιβίωση που έπαιρνα 8μερες που αρρωστησα! Τώρα κανω θεραπεία και μπανιο στην θαλασσα δεν μπορούμε να παμε! Απο μεθαύριο!

Ο bill έχει αρκετό βηχα δυο μέρες τώρα και του ξεκινάω σιρόπι για μια εβδομάδα.

Μάθαμε την αγγλική αλφάβητο... Μετράμε και λέμε πολλα τραγουδακια αγγλικα και ελληνικα! Πολυ γέλιο!

Η ζέστη μας έχει πεθάνει τις τελευταίες μέρες, air condition στο φουλ αλλα δεν παλευεται η κατάσταση...

Την διαιτα την έβαλα στην άκρη εδω και μερικές μέρες και φοβάμαι μην πάρω πάλι τα κιλα που έχασα! Θα το ξανα πάρω απόφαση αύριο να είμαι πιο αυστηρή με τον εαυτό μου γιατι έχω ακόμα αρκετά να χάσω :( αύριο λοιπόν το ράβω πάλι!

Τα μικρα κοιμούνται 12 η ώρα και πέφτω κι εγω συνήθως ξερη!

Σας καληνυχτω! Φιλακια πολλα

Τέλεια τα ζουζούνια σου!!! Μακαρόνια είναι το αγαπημένο φαγητό και των δικών μου παιδιών. "Τι θες;" "Μακρόνια με κιμά"!!!

Η μικρή περνάει τα "τρομερά δίχρονα" και με έχει γονατίσει από την γκρίνια. Ο μικρός, πάλι, με έχει γονατίσει από τον παλιπαιδισμό... κάνει σα μωρό, το ένα τσιγκλάει το άλλο, τσακώνονται συνέχεια, μια ομορφιά, μια χάρη, τι να λέμε τώρα...

Θα πάρω τα βουνά, δεν με σώζει τίποτα!!!

Πήγα χθες και είδα την μικρή της φίλης μου, που γεννήθηκε πριν δύο εβδομάδες... πω, πω, συγκίνηση!!! είχα ξεχάσει πόσο μικρά είναι. Δεν ήξερα πως να το πιάσω, φοβόμουνα!!! Αλλά ήτανε απίθανη αυτή η μωρουδίλα!!! Λετάκι μου, σύντομα θα τη νιώσεις!!!

Καλημερούδια!!!

Jasmini ευχαριστώ για τις ευχές σου! Να πάρεις παγωτάκι και αν τελειώσουν θα γεμίσω ξανά την πιατέλα για επανάληψη!!!

Τα ζουζούνια σου κοιμούνται στις 12 το βράδυ??? Πόσες φορές σου κοιμούνται την ημέρα?

Κορίτσια 1 μέρα έμεινε ακόμη και την κάνω για διακοπές! Θα πάω στην Βόρεια Εύβοια να βρω τα παιδάκια μου!

Το απόγευμα θα ετοιμάσω τα πράγματά μου και αύριο δρόμο κατευθείαν μετά την δουλειά!

Πάντως, για να απαντήσω εγώ: η μικρή μου ξυπνάει κατά τις 8:30, κοιμάται κατά τις 11:00 και συνήθως δεν κοιμάται το βράδυ!!!

Αγγελική σήμερα και... καμία... σε λίγες ώρες έφυγες!!!!!!!!!!!!!

Καλές διακοπές, με το καλό να δεις τα ζουζούνια σου και να περάσετε υπέροχα όλοι μαζί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα λέμε όταν γυρίσεις!!!!!!!!!!!!!!!!

Παρασκευή σήμερα!!! Το μεσημέρι αρπάζω σύζυξ (γιατί αν τον αφήσω θα αργήσει να γυρίσει σπίτι), πράγματα είναι σχεδόν έτοιμα και φύγαμε για Σούνιο!!!!!!!!!!!

Καλό Σαββατοκύριακο!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα!!

Έπιτέλους Παρασκευή! Και τι Παρασκευή, ξεκινάει η άδειά μου!

Έχω ήδη φύγει νοερά, μόνο σωματικά είμαι στην δουλειά!!!

Τινάκι να τα εκατοστήσει ο Πετράκος σου! Να είναι γερός κι ευτυχισμένος!

Μαριλίνα καλά να περάσετε κι εσείς στο Σούνιο!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

καλημερα κοριτσακια μου....

και εγω σημερα την κοπαναω για διακοπουλες....

αγγελικη και τινακι να χαιρεστε τα μικρα σας....

μαριλινα και εμενα ο θωμας με εχει τρελανει ειναι και η εγκυμοσυνη και καταλαβαινεις τα εχω βρει σκουρα....αντε να δουμε οταν ερθει και ο μικρος χαμος θα γινει...

χθες πηγα στην γιατρο και εκτος απροοπτου κλεισαμε 10/8 για καισαρικη...να σας πω την αληθεια θελω απο την μια να ερθει νωριτερα αλλα....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέραααααα!!!!

Ευχαριστώ πολύ πολύ κοριτσάκια μου για τις ευχές σας!!!!!!Είμαι πολύ συγκινημένη και χαρούμενη!!!!

Αν και καθυστερημένα,

Αγγελική χρόνια πολλά!!!! Να χαίρεσαι τον Χρηστάκο σου, να είναι πάντα καλά κι ευτυχισμενος!!!!!!!!!! Καλά να περάσεις στις διακοπές σου με τα παιδάκια σου!!!!

Μαρίνα μου χρόνια πολλά για την γιορτή σου και την γιορτή της Αιμιλίας σου!!!!!!!!!!! Να είστε πάντα καλά κι ευτυχισμένες μαζί!!!!!!!!!!! Καλά να περάσετε στο Σούνιο!!!!

Λετάκι μου άντε λίιιιγο ακόμη!!!! Καλά θα κάνεις και θα πας διακοπούλες, καλα να περάσετε!!!!!!

Φιλάκιααααααα!!!!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

leta... Θωμάς 02/07/2010

Marilina...Αιμιλία Εμμανουέλα 05/07/2010

Jasmini... Βασίλης & Κοσμάς 06/07/2010

Titoula ... Αφροδίτη 08/07/2010

lineal ... Απόστολος 9/7/2010

Ελεάννα... Χρήστος 16/7/2010

Aggelikι...Χρήστος 17/7/2010

Tinaki... Πέτρος 20/07/2010

Carrie... Λυδία 24/07/2010

Filliopi... Κατερίνα 27/07/2010

Patousaki... Δημήτρης 31/07/2010

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα σας τσούπρες!!! Τι κάνετε; Χαμένες στις παραλίες όλες; Εμείς φεύγουμε την Τετάρτη με το καλό για τις διακοπούλες μας! Κάναμε και τα γενεθλιάκια της μπουμπούκας μας και περάσαμε πολύ όμορφα! Τώρα έμεινε μόνο ένα Ιουλιάτικο μωράκι για να σβήσει δύο κεράκια! Με το καλό πατουσάκι να τον χαίρεστε! Τινακι και Καρι και τα δικά σας ζουζούνια χιλιόχρονα!

Πήγαμε και για του νινιού την αυχενικη, μια χαρά κι εκείνο όλο κουνιόταν!

Σας φιλώ μάλλον θα τα πούμε τέλος Αυγούστου!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Filipino μου να σας ζήσει η μικρη...με το καλο και το νέο μέλος...είδατε τι είναι????

Εγω εδω σε αναμονή......έχω πεθάνει απο τη ζέστη και ευτυχώς που είναι εδω η μαμα μου και με βοηθάει πολυ και με τον μικρο....10/8 μου είπε και περιμένω...

Ο μικρός έχει αλλάξει πολυ συμπεριφορά κΙ δεν ξέρω τι να κάνω,...πολυ νεύρο κορίτσια και εγω δεν έχω και υπομονη κατΑλαβαινετε χαμός....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...