Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Να το ρωτήσεις αυτό σίγουρα γιατί το πιο λογικό είναι να σου βάλουν τις πιο δυνατές.εμενα την ημέρα της εμβρυομεταφοράς ήρθε η εμβρυολόγος κ μου τα εξήγησε μου είπε ότι έχουμε 8 μου είπε πως ήταν αλλά δεν της θυμάμαι κ ότι θα βάλουμε τις δύο που ήταν κ οι πιο δυνατές.

Και σε μένα ήρθε η εμβρυολογος μιλήσαμε για πολλά μας έδειξε και την εξέλιξη της βλαστοκυστης που βάλαμε όλα ήταν μια χαρά, απλά το έχω απορία, τους έχω εμπιστοσύνη, αλλά μια ερωτησουλα δεν βλάπτει 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερούδια!!

Χαίρομαι να διαβάζω όλο καλά νέα στο φόρουμ!!

Λοιπόν... σχετικά με τα ψώνια. Στο πρώτο μου παιδί δεν είχα μυαλό (κάπου το έχω ξαναγράψει). Δύο μηνών ήμουνα και κάναμε κάτι δειλά πρώτα ψώνια με τη μελλοντική νονά του μπέμπη (μουρλές, το ξέρω!!). Και συνεχίσαμε ακάθεκτες, ειδικά μετά το β΄ επιπέδου. Οι αλήθειες είναι δύο:

1. Όταν πήγαινα για τα τεστ - και ειδικά για το α΄τεστ που τότε είχε και εξετάσεις αίματος αντί για την αυχενική - και περίμενα για τα αποτελέσματα... ε, έλεγα ότι έκανα βλακεία.

2. Επειδή με τη νονά μας πηγαίναμε συχνά για ψώνια και παίρναμε μπιμπερό, πετσετούλες, ρουχαλάκια κλπ (ειδικά μετά το β΄επιπέδου), όταν κατά το τέλος έβλεπα τους συνολικούς λογιαριασμούς, κατάλαβα ότι τουλάχιστον είχα μοιράσει κάπως τα έξοδα.

Να σας πω τι δεν μετανιώνω: Τα πολλά ρουχαλάκια. Είχα 25 περίπου κοντομάνικα και 25 μακρυμάνικα (χειμώνας γαρ). Ε, επειδή το παιδί όταν ήταν νεογέννητο συνήθως όταν έκανε τσίσα λερωνόταν, έβαζα πλυντήριο ανά 2 ημέρες. Μία ημέρα δεν έβαλα και... παραλίγο να μείνω χωρίς ρούχα... Κοινώς, δεν είμαι υπέρ του... 5 φορμάκια φτάνουν!!

Φιλάκια!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και από εμένα κοριτσάκια!!!

Εγώ έχω πάρει τις αποφάσεις μου για τις ετοιμασίες του μωρού! Μετά το Πάσχα (εννοείται αν θα έχουν παει όλα καλά με την β επιπέδου) θα ξεκινήσουμε τριψίματα-βαψίματα στο δωμάτιό του και μετά θα πάρουμε τα έπιπλα και σιγά σιγά οτι άλλο θα χρειαστούμε! Είναι το πρώτο μας, είμαι τρελά ενθουσιασμένη και θέλω να το ευχαριστηθώ όλο αυτό!!!!!!!! Δεν μένουμε και στην Αθήνα που σημαίνει δύο πράγματα: 1) ότι και οι αγορές μας δεν θα είναι καθημερινές οπότε θα μας πάρει λίγο καιρό να συγκεντρώσουμε αυτά που θέλουμε και 2) ότι μπαίνοντας στον 9το πρέπει να τα έχω όλα έτοιμα γιατί θα ανέβω σιγά σιγά Αθήνα, να είμαι κοντά στο γιατρό και στο μαιευτήριο.

Ααααχχχ!!!!!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά.....

καλημερα κοριτσια και απο μενα!!!!ειμαι και εγω μανουλα ιουλιου οπως και εσεις και ανυπομονω να παρω αγκαλιτσα το κοριτσακι μου που αργησε να μας δειξει τι ειναι!!θελω να ξεκινησω να ψωνιζω αλλα φοβαμαι πως ειναι λιγο νωρις ακομη οποτε θα περιμενω τον β επιπεδου και μετα θα ξεκινησω,και η αληθεια ειναι πως ειμαι αρκετα αγχωμενη για να δω αν θα ειναι ολα καλα!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Καλημέρα barbie και καλως ήρθες στην παρέα μας!!!!!!! Με το καλό το μωράκι σου!!! Και μην στεναχωριέσαι κι έμεις τα ίδια νιώθουμε, άγχος να πάνε όλα καλά και αναμονή για την β επιπέδου και μετά θα βογκήξουν τα πορτοφόλια!!!!:lol::lol::lol:

Γραψε μας αν θέλεις την ΠΗΤ και το μαιευτήριο που θα γεννήσεις να σε βάλουμε στην λίστα μας!

Γεια σας,κοριτσάρες!!Χαίρομαι που είστε όλες καλά!!!Κι εμείς εδώ καλά είμαστε!!Άλλες μέρες κλωτσάει και είναι πολύ ατακτούλα κι άλλες μέρες είναι πιο ήρεμη!!!Έχουμε κάνει και προληπτικό ηχοκαρδιογράφημα στην 19η εβδομάδα και φαίνεται ότι έχουμε μια υγιέστατη καρδουλίτσα!!Τώρα την Πέμπτη έχουμε τη β επιπέδου,για να ησυχάσουμε τελείως!!Ψώνια έχουμε κάνει μόνο σαλιάρες και πανάκια.Έχουμε κάνει έρευνα όμως και έχουμε αποφασίσει.Από 28η εβδομάδα θα ξεκινήσουμε τις παραγγελίες!!!Με το καλό σε όλες εύχομαι!!

Διαφημίσεις

ΟΝΟΜΑ ΠΗΤ ΦΥΛΟ ΚΛΙΝΙΚΗ/ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΤΙΤΗ 05/07 κοριτσάκι ΓΑΙΑ

mapolif 16/07(νλκ) αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

stellini 18/07(νλκ) ? ίσως ΙΑΣΩ

Μαριλίνα 21/07(νλκ) κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

mairi1983 22/07 αγοράκι

evi26 22/07 κοριτσάκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

Barbie27 22-07 κοριτσάκι ΓΕΝΕΣΙΣ

Jasmini 24/07 αγοράκι-αγοράκι EUROMEDICA

FilioPi 27/07 (δεν θέλει να μας πει φύλο!) ΜΗΤΕΡΑ

tinaki 29/07 αγοράκι ΙΑΣΩ

Ασπασια 25/07 αγορακι ΙΑΣΩ

Επεξεργάστηκαν by Jasmini

RKdwp3.png

Καλημέρααααααα!!!!!!!

Barbie καλώς όρισες στην παρέα μας και με το καλό να υποδεχθείς κι εσύ το κοριτσάκι σου.

Σε πρόσθεσα και στην λίστα μας!!

Όλες περιμένουμε την β επιπέδου νομίζω για να ξεκινήσουμε τα ψώνια. Εγώ πάντως σήμερα έβλεπα όνειρο ότι ψώνιζα για τα μωράκια μου καλτσάκια, σκουφάκια, φορμάκια και τέτοια... χαχαχαχα

RKdwp3.png

Καλημέρα Jasmini!! Καλά από όνειρα με το μωρό άλλο τίποτα! Τις προάλες που λέγαμε πότε θα κάνουμε την β επιπέδου, είδα το βράδυ ότι πήγα τελικά στον γιατρό μου στην 16/03 και κανονίσαμε την β επιπέδου 29/03 σαν εσένα, γιατί η αλήθεια είναι ότι κάπου εκεί υπολογίζω ότι θα μου πει! Οι ορμόνες κάνουν πάρτυ!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Καλημέρααααααα!!!!!!!

Barbie καλώς όρισες στην παρέα μας και με το καλό να υποδεχθείς κι εσύ το κοριτσάκι σου.

Σε πρόσθεσα και στην λίστα μας!!

Όλες περιμένουμε την β επιπέδου νομίζω για να ξεκινήσουμε τα ψώνια. Εγώ πάντως σήμερα έβλεπα όνειρο ότι ψώνιζα για τα μωράκια μου καλτσάκια, σκουφάκια, φορμάκια και τέτοια... χαχαχαχα

καλημερα jasmini σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα και εσυ το ιδιο με το καλο τα αγορακια σου!!!!εγω εκλεισα β επιπεδου στις 18/03 και δεν περνουν οι μερες καθολου.Πολυ ωραιο το ονειρο που συντομα θα γινει πραγματικοτητα για ολες μας χιχιχι

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

Jasmini μου κι εγώ στην έρευνα αγοράς είμαι ακόμα (εκτός από κάτι σαλιαρίτσες και μια πανούλα που είχα πάρει μετά την α επιπέδου!) αλλά όσο πιο πολύ κοιτάω αυτά τα μικρά πραγματάκια για τα μωράκια τόσο πιο πολύ ανυπομονώ να αρχίσω τα ψώνια!!!! Αλλά και πάλι βασική προυπόθεση να μας πει το μικράκι τι είναι! Νομίζω πως όλες οι υπόλοιπες έχετε μάθει! Μόνο εγώ έμεινα??? Και έχεις δίκιο πρέπει να ερευνήσουμε τι πραγματικά θα χρειαστεί!!!!

Μαριλίνα όταν περιέγραφες τα ψώνια για την προηγούμενη εγκυμοσύνη σου δεν ξέρεις πόσο σε ένιωσα... θέλω κάθε μέρα να του παίρνω κάτι! Τρελή μάνα θα γίνω!!!!! Πάντως έχεις δίκιο για τα ρουχαλάκια, θα χρειαστούν αρκετά!!!! Αλήθεια τα μωράκια μας που θα γεννηθούν Ιούλιο τι πρέπει να φοράνε????

Τinaki όλα θα πάνε μια χαρά και τα καλοκαιρινά μωράκια μας σουπερ!!!! Σε ζηλεύω που θα αρχίσετε από τώρα τις ετοιμασίες για το δωματιάκι του μωρού, εμείς λέμε τον Ιούνιο γιατί τώρα το δωμάτιο που θα μείνει το μωρό είναι γεμάτο άλλα πράγματα που πρέπει να φύγουν και μετά να βαφτεί κλπ κλπ....

Βarbie27 καλως ήρθες!!!! Αντε άντε να κάνουμε όλες την β επιπέδου και μετά θα βογκήξουν τα πορτοφόλια και στα όνειρα και στην πραγματικότητα!!!! Χα χα!!!!:D

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα κορίτσια κι από εμένα και καλή εβδομάδα!!!

Εγώ πάντως δεν άντεξα, πήγα σήμερα στο jumbo και πήρα από 2 φορμάκια στα αγοράκια μου..γαλάζια!!! Δύο με ένα αρκουδάκι πάνω και δύο με τον μικυ. Τους πήρα και τα πρώτα τους παπουτσάκια και γαντάκια.. και πήρα και αυτοκόλλητα τοίχου με τον μίκυ για το δωμάτιό τους!!!

Αυτά, συγκρατήθηκα με τα υπόλοιπα. Σε κανέναν μήνα που θα ξεκινήσω με τα ψώνια θα πάρω και καμιά πιό έμπειρη μαζί μου για βοήθεια σε αυτά που θα χρειαστώ!!

Βασικά έψαχνα και κάτι χαρακτηριστικό για να πάρω, όπως πιπίλες που να λένε "mama's boy" ή κάτι τέτοιο, αλλά δυστυχώς δεν βρήκα. Είχα δει στο internet κάτι τέτοιο αλλά ήταν από 3 μηνών και πάνω.

RKdwp3.png

Καλή εβδομάδα σε όλες κορίτσια!!! Τι κάνετε??? Αύριο έχω το πολυαναμενόμενο ραντεβού με τον γιατρό!!!! Είμαι πολύ ανυπόμονη, θα κοιμηθώ νωρίς σήμερα να περάσουν γρήγορα οι ώρες!!! Χι χι χι!!!!:P

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Barbie καλώς ήρθες και με το καλό το μωράκι σου!!

Jasmini, σε καταλαβαίνω απόλυτα και σε θαυμάζω για την αυτοσυγκράτησή σου!!

Αψού!!!!

Αχ, αυτό είναι μαρτύριο. Είμαι κρυωμένη (ναι, τα κατάφερα) και έχω κάτι υπέροχα χαπάκια στο συρτάρι μου, τα οποία ΦΥΣΙΚΑ δεν μπορώ να πάρω!!! Και τη βγάζω με κάνα ντεπόν μόνο (δλδ ένα έχω μόνο πάρει ως τώρα!!)

Αχ!!! Για την κόρη μου όλα!!!

Για β΄επιπέδου θα πάω κι εγώ την επόμενη εβδομάδα. Δεν ξέρω μέρα ακριβώς. Την Παρασκευή, πάντως, θα πάω για υπερηχογράφημα καρδιάς εμβρύου!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...