Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλό μεσημέρι φιλενάδες!

Από το πρωί σέρνομαι! Από την μία η ζέστη, από την άλλη ένα κρυολόγημα που περνάω και η άφιξη της μηνιαίας μας επισκέπτριας, με έχουν κουρελιάσει!!!

Και σχολάω στις 7:confused::confused::confused:

λετάκι κάνε υπομονή! Τον μικρό δεν υπάρχει κανένας να τον πάρει για καμία βόλτα ή έστω να τον απασχολήσει λίγο για να ηρεμήσεις κι εσύ λίγο?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ ευχαριστω κοριτσια!!!

καλα τι συγκινηση να μεγαλωνει το παιδακι σου!!!

πωπω!!!

τιτουλα να χαιρεσαι και συ την Αφροδιτη!!!

εμεις τελικα καναμε στο σπιτι γενεθλια,

πηγα πρωινη στη δουλεια και το μεσημερι ειχαμε τα πεθερικα μου που δε μπορουσαν να ερθουν απογευμα λογο συγκοινωνιας...

το απογευμα ηρθαν οι δικοι μου,οποτε δε βγηκαμε καθολου!

συνεχεια τον κοιταζω ποσο μεγαλωσε,ποσο αγορακι εχει δειξει και δε το πιστευω.

τι αδυναμια ειναι αυτη που του χουμε εγω και ο μπαμπας του!!!

το παληκαρακι μου το καλο!!!

:))

εν τω μεταξυ η διαιτα χαλασε φυσικα,με τοσα γλυκα,τουρτες και παγωτα φυσικο ηταν και σημερα μπηκα παλι σε προγραμμα.

αμεσως αμεσως 3 κιλα πανω εδειξε η ζυγαρια,αλλα σαν παλια που μαι-στις διαιτες-ξερω πως αυτα θα φυγουν γρηγορα,οποτε δε χαλιεμαι!

καλα η τουρτα στη φωτογραφια φαινεται πεντανοστιμη και πανεμορφη!

εγω η ανεπροκοπη αγοραστη πηρα :D

καλο βραδυ κοριτσια!!!

ααα φιλιοπι μην αγχωνεσαι για το παρτι,ολα θα κυλησουν ομαλως και θα το καταχαρεις;)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλημέρα μανούλες!

Επιτέλους Παρασκευή! Ήταν πολύ κουραστική εβδομάδα για μένα μια και ήμουν, και συνεχίζω να είμαι, κρυωμένη και σερνόμουνα! Σήμερα ενώ είμαι καλύτερα από συπτώματα αισθάνομαι κομμάτια! Να δω πως θα ταξιδέψω με την μηχανή!

Λιτσάκι χαίρομαι που ευχαριστηθήκατε τα γενέθλια του Αποστολάκου! Και του χρόνου! Όσο για την τούρτα κι εγώ στο ζαχαροπλαστείο παραγγέλνω!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

γεια σας κοριτσια!

ειμαι πολυ χαρουμενη,εμαθα τελος του μηνα θα βγουν εισητηρια κοινωνικου τουρισμου για ΟΓΑ οποτε μαλλον θα παμε διακοπες με τα εισητηρια των πεθερικων μου,γιατι με του ΙΚΑ δε βλεπω να γινεται τπτ!

αγγελικη ηθελα να σε ρωτησω ολα καλα με τη μπαλα;καθαριζει ακομα;;;

χθες μιλουσα με μια κυρια απο κερκυρα που εχει ενοικιαζομενα δωματια-παρεπιπτοντως οσους παιρνω με ενοικιαζομενα κραταω τηλεφωνα,ποτε δε ξερεις-και της ελεγα οτι τωρα τον αυγουστο θα εχει περισσοτερη δουλεια και θα πλενει περισσοτερο.

με λεει οτι δεν ειναι τα πραγματα οπως παλια και τωρα ουτε αυγουστο γεμιζουν οπως γεμιζαν.

οταν της ειπα για τα εισητηρια του ογα δε το πιστευε χαρηκε η γυναικα και πηρα τη μπαλα!!!

χαχαχαχα

επισης ξαναρχισα τη διατροφη και σε μια μερα παει το ενα το κιλο,αλλα δυο μειναν και συνεχιζω κανονικα να ξεπαστρευω και τα υπολοιπα.

τελικα ειναι μυθος οτι το καλοκαιρι δε πειναμε οσο το χειμωνα.εγω περισσοτερο τρωω αφου μια εξω μια τα παγωτα,ολο θελω να τρωω παραπανω...γκρρρ

σε λιγο φευγω για δουλεια,καλα να ειστε κοριτσια και φιλια!!!

1zNmp2.png

Καλημέρα!!!! Ξαναβαζω τη λιστα να την εχουμε φρεσκια!!!!

leta... Θωμάς 02/07/2010

Marilina...Αιμιλία Εμμανουέλα 05/07/2010

Jasmini... Βασίλης & Κοσμάς 06/07/2010

Titoula ... Αφροδίτη 08/07/2010

lineal ... Απόστολος 9/7/2010

Ελεάννα... Χρήστος 16/7/2010

Aggelikι...Χρήστος 17/7/2010

Tinaki... Πέτρος 20/07/2010

Carrie... Λυδία 24/07/2010

Filliopi... Κατερίνα 27/07/2010

Patousaki... Δημήτρης 31/07/2010

αναδημοσιευω και γω να μη ξεχνιομαστε ;)

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Επιστρέψαμε στην καυτή Αθήνα χθες βράδυ και ήθελα να φύγω ξανά επιτόπου!!!!

Σήμερα λένε θα είναι η πιο ζεστή μέρα του καλοκαιριού!!:confused:

Υπομονή κάνω και αυτή την εβδομάδα και μετά για δύο βδομαδούλες θα κάνω διακοπές με τα παιδάκια μου!

Λιτσάκι η μπάλα είναι ούτε κρύο ούτε ζέστη τελικά! Δεν βλέπω κάποια αισθητή διαφορά! Μόνο ότι χρησιμοποιώ λίγο λιγότερο απορρυπαντικό από ότι πριν!

Το άκουσα κι εγώ αυτό με τα εισητήρια κοινωνικού τουρισμού και πραγματικά πιστεύω πως είναι ο μόνος τρόπος να κινηθούν λίγο και οι τουριστικές περιοχές! Μακάρι να καταφέρετε να πάτε κι εσείς διακοπούλες!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα!!!! Χρόνια πολλά χαρούμενα γενέθλια στα Χρηστάκια που έχουνε και κοντά κοντά γενέθλια! Χρόνια πολλά και στην Μαρίνα! Να είστε ολοι πολύ υγιείς και χαρούμενοι! Πως τα πάτε; Εμείς βάλαμε τα κλιματιστικά! Ναιαιαιαι!!! Δροσούλα!!! Με μέτρο βέβαια πάλι γιατί καραδοκεί η φίλη μας η δεη! Εμείς αυτές τις μέρες έχουμε πολλές επισκέψεις! Ο ένας πάει ο άλλος έρχεται! Μ αρέσει που έχω κόσμο σπίτι μας αν και είναι κουραση! Άντε μέχρι να πάμε κι εμείς διακοπές. Θα πάμε στη γιαγιά μου οικονομικά οικονομικά.. τι να κάνουμε πάνε οι καιροί που πηγαίναν οι έλληνες διακοπές μακριά και για πολλές μέρες....

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Ευχαριστώ για τις ευχές FilioPi! Κι εσύ να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Όσο για το κλιματιστικό δεν παλευόταν διαφορετικά αυτή η ζέστη!

Ωραίο να έχεις κόσμο στο σπίτι αρκεί να μην γίνεται χαμός!

Καλά να περάσετε στις διακοπούλες σας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

αγγελικη να χαιρεσαι τον μικρο σου.....να τον καμαρωνεις οπως επιθυμεις...

τι κανετε κοριτσια μου.....εγω ειμαι καλα...εχω μπει στην τελικη ευθεια και ανυπομονω.....μακαρι να πανε ολα καλα...ευτυχως σημερα δροσισε και ειμαι σχετικα καλα....εχω βαρυνει πολυ σε αυτη την εγκυμοσυνη δεν ξερω γιατι.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!

Τι κάνετε τσουπρίτσες μου;; σας έπιασε η ζέστη και μείνατε μέσα και γράφατε, βλέπω!!!

Χαίρομαι να διαβάζω νέα σας!!!

Τζαζμίνι, Τιτούλα, Λινεάλ, Ελεάννα & Αγγελική,

να χαίρεστε τα μωράκια σας!!! Πω, πω, περάσανε δύο χρόνια!!!

Δεν το πιστεύω ακόμη... εχθές μιλάγαμε με τη φίλη μου που γέννησε 3 Ιουλίου και με ρώταγε διάφορα για μπιμπερό, αποστειρωτές κλπ και δεν το πίστευα ότι η δικιά μου πιτσιρίκα έχει ξεπεταχτεί, μιλάει, συνεννοείτα κλπ!! Απίθανα είναι!!

καλημερα κοριτσακια μου...

λιωνω απο τη ζεστη...και εχω ενα μηνα ακομα και δεν ξερω πως θα την παλεψω...τα νεα μου ειναι οτι εχω βαρυνει αρκετα και δεν μπορω να κανω πολλα πραγματα...μου ειναι πολυ δυσκολο..δεν μπορω να εξυπηρετησω τον εαυτο μου ποσο μαλλον τους αλλους...δυσκολα σας λεω...ηδη εχουν πρηστει τα ποδια μου...

οσο για το θωμα...η γκρινια παει συννεφο..με εχει τρελανει...δεν καθεται πουθενα θελει να γινει το δικο του και γινεται χαμος οπως καταλαβαινετε...και επειδη δεν μπορω αγκαλιες και τετοια για να τον συμμαζευω καταλαβαινετε τι περναω.....

lineal να χαιρεσαι τον μικρο σου..

jasmini χαιρομαι που περασατε καλα....να ειναι παντα γερα τα αγορακια σου...

Λετάκι μου,

ένας μήνας σκάρτος είναι, θα περάσει!!! Μετά θα είσαι πολύ καλύτερα!!! Σκέψου ότι στην προηγούμενη εγκυμοσύνη πήρες λίγη δόση καύσωνα... τώρα παίρνεις σχεδόν όλη τη δόση, με τεραστια κοιλιά... όσο για τον Θωμάκο, μη νομίζεις, μπορεί και να γκρινιάζει και λόγω των αλλαγών που έρχονται. Είναι, δυστυχώς, φυσιολογικό... το καλύτερο είναι να ασχολείται κάποιος άλλος μαζί του κι εσύ να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς!!

Πάει ο γάιδαρος!!!

αχ ευχαριστω κοριτσια!!!

καλα τι συγκινηση να μεγαλωνει το παιδακι σου!!!

πωπω!!!

τιτουλα να χαιρεσαι και συ την Αφροδιτη!!!

εμεις τελικα καναμε στο σπιτι γενεθλια,

πηγα πρωινη στη δουλεια και το μεσημερι ειχαμε τα πεθερικα μου που δε μπορουσαν να ερθουν απογευμα λογο συγκοινωνιας...

το απογευμα ηρθαν οι δικοι μου,οποτε δε βγηκαμε καθολου!

συνεχεια τον κοιταζω ποσο μεγαλωσε,ποσο αγορακι εχει δειξει και δε το πιστευω.

τι αδυναμια ειναι αυτη που του χουμε εγω και ο μπαμπας του!!!

το παληκαρακι μου το καλο!!!

:))

εν τω μεταξυ η διαιτα χαλασε φυσικα,με τοσα γλυκα,τουρτες και παγωτα φυσικο ηταν και σημερα μπηκα παλι σε προγραμμα.

αμεσως αμεσως 3 κιλα πανω εδειξε η ζυγαρια,αλλα σαν παλια που μαι-στις διαιτες-ξερω πως αυτα θα φυγουν γρηγορα,οποτε δε χαλιεμαι!

καλα η τουρτα στη φωτογραφια φαινεται πεντανοστιμη και πανεμορφη!

εγω η ανεπροκοπη αγοραστη πηρα :D

καλο βραδυ κοριτσια!!!

ααα φιλιοπι μην αγχωνεσαι για το παρτι,ολα θα κυλησουν ομαλως και θα το καταχαρεις;)

Λινεάλ μου,

μπράβο που περάσατε καλά!!! Όσο για τα κιλά, ξέρεις πολύ καλά ότι ισχύει αυτό που είπες: γρήγορα τα πήρες, γρήγορα θα τα χάσεις!!!

images?q=tbn:ANd9GcQkpKSRAkh4xxheCBDrA-gCH55pLsgoOEQjVlLg5XqfdILTm79V

Καλημερούδια!

κερνάω παγωτάκι για τα γενέθλια του Χρηστάκου μου!

μαριλίνα να είσαι κι εσύ πολύχρονη και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

πολύ ωραίο και δροσιστικό το παγωτάκι!! Ευχαριστώ για τις ευχές!!

Να χαίρεσαι τον γιόκα σου!!!

Καλημέρα!!!! Χρόνια πολλά χαρούμενα γενέθλια στα Χρηστάκια που έχουνε και κοντά κοντά γενέθλια! Χρόνια πολλά και στην Μαρίνα! Να είστε ολοι πολύ υγιείς και χαρούμενοι! Πως τα πάτε; Εμείς βάλαμε τα κλιματιστικά! Ναιαιαιαι!!! Δροσούλα!!! Με μέτρο βέβαια πάλι γιατί καραδοκεί η φίλη μας η δεη! Εμείς αυτές τις μέρες έχουμε πολλές επισκέψεις! Ο ένας πάει ο άλλος έρχεται! Μ αρέσει που έχω κόσμο σπίτι μας αν και είναι κουραση! Άντε μέχρι να πάμε κι εμείς διακοπές. Θα πάμε στη γιαγιά μου οικονομικά οικονομικά.. τι να κάνουμε πάνε οι καιροί που πηγαίναν οι έλληνες διακοπές μακριά και για πολλές μέρες....

Φιλλιόπι μου,

στην πρώτη μου εγκυμοσύνη θυμάμαι ότι, παρόλο που ήμουνα στο πρώτο τρίμηνο (9/2 γέννησα τον γιο μου!!) ζεσταινόμουνα απίστευτα!!! Βέβαια, μετά ήρθε η τεράστια κοιλιά ντάλα Ιούλη και κατάλαβα τι θα πεί ζέστη!!!

Όπως τα λες για τις διακοπές!!!

Κι εμείς αν δεν είχαμε εξοχικό τι θα κάναμε, άραγε;;

Τα νέα μας:

Περάσαμε πολύ ωραία, πολύ κουραστικά, τα πιτσιρίκια ξεσάλωσαν, το καταδιασκέδασαν και καθόλου δεν μας έλειψε η Αθήνα ντάλα καύσωνα!! Όχι ότι εκεί δεν είχε ζέστη, αλλα ήτανε σαφώς καλύτερα!!

Έίχαμε όλες τις μέρες συντροφιά ξαδελφάκια, η μικρή μου ξετζούμισε και έφευγε μόνη της (τρελό κυνήγι!!), τον γιο μου δεν τον είδα σχεδόν καθόλου!! Πήγαμε και 4 φορές για μπάνιο και 3 φορές για μπύρα (τις 2 άνευ τέκνων!!).

Στο γυρισμό πέσαμε στο κλείσιμο της εθνικής λόγω της φωτιάς και πήγαμε από την παλιά και αργήσαμε να γυρίσουμε, αλλά δεν πειράζει!!

Ήρθαμε και με πολλές πραμάτιες:

1 κουκλα μπάρμπι που την ψαρέψαμε στη θάλασσα (τυχερή η μικρή μου)

1 ποδηλατάκι τρίκυκλο με πετάλια που προσπαθεί να κάνει

1 νεροχελωνάκι της Αιμιλίας

1 χρυσόψαρο του Βασίλη

Πολλές μελανιές και γρατζουνιές και στα δύο!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλησπέρα!!

Αυτές τις μέρες δεν έχω προλάβει να κανω τίποτα! Εμπλεξα με τις ετοιμασίες της αίτησης για τους παιδικούς και δεν μπήκα να ευχηθώ!!!

Ελλεαννα και Αγγελικουλα να χαίρεστε τους Χρηστακους σας!!! Χιλιοχρονοι να είναι με υγεία χαμογελα και να τους καμαρώσετε και γαμπρούς!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...