Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερούδια!!!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές για την Αιμιλία μου!!!!

Δεν το πιστεύω ότι πέρασαν κιόλας δύο χρόνια!!! τέτοια ώρα γεννιότανε η μικρούλα μου!!! :P:p:p

Αλλά, ρε παιδιά, τι γίνεται με τα τρομερά 2χρονα;; Μου έχει φύγει η μαγκιά αυτές τις μέρες από τη γκρίνια. Εχθές δεν την πάλευα με τίποτα... Μιλάμε γκρίνια... γκρίνια... γκρίνια... για ότι μπορείτε να φανταστείτε: θέλει ότι έχει ο αδελφός της, θέλει να ρίχνει το χυμό στο πάτωμα, θέλει να σβήνει τον υπολογιστή. Όταν της πεις όχι αρχίζει η γκρίνια... Απελπισία...

Το τέλειο ήτανε το βράδυ: "Σέλω κι εγώ σιροπάκι" που έδινα ντεπόν στο μικρό... "Όχι εσύ", "Ουάααααααααααααααααααααααααααααααααααα"... :?:?:?

Ευελπιστώ να είναι καλύτερα τώρα που θα φύγουμε για χωριό... Αύριο ξεκινάμε... Μαζεύω πράγματα, κάνω τούρτα με τα χεράκια μου (εάν μπορέσω θα σας βάλω αργότερα ή αύριο φώτο για αυτό δεν κερνάω σήμερις), καθαρίζω σπίτι... δεν πήγα πάλι καράτε γιατί θέλαμε να πάμε τον μικρό στην παιδίατρο. Γμτ πονάει λίγο η κοιλιά του: η παιδίατρος είπε ότι μάλλον είναι απο την ίωση, να τρώει ελαφρά και ότι εάν επιδεινωθεί πρέπει να πάμε νοσοκομείο... Ελπίζω πως όχι. Βασικά τον έστειλα αφ' ενός γιατί φεύγουμε, οπότε να μας δώσει το πράσινο φως, αφ' ετέρου γιατί φοβήθηκα καμία σκωλεικοειδίτη ή κάτι παρόμοιο... θα δούμε... :|:neutral:

Δεν ξέρω αν θα έρθει κανείς: ο νονός δεν ξέρει αν μπορεί και η φίλη μου για να έρθει θέλει να ξέρει τι γίνεται με τον μικρό, αν είναι καλά!!

Πάντως τουρτίτσα μόνοι μας θα κόψουμε να φάμε!!!:rolleyes::rolleyes:

Λινεάλ μου,

με το καλό να μείνεις έγκυος στο δεύτερο!!! Θα βάλω σε σωστή εφαρμογή τη δίαιτα όταν γυρίσω από διακοπές. Την εβδομάδα αυτή πιστεύω να φτάνει το κυνήγι Αιμιλίας!!! Όσο για τα γενέθλια, να κάνεις αυτό που ευχαριστεί το παιδάκι σου!!! Αυτό κάνω και στα γενέθλια των παιδιών μου και στην δική μου γιορτή: Την είχα πατήσει στην πρώτη γιορτή και τα πρώτα γενέθλια του γιου μου: Όλη μέρα καθάριζα-μαγείρευα κλπ και παραμελούσα το παιδί μου αντί να παίζω μαζί του. Ποτέ ξανά!!! Κάνω λίγα και καλά και μόνο μία μεγάλη γιορτή τον χρόνο για τις γιορτές τους!!! Όσο για την δική μου γιορτή, που συνήθως είναι η αρχή των εκπτώσεων, δεν είχα καμία όρεξη να τρώω τη μέρα μου μαγειρεύοντας κλπ... ειδικά για να έρθει το σόι του άντρα μου (κακία ;)). οπότε απλούστατα έκανα ένα γλυκό για την οικογένεια μου!!!

Λετάκι μου,

θα συμφωνήσω με την Αγγελική: χαλάρωσε τους ρυθμούς σου, απόλαυσε το αντράκι σου, άσε κι εκείνον να σε απολαύσει, γιατί θα υπάρξουν αλλαγές στη ζωή σας!!! Ευχαρίστες μεν, αλλαγές δε!!! Μπράβο το παλικαράκι που τα πάει καλά με τις σταγονίτσες και περιμένουμε νέα από τον γιατρό αύριο!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλη σας μέρα!!!

Μαριλινα χιλιοχρονο το κοριτσάκι σου!! Νυφουλα να την καμαρωσεις!!! Πάντα υγεία να έχει και ευτυχία!!!

Ευχαριστούμε Τζαζ!!!

Η σειρά σας αύριο!!! τι κάνουν τα παλικάρια σου;;

NDPXp3.png eJ01p3.png

Μαριλίνα μου να χαίρεστε το κοριτσάκι σας!!!! Να είναι πάντα καλά κι ευτυχισμένο!!!! Χρόνια πολλά!!!

Εμείς φέτος θα κάνουμε πάρτι και θα καλέσουμε παιδάκια, αλλά την επόμενη μέρα από τα γενέθλια γιατί κι εγώ εκείνη την μέρα θέλω να χαρώ το παιδί μου και όχι να κάνω όλο δουλειές!

Λιτσάκι συγχαρητήρια για τα κιλά!!!!!! Θα μπω κι εγώ να ρίξω μία ματιά σε αυτή τη σελίδα!!

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!

Ωραία περάσαμε εχθές!!! Τα μικρά μου το καταχάρηκαν!! :-P:razz:

Τζασμίνι!!!

η μέρα σας σήμερα!!! Να χαίρεσαι τα διδυμάκια σου!!! Να τα εκατοστήσουν, πάντα γερά και ευτυχισμένα!!! :-P

Λιτσάκι,

μιας και θα λείπουμε τις προσεχείς μέρες και δε νομίζω να έχω πρόσβαση στο ίντερνετ... προκαταβολικά χρόνια πολλά για τον Αποστολάκο σου και γρήγορα να του χαρίσεις αδελφάκι!!! :-P

Είμαι στην δουλειά και δεν παλεύεται!! Σε λίγες ώρες φεύγουμε!!!

Πειράζει να ξεκατινιαστώ λίγο;; εε;; :tongue::tongue:

Πήρε χθες 11:30 το βράδυ η αδελφή του άντρα μου τηλ, αυτή που είχανε πλακωθεί το Πάσχα... Αφ' ενός μάλλον "μας την είπε" που δεν τους καλέσαμε (κανέναν δεν είχαμε καλέσει, όχι μόνον αυτούς) παρ' όλο που δεν πήρανε έγκαιρα για να δούνε εάν κάνουμε γιορτή, αφ' ετέρου άκουσα τον άντρα μου να λέει: "συγνώμη για κάτι που σου είπα στο αυτοκίνητο" και "ούτε εσύ μου ζήτησες συγνώμη για το Πάσχα". Ε, δεν άντεξα, πετάχτηκα και είπα: "από εμένα και τον άντρα της θα ζητήσετε καμία συγνώμη που μας πρίξατε τα νεύρα το Πάσχα;" ο άντρας μου το μεταφέρει (όχι ότι δεν ακούστηκε έτσι που φώναξα :rolleyes:), συμπληρώνω: και μετά ρωτάω τι είπε, "τίποτα" μου απαντάει... Εγώ - αυτή: 1-0. Όχι, για να μη νομίζει ότι αυτοί θα είναι μέλι - γάλα μέχρι... να ξανακάνουνε τα ίδια και να τους ακούμε!!!

Φιλάκια και καλά να περνάτε!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημερούδια!!!!

Τζασμίνι να χαίρεσαι τα διδυμάκια σου! Να είναι πολύχρονα και να τα καμαρώσεις όπως θες!

Καλημερούδια!!!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές για την Αιμιλία μου!!!!

Δεν το πιστεύω ότι πέρασαν κιόλας δύο χρόνια!!! τέτοια ώρα γεννιότανε η μικρούλα μου!!! :P:p:p

Αλλά, ρε παιδιά, τι γίνεται με τα τρομερά 2χρονα;; Μου έχει φύγει η μαγκιά αυτές τις μέρες από τη γκρίνια. Εχθές δεν την πάλευα με τίποτα... Μιλάμε γκρίνια... γκρίνια... γκρίνια... για ότι μπορείτε να φανταστείτε: θέλει ότι έχει ο αδελφός της, θέλει να ρίχνει το χυμό στο πάτωμα, θέλει να σβήνει τον υπολογιστή. Όταν της πεις όχι αρχίζει η γκρίνια... Απελπισία...

Το τέλειο ήτανε το βράδυ: "Σέλω κι εγώ σιροπάκι" που έδινα ντεπόν στο μικρό... "Όχι εσύ", "Ουάααααααααααααααααααααααααααααααααααα"... :?:?:?

χαχαχα! Φόβερα τα καμάρια μας! Κι ο δικός μου αν αναποδιάσει και δεν ξέρει τι θέλει μπορέι να σε βγάλει και εκτός ορίων!!!!

Ευελπιστώ να είναι καλύτερα τώρα που θα φύγουμε για χωριό... Αύριο ξεκινάμε... Μαζεύω πράγματα, κάνω τούρτα με τα χεράκια μου (εάν μπορέσω θα σας βάλω αργότερα ή αύριο φώτο για αυτό δεν κερνάω σήμερις), καθαρίζω σπίτι... δεν πήγα πάλι καράτε γιατί θέλαμε να πάμε τον μικρό στην παιδίατρο. Γμτ πονάει λίγο η κοιλιά του: η παιδίατρος είπε ότι μάλλον είναι απο την ίωση, να τρώει ελαφρά και ότι εάν επιδεινωθεί πρέπει να πάμε νοσοκομείο... Ελπίζω πως όχι. Βασικά τον έστειλα αφ' ενός γιατί φεύγουμε, οπότε να μας δώσει το πράσινο φως, αφ' ετέρου γιατί φοβήθηκα καμία σκωλεικοειδίτη ή κάτι παρόμοιο... θα δούμε... :|:neutral:

Πιστεύω πως είναι ήδη καλύτερα!

Δεν ξέρω αν θα έρθει κανείς: ο νονός δεν ξέρει αν μπορεί και η φίλη μου για να έρθει θέλει να ξέρει τι γίνεται με τον μικρό, αν είναι καλά!!

Πάντως τουρτίτσα μόνοι μας θα κόψουμε να φάμε!!!:rolleyes::rolleyes:

Λίγοι και καλοί, θα το ευχαριστηθήτε καλύτερα!!!

p7050151.jpgscaled.php?server=402&filename=p7050151.jpg&res=landing

Αυτή ήτανε η τούρτα μας!!!

Μαριλίνα πολύ ωραία η τούρτα! Χρυσοχέρα!!!!

Καλημερούδια!!!

Ωραία περάσαμε εχθές!!! Τα μικρά μου το καταχάρηκαν!! :-P:razz:

Και του χρόνου, με υγεία!!!!

Είμαι στην δουλειά και δεν παλεύεται!! Σε λίγες ώρες φεύγουμε!!!

καλό ταξίδι και καλά να περάσετε!

Πειράζει να ξεκατινιαστώ λίγο;; εε;; :tongue::tongue:

Πήρε χθες 11:30 το βράδυ η αδελφή του άντρα μου τηλ, αυτή που είχανε πλακωθεί το Πάσχα... Αφ' ενός μάλλον "μας την είπε" που δεν τους καλέσαμε (κανέναν δεν είχαμε καλέσει, όχι μόνον αυτούς) παρ' όλο που δεν πήρανε έγκαιρα για να δούνε εάν κάνουμε γιορτή, αφ' ετέρου άκουσα τον άντρα μου να λέει: "συγνώμη για κάτι που σου είπα στο αυτοκίνητο" και "ούτε εσύ μου ζήτησες συγνώμη για το Πάσχα". Ε, δεν άντεξα, πετάχτηκα και είπα: "από εμένα και τον άντρα της θα ζητήσετε καμία συγνώμη που μας πρίξατε τα νεύρα το Πάσχα;" ο άντρας μου το μεταφέρει (όχι ότι δεν ακούστηκε έτσι που φώναξα :rolleyes:), συμπληρώνω: και μετά ρωτάω τι είπε, "τίποτα" μου απαντάει... Εγώ - αυτή: 1-0. Όχι, για να μη νομίζει ότι αυτοί θα είναι μέλι - γάλα μέχρι... να ξανακάνουνε τα ίδια και να τους ακούμε!!!

Σωστή!!!!!!!

Φιλάκια και καλά να περνάτε!!!

Κορίτσια σήμερα έχουμε αρκετή και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να μπω και πιό μετά. Γι΄αυτό σας εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο και καλές βουτιές όσες πάτε για μπανάκι!

Φιλιά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλησπέρα σας κορίτσια τι κάνετε; Πως τα πάτε με την ζέστη; Εγώ εδώ δεν την παλεύω μπαίνω μαζί με την Κατερίνα στην παιδική πισίνα να δροσιστώ!!!!

Κυλάνε οι μέρες και τα γενεθλιάκια!!! Χρόνια πολλά στην Αιμιλία!!! Την μέρα των γενεθλίων της μου έκανε νερά το ίντερνετ και δεν με άφηνε να γράψω... όπως και να έχει πολύχρονη να είναι και να τη χαίρεστε Μαριλίνα!!! Καλά η τούρτα πολύ ωραία!!! Είναι η Ντόρα; Εγώ δεν ξέρω το σκέφτομαι ... μάλλον αγοραστή θα πάρουμε γιατί δεν είμαι και για πολλά πολλά....

Τζασμίνι να χαίρεσαι και εσύ τα αντράκια σου! Όπως επιθυμείτε να τα καμαρώσετε!!! Πως πήγαν οι εορτασμοί;;;

Μαριλίνα φτάσαμε στα terrible twos όνομα και πράμα!!! Άμα δεν γίνει και της μικρής μου το δικό της μας ακούει το τετράγωνο. Βέβαια προσπαθούμε να μην την κακομαθαίνουμε και πολύ (δύσκολο! πιο εύκολο να της κάνουμε τα χατήρια) γιατί και με το δεύτερο θα τα βρούμε σκούρα! Το δεύτερο το περιμένουμε με το καλό 2 Φλεβάρη!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και ... άντε η Λέτα γεννάει σε λίγο μην με αφήνετε μόνη μου!!!!!:tongue:

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Γεια σας μανουλιτσες!!!

Jasmini χρόνια πολλά στα αγοράκια σου!!!! Να τα χαίρεστε και να είναι πάντα καλά!!!!

Χρόνια πολλά και στην titoula που γιορτάζει αύριο η Αφροδιτούλα της!!! Να την χαίρεσαι κοριτσάκι, υγεία και αγάπη!!!!

Εμείς ξεκινήσαμε να μοιράζουμε τις προσκλήσεις μας και μπορώ να πω ότι ανυπομονώ!!! Είναι το πρώτο μας παιδικό πάρτι (περσι ήμασταν μόνο μεγάλοι) και χαίρομαι πάρα πολύ!!!

Μαριλίνα μου μπράβο βρε χρυσοχέρα, τέλεια η τούρτα σας!!!!!!!!

Καλημέρα!!!! Ξαναβαζω τη λιστα να την εχουμε φρεσκια!!!!

leta... Θωμάς 02/07/2010

Marilina...Αιμιλία Εμμανουέλα 05/07/2010

Jasmini... Βασίλης & Κοσμάς 06/07/2010

Titoula ... Αφροδίτη 08/07/2010

lineal ... Απόστολος 9/7/2010

Ελεάννα... Χρήστος 16/7/2010

Aggelikι...Χρήστος 17/7/2010

Tinaki... Πέτρος 20/07/2010

Carrie... Λυδία 24/07/2010

Filliopi... Κατερίνα 27/07/2010

Patousaki... Δημήτρης 31/07/2010

Χρονια πολλα και ευτυχισμένα στην Αφροδιτούλα και στον Απόστολο!!! Να σας ζήσουν κορίτσια!!! Πειτε μας πως πανε τα παιδικα παρτυ; Εχω αγωνια για το δικό μας!!!!!! Αχ αχ πως περασαν δυο χρόνια!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

Καλό μεσημέρι φιλενάδες!

Μπήκα να πω χρόνια πολλά στον Αποστολάκο σου Λίτσακι! Να είναι χιλιόχρονος!

Έχω πολύ δουλειά, ίσως μπορέσω να μπω αργότερα και να διαβάσω νέα σας!

Φιλιά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλησπέρα!!

Σας ευχαριστούμε πολυ για τις ευχές σας!!

Κάναμε παρτυ εχθές σε έναν παιδότοπο και περάσαμε πολυ ωραία! Κούραση βέβαια αρκετή αλλα σήμερα είμαστε χαλαρα!

Titula να χαίρεσαι την Αφροδιτουλα σου! Να είναι χιλιοχρονη και να την καμαρωσεις όπως ποθεις!

Lineal να χαίρεσαι κι εσυ τον Αποστολακο σου και να τον καμαρωσεις και γαμπρουλη!!

Marilina η τουρτα τέλεια!!! Μπράβο σου!!

Τα νεα μας τα ίδια, τα μικρα ζωηρεύουν πολυ και συνέχεια τα κυνηγαω! Πέφτει και πολυ ξύλο.... Θα βάλω και φωτο απο τα γενέθλια να μας δείτε όσες θέλετε!

Φιλακια!!

RKdwp3.png

καλημερα κοριτσακια μου...

λιωνω απο τη ζεστη...και εχω ενα μηνα ακομα και δεν ξερω πως θα την παλεψω...τα νεα μου ειναι οτι εχω βαρυνει αρκετα και δεν μπορω να κανω πολλα πραγματα...μου ειναι πολυ δυσκολο..δεν μπορω να εξυπηρετησω τον εαυτο μου ποσο μαλλον τους αλλους...δυσκολα σας λεω...ηδη εχουν πρηστει τα ποδια μου...

οσο για το θωμα...η γκρινια παει συννεφο..με εχει τρελανει...δεν καθεται πουθενα θελει να γινει το δικο του και γινεται χαμος οπως καταλαβαινετε...και επειδη δεν μπορω αγκαλιες και τετοια για να τον συμμαζευω καταλαβαινετε τι περναω.....

lineal να χαιρεσαι τον μικρο σου..

jasmini χαιρομαι που περασατε καλα....να ειναι παντα γερα τα αγορακια σου...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...