Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια μου....

χθες καναμε το χειρουργειο..ο μικρος ειναι μια χαρα σημερα....ζοριστηκα αρκετα χθες....δεν περνουσε η ωρα οσο ηταν στο χειρουργειο....μετα για καμια ωρα εκλαιγε οταν ομως κατεβηκε και περπατησε ηρεμησε...βεβαια σαν κανονικος ταλιμπαν μειναμε αξεχαστοι στον νοσοκομειο μιας και βγαλαμε και τον ορο μονοι μας....τωρα εχει κοκκινα ματακια που τον τσουζουν και πρεπει να τον βαζουμε σταγονες που ειναι το ειναι και το πιο δυσκολο κομματι και δεν μπορουμε δυο ατομα να τον κουμανταρουμε....

δεν μπορουσα να μπω γιατι ο γιατρος μας απαγορευσε να βλεπουμε τηλεοραση για να μην βλεπει ο μικρος και να μην χρησιμοποιουμε η/υ μπροστα....οποτε θα μπαινω οποτε κοιμαται....

κατα τα αλλα ειμαστε καλα...την δευτερα εχω το ντοπλερ και εχει γενεθλια και ο μικρος και θα του κανουμε ενα μικρο παρτι μονο με την οικογενεια

λιτσακι να χαιρεσαι τον μικρο.

τινακι να χαιρεσαι τον πετρο..

καλα να περασετε...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδια!

letaki να χαίρεσαι τον Θωμάκο σου! Νά είναι χιλιόχρονος και πάντα ευτυχισμένος!

Με το καλό να έρθει και το νέο μέλος στην οικογένειά σας!

Το Σάββατο έκανα το πρώτο μου μπάνιο! Καλή η θάλασσα αλλά μου πήρε λίγο χρόνο να προσαρμοστώ!!!

Το απόγευμα πάω για βαφή γιατί η άσπρη ρίζα έχει κάνει για τα καλά την εμφάνισή της!

Αυτά για την ώρα!

Φιλιά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα!!!

Λινεάλ,

να χαίρεσαι τον Αποστολάκο σου (καθυστερημένα!!)

Λετάκι,

να χαίρεσαι τον Θωμάκο σου και με το καλό να κάνεις το ντόπλερ σήμερα!! Ευτυχώς όλα καλά πήγαν στην επεμβασούλα!!!

Τζασμίνι,

συγχαρητήρια για τα κιλά και για τον θηλασμό!!! Κι εμείς πριν από κάνα μήνα σταματήσαμε (σκάρτο) το βραδινό!!! Λίγο ζορίστηκε στην αρχή, ζήταγε το "μαμ", τώρα συνήθισε!!! Βρε Τζασ, χημική δίαιτα;; δεν είναι και ότι καλύτερο... ξανασκέψου το...

Αγγελική μου,

καλή ανανέωση σήμερα!! Κι εγώ θα πάω αύριο για μανικιούρ-πεντικιούρ και δεν έχω κόψει νύχια και με ενοχλούν...

Τινάκι,

να χαίρεσαι τον Πετράκο σου!!

Κι εμείς δεν θα κάνουμε τίποτα το σπουδαίο στα γενέθλια, μιας και φεύγουμε την επομένη. τουρτίτσα από τα χέρια της μαμάς, ντιλίβερι, μάλλον θα έρθουν οι νονοί και ίσως η φιλενάδα μας να παίξουνε... κανείς άλλος...

Ωραίο πράγμα το τριημεράκι... άλλος άνθρωπος γύρισα... Παίξαμε, κολυμπήσαμε, πήγαμε παιδότοπο!! Η μικρή μου γοργόνα καταχάρηκε τη θάλασσα, κολυμπάει με το "μακαρόνι" πλέον και λέει συνέχεια "μόνη μου". Αλλά δεν την αφήνουμε δευτερόλεπτο από τα μάτια μας, γιατί έχει τύχει πολλές φορές να "μπατάρει"...

Εχθές πήγαμε και σε γενέθλια, 1 το βράδυ γυρίσαμε σπίτι μετά από κρασιά και μπύρες!! Ακόμα έχω χανγκόβερ...

Φιλάκια!!!!!!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Kαλησπέρα σας κορίτσια μου! Καλό μήνα με το καλό μπήκαμε στον μήνα γενεθλίων των ζουζουνιών μας!

Χρόνια πολλά στον εορτάζοντα Θωμά!!!! Περάστικα σας επίσης να είναι και με το καλό και το αδερφάκι να έρθει στον κόσμο!!

Επίσης χρόνια πολλά και σε όσους είχαν ονομαστική γιορτή! Πετράκο και Αποστολάκο να σας χαίρονται!!!!!

Τι κάνετε; Πολύ καιρό διαβάζω τα νέα σας αλλά δεν μένει ρε γμτ χρόνος πολύς για να σας πω τα νέα μας! Το Κατερινάκι μας μεγάλωσε πολύ μας τρελαίνει με τις σκανταλιές της και τα λόγια της! Μα ώρες ώρες λέμε που τα βρίσκει και τα λέει!!! Περιμένουμε και νέο ζουζουνάκι πλέον και έτσι η μικρή μας θα έχει αντεφάκι!!! Όλα καλά προς το παρόν αλλά πιο ζόρικο το βλέπω το νέο μέλος με αναγούλες και αδιαθεσίες... τελοσ παντων ας μεγαλώνει καλά και δεν πειράζει!

Αχ πολύ χαίρομαι που φτάνουν τα γενέθλια... θέλω να της κάνω πάρτυ στην αυλή... για να δούμε τι θα καταφέρουμε! Μην αρχίζω να μουρμουρίζω πως τα κάνανε ε;;;; Φιλάκια σας θα προσπαθήσω να τα λέμε συχνότερα... ρε παιδί μου νομίζω το χω ξαναπεί .... αχ αχ :oops:

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου...

ευχαριστω πολυ για τις ευχες...περασαμε πολυ ωραια στο παρτι του μικρου χθες...δεν μπορω να το πιστεψω οτι περασανε 2 χρονια...

ο θωμας με την επεμβαση πηγαινει καλα...θα παμε την παρασκευη στο γιατρο να μας πει..

οσο για τον μπεμπη εκανα το ντοπλερ χθες και ολα ειναι μια καλα...εφτασε αισιως τα 2220 ο κυριος...

filiopi συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη και με το καλο....ακουτε οι αλλες???αντε βαλτε εμπρος....χαχαα

και εμενα στην αρχη ηταν πιο δυσκολη αλλα τωρα ειναι μια χαρα...να μπαινεις συχνοτερα ακους???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε; Πολύ καιρό διαβάζω τα νέα σας αλλά δεν μένει ρε γμτ χρόνος πολύς για να σας πω τα νέα μας! Το Κατερινάκι μας μεγάλωσε πολύ μας τρελαίνει με τις σκανταλιές της και τα λόγια της! Μα ώρες ώρες λέμε που τα βρίσκει και τα λέει!!! Περιμένουμε και νέο ζουζουνάκι πλέον και έτσι η μικρή μας θα έχει αντεφάκι!!! Όλα καλά προς το παρόν αλλά πιο ζόρικο το βλέπω το νέο μέλος με αναγούλες και αδιαθεσίες... τελοσ παντων ας μεγαλώνει καλά και δεν πειράζει!

Με το καλό, Φιλλιόπι μου!!!!!!!!!!!! Αυτά είναι πάντοτε υπέροχα νέα!!!!!!!!!!!!

Αχ πολύ χαίρομαι που φτάνουν τα γενέθλια... θέλω να της κάνω πάρτυ στην αυλή... για να δούμε τι θα καταφέρουμε! Μην αρχίζω να μουρμουρίζω πως τα κάνανε ε;;;; Φιλάκια σας θα προσπαθήσω να τα λέμε συχνότερα... ρε παιδί μου νομίζω το χω ξαναπεί .... αχ αχ :oops:

Ως ακατάστατη μάνα δύο παιδιών, έχω να πω το εξής: ποτέ το σπίτι μου δεν είναι φτιαγμένο!!! Σε γενικές γραμμές κάνουνε ότι θέλουνε με την εξής έννοια: αφήνω τη μικρή να τρώει μόνη της κι ας τα κάνει όλα χάλια (τα φτιάχνω μετά)!!

Όσο για τη γιορτή, να μην ανησυχείς για το τι θα γίνει και να αφήσεις τους άλλους να τα κάνουνε!! το σποράκι στην κοιλίτσα σου θέλει ξεκούραση αυτόν τον καιρό, στο πρώτο τρίμηνο!!

Να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου!! Αλήθεια, πότε με το καλό το περιμένετε;;

καλημερα κοριτσακια μου...

ευχαριστω πολυ για τις ευχες...περασαμε πολυ ωραια στο παρτι του μικρου χθες...δεν μπορω να το πιστεψω οτι περασανε 2 χρονια...

ο θωμας με την επεμβαση πηγαινει καλα...θα παμε την παρασκευη στο γιατρο να μας πει..

οσο για τον μπεμπη εκανα το ντοπλερ χθες και ολα ειναι μια καλα...εφτασε αισιως τα 2220 ο κυριος...

filiopi συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη και με το καλο....ακουτε οι αλλες???αντε βαλτε εμπρος....χαχαα

και εμενα στην αρχη ηταν πιο δυσκολη αλλα τωρα ειναι μια χαρα...να μπαινεις συχνοτερα ακους???

Λετάκι μου,

όλα καλά και για τα δύο σου αγοράκια!!!!!!!!!! Τέλειος ο μπέμπης!!! Ολόκληρο αντράκι θα βγει!!!!!!!!!!!

Περιμένουμε νέα του Θωμάκου την Παρασκευή!!!!!!!!!!

Το βάλτε μπρος κάνω ότι δεν το άκουσα!!! Αν και πολύ θα ήθελα ένα τρίτο μωράκι (σσσσςςς μην ακούσει ο άντρας μου, που το θέλει πιο πολύ από μένα)!!

Σήμερα η κολλητή μου γέννησε το πρωί την κορούλα της!!! Όλα καλά, αλλά, δυστυχώς, μάλλον δεν θα πάω να τη δω γιατί ο γιος μου ανέβασε πυρετό το πρωί... μάλλον από τον ήλιο χθες και την κούραση είναι, αλλά δεν το διακινδυνεύεις με νεογέννητο...

Δεν πειράζει, θα τη δω όταν γυρίσω από τις διακοπές μου!!!!!!!! Έχουμε όλον τον καιρό να χαρούμε την μπεμπούλα!!!!!!!!!!!!!

Στο μεταξύ, η φίλη μου που κρατάει και τα δύο κυριολεκτικά τα έχει παίξει!! Της βγάζουνε το λάδι...

Μάλλον θα φύγω νωρίτερα γιατί δεν θα την παλέψει...

Αγγελική μου, τι γίνεται;; που είσαι;; Μείνατε μόνοι με τον αντρούλη σου και τριγυρνάτε;;

Φιλάκια σε όλες!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρααααα!!!!

Εφτασε ο μήνας μας ε κορίτσια??? Το σκέφτομαι και νιώθω λες και θα τον γεννήσω σε λίγες μέρες... Κι όμως έχουν περάσει σχεδόν δύο ολόκληρα υπέροχα χρόνια από τότε... Τι συγκινητικό....

Λιτσάκι να χαίρεστε τον Αποστολάκο σας!!!!

Λετάκι χρόνια πολλά και στον Θωμάκο σου!!! Χαίρομαι πραγματικά πάρα πολυ που πήγαν όλα καλά με το χειρουργείο!!!! Και που τα καλά συνεχίζονται με την εξέτασή σου!!!

Μαριλίνα μου με το καλό μεθαύριο και για την Αιμιλία σου, αλλά θα προσπαθήσω να μπω και να σου ευχηθώ σωστά εκείνη την ημέρα!!!

Filiopi μου συγχαρητήρια και από εδώ για το νινάκι σας!!!!! Με το καλό!!!

Εμείς είμαστε καλά, αλλά ο μικρός δεν με αφήσει με τίποτα να κάτσω λίγο άνετα στον υπολογιστή, γι'αυτό και αργό να γράψω!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας για τον Πετράκο μου!!!!!!!!

Όλος ο μήνας μια γιορτή! Ας τον απολαύσουμε!!!!!!!!!!!!!

Παρούσα κι εγώ!!!

FilioPi πολύ χάρηκα με την εγκυμοσύνη σου! Τελειόμηνη να είναι και με όσο το δυνατό λιγότερες αδιαθεσίες!

Λετάκι μπράβο για το Θωμάκο που αναρρώνει καλά και για το νινί που μεγαλώνει στην κοιλίτσα!

Όσο για νέα εγκυμοσύνη δεν θα πάρω! Μου αρκούν τα δύο! Αυτά να τα ακούν όσες έχουν μόνο ένα!!!!

Μαριλίνα να ζείσει η μπεμπούλα της φίλης σου! Να το προσέξεις με τον πυρετό γιατί έχω ακούσει και από άλλα παιδάκια που ανεβάζουν και ίσως είναι καμία ιωσούλα!

Όσο για το ότι δεν δίνω τακτικό παρόν, αυτό οφείλεται πρώτον στο ότι ξεκίνησαν οι άδειες και είμαστε λίγοι στην δουλειά και δεύτερον στο ότι, ναι το έχουμε ρίξει στις βόλτες με τον άντρα μου!!!

tinaki όσο ήταν ο μικρός στο σπίτι δεν υπήρχε περίπτωση να μπω ίντερνετ με τίποτα! Με το βλέπει το λαπτοπ φωνάζει ¨ντιντιντεπ ντίντιντεπ¨ ίντερνετ δηλαδή για να του βάλει η κόρη μου τραγούδια στο γιου ντιούμπ!

Και δεν θέλει να ακούσει ότι κι ότι, αλλά Μποσέ, δηλαδή Μπιγιονσέ!!!!!

Αυτά το ολίγα για την ώρα κορίτσια! Πάω να συνεχίσω την δουλειά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερούδια!!!!!!!!!

Καλημέρααααα!!!!

Εφτασε ο μήνας μας ε κορίτσια??? Το σκέφτομαι και νιώθω λες και θα τον γεννήσω σε λίγες μέρες... Κι όμως έχουν περάσει σχεδόν δύο ολόκληρα υπέροχα χρόνια από τότε... Τι συγκινητικό....

Μαριλίνα μου με το καλό μεθαύριο και για την Αιμιλία σου, αλλά θα προσπαθήσω να μπω και να σου ευχηθώ σωστά εκείνη την ημέρα!!!

Εμείς είμαστε καλά, αλλά ο μικρός δεν με αφήσει με τίποτα να κάτσω λίγο άνετα στον υπολογιστή, γι'αυτό και αργό να γράψω!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας για τον Πετράκο μου!!!!!!!!

Όλος ο μήνας μια γιορτή! Ας τον απολαύσουμε!!!!!!!!!!!!!

Γεια σου, Τινάκι!!

Ναι, αυτός είναι ο μήνας των ζουζουνιών μας!!!

Καλέ, δεν το πιστεύω ότι πέρασαν δύο χρόνια!!! Τα καλά μου!!!

Τινάκι, κι εμένα δεν με αφήνει πολύ στον υπολογιστή!!!

Παρούσα κι εγώ!!!

Μαριλίνα να ζείσει η μπεμπούλα της φίλης σου! Να το προσέξεις με τον πυρετό γιατί έχω ακούσει και από άλλα παιδάκια που ανεβάζουν και ίσως είναι καμία ιωσούλα!

Όσο για το ότι δεν δίνω τακτικό παρόν, αυτό οφείλεται πρώτον στο ότι ξεκίνησαν οι άδειες και είμαστε λίγοι στην δουλειά και δεύτερον στο ότι, ναι το έχουμε ρίξει στις βόλτες με τον άντρα μου!!!

tinaki όσο ήταν ο μικρός στο σπίτι δεν υπήρχε περίπτωση να μπω ίντερνετ με τίποτα! Με το βλέπει το λαπτοπ φωνάζει ¨ντιντιντεπ ντίντιντεπ¨ ίντερνετ δηλαδή για να του βάλει η κόρη μου τραγούδια στο γιου ντιούμπ!

Και δεν θέλει να ακούσει ότι κι ότι, αλλά Μποσέ, δηλαδή Μπιγιονσέ!!!!!

Αυτά το ολίγα για την ώρα κορίτσια! Πάω να συνεχίσω την δουλειά!

Αγγελική μου,

την καλύτερη δουλειά κάνετε!!!

Εμείς ετοιμάζουμε σπίτι & πράγματα για αναχώρηση καθώς και γενέλια μικρής (άκρως οικογενειακά!!!).

Μίλησα με την παιδίατρο χθες, λόγω του ότι ο μικρός παραπονέθηκε 3 φορές για πονοκέφαλο και μου είπε ότι κυκλοφορεί ίωση των 2-3 ημερών. Ούτε σήμερα πήγε σχολείο και μάλλον ούτε αύριο θα πάει, για να είμαστε έτοιμοι να φύγουμε για το χωριό την Παρασκευή!!! Το ξέρω ότι θα κουραστώ, αλλά τουλάχιστον θα ξεφύγουμε λίγο!!!

Εχθές πήγα και έφτιαξα νύχια - άλλος άνθρωπος έγινα.

Όσον αφορά το ίντερνετ: "να δούμε τη δαχαρένια το κάιπ" Μετάφραση: "Να δούμε τη Ζαχαρένια στο Σκάιπ"... πολλά έμαθε η κόρη μου!!!

Εχθές το ξενυχτήσαμε λίγο (οι μεγάλοι, όχι τα παιδιά): Ήρθε ένας δευτεροξάδελφος του άντρα μου που έχει προβλήματα και μιλάγαμε με το Αμέρικα: Αυτός παντρεύτηκε ελληνίδα με πράσινη κάρτα, στην Αμερική γεννήθηκε ο γιος του το 2002, τον πιάσανε δύο φορές παράνομα στην Αμερική και έφαγε ποινή 20 χρόνων (να μην ξαναπάει εκεί) που ίσως να μειωνότανε. Το παιδί γύρισε στην Ελλάδα με τη μαμά, η μαμά έφευγε συχνά πυκνά για Αμέρικα να μη χάσει την πράσινη κάρτα και, εν ολίγοις, πριν από 3 χρόνια έφυγε για τα καλά, έβγαλε διατροφή για το παιδί (χωρίς διαζύγιο), το πήρε και φύγανε... Τώρα το παιδί βρίσκεται στα χέρια της πρόνοιας, λέει ότι το χτυπούσε, τον μπαμπά δεν τον αφήνουνε να πάει, να παραστεί στη δίκη και να διεκδικήσει να φέρει το παιδί πίσω στην Ελλάδα και είναι να σκάσει... Μιλάγαμε χθες με τη δικηγόρο στην Αμερική, αλλά δεν φαίνεται φως στο τούνελ... κι όχι τίποτα άλλο: κρίμα το παιδάκι... Εντάξ' κωλοπαιδαρίνι είναι, δε λέω, από τα πολύ άτακτα παιδάκια... αλλά τώρα είναι σε ανάδοχη οικογένεια, περνάει χάλια και δεν μπορεί να γυρίσει στον μπαμπά που του έχει αδυναμία, γιατί αυτός τον μεγάλωσε...

να δω αν θα πάω σήμερα τελικά καράτε...

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας κοριτσια...ι θα ηθελα αν δεν σας κανει κοπος να με ψηφισετε στο παρακατω λινκ.......φιλια πολλα στα μωρακια σας...

(η ξανθουλα με το κοριτσακι αγκαλια ειμαι)

http://oriflameworldtour.com/index.php?ln=GR⊂=3&page=1

φιλιοπι!!!συγχαρητηρια κοπελα μου!!!αντε με το καλο!!!

αχ αντε να χασω τα ρημαδοκιλα και βαζω κι εγω μπροστα,ζηλευω τρελα!!!

κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες σας,να στε καλα!!!

αγγελικη να χαιρεσαι το μπαμπα σου-καθυστερημενα

τινακι να χαιρεσαι τον μικρο σου-παλι καθυστερημενα

λετακι εγινε δυο ο θωμακος ε;να τον χαιρεσαι,να ναι παντα καλα και με υγεια να τον χαιρεσαι και περαστικα!ευτυχως ολα καλα!!!

μαριλινα να χαιρεσαι το κοριτσακι σου κοπελα μου!να ναι καλα επισης και με υγεια!βασικο αγαθο!!!

ειναι ο μηνας μας αυτος κοριτσια και εχουμε πολλα παρτυ!!!

εγω δε ξερω αν κανω γενεθλια,θελω να τα περασουμε οι τρεις μας καπου,βασικα ηθελα να παμε στο λουνα παρκ με τον μικρο,αλλα δε ξερω αν συμφωνει ο νικος.

κλεινω και παω για υπνο,ειναι αργα,να στε ολες καλα και χαρηκα που διαβασα και απο πιο παλια κοριτσια που λιγο τις χασαμε!

μας εχουν φαει οι υποχρεωσεις :(

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

καλημερα

μαριλινα να χαιρεσαι την κορακλα σου.....θα κανετε τιποτα σημερα??

τα νεα μας....ειμαστε μια χαρα...ο θωμακος τα παει καλα με τις σταγονες..αυριο θα παμε στο γιατρο να μας δει και βλεπουμε τι θα κανουμε...ο μπεμπης ειναι καλα..εχω αραια και που συσπασεις πραγμα που δεν το ειχα στο θωμα..δεν ηταν τοσο εντονες σε αυτον ειναι....

σε λιγο θα ντυθουμε να παμε να πιουμε ενα καφε...πλεον ειμαστε αυτοκολλητακια αλλα μου αρεσει πολυ γιατι μου ειχε λειψει...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα!

Μαριλίνα να χαίρεσαι την Αιμιλία Εμμανουέλα σου! Να τα εκατοστήσει και να την καμαρώσεις όπως θες!

Λίτσα σε ευχαριστώ για τις ευχές σου για τον μπαμπά μου! Σαράντα μέρες δεν κρατάει η γιορτή? Μέσα είσαι λοιπόν!

Λετάκι μου περάσατε καλά στην χθεσινή σας βόλτα? Απόλαυσε τις στιγμές με τον Θωμάκο σου όσο είναι καιρός, γιατί με τον ερχομό του μπεμπάκου θα αλλάξουν οι ρυθμοί σας!

Αυτά κορίτσια για την ώρα!

Φιλιά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...