Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσαρες μου...εδω και εγω λιωνω απο τη ζέστη.....ο Θωμάς είναι καλα αλλα έχει γεμίσει σπυρακια,έχει ακόμα διαρροια και δεν τρώει και τιποτα...ετρεχα στον παιδιατρο το πρωι...μου είπε να μην ανησυχω είναι ο ιός ο συγκεκριμένος έτσι.....έδωσε και αίμα και βρέθηκε με χαμηλά λευκά αιμοπεταλια και αίματοκριτη απο την ίωση μάλλον...όπως καταλαβαίνετε αναβάλλαμε και την επέμβαση μέχρι να συνέλθει...έχω μια εβδομάδα που κάθομαι και δεν μπορω να πω οτι ξεκουραστηκα....

Εσείς καλα είστε?????

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδια και καλή εβδομάδα!!!

Σήμερα φυτοζοώ, είμαι σαν ζόμπι κλπ κλπ!!!

Λετάκι μου,

περαστικά στον Θωμάκο... θα κάνετε την επεμβασούλα πριν γεννήσεις, τελικά;; όσο για την ξεκούραση σκέψου τα παρακάτω:

1. Συσσωρευμένη κούραση (εγκυμοσύνη + παιδί + ζέστη + δουλειά απαιτητική)

2. Συσσωρευμένες δουλειές (πλυντήρια κλπ για τον μπέμπη)

3. Άγχος για το Θωμάκο + που αρρώστησε

4. Ζέστη...

Ε, αυτά φτάνουν... πιστεύω σε 1-2 εβδομάδες θα ξεκουραστείς... για να ετοιμαστείς για τον επόμενο γύρο... :tongue::tongue: περίπου πότε θα γεννήσεις;;

Αγγελική μου,

πήγατε στην Εύβοια; γυρίσατε; ήσαστε τα δυο σας;; τυχερούλααααα!!!!!!!!!!

Να ξεκινήσω από την προ ολίγων λεπτών ξεφτίλα: το τικεράκι του βάρους μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν το έχω κάνει update για 80 μέρες... :oops::oops::oops: Και που το έκανα τι κατάλαβα;; Έχω πάρει, έχω χάσει, έχω ξαπανάρει... χάλια μαύρα από το μέτωπο δίαιτα...

Εμείς είχαμε κλασικά ένα γεμάτο ΣΚ:

Παρασκευή το πάρκο φλοίσβου με τη γιαγιά και την ξαδέλφη μου με τον γιόκα της!!! Επιπλέον, να ετοιμάζω τα πράγματα της επόμενης μέρας, να φροντίζω το σπίτι ούτως ώστε να μην γυρίσουμε σε στάβλο κλπ κλπ...

Σάββατο πρωί καμάρωσα τον γιο μου στην καλοκαιρινή γιορτή!!! Κουκουβάαααα!!!!!

το παιδάκι μου το ετοίμαζα να το πάω σχολείο (γιατί εκεί τα μαζεύουνε και τα πηγαίνουνε με πούλμαν στη Λεόντειο που είναι η γιορτή) και μου λέει: "Μαμά, θα έρθετε να με δείτε;;" αχ, το καλό μου!!!

Η μικρή μας κάθισε στην αρχή στο θέατρο, αλλά στη συνέχεια πηγαίναμε και βόλτες... Συγκινήθηκα εις διπλούν: πρώτα και καλύτερα γιατί κατάλαβα ότι το αντράκι μου μεγάλωσε και δεύτερον γιατί σκέφτηκα ότι του χρόνου θα είναι και το μικράκι μου εκεί πάνω...

Μετά φύγαμε για Σούνιο, πήγαμε παραλία μέχρι τις 8:30 κλασικά, ήρθανε φιλαράκια, καθίσαμε, παίξανε τα παιδιά, πολυ καλά!!!

Εχθές πήγαμε πρωί κι απόγευμα για μπάνιο, ήρθε κι ο νονός της μικρής και ήρθε και η γιαγιά!!! Φύγαμε κατά τις 11 (μιας και ψάχναμε το αιωνίως εξαφανισμένο πορτοφόλι του μπαμπά μας!! :rolleyes:) και φτάσαμε Αθήνα στις 12 με στάσεις για σουβλάκι στο χέρι (κόψεν λόρδεν) και για τη μικρούλα μου που έκανε εμετό :(. Και σήμερα βήχει πολυ γμτ... Μάλλον κρύωσε...

Σήμερα λέω Ε-ΠΙ-ΤΕ-ΛΟΥΣ να πάω καράτε!!! Καιρός μου είναι!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

γεια σας κοριτσακια μου...

τελικα και το να εισαι στο σπιτι δεν ειναι ευκολη υποθεση.....με εχει τρελανει ο μικρος....

ολη την ωρα θελει την προσοχη επανω του και αν δεν την δωσεις κλαιει και χτυπιεται...

την επεμβαση υπαρχει ενα ενδεχομενο να την κανουμε την παρασκευη εξαρταται απο την γενικη αιματος την πεμπτη....

σημερα θα παω στην γιατρο και θα την ρωτησω σιγουρα ποτε θα γεννησω....

και η ζεστη δεν βοηθαει καθολου ομως....ουφ...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπέρα και από μένα!

Από χθες το βράδυ που επιστρέψαμε από Ευβοια είμαστε Home alone με τον άντρα μου στο σπίτι!

Οοοοοοχι μην πάει ο νου σας στο πονηρό γιατί είμαστε και οι δύο κομμάτια από την χθεσινή επιστροφή στις 1 το βράδυ! Μέχρι να φάμε κάτι πήγε 1.30, ξυπνήσαμε 7 για δουλειά οπότε το απόγευμα που επιστρέψαμε ξεραθήκαμε και οι δύο μέχρι τις 8!

Τώρα έχω βάλει και μαγειρεύω για αύριο μελιτζάνες στον φούρνο.

Λετάκι περαστικά στον Θωμάκο σου! και μην αγχώνεσαι!

μαριλίνα όλες κουκουβάγιες γινόμαστε για τα ζουζούνια μας! Περαστικά στην μικρή! Πήγες τελικά καράτε?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

καλησπερα κοριτσια τι κανετε;

διαβασα τα νεα σας,χαιρομαι που ειστε καλα,

εγω εδω σκαω απο τη ζεστη και δε μπορω,δεν αντεχω.

εχω χασει 15 κιλα,ειμαι τοσο χαρουμενη,εχουμε τη κυριακη βαφτισια της ανηψιας μου και επιτελους θα μπω σε ενα φορεμα που ηθελα.

φυσικα θελω κι αλλα να χασω,αλλα κι αυτα μεχρι τωρα μια χαρα ειναι!

τη κυριακη που ψηφιζαμε,μας τρακαραν.

πηγαμε στο χωριο του αντρα μου και παρκαρε στην-τεραστια-αυλη του σχολειου.ειχε μονο 2-3 παρκαρισμενα αμαξια ακομα.

ο μικρος πισω κοιμοταν,εγω μπροστα στη θεση του συνοδηγου.

μπροστα αριστερα,ενας κανει οπισθεν να ξεπαρκαρει για να φυγει.

και τον βλεπω να ερχεται και σκεφτομαι "ε δε μπορει μας εχει δει."

αλλα οχι,μας χτυπησε πολυ δυνατα και μας εκανε μεγαλη ζημια.

τρομαξα παρα πολυ,ο μικρος ξυπνησε τρομαγμενος,αλλα ειμαστε μια χαρα.

σημερα το πηραμε το αυτοκινητο,αλλα δωσαμε εμεις τα χρηματα να γινει,μεχρι να ερθουν τα λεφτα της ασφαλειας.

οποτε δωσαμε 1400 ευρω και μας πονεσε πολυ...

και σκεφτομαι δηλαδη αν πισω επαιζε κανα παιδακι,εχει και κουνιες εκει-αυτος θα το πατουσε στανταρ.

ουτε κοιτουσε πισω του και πηγαινε τοσο γρηγορα που συνηθως στην οπισθεν παμε και λιγο πιο αργα...

αφηστε τα,τα σκεφτομαι και νευριαζω με τετοιους ασυνειδητους.

αλλα τελος καλο ολα καλα

το σαββατο ο αποστολακος γιορταζει και 9 ιουλιου εχουμε γενεθλια!!!

πωπω,ειμαι τοσο χαρουμενη που μεγαλωνει ο μικρος μου!!!

σημερα τον ρωτουσα: ποσο κανει 1 και 1

και απαντουσε ντιο και εδειχνε με τα δαχτυλα 2

τον ρωτουσα 2 επι 1;

φυσικα η απαντηση ντιο

4-2;

ντιο

8 δια 4;

ντιο

τι γελιο ριξαμε,φυσικα μονο ντιο λεει ειναι ο αγαπημενος του αριθμος

χαχαχαχαχα

να στε καλα κοριτσια μου και να προσεχετε πολλα φιλια στα παιδακια σας!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

α μαριλινα δες απο που κανω διαιτα: www.dietup.gr μαρεσει παρα πολυ γιατι βαζω εγω τις τροφες που θελω να φαω και αυτο,αναλογα τα κιλα και το υψος σε βγαζει τη ποσοτητα.ειναι πανευκολο και το κανω 4 μηνες τωρα,και τα χω χασει τα κιλα στο χαλαρο και τρωω απο γυρους μεχρι και παγωτα.

δηλαδη τα παντα.εχεις 5 γευματα τη μερα και για βραδυ μπορεις να φας μεχρι και μακαρονια καρμποναρα,αλλα με συνταγη με λιγες θερμιδες που στη δινει το σαιτ.

γενικα εχει πολλες συνταγες με παραλαγες που μπορεις να κανεις με πιο λιγες θερμιδες!

δοκιμασε το θα το ευχαριστηθεις πιστευω :wink:

1zNmp2.png

Καλημερούδια!!!!!!!!!!!

γεια σας κοριτσακια μου...

τελικα και το να εισαι στο σπιτι δεν ειναι ευκολη υποθεση.....με εχει τρελανει ο μικρος....

ολη την ωρα θελει την προσοχη επανω του και αν δεν την δωσεις κλαιει και χτυπιεται...

την επεμβαση υπαρχει ενα ενδεχομενο να την κανουμε την παρασκευη εξαρταται απο την γενικη αιματος την πεμπτη....

σημερα θα παω στην γιατρο και θα την ρωτησω σιγουρα ποτε θα γεννησω....

και η ζεστη δεν βοηθαει καθολου ομως....ουφ...

έτσι είναι, μωρέ, τα μωράκια!!! Η δικιά μου ούτε που αναρωτιέται που είναι ο αδελφός της... απολαμβάνει την αποκλεστική προσοχή μας!!!

Καλησπέρα και από μένα!

Από χθες το βράδυ που επιστρέψαμε από Ευβοια είμαστε Home alone με τον άντρα μου στο σπίτι!

Οοοοοοχι μην πάει ο νου σας στο πονηρό γιατί είμαστε και οι δύο κομμάτια από την χθεσινή επιστροφή στις 1 το βράδυ! Μέχρι να φάμε κάτι πήγε 1.30, ξυπνήσαμε 7 για δουλειά οπότε το απόγευμα που επιστρέψαμε ξεραθήκαμε και οι δύο μέχρι τις 8!

Τώρα έχω βάλει και μαγειρεύω για αύριο μελιτζάνες στον φούρνο.

Λετάκι περαστικά στον Θωμάκο σου! και μην αγχώνεσαι!

μαριλίνα όλες κουκουβάγιες γινόμαστε για τα ζουζούνια μας! Περαστικά στην μικρή! Πήγες τελικά καράτε?

Έλα, βρε, που να πάει το μυαλό μας.... όχι για την πρώτη μέρα τουλάχιστον... από αύριο βλέπετε!!! ;);)

Αχ, περιμένω κι εγώ την εβδομάδα που θα είμαι μόνη μου!!!

καράτε πήγα και ίσως να πάω και σήμερα. Αλλά, ρε παιδιά, κάποια στιγμή στην κυριολεξία έσταζα ιδρώτα... είχε τρελή ζέστη...

καλησπερα κοριτσια τι κανετε;

διαβασα τα νεα σας,χαιρομαι που ειστε καλα,

εγω εδω σκαω απο τη ζεστη και δε μπορω,δεν αντεχω.

εχω χασει 15 κιλα,ειμαι τοσο χαρουμενη,εχουμε τη κυριακη βαφτισια της ανηψιας μου και επιτελους θα μπω σε ενα φορεμα που ηθελα.

φυσικα θελω κι αλλα να χασω,αλλα κι αυτα μεχρι τωρα μια χαρα ειναι!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είσαι απίθανη!!!!!!!!!!!!!!!!

τη κυριακη που ψηφιζαμε,μας τρακαραν.

πηγαμε στο χωριο του αντρα μου και παρκαρε στην-τεραστια-αυλη του σχολειου.ειχε μονο 2-3 παρκαρισμενα αμαξια ακομα.

ο μικρος πισω κοιμοταν,εγω μπροστα στη θεση του συνοδηγου.

μπροστα αριστερα,ενας κανει οπισθεν να ξεπαρκαρει για να φυγει.

και τον βλεπω να ερχεται και σκεφτομαι "ε δε μπορει μας εχει δει."

αλλα οχι,μας χτυπησε πολυ δυνατα και μας εκανε μεγαλη ζημια.

τρομαξα παρα πολυ,ο μικρος ξυπνησε τρομαγμενος,αλλα ειμαστε μια χαρα.

σημερα το πηραμε το αυτοκινητο,αλλα δωσαμε εμεις τα χρηματα να γινει,μεχρι να ερθουν τα λεφτα της ασφαλειας.

οποτε δωσαμε 1400 ευρω και μας πονεσε πολυ...

και σκεφτομαι δηλαδη αν πισω επαιζε κανα παιδακι,εχει και κουνιες εκει-αυτος θα το πατουσε στανταρ.

ουτε κοιτουσε πισω του και πηγαινε τοσο γρηγορα που συνηθως στην οπισθεν παμε και λιγο πιο αργα...

αφηστε τα,τα σκεφτομαι και νευριαζω με τετοιους ασυνειδητους.

αλλα τελος καλο ολα καλα

:evil::evil::evil::evil::evil:

Σε κάτι τέτοιους πρέπει να το παίρνουνε το δίπλωμα... δεν ήτανε ότι απλά σας ακούμπησε, σας έκανε μεγάλη ζημιά...

το σαββατο ο αποστολακος γιορταζει και 9 ιουλιου εχουμε γενεθλια!!!

πωπω,ειμαι τοσο χαρουμενη που μεγαλωνει ο μικρος μου!!!

Ξεκίνησαν τα δεύτερα γενέθλιά μας!!!!!!!!!!! Ναιαιαιαιαι!!!!!!!!!!!! Θα ψάξω να βρω το πινακάκι!!!

σημερα τον ρωτουσα: ποσο κανει 1 και 1

και απαντουσε ντιο και εδειχνε με τα δαχτυλα 2

τον ρωτουσα 2 επι 1;

φυσικα η απαντηση ντιο

4-2;

ντιο

8 δια 4;

ντιο

τι γελιο ριξαμε,φυσικα μονο ντιο λεει ειναι ο αγαπημενος του αριθμος

χαχαχαχαχα

να στε καλα κοριτσια μου και να προσεχετε πολλα φιλια στα παιδακια σας!

α μαριλινα δες απο που κανω διαιτα: www.dietup.gr μαρεσει παρα πολυ γιατι βαζω εγω τις τροφες που θελω να φαω και αυτο,αναλογα τα κιλα και το υψος σε βγαζει τη ποσοτητα.ειναι πανευκολο και το κανω 4 μηνες τωρα,και τα χω χασει τα κιλα στο χαλαρο και τρωω απο γυρους μεχρι και παγωτα.

δηλαδη τα παντα.εχεις 5 γευματα τη μερα και για βραδυ μπορεις να φας μεχρι και μακαρονια καρμποναρα,αλλα με συνταγη με λιγες θερμιδες που στη δινει το σαιτ.

γενικα εχει πολλες συνταγες με παραλαγες που μπορεις να κανεις με πιο λιγες θερμιδες!

δοκιμασε το θα το ευχαριστηθεις πιστευω :wink:

Εννοείς ότι έχασες τα 15 κιλά σε 4 μήνες;;; Μπήκα και την είδα... έχει πολύ πλούσια γεύματα. είναι πολύ ενδιαφέρουσα!!! Για πες λεπτομέρειες και θα την δοκιμάσω σίγουρα!!! :rolleyes::rolleyes:

NDPXp3.png eJ01p3.png

Ενημέρωσα και την λίστα των γενεθλίων των ζουζουνιών μας!

leta... Θωμάς 02/07/2010

Marilina...Αιμιλία Εμμανουέλα 05/07/2010

Jasmini... Βασίλης & Κοσμάς 06/07/2010

Titoula ... Αφροδίτη 08/07/2010

lineal ... Απόστολος 9/7/2010

Ελεάννα... Χρήστος 16/7/2010

Aggelikι...Χρήστος 17/7/2010

Tinaki... Πέτρος 20/07/2010

Carrie... Λυδία 24/07/2010

Filliopi... Κατερίνα 27/07/2010

Patousaki... Δημήτρης 31/07/2010

Τη βρήκα!!!!!!!!!!!

Αγγελική, μόλις διαπίστωσα ότι ο γιος σου έχει γενέθλια τη μέρα της γιορτής μου!!!!!!!!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλημερα κοριτσακια μου...

lineal επαθα πλακα...συγχαρητηρια κουκλα μου....και εγω θα μπω μετα την γεννα...

χθες πηγαμε και ο μπεμπης ειναι μια χαρα....μαλλον 9-10/8 θα μπουμε....

πλησιαζουν και τα γενεθλια ναι....

πως περασε και αυτος ο χρονος εεε???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημερούδια στα γρήγορα!!!!!!!

Τι κάνετε;;

Λετάκι μου,

πέρασε αυτός ο χρόνος δε λες τίποτα...

Χμμμ... κι εγώ πρέπει να μπω κατεπειγόντως... Η χελώνα κάπου θα είχε φτάσει τώρα!!!

τουλάχιστον δρόσισε λίγο και πρέπει να είσαι καλύτερα!!!!

Φεύγουμε σήμερις για Σούνιο, οπότε θα σας ξαναδώ από Δευτέρα!!!

Καλό Σαββατοκύριακο!!!!!!!!!

Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Δρόσισε λιγάκι! Νέα δεν έχω να σας πω, πέρα από το ότι πλένω και σιδερώνω ρούχα των παιδιών που είχαν μείνει από την προηγούμενη εβδομάδα, για να τους τα πάω αύριο.

Λιτσάκι μπράβο βρε θηρίο! 15 κιλά είναι πολύ καλά!

Όσο για το τρακάρισμα τι να πω? Ευτυχώς που δεν χτυπήσατε εσείς!

Σας έκανε τουλάχιστον δήλωση ότι φταίει για να πάρετε τα λεφτά σας?

Μαριλίνα καλά να περάσετε στο Σούνιο! Και ναι, ο γιός μου έχει γεννηθεί ανήμερα στην γιορτή σου και μάλιστα Σάββατο!

Λετάκι πριν 2 χρόνια ετοιμαζόσουν να γεννήσεις τον Θωμάκο και σήμερα περιμένεις τον ερχομό νέου μέλους! Με το καλό κορίτσι μου!

Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να μπω αύριο από την δουλειά καθώς είναι τέλος εξαμήνου κι αυτό σημαίνει επιπλέον συμφωνίες για εμάς! Σας εύχομαι λοιπόν καλό σαββατοκύριακο και καλές βουτιές σε όσες πάνε για μπανάκι!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

πωπω απο 2 ιουλιου δηλαδη ξεκιναμε;

ποτε περασε ο χρονος,αφηστε,γενικα ποτε περασαν τα 2 χρονια απορω!

σε 4 μηνες απο 20 φλεβαρη μεχρι και σημερα εχω χασει ακριβως 15 κιλα!

με την διαιτα αυτη.

κανεις εγγραφη-ειναι δωρεαν-βαζεις τα στοιχεια σου

και σε βγαζει μια φορμα 7 ημερων προγραμμα,το οποιο μπορεις να αλλαξεις το μενου και να βαλεις ο,τι θες εσυ,φυσικα απο επιλογες που αυτο σε δινει.

ειναι πανευκολο και εγω τα γραφω σε χαρτι γιατι δεν εχω ακομα εκτυπωτη να τα εκτυπωνω.

τα κολλαω πανω στο ψυγειο και απο τοτε που την ξεκινησα δε ξανα αναρωτηθηκα τι φαγητο να μαγειρεψω αυριο!

σε δινει και συνταγες και τα παντα!

καθε εβδομαδα οποτε μπαινεις να γραψεις το μενου σου,βαζει και τα κιλα που εισαι για να σε βγαλει το προγραμμα αναλογω τις διατροφικες σου αναγκες.

καντε το κοριτσια θα το ευχαριστηθειτε τοσο πολυ!!!

εγω εχω ακομα 5 να φτασω τα -20!!!

αχ ειμαι πολυ χαρουμενη και περηφανη για μενα!!!

και προπαντως τα χασα τρωγοντας βρε παιδια!!!

λες και σε διαφημιση παιζω νομιζω χαχα

να σας πω και τα νεα μου, το σαββατο γιορταζει ο αποστολακος και τη κυριακη εχουμε τα βαφτισια της ανηψουλας μου!

ειπα να παω να κανω το μαλλι μου,αλλα δε ξερω αν θα τα καταφερω γιατι ο νικος τελικα δουλευει εκεινη τη μερα οποτε θα δουμε...

τι αλλα νεα;

τα ιδια,σπιτι δουλεια και αποστολος,το τριπτυχο,

καθε πρωι βγαινω με το καροτσι βολτα,περπαταω τουλαχιστον μια ωρα,με τετοια ζεσταρα,λουτσα γυρναω στον ιδρωτα...πωπω δεν υποφερεται,αλλα ευτυχως εχει μια δυο μερες μας κανει λιγη δροσια!

αυτα για σημερα,παω για υπνο,καληνυχτα κοριτσια!!!

1zNmp2.png

Γεια σας κοριτσακια!!! Τι κάνετε;;

Έχω καιρο να μπω αλλα με τρέχουν τα ζουζουνια μου όλη μέρα... Απίστευτη ενέργεια και ζωηράδα έχουν τα γλυκα μου!!!

Lineal μπράβο σου για τα κιλα που εχασες!! Κι εγω είμαι σε διαιτα μόνο που κανω χημική γιατι βιαζομαι, το κατάλαβα λίγο αργά ότι πρέπει να κανω.... Έχω χάσει 5 κιλα σε δυο εβδομάδες και συνεχίζω..

Κοψαμε και τον θηλασμο με την αφορμή έναρξης της δίαιτας....

Για Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουμε λέμε κι εμείς παιδικο...εφόσον μας πάρουν με το προγραμμα του ΕΣΠΑ.

Τα νεα μας είναι ότι πλέον τραγουδάμε μιλάμε και λέμε σχεδόν τα πάντα, εκτός και αν έχουμε νευρακια οπότε μόνο γκρινιάζουμε χωρίς να καταλαβαινομαστε...

Τώρα Ψάχνομαι και για το παρτυ.. Ακόμα δεν το πιστεύω ότι κλείνουμε τον δεύτερο χρόνο..μα πως περνάει έτσι ο καιρός...

Απ΄ ότι είδα στις 2 του μηνός ξεκινούν τα πρώτα γενέθλια! Τι ωραία!!

RKdwp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα έχω σηκωθεί με έναν ελαφρύ πονοκέφαλο και ψιλοζαλίζομαι. Και η μέρα μου στην δουλειά θα είναι μακρυά! Και στο καπάκι ταξίδι για να πάμε να δούμε τα παιδιά! Ήδη χαπακώθηκα!!!!

Λίνεαλ με έβαλες στην πρίζα έτσι ωραία που την παρουσιάζεις την δίαιτα! Θα μπω κι εγώ μήπως ξεκινήσω!

Λοιπόν, χρόνια πολλά στον Πετράκο της tinaki! Πολύχρονος να είναι κορίτσι μου!

Επειδή δεν προβλέπεται να μπω αύριο θα πω χρόνια πολλά για τον Αποστολάκο σου Λιτσάκι! Να τον χαίρεσαι! Έχει και το ίδιο όνομα με τον μπαμπά μου!

Αυτά κορίτσια για την ώρα!

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλες, αν δεν τα ξαναπούμε!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...