Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!

εχω πηξει στη ζεστη και δεν αντεχω αλλο,θελω επειγοντως διακοπες.αλλα πρεπει να περιμενω τον αυγουστο,θα παρουμε 2 βδομαδουλες...αντε να δουμε ομως και που θα παμε;καπου κοντα σιγοτυρα για λιγες μερες...

αγγελικη τι ωραια που κανατε τη γιορτη στο σχολειο και γω συγκινηθηκα,στανταρ θα εκλαιγα κιολας.και σιγουρα θα κλαψω οταν θα παει πρωτη μερα σχολειο ο μικρος.αφου το σκεφτομαι και συγκινουμαι...

μαριλινα η κοπελα το ηξερα οτι της το δανεισες ή νομιζε της το χαρισες;

κριμα ομως ρε συ τωρα σιγα μη βρεθει,κριμα που θα το εδινες στη φιλη σου και θα ηταν μεγαλο οικονομικο αλαφρωμα για εκεινη.

εγω κανενα νεο δεν εχω,τον εγραψα τελικα σε δημοσιο παιδικο σταθμο,τωρα περιμενω μετα τις εκλογες να βγει το προγραμμα του εσπα.

στην εφορια θα πληρωσουμε 42 ευρω!

πωπω πως ανακουφιστηκα οταν με το ειπε ο νικος!

αλλα και πως να πληρωναμε παραπανω;σαμπως εχουμε και τπτ;

νυσταζω και παω για υπνο,να χετε αυριο μια ομορφη ημερα,φιλια!!!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλό απόγευμα!

Δυό μέρες τώρα δεν έχω καταφέρει να πάρω ανάσα στην δουλειά! Και δυστυχώς το καλοκαίρι είναι μπροστά καθώς και οι άδειες :confused::confused::confused:

Σας γράφω δυό λόγια για την χθεσινή γιορτή της κόρης μου στο σχολείο που ήταν και η τελευταία της στο δημοτικό. Τα συναισθήματα ανάμεικτα! Χαρά γιατί μεγαλώνει το παιδί μου και το βλέπω να γίνεται μία δεσποινίδα και συγκίνηση μεγάλη που αφήνει πίσω την παιδική αθωώτητα και μπαίνει σιγά σιγά στον κόσμο των ενηλίκων!

Ανοίξανε λοιπόν το μπαούλο των αναμνήσεων στο σχολείο και παίξανε παιχνίδια σχεδόν ξεχασμένα σήμερα όπως το <<Αλάτι χοντρό>>, << Μέλισσα, μέλισσα>>, <<Τυφλόμυγα>> και πολλά άλλα!

Στην συνέχεια κάνανε κι ένα χορευτικό τα κορίτσια με ένα σύγχρονο τραγούδι ενώ τα αγόρια χόρεψαν την ¨Ρόζα¨ που είχε τραγουδήσει ο Μητροπάνος!

Στο τέλος φώναξαν συνθήματα για το σχολείο τους και τους δασκάλους τους!

Αυτά τα ολίγα για την ώρα! Δουλεύω μέχρι τις 7 σημέρα οπότε και ευελπιστώ να βρω χρόνο να διαβάσω ότι έχετε γράψει!

Φιλιά!

Πω, πω, τι λες... εδώ εγώ συγκινήθηκα που θυμήθηκα τα παλιά παιχνίδια, πόσο μάλλον εσύ!!! Θα είχα σπαταλήσει ένα πακέτο χαρτομάντηλα σίγουρα!!! Βάλε καμία φώτο!!! Εννοώ στα άλμπουμ που έχουμε εδώ!!!

Εγώ σκέφτομαι ότι το αντράκι μου μεγαλώνει και του χρόνου πάει νηπιαγωγείο. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει, γιατί θα πάει στον παιδικό σταθμό που πήγαινε, αλλά... είναι μία εξέλιξη!!!

Εσείς Γυμνάσιο;;; Πω, πω!!!

μαριλίνα έχω εγώ ένα βρεφικό καρεκλάκι αυτοκινήτου που το είχα για τον Χρήστο. Αν δεν έχεις βρει κάποιο άλλο πάρε με τηλέφωνο να σου το δώσω!

Είσαι σίγουρη, Αγγελική μου;;

Θα σε πάρω τηλ, αν είναι!! Η κοπέλα είναι της απολύτου εμπιστοσύνης, δεν το συζητάω, και γεννάει 2 Ιουλίου το πιο πιθανόν... την κολλητή μου που ρώτησα το έχει χάσει και η κουνιάδα μου το έχει δώσει... οι άλλοι που ξέρω ή το χρειάζονται για τους ίδιους ή για φίλους τους...

γεια σας κοριτσια!

εχω πηξει στη ζεστη και δεν αντεχω αλλο,θελω επειγοντως διακοπες.αλλα πρεπει να περιμενω τον αυγουστο,θα παρουμε 2 βδομαδουλες...αντε να δουμε ομως και που θα παμε;καπου κοντα σιγοτυρα για λιγες μερες...

Εγώ, να σου πω, σαν καλή μάνα, θέλω τα παιδάκια μου να πάνε διακοπές... περιμένω πως και πως ή να στείλω τα παιδιά μου με τη γιαγιά στο Σούνιο και την φίλη μου που κρατάει τη μικρή ή τον Αύγουστο που θα τα έχει μόνος ο μπαμπάς... μπας και ξεκουραστώ λίγο κι εγώ η μάνα... :tongue::tongue:

αγγελικη τι ωραια που κανατε τη γιορτη στο σχολειο και γω συγκινηθηκα,στανταρ θα εκλαιγα κιολας.και σιγουρα θα κλαψω οταν θα παει πρωτη μερα σχολειο ο μικρος.αφου το σκεφτομαι και συγκινουμαι...

Ναι, είναι μεγάλη συγκίνηση... Τη θυμάμαι. Το παιδάκι μου έξω από την πόρτα της πολυκατοικίας, με την τσάντα του στον ώμο, να τον βγάζω φωτογραφίες και να σκέφτομαι ότι είναι οι πρώτες ώρες που θα περάσει σε άλλο περιβάλλον, μακριά από το σπίτι του, χωρίς μαμά, μπαμπά, γιαγιά κλπ... Στιγμές απείρου κάλους, λέμε!!! Να του πάρεις κανένα παραμυθάκι για την πρώτη μέρα στο σχολείο... λένε ότι βοηθάνε...

μαριλινα η κοπελα το ηξερα οτι της το δανεισες ή νομιζε της το χαρισες;

κριμα ομως ρε συ τωρα σιγα μη βρεθει,κριμα που θα το εδινες στη φιλη σου και θα ηταν μεγαλο οικονομικο αλαφρωμα για εκεινη.

Το ήξερε ότι της το δάνεισα... :evil::evil::evil::evil: Αφού ο άντρας της της είπε να με ρωτήσει, αυτή θεώρησε δεδομένο ότι δεν το θέλω...

εγω κανενα νεο δεν εχω,τον εγραψα τελικα σε δημοσιο παιδικο σταθμο,τωρα περιμενω μετα τις εκλογες να βγει το προγραμμα του εσπα.

στην εφορια θα πληρωσουμε 42 ευρω!

πωπω πως ανακουφιστηκα οταν με το ειπε ο νικος!

αλλα και πως να πληρωναμε παραπανω;σαμπως εχουμε και τπτ;

νυσταζω και παω για υπνο,να χετε αυριο μια ομορφη ημερα,φιλια!!!

Κι εμείς το μόνο που έχουμε είναι το αυτοκίνητο (φορντ φιέστα, μην φανταστείτε). Βέβαια δεν δίνουμε ενοίκιο κλπ... Αλλά μας έχει βγει 1800 να δώσουμε...

Α, εχθές είχαμε σόου στη βιοιατρική... είχα κλείσει ραντεβού 4:30 για έναν υπέρηχο μήτρας και ήθελε 1,5 ώρα πριν 6 ποτήρια νερό... τους ρωτάω "τα ραντεβού τηρούνται;;" "Ναι" μου απαντάνε. Πάει 4:50, τίποτα εννοείται, εγώ πιέζομαι πολύ και πάω στην κιουρία εκεί:

- τι ώρα θα με πάρουνε;;

- ξέρετε, προηγούνται κι άλλοι.

- ναι, αλλά εγώ ρώτησα αν τηρούνται τα ραντεβού, αλλιώς να έπινα λίγο αργότερα το νερό.

- ο κύριος εκεί είχε στις 3:30 ραντεβού.

- εμένα αν με αφήσετε μία ώρα θα σφουγγαρίζετε μετά.

- καλά, καθίστε και θα δούμε

- λυπάμαι, δεν μπορώ να κάτσω έτσι που είμαι...

και της μπαστακώνομαι μπροστά της. Αρκετά μακριά για να μην μπορεί να μου κάνει παρατήρηση, ούτε να ενοχλώ τους άλλους, αλλά και αρκετά κοντά για να ενοχλώ την ίδια...

Σε 5' με φωνάξανε. Ξεμπέρδεψα, πήγα σε ένα άλλο τμήμα για παπ τεστ, γύρισα και ο καημένος ο παππούλης ακόμη περίμενε... :rolleyes::rolleyes:

Τελικά η γκρίνια πιάνει κάποιες φορές...

Αυτά που λέτε για σήμερα!!

Λείπει ο προϊστάμενος και έχουμε λίγο άνεση!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλό μεσημέρι!

Χτες είχα άδεια για να πάω να πάρω τους βαθμούς και το απολυτήριο της κόρης μου από το δημοτικό.

Οι δάσκαλοι όμως της έκτης τάξης είχαν φτιάξει μία μικρή αποχαιρετιστήρια γιορτούλα για τα παιδιά που αφήνουν τα δημοτικό!

Έμεινα και την είδα και βγήκα από το σχολείο με μάτια κόκκινα από το κλάμα!

Ξεκίνησαν προβάλοντας μας καταρχήν ένα βίντεο για την ενδοσχολική βία που έιχαν φτιάξει τα παιδιά της τάξης της κόρης μου. Ήταν πολύ καλό και εκεί μούσκεψε το πρώτο χαρτομάντηλο!

Μας είπε η δασκάλα της πως θα το ανεβάσει στο youtube, οπότε και θα σας κοινοποιήσω τον σύνδεσμο να το δείτε.

Μετά ακολούθησαν δύο τραγούδια που είπαν τα παιδιά το ¨Αχ Ελλάδα σ΄αγαπώ¨ του Ρασούλη και το ¨Χρώμα δεν αλάζουνε τα μάτια¨ του Γεράσιμου Ανδρεάτου. Εδώ τα χαρτομάντηλα έγιναν δύο γιατί το 2ο τραγούδι τυχαίνει να είναι και από τα αγαπημένα μου!

Μόλις τελείωσαν τα τραγούδια πρόβλήθηκε ένα βίντεο με φωτογραφίες των παιδιών από όλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς που περιλάμβανε στιγμές τους από εκδρομές, εκδηλώσεις αλλά και στιγμιότυπα από το μάθημα στην τάξη τους. Μουσική υπόκρουση έιχε το τραγούδι ¨Φιλαράκια¨των ΟΝΕ.

Εδώ τελείωσε το πρώτο πακέτο χαρτομάντηλα!!!!

Στην συνέχεια τα παιδιά σηκώνονταν, όποια ήθελαν, και έλεγαν δύο λόγια αποχαιρετισμού στους συμμαθητές τους. Σηκώθηκε και η δικιά μου η οποία αποκάλεσε τους συμμαθητές της αδέρφια της! Καταχειροκροτήθηκε και εγώ έχασα άνοιγα ήδη το δεύτερο πακέτο χαρτομάντηλα!!!

Εν ολίγης αυτά έζησα κι εγώ κι εγώ και το παιδί μου χτες το πρωί! Δεν μπορώ να σας περιγράψω περισσότερα γιατί ήδη είμαι έτοιμη να βάλω ξανά τα κλάματα και είμαι και στην δουλειά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Καλησπέεεεεερα!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κάνετε κοριτσάκια?

χάθηκα ε?

δεν προλαβαίνω καθόλου να μπω....η Αφροδιτούλα μεγαλώνει και ζωηρεύει!!!!! Δεν την προλαβαίνω....!!!!

Εσείς τι κάνετε? Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Λέτα μου με το καλό να έρθει και το μωράκι σου!!!

Δεν ξέρω πότε θα ξαναμπω.

Φιλάκια πολλά σε όλες τις μανούλες και στα παιδάκια σας!!!!!

487Yp3.png

cYn6p3.png

καλημερα κοριτσακια μου...

και επισημως εχω αδεια...ναι ναι απο αυριο σπιτι μαζι με τον ταλιμπαν μου...να δω πως θα τον κουμανταρω....κοριτσια εχουμε μεγαλο προβλημα...ο θωμας βαραει ολα τα παιδακια και πραγματικα δεν ξερω τι να κανω...υποθετω οτι ειναι επειδη ελειπα ωρες απο το σπτι επειδη ερχεται το μωρο ειδε και κανα 2 παιδακια να το κανουν και το κανει συνεχεια....δεν μπορω να τον παω πουθενα ουτε στα ανιψια μου τα βαραει ολα....φανταζομαι τωρα που θα κατσω να ηρεμησει λιγο....

η εγκυμοσυνη παει καλα...εχω φουσκωσει και δεν το εχω καταλαβει....αυτη η εγκυμοσυνη κυλησε γρηγορα...δεν προλαβαινω να την χαρω...

την παρασκευη θα κανουμε και την επεμβαση του θωμα στα ματακια και εχω μεγαλη αγωνια....δεν θα περασει ευκολα αυτη η μερα....το μονο που ζητησα ειναι να ειμαι μαζι του μεχρι να κοιμηθει και να ειμαι κοντα του οταν ξυπνησει μακαρι να ημουν και μεσα στην επεμβαση....

αυτα τα νεα...σας φιλω...

τιτουλα ελπιζω να εισαι καλα....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημερούδια!!

Δεν ξέρω την δική σας άποψη για τα αποτελέσματα των εκλογών.

Η δική μου, πάντως, είναι:

:(:shock::evil::(:shock::evil::(:shock::evil:

Δεν θα σχολιάσω περισσότερα...

Καλό μεσημέρι!

Χτες είχα άδεια για να πάω να πάρω τους βαθμούς και το απολυτήριο της κόρης μου από το δημοτικό.

Οι δάσκαλοι όμως της έκτης τάξης είχαν φτιάξει μία μικρή αποχαιρετιστήρια γιορτούλα για τα παιδιά που αφήνουν τα δημοτικό!

Έμεινα και την είδα και βγήκα από το σχολείο με μάτια κόκκινα από το κλάμα!

Άχου, τι μας περιμένει!!!

Ξεκίνησαν προβάλοντας μας καταρχήν ένα βίντεο για την ενδοσχολική βία που έιχαν φτιάξει τα παιδιά της τάξης της κόρης μου. Ήταν πολύ καλό και εκεί μούσκεψε το πρώτο χαρτομάντηλο!

Μας είπε η δασκάλα της πως θα το ανεβάσει στο youtube, οπότε και θα σας κοινοποιήσω τον σύνδεσμο να το δείτε.

Να το βάλεις. Και πολύ ωραία η ιδέα της δασκάλας και σίγουρα επίκαιρη τώρα που θα πάνε στο γυμνάσιο τα παιδάκια!!

Μετά ακολούθησαν δύο τραγούδια που είπαν τα παιδιά το ¨Αχ Ελλάδα σ΄αγαπώ¨ του Ρασούλη και το ¨Χρώμα δεν αλάζουνε τα μάτια¨ του Γεράσιμου Ανδρεάτου. Εδώ τα χαρτομάντηλα έγιναν δύο γιατί το 2ο τραγούδι τυχαίνει να είναι και από τα αγαπημένα μου!

Οι επιλογές ήτανε πολύ επιτυχημένες... ότι πρέπει για να ενισχυθεί η χαρτομαντηλοβιομηχανία!! Η αλήθεια είναι ότι την πρώτη επιλογή την καταλαβαίνω πιο πολύ, η δεύτερη είναι όντως για συγκίνηση...

Μόλις τελείωσαν τα τραγούδια πρόβλήθηκε ένα βίντεο με φωτογραφίες των παιδιών από όλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς που περιλάμβανε στιγμές τους από εκδρομές, εκδηλώσεις αλλά και στιγμιότυπα από το μάθημα στην τάξη τους. Μουσική υπόκρουση έιχε το τραγούδι ¨Φιλαράκια¨των ΟΝΕ.

Εδώ τελείωσε το πρώτο πακέτο χαρτομάντηλα!!!!

Τουλάχιστον θα σας δώσουνε καμία κόπια από αυτό το βίντεο;; Θα ήτανε τέλειο αναμνηστικό!!!

Στην συνέχεια τα παιδιά σηκώνονταν, όποια ήθελαν, και έλεγαν δύο λόγια αποχαιρετισμού στους συμμαθητές τους. Σηκώθηκε και η δικιά μου η οποία αποκάλεσε τους συμμαθητές της αδέρφια της! Καταχειροκροτήθηκε και εγώ έχασα άνοιγα ήδη το δεύτερο πακέτο χαρτομάντηλα!!!

... το οποίο γρήγορα αντικαταστάθηκε από το τρίτο, ε;; πραγματικά συγκινητικά λόγια από ένα 11χρονο... ελπίζω να είναι με πολλά από αυτά τα παιδάκια του χρόνου πάλι μαζί...

Εν ολίγης αυτά έζησα κι εγώ κι εγώ και το παιδί μου χτες το πρωί! Δεν μπορώ να σας περιγράψω περισσότερα γιατί ήδη είμαι έτοιμη να βάλω ξανά τα κλάματα και είμαι και στην δουλειά!

Καλησπέεεεεερα!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κάνετε κοριτσάκια?

χάθηκα ε?

δεν προλαβαίνω καθόλου να μπω....η Αφροδιτούλα μεγαλώνει και ζωηρεύει!!!!! Δεν την προλαβαίνω....!!!!

Εσείς τι κάνετε? Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Λέτα μου με το καλό να έρθει και το μωράκι σου!!!

Δεν ξέρω πότε θα ξαναμπω.

Φιλάκια πολλά σε όλες τις μανούλες και στα παιδάκια σας!!!!!

Καλά να είσαι Τιτούλα-σίφουνα κι εσύ και το κοριτσάκι σου!!!!!

καλημερα κοριτσακια μου...

και επισημως εχω αδεια...ναι ναι απο αυριο σπιτι μαζι με τον ταλιμπαν μου...να δω πως θα τον κουμανταρω....κοριτσια εχουμε μεγαλο προβλημα...ο θωμας βαραει ολα τα παιδακια και πραγματικα δεν ξερω τι να κανω...υποθετω οτι ειναι επειδη ελειπα ωρες απο το σπτι επειδη ερχεται το μωρο ειδε και κανα 2 παιδακια να το κανουν και το κανει συνεχεια....δεν μπορω να τον παω πουθενα ουτε στα ανιψια μου τα βαραει ολα....φανταζομαι τωρα που θα κατσω να ηρεμησει λιγο....

Ελπίζω πως τώρα θα αλλάξει η ψυχολογία σου και θα είσαι πολύ καλύτερα!! Θα αφιερώσεις και λίγο χρόνο στον Θωμάκο, μιας και μετά θα έχεις και τον μπέμπη να ασχολείσαι...

Όσο για το ότι βαράει τα παιδάκια, να σου πω, όταν το κάνει η κόρη μου σε μένα, της λέω ότι δεν είναι σωστό και της γυρίζω την πλάτη, ότι και καλά δεν της μιλάω... Να σου πω τι θα σκεφτόμουνα: μιας και είναι λίγο μικρός: Επειδή καταλαβαίνουνε πολλά, κι ας είναι μικρά, θα τον πήγαινα (συνεννοημένη εννοείται) στα ξαδελφάκια (που είναι και συγγενείς) ή στις κούνιες. Εξαρτάται που περνάει πιο καλά και δεν θα ήθελε να φύγει. Εάν έριχνε την πρώτη θα τον προειδοποιούσα: είναι κακό, αν το ξανακάνεις, θα φύγουμε. Και θα του εξηγούσα γιατί δεν πρέπει να βαράμε τα παιδάκια. Εάν το ξανάκανα θα τον έπαιρνα και θα φεύγαμε. Εάν είναι σαν τον δικό μου, θα χτυπιότανε (κοινώς όταν το έκανα μία φορά από τις κούνιες, έγκυος εγώ και 3 ετών ο γιος μου, γιατί έφτυνε τα παιδάκια, είπα του άντρα μου να έρθει να μας πάρει, δεν την πάλευα...). Πάντως, τώρα που το λες, είχε βγάλει και ο δικός μου μία επιθετικότητα όταν ήμουνα έγκυος στη μικρή...

η εγκυμοσυνη παει καλα...εχω φουσκωσει και δεν το εχω καταλαβει....αυτη η εγκυμοσυνη κυλησε γρηγορα...δεν προλαβαινω να την χαρω...

έτσι είναι τα καημένα τα δεύτερα... δεν τα χαίρεσαι πολύ, δεν χαίρεσαι την εγκυμοσύνη, πιο παραμελημένα κλπ...

την παρασκευη θα κανουμε και την επεμβαση του θωμα στα ματακια και εχω μεγαλη αγωνια....δεν θα περασει ευκολα αυτη η μερα....το μονο που ζητησα ειναι να ειμαι μαζι του μεχρι να κοιμηθει και να ειμαι κοντα του οταν ξυπνησει μακαρι να ημουν και μεσα στην επεμβαση....

Καλή επιτυχία στην επέμβαση του Θωμάκου. Με λέιζερ θα γίνει;; θα τον πάρετε αμέσως να φύγετε, ε;;

αυτα τα νεα...σας φιλω...

τιτουλα ελπιζω να εισαι καλα....

Εμείς πήγαμε με τη γιαγιά Σούνιο το ΣΚ. Λόγω των ανέμων η θάλασσα δεν ήτανε καλή και το Σάββατο το απόγευμα τη βγάλαμε στον παιδότοπο. Μια χαρά παίξανε τα παιδάκια μου, δεν ενόχλησαν καθόλου τη μανούλα!! Ούτε καν η μικρή μου!!

Οι φωτιές ήτανε, ευτυχώς, μακριά μας, αν και ήμουνα σε μία επιφυλακή...

Πάντως αλλάξαμε παραστάσεις και το Σούνιο πάντοτε με ηρεμεί...

Πίσω στο μαντρί τώρα!!

Φιλάκια!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλό μεσημέρι!

Δεν έχω να σας γράψω τίποτα ιδιαίτερα νέα! Αρκετή ζέστη το Σαββατοκύριακο, αρκετές δουλειές επίσης!!!

titoula όποτε βρίσκεις χρόνο να μας γράφεις κανένα νέο σας!

Λετάκι καλή άδεια καταρχήν και με το καλό να γεννήσεις! Όσο για τον μικρούλη σου θα συμφωνήσω με τις συμβουλές που σου δίνει η Μαριλίνα.

Ίσως ο μικρός σου να νιώθει ότι θα χάσει την αγάπη σου με τον ερχομό του νέου μωρού αλλά με αρκετή κουβέντα και συμμετοχή του στο μεγάλωμα του μωρού πιστεύω πως θα στρώσει! Υπομονή!

Μαριλίνα σχετικά με τα αποτελέσματα των εκλογών τι να πω? Ο κόσμος προφανώς έχει μνημονικό χρυσόψαρου!!!!

Α! Δεν σας είπα! Μου έστειλε η σόφτεξ ευχαριστήριο γράμμα για την κατανάλωση που της έκανα!!!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

γεια σας κοριτσακια μου...

πρωτη μερα αδεια και εχω τον θωμα με πυρετο.....ψηνεται το καημενο....ελπιζω να περασει....δεν εχει φαει τιποτα ολη μερα...

καταφερα ομως και ξεκαθαρισα τα ρουχαλακια για τον μπεμπη...τωρα πρεπει να βαλω πληντυριο..περιεργο μου φαινεται...τα επιανα τοσο μικρα και μονο τα κλαματα δεν εβαλα...

αγγελικη και μαριλινα ξεκινησα να το κανω αυτο και μαλλον τον πειραξε γιατι χθες που βρεθηκανε μονο μια φορα εσπρωξε τα ανιψια μου..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!!!!!!!!!

Σέρνομαι, νυστάζωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλό μεσημέρι!

titoula όποτε βρίσκεις χρόνο να μας γράφεις κανένα νέο σας!

Μαριλίνα σχετικά με τα αποτελέσματα των εκλογών τι να πω? Ο κόσμος προφανώς έχει μνημονικό χρυσόψαρου!!!!

Α! Δεν σας είπα! Μου έστειλε η σόφτεξ ευχαριστήριο γράμμα για την κατανάλωση που της έκανα!!!!!!

Ναι, αλλά όσοι τους ψήφισαν (ξέροντας πλέον τι θα γίνει) θα βγουν τώρα να παραπονιούνται για τα νέα μέτρα. Λες και δεν ξέραμε τι σημαίνει να αντιστραφούν απλά τα δύο κόμματα που είχανε συνεργαστεί. άλλαξε ο μανωλιός... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

γεια σας κοριτσακια μου...

πρωτη μερα αδεια και εχω τον θωμα με πυρετο.....ψηνεται το καημενο....ελπιζω να περασει....δεν εχει φαει τιποτα ολη μερα...

καταφερα ομως και ξεκαθαρισα τα ρουχαλακια για τον μπεμπη...τωρα πρεπει να βαλω πληντυριο..περιεργο μου φαινεται...τα επιανα τοσο μικρα και μονο τα κλαματα δεν εβαλα...

αγγελικη και μαριλινα ξεκινησα να το κανω αυτο και μαλλον τον πειραξε γιατι χθες που βρεθηκανε μονο μια φορα εσπρωξε τα ανιψια μου..

Περαστικά στο Θωμάκο...

Λετάκι μου, να σου πω τι άλλο μου είχε πει η παιδοψυχολόγος (και θυμάμαι δλδ :rolleyes:) πρόπερσι: Ότι το παιδί θα βγάλει τον "θυμό" στη μαμά, που θα τη "χάσει" και πρέπει να ασχολείται μαζί του κάποιος άλλος: κατά προτίμηση ο μπαμπάς, ιδίως επειδή είναι αγόρι. δλδ να κάνουνε πράγματα μαζί, να έχει κι η έρμη μάνα λίγο χρόνο με το μωρό...

Τώρα, όταν γέννησα, φρόντισα:

1) να μην έχω το μωρό αγκαλιά όταν το πρωτοσυνάντησε ο μεγάλος. Ήταν στο ριλάξ της. Αυτό μου το είχανε πει ως πολύ βασικό.

2) να κάνω πράγματα και με το μεγάλο: με βοηθούσε στο μαγείρεμα, είχα το μωρό στο στήθος και καθόμουνα οκλαδόν και φτιάχναμε παζλ ή κυνηγιόμασταν όταν το μωρό κοιμότανε.

3) δεν έβαζα απαγορεύσεις του στυλ "μη φωνάζεις, κοιμάται το μωρό". Το μωρό έμαθε να κοιμάται με φασαρία. Μια χαρά κοιμότανε.

4) εάν π.χ. τον χτύπαγε κατά λάθος καθώς κουνούσε τα χέρια του, τη "μάλωνα" να μη νιώθει ο μεγάλος ότι μόνο αυτόν μάλωνα.

5) ουσιαστικά έλεγα ότι η μικρή "συμφωνεί" με τον αδελφό της, εναντίον της μαμάς.

6) δεν έδωσα σημασία σε μικρές παλινδρομήσεις: π.χ. ήθελε να πιει το γάλα του στο μπιμπερό. Εννοείται του το έδωσα.

Μμμμ... αυτά θυμάμαι!!

Ερώτηση κρίσεως: Για κούρεμα παιδιών πόσα δίνετε;

Πήρα στο παιδικό κομμωτήριο, 15? έκαστο, χωρίς καμία έκπτωση για τα 2. Στη μικρή θα κόψουμε πέντε τρίχες όλες κι όλες...

30? μόνο για κούρεμα μου φαίνεται ακριβά... Εσείς τι λέτε;;

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γειά σας κορίτσια!

Λετάκι περαστικά στον Θωμάκο. Καμία ιωσούλα θα περνάει το αγοράκι σου!

Ελπίζω ήδη να είναι καλύτερα!

Μαριλίνα πολλά μου φαίνονται τα 15. Η δικιά μας παίρνει 10.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερούδια!

Επιτέλους Παρασκευή!

Την Κυριακή πάμε τα παιδάκια μου στην γιαγιά τους στην Εύβοια για τα μπανάκια τους κι έτσι από Δευτέρα θα είμαι πιο χαλαρή!

Χτες είδα από κοντά την Αιμιλία της Μαριλίνας. Μία κούκλα είναι!

Και κάτι ακόμη : Μαριλίνα με κατέστρεψες με το σουφλέ σοκολάτας!!!!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Kαλημερούδια!!!

Αγγελική μου και πάλι σε ευχαριστούμε για το καθισματάκι!!!

Να σου πω, μόλις είπαμε ότι θα έρθουμε εμείς από το σπίτι σου, σκέφτηκα ότι είναι πολυ ωραία ευκαιρία να γνωρίσω την Κωνσταντίνα και τον Χρήστο!! Κρίμα που δεν μας έκατσε!!

Το πεθέριξ πάντως δείχνει μία χαρά γυναίκα!!

Πάντως χάρηκα πολύ που σε είδα (έστω και πεταχτά) και που τα είπαμε όπως τα είπαμε!! Ραντεβού στο Σταθμό λαρίσης για καφέ πλέον κάνα μεσημέρι!!

Εμείς σήμερα τρέχουμε στη δουλειά... κλασικά Παρασκευή...

Αύριο στις 11 το πρωί έχει ο γιος μου τη γιορτή στον παιδικό και θα έχω έτοιμο το αυτοκίνητο να φύγουμε για Σούνιο!!!

Μάλλον ο μικρός θα κάτσει εκεί πέρα όλη την άλλη εβδομάδα με τη γιαγιά του!! Θέλω να δω την αντίδραση της μικρής... Υποθέτω θα της κακοφανεί χωρίς τον Βασίλη (βλέπω να μας τρώνε οι κούνιες!!).

Πολλά φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο!!

Λινεάλ, που χάθηκες;; τι κάνει ο Αποστολάκος;;

Λέτα πες μας νέα: πως είσαι, ο μπέμπης τι κάνει;;

NDPXp3.png eJ01p3.png

Μαριλίνα πιστεύω πως θα μας δωθεί ξανά η ευκαιρία να βρεθούμε και να δεις και τα παιδιά. Βλέπεις χτες υπήρχε .....λαική απαίτηση για μπάνιο!!!!

Κι εγώ χάρηκα που σε είδα, έστω και λίγο!

Οι υπόλοιπες που είστε????

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...