Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαριλίνα της την φέρνω σαν παράδειγμα

1ον γιατί μένουν στο ίδιο κτίριο με εμάς και την βλέπει ότι φοράει κάτι κολλητά μπλουζάκια και παντελόνια που τονίζουν ακόμη περισσότερο τα....κάλη της!

και 2ον γιατί η μικρή θέλει μονίμως να φοράει ότι και η δικιά μου και κάνει σκηνικά γι αυτό στην μάνα της! Της έδωσα μία χρονιά 1 ζευγάρι μπότες που φορούσε η κόρη μου και δεν της έκαναν πιά να το φορέσει και δεν κούμπωνε το φερμουάρ στην γάμπα!

Και μου την βαράει που μου λένε ότι το παιδί μου είναι πολύ αδύνατο!:shock:

Δεν κοιτάνε τα χάλια του δικού τους παιδιού λέω εγω........

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαριλίνα της την φέρνω σαν παράδειγμα

1ον γιατί μένουν στο ίδιο κτίριο με εμάς και την βλέπει ότι φοράει κάτι κολλητά μπλουζάκια και παντελόνια που τονίζουν ακόμη περισσότερο τα....κάλη της!

και 2ον γιατί η μικρή θέλει μονίμως να φοράει ότι και η δικιά μου και κάνει σκηνικά γι αυτό στην μάνα της! Της έδωσα μία χρονιά 1 ζευγάρι μπότες που φορούσε η κόρη μου και δεν της έκαναν πιά να το φορέσει και δεν κούμπωνε το φερμουάρ στην γάμπα!

Και μου την βαράει που μου λένε ότι το παιδί μου είναι πολύ αδύνατο!:shock:

Δεν κοιτάνε τα χάλια του δικού τους παιδιού λέω εγω........

Αχ, παναγία μου!!!

Αυτο το "είναι αδύνατο, είναι χοντρό" κλπ μου τη δίνει... :evil::evil::evil: Για να πω κάτι πρέπει να είναι η κολλητή μου, και πάλι όχι με τέτοιο τρόπο... όσο για τα παιδιά των γύρω μου... απλά δεν λέω τίποτα εάν δεν είναι να πω κάτι καλό...

Αχ, κοπελιές, αγχώθηκα...

Μη γελάσετε... Μίλησα σήμερα με την Αλβανίδα (έχει σημασία, για αυτό το τονίζω...) που μου έκανε τις δουλειές του σπιτιού. Η κόρη της πήγαινε σε ένα σχολείο λίγο πιο μακριά και στη συνέχεια στην Ε΄δημοτικού, την έφερε σε αυτό που είναι να πάει κι ο γιος μου...

τη ρώτησα πως της φάνηκε η αλλαγή... Μου είπε τα χειρότερα... Τι ότι βρίζουν εκεί όλα τα παιδιά, τι ότι δεν κάνουν τίποτα παρά μόνο φασαρία, τι ότι το σχολείο έχει "πολλούς ξένους" (για αυτό τόνισα την καταγωγή της... για το γεγονός ότι η ίδια το τονίζει...). Η τάξη της κόρης της έχει μόνο 2 ελληνίδες. Δεν φέρονται καλά, και μου λέει και πολλά άλλα που δεν γίνεται να πω...

Ρώτησα στην α΄θμια εκπαίδευση και μου είπανε ότι σε αυτό το σχολείο ανήκουμε...

Δεν θέλω να πάει εκεί το παιδί μου... τι να κάνω;;

Θα μου πείτε, μιλάμε για του χρόνου, αλλά δεν είναι και τόσο μακριά το "του χρόνου". Πρέπει να ψαχτώ από τώρα. Λεφτά για ιδιωτικά δεν υπάρχουνε εννοείται...

Μιλάμε (μάλλον περιμένω και τους ρώσους) τα έχω βάψει πολύ μαύρα...

Καλό τριήμερο...

Θα πάτε πουθενά;;;

Εμείς κλασικά Σούνιο...

NDPXp3.png eJ01p3.png

μαριλινα μου ,συγχαρητηρια,τα γλυκακια χαρμα οφθαλμων!!!

οσο για το ιντερνετ αν εχεις wi-fi μπαινεις στο δικτυο βλεπεις ποιος δεν εχει κλειδωμενο ιντερνετ και συνδεεσαι,απλα και ωραια!!! ;)

οσο για το σχολειο,δε ρωτας και καμμια αλλη μαμα που πηγαινει το παιδι της στο ιδιο σχολειο να παρεις πολλες αποψεις;καμμια φορα δε ξερεις,μπορει να λεει υπερβολες η γυναικα,ή να τα φουσκωνει τα πραγματα το κοριτσι της για να της ξανα αλλαξει σχολειο.μακαρι να μην ειναι ετσι τα πραγματα...

αγγελικη αχ τι να πεις εφηβεια...πωπω ειναι δυσκολο για μερικα παιδια,αγορια και κοριτσια.

τωρα ο γιος σου μπορει να την περασει καλυτερα,καμμια φορα τα αγορια τη βγαζουν καλυτερα απ οτι τα κοριτσια.

οσο για τα ψωνια,και γω μια ζωη δε τα ηθελα,αν ομως ο γιος μου μοιασει στο μπαμπα δε θα συμμαζευεται.μιλαμε ο αντρας μου δωστου να βλεπει βιτρινες και να πηγαινει σουπερ μαρκετ και παρτου την ψυχη.εγω παλι μπαινω παιρνω αυτο που θελω και την κανω γρηγορα...

ειναι στον ανθρωπο τελικα και οχι στο φυλο.

οσο για το οτι φοβαται μην εχει παχυνει καλα καινεις και της κανεις τη συγκριση με το αλλο παιδι.

αφου τρωει ομως παλι καλα...ειναι δυσκολη αυτη η εφηβεια αχ...

ο αδελφος μου περασε πολυ δυσκολα,11 χρονια μικροτερος μου,στην εφηβεια του ηρθαν ολα δυσκολα.χωρισαν οι γονεις μας το διαστημα εκεινο το παιδι ζοριστηκε παρα πολυ...

χαιρομαι πολυ που εχει περασει τη φαση εκεινη-οχι εντελως ακομα 18 ειναι και τα αγορια αργουν περισσοτερο απο τα κοριτσια-αλλα ειναι πολυυυ καλυτερα.

αφου εγω δεν ηθελα να κανω αγορι για αυτο το λογο,ελεγα πως δε θα αντεξω την εφηβεια του...

ομως τελικα οπως προειπα,ειναι στον ανθρωπο και οχι στο φυλο.

εγω νεα δε θα γραψω,δεν εχω,αλλωστε περασε η ωρα και νυσταξα.

τι καλ τριημερο καθομαστε.πολυ χαιρομαι.

να στε καλα,καλα να περασετε και τα ξαναλεμε!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλησπέρα!

Βραδυνή είμαι σήμερα!!

Έλειπε ο άντρας μου το Σαββατοκύριακο και δενείχα καθόλου χρόνο να μπω και να διαβάσω τα νεά σας!

Μαριλίνα δεν έχετε κάποιον γνωστό που να μένει κοντά σε κάποιο άλλο σχολείο και να δηλώσετε την διεύθυνση του? Κάποια γνωστή δασκάλα ή έστω κάποια γνωστή που έχει γνωστή δασκάλα????

Κι εμείς έτσι κάναμε με την κόρη μου. Το σχολείο που ανήκαμε ήταν κάπως σαν κι αυτό που περιγράφεις αλλά βάλαμε μέσον και πήγε αλλού!!!

Πήγατε τελικά Σούνιο? Περάσατε καλά?

Λίτσα ο αδερφός σου πρέπει να ζορίστηκε πολύ με τον χωρισμό των γονιών σας στην ηλικία που ήταν! Έχω ένα αντίστοιχο παράδειγμα με την κόρη κάποιων φίλων μας η οποία τράβηξε χοντρό λούκι.

Αύριο πάλι δουλειά.......:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Νέα δεν έχω να σας πω. Ο μικρός ζουζουνεύει και η κόρη μου στενοχωριέται που τελειώνει το δημοτικό ........

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε μανούλες;;

Εμείς περάσαμε υπέροχα!! Φύγαμε Παρασκευή απόγευμα, Σάββατο πήγαμε για ψώνια στο Λαύριο, έτσι κάτσαμε λίγο στη θάλασσα, αλλά Κυριακή & Δευτέρα λιώσαμε!!! Πρωί και απόγευμα!! Μαζί με βολτίτσες, παιχνίδια κλπ μπορώ να πω ότι περάσαμε υπέροχα!!

Ανυπομονώ να έρθει το ΣΚ να ξαναπάμε!!

Εσείς πως περάσατε;;

Λιτσάκι,

ο χωρισμός των γονιών όντως είναι άσχημος... Και η ηλικία του αδελφού σου πολύ περίεργη, μέσα στην εφηβεία. Το καημένο, πρέπει να πέρασε χοντρό λούκι...

Κι εγώ πιστεύω ότι η εφηβεία δεν έχει να κάνει με το φύλλο του παιδιού, αλλά με τον άνθρωπο... Επίσης, για να μην με ισοπεδώσουν τα δικά μου τα βλαστάρια που είναι ότι πιο άτακτο έχει βγάλει η φύση, έχω γατζωθεί στα λόγια μιας συναδέλφου: Τα ήσυχα παιδιά έχουν έντονη εφηβεία και τα άτακτα έχουν ήσυχη :rolleyes::rolleyes::rolleyes:.

Αγγελική μου,

σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Σκέφτομαι ότι τζάμπα αγχώνομαι από τόσο νωρίς... Έχω έναν ολόκληρο χρόνο μπροστά μου να το λύσω... Στην τελική (ξέρω, θα ακουστεί τρελό) σκέφτηκα ότι θα νοικιάσω ότι πιο φτηνό (π.χ. υπόγειο κλπ) βρω στην περιοχή που θέλω για να έχω λογαριασμό στο όνομά μου... Και όλο και κάπου θα χρησιμέψει (για φιλοξενία, για αποθήκη κλπ). Τουλάχιστον θα μου βγει πολύ πιο φθηνά από ιδιωτικά σχολεία. θα ψάξουμε και για γνωστούς έως τότε...

Τώρα λέω να μπω σε μουντ καλοκαιρινό σιγά σιγά!!! Κανονίσατε για διακοπές;; Εμείς λέμε Ιούλιο καμιά 10αριά μέρες στο χωριό και Αύγουστο Σούνιο εκ περιτροπής με τον άντρα μου, για να κάτσουν όσο το δυνατόν παραπάνω τα παιδάκια μου!!!

Στις 23 του μήνα έχουμε την ετήσια παράσταση στο σχολείο του γιου μου!! Μεγάλωσε το ατιμίδιο!!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα ή αλλιώς μεμέγια που λέει και ο γιός μου!!!

Σήμερα προβλέπεται μία μεγάααααλη μέρα στην δουλειά μια κι έχω έρθει από τις 8,30 και θα σχολάσω κατά τις 7! Τουλάχιστον εύχομαι να πάει στρωτά και να μην είμαι στο τρέξιμο!

Μαριλίνα χάίρομαι που περάσατε ωραία το τριημεράκι!

Άντε στο επόμενο ΣΚ τώρα!

Τώρα για διακοπές θα είναι οι συνηθισμένες! Δηλαδή κατά το τέλος Ιουνίου τα παιδιά θα πάνε για ένα μήνα στην γιαγιά και τον παππού στην Εύβοια για μπάνια και τον Αύγουστο στην άλλη γιαγιά στα Γιάννενα για τα ....πανηγύρια!!!!

Εγώ άδεια θα πάρω την τελευταία του Ιούλη και την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου μάλλον! Θα δείξει!

Αυτό με το ενοίκιο δεν είναι κι άσχημη ιδέα αρκεί να μην σας στοιχίσει ο κούκος αηδόνι! Αλλά όπως λες έχετε τον χρόνο να το δείτε το θέμα και από άποψη γνωστών!

Αυτά, πάω να δουλέψω!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα....που είστε καλε χαμένες???χαθηκα και εγω χαμός εεε???μου έμεινε μια εβδομάδα δουλεια και προσπαθώ να τελειώσω με τις υποχρεώσεις μου....

Η εγκυμοσύνη παει καλα αλλα τώρα με τις ζεστές κορίτσια είναι ήδη σαν κοτόπουλο....ο Θωμάς άρχισε λίγο να με δυσκολεύει αλλα που θα παει θα στρώσει.....σε 2 μήνες έρχεται ο μπεμπης και η αλήθεια είναι οτι έχω αγχωθει...θα τα βγάλω πέρα??η θα πελαγωσω????πολυ φοβάμαι....

Πες τα μου τα νεα σας...εγω τώρα ετοιμαζομαι να φύγω Χαλκιδική για το σκ...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα....που είστε καλε χαμένες???χαθηκα και εγω χαμός εεε???μου έμεινε μια εβδομάδα δουλεια και προσπαθώ να τελειώσω με τις υποχρεώσεις μου....

Η εγκυμοσύνη παει καλα αλλα τώρα με τις ζεστές κορίτσια είναι ήδη σαν κοτόπουλο....ο Θωμάς άρχισε λίγο να με δυσκολεύει αλλα που θα παει θα στρώσει.....σε 2 μήνες έρχεται ο μπεμπης και η αλήθεια είναι οτι έχω αγχωθει...θα τα βγάλω πέρα??η θα πελαγωσω????πολυ φοβάμαι....

πωπω λετακι ποτε περασε ο καιρος;αντε με το καλο και μην αγχωνεσαι,ολα θα πανε καλα!

οσο για το θωμακο,τι να κανει κι αυτο το καημενο ειναι η ηλικια δυσκολη,θελει ζουζουνιες!!!αλλα και συ οτι μπορεις κανεις...

αντε να δω εγω τι θα κανω οταν με το καλο παω για το 2ο...

κοριτσια δε σας λεω τπτ,πολυ χοντρο λουκι,τι να πω,και στη περιπτωση μας τη κουτσουκελα την εκανε η μαμα,οποτε αφηστε για ενα αγορι ειναι διπλα δυσκολο.

μεγαλη ιστορια.

παντως σημερα που ο αδελφος μου ειναι 18 του λεω,πως θα καταλαβω αν ερωτευτει μεγαλυτερη γυναικα απο αυτον και πως αν το κανει να μη κολωσει.

χαμογελαει και με λεει οτι ηδη του αρεσουν οι μεγαλυτερες :shock:

χαχαχαχαχαχα

εγω και η αδελφη μου ειμαστε σα μαμαδες μαζι του.οχι οτι αναπληρωνει καποιος τη μανα,ουτε οτι η μαμα μας ειναι απουσα,αλλα δεν ειναι αυτο που θα λεγαμε η μανα που θα σταθει και θα ειναι παρουσα παντα και παντου...αφηστε,οπως σας ειπα μεγαλη ιστορια...

κατα ταλλα,εγραψα τον μικρο σε παιδικο σταθμο!!!!!!

μακαρι να μας παρουν.θα τον γραψω σε ακομα 2-3 κρατικους βεβαια και μετα τις εκλογες ακουσα οτι θα βγει το προγραμμα του ΕΣΠΑ.

οποτε θα κανω τα χαρτια μου και για κει.

επισης να σας πω και κατι που με εκανε να φριξω.ειχαμε παει σε εναν παιδικο σταθμο,που νομιζα ειναι κρατικος,αλλα ηταν ιδιωτικος τελικα.φτανουμε απο εξω,βλεπω την αυλη σα βομβαρδισμενο τοπιο,λεω δε μπορει δε θα λειτουργει πλεον,αλλα μπηκαμε μεσα.

τελικα λειτουργουσε-δυστυχως.

μεσα ηταν σα γιαπι,οπως να ναι,στρωμενα χαλια,σοβαδες και παιδακια να παιζουν σε εναν στενο χωρο,πολυ ζεστο.

η διευθυντρια μας πηρε να μας δειξει το χωρο.ανεβηκαμε κατι σκαλια και μας εδειχνε αδεια δωματια λεγοντας μας τι ΘΑ γινει το καθε ενα...

παντου να επικρατει το χαος,που δε περιγραφεται.

τον μικρο τον ειχα αφησει με τα παιδια,μολις γυρισαμε κατω,ηταν σε μια γωνια και εκλαιγε.αυτος που οταν ειναι με παιδακια μας ξεχναει.

οχι με τπτ δε θα τον αφηνα εκει,ουτε καν τζαμπα.

η διευθυντρια επισης μας ειπε να κανουμε τωρα την αιτηση,φυσικα και δεν εκανα.εφυγα οπως ηρθα.εξω μας εδειχνε κατι παλιοσιδερα,παλιες σκουριασμενες κουνιες,οτι και καλα τα εφερε να τα βαλει να παιζουν τα παιδια,και κοριτσια σιγουρα ηταν απο παλιες παιδικες χαρες...

πωπω απορησα,πως αφηνουν να λειτουργουν τετοια μερη;ειναι δυνατον;

και εν τω μεταξυ μεσα ειδα το παιδακι μιας γνωστης μου...με ελεγε οτι το στελνει αλλα δεν ηξερα που.

και ελεγε και τα καλυτερα λογια,ειναι δυνατον;

ειναι κι αλλα που με εκαναν εντυπωση,οπως οτι τα παιδακια το μεσημερι δε κοιμουνται τα περισσοτερα και να μη νομιζουμε οτι θελουν να κοιμηθουν κι αυτα...-αποψη της διευθυντριας...

πωωωω τι να πω.αν ηταν να δωσω 180 ευρω καλυτερα να επαιρνα γυναικα στο σπιτι να μου τον κραταει και οχι να τα δινω σε τετοιο παιδικο σταθμο...

αυτα ειχα να σας πω.

ααα επισης πηρα μπονους στη δουλεια!!!

βγηκα 6η και πηρα 80 ευρω!!!τι χαρα!!!

καλο βραδυ!!!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλημερούδια και καλή εβδομάδα!!!!!

Χαθήκαμε, αλλά είχαμε δουλειά, κούραση κλπ... Το ΣΚ κλασικά Σούνιο (2 μπάνια την ημέρα!!) και περάσαμε τέλεια!!

Αλλά, ρε κορίτσια, είναι κούραση τα δύο σπίτια... το λέω...

Τα μικρά μου, όμως, το καταευχαριστήθηκαν. Φύγαμε Παρασκευή λίγο αργά για μπάνιο. Στο δρόμο κοιμήθηκαν και τα δύο (πρωτότυπο για τον γιο μου) αλλά και πάλι το βράδυ δεν είχαμε δράματα.

Το Σάββατο είχαμε σχεδόν έτοιμο φαί, αλλά πήγανε ο μπαμπάς με τον γιο Λαύριο για ψώνια και πήγαμε σχεδόν μεσημέρι για μπάνιο, που το αποφεύγω. Για αυτό, κάτσαμε λίγο, πήγαμε για φαί (η μικρή δεν κοιμήθηκε παρ' όλη τη ζαβλακομάρα) και πήγαμε ξανά στις 7 για μπάνιο. Οι καλύτερες ώρες. Ούτε πολύς κόσμος, ούτε ήλιος!! κάτσαμε μέχρι τις 8:30. Μετά ήραθεν φιλαράκια στο σπίτι, μας το κάνανε βομβαρδισμένο τοπίο και περάσαμε καλά!! :tongue::tongue:

Την Κυριακή μία από τα ίδια (σχεδόν). φύγαμε για Αθήνα κατά τις 9 τελικά... Η μικρή δεν είχε κοιμηθεί μεσημέρι και το πήρε σερί από τις 9 μέχρι σήμερα το πρωί!! ;);)

Αλλά, βρε κορίτσια, ο γιος μου στεναχωριέται που καθόμαστε μόνο δύο βράδια... τι να τον κάνω, όμως;; Υπάρχει το σενάριο να κατέβει με τη γιαγιά του!! Και το σενάριο να πάει λίγες μέρες μαζί και η φίλη μου με την Αιμιλία!! Αυτό θα ήτανε τέλειο και για τη μικρή (μπάνια κλπ) και για τη μαμά (λίγες μέρες ΜΟΝΗ!!!!!!!!!!:oops::oops::oops:).

Στο μεταξύ είναι Δευτέρα και είμαι κομάτια από την κούραση... Ξεκούραστο Σαββατοκύριακο σου λέει μετά... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πέρασε ο καιρός, Λέτα μου!!!

Ο Θωμάκος τι κάνει; Τι λέει για τον αδελφούλη του; Πως το έχει πάρει; Μια χαρά θα τα πας, μην ανησυχείς. Κοίτα, είναι τα "τρομερά 2χρονα", είναι και ο αδελφούλης που έρχεται... λογικό είναι... Φιλάκια στην κοιλίτσα σου!! :-P

Σήμερα προβλέπεται μία μεγάααααλη μέρα στην δουλειά μια κι έχω έρθει από τις 8,30 και θα σχολάσω κατά τις 7! Τουλάχιστον εύχομαι να πάει στρωτά και να μην είμαι στο τρέξιμο!

Τώρα για διακοπές θα είναι οι συνηθισμένες! Δηλαδή κατά το τέλος Ιουνίου τα παιδιά θα πάνε για ένα μήνα στην γιαγιά και τον παππού στην Εύβοια για μπάνια και τον Αύγουστο στην άλλη γιαγιά στα Γιάννενα για τα ....πανηγύρια!!!!

Εγώ άδεια θα πάρω την τελευταία του Ιούλη και την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου μάλλον! Θα δείξει!

θέλω διακοπές!!!!!!!!!!!!!!

Και θα πάρω αρκετή άδεια μέσα στο καλοκαίρι!!! Αν και πιστεύω ότι 1 βδομαδούλα (δλδ πέντε μέρες) στο σπίτι χωρις τέκνα αρκεί για να έρθω στα ίσα μου!!!!!!!!!!!

μακαρι να μας παρουν.θα τον γραψω σε ακομα 2-3 κρατικους βεβαια και μετα τις εκλογες ακουσα οτι θα βγει το προγραμμα του ΕΣΠΑ.

επισης να σας πω και κατι που με εκανε να φριξω.ειχαμε παει σε εναν παιδικο σταθμο,που νομιζα ειναι κρατικος,αλλα ηταν ιδιωτικος τελικα.φτανουμε απο εξω,βλεπω την αυλη σα βομβαρδισμενο τοπιο,λεω δε μπορει δε θα λειτουργει πλεον,αλλα μπηκαμε μεσα.

μεσα ηταν σα γιαπι,οπως να ναι,στρωμενα χαλια,σοβαδες και παιδακια να παιζουν σε εναν στενο χωρο,πολυ ζεστο.

η διευθυντρια μας πηρε να μας δειξει το χωρο.ανεβηκαμε κατι σκαλια και μας εδειχνε αδεια δωματια λεγοντας μας τι ΘΑ γινει το καθε ενα...

τον μικρο τον ειχα αφησει με τα παιδια,μολις γυρισαμε κατω,ηταν σε μια γωνια και εκλαιγε.αυτος που οταν ειναι με παιδακια μας ξεχναει.

η διευθυντρια επισης μας ειπε να κανουμε τωρα την αιτηση,φυσικα και δεν εκανα.εφυγα οπως ηρθα.εξω μας εδειχνε κατι παλιοσιδερα,παλιες σκουριασμενες κουνιες,οτι και καλα τα εφερε να τα βαλει να παιζουν τα παιδια,και κοριτσια σιγουρα ηταν απο παλιες παιδικες χαρες...

και εν τω μεταξυ μεσα ειδα το παιδακι μιας γνωστης μου...με ελεγε οτι το στελνει αλλα δεν ηξερα που.

ειναι κι αλλα που με εκαναν εντυπωση,οπως οτι τα παιδακια το μεσημερι δε κοιμουνται τα περισσοτερα και να μη νομιζουμε οτι θελουν να κοιμηθουν κι αυτα...-αποψη της διευθυντριας...

πωωωω τι να πω.αν ηταν να δωσω 180 ευρω καλυτερα να επαιρνα γυναικα στο σπιτι να μου τον κραταει και οχι να τα δινω σε τετοιο παιδικο σταθμο...

καλο βραδυ!!!

Συγχαρητήρια, Λιτσάκι μου!!! Μπράβο για το μπόνους!!!

Όσο για τον παιδικό σταθμό, κι εγώ την έχω γράψει εκεί που πηγαίνει ο αδελφός της. Τον ξέρουμε χρόνια αυτόν τον σταθμό.

Πάντως, όταν πρωτοπήγα τον γιο μου παιδικό, πω, πω κλάμα!!!!!!!!!! Μου φάνηκε ότι μεγάλωσε απότομα το καμάρι μου!!!

Με το καλό να σας παρουνε στον σταθμό!!!!!!!!!!!

Α, ξέχασα: Πήγαμε με την Κάρυ Μπράντσο (ε, συγνώμη, την κόρη μου ήθελα να πω) να πάρουμε καλοκαιρινά πεδιλάκια. Πήγαμε στο φάκτορυ outlet. Πήραμε απο τα Μούγερ, αλλά εκεί ήτανε ζαβλακωμένη και δεν κατάλαβε πολλά.

Πηγαίνουμε μετά σε ένα από τα διπλανά. Στρογγυλοκάθεται, βγάζει κάλτσες και παπούτσια και αρχίζει να δοκιμάζει ότι παπούτσι έβρισκε μπροστά της :tongue::tongue: Τελικά δεν καταλήξαμε σε κανένα, γιατί κλείνανε, αλλά είχε πολύ πλάκα να τη βλέπεις να λέει "ζε σέλω αυτό, το άλλο" και διάφορα άλλα...

Άντε, δεν μπορείτε να πείτε... Άργησα να γράψω, αλλά την σελίδα θα την πιάσω ολόκληρη!!!!!!!!!!

Φιλάκια!!!!!!!!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Είδες πως περνάει ο καιρός Λετάκι?

Όλα καλά θα πάνε, μην αγχώνεσαι! Βοήθεια από γονείς δεν θα έχεις?

Άντε Λιτσάκι με το καλό να ξεκινήσετε! Κι εμείς θα αρχίσουμε από Σεπτέμβρη!

Καλά έχει άδεια να λειτουργεί κάτω από τέτοιες συνθήκες? Είναι δυνατό τα παιδιά να ζουν μέσα σε τέτοιο περιβάλλον? Μήπως πλάκα πλάκα θα έπρεπε να του κάνουν κάποια καταγγελία?

Η αλήθεια είναι πως και η κόρη μου όταν πήγε συαθμό τον έκοψε τον μεσημεριανό ύπνο γιατί προτιμούσε να παίζει αντι να κοιμηθεί!

αυτα ειχα να σας πω.

καλο βραδυ!!!

Μπράβο για το μπόνους! Και εις ανώτερα!

Καλημερούδια και καλή εβδομάδα!!!!!

Χαθήκαμε, αλλά είχαμε δουλειά, κούραση κλπ... Το ΣΚ κλασικά Σούνιο (2 μπάνια την ημέρα!!) και περάσαμε τέλεια!!

Αλλά, ρε κορίτσια, είναι κούραση τα δύο σπίτια... το λέω...

Τα μικρά μου, όμως, το καταευχαριστήθηκαν. Φύγαμε Παρασκευή λίγο αργά για μπάνιο. Στο δρόμο κοιμήθηκαν και τα δύο (πρωτότυπο για τον γιο μου) αλλά και πάλι το βράδυ δεν είχαμε δράματα.

Το σημαντικό είναι ότι περάσατε καλά όλοι!

Το Σάββατο είχαμε σχεδόν έτοιμο φαί, αλλά πήγανε ο μπαμπάς με τον γιο Λαύριο για ψώνια και πήγαμε σχεδόν μεσημέρι για μπάνιο, που το αποφεύγω. Για αυτό, κάτσαμε λίγο, πήγαμε για φαί (η μικρή δεν κοιμήθηκε παρ' όλη τη ζαβλακομάρα) και πήγαμε ξανά στις 7 για μπάνιο. Οι καλύτερες ώρες. Ούτε πολύς κόσμος, ούτε ήλιος!! κάτσαμε μέχρι τις 8:30. Μετά ήραθεν φιλαράκια στο σπίτι, μας το κάνανε βομβαρδισμένο τοπίο και περάσαμε καλά!! :tongue::tongue:

Την Κυριακή μία από τα ίδια (σχεδόν). φύγαμε για Αθήνα κατά τις 9 τελικά... Η μικρή δεν είχε κοιμηθεί μεσημέρι και το πήρε σερί από τις 9 μέχρι σήμερα το πρωί!! ;);)

Σας βγήκε σε καλό τελικά!!!!

Αλλά, βρε κορίτσια, ο γιος μου στεναχωριέται που καθόμαστε μόνο δύο βράδια... τι να τον κάνω, όμως;; Υπάρχει το σενάριο να κατέβει με τη γιαγιά του!! Και το σενάριο να πάει λίγες μέρες μαζί και η φίλη μου με την Αιμιλία!! Αυτό θα ήτανε τέλειο και για τη μικρή (μπάνια κλπ) και για τη μαμά (λίγες μέρες ΜΟΝΗ!!!!!!!!!!:oops::oops::oops:).

Θα το καταευχαριστηθείς! Το κάνω 10 χρόνια τώρα με την κόρη μου και τον μικρό καθ΄όλη την διάρκεια του καλοκαιριού και οφείλω να ομολογήσω πως είναι ....ανανεωτικό!

Στο μεταξύ είναι Δευτέρα και είμαι κομάτια από την κούραση... Ξεκούραστο Σαββατοκύριακο σου λέει μετά... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Χαχαχα!

Α, ξέχασα: Πήγαμε με την Κάρυ Μπράντσο (ε, συγνώμη, την κόρη μου ήθελα να πω) να πάρουμε καλοκαιρινά πεδιλάκια. Πήγαμε στο φάκτορυ outlet. Πήραμε απο τα Μούγερ, αλλά εκεί ήτανε ζαβλακωμένη και δεν κατάλαβε πολλά.

Πηγαίνουμε μετά σε ένα από τα διπλανά. Στρογγυλοκάθεται, βγάζει κάλτσες και παπούτσια και αρχίζει να δοκιμάζει ότι παπούτσι έβρισκε μπροστά της :tongue::tongue: Τελικά δεν καταλήξαμε σε κανένα, γιατί κλείνανε, αλλά είχε πολύ πλάκα να τη βλέπεις να λέει "ζε σέλω αυτό, το άλλο" και διάφορα άλλα...

Έχει απόψη το παιδί!!!!

Άντε, δεν μπορείτε να πείτε... Άργησα να γράψω, αλλά την σελίδα θα την πιάσω ολόκληρη!!!!!!!!!!

Φιλάκια!!!!!!!!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Να σας πω και τα νέα μας!

Έχω από την Παρασκευή που πήζω στην κυριολεξία στην δουλειά! Λείπει ένας συνάδελφος με άδεια και μία άλλη ( αυτή που με παρακολουθούσε ) γιατί γέννησε και κάνουμε την δουλειά 4 ατόμων 2!

Κατά τα άλλα, χθες το μεσημέρι έκανε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων αποχαιρετιστήριο πάρτυ στα παιδιά της έκτης. Πήγαν σε ένα χώρο με μπόουλινγκ όπου είχαν και ντι τζέι και φαγητό. Τους έκαναν δώρο από ένα ασημένιο βραχιόλι που έχει πάνω χαραγμένο το όνομα του σχολείου καθώς και ένα λέυκωμα με αφιερώσεις των παιδιών αλλά και των δασκάλων τους!

Μόλις το έφερε στο σπίτι και το διάβασα με πήραν τα ζουμιά!

Και αυτό ήταν μία πρόγευση καθώς αύριο είναι η αποχαιρετιστήρια γιορτή στο σχολείο!

Εκεί να με δείτε τι κλάμα έχω να ρίξω!!!

Το απόγευμα ανέβαζε θεατρική παράσταση το φροντηστήριο των Αγγλικών και η κόρη μου έπαιζε τον ρόλο της ξαδέρφης του Σέρλοκ Χολμς η οποία εξιχνιάζει μία υπόθεση μυστηρίου!

Ήταν πολύ καλή η δουλειά τους δεδομένου ότι έπαιζαν στα Αγγλικά!

Αυτά για την ώρα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα!!!

Πήζουμε σήμερα και έχουμε "παρέα" ελεγκτές... δεν γίνεται να είμαστε χαλαροί είτε έχουμε δουλειά είτε όχι... :?:?

Έχω από την Παρασκευή που πήζω στην κυριολεξία στην δουλειά! Λείπει ένας συνάδελφος με άδεια και μία άλλη ( αυτή που με παρακολουθούσε ) γιατί γέννησε και κάνουμε την δουλειά 4 ατόμων 2!

Ωχ!!!! πότε γυρνάει ο συνάδελφος;; ελπίζω σύντομα!!

Κατά τα άλλα, χθες το μεσημέρι έκανε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων αποχαιρετιστήριο πάρτυ στα παιδιά της έκτης. Πήγαν σε ένα χώρο με μπόουλινγκ όπου είχαν και ντι τζέι και φαγητό. Τους έκαναν δώρο από ένα ασημένιο βραχιόλι που έχει πάνω χαραγμένο το όνομα του σχολείου καθώς και ένα λέυκωμα με αφιερώσεις των παιδιών αλλά και των δασκάλων τους!

Μόλις το έφερε στο σπίτι και το διάβασα με πήραν τα ζουμιά!

Και αυτό ήταν μία πρόγευση καθώς αύριο είναι η αποχαιρετιστήρια γιορτή στο σχολείο!

Εκεί να με δείτε τι κλάμα έχω να ρίξω!!!

Αχ, καλέ η Κωνσταντίνα πάει γυμνάσιο του χρόνου;; Πω, πω!!! Τέρμα το δημοτικό, άλλες παρέες, άλλο σχολείο, άλλες συνήθειες... μια φάση της ζωής της που τελείωσε...Όχι, δεν πάω να συνεισφέρω στην συγκίνηση, αλλά... πάρε πολλά χαρτομάντηλα!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Το απόγευμα ανέβαζε θεατρική παράσταση το φροντηστήριο των Αγγλικών και η κόρη μου έπαιζε τον ρόλο της ξαδέρφης του Σέρλοκ Χολμς η οποία εξιχνιάζει μία υπόθεση μυστηρίου!

Ήταν πολύ καλή η δουλειά τους δεδομένου ότι έπαιζαν στα Αγγλικά!

Αυτά για την ώρα!

Μπράβο τα παιδάκια!! πολύ μου αρέσουν αυτά!!!

Εμείς σήμερα έχουμε παιδίατρο στις 6:30 και στη συνέχεια θα πάμε σε μία έκθεση που κάνει η δασκάλα ζωγραφικής του Βασίλη!! Και εκεί συγκίνηση με περιμένει!!!

Κατά τα άλλα, η ζέστη δεν παλεύεται!! Περιμένω την Παρασκευή να πάω στο εξοχικό με τη μάνα μου!! Εχθές τρέχαμε σαν το Βέγγο: έφυγα αργά από τη δουλειά (5 :shock:), πήγαμε σπίτι με τον άντρα μου, φάγαμε και μετά σούπερ μάρκετ με τη μικρή. Το καράτε το άφησα για την Τετάρτη... την καλύτερη μέρα, με τον περισσότερο καύσωνα :rolleyes::rolleyes: Αλλά τι να κάνω, δεν την πάλευα. Έφαγα αργά και ήμουνα φουσκωμένη και πολυ πολύ κουρασμένη!!

Αυτά!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Συγχύστηκα... πρέπει κάπου να τα πω...

θα σκάσω...

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Δάνεισα το βρεφικό καρεκλάκι αυτοκινήτου στην κοπέλα που μου καθάριζε το σπίτι, που γέννησε τον Οκτώβρη.

Καλά ως εδώ;

Το θέλω τώρα για τη φίλη μου που γεννάει Ιούλιο αρχές. Της το λέω και μου λέει ότι το έχει δώσει - χωρίς να με ρωτήσει - σε μία άλλη Αλβανίδα (έχει σημασία) που γεννούσε και ότι θα το ζητούσε πίσω. Μάλιστα ο άντρας της της είχε πει να με ρωτήσει, αλλά αυτή δεν το έκανε.

Τελικά, η άλλη κοπέλα, επειδή δεν είχει να πληρώσει το μαιευτήριο και ήτανε χωρίς δουλειά έφυγε για Αλβανία (εδώ έχει σημασία). Και τώρα το καρεκλάκι βρίσκεται Αλβανία, χωρίς, φυσικά, τρόπο εντοπισμού και να γυρίσει πίσω...

Και πρέπει να πω στη φίλη μου να βρει άλλο τώρα...

Ρώτησα και κάνα δύο που ήξερα (τότε που μου είπε ότι το εδωσε, να έχω καβάτζα) αλλά δεν τα έχουνε...

Μιλάμε...

Και δεν ήθελα να της τα χώσω... δεν αλλάζει τίποτα, ξέρω ότι περνάνε δύσκολα οικονομικά με το μισθό του άντρα της κλπ, αλλά εκνευρίστηκα φοβερά...

Ουφ, ξέσπασα!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλό απόγευμα!

Δυό μέρες τώρα δεν έχω καταφέρει να πάρω ανάσα στην δουλειά! Και δυστυχώς το καλοκαίρι είναι μπροστά καθώς και οι άδειες :confused::confused::confused:

Σας γράφω δυό λόγια για την χθεσινή γιορτή της κόρης μου στο σχολείο που ήταν και η τελευταία της στο δημοτικό. Τα συναισθήματα ανάμεικτα! Χαρά γιατί μεγαλώνει το παιδί μου και το βλέπω να γίνεται μία δεσποινίδα και συγκίνηση μεγάλη που αφήνει πίσω την παιδική αθωώτητα και μπαίνει σιγά σιγά στον κόσμο των ενηλίκων!

Ανοίξανε λοιπόν το μπαούλο των αναμνήσεων στο σχολείο και παίξανε παιχνίδια σχεδόν ξεχασμένα σήμερα όπως το <<Αλάτι χοντρό>>, << Μέλισσα, μέλισσα>>, <<Τυφλόμυγα>> και πολλά άλλα!

Στην συνέχεια κάνανε κι ένα χορευτικό τα κορίτσια με ένα σύγχρονο τραγούδι ενώ τα αγόρια χόρεψαν την ¨Ρόζα¨ που είχε τραγουδήσει ο Μητροπάνος!

Στο τέλος φώναξαν συνθήματα για το σχολείο τους και τους δασκάλους τους!

Αυτά τα ολίγα για την ώρα! Δουλεύω μέχρι τις 7 σημέρα οπότε και ευελπιστώ να βρω χρόνο να διαβάσω ότι έχετε γράψει!

Φιλιά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...