Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!

Χρονια πολλα στις εορταζουσες και στους εορταζουσες!!!

Καιρο να μπω αλλα τα μικρα μου ριμαξαν το pc και δεν ανοίγει πια και παλεύω να μπω και να γράψω με το iPhone.

Και ο μικρός μου μην δει λαπτοπ! Λάτοπ φωνάζει και ντίντεντε (ίντερνετ)!

Του βάζει η αδερφή του τραγούδια από το youtube!

Διάβαζα για τις πεθερές που λέγατε και ώρες ώρες ενω σκέφτομαι που είμαι μόνη και δεν έχω βοήθεια αλλα τελικά καλύτερα μακρυά και αγαπημένοι.... Δεν εννοώ ότι μένουν μακρυα μας αλλα δεν έχω πολλές επαφές για να μην δίνω θάρρος! :)

και πολύ καλά κάνεις! Ζορίζεσαι λίγο βέβαια χωρίς βοήθεια αλλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Τα νεα μας είναι ότι μεγαλωνουμε μαθαίνουμε συνεχώς νεα πράγματα, κάνουμε βόλτες και εγω προσπαθώ να συμμαζευω όλη την ώρα τον αμαζευτο που έχει το σπίτι. Μιλάμε το κάνουν άνω κάτω στο λεπτό, δεν τους προλαβαίνω.

Εδώ ένας είναι και γίνεται χαμός, εσύ με δύο?

Κατα τ΄ αλλα, μιλάνε σχετικά καλα για την ηλικία τους, σχηματίζουν φράσεις, μετράνε μέχρι το δέκα στα ελληνικά, αγγλικά και ισπανικά και τραγουδάνε ελληνικά και αγγλικά τραγούδια κατανοώντας και τι λένε.

τι παιδιά αστέρια είναι αυτά? Μπράβο!

Ενω όμως καταλαβαίνουν τα πάντα, με γράφουν κανονικοτατα. Όχι λέω, τίποτα αυτα, μου πανε κόντρα....Ουρλιαζω σαν τρελή όλη μέρα... Και αυτα επαναλαμβάνουν μετα απο μένα και γελάνε... <<είπα no>>, <<κακό αυτο>>, <<θα φας ξύλο>> κτλ

χμ! Κάτι μου θυμίζει αυτό!

Με το φαγητο επίσης με παιδευουν πολυ γιατι θέλουν να τρώνε μόνα τους και μου κάνουν τον κόσμο χάλια, τρώνε λίγο και μετα ξεκινάνε να παίζουν πετώντας ο ένας στον άλλο φαγητο ή εξφενδονιζοντας το κι όπου παει και γελάνε και εγω τρέχω να μαζεύω....

Πραγματικά τα έχω παίξει....

Το έχουν δει σαν παιχνίδι και οι δύο! Υπομονή!

Του χρόνου λέμε να κάνουμε αίτηση για παιδικο σταθμο. Ένα άγχος το έχω γιατι νομίζω πως ακόμα είναι μικρα αλλα κι εγω χωρίς βοήθεια και με τον άντρα μου να λείπει απο το πρωι μέχρι το βράδυ θα αρχίσω να βαριάς ενέσεις :confused:

Ο Χρήστος, ξεκινάει πρώτα ο Θεός, τον Σεπτέμβρη. Στα 2 ακριβώς πήγε και η κόρη μου και δεν το μετάνιωσα λεπτό!

Ένα το μεταξύ είχα μπει κι εγω στο τρύπακι μια περίοδο να τους φτιάχνουν 2-3 φαγητά μέχρι να εκτιμήσουν κάποιο αλλα το έκοψα πλέον. Το έκανα τότε για να μείωση τους θηλασμους και σκεφτόμουν ότι ας φάνε ότι τους αρέσει αρκεί να χόρτασουν.

Πλέον θηλαζουμε μόνο πρωι και βράδυ απο μια φορα και ενω θέλω να το κόψω και αυτο δεν έχω το κουράγιο και δεν βρίσκω και τον τροπο.... Ειδικά για τον βραδινό που κοιμούνται με το στήθος. Γάλα πίνουν ξένο γύρω στα 50-60ml το βράδυ.

Πέμπτη έχουμε εξετάσεις να κάνουμε αίμα και ουρά. Κι έχω ένα άγχος πώς θα τους πάρω τα ουρα γμτ...

Μμμμμ, σαν να έχεις δίκιο! Αν τα καταφέρεις πες΄μας πως τα κατάφερες. Δεν ρωτάς τον παιδίατρο?

Leta για τα υγρά που έλεγες το βρίσκω φυσιολογικό γιατι τώρα με τις ζέστες αναπτύσσεται μεγαλύτερη θερμοκρασια εκει. Πώς τα πας κατα τ΄ αλλα? είναι πολυ ωραίο που το ξανά ζεις όλο αυτο με την εγκυμοσύνη και την γέννα!

περιμένουμε νέα σου όταν μπορέσεις ξανά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγγελική μου χρονια πολλα έστω και καθυστερημένα....

Ετρεχα πολυ μέσα στην εβδομάδα και δεν μπήκα σχεδόν καθόλου....

Τι κανετε????εμεις είμαστε καλα...η εγκυμοσύνη προχωράει και εγω έχω αρχίσει να βαραίνω αρκετα.....δεν το πιστεύω οτι πέρασε ο καιρός....

Όλη την εβδομάδα έπεσα λίγο ψυχολογικά γιατι σκεφτόμουν τα οικονομικά τι έχουμε να πληρώσουμε.....θα τα βγάλουμε πέρα αλλα δεν παυω να το σκέφτομαι....και εκει που ήμουν ανενδοτη και ήθελα μόνο δικλινο για την κλινικη τώρα λέω τετρακλινο ....

Μωρε να είμαστε καλα και όλα θα έρθουν....αλλα μονίμως πληρώνουμε να πάρει.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Χαίρετε!!!

Λετάκι ευχαριστώ για τις ευχές σου! Να χαίρεσαι κι εσύ τον μικρούλη σου και με το καλό να γεννηθεί και το μωράκι σας!

Είδες πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός?

Όσο για τα οικονομικά .....άστα να πάνε!

Θεσσαλονίκη θα γεννήσεις?

Εγώ νέα δεν έχω και πολλά.

Χθες το βράδυ είχαν έρθει κάποιοι φίλοι της Κωνσταντίνας για την γιορτή της και ψήσαμε σουβλάκια! Ανοίξαμε την όρεξη στην γειτονιά!!!!

Ο μικρός δεν μαζεύεται στο σπίτι, θέλει να είναι μονίμως έξω!

Αυτά! Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια και καλή εβδομάδα!!!!!!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια! Έχω τα γενέθλιά μου σήμερα και σας κερνάω γλυκάκια!

Αρκετά καθυστερημένα... χρόνια πολλά Αγγελική μου!!!!!!!!!!!!!!!

Αγγελική μου χρονια πολλα έστω και καθυστερημένα....

Ετρεχα πολυ μέσα στην εβδομάδα και δεν μπήκα σχεδόν καθόλου....

Τι κανετε????εμεις είμαστε καλα...η εγκυμοσύνη προχωράει και εγω έχω αρχίσει να βαραίνω αρκετα.....δεν το πιστεύω οτι πέρασε ο καιρός....

Όλη την εβδομάδα έπεσα λίγο ψυχολογικά γιατι σκεφτόμουν τα οικονομικά τι έχουμε να πληρώσουμε.....θα τα βγάλουμε πέρα αλλα δεν παυω να το σκέφτομαι....και εκει που ήμουν ανενδοτη και ήθελα μόνο δικλινο για την κλινικη τώρα λέω τετρακλινο ....

Μωρε να είμαστε καλα και όλα θα έρθουν....αλλα μονίμως πληρώνουμε να πάρει.....

Λετάκι μου,

όλα δύσκολα είναι... Μην αγχώνεσαι, όλα θα γίνουν. 4 βραδάκια είναι, θα περάσουν και σε τετράκλινο και σε δίκλινο!! Σκέψου το μωράκι που θα έρθει, τον Θωμάκο σου και την αδειούλα σου που θα ξεκινήσει!!

Όλα καλά θα πάνε!!!

Εμείς έχουμε πρόβλημα σπίτι με το τηλ και το ίντερνετ... για αυτό δεν μπήκα πολύ αυτές τις μέρες... και δουλειά στο γραφείο!!!

το ΣΚ ήμασταν όλο τσάρκες (πάλι)!!!. Το Σάββατο πήγαμε καραγκιόζη στο Άλσος Ν. Σμύρνης, την Κυριακή στον Εθνικό Κήπο!!

Γενικά περάσαμε πάρα πολύ ωραία!!!

θα προσπαθήσω να μπω κι αργότερα. Έχω πολύ δουλειά!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

και παλι το εκανα...εγραψα παλι κατεβατο και εκανα μια μεγαλη #@κια...

αλλα δε το αφηνω θα ξαναγραψω.

και ο αποστολακος τον μπαμπα του τον λεει τικο -απο το νικο-ενω το δικο μου ονομα δε το ξερει...να σας πω προτιμω το μαμα ειναι τοσο μα τοσο γλυκο οταν με φωναζει μαμα...:)

λετακι εχεις καουρες ε;λενε πως το μωρο θα βγει με μαλλι αν εχεις καουρες,αλλα δε το πιστευω,γιατι ο αποστολακος ειχε πολυ μαλλι αλλα εγω δεν ειχα καουρες στην εγκυμοσυνη,οποτε...

να σαι καλα παντως και να προσεχεις,υπομονη και να ξερεις σε ζηλευω που θα εχεις και δευτερο νινακι:))

αγγελικη και γω καθυστερημενα να σε πω χρονια πολλα κοπελα μου και ο,τι μα ο,τι επιθυμεις να σε χαιρονται οι δικοι σου και παντα υγεια!!!!!

ευχες και στη κωνσταντινα σου να τη χαιρεσαι!

καθυστερημενα και γω...

τα διδυμακια σου jasmini τρελα,να τα χαιρεσαι τα γλυκα σου,εδω εγω με εναν και τσιριζω...σε καταλαβαινω απολυτα.

χθες που πηγα στο πατρικο μου,παλι εκανα παρατηρηση στον αποστολη και ο μπαμπας μου με ειπε οτι φωναζω πολυ!

δε το χω καταλαβει,με εχει πει και ο νικος,αλλα πραγματικα νομιζα υπερβαλλει...

μαριλινα και μεις ειχαμε προβλημα με το τηλεφωνο και το ιντερνετ.δε μπορουσα να καλεσω απο το καρτοκινητο μου την εταιρεια να ρθει να το δει,πηγα απο το καταστημα και με ειπαν οτι πρεπει να παρω τηλ απο το σπιτι μου!!!

και γω παλια μου τεχνη κοσκινο "εκλεψα" ιντερνετ και εστειλα μεηλ την εταιρεια,ή με παιρνουν τηλεφωνο να συννενοηθουμε ή κανω διακοπη.

μια χαρα ολα διορθωθηκαν την επομενη...

επισης ο μικρος βγαζει τα κατω του δοντια και εχει πολυ ζορι...

ειχε μεινει με 2 κατω που ειχαν βγει πρωτα και ειχε βγαλει ολα τα πανω,τωρα που βγαζει τα τελευταια ποναει πολυ,συνεχως ξυπναει με κλαματα και το βραδυ με ξενυχτησε κανα δυωρο,απο τις 4 μεχρι τις 6.

ειμαι κομματια οπως καταλαβαινετε...

λοιπον αυτα ελπιζω να δημοσιευτει γιατι αλλιως θα αρχιζω να τσιριζω απο μονη μου

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Λιτσάκι ευχαριστώ για τις ευχές σου και για μένα και για την κόρη μου! Η γιορτή άλλωστε δεν λένε ότι κρατάει 40 μέρες?

Όσο για το τηλέφωνο.....και ο άγιος φοβέρα θέλει δεν λένε?

Τώρα που το λές κι ο δικός μου έχει 2-3 μέρες που ξαφνικά βγάζει γκρίνια ή ξυπνάει γκρινιάζοντας. Μάλλον κι εμείς θα βγάζουμε κανένα ζόρικο δόντι. Αν τον πετύχω στις καλές του θα τον ψάξω!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερούδια!!!!!!!!!!!

Το ξυπνητήρι μου μάλλον δεν πάει καλά... :rolleyes::rolleyes: Εγώ σηκώθηκα και, σύμφωνα με αυτό, 7 η ώρα έφυγα από το σπίτι. Πάω στη στάση, πέρνω λεωφορείο, φτάνω στο μετρό, κοιτάω την ώρα: 7... :shock::shock::shock:

9e11a_keik-pagoto.jpg

Να κεράσω, να κεράσω;; Εχθές έδωσα για ζώνη στο καράτε!!! Είμαι πολύ ευτυχισμένη, όχι γιατί την πήρα (από ότι κατάλαβα δεν κόβουν κανέναν στις πρώτες ζώνες), αλλά γιατί... άλλαξε χρώμα... έτσι... ψυχολογία... ένα παλιό όνειρο που έγινε πραγματικότητα!!!

Στο μεταξύ, επιτέλους, αποφάσισα ότι τα παιδιά πρέπει να κοιμούνται στο δωμάτιό τους. Άνοιξα το δεύτερο κρεβάτι για την μικρή και την κοιμίζω εκεί και την αφήνω. Το καημένο έφαγε μία τούμπα το πρωί... άκουσα ένα γκντουπ και τη βρήκα κάτω να κλαίει σπαρακτικά :cry::cry::cry:. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήτανε ότι ήτανε σε μία απόσταση από το κρεβάτι... πως έφτασε μέχρι εκεί;; είναι απορίας άξιο!!!

Λινεάλ, θέλω ιδιαίτερα μαθήματα, πως κλέβεις ίντερνετ από το γείτονα;; Μήπως μου χρειαστεί σε κάνα Σούνιο... Αν και η αλήθεια είναι πως 3 μέρες χωρίς ίντερνετ ήτανε μία αποτοξίνωση όσο να πείς!!!

Ναι, κι εγώ χρειάστηκε να τους τα "χώσω" λίγο για να μας το φτιάξουν γρήγορα!!!

Αγγελική μου, εμάς δεν υπάρχει περίπτωση να μας αφήσει να δούμε δόντι... Δεν ανοίγει το στόμα με την καμία. Την πήρα μαζί στον οδοντίατρο, που πήγα τον μεγάλο μου και μου είπε (όσο μπόρεσε να δει) ότι λείπουνε οι 4 τραπεζίτες!!

Να σας πω και τι κάναμε οι έξυπνοι, γυναίκα και άντρας: Επειδή το κρεβάτι των παιδιών ήτανε κάτω από το air condition και όταν ξάπλωνα το έβλεπα, ήθελα να το βάλω στον απέναντι τοίχο... Και, επίσης, γιατί θέλω να διαμορφωθεί σιγά σιγά το δωμάτιο και, εάν αποφασίσουμε για κουκέτα αργότερα, δεν χωράει εκεί πέρα. Το μετακομίζουμε, αφαιρούμε μία μπάντα που είχαμε στον τοίχο και μένουν 3 μικρές τρυπούλες. Ο άντρας μου τις στοκάρει, παίρνει το χρώμα που νομίζαμε ότι είχαμε κρατήσει από τον τοίχο και βάφει ένα μεγάλο μέρος του... με ένα ωραιότατο μπεζ χρώμα του σαλονιού!! Τώρα θα πρέπει να ψάξουμε στη μάνα μου μήπως έχουμε εκεί χρώμα. Αλλιώς θα δω τι θα κάνουμε γιατί, οποία εξυπνάδα... δεν κράτησα τους κωδικούς των χρωμάτων!!!

καλό, ε;;; :tongue::tongue::tongue:

Καλημερούδια και φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!!!!!!!!!

Το ξυπνητήρι μου μάλλον δεν πάει καλά... :rolleyes::rolleyes: Εγώ σηκώθηκα και, σύμφωνα με αυτό, 7 η ώρα έφυγα από το σπίτι. Πάω στη στάση, πέρνω λεωφορείο, φτάνω στο μετρό, κοιτάω την ώρα: 7... :shock::shock::shock:

Ήταν λίγο βιαστικό το ξυπνητήρι σου μου φαίνεται!!!

9e11a_keik-pagoto.jpg

Να κεράσω, να κεράσω;; Εχθές έδωσα για ζώνη στο καράτε!!! Είμαι πολύ ευτυχισμένη, όχι γιατί την πήρα (από ότι κατάλαβα δεν κόβουν κανέναν στις πρώτες ζώνες), αλλά γιατί... άλλαξε χρώμα... έτσι... ψυχολογία... ένα παλιό όνειρο που έγινε πραγματικότητα!!!

Μιαμ μιαμ! Τι νόστιμα γλυκάκια!

Μπράβο για την ζώνη! Τώρα όποτε βγαίνουμε για καφέ μαζί δεν θα φοβάμαι ότι μπορέι κάποιος να μας πειράξει. Θα καθαρίσεις εσύ έτσι δεν είναι???

Στο μεταξύ, επιτέλους, αποφάσισα ότι τα παιδιά πρέπει να κοιμούνται στο δωμάτιό τους. Άνοιξα το δεύτερο κρεβάτι για την μικρή και την κοιμίζω εκεί και την αφήνω. Το καημένο έφαγε μία τούμπα το πρωί... άκουσα ένα γκντουπ και τη βρήκα κάτω να κλαίει σπαρακτικά :cry::cry::cry:. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήτανε ότι ήτανε σε μία απόσταση από το κρεβάτι... πως έφτασε μέχρι εκεί;; είναι απορίας άξιο!!!

Μπράβο που κοιμάστε ο καθένας στο δωμάτιο του πιά! ¨Οσο για την τουμπα συμβαίνουν αυτά! Εγώ είχα πάρει ένα κάγκελο από τα τζάμπο και το έβαζα στην κόρη μου μέχρι να εξικειωθεί με το μέγεθος του κρεβατιού!

Λινεάλ, θέλω ιδιαίτερα μαθήματα, πως κλέβεις ίντερνετ από το γείτονα;; Μήπως μου χρειαστεί σε κάνα Σούνιο... Αν και η αλήθεια είναι πως 3 μέρες χωρίς ίντερνετ ήτανε μία αποτοξίνωση όσο να πείς!!!

Ναι, κι εγώ χρειάστηκε να τους τα "χώσω" λίγο για να μας το φτιάξουν γρήγορα!!!

Εύκολα κλέβεις ίντερνετ αρκεί ο γείτονας να το έχει ανοιχτό εκείνη την ώρα και ξεκλείδωτο!

Αγγελική μου, εμάς δεν υπάρχει περίπτωση να μας αφήσει να δούμε δόντι... Δεν ανοίγει το στόμα με την καμία. Την πήρα μαζί στον οδοντίατρο, που πήγα τον μεγάλο μου και μου είπε (όσο μπόρεσε να δει) ότι λείπουνε οι 4 τραπεζίτες!!

Να σας πω και τι κάναμε οι έξυπνοι, γυναίκα και άντρας: Επειδή το κρεβάτι των παιδιών ήτανε κάτω από το air condition και όταν ξάπλωνα το έβλεπα, ήθελα να το βάλω στον απέναντι τοίχο... Και, επίσης, γιατί θέλω να διαμορφωθεί σιγά σιγά το δωμάτιο και, εάν αποφασίσουμε για κουκέτα αργότερα, δεν χωράει εκεί πέρα. Το μετακομίζουμε, αφαιρούμε μία μπάντα που είχαμε στον τοίχο και μένουν 3 μικρές τρυπούλες. Ο άντρας μου τις στοκάρει, παίρνει το χρώμα που νομίζαμε ότι είχαμε κρατήσει από τον τοίχο και βάφει ένα μεγάλο μέρος του... με ένα ωραιότατο μπεζ χρώμα του σαλονιού!! Τώρα θα πρέπει να ψάξουμε στη μάνα μου μήπως έχουμε εκεί χρώμα. Αλλιώς θα δω τι θα κάνουμε γιατί, οποία εξυπνάδα... δεν κράτησα τους κωδικούς των χρωμάτων!!!

καλό, ε;;; :tongue::tongue::tongue:

Καλημερούδια και φιλάκια!!!

Να μία καλή ευκαιρία να αλλάξετε το χρώμα του παιδικού!!!

Μήπως το κρεβάτι απέναντι από το aircondition δεν είναι καλή ιδέα? Ο κρύος αέρας που θα βγαίνει δεν θα χτυπάει πάνω στα παιδιά?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαβάστε τώρα οι κοριτσομάνες να δείτε τι μπορέι να αντιμετωπίσετε αργότερα!

Η κόρη μου μπαίνει στην εφηβεία και ....τρώγεται με τα ρούχα της στην κυριολεξία! Έχουμε βγάλει off τα μισά της ρούχα μια και δεν θέλει να φοράει κολάν ή για να τα φορέσει πρέπει η μπλούζα να της φτάνει κάτω από το μισό μπούτι! Κοινώς μπλουζοφόρεμα!

Σορτσάκια? Στο εξώτερον πυρ! Έχει την εντύπωση πως έχει χοντρά μπούτια και δεν θέλει να φαίνονται! Πιά χοντρά μπούτια καλή μου, που έχεις ύψος 1,50 και είσαι 45 κιλά?

Ευτυχώς δεν έχει μπει στο τριπάκι της δίαιτας. Τρώει κανονικά και κάποιες φορές και περισσότερο από μένα!

Μάλλον την ξενίζει το γεγονός ότι αρχίζει σιγά-σιγά να αποκτά καμπύλες και δεν θέλει να τις τονίζει φορώντας εφαρμοστά ρούχα.

Αμ ο άλλος μου καημός! Όταν γεννήθηκε έκανα όνειρα πως όταν μεγάλωνε θα πηγάιναμε μαζί για shopping therapy και καφεδάκι! Αμ δε! Δεν της αρέσει καθόλου να ψωνίζει και ειδικά για τον εαυτό της και μην της πεις να δοκιμάσει ρούχο! Ίδια ο μπαμπάς της!

Πήγαμε την Τρίτη το απόγευμα να αλλάξουμε κάτι δωράκια που της έκαναν για την γιορτή της και ήταν λες και την πήγαινες στο εκτελεστικό απόσπασμα!!!!

Δεν νομίζω ότι έχω και πολλές ελπίδες από τον γιό μου ε??????

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Αγγελική μου,

δεν είναι απέναντι από τα παιδιά το κλιαματιστικό. θα χτυπάει παράλληλα με τα κρεβάτια τους.

Αχ, αυτές οι κόρες!!! Αχ, μωρέ, μπαίνει στην εφηβεία τώρα (βοήθειά μας!!!). για αυτό όλα αυτά, προφανώς!!!

Αυτό με τη δίαιτα πολύ το φοβάμαι κι εγώ... Για αυτό προσπαθώ να μην γίνουνε χοντρούλικα και μου πάθουν καμία νευρική ανορεξία τότε... (ψυχικά τραύματα της από πάντοτε χοντρής μαμάς, δεν είναι τίποτα!!!)

Πάντως, στο τι θέλει και τι δεν θέλει να βάλει, πιστεύω ότι καλό είναι να πηγαίνεις όσο γίνεται με τα νερά της. Είναι κι αυτό ένα είδος ανεξαρτησίας του παιδιού, που προφανώς τη ζητάει λόγω ηλικίας!!

Τώρα για τον γιο σου... η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, αλλά δε νομίζω να σας ενδιαφέρουν οι ίδιες βιτρίνες!!:tongue::tongue::tongue:

Όταν έμαθα ότι ήμουνα έγκυος σε κοριτσάκι έλεγα "σιγά μη και θέλω να της φορέσω κοτσίδια. Δεν μου αρέσουν εμένα αυτά" κλπ. τώρα που πεθαίνω να της κάνω κοτσίδια κλπ και η κυρία δεν μου κάθεται ή τα βγάζει αμέσως;; Τι να πω τώρα;; οεο;;;

NDPXp3.png eJ01p3.png

Κι εγώ ελπίζω να είναι μόνο της ηλικίας και να της περάσει! Και όχι δεν την πιέζω στο θέμα του ντυσίματος σε καμία περίπτωση.

Αν και για να πω την αλήθεια έχω γίνει και λίγο κατίνα για να την πείσω ότι δεν έχει πρόβλημα! Της έχω φέρει παράδειγμα την ξαδέρφη της η οποία είναι 3 χρόνια μικρότερή της και φοράει το ίδιο νούμερο ρούχα με την δικιά μου. Με την διαφορά ότι στα εφαρμοστά της Κωνσταντίνας δεν μπάινει ούτε το μισό της μπούτι. Για να μην πω για τον ..ώλο της!

Είμαι πολύ κατίνα?????

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Κι εγώ ελπίζω να είναι μόνο της ηλικίας και να της περάσει! Και όχι δεν την πιέζω στο θέμα του ντυσίματος σε καμία περίπτωση.

Αν και για να πω την αλήθεια έχω γίνει και λίγο κατίνα για να την πείσω ότι δεν έχει πρόβλημα! Της έχω φέρει παράδειγμα την ξαδέρφη της η οποία είναι 3 χρόνια μικρότερή της και φοράει το ίδιο νούμερο ρούχα με την δικιά μου. Με την διαφορά ότι στα εφαρμοστά της Κωνσταντίνας δεν μπάινει ούτε το μισό της μπούτι. Για να μην πω για τον ..ώλο της!

Είμαι πολύ κατίνα?????

Γιατί καλέ;; την αλήθεια λες!!

Πάντα η αλήθεια είναι θεμιτή, αρκεί να λέγεται με σωστά λόγια!!!

Πολύ καλά κάνεις, για το καλό του παιδιού πάνω απ' όλα!!

Ας πούμε, κι εγώ προσπαθώ να πείσω τον μεγάλο να μην παχύνει, να μην τρώει πολλά γλυκά, αλλά δεν χαρακτηρίζω κάθε έναν στην τηλεόραση ή έξω "χοντρό", "άσχημο" κλπ... Η μάνα μου το κάνει και πολύ μου τη δίνει, αλλά είναι και κάποια πράγματα που ανέχεσαι όταν βοηθάει πολυ με το παιδί... :?

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...