Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα μανουλίτσες!

Λίνεαλ και Μαριλίνα, νομίζω πως είναι ακόμη νωρίς για το κόψιμο της πάνας. Η Κωνσταντίνα πήγε παιδικό στα δύο και την πάνα την έκοψε λίγο πριν μπεί στα 3 με την καθοδήγηση κυριώς των δασκάλων της στο σταθμό!

Το γιο γιο μπορείτε να το αρχίσετε σαν παιχνίδι για να μπαίνει στο νόημα.

Λίνεαλ εδώ στην Αθήνα το κακό έχει παραγίνει με τους αλλοδαπούς. Όπως είπε και η Μαριλίνα φοβάσαι να κυκλοφορήσεις σε κάποιες περιοχές! Βέβαια δεν είναι λύση η Χρυσή Αυγή αλλά και η πολιτεία οφείλει να λάβει δραστικά μέτρα πλέον.

Ο καιρός φθινοπώριασε μου φαίνεται!

Χτες το απόγευμα πήγαμε με τον μπαμπά μας και τον μικρό στο τζάμπο και πήραμε κάτι κρεμαστρούλες που ήθελα κι ένα ζευγάρι πεδιλάκια για μέσα στο σπίτι. Πήρα και 2 κλαμεράκια στην ζουζούνα μου.

Μόλις επιστρέψαμε είχαν κατέβει τα παιδιά της γειτονιάς στον δρόμο για παιχνίδι και καθίσαμε μαζί με τον Χρηστάκο και πάιξαμε μαζί τους! Θυμήθηκα τα νιάτα μου!!!!!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδια!!!!!!!!!!

Χρόνια πολλά για χθες, μανούλες!!! Ο γιος μου μου έφερε μία χειροποίητη κάρτα από το σχολείο που είχε γράψει ο ίδιος μέσα: "Μαμά σε αγαπώ χρόνια πολλά" και ενθουσιάστηκα, εννοείται!!!!

Κατά τα άλλα, Σάββατο απόγευμα πήγαμε σε ένα πάρτι σε παιδότοπο και περάσαμε πολύ ωραία, ήπιαμε και εναν καφέ με την ησυχία μας, μιλώντας σμε φίλους, και μετά, επειδή το πάρτι ήτανε στη Βάρη, πήγαμε Σούνιο!!!

Την Κυριακή ήρθε και η νονά του γιου μου με την οικογένειά της και περάσαμε τέλεια!!! Κολυμπήσαμε... ε... χμ... δλδ τσαλαβουτήξαμε!!! Ο γιος μου δεν κρύωνε, εγώ κι ο άντρας μου ίσα που μπήκαμε, η μικρή μας δεν ήθελε με τίποτα να μπει!!!

Πολύ μου αρέσει που επιτέλους έχει καλό καιρό και μπορούμε να πηγαίνουμε βόλτες και να κολυμπάμε. Σήμερα, βέβαια, είμαι κομμάτια και είναι μόνο Δευτέρα!!! Συνειδητοποίησα ότι πιο πολύ κουράζομαι το καλοκαίρι, μιας και δεν χουζουρεύουμε στο σπίτι: έχει καλό καιρό και όλο τρέχουμε!!!

Ελπίζω να περάσατε καλά!!!!

Να ρωτήσω: Θέλω καμία ιδέα για ελαφρά βραδυνά. Εσείς τι δίνετε στα μπουμπούκια σας;; Εμείς τρώμε τοστάκι, ντομάτα σαλάτα, λίγο φαί αν υπάρχει ή πίτσα χειροποίητη πάντα... Καμία άλλη ιδέα;; έχω στερέψει!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Ολυμπί, Ολυμπί, Ολυμπιακέ

ομάδα ομαδάρα μου

μεγάλη μου αγάπη

Ολυμπιακάρα μου!!

Όπως καταλάβατε από χθες το βράδυ τραγουδάω! Κοιμήθηκα στις 2,30 το πρωί γιατί ακουγόταν ο κόσμος που πανηγύριζε στο Πασαλιμάνι! Και δεν με ενόχλησε καθόλου!!!!

Καλημερούδια κορίτσια!

Χρόνια πολλά γιά την χθεσινή μέρα σε όλες της μανούλες!

Η κόρη μου έφτιαξε μία αυτοσχέδια κάρτα κι εκείνη με πολλές ευχές! Με πήραν τα ζουμιά!

Θα σας γράψω νέα αργότερα! Πάω να δουλέψω!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Λοιπόν κι αφού δούλεψα λιγάκι συνεχίζω....

Σαββατοκύριακο ξεστρώσαμε χαλιά και επικρατούσε στο σπίτι πανικός!

Ο μικρός ήθελε να παίζει με την ηλεκτρική συνέχεια και είδαμε και πάθαμε να τον ξεκολλήσουμε από αυτή! Μακάρι και μεγαλώνοντας να θέλει να ασχολείται μαζί της!

μαριλίνα έχεις δίκιο πως το καλοκαίρι γίνεσαι εντελώς πτώμα από τις τσάρκες! Χαρά στο κουράγιο σου που μπήκες θάλλασα από τώρα. Εγώ αν δεν μπει ο Ιούλιος δεν.......

Βραδυνό συνήθως τρώει η Κωνσταντίνα 1 μπολ με γάλα και δημητριακά ή κανένα τοστάκι. Πολύ πρωτότυπο αλλά δεν το βαριέται!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

γεια σας κοριτσακια μου....

αγγελικη και ο αντρας μου το εβλεπε χθες και αναγκαστικα τον ειδαν και εγω τον αγωνα χθες και ειχα παρα πολλη αγωνια....χαρηκα παρα πολυ....

λοιπον τα νεα μας....

ο θωμας απο χθες κοιμαται στο μεγαλο κρεβατι που του εφερε ο καλικαντζαρος οταν του πηρε τις πιπιλες...ηταν το πρωτο βραδυ που δεν τον ακουγα να χτυπαει πουθενα αχαχχαχα:P:p:p

κατα τις 6 με φωναζει:"μαμα μαμα φοβαται ο θωμουλης θα πεσει"

εριξα ενα γελιο.....ξερει να κατεβαινει αλλα ηθελε να ειμαι εκει να τον δω για να μην πεσει....μολις τον ειπα οτι μπορει να κατεβει και εφοσον ημουν στο δωματιο του κατεβηκε μια χαρα και ηρθε στο κρεβατι μου....μα πολυ γελιο λεμε...μετα ελεγε κοιμηθηκα μεγαλο κρεβατι....

εγω ειμαι μια χαρα.....σε ενα μηνα παιρνω αδεια και ετσι θα ξεκουραστω...σε λίγες μερες μπαινω στον 7 και δεν το πιστευω οτι περασε ο καιροσ.......

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου....

Γεια σου Λετάκι!

αγγελικη και ο αντρας μου το εβλεπε χθες και αναγκαστικα τον ειδαν και εγω τον αγωνα χθες και ειχα παρα πολλη αγωνια....χαρηκα παρα πολυ....

χαχαχα! Το θέμα είναι ότι ο άντρας μου δεν το πολυέβλεπε, εγώ είχα κολλήσει!!!! Βέβαια το μεγαλύτερο μέρος δεν το είδα καθώς ήταν η ώρα που τάιζα και κοίμιζα τον μικρό αλλά το μυαλό μου ήταν εκεί!!!!

λοιπον τα νεα μας....

ο θωμας απο χθες κοιμαται στο μεγαλο κρεβατι που του εφερε ο καλικαντζαρος οταν του πηρε τις πιπιλες...ηταν το πρωτο βραδυ που δεν τον ακουγα να χτυπαει πουθενα αχαχχαχα:P:p:p

εριξα ενα γελιο.....ξερει να κατεβαινει αλλα ηθελε να ειμαι εκει να τον δω για να μην πεσει....μολις τον ειπα οτι μπορει να κατεβει και εφοσον ημουν στο δωματιο του κατεβηκε μια χαρα και ηρθε στο κρεβατι μου....μα πολυ γελιο λεμε...μετα ελεγε κοιμηθηκα μεγαλο κρεβατι....

Μπράβο στον Θωμάκο που μεγάλωσε κι έγινε άντρας και κοιμάται και σε μεγάλο κρεβάτι!!!! καμάρι η μαμά ε???????

εγω ειμαι μια χαρα.....σε ενα μηνα παιρνω αδεια και ετσι θα ξεκουραστω...σε λίγες μερες μπαινω στον 7 και δεν το πιστευω οτι περασε ο καιροσ.......

με το καλό να πάρεις την αδειούλα σου, να ξεκουραστείς και να προετοιμαστείς για τον ερχομό του νεόυ μέλους!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερούδια!!!!!!!!!

Αρχίσαμε τις τσάρκες;; Έχουμε εξαφανιστεί;;

Καλά κάνετε μανούλες + μπεμπάκια!!!

λοιπον τα νεα μας....

Μπράβο στο Θωμάκο!!! Με γεια το κρεβάτι!!! Να δω εγώ πως θα βγάλω την κόρη μου από το δικό μου!!! Προς στιγμήν δεν το πολυσκέφτομαι: Ο άντρας μου έχει κακές προθέσεις για τρίτο τέκνο και προτιμώ να έχω την αντισύλληψη δίπλα μου!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Πως πέρασε ο καιρός, Λετάκι μου;; Ένας μήνας και κάθεσαι, ε;;

Θα έχει φουσκώσει και η κοιλίτσα πολύ!!! Ο Θωμάκος τι λέει;; Πως ανταποκρίνεται στην κοιλίτσα;;

Σαββατοκύριακο ξεστρώσαμε χαλιά και επικρατούσε στο σπίτι πανικός!

Ο μικρός ήθελε να παίζει με την ηλεκτρική συνέχεια και είδαμε και πάθαμε να τον ξεκολλήσουμε από αυτή! Μακάρι και μεγαλώνοντας να θέλει να ασχολείται μαζί της!

"Ο ρυπαίνων πληρώνει" αυτό εφαρμόζω μέχρι και για τη μικρή. Προς στιγμήν πιάνει!!! Άσε που αντιγράφει τον αδελφό της. Σηκώνει ο Βασίλης το πιάτο του και το φέρνει στην κουζίνα, το σηκώνει κι αυτή... Καμία φορά πιάνει τον άντρα μου η αντρική μ@λ@κια και λέει "οι άντρες δεν σκουπίζουν" αν δει τον μεγάλο με το βετέξ, αλλά του περνάει στην ιδέα ότι σε άλλη περίπτωση θα πρέπει να πληρώνει άτομο καθημερινά να τα κάνει αντί για εμάς... το παν είναι να έχεις επιχειρήματα... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μαριλίνα έχεις δίκιο πως το καλοκαίρι γίνεσαι εντελώς πτώμα από τις τσάρκες! Χαρά στο κουράγιο σου που μπήκες θάλλασα από τώρα. Εγώ αν δεν μπει ο Ιούλιος δεν.......

Βραδυνό συνήθως τρώει η Κωνσταντίνα 1 μπολ με γάλα και δημητριακά ή κανένα τοστάκι. Πολύ πρωτότυπο αλλά δεν το βαριέται!

ήταν παγωμένη, αλλά ωραία!! Να δω αν θα πάμε κι αυτό το ΣΚ!!

Το γάλα με δημητριακά το έχω σκεφτεί κι εγώ... ιδιως γιατί δεν πίνουν πολύ γάλα το βράδυ... αλλά η μικρή γίνεται χάλια και δεν το προτιμώ...

Τι κάνετε κατά τα άλλα;;

Εμείς πήζουμε λίγο και στη δουλειά και στο σπίτι!!! Σήμερα θα είναι μία υπέροχη μέρα που θα πάμε στο σπίτι της φίλης μας και δεν θα τρέχουμε στις κούνιες!!! Να μην ξεχνάμε ότι η μαμά έχει και καράτε μετά!!!

Εχθές πήγαμε την μικρή για να της πάρουμε crocs. Βασικά ζήλευε του αδελφού της και έτσι είπα να της αγοράσω, μη σαβουριαστεί πουθενά που φοράει όλο τα μεγάλα...

Της βάλαμε μπροστά της όσα υπήρχαν (winnie, dora & macqueen) και το ένα έβαζε, το άλλο έβγαζε... τη ρωτάει η πωλήτρια πως σε λένε και απαντάει η φίλη μου: Κάρυ Μπράντσω... λυθήκαμε στο γέλιο... :tongue::tongue::tongue:

Τελικά διαλέγει κάτι ροζ με ντόρα, τα φοράει, επιδεικτικά πετάει τα δικά της κάτω και φεύγουμε με αυτά... λυθήκαμε στο γέλιο!!!

Ερώτηση για παπούτσια: Θα τους πάρετε (ή έχετε πάρει) με τα δαχτυλάκια έξω;; Ρωτάω γιατί η δικιά μου πολύ συχνά ακόμα σαβουριάζεται όσο περπατάει... μήπως τα χτυπήσει;; από την άλλη, τα άλλα, με τα κλειστά δαχτυλάκια θα την ζεσταίνουν... πείτε γνώμες!!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημερούδια!

Μαριλίνα του μικρού πέδιλα του είχα πάρει και πέρισυ. Μια χαρά τα κατάφερε και δεν χτύπησε ποτέ τα δάχτυλά του όταν έπεφτε!

Είναι κρίμα μωρέ να ζεσταίνονται τα ποδαράκια τους....

Έχω πήξει στο πλύσιμο και το σίδερο! Ευτυχώς αυτήν την εβδομάδα είναι η μαμά μου μαζί μας κι έτσι έχω μεγάααααλη βοήθεια!

Λίνεαλ που είσαι? Τι γίνεται με την δουλειά?

Λετάκι πως πέρασε έτσι ο καιρός ε?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε, τσούπρες μου, που χαθήκατε όλες;;

Αν και Σάββατο να γκρινιάξω λίγο;; Θα γκρινιάξω: :tongue:

- Είμαι πιασμένη από το καράτε (όχι μόνο το ξεκίνησα στα γεράματα, το έχω πάρει και ζεστά, πήγα και τις 3 φορές αυτή την εβδομάδα :rolleyes:)

- Το σαλόνι μου είναι μπ*&^λο... αλλά δεν έχω καμία διάθεση να το συμμαζέψω...

- Τα άπλυτα έχουν ξεχειλήσει... αλλά επίσης βαριέμαι να κάνω κάτι για αυτό!!!

- Μου τη σπάει ο κωλόκαιρος... Σκέφτομαι: Να πάμε Σούνιο ή να μην πάμε;; Από τη μία δεν θα έχει πολύ καλό καιρό άμα πάμε, από την άλλη, να μείνουμε Αθήνα να κάνουμε τι;; πλυντήρια;; βόλτες στις κούνιες;; οπότε μας βλέπω να τους μαζεύω να πάμε, τουλάχιστον να αλλάξουμε παραστάσεις, και ας πρέπει να φοράμε μακρυμάνικα!!! Ούτως ή άλλως το άλλο ΣΚ δεν θα μπορέσουμε να πάμε γιατί ο άντρας μου δίνει εξετάσεις Σάββατο απόγευμα στο ΕΑΠ.

Τι κάνετε κατά τα άλλα;;

Αγγελική μου,

μάλλον ανοιχτά θα της πάρω. Αν και δε νομίζω να θέλει και πολύ να τα φοράει. Μόνο τη Ντόρα θέλει (και να κοιμάται με αυτήν αν μπορεί).

Πέρισυ εμάς δεν περπάταγε το βαριεστημένο μου... 15 μηνών αξιώθηκε!!

Αλήθεια, ανατομικά παπούτσια τους παίρνετε;; Ξέχασα να ρωτήσω την παιδίατρο η άθλια μάνα!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αλλά για να γίνω και λίγο μάνα-κουκουβάγια, το μικρό μου μιλάει τέλεια!!! Καμία σχέση με τον αδελφό της στην ίδια ηλικία. Συνεννοούμαστε. Α, και ξεκίνησε τα ψέματα πριν κλείσει τα δύο.

- Αιμιλία, που είναι τα κοκαλάκια σου;; (δεν θέλει να τα βάλει με την καμία)

- Τα έφαγε η γάτα :confused::confused::confused:

Προφανώς από κάπου το άκουσε!!!

Αυτό που μου κάνει, όμως, εντύπωση, είναι ότι σχηματίζει πλέον φράσεις κανονικές συντακτικά!!

Τα δύο κορυφαία με τα παιδάκια μου και σταματάω το πρίξιμο Σαββατιάτικα:

- Προτίμησαν αρακά αντί για πίτσα προχθές το βράδυ (είναι της υγιεινής, τι να κάνουμε!!!)

Διάλογος με Αιμιλία:

- Το μωρό κάνει νάνι, Αιμιλία.

- Ναι, το μωρό κοιμάται!!

(Εμείς να το λέμε μωρουδίστικα και η Αιμιλία κανονικά!!!)

Καλό Σαββατοκύριακο!!!!!!!!!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

λοιπον εγραψα ολοκληρο κατεβατο και μου το σβησε και ενω παντα κανω copy μη γινει μια στραβη τωρα δε με βγαζει να κανω paste...

εχω νευρα:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

συγνωμη αλλα βαριεμαι να ξαναγραφω....

ισως αλλη μερα

παντως τοσο καιρο δεν εγραφα γιατι ειχε προβλημα η συνδεση μου...

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλενάδες!

Συννεφιά πάλι σήμερα... Μα πότε επιτέλους θα φτιάξει για τα καλά?? Θέλω καλοκαίρι!

Πως τα περάσατε το Σ/Κ??

Μαριλίνα πήγατε τελικά στο Σούνιο? Κι εγώ πεδιλάκια ανοιχτά θα του βάλω πάλι φέτος, μην φοβάσαι δεν χτυπάνε τα δαχτυλάκια τους.

Lineal είναι ΠΟΛΥ σπαστικό όταν συμβαίνει αυτό με το κείμενο...

Αγγελική χρόνια πολλάαααα να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!!!

Λετάκι μου ελπίζω να το έκανες και πράξη και να μην κουράζεσαι τόσο πια!

Εμείς χθες ενω δεν ξεκίνησε καλά η μέρα, άλλα ήθελα να κάνω εγώ άλλα ο αντράς μου(να πάμε βόλτα και μετά στα πεθέρικά μου πάλι, καταλαβαίνετε...) τελικά ξεκινήσαμε με βόλτα στο λιμάνι και μετά πήγαμε στη θάλασσα να πετάξουμε πετρούλες. Όμως ξαφνιαστήκαμε ευχάριστα γιατί ενώ πέρσι ο Πετράκος δεν ήθελε ούτε τα δαχτυλάκια του να βρέξει, χθες λίγο το παιχνίδι με τις πέτρες, λίγο για να πετάξει νερά στον μπαμπά του μπήκε μέχρι την κοιλιά στη θάλασσα(με τα ρούχα βέβαια αλλά δεν βαριέσαι)!! Μετά γυρίσαμε σπίτι μας για φαγητό και τελικά δεν πήγαμε στα πεθερικά (Που ούτως ή άλλως θα πάμε σήμερα, αφού γιαορτάζει η πεθερά μου)!

Λοιπόν στην ομιλία εμείς δεν είμαστε τόσο μπροστά αλλά να σας πω κάτι να γελάσετε:

(To όνομά μου αν και απλό τον μπερδεύει και δεν το λεει)

Εμείς: Πως σε λένε?

Πέτρος: Πέτο

Εμείς: Τον μπαμπά πως τον λένε?

Πέτρος: Μιμιτη

Εμείς: Την μαμά πως την λένε?

Πέτρος: ... (σιωπή)

Εμείς: Τι..

Πέτρος: Τι..

Εμείς: να..

Πέτρος: να..

Εμείς: Όλο μαζί!

Πέτρος: Όλοοοοοοοοοο!!!

Ε, εκεί λυνόμαστε στα γέλια!!!

Κοριτσάρες φιλιά και χρόνια πολλά σε όσες έχουν εορταζούμενους!!!!

Καλημερούδια!!!!!!!!

Καλή εβδομάδα!!!!!!!!!!!

Τινάκι γιορτάζεις;;

Χρόνια πολλά!!!!!

Αγγελική μου,

να χαίρεσαι την κοράκλα σου!!!!!!!

Λινεάλ,

πολύ σπαστικό όταν συμβαίνει αυτό με το κείμενο!!! Περιμένουμε νέα σου!!!

Εμείς, τελικά, πήγαμε Σούνιο Σάββατο απόγευμα στις 6:30 παρακαλώ!! Ανακαλύψαμε ότι στο Λαύριο άνοιξε τζάμπο, πήγαμε στον γνωστό μας παιδότοπο, που παίξαμε τάβλι με τον άντρα μου δεν ξέρω πόσα χρόνια μετά... και το χαρήκαμε :tongue::tongue::tongue: την μικρή την είχε αναλάβει η υπεύθυνη εκεί πέρα. Ο γιος μου, αφού "δεν ηθελε να πάει", μετά δεν ήθελε να φύγει, αλλά απεφάνθη ότι "δεν πέρασε καλά"... :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Βγάλτε άκρη.

Τελικά φτάσαμε σπίτι κατά τις 10, ανάψαμε τζάκι κι επειδή είχαμε αρνάκι μαζί μας για μαγείρεμα την Κυριακή, ψήσαμε και λίγα παϊδάκια!!! Ωραία ήτανε η φωτιά και χρειαζότανε, γιατί είχε και υγρασία και λίγο κρύο!!!

την επομένη κάναμε ποδήλατο, πήγαμε βόλτα στη θάλασσα και πετάξαμε πετρούλες, φύγαμε σχετικά νωρίς (λίγο πριν τις 6) για να βγει ο μπαμπάς μας με το νονό της Αιμιλίας και έναν φίλο τους!!!

Σήμερα η μικρή βήχει ανελέητα, όπως μου λέει η φίλη μου (:(:(:(). Της έδωσε σιροπάκι, έκανε και εμετό από τον βήχα, το καημένο... Εάν είναι χάλια θα πάρω την παιδίατρο τηλέφωνο το απόγευμα!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλή εβδομάδα μανουλίτσες!!!!

Καλημερούδια!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε, τσούπρες μου, που χαθήκατε όλες;;

Η λέξη πήζω νομίζω μπορεί να σου εξηγήσει την δική μου απουσία!!!!

Αν και Σάββατο να γκρινιάξω λίγο;; Θα γκρινιάξω: :tongue:

- Είμαι πιασμένη από το καράτε (όχι μόνο το ξεκίνησα στα γεράματα, το έχω πάρει και ζεστά, πήγα και τις 3 φορές αυτή την εβδομάδα :rolleyes:)

Εμ! Θες και ζώνη!!!

- Το σαλόνι μου είναι μπ*&^λο... αλλά δεν έχω καμία διάθεση να το συμμαζέψω...

δεν μπορώ να το βλέπω ασυμάζευτο αλλιώς κι εγώ.....

- Τα άπλυτα έχουν ξεχειλήσει... αλλά επίσης βαριέμαι να κάνω κάτι για αυτό!!!

δεν βαριέμαι αλλά τα ρημάδια δεν τελειώνουν!!!!!

- Μου τη σπάει ο κωλόκαιρος... Σκέφτομαι: Να πάμε Σούνιο ή να μην πάμε;; Από τη μία δεν θα έχει πολύ καλό καιρό άμα πάμε, από την άλλη, να μείνουμε Αθήνα να κάνουμε τι;; πλυντήρια;; βόλτες στις κούνιες;; οπότε μας βλέπω να τους μαζεύω να πάμε, τουλάχιστον να αλλάξουμε παραστάσεις, και ας πρέπει να φοράμε μακρυμάνικα!!! Ούτως ή άλλως το άλλο ΣΚ δεν θα μπορέσουμε να πάμε γιατί ο άντρας μου δίνει εξετάσεις Σάββατο απόγευμα στο ΕΑΠ.

πήγατε τελικά? Πως περάσατε?

Τι κάνετε κατά τα άλλα;;

Αγγελική μου,

μάλλον ανοιχτά θα της πάρω. Αν και δε νομίζω να θέλει και πολύ να τα φοράει. Μόνο τη Ντόρα θέλει (και να κοιμάται με αυτήν αν μπορεί).

Πέρισυ εμάς δεν περπάταγε το βαριεστημένο μου... 15 μηνών αξιώθηκε!!

Θα τα συνηθήσει! Εμένα ο δικός μου καμάρωνε κιόλας που του λέγαμε τι ωραία πέδιλα φοράει!!!

Αλήθεια, ανατομικά παπούτσια τους παίρνετε;; Ξέχασα να ρωτήσω την παιδίατρο η άθλια μάνα!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κανονικά του παίρνω. Ούτε κι εγώ ρώτησα τον παιδίατρο για ανατομικά.

Αλλά για να γίνω και λίγο μάνα-κουκουβάγια, το μικρό μου μιλάει τέλεια!!! Καμία σχέση με τον αδελφό της στην ίδια ηλικία. Συνεννοούμαστε. Α, και ξεκίνησε τα ψέματα πριν κλείσει τα δύο.

- Αιμιλία, που είναι τα κοκαλάκια σου;; (δεν θέλει να τα βάλει με την καμία)

- Τα έφαγε η γάτα :confused::confused::confused:

Προφανώς από κάπου το άκουσε!!!

Αυτό που μου κάνει, όμως, εντύπωση, είναι ότι σχηματίζει πλέον φράσεις κανονικές συντακτικά!!

σούπερ! Εμείς ακόμη τα βασικά και κάποιες φορές σπαζοκεφαλιάζουμε να καταλάβουμε τι μας λέει!

Τα δύο κορυφαία με τα παιδάκια μου και σταματάω το πρίξιμο Σαββατιάτικα:

- Προτίμησαν αρακά αντί για πίτσα προχθές το βράδυ (είναι της υγιεινής, τι να κάνουμε!!!)

Εγώ πάντως θα διάλεγα πίτσα!

Διάλογος με Αιμιλία:

- Το μωρό κάνει νάνι, Αιμιλία.

- Ναι, το μωρό κοιμάται!!

(Εμείς να το λέμε μωρουδίστικα και η Αιμιλία κανονικά!!!)

καιρός να κόψετε τα μωρουδιστικα!

Καλό Σαββατοκύριακο!!!!!!!!!!!!

λοιπον εγραψα ολοκληρο κατεβατο και μου το σβησε και ενω παντα κανω copy μη γινει μια στραβη τωρα δε με βγαζει να κανω paste...

εχω νευρα:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

συγνωμη αλλα βαριεμαι να ξαναγραφω....

ισως αλλη μερα

παντως τοσο καιρο δεν εγραφα γιατι ειχε προβλημα η συνδεση μου...

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Μου εχει τύχει και μόνο που δεν έσπασα τον υπολογιστή!!!!

Καλημέρα φιλενάδες!

Συννεφιά πάλι σήμερα... Μα πότε επιτέλους θα φτιάξει για τα καλά?? Θέλω καλοκαίρι!

Κι εγώ!!!!

Πως τα περάσατε το Σ/Κ??

Μαριλίνα πήγατε τελικά στο Σούνιο? Κι εγώ πεδιλάκια ανοιχτά θα του βάλω πάλι φέτος, μην φοβάσαι δεν χτυπάνε τα δαχτυλάκια τους.

Lineal είναι ΠΟΛΥ σπαστικό όταν συμβαίνει αυτό με το κείμενο...

Αγγελική χρόνια πολλάαααα να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!!!

ευχαριστώ Τινάκι μου! Κι εσύ να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Λετάκι μου ελπίζω να το έκανες και πράξη και να μην κουράζεσαι τόσο πια!

Εμείς χθες ενω δεν ξεκίνησε καλά η μέρα, άλλα ήθελα να κάνω εγώ άλλα ο αντράς μου(να πάμε βόλτα και μετά στα πεθέρικά μου πάλι, καταλαβαίνετε...) τελικά ξεκινήσαμε με βόλτα στο λιμάνι και μετά πήγαμε στη θάλασσα να πετάξουμε πετρούλες. Όμως ξαφνιαστήκαμε ευχάριστα γιατί ενώ πέρσι ο Πετράκος δεν ήθελε ούτε τα δαχτυλάκια του να βρέξει, χθες λίγο το παιχνίδι με τις πέτρες, λίγο για να πετάξει νερά στον μπαμπά του μπήκε μέχρι την κοιλιά στη θάλασσα(με τα ρούχα βέβαια αλλά δεν βαριέσαι)!! Μετά γυρίσαμε σπίτι μας για φαγητό και τελικά δεν πήγαμε στα πεθερικά (Που ούτως ή άλλως θα πάμε σήμερα, αφού γιαορτάζει η πεθερά μου)!

άντε λοιπόν καλά μπάνια!!!!!

Λοιπόν στην ομιλία εμείς δεν είμαστε τόσο μπροστά αλλά να σας πω κάτι να γελάσετε:

(To όνομά μου αν και απλό τον μπερδεύει και δεν το λεει)

Εμείς: Πως σε λένε?

Πέτρος: Πέτο

Εμείς: Τον μπαμπά πως τον λένε?

Πέτρος: Μιμιτη

Εμείς: Την μαμά πως την λένε?

Πέτρος: ... (σιωπή)

Εμείς: Τι..

Πέτρος: Τι..

Εμείς: να..

Πέτρος: να..

Εμείς: Όλο μαζί!

Πέτρος: Όλοοοοοοοοοο!!!

Ε, εκεί λυνόμαστε στα γέλια!!!

χαχαχαχαχα! Μιά χαρά ο μικρός σου!

Κοριτσάρες φιλιά και χρόνια πολλά σε όσες έχουν εορταζούμενους!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

γεια σας φιλεναδιτσες...

δεν κουραζομαι πλεον τοσο πολυ αλλα αυτο που εχει αρχισε πολυ εντονα ειναι οι καουρες...με εχουν ψοφησει....δεν μπορω να κανω τιποτα μονιμως αναγουλιαζω απο τις καουρες....νομιζω οτι το μωρο με πιεζει στο στερνο...να φανταστειτε για να κοιμηθω βαζω μαξιλαρια πολλα στο κεφαλι μου....καιγομαι λεμε...

μαριλινα και εγω θα του βαλω ανοικτα παπουτσακια....

γενικα δεν εχω πολλη διαθεση αλλα θα μου περασει και αυτο.....

φιλακια παω να ετοιμαστω για δουλεια....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπέρα!!!

Χρονια πολλα στις εορταζουσες και στους εορταζουσες!!!

Καιρο να μπω αλλα τα μικρα μου ριμαξαν το pc και δεν ανοίγει πια και παλεύω να μπω και να γράψω με το iPhone.

Διάβαζα για τις πεθερές που λέγατε και ώρες ώρες ενω σκέφτομαι που είμαι μόνη και δεν έχω βοήθεια αλλα τελικά καλύτερα μακρυά και αγαπημένοι.... Δεν εννοώ ότι μένουν μακρυα μας αλλα δεν έχω πολλές επαφές για να μην δίνω θάρρος! :)

Τα νεα μας είναι ότι μεγαλωνουμε μαθαίνουμε συνεχώς νεα πράγματα, κάνουμε βόλτες και εγω προσπαθώ να συμμαζευω όλη την ώρα τον αμαζευτο που έχει το σπίτι. Μιλάμε το κάνουν άνω κάτω στο λεπτό, δεν τους προλαβαίνω.

Κατα τ΄ αλλα, μιλάνε σχετικά καλα για την ηλικία τους, σχηματίζουν φράσεις, μετράνε μέχρι το δέκα στα ελληνικά, αγγλικά και ισπανικά και τραγουδάνε ελληνικά και αγγλικά τραγούδια κατανοώντας και τι λένε. Ενω όμως καταλαβαίνουν τα πάντα, με γράφουν κανονικοτατα. Όχι λέω, τίποτα αυτα, μου πανε κόντρα....Ουρλιαζω σαν τρελή όλη μέρα... Και αυτα επαναλαμβάνουν μετα απο μένα και γελάνε... <<είπα no>>, <<κακό αυτο>>, <<θα φας ξύλο>> κτλ

Με το φαγητο επίσης με παιδευουν πολυ γιατι θέλουν να τρώνε μόνα τους και μου κάνουν τον κόσμο χάλια, τρώνε λίγο και μετα ξεκινάνε να παίζουν πετώντας ο ένας στον άλλο φαγητο ή εξφενδονιζοντας το κι όπου παει και γελάνε και εγω τρέχω να μαζεύω....

Πραγματικά τα έχω παίξει....

Του χρόνου λέμε να κάνουμε αίτηση για παιδικο σταθμο. Ένα άγχος το έχω γιατι νομίζω πως ακόμα είναι μικρα αλλα κι εγω χωρίς βοήθεια και με τον άντρα μου να λείπει απο το πρωι μέχρι το βράδυ θα αρχίσω να βαριάς ενέσεις :confused:

Ένα το μεταξύ είχα μπει κι εγω στο τρύπακι μια περίοδο να τους φτιάχνουν 2-3 φαγητά μέχρι να εκτιμήσουν κάποιο αλλα το έκοψα πλέον. Το έκανα τότε για να μείωση τους θηλασμους και σκεφτόμουν ότι ας φάνε ότι τους αρέσει αρκεί να χόρτασουν.

Πλέον θηλαζουμε μόνο πρωι και βράδυ απο μια φορα και ενω θέλω να το κόψω και αυτο δεν έχω το κουράγιο και δεν βρίσκω και τον τροπο.... Ειδικά για τον βραδινό που κοιμούνται με το στήθος. Γάλα πίνουν ξένο γύρω στα 50-60ml το βράδυ.

Πέμπτη έχουμε εξετάσεις να κάνουμε αίμα και ουρά. Κι έχω ένα άγχος πώς θα τους πάρω τα ουρα γμτ...

Leta για τα υγρά που έλεγες το βρίσκω φυσιολογικό γιατι τώρα με τις ζέστες αναπτύσσεται μεγαλύτερη θερμοκρασια εκει. Πώς τα πας κατα τ΄ αλλα? είναι πολυ ωραίο που το ξανά ζεις όλο αυτο με την εγκυμοσύνη και την γέννα!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...