Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Αγγελική φτου ξελευτερία από την συνάδελφο εε??? χαχαχα!!!

Λετάκι θα φας όλη τη ζέστη κοριτσάκι.... Καλό κουράγιο.... Και καλή επιτυχία με το κόψιμο της πιπίλας!

Μαριλίνα μην ανησυχείς και το δικό μου σπίτι σε στάβλο φέρνει, μάλιστα έχουμε και λουλούδια να ταίσουμε τα ζώα, μιας και ο μικρός άνοιξε την πόρτα χθες και μάδησε όλο το στεφάνι που είχα κρεμάσει στο πόμολο για να ταίσει τον σκύλο που ήταν απ έξω!:rolleyes:

Λιτσάκι τι να πω, ωρες ωρες οι πεθερες ξεφεύγουν τελείως!! Καλά θα κάνεις να της θυμήσεις την θέση της!

Εμείς κοριτσάκια εχουμε δουλεια στο κτήμα μας πολύ δουλειά ακόμα!! Τον τελευταίο χρόνο δεν είχαμε πολυ ασχοληθεί και τώρα εχουν μαζευτεί πολλά!

Στο θέμα της πιπίλας ευτυχώς ο Πετράκος την έκοψε από μόνος του πάνω στο χρόνο.

Α! Λοιπόν δεν σας είχα πει ότι πέρσι τον Αύγουστο έχασα την βέρα μου... Πολύ στεναχώρια δεν την έβρισκα πουθενα, μέχρι που έφτιαξα και καινούργια τον Οκτώβριο! Λοιπόν, τελικά την βρήκα την προηγούμενη βδομάδα!!! Το κρεβάτι μας έχει μηχανισμό με αποθηκευτικό χώρο από κάτω, κάπου είχε σκαλώσει και της προάλλες που τα έιχα βγαλει όλα... έπεσε! Το πόσο χάρηκα!!! Μου είχε στοιχίσει πολύ συναισθηματικά... Αφήστε που τώρα έχω την καινούργια βέρα και όταν έχω λίγα λεφτάκια (λέμε τώρα!) θα πάω στο χρυσοχόο να προσθέσω κάτι να γίνει δαχτυλίδι...

Αυτάααα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τινάκι φτου ξελευτερία δεν λες τίποτα!!!!!

Άντε λοιπόν να φτιάξεις και το δακτυλιδάκι σου να το φοράς μαζί με την βέρα!

Καλά ο γιός σου δεν παίζεται! Ευτυχώς που το στεφάνι δεν ήταν φτιαγμένο από κόκαλα!!!!

Όσο για το κτήμα είναι πολύ τυχερός Πετράκος που μεγαλώνει στην φύση!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

γεια σας κοριτσια...καλα ε μιλαμε το σαββατοκυριακο ενιωσα τη πανσεληνο ολη πανω μου...

τινακι τι καλα που το βρηκες!!!μεγαλη εκπληξη ε;τι ωραια οταν συμβαινουν αυτα ε;

λετακι κοπελα μου,να μη κουραζεσαι,τωρα μες στις ζεστες,οσο μπορεις λιγοτερα...

αγγελικη αντε τωρα ελευθερη να κανεις οτι θελεις χωρις φοβο!!!

κοριτσια απο που να αρχισω;περα απο το περιστατικο της πεμπτης με τη πεθερα,το σαββατο εγιναν κι αλλα.

ειχαμε βαφτιση στο χωριο του νικου,το σαββατο το απογευμα.

πηγαμε νωριτερα στο χωριο,να φαμε εκει και μετα τη βαφτιση να φυγουμε.

καθως ετοιμαζομασταν με το νικο,ηρθαν κατι θειες του,και καθομασταν στην αυλη και συζητουσαμε,μαζι και η πεθερα μου.

δε θυμαμαι τι ακριβως λεγαμε,αλλα σε μια φαση κανει η μια η θεια:"τον εκανε και βολτα με το μηχανακι..." τον αποστολακο εννοουσε,τον εκανε βολτα ο θειος του νικου

πρωτο εγκεφαλικο εγω

μαζευω τη ψυχραιμια μου και ρωταω:

"τι;"

συνεχιζει αυτη "τον εκανε βολτα με το μηχανακι"

εκει τα χανω,δε μπορω να κρατηθω και με νευρα τις κανω και τις τρεις -τις θειες και τη πεθερα:

"αυτο απαγορευεται και δεν επιτρεπω να ξαναανεβει σε μηχανακι ο μικρος"

η θεια που με το ειπε με κοιταει εκπληκτη και καπως ενοχλημενη μου κανει:"ελα μωρε λιτσα μην ανησυχεις,τον κρατουσε με το ενα χερι με το αλλο κρατουσε το μηχανακι"

2ο εγκεφαλικο εγω

"¨αυτο να μη ξαναγινει ,το ξερεις οτι αν γινοταν κατι ο μικρος θα γινοταν αεροσακος;"

παιρνει το λογο η αλλη θεια : "ε αυτα να μη τα σκεφτεσαι,αμα σκεφτεσαι ετσι..."

κοριτσια οτι κι αν ελεγα πηγαινε χαμενο,λες και μιλουσα σε τοιχους...και μου μιλουσαν λες και ειμαι καμμια υπερβολικη,καμμια χαζη υστερω...

αργοτερα αφου εμεινε σιωπηλη η πεθερα μου,πηρε το λογο και ειπε το κορυφαιο "ελα δε τον πηγαν βολτα,δε τον εβαλε στο μηχανακι"

λες και ειμαι μωρο και με καθησυχαζε μονο και μονο για να σταματησω και να μη τη φερνω σε δυσκολη θεση!!!!!!!!

φυγαμε για τη βαφτιση,αφησαμε τον μικρο πισω,εγω νευρα.το λεω στο νικο,αυτος με ειπε οτι δε το ηξερε.

οταν επιστρεφουμε,αρχισαμε να μαζευουμε τα πραγματα του μικρου και φυσικα εγω ηθελα να μιλησω στη πεθερα.

εξω στο αμαξι,αφου χαιρετησε τον μικρο,τη πιανω και της λεω:"αυτο να μη ξαναγινει σε μηχανακι δε θελω να ανεβει το μωρο ξανα,εγω στον φερνω να τον προσεχεις και δε θελω το μυαλο μου να ειναι εδω και να ανησυχω."

αυτη μιλωντας σιγα,μη την ακουσουν με ειπε οτι δεν εγινε τπτ και να μην ανησυχω,και ο εξυπνος ο αντρας μου,νευριασε -μη γινουμε ρεζιλι στη θεια επειδη μενουν διπλα και μη ακουσουν-και με εβιαζε να το αφησω και να μπω στο αμαξι.

με τα πολλα,με λεει η πεθεραμ οτι δεν ηταν μπροστα γιαυτο δεν ειδε οτι ανεβασαν τον μικρο στο μηχανακι

πολλαπλα εγκεφαλικα εγω

"που ησουν;"¨τη ρωταω εκπληκτη

"μεσα"με κανει με ψυχραιμια...

δεν ειπα τπτ αλλο,μπηκα στο αμαξι και φυγαμε.

τελικα ο αντρας μου το ηξερe αλλα με ειπε δεν ειπε τπτ για να μη μαλωσει με τον θειο,λες και μονο με μαλωμα μπορουσε να του το πει και οχι με καλο τροπο...επισης οταν του ειπα τι δουλεια ειχε ο μικρος,μονος με τον θειο του με ειπε επι λεξη κοριτσια:"ε να μη χαρει λιγο κι αυτος;"-ο θειος δηλαδη

"εγγονια δεν εχει να χαρει;"εγω

και αρχισα να του λεω πως 90% των περιπτωσεων σεξουαλικης βιας σε παιδια γινονται απο συγγενεις και φιλους της οικογενειας.

λες και μιλουσα στο ντουβαρι,παρεξηγηθηκε κιολας το ζωον-μη πω τπτ βαρυτερο...

παντως κοριτσια,εγω τον μικρο δε τον ξαναφηνω να πηγαινει εκει,εκτος αν πηγαινω κι εγω...καλα ηταν μια χαρα ησυχαζα σπιτι,αλλα οχι να μου παθει το παιδακι μου,απο τους αντε μη χαρακτηρισω...

αυτη την αποφαση πηρα,και ξανα ποτε ο μικρος εκει μονος.

πειτε μου,απολα οσα σας ειπα,με βρισκετε υπερβολικη;

εγω παλι,πολυ ψυχραιμη νομιζω ημουν

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

καλημερούδια!!!

Εγέρθειτη εις ένδειξη σεβασμού, παρακαλώ!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημερούδια κορίτσια! Οι εντυπώσεις σας από τα αποτελέσματα των εκλογών? Νομίζω πως τα δύο μεγάλα κόμματα το χρειαζόντουσαν το στραπάτσο τους! Άντα να δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα....

Κι εγώ το πιστεύω αυτό... Γιατί πολύ φόρα είχανε πάρει... Θα ήθελα πολύ να έχει βγει το άλλο κόμμα πρώτο, να χάσουν και τις 50 έδρες να γελάω μια βδομάδα... διατηρώ τις ελπίδες μου για τις προσεχείς εκλογές!!! Όσο ζω ελπίζω κλπ...

Ετοιμαστείτε για τρομοκρατία, τώρα θα αρχίσουν να λένε: "θα καταστραφεί η χώρα, θα πεινάσουμε, θα μας διώξουν από την Ε.Ε." κλπ.

Για τα παλικάρια με τα μαύρα τι έχετε να πείτε;;

Μαριλίνα μην ανησυχείς και το δικό μου σπίτι σε στάβλο φέρνει, μάλιστα έχουμε και λουλούδια να ταίσουμε τα ζώα, μιας και ο μικρός άνοιξε την πόρτα χθες και μάδησε όλο το στεφάνι που είχα κρεμάσει στο πόμολο για να ταίσει τον σκύλο που ήταν απ έξω!:rolleyes:

Άπαιχτος ο Πετράκης!!!!

Εμείς κοριτσάκια εχουμε δουλεια στο κτήμα μας πολύ δουλειά ακόμα!! Τον τελευταίο χρόνο δεν είχαμε πολυ ασχοληθεί και τώρα εχουν μαζευτεί πολλά!

Στο θέμα της πιπίλας ευτυχώς ο Πετράκος την έκοψε από μόνος του πάνω στο χρόνο.

Α! Λοιπόν δεν σας είχα πει ότι πέρσι τον Αύγουστο έχασα την βέρα μου... Πολύ στεναχώρια δεν την έβρισκα πουθενα, μέχρι που έφτιαξα και καινούργια τον Οκτώβριο! Λοιπόν, τελικά την βρήκα την προηγούμενη βδομάδα!!! Το κρεβάτι μας έχει μηχανισμό με αποθηκευτικό χώρο από κάτω, κάπου είχε σκαλώσει και της προάλλες που τα έιχα βγαλει όλα... έπεσε! Το πόσο χάρηκα!!! Μου είχε στοιχίσει πολύ συναισθηματικά... Αφήστε που τώρα έχω την καινούργια βέρα και όταν έχω λίγα λεφτάκια (λέμε τώρα!) θα πάω στο χρυσοχόο να προσθέσω κάτι να γίνει δαχτυλίδι...

Αυτάααα...

Τέλεια!! Αυτό με τη βέρα ήτανε απίθανο... ένα χρόνο μετά... τέλεια!!! Ήταν πολύ ωραία έκπληξη, εκεί που ήσουνα σίγουρη ότι την έχεις χάσει!!!

Θέλω κι εγώ κτήμα και κήπο, λέμε!!!!

κοριτσια απο που να αρχισω;περα απο το περιστατικο της πεμπτης με τη πεθερα,το σαββατο εγιναν κι αλλα.

καθως ετοιμαζομασταν με το νικο,ηρθαν κατι θειες του,και καθομασταν στην αυλη και συζητουσαμε,μαζι και η πεθερα μου.

δε θυμαμαι τι ακριβως λεγαμε,αλλα σε μια φαση κανει η μια η θεια:"τον εκανε και βολτα με το μηχανακι..." τον αποστολακο εννοουσε,τον εκανε βολτα ο θειος του νικου

πρωτο εγκεφαλικο εγω

"τι;"

εκει τα χανω,δε μπορω να κρατηθω και με νευρα τις κανω και τις τρεις -τις θειες και τη πεθερα:

η θεια που με το ειπε με κοιταει εκπληκτη και καπως ενοχλημενη μου κανει:"ελα μωρε λιτσα μην ανησυχεις,τον κρατουσε με το ενα χερι με το αλλο κρατουσε το μηχανακι"

2ο εγκεφαλικο εγω

"¨αυτο να μη ξαναγινει ,το ξερεις οτι αν γινοταν κατι ο μικρος θα γινοταν αεροσακος;"

κοριτσια οτι κι αν ελεγα πηγαινε χαμενο,λες και μιλουσα σε τοιχους...και μου μιλουσαν λες και ειμαι καμμια υπερβολικη,καμμια χαζη υστερω...

αργοτερα αφου εμεινε σιωπηλη η πεθερα μου,πηρε το λογο και ειπε το κορυφαιο "ελα δε τον πηγαν βολτα,δε τον εβαλε στο μηχανακι"

λες και ειμαι μωρο και με καθησυχαζε μονο και μονο για να σταματησω και να μη τη φερνω σε δυσκολη θεση!!!!!!!!

φυγαμε για τη βαφτιση,αφησαμε τον μικρο πισω,εγω νευρα.το λεω στο νικο,αυτος με ειπε οτι δε το ηξερε.

οταν επιστρεφουμε,αρχισαμε να μαζευουμε τα πραγματα του μικρου και φυσικα εγω ηθελα να μιλησω στη πεθερα.

εξω στο αμαξι,αφου χαιρετησε τον μικρο,τη πιανω και της λεω:"αυτο να μη ξαναγινει σε μηχανακι δε θελω να ανεβει το μωρο ξανα,εγω στον φερνω να τον προσεχεις και δε θελω το μυαλο μου να ειναι εδω και να ανησυχω."

αυτη μιλωντας σιγα,μη την ακουσουν με ειπε οτι δεν εγινε τπτ και να μην ανησυχω,και ο εξυπνος ο αντρας μου,νευριασε -μη γινουμε ρεζιλι στη θεια επειδη μενουν διπλα και μη ακουσουν-και με εβιαζε να το αφησω και να μπω στο αμαξι.

με τα πολλα,με λεει η πεθεραμ οτι δεν ηταν μπροστα γιαυτο δεν ειδε οτι ανεβασαν τον μικρο στο μηχανακι

πολλαπλα εγκεφαλικα εγω

τελικα ο αντρας μου το ηξερe αλλα με ειπε δεν ειπε τπτ για να μη μαλωσει με τον θειο,λες και μονο με μαλωμα μπορουσε να του το πει και οχι με καλο τροπο...επισης οταν του ειπα τι δουλεια ειχε ο μικρος,μονος με τον θειο του με ειπε επι λεξη κοριτσια:"ε να μη χαρει λιγο κι αυτος;"-ο θειος δηλαδη

και αρχισα να του λεω πως 90% των περιπτωσεων σεξουαλικης βιας σε παιδια γινονται απο συγγενεις και φιλους της οικογενειας.

παντως κοριτσια,εγω τον μικρο δε τον ξαναφηνω να πηγαινει εκει,εκτος αν πηγαινω κι εγω...καλα ηταν μια χαρα ησυχαζα σπιτι,αλλα οχι να μου παθει το παιδακι μου,απο τους αντε μη χαρακτηρισω...

Ναι, ήσουν πολυ ψύχραιμη!!! Σε θαυμάζω!!! Η συμπεριφορά των μπρατσαράδων με τα μαύρα στους μετανάστες θα έμοιαζε χαδάκι μπροστά στην δικιά μου... :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Μηχανάκι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Εντάξ' βλέπω γονείς να το κάνουνε, δε λέω τίποτα γιατί δεν είναι δική μου δουλειά, αλλά εάν το κάνανε στα παιδιά μου, και μάλιστα χωρίς να το ξέρω: πέλεκυς.............

Αυτή τη νοοτροπία, του στυλ: "σιγά, μηχανάκι είναι" ή "στο αυτοκίνητο μπροστά το παιδί" ή "αφού δεν έγινε τίποτα"... Δλδ πρέπει να γίνει;; :shock::shock::shock:

Στον αντρούλη μου, μετά απο μία παρόμοια μ@λ@κί@ (πήρε τη μικρή το ασανσέρ επάνω, σας το είχα πει), που η μανούλα του είπε: "ε, καλά, αφου δεν έγινε τίποτα" της μήνυσα: "δλδ έπρεπε να πάθει κάτι το παιδί μου, να μείνεις εσύ χωρίς τον γιο σου, γιατί θα τον σκότωνα, για να γίνει, ε;"

Τσαντίστηκα, τώρα... Ουφ...

Εμάς εχθές στο καράτε μας τσάκισε, μας λάλησε... το μπλουζάκι μου μετά το έστυβα από τον ιδρώτα, σήμερα πάω σαν χ&σμ&νη από το πιάσιμο... αλλά μου άρεσε (μαζόχα, ε;;;)

Τέλος του μήνα δίνουμε για ζώνες!!!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Φιλάκια!!!!!!!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημερούδια!!!!

γεια σας κοριτσια...καλα ε μιλαμε το σαββατοκυριακο ενιωσα τη πανσεληνο ολη πανω μου...

Δεν το είχα σκεφτεί ότι είχε πανσέληνο! Γι΄αυτό ήμουν κάπως κι εγώ και ψαχνόμουνα?

τινακι τι καλα που το βρηκες!!!μεγαλη εκπληξη ε;τι ωραια οταν συμβαινουν αυτα ε;

λετακι κοπελα μου,να μη κουραζεσαι,τωρα μες στις ζεστες,οσο μπορεις λιγοτερα...

αγγελικη αντε τωρα ελευθερη να κανεις οτι θελεις χωρις φοβο!!!

Ελεύθερη χωρίς τον big brother στην πλάτη μου! Yeah!!!!!

πρωτο εγκεφαλικο εγω

"τι;"

2ο εγκεφαλικο εγω

πολλαπλα εγκεφαλικα εγω

Λιτσάκι κάτσε και πες στον άντρα σου και στην πεθερά σου πως δεν είσαι διατεθημένη να αφήσεις ξανά τον μικρό στην γιαγιά λόγω της ανεύθυνης συμπεριφοράς τους. Κάντο για ένα χρονικό διάστημα για να τους δώσεις το μήνυμα ότι δεν αστειεύεσαι και ζήτα τους να σέβονται τις επιθυμίες σου αναφορικά με το μαγάλωμα του παιδιού.

Τώρα σχετικά με τα περί σεξουαλικής κακοποίησης από συγγενείς μάλλον ήσουν λίγο υπερβολική. Απλά ξεκαθάρισε πως δεν θέλεις να αφήνει η πεθερά σου τον Αποστολάκο μόνο του μαζί τους για να μην μαθαίνει το παιδί να πηγαίνει από εδώ κι από εκεί.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Μαριλίνα πιστεύω πως τα παιδιά με τα μαύρα θα χαθούν από το τοπίο στις επόμενες εκλογές. Ήταν μία παρόρμηση των πολιτών απέναντι σε όλα αυτά τα οποία έχει περάσει τα τελευταία 2 χρόνια και θέλησε να στείλει ένα μήνυμα. Όπως είπαν και οι Ράδιο Αρβύλα χτες, αρνούμαι να πιστέψω πως 440.000 Ελλήνων είναι φασίστες!

Όσο για το τι έχουν να πουν......από το ένα αυτί μπαίνει και από το άλλο βγαίνει!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερούδια!!!

Μαριλίνα πιστεύω πως τα παιδιά με τα μαύρα θα χαθούν από το τοπίο στις επόμενες εκλογές. Ήταν μία παρόρμηση των πολιτών απέναντι σε όλα αυτά τα οποία έχει περάσει τα τελευταία 2 χρόνια και θέλησε να στείλει ένα μήνυμα. Όπως είπαν και οι Ράδιο Αρβύλα χτες, αρνούμαι να πιστέψω πως 440.000 Ελλήνων είναι φασίστες!

Όσο για το τι έχουν να πουν......από το ένα αυτί μπαίνει και από το άλλο βγαίνει!

Κι εγώ αυτό ελπίζω!!! Ότι ήτανε κάτι περαστικό και πάει!!! Πάντως καταλαβαίνω απόλυτα τους κατοίκους των Αθηνών, κέντρου κλπ... Κι εγώ νομίζω ότι αν δω να αυξάνονται στην περιοχή μου οι λαθρομετανάστες και δεν μπορώ να κουνήσω από το σπίτι μου και οι αρχές δεν κάνουν τίποτα (δική τους αρμοδιότητα, στην τελική :evil:) θα το έκανα...

Δεν έχω τίποτα με τους μετανάστες που έχουν έρθει, δουλεύουν κλπ... αλλά δεν μπορώ να ανεχτώ να φοβάμαι να κυκλοφορήσω μη με φάνε λάχανο κι εμένα και τα παιδάκια μου... καλύτερα αυτοί παρά εγώ... (ε... κάτι από φασίστρια το'χω, λέτε;;)

Σήμερα έχουμε παιδίατρο!!! Εμβόλιο για τη μικρή και να τη δει λίγο... έχει κι ο μεγάλος κάτι σπυράκια στα χέρια... μάλλον από ένα πλαστικό ρολόι που βρήκε και φοράει!!!

Αυτές τις μέρες έχω βγει οφ!! Μάλλον φταίει που πήγα για προπόνηση τρεις φορές την προηγούμενη εβδομάδα και ήδη δύο αυτήν... την Παρασκευή θα κάτσω σπιτάκι μου, μου φαίνεται!!! Αν και πρέπει να κάνω εξάσκηση...

Προχθές φτιάξαμε παγωμένο γιαούρτι πάλι. Με γεύση σοκολάτα και μόκα. Είχα τα μικρά πάνω στον πάγκο και στη μέση το μίξερ... χαμός έγινε!!! Αλλά το καταχαρήκαμε!!!

Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγγελική, όποτε έχει καλό καιρό και βγαίνω στα γνωστά έβερεστ σκέφτομαι πότε θα πάμε για καφέ!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημερούδια!!!

καλημερούδια!

Κι εγώ αυτό ελπίζω!!! Ότι ήτανε κάτι περαστικό και πάει!!! Πάντως καταλαβαίνω απόλυτα τους κατοίκους των Αθηνών, κέντρου κλπ... Κι εγώ νομίζω ότι αν δω να αυξάνονται στην περιοχή μου οι λαθρομετανάστες και δεν μπορώ να κουνήσω από το σπίτι μου και οι αρχές δεν κάνουν τίποτα (δική τους αρμοδιότητα, στην τελική :evil:) θα το έκανα...

Δεν έχω τίποτα με τους μετανάστες που έχουν έρθει, δουλεύουν κλπ... αλλά δεν μπορώ να ανεχτώ να φοβάμαι να κυκλοφορήσω μη με φάνε λάχανο κι εμένα και τα παιδάκια μου... καλύτερα αυτοί παρά εγώ... (ε... κάτι από φασίστρια το'χω, λέτε;;)

δεν το έχεις μόνο εσυ, όλοι λίγο πολύ! Κι εμένα με ενοχλεί πια το γεγονός ότι δεν μπορέις να κυκλοφορήσεις ελέυθερα σε κάποιες περιοχές εξαιτίας των μεταναστών!

Σήμερα έχουμε παιδίατρο!!! Εμβόλιο για τη μικρή και να τη δει λίγο... έχει κι ο μεγάλος κάτι σπυράκια στα χέρια... μάλλον από ένα πλαστικό ρολόι που βρήκε και φοράει!!!

τα καλύτερα νέα να έχετε!

Αυτές τις μέρες έχω βγει οφ!! Μάλλον φταίει που πήγα για προπόνηση τρεις φορές την προηγούμενη εβδομάδα και ήδη δύο αυτήν... την Παρασκευή θα κάτσω σπιτάκι μου, μου φαίνεται!!! Αν και πρέπει να κάνω εξάσκηση...

Προχθές φτιάξαμε παγωμένο γιαούρτι πάλι. Με γεύση σοκολάτα και μόκα. Είχα τα μικρά πάνω στον πάγκο και στη μέση το μίξερ... χαμός έγινε!!! Αλλά το καταχαρήκαμε!!!

Αυτε΄ς οι στιγμές αξίζουν πολλά!

Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγγελική, όποτε έχει καλό καιρό και βγαίνω στα γνωστά έβερεστ σκέφτομαι πότε θα πάμε για καφέ!!!

Κι εγώ το σκέφτομαι αλλά άλλαξαν το ωράριο μου τώρα και έρχομαι πάντα πρωί. Απλά κάποιες μέρες φεύγω 2,30 το μεσημέρι. Οπότε αν σε βολεύει αυτή η ώρα το ξανακανονίζουμε!

και να σας πω και ένα σκηνικό με την πεθερά.

Πάω χτες στο σπίτι και βλέπω στο μπαλκόνι μία γλάστρα μαδημένη σχεδόν! Την ρωτάω τι έγινε και μου λέει πως για να φάει ο Χρήστος τον βγάζει στον μπαλκόνι και ποτίζουν τα λουλούδια! Κάγκελο εγώ! Καλά λέω να βρείτε άλλο τρόπο να τον ταίζετε γιατί εγώ τις γλάστρες τις πήρα για να στολίζουν το μπαλκόνι και όχι να τις τσουρομαδάει ο μικρός. Και μου λέει μα αφού δεν τρώει αλλιώς!!!!!! Και απαντώ δηλαδή αν θέλει για να φάει να γκρεμίσει το σπίτι θα τον αφήσετε????

Τα είπα και στον άντρα μου να της μιλήσει. Έχει απίστευτο κόλλημα με το φαγητό του μικρού. Αν δεν αδειάσει το πίατο δεν είναι ευχαριστημένη και επιννοεί τα πάντα για να τον κάνει να φάει.

Εγώ αντίθετα δεν τον κυνηγάω σε καμία περίπτωση και αν δεν θελήσει να φάει την ώρα που του το δίνω τον αφήνω και μόλις πεινάσει τρώει μία χαρά. Ε αυτό το θεωρεί αδιανόητο και της κάνει εντύπωση που κάθε φορά που πηγαίνουμε στον παιδίατρο το παιδί έχει πάρει βάρος και τον βρίσκει απολύτως φυσιολογικό! Ναι ε, πήρε βάρος? Μα αφού δεν τρώει!

Τα νεύρα μου!!!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Κι εγώ το σκέφτομαι αλλά άλλαξαν το ωράριο μου τώρα και έρχομαι πάντα πρωί. Απλά κάποιες μέρες φεύγω 2,30 το μεσημέρι. Οπότε αν σε βολεύει αυτή η ώρα το ξανακανονίζουμε!

Καμιά Δευτέρα ιδίως θα ήτανε τέλεια!!! Γιατί παίρνει η μάνα μου το Βασιλάκη και μπορώ να καθυστερήσω λίγο να γυρίσω σπίτι!!!

και να σας πω και ένα σκηνικό με την πεθερά.

Πάω χτες στο σπίτι και βλέπω στο μπαλκόνι μία γλάστρα μαδημένη σχεδόν! Την ρωτάω τι έγινε και μου λέει πως για να φάει ο Χρήστος τον βγάζει στον μπαλκόνι και ποτίζουν τα λουλούδια! Κάγκελο εγώ! Καλά λέω να βρείτε άλλο τρόπο να τον ταίζετε γιατί εγώ τις γλάστρες τις πήρα για να στολίζουν το μπαλκόνι και όχι να τις τσουρομαδάει ο μικρός. Και μου λέει μα αφού δεν τρώει αλλιώς!!!!!! Και απαντώ δηλαδή αν θέλει για να φάει να γκρεμίσει το σπίτι θα τον αφήσετε????

Τα είπα και στον άντρα μου να της μιλήσει. Έχει απίστευτο κόλλημα με το φαγητό του μικρού. Αν δεν αδειάσει το πίατο δεν είναι ευχαριστημένη και επιννοεί τα πάντα για να τον κάνει να φάει.

Εγώ αντίθετα δεν τον κυνηγάω σε καμία περίπτωση και αν δεν θελήσει να φάει την ώρα που του το δίνω τον αφήνω και μόλις πεινάσει τρώει μία χαρά. Ε αυτό το θεωρεί αδιανόητο και της κάνει εντύπωση που κάθε φορά που πηγαίνουμε στον παιδίατρο το παιδί έχει πάρει βάρος και τον βρίσκει απολύτως φυσιολογικό! Ναι ε, πήρε βάρος? Μα αφού δεν τρώει!

Τα νεύρα μου!!!!!!

Γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμφωνώ μαζί σου: Σιγά μη γκρεμίσουμε το σπίτι, τσουρομαδήσουμε τα πάντα κλπ, για να φάει το παιδί!!!

Κι εγώ θεωρούμαι στρίγγλα νύφη κλπ... Είμαι υπέρ της άποψης: Εάν δε θες, μη φας... με την καμία δεν προσπαθώ να τα κάνω να φάνε με τέτοιους τρόπους!!! Βέβαια, τα δικά μου είναι καλόφαγα!!! Καμία υποχώρηση μπορεί να κάνω μόνο για να πιούνε γάλα!!!

Η μία μου κουνιάδιξ είχε ψύχωση με το θέμα "φαί": Έφτιαχνε 2-3 φαγητά στο γιο της, του παραγγέλνει συνέχεια πίτσα το βράδυ, γιατί θα λιποθυμήσει εάν μείνει νηστικός (!!!)... κι αυτός το είχε εκμεταλλευτεί πλήρως: Ενώ μικρός έτρωγε τα πάντα, μετά απλά δεν έτρωγε το μεσημέρι για να φάει πίτσα το βράδυ!!! Αφού την είχα δει να παρακαλάει τον 3χρονο να φάει μακαρόνια με κιμά, να του τηγανίζει πατάτες που ζήτησε και εν συνεχεία να του κάνει και χυλοπίτες (επειδή άλλαξε γνώμη :shock::shock:) αποφάσισα ότι ο δικός μου γιος (6 μηνών τότε, ακριβώς πριν αρχίσουμε τις στερεές) νηστικός θα μείνει, τέτοια δεν θα δει!! Κι αυτό ακριβώς έκανα!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

NDPXp3.png eJ01p3.png

μαριλίνα είσαι ακριβώς εγώ!!!!

Αν δεις πως έχει καταντήσει τα άλλα εγγόνια της κόρης της! Βέβαια είναι και η κουνιάδα μου ζαβή με το θέμα του φαγητού! Η κόρη της που είναι 3 χρόνια μικρότερη από την δικία μου δεν χωράει σε κάποια ρούχα της Κωνσταντίνας!!!!

Η κόρη μου προσέχει από μικρή τι τρώει χωρίς να είναι πετσί και κόκκαλο. Ε νομίζουν πως το παιδί υποσιτήζεται! Και μόλις μου το είπαν δεν άντεξα και της λέω, όχι θα αφήσω το παιδί μου να κάνει μπούτια και κώλους για να ευχαριστηθήτε εσείς! Από τότε δεν μου ξαναείπαν τίποτα!

Σημειωτεόν ήταν μπροστά και η κόρη της και ο άντρας της!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου...

Σήμερα δεν μπορω να πω οτι ήταν μια τέλεια μέρα....απο το πρωι κατα τις 6 είχα πονακια περιόδου τα οποία δεν ηρεμήσουν ερχοντουσαν και έφευγαν και μαζι με αυτο είχα τόσα πολλα υγρά που νόμιζα οτι είχα κατουρηθει επάνω μου.....μίλησα λοιπόν με τη γιατρο μου και με έστειλε στο γενεσις για καρδιοτοκογραφο και για εξέταση αμνιακου υγρού....ευτυχώς όλα καλα αλλα μου η τρομάρα που πήρα ήταν αρκετή...τέρμα λοιπόν οι βλακείες απο εδω και πέρα...δουλειες θα κάνω με μετρό και χωρίς να σκύβω......και στη δουλεια δεν θα τρέχω σαν τρελη θα χαλάρωσω αρκετα τους ρυθμούς μου.....

Όσο με την πιπιλα ναι ναι είμαστε 5 μέρες χωρίς πιπιλα και τα πάμε μια χαρα άρχισε να μην την ζητάει και...και να σας πω κάτι άρχισε να κοιμάται και τα βραδιά και να ξυπνάει μια και καλη το πρωι....άλλες φορές ξυπνουσε 2 και 3 φορές για πιπιλα....

Αγγελική και εγω με το θέμα του φαγητού είμαι πολυ αυστηρή αλλα κανείς δεν με ακούει....εγω άμα δεν τρώει τον αφήνω και νηστικοί οι παππούδες όχι....εσυ ο ως καλα της είπες.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Βρε Λετάκι έπρεπε να είσαι γενικότερα πιο χαλαρή. Τέλος πάντων το σημαντικό είναι οτι δεν υπάρχει πρόβλημα κι εσύ επιτέλους θα ρίξεις τους ρυθμούς σου!

Πολλά μπράβο στον γιόκα σου και για την πιπίλα αλλά και για τον νυχτερινό του ύπνο!

Όσο για την πεθερά, αγύριστο κεφάλι.........

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

γεια σας κοριτσια!

οσον αφορα το θεμα του φαγητου,συμφωνω και επαυξανω,σιγα μη μαγειρευω 100 φαγητα,δε καταλαβα,αν θελει να φαει θα φαει,αν οχι τωρα αργοτερα...

αυτο που μαγειρευουν τοσα φαγητα μερικες μαναδες,για να ευχαριστησουν το γιοκα τους,αργοτερα ο γιοκας θα τυρραναει τη γυναικα του...αμ ετσι γινονται...

:D

λετακι αντε ολα καλα,ανησυχησα λιγο...να μη κουραζεσαι βρε κοριτσι,ξερω λιγο δυσκολο,αλλα τι να κανεις.

συγχαρητηρια και για το κοψιμο της πιπιλας!!!μπραβο!!!

εμεις τελικα αποφασισαμε να το κανουμε λιιιιγο αργοτερα,για την ωρα ολοι με λεν να του κοψω τη πανα και πως αφου ειναι καλοκαιρι ειναι ευκαιρια!

ξερω γω,ισως το επιχειρησω...

οσο για το αποτελεσμα των εκλογων,ειλικρινα ακομα απορω πως μπηκε η χρυση αυγη στη βουλη...,αλλα το οτι ενα κομα,πλυν πασοκ,βγηκε δευτερο,ειναι μεγαααλο κατορθωμα

αρα κααατι συμβαινει.

εδω σημερα εριξε μια βροχη το απογευμα,ενα κρυο,τι να σας τα λεω,αφου το πρωι,ειχα βγει κοντομανικη και το απογευμα που πηγαινα για δουλεια παγωσα...

τι αλλαγη κι αυτη...

αλλα νεα δεν εχω

τα λεμε κορτσουδια να στε καλα

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλημερούδια!!!

Τι μου κάνετε;;;

Γεια σας κοριτσάκια μου...

Σήμερα δεν μπορω να πω οτι ήταν μια τέλεια μέρα....απο το πρωι κατα τις 6 είχα πονακια περιόδου τα οποία δεν ηρεμήσουν ερχοντουσαν και έφευγαν και μαζι με αυτο είχα τόσα πολλα υγρά που νόμιζα οτι είχα κατουρηθει επάνω μου.....μίλησα λοιπόν με τη γιατρο μου και με έστειλε στο γενεσις για καρδιοτοκογραφο και για εξέταση αμνιακου υγρού....ευτυχώς όλα καλα αλλα μου η τρομάρα που πήρα ήταν αρκετή...τέρμα λοιπόν οι βλακείες απο εδω και πέρα...δουλειες θα κάνω με μετρό και χωρίς να σκύβω......και στη δουλεια δεν θα τρέχω σαν τρελη θα χαλάρωσω αρκετα τους ρυθμούς μου.....

Όσο με την πιπιλα ναι ναι είμαστε 5 μέρες χωρίς πιπιλα και τα πάμε μια χαρα άρχισε να μην την ζητάει και...και να σας πω κάτι άρχισε να κοιμάται και τα βραδιά και να ξυπνάει μια και καλη το πρωι....άλλες φορές ξυπνουσε 2 και 3 φορές για πιπιλα....

Αγγελική και εγω με το θέμα του φαγητού είμαι πολυ αυστηρή αλλα κανείς δεν με ακούει....εγω άμα δεν τρώει τον αφήνω και νηστικοί οι παππούδες όχι....εσυ ο ως καλα της είπες.....

Λετάκι μου,

να προσέχεις!!! Κοντεύεις να μπεις στην τελική ευθεία!!! Αυτό το καλοκαίρι θα έχεις και το δεύτερο μωράκι σου αγκαλιά!!! Τέλεια!!!

γεια σας κοριτσια!

οσον αφορα το θεμα του φαγητου,συμφωνω και επαυξανω,σιγα μη μαγειρευω 100 φαγητα,δε καταλαβα,αν θελει να φαει θα φαει,αν οχι τωρα αργοτερα...

αυτο που μαγειρευουν τοσα φαγητα μερικες μαναδες,για να ευχαριστησουν το γιοκα τους,αργοτερα ο γιοκας θα τυρραναει τη γυναικα του...αμ ετσι γινονται...

:D

Ή θα τυρρανιέται μόνος του!!! :tongue::tongue: Δώσ' τον μου εμένα άντρα... ή θα μείνει νηστικός, ή θα συμμορφωθεί ή θα χωρίσουμε!!!

λετακι αντε ολα καλα,ανησυχησα λιγο...να μη κουραζεσαι βρε κοριτσι,ξερω λιγο δυσκολο,αλλα τι να κανεις.

συγχαρητηρια και για το κοψιμο της πιπιλας!!!μπραβο!!!

εμεις τελικα αποφασισαμε να το κανουμε λιιιιγο αργοτερα,για την ωρα ολοι με λεν να του κοψω τη πανα και πως αφου ειναι καλοκαιρι ειναι ευκαιρια!

ξερω γω,ισως το επιχειρησω...

Οι υπόλοιπες τι λέτε;; Εμείς έχουμε βγάλει το γιογιό στο σαλόνι και παίζει μαζί του, αλλά φοβάμαι ότι είναι νωρίς... Ο μεγάλος το έκοψε 3 ετών (μεγάλος...) Περιμένω γνώμες κι από τα άλλα παιδάκια!!!!!

οσο για το αποτελεσμα των εκλογων,ειλικρινα ακομα απορω πως μπηκε η χρυση αυγη στη βουλη...,αλλα το οτι ενα κομα,πλυν πασοκ,βγηκε δευτερο,ειναι μεγαααλο κατορθωμα

αρα κααατι συμβαινει.

Εμένα δεν μου κάνει εντύπωση για τη Χρυσή Αυγή... Εδώ στην Αθήνα τα πράγματα με το κέντρο έχουνε γίνει αφόρητα... Και σε διάφορες συνοικίες... Όταν ο κόσμος φοβάται να κυκλοφορήσει, το κράτος που είναι υποχρεωμένο δεν κάνει τίποτα και, τελικά, οι πολίτες νιώθουν πιο "ασφαλείς" χάρις στη Χρυσή Αυγή, είναι λογικό να την ψηφίσουν...

Όσο για την "ανατροπή" πολύ χάρηκα!!!

εδω σημερα εριξε μια βροχη το απογευμα,ενα κρυο,τι να σας τα λεω,αφου το πρωι,ειχα βγει κοντομανικη και το απογευμα που πηγαινα για δουλεια παγωσα...

τι αλλαγη κι αυτη...

αλλα νεα δεν εχω

τα λεμε κορτσουδια να στε καλα

εμείς χθες πήγαμε παιδίατρο, κάναμε εμβόλιο, κάναμε εμετό, πήγαμε και στο τζάμπο για να πάρουμε δώρο για το πάρτι που θα πάμε το Σάββατο!!!

Σήμερα θέλω να κάνω τις υπόλοιπες δουλειές του σπιτιού, να μην τις έχω για αύριο και μάλλον θα πάμε με τη μάνα μου τα παιδιά βόλτα στο Φλοίσβο... ανελέητο κυνηγητό. Μου αρέσει που δεν θέλω να πάω στο καράτε για να μην κουραστώ!!!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Φιλάκια, κοριτσάρες μου!!!!!!!!!!!! Εάν δε μιλήσουμε, καλό Σαββατοκύριακο!!!!!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...