Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!

Καλο μήνα να έχουμε!!

Δεν έχω διαβάσει νέα..πλέον ο ελεύθερος χρόνος είναι μηδενικός και τον εκμεταλευομαι για να συμαζευω τα αμαζευτα! Ησυχία δεν έχουν...

Θα διαβάσω κάποια στιγμη τα νέα σας και θα σας πω και τα δικα μας!

Αγγελικουλα είσαι έγκυος κοριτσάκι ή λάθος κατάλαβα;; :)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια μου....μετα απο ένα γεμάτο τετραήμερο ήρθα και εγω....

Το σκ το περάσαμε κάνοντας δουλειες....μάζεψα χειμωνιάτικα κατέβασμα κοντομανικα...μάζεψα τα παπούτσια χαμός λέμε...έπρεπε να συμμαζεψω γιατι αύριο έρχεται το κρεβάτι και η ντουλάπα του Θωμά.....βοήθησε ευτυχώς και ο άντρας μου γιατι δεν θα την πάλευα....

Χθες πήγαμε Χαλκιδική στην κουμπαρα μου και γυρίσαμε σήμερα...χαμός....ο μικρός έτρεχε και ξεσαλωσε.....είχε πολλή πλάκα....βέβαια πλέον δεν μπορω να κάνω πολλα πράγματα και κουράζομαι αλλα τι να κάνουμε?????

Jasmini δεν νομίζω να είναι κα η Αγγελική έγκυος....

Τινακι χαθηκες.....μας ελειψες καλε.....και το να κάθεσαι σπίτι είναι πλήρης απασχόληση.....

Lineal....με γεια το λουκ.....

Φιλακια.....καλο βράδυ σε όλους.,..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημερούδια!!!!!

Καλό μήνα!!!

Πιάσατε το Μάη;;

Στο θέμα της πιπίλας μάλλον στο μαχαίρι τείνω! Καλύτερα να κλάψει 2-3 φορές και να το πάρει απόφαση παρά να είστε στο πότε δίνω πότε δεν δίνω πιπίλα για κάποιο καιρό.

Κι εγώ προς τα εκεί τείνω... Δεν είχαμε θέμα με πιπίλα, αλλά ξέρω από φίλους που είχανε...

Κλιματιστικό θα σου έλεγα να βάλετε ούτως ή άλλως για το καλοκαίρι γιατί αλλιώς δεν παλεύεται η κατάσταση. Για τον χειμώνα δεν είμαι σίγουρη ότι θα είναι αρκετά αποτελεσματικό.

ναι, το καλοκαίρι εδώ δεν παλεύεται αλλιώς...

Μαριλίνα βλέπω ανοίγει ο καιρός κι αρχίζεται να μην μαζεύεστε!!!!! Σούπερ!

Μην ξεχάσεις φωτογραφική μηχανή να πάρεις στο κολυμβητήριο σήμερα!

Περιμένουμε νέα από το δελφίνι σου!

Εννοείται και την πήρα!!! :tongue::tongue::tongue: Κουκουβάου!!! Το αγοράκι μου κολυμπούσε χωρίς σανίδα, χωρίς τίποτα και έκανε και βουτιές!!!! Το απόλαυσα!!!

Εγώ κορίτσια είμαι πτώμα από την κούραση! Έβγαλα καλοκαιρινά το Σαββατυκύριακο, έβαλα 5 πλυντήρια, και ξεκίνησα να τα σιδερώνω μαζί με 3 που είχα από μεσοβδόμαδα! Αποτέλεσμα η στοίβα δεν λέει να μικρύνει και στεγνώνουν κι άλλα στα σκοινιά!!!!:confused::confused::confused:

Κι εγώ άλλαξα καλοκαιρινά - χειμωνιάτικα όσο μπορούσα... Τα δικά μου θα τα πλύνω σήμερα (αν και νομίζω ότι έχω χάσει κάποια σακούλα :confused::confused:). Των παιδιών σχεδόν τελείωσα. Ο αντρούλης μου ας μου τα βάλει στα άπλυτα εάν θέλει.. ;);)

Μαριλίνα μου ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ! Πραγματικά έχεις τόσο ενέργεια και πολύ σε χαίρομαι που πηγαίνεις συχνά βόλτες τα παιδάκια σου!!

Εμεις κορίτσια πήγαμε το προηγούμενο Σ/Κ στους παππούδες του άντρα μου στη Σπάρτη καλούτσικα περάσαμε αλλά τώρα μας περιμένει πολύυυυυυ δουλειά!

Χθες ξεκινήσαμε να ξεχορταριάζουμε τον κήπο μας (κάτι λιγότερο από 2 στρέμματα) και ακόμα δεν έχουμε φτιάξει τον μισό... Μετά έχει σειρα η τακτοποίηση της αποθήκης και ύστερα τα χαλιά... Στο τέλος θα φτιάξω τις ντουλάπες μιας και εδώ δεν έχει τόσοο ζέστη για να βγάλω όλα τα καλοκαιρινά...

Ο μικρός πάντως απολαμβάνει να έιναι έξω και να "βοηθάει", αλλά κάτι τα αγκάθια κάτι οι τριανταφυλλιές, ο καημένουλης έχει αποκτήσει αρκετές γρατζουνίες...

Αυτάααα

Καλή Πρωτομαγιά να έχουμε αύριο!!!!

Τινάκι μου,

μιας και το δικό μας μπαλκόνι έχει πλάτος μισό μέτρο είναι λογικό να τα βγάζω έξω όσο μπορώ... Εάν είχαμε τόσο τεράστιο κήπο, δε νομίζω να πηγαίναμε πουθενά... Ακόμα και στο Σούνιο που έχουμε μικρό κηπάκο, πάμε βόλτα για μπάνιο και σε φίλους...

Καλησπέρα κορίτσια!!

Καλο μήνα να έχουμε!!

Δεν έχω διαβάσει νέα..πλέον ο ελεύθερος χρόνος είναι μηδενικός και τον εκμεταλευομαι για να συμαζευω τα αμαζευτα! Ησυχία δεν έχουν...

Θα διαβάσω κάποια στιγμη τα νέα σας και θα σας πω και τα δικα μας!

Αγγελικουλα είσαι έγκυος κοριτσάκι ή λάθος κατάλαβα;; :)

Τζασμίνι μου,

καλημέρα!!! Ναι, ο ελεύθερος χρόνος μας πλέον είναι με το σταγονόμετρο!! Φιλάκια στα αντράκια σου!!!

Γεια σας κοριτσάκια μου....μετα απο ένα γεμάτο τετραήμερο ήρθα και εγω....

Το σκ το περάσαμε κάνοντας δουλειες....μάζεψα χειμωνιάτικα κατέβασμα κοντομανικα...μάζεψα τα παπούτσια χαμός λέμε...έπρεπε να συμμαζεψω γιατι αύριο έρχεται το κρεβάτι και η ντουλάπα του Θωμά.....βοήθησε ευτυχώς και ο άντρας μου γιατι δεν θα την πάλευα....

Χθες πήγαμε Χαλκιδική στην κουμπαρα μου και γυρίσαμε σήμερα...χαμός....ο μικρός έτρεχε και ξεσαλωσε.....είχε πολλή πλάκα....βέβαια πλέον δεν μπορω να κάνω πολλα πράγματα και κουράζομαι αλλα τι να κάνουμε?????

Γλυκιά μου εγκυούλα!!

Να μην κουράζεσαι πολύ εσύ!! Δεν την παλεύεις!! Άσε τα περισσότερα στους άλλους!!

φιλάκια!!

Εμείς, κοριτσάκια, χθες πήγαμε κοντά στην Πανεπιστημιούπολη για να πιάσουμε το Μάη. το κοριτσάκι μου το φωνάζω "Λόρα" από το "Μικρό σπίτι στο Λιβάδι" (ε, δεν μπορεί, κάποιες το θυμούνται :rolleyes::rolleyes:), γιατί της αρέσει να τριγυρίζει μέσα στα ψηλά χορτάρια!!

Μετά πήγαμε στην παιδική χαρά απέναντι και την καταβρήκανε τα τέκνα μου!! το απόγευμα είχαμε την επιχείρηση "ντουλάπες" (ένα μέρος τους, δλδ).

Σήμερα είμαι όντως πιο ξεκούραστη!! Ωραία η χθεσινή αργία!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

γεια σας κοριτσια καλο μηνα!!!

πως περασατε χθες;;;

εμεις καλα,εγω προσωπικα ψοφησα να κυνηγαω τον αποστολακο που με βγαλε τη πιστη!!!

πηγαμε σε ενα χωριο -των σερρων-οπου πηγαινα και οταν ημουν μικρη με τους γονεις μου,οπου εχει δεντρα,πλατανια,πετρες και...ποταμακι...

οπως καταλαβαινετε,ολα τα παιδια της παρεας που παρεπιπτοντως ηταν μεγαλυτερα,μπαιναν μεσα και τσαλαβουτουσαν.

ο δικος μου ομως σαν πιο μικρος δεν ηξερε να προσεχει και ετσι ημουν η δολια μανα συνεχως απο πισω του μη πεσει στο νερο,μη χτυπησει το κεφαλακι του σε καμμια κοτρωνα,μη μη μη...

στο τελος τον βουτηξα λιγακι και ηταν τοση η χαρα του,που λες και τον βουτηξα σε χρυσαφι μεσα...τελικα με τι φυσικα πραγματα ενθουσιαζονται τα παιδια!!!

φαγαμε κιολας φυσικα,μερικοι στη παρεα χορεψαν,εγω φυσικα δε καθισα να πω μια κουβεντα,να κανω εναν χαβαλε...μετανιωσα που δε τον αφησα στη πεθερα,ελεγα να ρθει να παιξει,αλλα τα παιξα εγω.

τελος παντων δε πειραζει.

κοριτσια διαβασα τα νεα σας,να δωσω φιλια σε ολες,κυριως στην εγκυουλα,γιορταζε ο θωμακος,αργοπορημενα τα χρονια πολλα :D και να στε ολες καλα.

ααααα εχασα τα 10 μου κιλα,παω για τα επομενα!!!

πηρα ομως λιγα γραμμαρια,αφου περιμενω περιοδο και χθες αν και ετρεχα το φαγητο δε το ξεχασα,το τιμησα δεοντως!!!χιχι...

φιλιαααα τα λεμεεεεε

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Γειά σας κορίτσια και καλό μήνα!

tinaki μου το να μένεις σπίτι είναι πλήρης απασχόληση και χωρίς ένσυμα μάλιστα!!!!

Jasmini μου το Λετάκι μας είναι εγκούλα! Εγώ έκλεισα με το θέμα!!!

leta800 σε καταλαβαίνω με τις δουλειές! Να πηγαίνεις σιγά σιγά κορίτσι και να προσπαθείς να μην κουράζεσαι!

Μαριλίνα σας χαίρομαι που πηγαίνεται βολτούλες συνεχώς! Και μετά ασχολήθηκες και με ντουλάπες? Χαρά στο κουράγιο σου!

Λίνεαλ τα πιτσιρίκια μας σε αυτήν την ηλικία είναι μόνο για να τρέχεις πίσω τους! Γι΄αυτό κι εγώ περιορίζω όσο μπορώ αυτού του είδους τις εξορμήσεις προς το παρόν! Και ευτυχώς που έχω και την κόρη μου η οποία προσέχει πάρα πολύ τον αδερφό της κι αυτή!

όσο για τα κιλά ΜΠΡΑΒΟ! Συνέχισε ακάθεκτη!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!

εμεις καλα,εγω προσωπικα ψοφησα να κυνηγαω τον αποστολακο που με βγαλε τη πιστη!!!

πηγαμε σε ενα χωριο -των σερρων-οπου πηγαινα και οταν ημουν μικρη με τους γονεις μου,οπου εχει δεντρα,πλατανια,πετρες και...ποταμακι...

οπως καταλαβαινετε,ολα τα παιδια της παρεας που παρεπιπτοντως ηταν μεγαλυτερα,μπαιναν μεσα και τσαλαβουτουσαν.

ο δικος μου ομως σαν πιο μικρος δεν ηξερε να προσεχει και ετσι ημουν η δολια μανα συνεχως απο πισω του μη πεσει στο νερο,μη χτυπησει το κεφαλακι του σε καμμια κοτρωνα,μη μη μη...

στο τελος τον βουτηξα λιγακι και ηταν τοση η χαρα του,που λες και τον βουτηξα σε χρυσαφι μεσα...τελικα με τι φυσικα πραγματα ενθουσιαζονται τα παιδια!!!

φαγαμε κιολας φυσικα,μερικοι στη παρεα χορεψαν,εγω φυσικα δε καθισα να πω μια κουβεντα,να κανω εναν χαβαλε...μετανιωσα που δε τον αφησα στη πεθερα,ελεγα να ρθει να παιξει,αλλα τα παιξα εγω.

τελος παντων δε πειραζει.

ααααα εχασα τα 10 μου κιλα,παω για τα επομενα!!!

πηρα ομως λιγα γραμμαρια,αφου περιμενω περιοδο και χθες αν και ετρεχα το φαγητο δε το ξεχασα,το τιμησα δεοντως!!!χιχι...

φιλιαααα τα λεμεεεεε

Λινεάλ μου,

συγχαρητήρια για τα κιλά!!!!!!!!!!!!! :P:p Εγώ είχα χάσει δύο πριν το Πάσχα, αλλά με ξαναβρήκαν... τώρα έχω μπει πάλι σε πρόγραμμα!!!

Αχ, αυτό το κυνήγι...

Τώρα, με τη μικρή, ζω πάλι κάποια πράγματα που τα είχα ξεχάσει με το μεγάλο μου... Και τα θυμάμαι εκ νέου... και καταλαβαίνω γιατί μία εποχή έλεγα "στείρωση κάνω, δεύτερο παιδί δεν κάνω" ;);)

Εχθές πήγα με τα μικρά κούνιες, κυνήγαγα τη μικρή (όχι πολύ, ευτυχώς) και μετά καράτε!! Έφυγα πιασμένη, ιδρωμένη (λούτσα, όμως!!), αλλά πολύ ευχαριστημένη!!! :-P

Γειά σας κορίτσια και καλό μήνα!

tinaki μου το να μένεις σπίτι είναι πλήρης απασχόληση και χωρίς ένσυμα μάλιστα!!!!

Jasmini μου το Λετάκι μας είναι εγκούλα! Εγώ έκλεισα με το θέμα!!!

leta800 σε καταλαβαίνω με τις δουλειές! Να πηγαίνεις σιγά σιγά κορίτσι και να προσπαθείς να μην κουράζεσαι!

Μαριλίνα σας χαίρομαι που πηγαίνεται βολτούλες συνεχώς! Και μετά ασχολήθηκες και με ντουλάπες? Χαρά στο κουράγιο σου!

Λίνεαλ τα πιτσιρίκια μας σε αυτήν την ηλικία είναι μόνο για να τρέχεις πίσω τους! Γι΄αυτό κι εγώ περιορίζω όσο μπορώ αυτού του είδους τις εξορμήσεις προς το παρόν! Και ευτυχώς που έχω και την κόρη μου η οποία προσέχει πάρα πολύ τον αδερφό της κι αυτή!

όσο για τα κιλά ΜΠΡΑΒΟ! Συνέχισε ακάθεκτη!

Αγγελική μου,

ωραίο αυτό με την Κωνσταντίνα!! Γιατί είναι μεγάλη και μπορεί να τον προσέχει!! Ο δικός μου μπορεί να την προσέξει λίγο, αλλά είναι μικρούλης και ξεχνιέται!!

Όσο για τη μικρή, είναι η ουρά του, θέλει να κάνει ότι ο αδελφός της κλπ...

Καταργήσαμε το τραπεζάκι φαγητού και τρώει κι εκείνη σε ένα μικρό, παιδικό, που τρώει ο μεγάλος, καταργήσαμε εδώ και μήνες το μπιμπερό, μιας κι ο Βασίλης πίνει με καλαμάκι, κλπ...

Φιλάκια!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλό μεσημέρι και από μένα!

Μαριλίνα με τόσο τρέξιμο που ρίχνεις μην ανησυχείς θα τα ξαναχάσεις τα κιλά!

Από σήμερα νιώθω πιο ξαλαφρωμένη! Σταμάτησε για να γεννήσει η συνάδελφος που με κατασκόπευε κι έτσι δεν έχω τον επιθεωρητή Κλουζό πίσω από την πλάτη μου!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα!

Μαριλίνα μου γιατί είσαι τόσο πεσμένη? Τέλος πάντων, καλή ξεκούραση και σε σένα! Εδώ ψηφίζεις ή θα φύγετε?

lineal, Jasmini, tinaki και όλες τις υπόλοιπες κοπέλες του καφέ, εύχομαι να περάσετε ένα καλό Σαββατοκύριακο.

Φιλιά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Αγγελική μου,

θέμα κούρασης είναι!!

πρωινό ξύπνημα, το απόγευμα θέλω ή να βγάλω βόλτα τα παιδιά ή - αφού έχω λίγο χρόνο - να φτιάξω λίγο το στάβλο μας, το βράδυ δεν κοιμόμαστε καλά, γιατί αφ' ενός η μικρή αργεί να κοιμηθεί, αφ' ετέρου γίνονται αλλαγές μέσα στο βράδυ...

με άλλους κοιμάμαι, με άλλους ξυπνάω, μια ο άντρας μου έρχεται, μια ο γιος μου...

Στο μεταξύ, θέλω να πάω σίγουρα καράτε σήμερα: έρχονται οι εξετάσεις, θα μας κάνει ο μεγάλος δάσκαλος - εξεταστής και Δευτέρα ίσως δεν πάω...

Εγώ και τα τέκνα μου θα κάτσουμε στη μαγευτική Αθήνα, να τρέχουμε μέσα στο εκλογικό κέντρο, ο αντρούλης μου θα πάει να ψηφίσει στην πατρίδα του!!!

Εσείς που ψηφίζετε;;

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εμείς αυτυχώς ψηφίζουμε και οι δύο Πειραιά κι έτσι δεν έχουμε τρέξιμο.

Τώρα για το θέμα της κούρασης τι να σου πω.....ελπίζω να στρώσει η κατάσταση κάποια στιγμή!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλα τι σταβλος μονο;αστα να πανε,τη μια καθαριζεις την επομενη στιγμη γινονται ολα χαλια...

τι κανετε κοριτσια;

εμενα με ηρθε προχθες περιοδος μες στη ζεστη ψοφησα σημερα που πηγα να παρω πεδιλακια τον μικρο.ευτυχως με την τριτη βρηκα αυτα που ηθελα.

στο πρωτο το μαγαζι,φθηνες τιμες μεν,αλλα τα σχεδια ηταν μπεμπεδιστικα,μονο για θαλασσα ηταν να τα φοραει

στο δευτερο ωραια παπουτσακια,αλλα μολις με ειπε το φθηνοτερο ξεκινα απο 45 ευρω εκανα μεταβολη κι εφυγα,

στο τριτο-το οποιο ηταν απεναντι απο το 2ο-ειχε πολλα σχεδια και επιλογες.

πηρα της μπενετον στα 18 ευρω!!!σε χρωμα μπλε ναυτικο!!!

πολυ ομορφα και ολα τα δαχτυλα εξω,οπως ακριβως τα ηθελα!

πολυ περπατημα και μεχρι να ερθω σπιτι οχι απλα ιδρωσα,λουτσα εγινα.

εκανα σημερα μπριαμ,εγινε πεντανοστιμο,εφαγα λιιιιγο παραπανω,αλλα τεσπα δε πειραζει-πειραζει δηλαδη αλλα δε θελω να το σκεφτομαι...

χθες ψιλοαρπαχτηκα και με τη πεθερα μου,οχι πολυ,αλλα αυτα που δε λεγονται κανουν την ενταση μεγαλυτερη και σιγουρα αν δεν εφευγα για δουλεια θα ελεγα παραπανω...

εκανε παραπονα στον αντρα μου,ειπε διαφορετικα την ιστορια φυσικα,αλλα δε με νοιαζει,αν βρω ευκαιρια θα της τα πω εγω ενα χερακι,οχι να μαλωσω φυσικα αλλα να μπει λιγο στη θεση της,γιατι μαλλον ξεχασε ποια ειναι η μαμα του αποστολη και ποια η γιαγια και τι ρολους εχει η καθεμια.

πρεπει να της τα υπενθυμισω λιγακι και οχι επειδη κανει εξυπηρετηση οταν καθεται υπερωριες ο αντρας μου και καθεται με τον μικρο να πιστευει οτι εχει δικαιωμα να κανει πραγματα που δεν επιτρεπω.

αυτα τα ωραια παλι....

σε λιγο φευγω για δουλεια και πινω καφεδακι.

ο μικρος μεσα κοιμαται και κοριτσια με αυτα σας αφηνω

αυριο εχουμε βαφτισια στο χωριο του αντρα μου...τη κυριακη ο καθενας ψηφιζει στο χωριο του,οποτε το σαββατοκυριακο δε θα καθισω και καθολου.

να στε καλα,και καλη ψηφο με προσοχη και σκεψη

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

καλα τι σταβλος μονο;αστα να πανε,τη μια καθαριζεις την επομενη στιγμη γινονται ολα χαλια...

Είπα να μην το σχολιάσω στην Μαριλίνα αλλά έχεις απόλυτο δίκιο! Οι δουλειές δεν σταματούν ποτέ!

τι κανετε κοριτσια;

εμενα με ηρθε προχθες περιοδος μες στη ζεστη ψοφησα σημερα που πηγα να παρω πεδιλακια τον μικρο.ευτυχως με την τριτη βρηκα αυτα που ηθελα.

στο πρωτο το μαγαζι,φθηνες τιμες μεν,αλλα τα σχεδια ηταν μπεμπεδιστικα,μονο για θαλασσα ηταν να τα φοραει

στο δευτερο ωραια παπουτσακια,αλλα μολις με ειπε το φθηνοτερο ξεκινα απο 45 ευρω εκανα μεταβολη κι εφυγα,

στο τριτο-το οποιο ηταν απεναντι απο το 2ο-ειχε πολλα σχεδια και επιλογες.

πηρα της μπενετον στα 18 ευρω!!!σε χρωμα μπλε ναυτικο!!!

πολυ ομορφα και ολα τα δαχτυλα εξω,οπως ακριβως τα ηθελα!

καλοφόρετα!

πολυ περπατημα και μεχρι να ερθω σπιτι οχι απλα ιδρωσα,λουτσα εγινα.

εκανα σημερα μπριαμ,εγινε πεντανοστιμο,εφαγα λιιιιγο παραπανω,αλλα τεσπα δε πειραζει-πειραζει δηλαδη αλλα δε θελω να το σκεφτομαι...

Έφαγες και ψωμί μαζί? Αν όχι δεν πειράζει που έφαγες λίγο παραπάνω! Αλλά εντάξει μιά φορά παραστράτησες κι εσύ!

χθες ψιλοαρπαχτηκα και με τη πεθερα μου,οχι πολυ,αλλα αυτα που δε λεγονται κανουν την ενταση μεγαλυτερη και σιγουρα αν δεν εφευγα για δουλεια θα ελεγα παραπανω...

εκανε παραπονα στον αντρα μου,ειπε διαφορετικα την ιστορια φυσικα,αλλα δε με νοιαζει,αν βρω ευκαιρια θα της τα πω εγω ενα χερακι,οχι να μαλωσω φυσικα αλλα να μπει λιγο στη θεση της,γιατι μαλλον ξεχασε ποια ειναι η μαμα του αποστολη και ποια η γιαγια και τι ρολους εχει η καθεμια.

πρεπει να της τα υπενθυμισω λιγακι και οχι επειδη κανει εξυπηρετηση οταν καθεται υπερωριες ο αντρας μου και καθεται με τον μικρο να πιστευει οτι εχει δικαιωμα να κανει πραγματα που δεν επιτρεπω.

Ωχ! Πως σε καταλαβαίνω........

Βάλε τα πράγματα στην θέση τους το συντομότερο!

αυτα τα ωραια παλι....

σε λιγο φευγω για δουλεια και πινω καφεδακι.

ο μικρος μεσα κοιμαται και κοριτσια με αυτα σας αφηνω

αυριο εχουμε βαφτισια στο χωριο του αντρα μου...τη κυριακη ο καθενας ψηφιζει στο χωριο του,οποτε το σαββατοκυριακο δε θα καθισω και καθολου.

να στε καλα,και καλη ψηφο με προσοχη και σκεψη

Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

γεια σας κοριτσακια μου....

ω ναι ναι ξεκινησαν οι ζεστες και καταλαβαινετε πως νιωθω εεεε??????δεν ξερω πως θα την παλεψω 3 μηνες ακομα.....ηδη κουραζομαι αρκετα...το καλο ειναι οτι γυρω στις 15/6 θα ξεκινησω αδεια απο την δουλεια....

γισ την πιπιλα δεν λεγατε αν θυμαμαι???ε λοιπον εχω 3 μερες που του ξεκινησα το κοψιμο...του ειπα οτι ηρθε ο καλλικαντζαρος......εχουμε γκρινιες αλλα κοιμαται και χωρις....μετα απο καποια ωρα....

lineal ξεκαθαρισε με πεθερα μην αφηνεις ετσι τα πραγματα

λοιπον σας κλεινω γιατι παλι εχω με μαζεματα κοντομανικα μακρυμανικα καταλαβαινετε....φιλακια...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

γεια σας κοριτσακια μου....

ω ναι ναι ξεκινησαν οι ζεστες και καταλαβαινετε πως νιωθω εεεε??????δεν ξερω πως θα την παλεψω 3 μηνες ακομα.....ηδη κουραζομαι αρκετα...το καλο ειναι οτι γυρω στις 15/6 θα ξεκινησω αδεια απο την δουλεια....

Προσπάθησε να κάνεις τα απολύτως απαραίτητα από δουλειές και ζήτα βοήθεια από μαμάδες και συζυγάτο!

γισ την πιπιλα δεν λεγατε αν θυμαμαι???ε λοιπον εχω 3 μερες που του ξεκινησα το κοψιμο...του ειπα οτι ηρθε ο καλλικαντζαρος......εχουμε γκρινιες αλλα κοιμαται και χωρις....μετα απο καποια ωρα....

Μια χαρά νεά είναι αυτά!

lineal ξεκαθαρισε με πεθερα μην αφηνεις ετσι τα πραγματα

λοιπον σας κλεινω γιατι παλι εχω με μαζεματα κοντομανικα μακρυμανικα καταλαβαινετε....φιλακια...

ΩΧ, πονεμένη ιστορία τα ρούχα!

Καλημερούδια κορίτσια! Οι εντυπώσεις σας από τα αποτελέσματα των εκλογών? Νομίζω πως τα δύο μεγάλα κόμματα το χρειαζόντουσαν το στραπάτσο τους! Άντα να δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...