Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΟΝΟΜΑ ΠΗΤ ΦΥΛΟ ΚΛΙΝΙΚΗ/ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΤΙΤΗ 05/07 κοριτσάκι ΓΑΙΑ

mapolif 16/07(νλκ) αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

stellini 18/07(νλκ) ? ίσως ΙΑΣΩ

Μαριλίνα 21/07(νλκ) κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

mairi1983 22/07 αγοράκι

evi26 22/07 κοριτσάκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

Jasmini 24/07 αγοράκι-αγοράκι EUROMEDICA

FilioPi 27/07 (δεν θέλει να μας πει φύλο!) ΜΗΤΕΡΑ

tinaki 29/07 αγοράκι ΙΑΣΩ

Ασπασια 25/07 αγορακι ΙΑΣΩ

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα εγκυούλες!!!!!

Ασπασία... welcome back και συγχαρητήρια!!! Με το καλό το δεύτερο αγοράκι σου!!!

Θέλω να ρωτήσω κάτι τις δευτερομανούλες και ειδικά αυτές που περιμένουν μωράκι διαφορετικού φύλλου από αυτό που έχουν (σαν εμένα)!!!

Θα τα έχετε σε διαφορετικά δωμάτια; Γιατί εμείς έχουμε ένα δωμάτιο για τα παιδιά και με απασχολεί πως θα είναι αγοράκι + κοριτσάκι στο ίδιο δωμάτιο.

Καμία εμπειρία;;;;;;

Φιλάκια και... καλή συνέχεια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Kαλημέρα κορίτσια!Εγώ έχω ένα αγοράκι κ δεν ξέρω το φύλο των μωρών μου όμως το σπίτι μας έχει μόνο 2 κρεβατοκάμαρες οπότε ότι κ να είναι τα μπεμπε και τα 3 θα μείνουν στο ίδιο δωμάτιο!όλοι οι καλοί χωράνε,αρκεί αγάπη να περισσεύει.Η δική μου εμπειρία είναι οτι έμενα στο ιδιο δωμάτιο με τον αδερφό μου.Δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως προβλημα,περαν βέβαια των αδερφικών παιδικών τσακωμών που και πάλι είναι φυσιολογικό και θεωρώ πως δεν σχετίζεται με το φύλο.Απλώς όταν ήθελα να ξεντυθώ ο αδερφός μου έβγαινε για ένα λεπτό απο το δωμάτιο κ αυτό όταν έγινα 15 χρονών κ κράτησε μόνο 3 χρόνια αφού μετά έφυγα για σπουδές.

Καλησπέρα! Πως είστε εγώ έχω κάτι πονάκια χαμηλά ώρες ώρες και με ανχώνουν! Περιμένω την άλλη βδομάδα να κάνω την β' επιπέδου για να δω το μωράκι μου ότι όλα είναι καλά!

iWgPp3.png

Καλησπέρα! Πως είστε εγώ έχω κάτι πονάκια χαμηλά ώρες ώρες και με ανχώνουν! Περιμένω την άλλη βδομάδα να κάνω την β' επιπέδου για να δω το μωράκι μου ότι όλα είναι καλά!

Πού χαθήκατε όλες οι κοιλίτσες?Μαιρούλα κ εγώ πονάω αρκετά συχνά κ αρκετά έντονα μερικές φορές μάλλον μεγαλώνει η μήτρα κ τεντώνονται οι μύες.Απο δώ κ πέρα θα τα έχουμε αυτά μην αγχώνεσαι.Κρεμούλα για τις ραγάδες βάζετε προληπτικά?Μια prevenstria βάζω εγώ,προς το παρόν καλή τη βλέπω.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας κορίτσια.

Όντως πώς τα καταφέρνουμε και χανόμαστε έτσι?

Κι εγώ ξεκίνησα κρέμα για τις ραγάδες, την rilastil. Μου την συνέστησε ο γιατρός μου και την είχε χρησιμοποιήσει και η αδερφή μου. Το αν είναι καλή, θα δείξει. Πάντως στο στήθος πρόλαβαν και βγήκαν πριν προλάβω να χρησιμοποιήσω τίποτα. Είχα και μικρό στήθος, έχει διπλασιαστεί..λογικό είναι! Στην κοιλιά δεν παρατήρησα τίποτα ακόμα.

Τα μωράκια σας έχετε αρχίσει να τα νιώθετε τώρα όλο και πιο συχνά? Εγώ νομίζω πως ναι!! Αλήθεια πότε θα τα καταλάβουν και οι μπαμπάδες? Ο άντρας μου πιάνει συχνά την κοιλιά μου, την χαιδεύει και περιμένει να καταλάβει κάτι, αλλά..

RKdwp3.png

Καλημέρα στις εγκυούλες!!!! Τι κανετε? Ελπιζω τα πράγματα να πηγαίνουν καλά για ολες μας!!!! Καμμιά φορά διαβάζω τα μηνύματα σας και πραγματικά αισθάνομαι πολύ ωραία που βλέπω ότι υπάρχουν και άλλες εγκυούλες ακριβώς στην ίδια κατάσταση με μένα, είναι φοβερά καθυσηχαστικό!!!! Πχ Jasmini και το δικό μου το μωράκι νομίζω ότι το νιώθω πολύ πιο συχνά και έντονα αλλά..... κανείς άλλος δεν μπορεί να το αισθανθεί!!!! Φωνάζω σαν την τρελή κάθε φορά που κουνιέται "τρέεεεεεχα να πιάαααασειειειειεςς" και έρχεται ο καημένος αλλά τίποτα δεν καταλαβαίνει γιατί???? Είναι πολύ όμορφο κρίμα δεν είναι να το χάνει? Άντε ελπίζω να μεγαλώσουν γρήγορα τα μωράκια και να κλωτσάνε πιο πολύ να χαρούν και οι μπαμπάδες!!!!!! :-D

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

ΟΝΟΜΑ ΠΗΤ ΦΥΛΟ ΚΛΙΝΙΚΗ/ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΤΙΤΗ 05/07 κοριτσάκι ΓΑΙΑ

mapolif 16/07(νλκ) αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

stellini 18/07(νλκ) ? ίσως ΙΑΣΩ

Μαριλίνα 21/07(νλκ) κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

mairi1983 22/07 αγοράκι

evi26 22/07 κοριτσάκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

Jasmini 24/07 αγοράκι-αγοράκι EUROMEDICA

Ασπασια 25/07 αγορακι ΙΑΣΩ

FilioPi 27/07 (δεν θέλει να μας πει φύλο!) ΜΗΤΕΡΑ

tinaki 29/07 αγοράκι ΙΑΣΩ

Καλημέρα κορίτσια!!! Να 'μαι κι εγώ!!

Κι εμένα ακόμα δεν το έχει νιώσει κανείς άλλος το μωράκι μας! Κρεμούλα βάζω την synchroelast, που την είχε βάλει μία φίλη μου και η αδερφή της και έμειναν απόλυτα ευχαριστημένες και μέχρι στιγμής κι εγώ!

Κατα τα άλλα ησυχία, δουλειά, σπίτι, άντε και καμιά βολτούλα που και που!

Τι τυχερές που είστε που σε λίγες μέρες θα κάνετε τον β' επιπέδου και θα ηρεμήσετε!!! Εγώ ως τελευταία δεν ξέρω ακόμα πότε ακριβώς θα τον κάνω, θα μάθω 16/03 που έχω ραντεβού με τον γιατρό, πάντως μου είχε πει κατα την 23η εβδομάδα, οπότε κοντά στο τέλος του μήνα...

Φιλάκια σε όλες!!!

Διαφημίσεις

Jasmini εντάξει τότε, θα κάνουμε μαζί υπομονή εως εκείνες τις μέρες!!!

Και μετά θα βγούμε να ψωνίσουμε κι εμείς στα αγοράκια μας!!!!!!!!!!

Αχ ποσο ανυπομονω να ψωνισω...

Βεβαια τα περισσοτερα τα έχω ηδη απο τον ''μεγάλο'' αλλά θα του πάρω τουλαχιστον τα ρουχαλακια που θα βγουμε απο το μαιευτηριο.

Καθε φορα που βγαινω βολτα παντως αρχισα και περναω και μια βολτα απο το πολυκαταστημα παιδικων που έχω κοντα μου και πάω σε όλους τους οροφους ξανα:D

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Κορίτσια γειά σας!! Πραγματικά κι εγώ μετά την β επιπέδου θα πάρω σβάρνα όλα τα μαγαζιά!

Προς το παρών, σήμερα παρέλαβα ένα κουτί με δωρεάν δείγματα για μέλλουσες μανούλες από το babyspace.gr. Είχε ένα μπιμπερό, δείγματα κρεμούλες, βιβλιαράκια με πληροφορίες και προτάσεις αγορών. Κάθομαι και κοιτάω το μπιμπερό σαν χαζομαμά!!! Συγκινήθηκα πολύ. Νομίζω πως άρχισα να αντιλαμβάνομαι πιό πολύ ότι σε λίγο καιρό θα κρατάω τα μωράκια μου στην αγκαλιά μου!!!

RKdwp3.png

Κορίτσια κι εγώ περιμένω πως και πως όχι μόνο την β επιπέδου αλλά την Τρίτη που έχω ραντεβού του μήνα μπας και μας δείξει το μικράκι τι είναι!!!! Θέλω να μπορώ να ψωνίσω ή αγορίστικα ή κοριτσίστικα!!!! Προς το παρόν κοιτάω στα μαγαζιά τα ουδέτερα χρωματάκια, αλλά άμα μας δείξει τι είναι τότε θα αρχίσει η μάχη!!!! αχχχ νομίζω δεν θα μπορέσω να συγκρατηθώ!!!! Πότε πρέπει να ψωνίσουμε για τα μωράκια; Είναι νωρίς από τώρα;

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Filiopi νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε λιγάκι υπομονή ακόμα. Βέβαια αν βιάζεσαι να ψωνίσεις μπορείς να το κάνεις και τώρα. Βρισκόμαστε ήδη στα μισά οποτε..

Εγώ αν και κάνω καθημερινά έρευνα αγοράς καθώς και έρευνα για τα όντως χρήσιμα πράγματα που θα προμηθευτώ, θα ξεκινήσω αγορές γύρω στον 7ο μήνα.

Κάνω μια λίστα προς το παρών με τις σίγουρες αγορές και ρωτάω γνωστούς και φίλους μην τυχόν και πάνω στον ενθουσιασμό μου πάρω πράγματα και μάλιστα εις διπλούν που δεν μου χρειάζονται.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...