Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Είναι έγκυος λετάκι μου αλλιώς θα της έλεγα εγώ......

Κάνω υπομονή, σταματάει σε δύο εβδομαδες!

Δεν δικαιολογεί την συμπεριφορά της αυτο.....ενταξει έχουμε όρμονες αλλα δεν κάνουμε και έτσι.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπα και από πριν ήταν έτσι αλλά δεν καθόταν πίσω μου. Έχει ένα θέμα μαζί μου, μάλλον με βλέπει ανταγωνιστικά. Τώρα παρακολουθεί τι κάνω για να με ....δώσει σε ανώτερο! Λες και αυτή δεν χαζεύει! τι ηλίθιος κόσμος!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Μπα και από πριν ήταν έτσι αλλά δεν καθόταν πίσω μου. Έχει ένα θέμα μαζί μου, μάλλον με βλέπει ανταγωνιστικά. Τώρα παρακολουθεί τι κάνω για να με ....δώσει σε ανώτερο! Λες και αυτή δεν χαζεύει! τι ηλίθιος κόσμος!

Για αφορμή ψάχνει μην της δίνεις.......αυτο θέλει άλλωστε..... Η αδιαφορία είναι το καλύτερο μέσο...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!

Γεια σας κορίτσια μου...ευχάριστω για τις ευχές.....το αποτέλεσμα της Κυριακής????με πονάει η μέση μου τρέλα....

Λιτσακι....αφου σου είπε έτσι μην αγχωνεσαι...σημαίνει οτι θέλει πολυ να σε κάνει κουμπαρα.....

Μαριλινα...δεν ενδείξεις τις ικανότητες σου στο καράτε????θα βγάζανε όλοι τον σκασμο.....χαχαχαχχαχα

Αγγελική???καλε πες την μαριλινα να έρθει να την δείρει....

Λέτα μου,

χαίρομαι που έχεις και πάλι κέφια!!! Πότε θα σταματήσεις τη δουλειά, αλήθεια;; Πω, πω, φέτος θα μπορείς να κάνεις και πολλά μπανάκια!!! Αραχτή, κοντά σε θάλασσα!!!

Είναι έγκυος λετάκι μου αλλιώς θα της έλεγα εγώ......

Κάνω υπομονή, σταματάει σε δύο εβδομαδες!

το καλύτερο που έχεις να κάνεις... υπομονή... όχι τίποτα άλλο, όλο το δίκιο του κόσμου έχεις, αλλά λίγο να κλαφτεί και θα βγεις η κακιά, υποχθόνια που πληγώνει έγκυυο γυναίκα... δεν αξίζει...

Βέβαια, δεν το κάνει από ορμόνες, το κάνει από περιέργεια... μπορεί και να φοβάται για τη θέση της τώρα που φεύγει...

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

γεια σας κοριτσια!!!

αγγελικη μου,θα συμφωνησω με τη μαριλινα,ισως φοβαται τωρα που φευγει,αλλα και παλι τι θελει και κοιταει;τι θελει να δει;

αμαν με μερικες πια...

λετακι υπομονη κοπελα μου αχ αυτη η μεση θυμαμαι τι πονο ειχα,δε μπορουσα να κοιμηθω,και μολις σηκωνομουν με περνουσε κι ολα μια χαρα...

κοριτσια εχω τα γεμιστα στο φουρνι-πειναω σα λυκος-ο μικρος κοιμαται,βγηκαμε σημερα βολτα και επαιξε σε μια παιδικη χαρα.

δε ξερω για τις δικες σας,αλλα εδω ολες ειναι μες στη βρωμα,δηλαδη ελεος,δε μπορουν να καθαρισουν λιγα σκουπιδια και να κουρεψουν λιγα χορτα;;;ελεος δηλαδη...

εδω στα μερη μας η κουμπαρα -απ οτι θυμαμαι κανει τα εξης-

τα στεφανα,στολισμο εκκλησιας,πληρωνει εκκλησια,δωρο για το ζευγαρι...εμ δε θυμαμαι τι αλλα.αυτα πρεπει να ναι.

δε ξερω κοριτσια ακομα δε το συζητησα με το νικο,αλλα δε το βλεπω,αυτο το μηνα θα πληρωθει πρωτη φορα με τα 400κατι που επεσε ο μισθος κ να δω τι θα γινει,πως θα τα παμε.

βγαινω εξω και δε τολμαω να σκεφτω τι θελω να αγορασω απο το σουπερ,ή κατι αλλο το παραμικρο.ολα πια στο μικροσκοπιο.

οτι απεχθανομουν το ζω,δηλαδη να σκεφτομαι που και τι θα δινω.

οσο για τους λογαριασμους,αυτοι ερχονται μια χαρα αυξημενοι.

κοριτσια να ρωτησω κατι;

ξερετε αν συμφερει το κλιματιστικο το χειμωνα απο το καλοριφερ;μηπως ερχονται περισσοτερο τα εξοδα της δεη;

ρωταω γιατι το σκεφτομαστε να βαλουμε,αλλα και γιατι σε μια διαφημιση της wwf με το παντα,δειχνει να κλεινει το καλοριφερ και να αναβει κλιματιστικο το χειμωνα,σα πραξη εξοικονομησης.

αν ειναι ετσι να βαλουμε με τα χιλια!!!

σας χαιρετω,τα λεμε αργοτερα αν μπω

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Χαίρετε!!!

Καταρχήν να σας πω ότι δοκίμασα την οικολογική μπάλα επιτέλους!

Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά ούτε και άχρηστη! Βέβαια έβαλα στο πλυντήριο και απορρυπαντικό, σε πολύ μικρότερη ποσότητα βέβαια, αλλά και μαλακτικό, επίσης λιγότερο.

Λίτσα όσο για το κλιματιστικό δεν ξέρω αν είναι πιό οικονομικό από το καλοριφέρ αλλά δεν έχει καμία σχέση στην ζέστη. Το καλοριφέρ ακόμη και να κλείσει κρατάει το σπίτι ζεστό για αρκετές ώρες μετά, σε αντίθεση με το κλιματιστικό που με το που θα σβήσει κρυώνει και ο αέρας πολύ γρήγορα. Δεν ξέρω, έχω την εντύπωση ότι δεν είναι και τόσο οικονομικό. Εκτός κι αν τα τελευταίας τεχνολογίας κάινε λιγότερο ρεύμα.

Χθες πήρα εκτάκτως άδεια γιατί η μαμά μου αρρώστησε με ίωση που κρατάει 3 μέρες με πολύ ψηλό πυρετό και πόνους στα κόκκαλα! Έτσι δεν κράτησαν τα παιδιά και έμεινα εγώ σπίτι. Σήμερα υπηρεσία ανέλβε η αδερφή του άντρα μου! Για αύριο βλέπουμε.....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα!!!

κοριτσια εχω τα γεμιστα στο φουρνι-πειναω σα λυκος-ο μικρος κοιμαται,βγηκαμε σημερα βολτα και επαιξε σε μια παιδικη χαρα.

δε ξερω για τις δικες σας,αλλα εδω ολες ειναι μες στη βρωμα,δηλαδη ελεος,δε μπορουν να καθαρισουν λιγα σκουπιδια και να κουρεψουν λιγα χορτα;;;ελεος δηλαδη...

Όλα έχουν χειροτερέψει :evil::evil: Και ειδικά ότι αφορά τα παιδιά, τις παιδικές χαρές κλπ... τα νεύρα μου... Ελπίζω να τα μαζέψουν γρήγορα...

εδω στα μερη μας η κουμπαρα -απ οτι θυμαμαι κανει τα εξης-

τα στεφανα,στολισμο εκκλησιας,πληρωνει εκκλησια,δωρο για το ζευγαρι...εμ δε θυμαμαι τι αλλα.αυτα πρεπει να ναι.

δε ξερω κοριτσια ακομα δε το συζητησα με το νικο,αλλα δε το βλεπω,αυτο το μηνα θα πληρωθει πρωτη φορα με τα 400κατι που επεσε ο μισθος κ να δω τι θα γινει,πως θα τα παμε.

Μμμμ, την εκκλησία την είχα ξεχάσει... Τι να πω, εσείς ξέρετε καλύτερα τις δυνατότητές σας...

βγαινω εξω και δε τολμαω να σκεφτω τι θελω να αγορασω απο το σουπερ,ή κατι αλλο το παραμικρο.ολα πια στο μικροσκοπιο.

οτι απεχθανομουν το ζω,δηλαδη να σκεφτομαι που και τι θα δινω.

οσο για τους λογαριασμους,αυτοι ερχονται μια χαρα αυξημενοι.

Εγώ προσπαθώ να φτιάχνω λίστες και να μην πετάω τίποτα. Εάν ακούσω παράπονα για φαί προηγούμενης μέρας (ή και 2 μέρες πριν) πετάω σπυράκια...

κοριτσια να ρωτησω κατι;

ξερετε αν συμφερει το κλιματιστικο το χειμωνα απο το καλοριφερ;μηπως ερχονται περισσοτερο τα εξοδα της δεη;

ρωταω γιατι το σκεφτομαστε να βαλουμε,αλλα και γιατι σε μια διαφημιση της wwf με το παντα,δειχνει να κλεινει το καλοριφερ και να αναβει κλιματιστικο το χειμωνα,σα πραξη εξοικονομησης.

αν ειναι ετσι να βαλουμε με τα χιλια!!!

σας χαιρετω,τα λεμε αργοτερα αν μπω

Δεν ξέρω, Λινεάλ μου, για κλιματιστικό και καλοριφέρ. Η αλήθεια είναι ότι είστε και βόρεια... χρειάζεστε και αρκετό καιρό θέρμανση...

Δεν ψάχνεις τι κάνουνε οι γύρω σου;;

Χαίρετε!!!

Καταρχήν να σας πω ότι δοκίμασα την οικολογική μπάλα επιτέλους!

Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά ούτε και άχρηστη! Βέβαια έβαλα στο πλυντήριο και απορρυπαντικό, σε πολύ μικρότερη ποσότητα βέβαια, αλλά και μαλακτικό, επίσης λιγότερο.

Λίτσα όσο για το κλιματιστικό δεν ξέρω αν είναι πιό οικονομικό από το καλοριφέρ αλλά δεν έχει καμία σχέση στην ζέστη. Το καλοριφέρ ακόμη και να κλείσει κρατάει το σπίτι ζεστό για αρκετές ώρες μετά, σε αντίθεση με το κλιματιστικό που με το που θα σβήσει κρυώνει και ο αέρας πολύ γρήγορα. Δεν ξέρω, έχω την εντύπωση ότι δεν είναι και τόσο οικονομικό. Εκτός κι αν τα τελευταίας τεχνολογίας κάινε λιγότερο ρεύμα.

Χθες πήρα εκτάκτως άδεια γιατί η μαμά μου αρρώστησε με ίωση που κρατάει 3 μέρες με πολύ ψηλό πυρετό και πόνους στα κόκκαλα! Έτσι δεν κράτησαν τα παιδιά και έμεινα εγώ σπίτι. Σήμερα υπηρεσία ανέλβε η αδερφή του άντρα μου! Για αύριο βλέπουμε.....

Πως είναι η μαμά σήμερα;;

Τελικά πως βολεύτηκαν τα παιδιά σήμερα;;;

Καλό Σαββατοκύριακο!!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλό μεσημέρι!

Μαριλίνα η μαμά μου είναι λίγο καλύτερα από την άποψη του πυρετού, συνεχίζει να πονάει όμως στα κόκολά της.

Τα παιδιά τα κρατάει και σήμερα η αδερφή του άντρα μου.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα! Αν δεν τα ξαναπούμε μέχρι να σχολάσω σας εύχομαι καλό σαββατοκύριακο!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

κοριτσια τι κανετε;καιρο εχω να μπω

αγγελικη μου περαστικα στη μαμα σου!κι εγω το επαθα αυτο,ειναι πραγματικα,αλλο πραγμα,τοσες φορες ειχα αρρωστησει αλλα ποτε ετσι.τι πονος 3 μερες δουλεια δε πηγα...

οσο για τη μπαλα,χαιρομαι που τη βρηκες ικανοποιητικη!

οσες αλλες θελουν να τη παραγγειλουν ας με στειλουν πμ γιατι εχω πεσει πολυ στις πωλησεις :D

πλακα κανω εεε

κοριτσια λοιπον σημερα πηγα πηρα μια καινουρια ζυγαρια.

λεω του νικου,"¨παμε να παρουμε απο τα vicko μια ζυγαρια

με λεει οκ παμε

φτανουμε και μας ρωταει ο πωλητης τι ζυγαρια θελουμε,μπανιου ή κουζινας

με ενα στομα και οι δυο:

εγω:μπανιου

νικος:κουζινας

κοιταζομαστε,και του κανω γελοντας μπανιου θελω,η αλλη χαλασε

εν τω μεταξυ και της κουζινας χαλασε,αλλα ποιος νιαζεται τωρα σιγα-ωραια νοικοκυρα ε;

χαχαχαχα

ωραιο ζευγαρι θα λεει ο πωλητης δε ξερουν τι θελουν

τελικα πηραμε και απ τα δυο και ησυχασαμε.

εκανα βλακεια ομως και τη ζυγαρια της κουζινας δε τη προσεξα και τη πηρα αναλογικη,ειχε τοσο ωραιο χρωμα φουξ φανταχτερο που ουτε καν ρωτησα και τωρα λεω να τη παω πισω να παω μια ψηφιακη.

στις 2 ζυγαριες τη ζυγαρια κουζινας μας την δωσαν μιση τιμη!!!

θα παρω και τηγανι και πιατικα απο κει γιατι δε παει,το τηγανι που ειχα εφυγε το χερουλι και δε μπορω να το πιασω και τα πιατα μου θελουν αλλαγη γιατι δε βλεπονται-πραγματικα ομως δε το λεω επειδη θελω καινουρια...

κατα ταλλα φτωχεια :D

τι αλλα νεα;

χθες πηγαμε παιδιατρο μετα απο 3 μηνες.

τι κλαμα τραβηξε ο μικρος

ειναι γυρω στα 12 κιλα και υψος δε θυμαμαι τωρα,θα το γραψω οταν το δω.

τον ρωτησα αν μπορω να μπω απο τωρα στη διαδικασια κοψιματος πανας,με ειπε ειναι νωρις.αλλα πρεπει να κοψουμε τη πιπιλα,μη στραβωσουν τα δοντακια.

οποτε απο χθες τη κοψαμε.σημερα μονο εδωσα οταν τον κοιμιζα το μεσημερι,γιατι τον αφηνα στο κρεβατι και εκλαιγε και οταν ξυπνησε το απογευμα γιατι ξυπνησε με τοσο κλαμα δε σταματουσε...βλακεια εκανα;

ο νικος με λεει σιγα σιγα να τη κοψουμε,εγω λεω μαχαιρι.

οσο για το κλιματιστικο ρωτησα τους εδω γυρω οι αποψεις οπως παντα διισταντε-ελπιζω να το γραψα σωστα.

παντως τωρα σιγα σιγα ζεσταινει ο καιρος και θα θελα κατι να μας δροσιζει μωρε...ενα φουρφουρι που εχουμε δε κανει δουλεια...ουφ απο τωρα αν σκαω,τι θα κανω αργοτερα;

αυτα τα λιγα ειχα να πω...α

σορρυ πηγα για κουρεμα,εκανα φραντζα,τα κοψα κοντα,και τα βαψα ανοιχτα προς το ξανθο...σιγα σιγα θα τα ξανθυνω κι αλλο...

επιτελους αλλαγη!!!

θα ψηφισω μ'αλλον αερα,πιο ξανθο :P

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!

Λινεάλ,

με γεια το νέο σου λουκ!! Κι εγώ θα κόμπλαρα στην αρχή με αυτό με τις ζυγαριές, να σου πω την αλήθεια... Όσο για τις ζυγαριές κουζίνας, οι ψηφιακές είναι όλα τα λεφτά!!

Άνοιξε ο καιρός και το ρίξατε στις τσάρκες;;

Καλά κάνατε, κι εμείς το ίδιο!!!

το Σάββατο ξεκινήσαμε με τον γιο μου να πάμε να αλλάξουμε ένα ζευγάρι παπούτσια που πήραμε, με προοπτική να κάτσουμε και για τυρόπιτα και στη συνέχεια να πάμε σπίτι να πάει ο μπαμπάς για ψώνια.

Ψωνίζουμε παντοφλάκια, παπούτσια, παπούτσια της μαμάς και μαγιώ και για τα δύο παιδιά και βλέπω ότι η εκεί παιδική χαρά δεν έχει πολλά παιδάκια... Λυπήθηκα το μικρό μου μαναράκι στο σπίτι, συνεννοούμε με τον μπαμπά και καταφτάνουνε!! Μου την αφήνει και πάει για ψώνια!!

Έμεινα μία ώρα μόνη στην παιδική χαρά με τα δύο τους και καλά τα πήγαμε!! Σε άλλη το έχω κάνει, σε αυτήν όχι γιατί έχει πολύ κόσμο και δύο εξόδους!!

Μετά ήπιαμε όλοι μαζί καφέ εκεί πιο δίπλα και πήγαμε σπίτι καλές 2. Το απόγευμα ο γιος μου πήγε πάλι βόλτα με τη γιαγιά!!

Εχθές το πρωί πήγα με τη γκαστρούλα φίλη μου και τα τρία μας ζουζούνια στον Εθνικό Κήπο!! Ταΐσαμε τα ζωάκια, περπατήσαμε, παίξαμε στην παιδική χαρά και περάσαμε πολύ ωραία!! Το απόγευμα πήγαμε σε μία αδελφή του σύζυξ για τα γενέθλια του γιου της και επίσης περάσαμε ωραία!! Μέχρι τις 12:30 κάτσαμε!!

Σήμερα ο μικρός έχει μπάνιο και μάλλον θα πάω κι εγώ, να τον δω να κολυμπάει χωρίς σανίδα!! Το μανάρι μου!!

Αυτά από τη μαμά κουκουβάγια!!!

Τώρα σκέφτομαι που να πάμε αύριο να πιάσουμε το Μάη!!!

Φιλάκια σε όλες!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλό μεσημέρι σε όλα τα κορίτσια της παρέας!

Λίνεαλ πλάκα είχε το σκηνικό με τις ζυγαριές! Είδες με ένα σμπάρο δυό τριγώνια!!!

Κουζινικά θέλω κι εγώ να αλλάξω κάποια, αλλά κάνω υπομονή μέχρι να τελειώσει το σπίτι στο χωριό όπου και θα στείλω εκεί κάποια οπότε θα πάρω καινούρια εδώ!

Στο θέμα της πιπίλας μάλλον στο μαχαίρι τείνω! Καλύτερα να κλάψει 2-3 φορές και να το πάρει απόφαση παρά να είστε στο πότε δίνω πότε δεν δίνω πιπίλα για κάποιο καιρό.

Κλιματιστικό θα σου έλεγα να βάλετε ούτως ή άλλως για το καλοκαίρι γιατί αλλιώς δεν παλεύεται η κατάσταση. Για τον χειμώνα δεν είμαι σίγουρη ότι θα είναι αρκετά αποτελεσματικό.

Με γειά το νέο λούκ!

Μαριλίνα βλέπω ανοίγει ο καιρός κι αρχίζεται να μην μαζεύεστε!!!!! Σούπερ!

Μην ξεχάσεις φωτογραφική μηχανή να πάρεις στο κολυμβητήριο σήμερα!

Περιμένουμε νέα από το δελφίνι σου!

Εγώ κορίτσια είμαι πτώμα από την κούραση! Έβγαλα καλοκαιρινά το Σαββατυκύριακο, έβαλα 5 πλυντήρια, και ξεκίνησα να τα σιδερώνω μαζί με 3 που είχα από μεσοβδόμαδα! Αποτέλεσμα η στοίβα δεν λέει να μικρύνει και στεγνώνουν κι άλλα στα σκοινιά!!!!:confused::confused::confused:

Τέλος πάντων καλά να περάσετε ότι κι αν κάνετε αύριο!

Φιλάκια!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα μανούλες!

Τι κάνετε??

Lineal με γεια το μαλλί! Να την αλλάξεις την ζυγαριά της κουζίνας κι εγώ ψηφιακή έχω, είναι πολύ πιο βολική..

Λοιπόν όσο για την θέρμανση η αλήθεια είναι ότι κι εμείς επειδή δεν έχουμε καλοριφέρ ανάβουμε τα κλιματιστικά αλλά τα άτιμα καίνε πολύ, δεν έχεις σε όλο το σπίτι την ίδια θερμοκρασία και αν τα κλείσεις το σπίτι κρυώνει πολύ πιο γρήγορα από ότι αν καις καλοριφέρ. Αν όμως πάρετε τελικά κλιματιστικό για το καλοκαίρι μπορείς να το ανάψεις και τον χειμώνα αλλά να ελέγχεις τις μονάδες ας πούμε για περίπου 15 μέρες για να δεις τι καίτε και να υπολογίσεις περίπου αν σε συμφέρει από το καλοριφέρ...

Μαριλίνα μου ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ! Πραγματικά έχεις τόσο ενέργεια και πολύ σε χαίρομαι που πηγαίνεις συχνά βόλτες τα παιδάκια σου!!

Αγγελική μου περαστικά στη μανούλα σου! Άντε πάλι αλλάγη στις ντουλάπες... Σε δουλειά να βρισκόμαστε βρε κορίτσια!! Ουφ.. δεν τελειώνουν ποτέ αυτές οι δουλειές!

Λετάκι χρόνια πολλά για τον Θωμάκο σου έστω και καθυστερημένα! Πως είσαι αυτές τις μέρες?

Εμεις κορίτσια πήγαμε το προηγούμενο Σ/Κ στους παππούδες του άντρα μου στη Σπάρτη καλούτσικα περάσαμε αλλά τώρα μας περιμένει πολύυυυυυ δουλειά!

Χθες ξεκινήσαμε να ξεχορταριάζουμε τον κήπο μας (κάτι λιγότερο από 2 στρέμματα) και ακόμα δεν έχουμε φτιάξει τον μισό... Μετά έχει σειρα η τακτοποίηση της αποθήκης και ύστερα τα χαλιά... Στο τέλος θα φτιάξω τις ντουλάπες μιας και εδώ δεν έχει τόσοο ζέστη για να βγάλω όλα τα καλοκαιρινά...

Πάντως βρε κορίτσια δεν περίμενα ποτέ οτι θα ήμουν άνεργη και δεν θα είχα καθόλου ελεύθερο χρόνο!

Ο μικρός πάντως απολαμβάνει να έιναι έξω και να "βοηθάει", αλλά κάτι τα αγκάθια κάτι οι τριανταφυλλιές, ο καημένουλης έχει αποκτήσει αρκετές γρατζουνίες...

Αυτάααα

Καλή Πρωτομαγιά να έχουμε αύριο!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...