Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λιτσάκι μου, αυτό με το σκουπιδαριό στις παιδικές χαρές έχει παραγίνει. Ειδικά με τις ακαθαρσίες των σκύλων:?:-?:?

Όσο για την συνέντευξη μακάρι να πάει καλά και η δουλειά να είναι καλύτερη από αυτή που έχεις ήδη. Πάντως η γνώμη μου είναι αν για ένα διάστημα μπορείς να συνδιάσεις και τις δύο κάντο. Μπορεί στο σούπερ μάρκετ αλλιώς να στα παρουσίασουν κι αλλιώς να τα βρεις, οπότε θα έχεις αφήσει μία δουλειά που ίσως ήταν καλύτερη. Μακάρι πάντως να σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις κάτι καλύτερο!

ευχαριστω αγγελικη μου,ισως να το κανω,αλλα δε ξερω με τον μικρο τι θα γινει και πως θα τα καταφερω.αν μπορεσω και το κανω για κανα μηνα θα ειναι καλα μεχρι να αποφασισω.

κατσε να δουμε αν θα με παρουν κιολας :confused:

αυτο με τη παιδικη χαρα ομως πια,μου μεινε.αφου εχει γκαζον η πρωτη που πηγαμε και εφερναν τα σκυλια τους βολτα διαφοροι οσο ημασταν με το μικρο,μαλλον για να κατουρησουν και να κανουν τα κακα τους!!!

αφου σκεφτηκα να τους πω,πως εδω ειναι παιδικη χαρα και τις ακαθαρσιες να τις μαζευουν αλλα ντραπηκα και δε μιλησα...

εχει παραγινει αυτο με τα σκουπιδια,οχι μονο στα παρκα αλλα γενικα,οπου θελουν τα πετανε.

πραγματικα ειμαστε ενας λαος κατσε καλα...

αυτα ειχα να πω,σε λιγο θα παω για υπνο.

καλη νυχτα : )

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

που ειστε κοριτσια;

εγω με λουσμενο μαλλι,με τον αντρα στη δουλεια και με τον μικρο να κοιμαται,σας γραφω για τα χθεσινα.

πηγα στη συνεντευξη στο σουπερ μαρκετ,μιση ωρα νωριτερα μπας και τελειωνα πιο γρηγορα,ομως μπα...

απο τις 12 εφυγα στις 1και μιση περιπου.

τελειωσαμε γρηγορα.

θελουν 4ωρη και με ρωτησαν τι δουλειες εχω κανει,τους τα ειπα μονορουφι,ειναι και πολλες παναθεμα τες και ολες σε διαφορετικες,τελος παντων τους ειπα οτι τωρα εργαζομαι σε εταιρεια.

με ρωταει και γιατι ηρθες εδω;

για καλυτερα της απανταω με φυσικο τροπο

με λεει ποσα παιρνεις;

της απανταω οτι με μπονους και με μισθο μπορει ο μισθος να φτασει στο 500αρικο το μηνα.

με λεει οτι αν ηρθα εδω για καλυτερα σε θεμα χρηματων μαλλον δε θα βρω,γιατι δινουν το 4ωρο ολη τη βδομαδα και σαββατο 350.

οσο παιρνω περιπου τωρα.

ομως τωρα καθομαι στη καρεκλιτσα μου,και ξερω πως σε σουπερ μαρκετ δε καθεσαι να κανεις μια δουλεια,πραγματικα σε βγαινει ο τακος.

και φυσικα απο γνωστες ξερω πως δε σε κρατανε μονο 4ωρο,αλλα και μπορει μια ωρα παραπανω.

τους ειπα ευχαριστω προτιμω τη τωρινη δουλιτσα μου και εφυγα

πραγματικα εκτιμησα τη δουλεια μου βρε κοριτσια...

και νευριασα με τοσο χαμηλο μισθο που δινουν και να κουραζονται ολοι οι εργαζομενοι εκει μεσα και τα σουπερ μαρκετ ακομα και σε κριση ξερουμε πως βγαζουν λεφτα γιατι ο κοσμος δε σταματαει το σουπερ μαρκετ,αντε να κοψει κατι αλλο αλλα απο το σουπερ ψωνιζεις για να φας.

ετσι μου ρχεται να μη ξαναπαω σε κεινο να ψωνισω,αλλα τεσπα,ετσι οπως εχουμε γινει στα αλλα σαμπως καλυτερα να πληρωνουν;

εχω μια γνωστη που δουλευει σε σουπερ 4ωρη και μας ειπε οτι παιρνει 600 ευρω.

ημουν σιγουρη οτι δεν ελεγε αληθεια αλλα τεσπα.

κι ενω αυτη με ρωταει αμεσα ποσα λεφτα παιρνω καθε φορα,εγω ρε κοριτσια δε μπορω να την κανω την ερωτηση αυτη,ντρεπομαι να ρωταω,νομιζω αδιακρισια ειναι.

τεσπα.

αλλα νεα,σημερα θα βγω βολτα με τον μικρο,μαγειρεψα αρακα και ενω τωρα επρεπε να κοιμαμαι να ξεκουραστω λιγο μαλκια μου δε το κανω.

κλεινω και περιμενω νεα σας ε;;;

1zNmp2.png

καλησπερα κοριτσια...

τι κανετε????εγω τρεχω απο το πρωι σημερα....γιορταζει ο μικρος μου και ειχα κοσμο το πρωι ταυτοχρονα εκανα φαγητα γιατι θα παμε στον πεθερο μου το βραδυ που εχει τραπεζι και εκανα 2 φαγητα....δεν το συζητω εγινα κομματια....

παντως ο μικρος μεχρι τωρα το χαρηκε με τον κοσμο που ειδε...

lineal μακαρι να ηταν καλυτερα τα πραγματα αλλα εδω που φτασαμε τετοιες τιμες θα ακουμε απο εδω και περα.....δεν νομιζω οτι θα καλυτερεψουν τα πραγματα....

που ειστε κοριτσακια ειστε ολες καλα???

patousaki τελικα εχουμε κανενα νεο???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημερούδια!!!

We are back!!!!!!!!!! Χρόνια πολλά, Χριστός ανέστη κλπ...

η μαμα σου γιατι τον ειπε οτι θα πεθανει;τι εγινε;προηγηθηκε κατι απο πριν,ή του το πε στα αστεια;

μηπως ο αντρας σου νευριασε με κατι με τη μαμα σου και απο το να αρπαχτουν ασχημα το γυρισε στη πλακα;

επισης κατι ακομα που δε καταλαβα,για πλακα της λεει οτι θελει χωραφια;για να της τη σπαει;

μηπως κατι εχει γινει μεταξυ τους και ο αντρας σου ειναι νευριασμενος και αντι να μαλωσουν θελει να της σπασει τα νευρα και το κανει μεσω αστειων;

Ο άντρας μου είναι σαν τον γιο μας: 5χρονο, νομίζει ότι μπορεί να λέει ότι θέλει... "για πλάκα" και ότι όλοι θα τον συγχωρούνε... ε, δεν είναι πάντοτε έτσι!!!

Κοριτσάκια μου, εύχομαι το φως της Ανάστασης να μας φέρει υγεία και ευτυχία και κυρίως να είναι καλά τα παιδάκια μας!!!

Τζασμίνι μου,

να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και όλη σου την οικογένεια!!!

Επιστρέψαμε από Γιάννενα χθες βράδυ με τον άντρα μου τα δυό μας! Τα παιδιά θα τα φέρουμε πίσω την άλλη εβδομάδα.

Πολύ βροχή ρε κορίτσια! Μιλάμε ο μικρός λάλησε από την κλεισούρα! Φώναζε συνέχεια ¨έτσω έτσω¨ κι έδειχνε προς την πόρτα! Τον βγάζαμε λίγο έξω στο υπόστεγο της αυλής, αυτός ήθελε να πλατσουρίζει στα νερά, γινόταν μούσκεμα και τον ξαναβάζαμε μέσα....

Μαριλίνα τί έγινε???? Πήγατε τελικά χωριό???? Την πλήρωσε καθόλου η πεθερά?????

Αγγελική μου,

το βιώσαμε το "μούλιασμα" στο νερό!!! Ευτυχώς ήτανε πολλά τα πιτσιρίκια και παίζανε μεταξύ τους!! Αλλά είχαμε 5 αγόρια και την κόρη μας, οπότε... καταλαβαίνετε... μάχες!!

Για την πεθερά... σε επόμενο επεισόδιο...

ειχαμε και ενα καινουριο:αρχισε να ζηλευει τη ξαδελφουλα του.

την επαιρνα αγκαλια,την επαιζα και πρωτη φορα εδειξε τη ζηλια του το καημενο!!!

οταν εβρισκε ευκαιρια την εκανε κουτουλια στο κεφαλι,φυσικα ημασταν εκει και τον σταματουσαμε,αλλα μια δυο φορες προλαβε και την εκανε ενα χτυπημα,οταν την ειχαμε στο ριλαξ,ενω εκανε οτι την αγαπουσε-ξερετε οπως κανουμε εμεις οι μεγαλοι-τη χτυπουσε και το ποδαρακι,μας κοιτουσε να δει αν βλεπαμε,ειμαι σιγουρη οτι αν δε τον προσεχαμε και το καταλαβαινε σιγουρα θα την εβγαζε απο τη μεση :D

τι γελιο ριξαμε με την αδελφη μου,ο αποστολος και η μικρη της,εχουν ακριβως ιδια διαφορα ηλικιας,οπως εγω με την αδελφημ,οποτε τωρα καταλαβαινουμε γιατι τη ζηλευα και ηθελα να τη πεταξουμε στο ποταμι...μια ζωη τη "μισουσα" σα παιδι,αλλα η αδελφημ μια ζωη με ηθελε και μαγαπουσε το καημενο...

φαινεται οι γονεις μας δε το διαχειριστηκαν καλα και τη ζηλευα τοσο πολυ!!!

ποιος ξερει...

οποτε καταλαβαινω τωρα τον αποστολη και πως νιωθει...μαγκαλιαζε στα γονατα,με αρπαζε απο κοντα της-απο τη μπεμπα-και οταν το αλλο πρωι ξυπνησε με ρωτουσε "νινι;νινι"και του ελεγα οτι το νινι ειναι σπιτι του.αυτος ομως δε το πιστευε φαινεται,και οταν πηγαινα τουαλετα ή γενικα εφευγα απο κοντα του,κοριτσια το δακρυ κορομηλο λεμε...

επαθε νταρακουλο το μικρουλακι μου.

βρε τι να τον καθησυχαζω "εσυ εισαι το μωρακι της μαμας,η μαμα εσενα αγαπαει"που να καταλαβει αυτος...

Μεγαλώνουν και μαθαίνουν καινούρια πράγματα, τα χρυσά μου!! η δικιά μου όταν της πάρει κάτι ο μεγάλος βάζει τα κλάματα και το διεκδικεί... επίσης, αν τον πάρω αγκαλιά έρχεται και μου λέει "μαμά αγκαλιά"!!

Περασα τέλεια αυτές τις μέρες αλλα κουραστηκα πολυ..τελικα η δεύτερη εγκυμοσύνη είναι τελείως διαφορετική.....στη πρωτη ετρεχα σαν κατσίκι σε αυτη άρχισα ήδη να κουράζομαι και να μην με παίρνουν τα πόδια μου.....σε 2 μήνες παίρνω άδεια και ελπίζω να την παλέψω μέχρι τοτε.....

Βέβαια απο την κούραση των ημερών τώρα νυσταζα σαν τρελή.

Ο μικρός πάντως το διασκεδασε...όλη την ώρα ήθελε εξω......

Εσείς καλα περασατε εεε????αντε άντε και του χρόνου γερές να είμαστε...

Λετάκι μου,

εννοείται ότι η δεύτερη εγκυμοσύνη είναι πολυ διαφορετική από την πρώτη!! Ακριβώς γιατί έχεις και τον μικρό σου ταλιμπάν!!

Επίσης, κουβαλάς λίγη "κούραση" από την πρώτη, κανείς δεν σε προσέχει όσο σε πρόσεχε τότε...

Όλα καλά με το καινούριο μωράκι;;

Να χαίρεσαι και τον Θωμάκο!!

sorry που δεν μπαίνω να διαβάασω αναλυτικά, αλλά όταν είμαι Θεσσαλονίκη δεν έχω καθόλου χρόνο με τον μικρό! είμαστε όοοοοοολη μέρα στις βόλτες...εεε και το βράδυ ξέρετε...συζυγικά καθήκοντα!!!! να μην τον δώ κι αυτόν καθόλου που λείπει πλέον όλη μέρα!????

τώρα είμαι στο χωριό στους γονείς μου και γι αυτό βρήκα λίγο χρόνο να μπώ.

λοιπόν τα νέα μας εν συντομία είναι οτι ο Δημητράκης έχει εξελιχθεί σε ένα σούπερ ευφυέστατο παιδί, πολύ δραστήριο και πολύ ζωντανό, λέμε σχεδόν τα πάντα, η λέξη με την οποία είμαστε ΄όλη μέρα στο στόμα είναι η λέξη "μαμούα μου" και εγώ λιώνω σας λέω.......... δυστυχώς δεν μπορώ να αποτυπώσω με λέξεις όλα αυτά που μας δίνει αυτό το παιδί...τελευταία έχει γίνει και πολύ υπάκουος, φαντάζομαι οτι όσο μεγαλώνει και καταλαβαίνει θα ακούει όλο και πιο πολύ. περνάμε όλες τις μέρες μαζί και κάνουμε όλο και πιο ωραία πράγματα. τώρα θα μείνω στους γονείς μου για μια εβδομάδα\, οπότε θα ξαναμπώ..... (ναι ναι...απειλή είναι..)

και να σας πώ και κάτι άλλο? υπάρχει μια περίπτωση να έιμαι έγκυος!!!!!!!!! αχ περιμένω πως και πως την Πέμπτη να κάνω χοριακή...ξέρετε πόσο πολύ το θέλω, κάντε μια προσευχούλα....εκτός αν αδιαθετήσω σήμερα ή αύριο, που παίζει και αυτό!!!

να μου φιλήσετε τα μικρούλια σας, και σκεφτείτε οτι σε 2,5 μήνες περίπου αρχίζουν τα γενέθλια κορίτσια και φέτος τα κεράκια θα είναι 2.......... απίστευτο?????

σας φιλώ όλες.

πατουσάκι μου,

μας έλειψες!! Τα άτιμα, μεγαλώνουν και μας κάνουνε ότι θέλουνε!! Τελικά έκανες χοριακή;; έχεις νέα;;

Καλησπέρα μανούλες!!

Χρόνια πολλά! Χριστός Ανέστη!

Τα νεα μας...

Βιώνω πια στην πράξη το "γιαρτικό φιλί της μαμάς", όποτε ο μικρός χτυπάει για να του περάσει θέλει να φιλήσει η μαμά το πονεμένο σημείο! Επίσης κάνουμε πλάκα καμιά φορά και του λέω "που πονας αγάπη μου να το φιλήσει η μαμά?" και μου δείχνει διάφορα σημεία να τον φιλήσω και γελάει!!

Συνειδητοποίησα πόσο τυχεροί είμαστε που το σπίτι μας έχει μεγάλη βεράντα και κήπο και ο Πετράκος τρελαίνεται να παίζει έξω, χωρίς να καρδιοχτυπώ ότι υπάρχουν αυτοκίνητα ή κάποιος θα μου τον αρπάξει μέσα από τα μάτια μου..

Επίσης του έχουμε πάρει γιο γιο να αρχίσει να συνηθίζει στην ιδέα, αλλά δεν θέλει με τίποτα να καθίσει! Όμως του αρέσει να στέκεται από πάνω του και να κάνει όρθιος τσίσα!! Χαχαχα!! Άντρας παιδί, τι να πεις???

Φιλάκια πολλά κοριτσάκια μου!!

Τέλειος ο Πετράκης, Τινάκι μου!!

Άντρας με αδυναμία στη μαμά!!!

Για το γιογιό με προβληματίζει λίγο, τι να σου πω... μόλις έχει ξεκινήσει η μικρή μου να λέει "έκανα κακά"... νομίζω ότι είναι αρκετά μικρά ακόμα... άλλη φορά θα αναλύσω τους προβληματισμούς μου!!!

Εμάς μας έστειλαν mail πως κάλεσε η διοίκηση τον σύλλογο προσωπικού για να διαπραγματευτούν τις αναπροσαρμογές στους μισθούς μας:?

Άντε να δούμε τι μας έρχεται......

Εύχομαι ότι καλύτερο... να μη γίνει τίποτα μακάρι, αλλά μιας και το βλέπω δύσκολο, εύχομαι να μην σας αναπροσαρμόσουν... πολλά!!!

θελουν 4ωρη και με ρωτησαν τι δουλειες εχω κανει,τους τα ειπα μονορουφι,ειναι και πολλες παναθεμα τες και ολες σε διαφορετικες,τελος παντων τους ειπα οτι τωρα εργαζομαι σε εταιρεια.

με λεει ποσα παιρνεις;

της απανταω οτι με μπονους και με μισθο μπορει ο μισθος να φτασει στο 500αρικο το μηνα.

με λεει οτι αν ηρθα εδω για καλυτερα σε θεμα χρηματων μαλλον δε θα βρω,γιατι δινουν το 4ωρο ολη τη βδομαδα και σαββατο 350.

οσο παιρνω περιπου τωρα.

ομως τωρα καθομαι στη καρεκλιτσα μου,και ξερω πως σε σουπερ μαρκετ δε καθεσαι να κανεις μια δουλεια,πραγματικα σε βγαινει ο τακος.

και φυσικα απο γνωστες ξερω πως δε σε κρατανε μονο 4ωρο,αλλα και μπορει μια ωρα παραπανω.

και νευριασα με τοσο χαμηλο μισθο που δινουν και να κουραζονται ολοι οι εργαζομενοι εκει μεσα και τα σουπερ μαρκετ ακομα και σε κριση ξερουμε πως βγαζουν λεφτα γιατι ο κοσμος δε σταματαει το σουπερ μαρκετ,αντε να κοψει κατι αλλο αλλα απο το σουπερ ψωνιζεις για να φας.

ετσι μου ρχεται να μη ξαναπαω σε κεινο να ψωνισω,αλλα τεσπα,ετσι οπως εχουμε γινει στα αλλα σαμπως καλυτερα να πληρωνουν;

κι ενω αυτη με ρωταει αμεσα ποσα λεφτα παιρνω καθε φορα,εγω ρε κοριτσια δε μπορω να την κανω την ερωτηση αυτη,ντρεπομαι να ρωταω,νομιζω αδιακρισια ειναι.

Καλά έκανες!!! Κάτσε εκεί που είσαι!!!

Για να μη βγει πολύ γαϊδουρινό το ποστ, τελειώνω με τα δικά σας νέα που διάβασα και προχωρώ παρακάτω σε... ενημέρωση!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Χε, χε... νομίζατε ότι θα γλιτώνατε, ε;;;

Αμ δε!!!

Λοιπόν, περάσαμε αρκετά καλά, ο καιρός μας τα χάλασε λίγο, τα πιτσιρίκια ευτυχώς βγαίνανε και έξω και παίζανε, αλλιώς δεν θα την παλεύαμε!!!

Το Πάσχα ψήσαμε αρνί, έφτιαξα και κοκορέτσι μόνη μου, έπλυνα άντερα, έκοψα συκώτια κλπ, το συναρμολόγησα (ε, βοήθησε κι ο άντρας μου λίγο) και βγήκε πολυ ωραίο!! Πήγαμε και στην ανάσταση με τα μικρά μας!! Προσκηνύσαμε και τον επιτάφιο...

Ήμασταν εμείς, η μία κουνιάδα μου με τα τρία της παιδάκια και η μεγάλη κουνιάδιξ με τον δικό της γιο...

Τι να σας λέω: ποια πεθερά, τι να κάνω εγώ, αυτοί σφάχτηκαν από μόνοι τους!!! :shock::shock::shock::shock::shock: Δλδ... ιστορίες για αγρίους!!!!

Η μεγάλη κουνιάδιξ είναι... πως να την πω... έχει ξεφύγει τελείως, όμως... Είναι Τρίτη του Πάσχα και της λέει ο άντρας μου κάτι χαρτιά που χρειάζεται η μάνα τους για τις επιδοτήσεις (δημόσιο φόρουμ, δεν θέλω να τα γράψω αναλυτικά :rolleyes::rolleyes:) και έρχεται και γίνεται τούρκος:

- τι ξαναέγραψε το κληρονομικό δίκαιο (υπάρχουν ηθικοί, άγραφοι νόμοι πάνω από τους κανονικούς, βάσει των οποίων όλα τα παίρνει η μάνα και τίποτα τα παιδιά από τον θανόντα πατέρα. Όχι, δεν διεκδικεί κανείς τίποτα, απλά μία τακτοποίηση έπρεπε να γίνει...)

- τι ξέρει καλύτερα από εμένα και τον άντρα μου τη δικιά μας δουλειά (η δική της μάνα, χήρα αγρότη με παιδιά τακτοποιημένα στην πρωτεύουσα) αποτελεί ειδική περίπτωση... Εσείς έχετε ακούσει άλλη παρόμοια;; δε νομίζω...

- το καλύτερο: κατηγόρησε τα αδέλφια της ότι έχουν βλέψεις (μη ρωτήσετε γιατί, κανείς δεν κατάλαβε), ότι πήγανε στο χωριό συνεννοημένα, ότι μόνο αυτή σκέφτεται τη μάνα της και όλοι οι άλλοι τίποτα...

Είπα κι εγώ να προσπαθήσω να της εξηγήσω, καθαρά υπηρεσιακά τι εννοεί ο άντρας μου (μιας και το θέμα μεταξύ τους είχε πλέον επεκταθεί...):

- Δεν ξέρω κι εγώ τη δουλειά μου για ότι έλεγα "φέρε μου το νόμο που το λέει" (όχι, δεν με πρόσβαλε καθόλου... :evil::evil::evil:)

- Δεν μιλάω σαν άνθρωπος, αφού δεν καταλαβαίνω (της εξήγησα ότι μίλαγα σαν υπηρεσία, όχι σαν άνθρωπος, αλλά... στου κουφού την πόρτα...)

- Κατάληξη: Έχουμε βλέψεις για ένα τεράστιο ποσό που δικαιούνταν βάσει κληρονομιάς ο άντρας μου και το παραχώρησε στη μάνα του: 250? το χρόνο... :confused::confused::confused:... Αυτό κατάλαβε... Ότι το θέλει πίσω...

Κάπου εκεί κατάλαβα ότι δεν θα συνεννοηθώ και άφησα τη συζήτηση... Ή θα τσακωνόμουνα (και δεν θα ξαναμίλαγα) ή θα έχανα τζάμπα το σάλιο μου και την ανάσα μου...

Έβριζε τα αδέλφια της, όταν δεν τα έβριζε, τα μείωνε, είχε όντως ξεφύγει... Όλα της φταίγανε, το κατάλαβα και τις επόμενες μέρες, όλοι πρέπει να συμφωνούν μαζί της, μιας και ξέρει τα πάντα... Ε, τσίγκλισε κι ο άντρας μου και γίνανε μπίλιες...

Η μάνα τίποτα... καθότανε και άκουγε... συμφωνεί μόνο με τη μεγάλη...

Μιλάμε το τι έγινε... τα πήρα κι εγώ, τα άκουσε ο άντρας μου, φύγαμε με την άλλη αδελφή και τα παιδάκια μας βόλτα να ηρεμήσουν τα πράγματα... (αλλά δεν είπα και τον απώτερο σκοπό: να καταλάβει ότι ο γιος της που έμεινε μόνος πίσω δεν περνάει καλά μόνος του), την άλλη μέρα έφυγε η άλλη αδελφή (με αυτήν έχουν γίνει και άλλα). Το απόγευμα το περάσαμε χωριστά... Αυτή ήθελε να φύγει αλλά "δεν άφηνε τη μάνα της στο στόμα του λύκου"... :shock::shock:

Την Πέμπτη πήρα τον άντρα μου και πήγαμε βόλτα, γυρίσαμε αργά το απόγευμα, αρρώστησε λίγο κι η πεθερά (εννοείται ότι έφταιγαν τα υπόλοιπα αδέλφια, που δεν τη νοιάζονται...).

Παρασκευή βράδυ έγινε ένας καυγάς ακόμα (ο σύζυξ τσίγκλισε, η άλλη τσίμπισε και έγινε πάλι χαμός...), μπήκαμε στη μέση κι εγώ και ο άλλος σύζυγος, σηκώθηκα κι έφυγα μόνη μου βόλτα στις 1 το βράδυ στο χωριό (για να τους τσούξει το τι θα πει ο κόσμος.. :rolleyes::rolleyes:)...

Την επομένη, μέρα που θα φεύγαμε, δεν είχε νερό... Σηκώθηκα το πρωί, έφτιαξα το δωμάτιο, φόρτωσα αυτοκίνητο, ήθελαν κι εκείνοι να φύγουνε, δε συννενοήθηκα τίποτα, καλά καλά δεν τους μίλαγα κι όλας, και στις 2 το μεσημερι φύγαμε...

Στεναχωρήθηκε ο άντρας μου που έγιναν όλα αυτά (ουσιαστικά ένιωσε σα να είναι ανεπιθύμητος στο χωριό του :cry:), λέει και μεγάλα λόγια "δεν ξεχνάω τι έγινε"... εγώ δεν ξεχνάω, για την ακρίβεια... από τη μία χαίρομαι (γλίτωσα την πεθερά που έρχεται Αθήνα γιατί δε νιώθει καλά, ευτυχώς σε εμάς δεν έρχεται :tongue::tongue:), από την άλλη, δεν ήμουνα εγώ η κακιά, μου πήρανε τον τίτλο... δεν έφταιγα εγώ... θέλω τις περγαμηνές μου πίσω :-P:razz:. Για μία υπόληψη ζούμε!!!

Πέρα από την πλάκα, το δήλωσα στον άντρα μου ότι χωριό δεν ξαναπάω να συμπέσουμε με την μεγάλη του αδελφή. Εάν επιμείνει, θα ξεκαθαρίσω και στους δύο τι μέλει γενέσθαι...

Έτσι δεν έγινα η κακιά, τι να κάνουμε!! Ευκαιρίες θα έχω :-P:razz:.

Να σου πω την αλήθεια, Αγγελική μου, διάβασα αποσπασματικά τα νέα σας όποτε μπορούσα και είδα ότι θα ερχόσασταν για τα παιδιά... σκέφτηκα να σας πω να περάσετε, αλλά με τα γεγονότα, ούτε για αστείο... άμαχος πληθυσμός!!! ;);)

Κατά τα άλλα καλά περάσαμε, φάγαμε του σκασμού, και τώρα πίσω στο μαντρί!! Δουλεια σήμερα και βαριέμαι αφόρητα... Εξαντλήσαμε το σασπένς το Πάσχα... :tongue::tongue:

Αυτά!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

πωπω μαριλινα εσεις δε κανατε πασχα,εσεις βοσνια-ερζεγοβινη γινατε!!!

ειναι αυτες οι γεματες θαλπωρη οικογενειακες στιγμες,που καθε χρονο ολοι μαζευονται και το χουν στην ακρη των χειλιων τους να πουν σποντες,παραπονα κλπ κλπ,και καποια στιγμη,ολα μαζευονται και σκαει σα βομβα,και μενεις να αναρωτιεσαι ποτε ξεκινησαν ολα αυτα;ειναι αυτος ο αδελφος μου;ειναι αυτη η αδελφη μου,που τα λεει αυτα;

δε τα λεω για σας προσωπικα μιλαω γενικα και πως ολα αυτα συμβαινουν ΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ τις οικογενειες...

ειναι κριμα ομως και μακαρι ολα αυτα να μη γινανε μπροστα στα παιδια.

ελπιζω ο αντρας σου να ειναι καλα και να μη στεναχωρηθηκε παρα πολυ...τι να πω...μακαρι να τα βρουν,αν και δε πιστευω αν δεν υπαρχει συννενοηση...κριμα

τουλαχιστον οπως λες δε βγηκες εσυ η κακια και φαγωθηκαν μονοι τους.τι ηθελες και μπηκες στη μεση;ας τους αφηνες να τα βγαλουν περα μονοι τους...αλλα τι να κανεις επρεπε να υπερασπιστεις τον αντρα σου...

εγω κοριτσια σημερα στεναχωρηθηκα πολυ.

μια πολυ καλη μου φιλη,που ειμαστε φιλες απο τη τεταρτη δημοτικου,με ειπε οτι θα παντρευτει το σεπτεμβρη!

φυσικα δε στεναχωρηθηκα γιαυτο ισα ισα,χαρηκα ΤΟΣΟ πολυ!!!

ομως αργοτερα οταν μειναμε μονες στη παρεα-γιατι πηγαμε με φιλες για καφε το πρωι,με ειπε οτι ειχε μεινει εγκυος και ετσι αποφασισαν να παντρευτουν,ομως παλινδρομησε και απο πασχα που ειχαν κανονισει ειπαν να κανουν γαμο το σεπτεμβρη και μετα να βαλουν μπρος για μωρο.

στεναχωρηθηκα που εγινε παλινδρομη η κυηση του μπεμπε,αλλα φανηκε να το χει ξεπερασει και ευτυχως που δε προχωρησε πολυ η εγκυμοσυνη ωστε να δεθει και μαλλον θα ηταν λιγων εβδομαδων

δε προλαβαμε να τα πουμε αρκετα,απλα για το γαμο της ειπα οτι θα ηθελα τοσο μα τοσο να την παντρεψω αλλα δυστυχως δε με φτανουν...

με ειπε να την παντρεψω κι ας τα πληρωσουν ολα αυτοι,ομως της χαμογελασα σα να ελεγα οτι αυτο δε γινεται και δε το συζητησαμε παραπανω.

τωρα το βραδυ το σκεφτομουν και ισως αν μπορουσα να μαζεψω λιγα χρηματα ο,τι μπορεσω να κανω για να τους παντρεψω,αλλα ντρεπομαι να μη τα πληρωσω εξ ολοκληρου εγω.θελω να το συζητησω με τον νικο αλλα ξερω οτι δε θα θελει-θα χει και δικιο εδω που τα λεμε-και σιγουρα δε θα μπορεσουμε να τα πληρωσουμε,οσο και να πεις θα θελει αρκετα λεφτα και η φιλη μου ειναι μια χαρα στα οικονομικα τους,εχουν δηλαδη τις δικες τους δουλειες και αυτη και ο μελλων συζυγος και βγαζουν καλα χρηματα,οποτε δε θα κανουν κατι απλο στο γαμο,ηδη με ειπε οτι το γλεντι θα γινει σε κτημα,γνωστο στη πολη μας,που ειναι ακριβουτσικο

εσεις τι θα κανατε;θα παντρευατε τη φιλη σας αν σας ελεγε οτι ολα θα τα πληρωνε αυτη για το γαμο;

δε μπορω ετσι μου φαινεται ασχημο και σιγουρα δε θα νιωσω καλα...

1zNmp2.png

Καλημερούδια!!!

Άλλη μία "υπέροχη" μέρα στη δουλειά!!! Έχει και συννεφιά, απίθανο είναι!!!

πωπω μαριλινα εσεις δε κανατε πασχα,εσεις βοσνια-ερζεγοβινη γινατε!!!

ειναι αυτες οι γεματες θαλπωρη οικογενειακες στιγμες,που καθε χρονο ολοι μαζευονται και το χουν στην ακρη των χειλιων τους να πουν σποντες,παραπονα κλπ κλπ,και καποια στιγμη,ολα μαζευονται και σκαει σα βομβα,και μενεις να αναρωτιεσαι ποτε ξεκινησαν ολα αυτα;ειναι αυτος ο αδελφος μου;ειναι αυτη η αδελφη μου,που τα λεει αυτα;

δε τα λεω για σας προσωπικα μιλαω γενικα και πως ολα αυτα συμβαινουν ΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ τις οικογενειες...

Τι να σου πω... δεν είχα ζήσει τόσες "υπέροχες" στιγμές... δεν έχω κι αδέλφια και δεν καταλαβαίνω...

τουλαχιστον οπως λες δε βγηκες εσυ η κακια και φαγωθηκαν μονοι τους.τι ηθελες και μπηκες στη μεση;ας τους αφηνες να τα βγαλουν περα μονοι τους...αλλα τι να κανεις επρεπε να υπερασπιστεις τον αντρα σου...

Σιγά μην τον υπερασπίστηκα... έτσι και το έκανα ο πόλεμος του Κόλπου θα φάνταζε παιδικό πάρτι :D:D:D... και μετά θα μου έλεγε ο αντρούλης μου ότι στεναχώρησα την αδελφή του ή κάτι τέτοιο...

εγω κοριτσια σημερα στεναχωρηθηκα πολυ.

μια πολυ καλη μου φιλη,που ειμαστε φιλες απο τη τεταρτη δημοτικου,με ειπε οτι θα παντρευτει το σεπτεμβρη!

φυσικα δε στεναχωρηθηκα γιαυτο ισα ισα,χαρηκα ΤΟΣΟ πολυ!!!

ομως αργοτερα οταν μειναμε μονες στη παρεα-γιατι πηγαμε με φιλες για καφε το πρωι,με ειπε οτι ειχε μεινει εγκυος και ετσι αποφασισαν να παντρευτουν,ομως παλινδρομησε και απο πασχα που ειχαν κανονισει ειπαν να κανουν γαμο το σεπτεμβρη και μετα να βαλουν μπρος για μωρο.

στεναχωρηθηκα που εγινε παλινδρομη η κυηση του μπεμπε,αλλα φανηκε να το χει ξεπερασει και ευτυχως που δε προχωρησε πολυ η εγκυμοσυνη ωστε να δεθει και μαλλον θα ηταν λιγων εβδομαδων

δε προλαβαμε να τα πουμε αρκετα,απλα για το γαμο της ειπα οτι θα ηθελα τοσο μα τοσο να την παντρεψω αλλα δυστυχως δε με φτανουν...

με ειπε να την παντρεψω κι ας τα πληρωσουν ολα αυτοι,ομως της χαμογελασα σα να ελεγα οτι αυτο δε γινεται και δε το συζητησαμε παραπανω.

τωρα το βραδυ το σκεφτομουν και ισως αν μπορουσα να μαζεψω λιγα χρηματα ο,τι μπορεσω να κανω για να τους παντρεψω,αλλα ντρεπομαι να μη τα πληρωσω εξ ολοκληρου εγω.θελω να το συζητησω με τον νικο αλλα ξερω οτι δε θα θελει-θα χει και δικιο εδω που τα λεμε-και σιγουρα δε θα μπορεσουμε να τα πληρωσουμε,οσο και να πεις θα θελει αρκετα λεφτα και η φιλη μου ειναι μια χαρα στα οικονομικα τους,εχουν δηλαδη τις δικες τους δουλειες και αυτη και ο μελλων συζυγος και βγαζουν καλα χρηματα,οποτε δε θα κανουν κατι απλο στο γαμο,ηδη με ειπε οτι το γλεντι θα γινει σε κτημα,γνωστο στη πολη μας,που ειναι ακριβουτσικο

εσεις τι θα κανατε;θα παντρευατε τη φιλη σας αν σας ελεγε οτι ολα θα τα πληρωνε αυτη για το γαμο;

δε μπορω ετσι μου φαινεται ασχημο και σιγουρα δε θα νιωσω καλα...

Κρίμα για το μωράκι, αλλά το βασικότερο είναι οτι η φίλη σου το ξεπέρασε και σχεδιάζει τον γάμο της!!!

Κοίτα, τα έξοδα της κουμπαριάς του γάμου δεν είναι και τόσο πολλά... Αν το σκεφτείς, είναι οι λαμπάδες ουσιαστικά και τα στέφανα...

Καμία σχέση με τα έξοδα της νονάς εκτός κι αν εκεί πάνω έχετε άλλα έθιμα...

Μετά είναι καινούριο φόρεμα, βάψιμο, κομμωτήριο...

θα μπορούσες να την παντρέψεις και να της δώσεις μικρότερο δώρο γάμου ίσως... για σκέψου το!!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

αυτο με τη παιδικη χαρα ομως πια,μου μεινε.αφου εχει γκαζον η πρωτη που πηγαμε και εφερναν τα σκυλια τους βολτα διαφοροι οσο ημασταν με το μικρο,μαλλον για να κατουρησουν και να κανουν τα κακα τους!!!

αφου σκεφτηκα να τους πω,πως εδω ειναι παιδικη χαρα και τις ακαθαρσιες να τις μαζευουν αλλα ντραπηκα και δε μιλησα...

Εγώ μιλάω Λίτσα. Αν αυτοί είναι ζώα οφείλεις να τους το θυμίζεις!

καλη νυχτα : )

που ειστε κοριτσια;

Χαμένη στην δουλειά! Τα νεύρα μου!

εγω με λουσμενο μαλλι,με τον αντρα στη δουλεια και με τον μικρο να κοιμαται,σας γραφω για τα χθεσινα.

πηγα στη συνεντευξη στο σουπερ μαρκετ,μιση ωρα νωριτερα μπας και τελειωνα πιο γρηγορα,ομως μπα...

απο τις 12 εφυγα στις 1και μιση περιπου.

τελειωσαμε γρηγορα.

με λεει ποσα παιρνεις;

οσο παιρνω περιπου τωρα.

Απίστευτη εκμετάλλευση για μία τόσο κουραστική δουλειά!

Από την στιγμή που σε ρωτάει αυτή σου ανοίγει τον δρόμο να ρωτήσεις κι εσύ.

τεσπα.

αλλα νεα,σημερα θα βγω βολτα με τον μικρο,μαγειρεψα αρακα και ενω τωρα επρεπε να κοιμαμαι να ξεκουραστω λιγο μαλκια μου δε το κανω.

κλεινω και περιμενω νεα σας ε;;;

Τα νέα μας είναι ότι επέστρεψαν τα παιδιά α΄πό το χωριό και ο μικρός δεν λεει να μαζευτεί. Με το που θα ανοίξει το μάτι του φωνάζει ¨έτσω έτσω¨!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

καλησπερα κοριτσια...

τι κανετε????εγω τρεχω απο το πρωι σημερα....γιορταζει ο μικρος μου και ειχα κοσμο το πρωι ταυτοχρονα εκανα φαγητα γιατι θα παμε στον πεθερο μου το βραδυ που εχει τραπεζι και εκανα 2 φαγητα....δεν το συζητω εγινα κομματια....

να τον χαίρεσαι Λετάκι μου και να είναι πολύχρονος!

παντως ο μικρος μεχρι τωρα το χαρηκε με τον κοσμο που ειδε...

lineal μακαρι να ηταν καλυτερα τα πραγματα αλλα εδω που φτασαμε τετοιες τιμες θα ακουμε απο εδω και περα.....δεν νομιζω οτι θα καλυτερεψουν τα πραγματα....

που ειστε κοριτσακια ειστε ολες καλα???

patousaki τελικα εχουμε κανενα νεο???

εδώ είμαστε, αλλά εγώ νιώθω σαν παίζω στο big brother! Έχω πίσω μου στην δουλειά μία συνάδελφο η οποία παρακολουθεί μονίμως τι κάνω στον υπολόγιστή! Θα την δείρω καμία ώρα!:evil:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Μαριλίνα όταν μπλέκουν κολλημένα μυαλά με τα κληρονομικά .....βράστα!

Καλά έκανες και ξεκαθάρισες την θέση σου ως προς το μέλλον. Όσο για την πιθανή συνάντησή μας στο χωριό θα υπάρξουν ίσως κι άλλες ευκαιρίες!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Λιτσάκι όπως σου είπε και η Μαριλίνα τα έξοδα της κουμπαριάς στον γάμο είναι χαμηλά. Κι αν η φίλη σου είναι και άτομο που δεν παρεξηγεί θα μπορούσατε να τους κάνετε ένα μικρό και συμβολικό δώρο στον γάμο και όλα καλά. Εκτός κι αν έχετε το έθιμο να αγοράζεται κάποιο δώρο για τους κουμπάρους που θα το πάτε στην εκκλησία για να το δει ο κόσμος. Αλλιώς κανείς δεν θα μάθει τι δώρο κάνατε εσείς στους κουμπάρους σας.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Κι αναρωτιόμουνα που είσαι, κορίτσι!!!

εδώ είμαστε, αλλά εγώ νιώθω σαν παίζω στο big brother! Έχω πίσω μου στην δουλειά μία συνάδελφο η οποία παρακολουθεί μονίμως τι κάνω στον υπολόγιστή! Θα την δείρω καμία ώρα!:evil:

Πρέπει να βάλεις ωραίο desctop!!! Κάτι που της τη δίνει.

Τι έγινε με τα λεφτά;;;

Μαριλίνα όταν μπλέκουν κολλημένα μυαλά με τα κληρονομικά .....βράστα!

Καλά έκανες και ξεκαθάρισες την θέση σου ως προς το μέλλον. Όσο για την πιθανή συνάντησή μας στο χωριό θα υπάρξουν ίσως κι άλλες ευκαιρίες!

Ω, ναι!!! Ευελπιστώ ότι θα υπάρξουν!!! Και δεν ήμαστε μακριά από το δρόμο σας!!! Υπάρχει, βέβαια, πάντα το Σούνιο για μπάνιο!! :-P:razz::-P

Λιτσάκι όπως σου είπε και η Μαριλίνα τα έξοδα της κουμπαριάς στον γάμο είναι χαμηλά. Κι αν η φίλη σου είναι και άτομο που δεν παρεξηγεί θα μπορούσατε να τους κάνετε ένα μικρό και συμβολικό δώρο στον γάμο και όλα καλά. Εκτός κι αν έχετε το έθιμο να αγοράζεται κάποιο δώρο για τους κουμπάρους που θα το πάτε στην εκκλησία για να το δει ο κόσμος. Αλλιώς κανείς δεν θα μάθει τι δώρο κάνατε εσείς στους κουμπάρους σας.

Ναι, αυτό το ξέχασα!!! Μπορείτε και να συνεννοηθείτε να τους κάνετε μικρό δώρο, να σας κάνουν κι εκείνοι μικρό δώρο και να είστε όλοι ευχαριστημένοι!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γεια σας κορίτσια μου...ευχάριστω για τις ευχές.....το αποτέλεσμα της Κυριακής????με πονάει η μέση μου τρέλα....

Λιτσακι....αφου σου είπε έτσι μην αγχωνεσαι...σημαίνει οτι θέλει πολυ να σε κάνει κουμπαρα.....

Μαριλινα...δεν ενδείξεις τις ικανότητες σου στο καράτε????θα βγάζανε όλοι τον σκασμο.....χαχαχαχχαχα

Αγγελική???καλε πες την μαριλινα να έρθει να την δείρει....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γεια σας κορίτσια μου...ευχάριστω για τις ευχές.....το αποτέλεσμα της Κυριακής????με πονάει η μέση μου τρέλα....

Λιτσακι....αφου σου είπε έτσι μην αγχωνεσαι...σημαίνει οτι θέλει πολυ να σε κάνει κουμπαρα.....

Μαριλινα...δεν ενδείξεις τις ικανότητες σου στο καράτε????θα βγάζανε όλοι τον σκασμο.....χαχαχαχχαχα

Αγγελική???καλε πες την μαριλινα να έρθει να την δείρει....

Είναι έγκυος λετάκι μου αλλιώς θα της έλεγα εγώ......

Κάνω υπομονή, σταματάει σε δύο εβδομαδες!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...