Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χρόνια πολλά κορίτσια!!!!

Χριστός Ανέστη!!!

Επιστρέψαμε από Γιάννενα χθες βράδυ με τον άντρα μου τα δυό μας! Τα παιδιά θα τα φέρουμε πίσω την άλλη εβδομάδα.

Πολύ βροχή ρε κορίτσια! Μιλάμε ο μικρός λάλησε από την κλεισούρα! Φώναζε συνέχεια ¨έτσω έτσω¨ κι έδειχνε προς την πόρτα! Τον βγάζαμε λίγο έξω στο υπόστεγο της αυλής, αυτός ήθελε να πλατσουρίζει στα νερά, γινόταν μούσκεμα και τον ξαναβάζαμε μέσα....

Μαριλίνα τί έγινε???? Πήγατε τελικά χωριό???? Την πλήρωσε καθόλου η πεθερά?????

Λετάκι να κάνεις ότι σου πει ο γιατρός σου κοριτσάκι μου και να μην στεναχωριέσαι!

Λίτσα η μπάλα γράφει πριν την χρησιμοποιήσω να την αφήσω στον ήλιο για 6 ώρες! Και ερωτώ, που να τον βρω τον ήλιο στα Γιάννενα όταν από την ημέρα που την παρέλαβα βρέχει και έχει μονίμως συννεφιά? Και σήμερα που επέστρεψα Αθήνα έχει κι εδώ συννεφιά συνέχεια?????

Αυτά κοριτσάκια, τα λέμε ξανά....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Λίτσα η μπάλα γράφει πριν την χρησιμοποιήσω να την αφήσω στον ήλιο για 6 ώρες! Και ερωτώ, που να τον βρω τον ήλιο στα Γιάννενα όταν από την ημέρα που την παρέλαβα βρέχει και έχει μονίμως συννεφιά? Και σήμερα που επέστρεψα Αθήνα έχει κι εδώ συννεφιά συνέχεια?????

Αυτά κοριτσάκια, τα λέμε ξανά....

μα καθολου ηλιος;

εδω δε μπορω να πω,ειχαμε και ηλιο και απ ολα,ειχαμε και λιγο βροχη,και το βραδυ ξημερωματα κυριακης,εριξε και λιγο χαλαζι :confused:

εγω συνηθως προτεινω να τη βγαζουν στον ηλιο,οχι και ηλιο καλοκαιριου,στο φως της μερας γενικα,τωρα αν δεν εχετε καθολου ηλιο και εχετε μονο συννεφια,καλυτερα περιμενε μεχρι να τη χρησιμοποιησεις...

αλλα ειναι και οι 2 βδομαδες της εγγυησης,οποτε τι να πω δε ξερω,βγαλτην κι οτι γινει να σε πω;;;:confused::confused::confused:

σημερα φυσικα εβρεχε και εδω,συννεφια,οποτε ουτε λογος να βγαλω τον μικρο.

αφηστε δε που ειναι τοσο κουρασμενος απο το διημερο παιχνιδι στις αυλες των γιαγιαδων και προγιαγιαδων του,οποτε κοιμαται ευκολα!!!

ειχαμε και ενα καινουριο:αρχισε να ζηλευει τη ξαδελφουλα του.

την επαιρνα αγκαλια,την επαιζα και πρωτη φορα εδειξε τη ζηλια του το καημενο!!!

οταν εβρισκε ευκαιρια την εκανε κουτουλια στο κεφαλι,φυσικα ημασταν εκει και τον σταματουσαμε,αλλα μια δυο φορες προλαβε και την εκανε ενα χτυπημα,οταν την ειχαμε στο ριλαξ,ενω εκανε οτι την αγαπουσε-ξερετε οπως κανουμε εμεις οι μεγαλοι-τη χτυπουσε και το ποδαρακι,μας κοιτουσε να δει αν βλεπαμε,ειμαι σιγουρη οτι αν δε τον προσεχαμε και το καταλαβαινε σιγουρα θα την εβγαζε απο τη μεση :D

τι γελιο ριξαμε με την αδελφη μου,ο αποστολος και η μικρη της,εχουν ακριβως ιδια διαφορα ηλικιας,οπως εγω με την αδελφημ,οποτε τωρα καταλαβαινουμε γιατι τη ζηλευα και ηθελα να τη πεταξουμε στο ποταμι...μια ζωη τη "μισουσα" σα παιδι,αλλα η αδελφημ μια ζωη με ηθελε και μαγαπουσε το καημενο...

φαινεται οι γονεις μας δε το διαχειριστηκαν καλα και τη ζηλευα τοσο πολυ!!!

ποιος ξερει...

οποτε καταλαβαινω τωρα τον αποστολη και πως νιωθει...μαγκαλιαζε στα γονατα,με αρπαζε απο κοντα της-απο τη μπεμπα-και οταν το αλλο πρωι ξυπνησε με ρωτουσε "νινι;νινι"και του ελεγα οτι το νινι ειναι σπιτι του.αυτος ομως δε το πιστευε φαινεται,και οταν πηγαινα τουαλετα ή γενικα εφευγα απο κοντα του,κοριτσια το δακρυ κορομηλο λεμε...

επαθε νταρακουλο το μικρουλακι μου.

βρε τι να τον καθησυχαζω "εσυ εισαι το μωρακι της μαμας,η μαμα εσενα αγαπαει"που να καταλαβει αυτος...

τελος παντως περασαμε καλα,ο μικρος πηρε δωρο απο την νονα-θεια ενα ποδηλατο!!!

φυσικα ουτε να το φτυσει,ετρεχε στην αυλη να κυνηγαει ζωυφια,και μεις αυτον!!!

το καταφχαριστηθηκε ομως

αυτα κοριτσια,αμα κατσω να γραψω θα γραψω κι αλλα

jasmine σε πεθυμησα βρε κοριτσι,γραψε μας τι κανεις,τι κανουν τα ζουζουνια σου!

να στε καλα κοριτσια και θα τα πουμε ;)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Λίνεαλ θα περιμένω μέχρι την Πέμπτη μήπως στρώσει ο καιρός και την βγάλω στον ήλιο.

Οσο για τον Αποστολάκο σου είναι και στο παιδί. Εμένα δεν αντέδρασε ιδιαίτερα όταν είχε έρθει σπίτι μας η ανηψιά του άντρα της με την μπέμπα της. Βέβαια όταν πήρα την μικρή αγκαλιά πήρα και τον Χρηστάκο στο άλλο πόδι μου και τα κρατούσα ταυτόχρονα. Αυτός την είδε για λίγο και μετά δεν ξαναασχολήθηκε μαζί της!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Χρονια πολλα και Χριστός Ανέστη κορίτσακια μου......

Περασα τέλεια αυτές τις μέρες αλλα κουραστηκα πολυ..τελικα η δεύτερη εγκυμοσύνη είναι τελείως διαφορετική.....στη πρωτη ετρεχα σαν κατσίκι σε αυτη άρχισα ήδη να κουράζομαι και να μην με παίρνουν τα πόδια μου.....σε 2 μήνες παίρνω άδεια και ελπίζω να την παλέψω μέχρι τοτε.....

Βέβαια απο την κούραση των ημερών τώρα νυσταζα σαν τρελή.

Ο μικρός πάντως το διασκεδασε...όλη την ώρα ήθελε εξω......

Εσείς καλα περασατε εεε????αντε άντε και του χρόνου γερές να είμαστε...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

ε ναί λοιπόν...εδώ είμαστε κι εμείς!!!

κατ'αρχήν Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη! εύχομαι για την κάθεμία σας χωριστά και για τις οικογένειές σας υγεία και πολύ πολύ αγάπη!

απο πού να πρωτοξεκινήσω η έρμη???? έχω χάσει πολλάααααααα επεισόδια! διάβασα περιληπτικά κάποια πραγματάκια για εσάς και φυσικά το μοναδικό που θυμάμαι είναι οτι το λετάκι εγκυμονεί και σύντομα θα ξαναματαγίνει μανούλα!!!!!!! γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!! με το καλό κοριτσάρα! να πάνε όοοοοοοολα καλά και να είστε τετρασευτυχισμένοι με την έλευση του νέου μέλους! αγοράκι ή κοριτσάκι γνωρίζετε? πότε με το καλό γέννάς? αχ...πόσο πολύ θέλω κι εγώ....

η δεύτερη που θυμάμαι είναι η...........Μαριλίνα...ή κάνω λάθος??????? με το καράτε!!!!! μπράβο μπράβο, καλά κάνεις και ασχολείσαι (απομακρυνθείτε οι υπόλοιπες..δέρνει!!!!χαχαχα)

μετά έχει σειρά η lineal που διάβασα οτι έχασε πολλά κιλά και είναι πολύ χαρούμενη! μπράβο κοριτσάκι, φαντάζομαι την χαρά σου γιατί και ο άντρας μου είναι σε φάση διατροφής και έχει χάσει 10 κιλά και δεν κρατιέται να χάσει και τα υπόλοιπα 10 που θέλει...οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα!

κάποια θέλει ήλιο για να βγάλει λέει έξω μια μπάλα.....αυτό δεν το πιασα είναι η αλήθεια!!!!

sorry που δεν μπαίνω να διαβάασω αναλυτικά, αλλά όταν είμαι Θεσσαλονίκη δεν έχω καθόλου χρόνο με τον μικρό! είμαστε όοοοοοολη μέρα στις βόλτες...εεε και το βράδυ ξέρετε...συζυγικά καθήκοντα!!!! να μην τον δώ κι αυτόν καθόλου που λείπει πλέον όλη μέρα!????

τώρα είμαι στο χωριό στους γονείς μου και γι αυτό βρήκα λίγο χρόνο να μπώ.

λοιπόν τα νέα μας εν συντομία είναι οτι ο Δημητράκης έχει εξελιχθεί σε ένα σούπερ ευφυέστατο παιδί, πολύ δραστήριο και πολύ ζωντανό, λέμε σχεδόν τα πάντα, η λέξη με την οποία είμαστε ΄όλη μέρα στο στόμα είναι η λέξη "μαμούα μου" και εγώ λιώνω σας λέω.......... δυστυχώς δεν μπορώ να αποτυπώσω με λέξεις όλα αυτά που μας δίνει αυτό το παιδί...τελευταία έχει γίνει και πολύ υπάκουος, φαντάζομαι οτι όσο μεγαλώνει και καταλαβαίνει θα ακούει όλο και πιο πολύ. περνάμε όλες τις μέρες μαζί και κάνουμε όλο και πιο ωραία πράγματα. τώρα θα μείνω στους γονείς μου για μια εβδομάδα\, οπότε θα ξαναμπώ..... (ναι ναι...απειλή είναι..)

και να σας πώ και κάτι άλλο? υπάρχει μια περίπτωση να έιμαι έγκυος!!!!!!!!! αχ περιμένω πως και πως την Πέμπτη να κάνω χοριακή...ξέρετε πόσο πολύ το θέλω, κάντε μια προσευχούλα....εκτός αν αδιαθετήσω σήμερα ή αύριο, που παίζει και αυτό!!!

να μου φιλήσετε τα μικρούλια σας, και σκεφτείτε οτι σε 2,5 μήνες περίπου αρχίζουν τα γενέθλια κορίτσια και φέτος τα κεράκια θα είναι 2.......... απίστευτο?????

σας φιλώ όλες.

Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον...τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

31/07/2010

Καλησπέρα μανούλες!!

Χρόνια πολλά! Χριστός Ανέστη!

Χάθηκα κι εγώ γιατί είχαμε συνέχεια στην περιπέτεια υγείας του παππού μου (τώρα ευτυχώς είναι καλά!) και μετά έκανα κάποιες εργασίες στο σπίτι.

Λετάκι μου αφού σου είπε ο γιατρός να μην ανησυχεις όλα θα είναι καλά!!

Lineal κορίστι μου μπράβο!!! Τι καλά που κατάφερες να χάσεις τόσα κιλά!! Τώρα περιμένω να βάψεις το μαλί και να βάλεις καμία φωτογραφία στο φατσοβιβλίο να σε δούμε!

Πατουσάκι μέσα από την καρδιά μου σου έυχομαι να είσαι έγκυος! Αναμένουμε τα νέα!

Μαριλίνα κι εγώ περιμένω να μάθω αν έκανες τελικά καμία πλάκα στην πεθερά σου!

Αγγελική μου όταν τελικά δοκιμάσεις την μπάλα πες μας τις εντυπώσεις σου!

Τα νεα μας...

Βιώνω πια στην πράξη το "γιαρτικό φιλί της μαμάς", όποτε ο μικρός χτυπάει για να του περάσει θέλει να φιλήσει η μαμά το πονεμένο σημείο! Επίσης κάνουμε πλάκα καμιά φορά και του λέω "που πονας αγάπη μου να το φιλήσει η μαμά?" και μου δείχνει διάφορα σημεία να τον φιλήσω και γελάει!!

Συνειδητοποίησα πόσο τυχεροί είμαστε που το σπίτι μας έχει μεγάλη βεράντα και κήπο και ο Πετράκος τρελαίνεται να παίζει έξω, χωρίς να καρδιοχτυπώ ότι υπάρχουν αυτοκίνητα ή κάποιος θα μου τον αρπάξει μέσα από τα μάτια μου..

Επίσης του έχουμε πάρει γιο γιο να αρχίσει να συνηθίζει στην ιδέα, αλλά δεν θέλει με τίποτα να καθίσει! Όμως του αρέσει να στέκεται από πάνω του και να κάνει όρθιος τσίσα!! Χαχαχα!! Άντρας παιδί, τι να πεις???

Φιλάκια πολλά κοριτσάκια μου!!

Λίνεαλ θα περιμένω μέχρι την Πέμπτη μήπως στρώσει ο καιρός και την βγάλω στον ήλιο.

Οσο για τον Αποστολάκο σου είναι και στο παιδί. Εμένα δεν αντέδρασε ιδιαίτερα όταν είχε έρθει σπίτι μας η ανηψιά του άντρα της με την μπέμπα της. Βέβαια όταν πήρα την μικρή αγκαλιά πήρα και τον Χρηστάκο στο άλλο πόδι μου και τα κρατούσα ταυτόχρονα. Αυτός την είδε για λίγο και μετά δεν ξαναασχολήθηκε μαζί της!

μα και ο αποστολακος,δεν εδινε σημασια τις προηγουμενες φορες και ελεγα το παιδι δε ζηλευει.

αυτη τη φορα ομως,αλλαγη 180 μοιρων!!!

δε ξερω γιατι...καταλαβαινει περισσοτερα;εγω ασχοληθηκα περισσοτερο με τη μικρη:confused:

Περασα τέλεια αυτές τις μέρες αλλα κουραστηκα πολυ..τελικα η δεύτερη εγκυμοσύνη είναι τελείως διαφορετική.....στη πρωτη ετρεχα σαν κατσίκι σε αυτη άρχισα ήδη να κουράζομαι και να μην με παίρνουν τα πόδια μου.....σε 2 μήνες παίρνω άδεια και ελπίζω να την παλέψω μέχρι τοτε.....

Βέβαια απο την κούραση των ημερών τώρα νυσταζα σαν τρελή.

Ο μικρός πάντως το διασκεδασε...όλη την ώρα ήθελε εξω......

Εσείς καλα περασατε εεε????αντε άντε και του χρόνου γερές να είμαστε...

λετακι,στη δευτερη εχεις και ενα μικρο να προσεχεις γιαυτο κουραζεσαι παραπανω ;) βεβαια εγκυμοσυνη με εγκυμοσυνη διαφερει...

αντε και του χρονου γερες να ειμαστε με τα μωρουδελια μας να κοντευουν τα 3 και να μας εχουν αποτρελλανει ακομα παραπανω :tongue:

κάποια θέλει ήλιο για να βγάλει λέει έξω μια μπάλα.....αυτό δεν το πιασα είναι η αλήθεια!!!!

λοιπόν τα νέα μας εν συντομία είναι οτι ο Δημητράκης έχει εξελιχθεί σε ένα σούπερ ευφυέστατο παιδί, πολύ δραστήριο και πολύ ζωντανό, λέμε σχεδόν τα πάντα, η λέξη με την οποία είμαστε ΄όλη μέρα στο στόμα είναι η λέξη "μαμούα μου" και εγώ λιώνω σας λέω.......... δυστυχώς δεν μπορώ να αποτυπώσω με λέξεις όλα αυτά που μας δίνει αυτό το παιδί...τελευταία έχει γίνει και πολύ υπάκουος, φαντάζομαι οτι όσο μεγαλώνει και καταλαβαίνει θα ακούει όλο και πιο πολύ. περνάμε όλες τις μέρες μαζί και κάνουμε όλο και πιο ωραία πράγματα. τώρα θα μείνω στους γονείς μου για μια εβδομάδα\, οπότε θα ξαναμπώ..... (ναι ναι...απειλή είναι..)

και να σας πώ και κάτι άλλο? υπάρχει μια περίπτωση να έιμαι έγκυος!!!!!!!!! αχ περιμένω πως και πως την Πέμπτη να κάνω χοριακή...ξέρετε πόσο πολύ το θέλω, κάντε μια προσευχούλα....εκτός αν αδιαθετήσω σήμερα ή αύριο, που παίζει και αυτό!!!

να μου φιλήσετε τα μικρούλια σας, και σκεφτείτε οτι σε 2,5 μήνες περίπου αρχίζουν τα γενέθλια κορίτσια και φέτος τα κεράκια θα είναι 2.......... απίστευτο?????

σας φιλώ όλες.

α ρε πατουσακι τι πλακα εχεις,πολυ γελασα!!!

μπραβο για το μικρακι σου,σε εχει σκλαβωσει ε;;;

ολες σκλαβες ειμαστε :tongue:

και φυσικα σου ευχομαι να εισαι εγκυουλα,αφου αυτο θες και να κανεις το δευτερο πατουσακι,να μην ειναι μοναχο του το νο1 πατουσακι σου:)))))

να ξαναμπεις φυσικα να τα λεμε!!!

Χάθηκα κι εγώ γιατί είχαμε συνέχεια στην περιπέτεια υγείας του παππού μου (τώρα ευτυχώς είναι καλά!)

Τα νεα μας...

Βιώνω πια στην πράξη το "γιαρτικό φιλί της μαμάς", όποτε ο μικρός χτυπάει για να του περάσει θέλει να φιλήσει η μαμά το πονεμένο σημείο! Επίσης κάνουμε πλάκα καμιά φορά και του λέω "που πονας αγάπη μου να το φιλήσει η μαμά?" και μου δείχνει διάφορα σημεία να τον φιλήσω και γελάει!!

Συνειδητοποίησα πόσο τυχεροί είμαστε που το σπίτι μας έχει μεγάλη βεράντα και κήπο και ο Πετράκος τρελαίνεται να παίζει έξω, χωρίς να καρδιοχτυπώ ότι υπάρχουν αυτοκίνητα ή κάποιος θα μου τον αρπάξει μέσα από τα μάτια μου..

Επίσης του έχουμε πάρει γιο γιο να αρχίσει να συνηθίζει στην ιδέα, αλλά δεν θέλει με τίποτα να καθίσει! Όμως του αρέσει να στέκεται από πάνω του και να κάνει όρθιος τσίσα!! Χαχαχα!! Άντρας παιδί, τι να πεις???

Φιλάκια πολλά κοριτσάκια μου!!

περαστικα στον παπουκα σου!!!

αυτο με το γιατρικο φιλι το χουμε και μειςχτυπαει,σουφρωνει τα χειλακια του και κανει οτι ποναει.

και γω τον φιλαω και τον φιλαω...

ξεκινησατε το γιο γιο;

εγω σκεφτομαι να του παρω τη τουαλετιτσα που τη βαζεις πανω στη λεκανη της τουαλετας,αλλα ακομα δε ξερω αν ειναι νωρις.

του εχω και οδοντοβουρτσα και καθε πρωι που βουρτσιζω τα δοντια μου,του τη δινω να βουρτσιζει και αυτος...τι πλακα εχει :)

εχω και παιδικη οδοντοκρεμα,αλλα ακομα δε του εχω βαλει.δε ξερω αν κανει,τελη απριλη θα παμε παιδιατρο να τον ρωτησω

βρε κοριτσια χαιρομαι που ειμαστε πολλες!!!

ο μικρος εχει βγαλει ενα εκζεματακι στο γονατο του,ειναι σαν αυτα που εχω εγω και στεναχωρηθηκα να εχει απο τοσο μικρος.ευτυχως δε δειχνει να ξυνεται,αλλα και παλι πρεπει να το προσεξουμε.

θα ρωτησω τον παιδιατρο,αν πρεπει να παω σε δερματολογο,να μας δωσει καμια λοσιον να του βαζω μετα το μπανιο.

καλα που κοψαμε το απορρυπαντικο,τωρα θα αρχισω να αγοραζω και αφρολουτρα οικολογικα,βρηκα ενα με γαλα γαιδουρας και αφου λουζοταν σε τετοιο η κλεοπατρα κοτζαμ βασιλισσα,μαλλον θα ναι καλο.

αλλα πριν το παραγγειλω ρωτησα αν κανει να το χρησιμοποιω σε ατοπικο δερμα-τετοιο εχω εγω-αν ειναι οκ θα το παρω,ειναι σαν σαπουνι για μαλλια κ σωμα και θα σας πω,ειναι απο την ιδια ιστοσελιδα που πηρα το απορρυπαντικο

ααα αγγελικη,σημερα καναμε προσθηκη ενος ακομα προιοντος,μια κρεμα που εξαφανιζει δυσκολες βρωμιες,για γρασιδι,αιμα,σκουρια και αυτο το βαζεις οπου θες,σε ρουχα,σε χαλια,δερματινα,καναπεδες.

το δινουμε στα 7 ευρω αν παρεις μια μπαλα αλλιως αν παρεις 2 μπαλες το δινουμε δωρο.

ασε με τις τιμες εχω μπερδευτει,ολο μας τις αλλαζουν.

τεσπα,αυτα απο μενα κορτσουδια,κλεινω και τα λεμε αυριο

ααα οσο για τα 10 κιλα που εχασα,εβαλα 1,5 κιλο στις γιορτες,οποτε εκανα ενα πισογυρισμα...

δε πειραζει,συνεχιζω!!!!!

πολλα ειπα ε;:D:D:D

1zNmp2.png

Καλημερούδια!!!

Ο καιρός έχει το μαύρο του το χάλι! Φυσάει και βρέχει και δεν στέκεσαι έξω ούτε με ομπρέλα!

Πατουσάκι καλώς ήρθες και πάλι! Χαίρομαι που είστε όλοι καλά! Όσο για την απορία σου με την μπάλα συμβαίνει το εξής:

Η λίνεαλ εργάζεται σε μία εταιρία που πουλάνε μία οικολογική μπάλα πλυσίματος. Την παρήγγειλα λοιπόν και μου ήρθε την Μεγάλη Πέμπτη. Αυτήν την μπάλα πριν την χρησιμοποιήσεις πρέπει να την αφήσεις στον ήλιο για περίπου 6 ώρες, σύμφωνα με τις οδηγίες. Έλα όμως που από εκείνη την ημέρα μέχρι σήμερα όχι 6 ώρες ούτε 6 λεπτά δεν έβγαλε ήλιο για να την αφήσω!!!

Όσο για το θέμα της εγκυμοσύνης σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είσαι εγκυούλα κι εσύ!

Τινάκι μου χρόνια πολλά και σε σας! Χαίρομαι που η περιπέτεια με την υγεία του παππού σου έληξε αισίως! Όσο για το γιο-γιο κι εμας μας έφεραν ένα στην βάφτιση του Χρήστου και θα τον ξεκινήσω μόλις καλοκαιρέψει λίγο. Μάλιστα κάνει και κάποιους ήχους επιβράβευσης όταν το χρησιμοποιούν τα παιδιά!

Λιτσάκι αυτήν την κρέμα την βάζεις πριν βάλεις το ρούχο στο πλυντήριο?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερούδια!!!

Ο καιρός έχει το μαύρο του το χάλι! Φυσάει και βρέχει και δεν στέκεσαι έξω ούτε με ομπρέλα!

Λιτσάκι αυτήν την κρέμα την βάζεις πριν βάλεις το ρούχο στο πλυντήριο?

ναι αν θελεις τη βαζεις απο πριν στο ρουχο,μαζι με νερο κανει δουλεια,και αφου βγει ο δυσκολος λεκες το βαζεις στο πλυντηριο το ρουχο.

χθες το ξεκινησαμε και ακομα δε ξερω πολλα γιαυτο,αλλα οπως φαινεται ειναι μια κρεμα για πολυ δυσκολους λεκεδες.σε στελνουν μαζι και οδηγιες χρησης.

αυτο ομως το πουλαμε σα δωρο ΜΕ τη μπαλα,οχι ξεχωριστα.

σκεφτομασταν με το νικο,πριν μεινω εγκυος,πριν καν παντρευτουμε,να αγορασουμε εναν παιδοτοπο που ειχε κλεισει και ο πρωην ιδιοκτητης το πουλουσε με ολα τα παιχνιδια,τις καρεκλες μεσα,γιατι ειχε διοριστει στο δημοσιο σε ενα νησι,τη κερκυρα αν θυμαμαι.

ηταν να το παρουμε,αλλα η ιδιοκτητρια του καταστηματος δεν εριχνε το νοικι και τελικα δε το αγορασαμε.

αυτο σκεφτομασταν,τι καλα να το ειχαμε τωρα,μια χαρα θα ημασταν

κλεινω ξυπνησε ο ταλιμπανακος:P

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Θα αγοράζατε μόνο την επιχείρηση υποθέτω ε? Δεν ξέρω έτσι όπως τα έχουν κάνει δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για το ποιό επάγγελμα θα ήταν καλό αυτές τις μέρες....

Εμάς μας έστειλαν mail πως κάλεσε η διοίκηση τον σύλλογο προσωπικού για να διαπραγματευτούν τις αναπροσαρμογές στους μισθούς μας:?

Άντε να δούμε τι μας έρχεται......

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Θα αγοράζατε μόνο την επιχείρηση υποθέτω ε? Δεν ξέρω έτσι όπως τα έχουν κάνει δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για το ποιό επάγγελμα θα ήταν καλό αυτές τις μέρες....

Εμάς μας έστειλαν mail πως κάλεσε η διοίκηση τον σύλλογο προσωπικού για να διαπραγματευτούν τις αναπροσαρμογές στους μισθούς μας:?

Άντε να δούμε τι μας έρχεται......

ναι μονο την επιχειρηση θα αγοραζαμε,αλλα η κωλογρια,δεν εριχνε το νοικι γιατι δεν ηθελε να ξαναγινει παιδοτοπος και ηθελε να το δωσει για κατι αλλο.αυτο με το πε ο ιδιοκτητης που με πουλουσε την επιχειρηση...οτι ισως βρω σκοπελο στην ενοικιαστρια.

τελος παντων καθε εμποδιο για καλο που λενε.

αγγελικη υπομονη και μακαρι οσο γινεται στα μαλακα.αληθεια σε τι εργασια δουλευεις;δε θυμαμαι αν μας ειχες πει,εγω ξεχασα παντως:oops:

σημερα χαλια ο καιρος,που να βγεις εξω;πηρα τηλεφωνο σε ενα σουπερμαρκετ που εχει κουριερ να με φερουν κατι πραγματα που ηθελα οπωσδηποτε.

απο τις 9.30 που πηρα,με τα εφερε στις 12.30 και αφου πηρα τηλεφωνο να δω τι εγινε.

με λεει πως καποια πραγματα δε τα ειχαν και το ζωον δε με πηρε τηλ να με το πει-εδωσα το τηλ μου-τεσπα με λεει θα τα φερει σε 5'.

εγω ειχα αγχος γιατι ο μικρος κοιμοταν,μην ερθει και τον ξυπνησει,τελικα ηρθε με εφερε τα ψωνια και με δινει ρεστα.

18.70 πληρωσα με 50 ευρω και ενω το ειπα στο τηλ οτι θα πληρωσω με 50 ευρω,αντι να εχει ετοιμα τα ρεστα,καθοταν και εψαχνε 10ωρες...

σιγα μη δωσω και μπουρμπουαρ,πηρα τα ρεστα στα γρηγορα,αγχωθηκα μη ξυπνησει τον μικρο,και πηγα να ετοιμασω φαγητο.

τοτε μου κοψε να μετρησω τα ρεστα,με ειχε δωσει λαθος!!!

ελειπαν 10 ευρω...παιρνω τηλ στο σουπερ μαρκετ,με λεει θα του το πω,με καλει αυτος ξανα,με λεει οτι οντως εκανε λαθος,θα τα φερει στο σχολασμα γυρω στις 2.20

οποτε επρεπε να αποδεχτω το γεγονος,οτι δε θα κοιμηθω για μεσημερι να ξεκουραστω λιγο...γιατι θα περιμενα τα ρεστα.πηγε 2.30 ξυπναει ο μικρος,ο αλλος αφαντος.

ηρθε στις 3.30 τελικα.

σας τα περιεγραψα για να δειτε οτι απο το πρωι μαζι του ασχολιομουν!!!ελεος δηλαδη,και το αγχος να μη ξυπνησει τον μικρο,και οτι εχασα τον υπνο μου-τη σιεστα μου-και οτι αργησα να μαγειρεψω εξαιτιας του...

δε πρεπει να μπλεκεις,αλλα τι να κανεις,αφου δεν εδεησα να κανω τα ψωνια μονη μου ενεκα καιρου...επρεπε να υποστω τη ταλαιπωρια-πραγματικα ταλαιπωρια ηταν ολο αυτο!!!

κλεινω,σας καληνυχτω και φιλακια στα πατουσακια-οχι τα δικα σας:tongue:-των μικρων:))))

1zNmp2.png

ναι μονο την επιχειρηση θα αγοραζαμε,αλλα η κωλογρια,δεν εριχνε το νοικι γιατι δεν ηθελε να ξαναγινει παιδοτοπος και ηθελε να το δωσει για κατι αλλο.αυτο με το πε ο ιδιοκτητης που με πουλουσε την επιχειρηση...οτι ισως βρω σκοπελο στην ενοικιαστρια.

τελος παντων καθε εμποδιο για καλο που λενε.

Η κακιασμένη, τι να πεις?:?

αγγελικη υπομονη και μακαρι οσο γινεται στα μαλακα.αληθεια σε τι εργασια δουλευεις;δε θυμαμαι αν μας ειχες πει,εγω ξεχασα παντως:oops:

Δεν θυμάμαι αν σας το έχω αναφέρει αλλά δουλεύω σε τραπεζικό όμιλο!

σημερα χαλια ο καιρος,που να βγεις εξω;πηρα τηλεφωνο σε ενα σουπερμαρκετ που εχει κουριερ να με φερουν κατι πραγματα που ηθελα οπωσδηποτε.

απο τις 9.30 που πηρα,με τα εφερε στις 12.30 και αφου πηρα τηλεφωνο να δω τι εγινε.

με λεει πως καποια πραγματα δε τα ειχαν και το ζωον δε με πηρε τηλ να με το πει-εδωσα το τηλ μου-τεσπα με λεει θα τα φερει σε 5'.

εγω ειχα αγχος γιατι ο μικρος κοιμοταν,μην ερθει και τον ξυπνησει,τελικα ηρθε με εφερε τα ψωνια και με δινει ρεστα.

18.70 πληρωσα με 50 ευρω και ενω το ειπα στο τηλ οτι θα πληρωσω με 50 ευρω,αντι να εχει ετοιμα τα ρεστα,καθοταν και εψαχνε 10ωρες...

σιγα μη δωσω και μπουρμπουαρ,πηρα τα ρεστα στα γρηγορα,αγχωθηκα μη ξυπνησει τον μικρο,και πηγα να ετοιμασω φαγητο.

τοτε μου κοψε να μετρησω τα ρεστα,με ειχε δωσει λαθος!!!

ελειπαν 10 ευρω...παιρνω τηλ στο σουπερ μαρκετ,με λεει θα του το πω,με καλει αυτος ξανα,με λεει οτι οντως εκανε λαθος,θα τα φερει στο σχολασμα γυρω στις 2.20

οποτε επρεπε να αποδεχτω το γεγονος,οτι δε θα κοιμηθω για μεσημερι να ξεκουραστω λιγο...γιατι θα περιμενα τα ρεστα.πηγε 2.30 ξυπναει ο μικρος,ο αλλος αφαντος.

ηρθε στις 3.30 τελικα.

τελικά μάλλον ήταν προτιμότερο να πήγαινες η ίδια να τα ψωνίσεις, λιγότερο χρόνο θα σου έπερνε!!!!!

σας τα περιεγραψα για να δειτε οτι απο το πρωι μαζι του ασχολιομουν!!!ελεος δηλαδη,και το αγχος να μη ξυπνησει τον μικρο,και οτι εχασα τον υπνο μου-τη σιεστα μου-και οτι αργησα να μαγειρεψω εξαιτιας του...

δε πρεπει να μπλεκεις,αλλα τι να κανεις,αφου δεν εδεησα να κανω τα ψωνια μονη μου ενεκα καιρου...επρεπε να υποστω τη ταλαιπωρια-πραγματικα ταλαιπωρια ηταν ολο αυτο!!!

κλεινω,σας καληνυχτω και φιλακια στα πατουσακια-οχι τα δικα σας:tongue:-των μικρων:))))

Αύριο πήρα άδεια από την δουλειά για να πάμε να πάρουμε τα παιδιά από το χωριό με την ησυχία μας! Οπότε αν δεν τα πούμε μέχρι την ώρα που θα σχολάσω σας εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο!

Η Μαριλίνα μάλλον δεν θα γύρισαν από το χωριό και γι΄αυτό δεν μας έχει γράψει νέα τους.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

γεια σας και παλι κοριτσια!

σημερα δε μπορω να πω,ο καιρος πολυ καλος καναμε βολτιτσα,πηγαμε κουνιες και το καταφχαριστηθηκαμε.

ομως να σας πω κατι που με προβληματισε.

στις κουνιες οι οποιες ειναι διπλα σε μια εκκλησια,ειχε στα σκουπιδια ακομα κροτιδες που πεταξαν στην ανασταση.

ειναι εγκληματικο να τα αφηνουν τοσο καιρο εκει,γιατι τα μικρα,ολα θελουν να τα ψαξουν,κι αν καμμια κροτιδα ηταν χαλασμενη και εσκαγε σε καποιο μικρακι;

αφηστε δε που ολο σκουπιδαριο.

ο μικρος πατησε σκατα σκυλου,μεχρι να τα βγαλω,εκανα αμαν.

τον πηρα και πηγαμε σε αλλες κουνιες,κοντα στο σπιτι μου, εκει λιγο καλυτερα,αλλα επειδη ειναι ψηλα,μενουμε σε μεγαλη ανηφορα-μαλιστα ειναι δυο οι ανηφορες για να φτασεις σπιτι πλεον και πολυ αποτομες κιολας-φυσουσε λιγακι παραπανω.

ομως επαιξε μια χαρα.

εκει ηταν και η πεθερα μιας φιλης και γειτονισσας η οποια ειναι και συναδελφος-οχι η πεθερα :) - και τα λεγαμε.σε λιγο ηρθε ενας μπαμπας με το κοριτσακι του.το παιδακι στην αρχη ντρεποταν,αλλα μετα μιαχαρα επαιζε.

ο μπαμπας της μας ελεγε οτι ειναι ανεργος 2 χρονια!!!κανει δουλειες του ποδαριου και η γυναικα του παιρνει συνταξη,ηταν στο στρατο και επαθε ατυχημα με το αυτοκινητο και ετσι παιρνει μια συνταξη των 400 ευρω.

πωπω επαθα πλακα.

πως τα βγαζουν περα και να σκεφτειτε υπαρχουν χειροτερα.

τελος παντων.

σημερα που λετε με πηραν τηλεφωνο να παω αυριο συνεντευξη για μια δουλεια.

ειχα συμπληρωσει πριν το πασχα αιτηση στον βασιλοπουλο-το σουπερ μαρκετ-και αυριο θα παω 12.30 για συνεντευξη.

να δουμε τι θα γινει...κι αν συμφερει θα αφησω τη δουλεια μου με τα τηλεφωνα και θα παω στο σουπερ.

σκεφτηκα αν με παρουν πρωινη να παω και στις δυο,αλλα πραγματικα δε πιστευω να τα καταφερω με τον μικρο,οχι για κανεναν αλλο λογο,θελω να τον βλεπω...θα δουμε ομως,γιατι μια συνεντευξη ειναι δε σημαινει οτι θα με παρουν κιολας.

αγγελικη καλα να περασετε στο χωριο,θα κατσετε κιολας το σαββατοκυριακο αν καταλαβα καλα;

η μαριλινα μαλλον δεν επεστρεψε ακομα,θα περναει καλα φαινεται με τα πεθερικα ;) χεχεχεχεχεεχεε

σας αφηνω και καλο υπολοιπο ημερας!!!

1zNmp2.png

Λιτσάκι μου, αυτό με το σκουπιδαριό στις παιδικές χαρές έχει παραγίνει. Ειδικά με τις ακαθαρσίες των σκύλων:?:-?:?

Όσο για την συνέντευξη μακάρι να πάει καλά και η δουλειά να είναι καλύτερη από αυτή που έχεις ήδη. Πάντως η γνώμη μου είναι αν για ένα διάστημα μπορείς να συνδιάσεις και τις δύο κάντο. Μπορεί στο σούπερ μάρκετ αλλιώς να στα παρουσίασουν κι αλλιώς να τα βρεις, οπότε θα έχεις αφήσει μία δουλειά που ίσως ήταν καλύτερη. Μακάρι πάντως να σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις κάτι καλύτερο!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...