Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια μου...

Ένα θα σας πω όλα τα είχε η μαριορη...δεν βλέπω να τελειώσω με την οδοντίατρο ( απονευρωση γέφυρες κτλ) .,χθες το βράδυ βάζω το μπολ με τα δημητριακά μου...πάω να φάω την πρωτη μπουκιά και τσουπ.....έσπασε ένα άλλο δοντι....ε θα τρελαθούμε...τα δόντια μου έχουν πάθει την πλάκα τους με την εγκυμοσύνη...

Και μέσα σε όλα την Τρίτη σπάει το πόδι της και η γιαγιά μου(87) και έχουμε και άλλες ιστορίες...θα κάνει την επέμβαση την Δευτέρα και καταλαβαίνετε τι πόνο τραβάει τώρα η καημενο...επειδη έπαιρνε Ένα χάπι για την καρδιά πρέπει να περιμένουν 7 μέρες με οτι αυτο συνεπάγεται...

Αυτα τα γρήγορα νεα....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα καλησπέρα!!! Τι κάνετε; Εμένα το ζουζού μου ξεράθηκε από τις πολλές δραστηριότητες όλη μέρα και μπορώ να μπω στο ίντερνετ! Βασικά μπορώ να ανοίξω το λαπτοπ! Ρε κορίτσια τι πράγμα είναι αυτό με τα παιδάκια και την νέα τεχνολογία! Εξοικοιωμένα από τη κούνια! Αφού μόλις θα το δει φωνάζει λαλούλια λαλούλια (είναι τα τραγούδια) και περιμένει να τις τα βάλω. Ή θα κάνει οτι γράφει μόνη της αχ με αυτά τα μικρά χεράκια στο πληκτρολόγιο! Μου έρχεται να τη φάω!!!!

Ένα θα σας πω όλα τα είχε η μαριορη...δεν βλέπω να τελειώσω με την οδοντίατρο ( απονευρωση γέφυρες κτλ) .,χθες το βράδυ βάζω το μπολ με τα δημητριακά μου...πάω να φάω την πρωτη μπουκιά και τσουπ.....έσπασε ένα άλλο δοντι....ε θα τρελαθούμε...τα δόντια μου έχουν πάθει την πλάκα τους με την εγκυμοσύνη...

Και μέσα σε όλα την Τρίτη σπάει το πόδι της και η γιαγιά μου(87) και έχουμε και άλλες ιστορίες...θα κάνει την επέμβαση την Δευτέρα και καταλαβαίνετε τι πόνο τραβάει τώρα η καημενο...επειδη έπαιρνε Ένα χάπι για την καρδιά πρέπει να περιμένουν 7 μέρες με οτι αυτο συνεπάγεται...

Αυτα τα γρήγορα νεα....

Αχ Λετάκι καλά ξεμπερδέματα! Κι εγώ πήγα στον οδοντίατρο μετά από δύο χρόνια εγκυμοσύνης και θηλασμού και έχω 5 σφραγίσματα! Τα 3 από τους εμετούς μου είπε γιατί είναι μικρά! Και πάνω που αρχίσαμε να κάνουμε το ένα τσουπ είχε προχωρήσει η μόλυνση και πάμε για απονεύρωση! Τώρα έχω προσωρινό, τρώω από τη μία πλευρά κλπ! Σε νιώθω!! Και ρε μην τους πω τίποτα δεν καλύπτουν και οι ασφάλειες τα οδοντιατρικά! Τέλος πάντων περαστικά και σε εσένα και στη γιαγιά! Το φάρμακο για την αραίωση του αίματος παίρνει; Αυτό παίρνει και η δική μου γιαγιά.. πολύ χαζό φάρμακο αλλά αναγκαίο!

Καλημέρα!

Λίτσα ούτε κι εγώ θυμάμαι πως ήταν στην γεύση ο ακανές. Σαν κουραμπιέ τον θυμάμαι κι εγώ αλλά δεν πρέπει να μου άρεσε γιατί αλλιώς θα το θυμόμουν!!!

Στο ταξίδι του μέλητος πήγαμε δύο μέρες μετά τον γάμο ακριβώς για να μην είμαστε πτώματα. Παντρευτήκαμε Σάββατο 24 Οκτώβρη, την Κυριακή φάγαμε στην πεθερά μου και το απόγευμα πήγαμε στην μαμά μου για να ανοίξουμε και τα δώρα που είχαν συγκεντρώσει εκεί! Και την Δευτέρα το πρωί την ώρα που οι άλλοι πήγαιναν στις δουλειές τους εμείς ξεκινούσαμε το ταξίδι μας!

Ωραία ήταν αλλά δεν έχω ούτε μία φωτογραφία γιατί μας χάλασε η φωτογραφική μηχανή και το καταλάβαμε όταν πήγαμε να εμφανίσουμε τα φίλμ, 6 ή 7 ήταν, και δεν είχε βγεί τίποτα!!!!!! Είπαμε πως κάποια στιγμή θα το ξανακάναμε το ταξίδι αλλά.......

Όσο για το αν κάνω όνειρα, ναι κάνω! Είμαι από την φύση μου αισιόδοξος άνθρωπος και βλέπω πάντα το ποτήρι μισογεμάτο! Αφού ο άντρας μου κάποιες φορές νομίζει ότι είμαι αναίσθητη, αλλά εγώ αρνούμαι πεισματικά να ψυχοπλακωθώ! Τέλος!!!!!!

Αυτά και από μένα, πάω να δουλέψω λιγάκι και τα ξαναλέμε!

Φιλιά!

ναι οι ακανεδες σερρων,αν και δε θυμαμαι αν εχω δοκιμασει ειναι σαν κουραμπιες...

πολυ ωραιο μου ακουγεται το ταξιδι του μελιτος σας,θα χε πολυ πλακα ε;

εγω στο μηνα του μελιτος πραγματικα ημουν ενα πτωμα.

κανονισαμε να φυγουμε το βραδυ της 19ης προς πρωι της 20ης ιουλιου για ιταλια,ενω ο γαμος εγινε στις 18.

ημασταν κατακουρασμενοι,δεν ειχαμε κοιμηθει καθολου και η πλακα ειναι πως μολις φτασαμε πρωινες ωρες-αν θυμαμαι καλα κατα τις 5-6 το πρωι-στη ρωμη,αρχισαν να μας γυριζουν με λεοφορειο και να μας κανουν ξεναγηση.

πραγματικα κοιμομουν μες στο λεοφορειο με ανοιχτο το στομα,τη πρωτη μερα δεν ειδα τπτ!!!

και τι περπατημα,εμεις ημασταν κομματια απο το γαμο,τους χορους και γενικα ολη τη προετοιμασια και τα ποδια μου με πεθαναν...

χαχχαχαχααχ 4 κιλα εχασα στο μηνα του μελιτος,και το πρωτο βραδυ ουτε καν φικι φικι δε καναμε

τα θυμαμαι και γελαω...τι ωραια χρονια.

θυμαμαι το πρωτο βραδυ μετα απο τον υπνο που καναμε,ξυπνησαμε 8 η ωρα και βγηκαμε μονοι μας,να δουμε τη ρωμη,και τυχαια πεσαμε σε free συναυλια του moby!!!!!

αχ τι καλα,τα θυμηθηκα τωρα!!!

7 μερες καθισαμε,αξεχαστες θα με μεινουν και τοτε λεγαμε με το νικο,αν μπορεσουμε στο μελλον να ξαναρθουμε και με τα παιδια μας

που να ξεραμε τοτε!

αχ αχ

βλεπω ραδιο αρβυλα,αχ τι γινεται βρε κοριτσια,αυτοκτονησε ο ανθωπος ο οποιος ηταν και φαρμακοποιος,ηταν γραμματιζουμενος ανθρωπος και εκανε αυτη τη πραξη...

με τρομαζουν οι μερες που ερχονται και δυσκολευομαι να δω λιγο φως πια

αληθεια κανετε ονειρα για το μελλον;

εγω ολα μαυρα τα βλεπω και στεναχωριεμαι για τα παιδια μας.

καμμια φορα σκεφτομαι πως ολα περναν μια μερα,και ξαναγινονται οπως πριν,τα λενε οι ειδησεις,τα καναλια οι εφημεριδες και μεις βγαινουμε χαρουμενοι στους δρομους,οπως οταν πηραμε το euro με τη μπαλα,τοτε πριν 5 χρονια.

και βρισκουμε δουλειες και ολα καλα.

αραγε θα ξαναγινει αυτο;

να ξερα οτι θα γινει θα ημουν πιο σιγουρη.

αντε καλη σας νυχτα σημερα δεν εγραψα νεα,ημερολογιο εγραψα :P

Κορίτσια ζηλεύω ε; Εμείς δεν καταφέραμε να πάμε μήνα του μέλιτος! Πήγαμε όμως το Φλεβάρη στο Ναύπλιο το καταευχαριστηθήκαμε γιατί πόοοοοοοοσο πολύ ήθελα να πάω τόσα χρόνια μόνο εγώ ξέρω! Και περάσαμε πάρα πολύ ωραία ήταν και οι μέρες των επέτειων μας γνωριμίας και γάμου οπότε ναι ναι μπορώ να το λάβω σαν καθυστερημένο τριήμερο μέλιτος ε;

Αντε σας φιλώ γλυκά και σας στέλνω θετική ενέργεια ... θα μου πέιτε που την βρίσκω; Να κοιμάται δίπλα μου!:D

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Κοριτσάκια μου είμαι με μείον ένα δοντι...ναι ναι μου το έβγαλε.....και τώρα θα περιμένω 10 μέρες και μετα θα πάω....το πάσχα λοιπόν θα είμαι φαφουτα...ο άντρας μου έσκασε στα γέλια....ευτυχώς δεν πολυ φαίνεται....έχω όμως πόνο και κατάπινω λίγο αίμα και μου τη δίνει...αστε που είπε να τρώω μαλακες τροφές...καλε το Πάσχα τι θα κάνω??Δεν θα φάω κοψιδια?????

Σας είπα καλημέρα???οχι

Καλημεραααααααα.......

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Α και επίσης να σχολιάσω....

Τα πράγματα στη χώρα μας θα χειροτερεύουν μέρα με τη μέρα...τι μας μένει λοιπόν η οικογένεια μας και η αγάπη που έχουμε σε αυτη....μην σκέφτεστε τα οικονομικά ποτε δεν θα σταματήσουν.....και εγω ζοριζομαι γιατι έχω πολλα έξοδα αλλα αυτη τη χαρα να γίνω μαμά και να έχει ένα αδελαφακι το παιδί μου δεν την άλλαζω με τιποτα....τώρα που άρχισε να κλωτσαει και να το αισθάνομαι καθημερινά αυτο μου δίνει κουράγιο να σκέφτομαι θετικά...

Για αυτο βάλτε μπρος και θα δειτε οτι για όλα κάπου παρέχει μια λύση.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Αυτα τα γρήγορα νεα....

Περαστικά λετάκι και σε σένα και στην γιαγιά σου! Υπομονή!

Καλησπέρα καλησπέρα!!! Τι κάνετε; Εμένα το ζουζού μου ξεράθηκε από τις πολλές δραστηριότητες όλη μέρα και μπορώ να μπω στο ίντερνετ! Βασικά μπορώ να ανοίξω το λαπτοπ! Ρε κορίτσια τι πράγμα είναι αυτό με τα παιδάκια και την νέα τεχνολογία! Εξοικοιωμένα από τη κούνια! Αφού μόλις θα το δει φωνάζει λαλούλια λαλούλια (είναι τα τραγούδια) και περιμένει να τις τα βάλω. Ή θα κάνει οτι γράφει μόνη της αχ με αυτά τα μικρά χεράκια στο πληκτρολόγιο! Μου έρχεται να τη φάω!!!!

Εμείς ευτυχώς δεν έχουμε λαπτοπ, αλλά ο μικρός έχει μανία με οτιδήποτε έχει κουμπάκια. Αγαπημένο του είναι το ντοντόλις δηλαδή το κοντρόλ της τηλεόρασης!

Αχ Λετάκι καλά ξεμπερδέματα! Κι εγώ πήγα στον οδοντίατρο μετά από δύο χρόνια εγκυμοσύνης και θηλασμού και έχω 5 σφραγίσματα! Τα 3 από τους εμετούς μου είπε γιατί είναι μικρά! Και πάνω που αρχίσαμε να κάνουμε το ένα τσουπ είχε προχωρήσει η μόλυνση και πάμε για απονεύρωση! Τώρα έχω προσωρινό, τρώω από τη μία πλευρά κλπ! Σε νιώθω!! Και ρε μην τους πω τίποτα δεν καλύπτουν και οι ασφάλειες τα οδοντιατρικά! Τέλος πάντων περαστικά και σε εσένα και στη γιαγιά! Το φάρμακο για την αραίωση του αίματος παίρνει; Αυτό παίρνει και η δική μου γιαγιά.. πολύ χαζό φάρμακο αλλά αναγκαίο!

Κι εγώ κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης πέρασα μία περιπέτεια με τον φρονιμήτη μου αλλά ευτυχώς για την ώρα περασε γιατί κανονικά πρέπει να τον βγάλω!

Κορίτσια ζηλεύω ε; Εμείς δεν καταφέραμε να πάμε μήνα του μέλιτος! Πήγαμε όμως το Φλεβάρη στο Ναύπλιο το καταευχαριστηθήκαμε γιατί πόοοοοοοοσο πολύ ήθελα να πάω τόσα χρόνια μόνο εγώ ξέρω! Και περάσαμε πάρα πολύ ωραία ήταν και οι μέρες των επέτειων μας γνωριμίας και γάμου οπότε ναι ναι μπορώ να το λάβω σαν καθυστερημένο τριήμερο μέλιτος ε;

Φυσικά και μπορείς να το θεωρήσεις ταξιδάκι του μέλητος! Αφού περάσατε και καλά!!!

Αντε σας φιλώ γλυκά και σας στέλνω θετική ενέργεια ... θα μου πέιτε που την βρίσκω; Να κοιμάται δίπλα μου!:D

Κοριτσάκια μου είμαι με μείον ένα δοντι...ναι ναι μου το έβγαλε.....και τώρα θα περιμένω 10 μέρες και μετα θα πάω....το πάσχα λοιπόν θα είμαι φαφουτα...ο άντρας μου έσκασε στα γέλια....ευτυχώς δεν πολυ φαίνεται....έχω όμως πόνο και κατάπινω λίγο αίμα και μου τη δίνει...αστε που είπε να τρώω μαλακες τροφές...καλε το Πάσχα τι θα κάνω??Δεν θα φάω κοψιδια?????

Σας είπα καλημέρα???οχι

Καλημεραααααααα.......

Μια χαρά θα φας βρε. Μέχρι το Πάσχα το ούλο θα έχει θρέψει και δεν θα είναι τόσο ευαίσθητο!

Α και επίσης να σχολιάσω....

Τα πράγματα στη χώρα μας θα χειροτερεύουν μέρα με τη μέρα...τι μας μένει λοιπόν η οικογένεια μας και η αγάπη που έχουμε σε αυτη....μην σκέφτεστε τα οικονομικά ποτε δεν θα σταματήσουν.....και εγω ζοριζομαι γιατι έχω πολλα έξοδα αλλα αυτη τη χαρα να γίνω μαμά και να έχει ένα αδελαφακι το παιδί μου δεν την άλλαζω με τιποτα....τώρα που άρχισε να κλωτσαει και να το αισθάνομαι καθημερινά αυτο μου δίνει κουράγιο να σκέφτομαι θετικά...

Για αυτο βάλτε μπρος και θα δειτε οτι για όλα κάπου παρέχει μια λύση.....

Εγώ παιδί μου δεν το βάζω κάτω και καλά κάνεις και εσύ και σκέφτεσαι θετικά! Δεν θα πεθάνουμε κιόλας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!

Επιτέλους, Παρασκευή!!!

Ή θα κάνει οτι γράφει μόνη της αχ με αυτά τα μικρά χεράκια στο πληκτρολόγιο! Μου έρχεται να τη φάω!!!!

Κι εμένα το ίδιο!!! Κι εγώ θέλω να την φάω τη μικρή μου!!!

Ούτε εμείς πήγαμε!! Κάναμε τον πολιτικό, μετά θα κάναμε και θρησκευτικό, αλλά στο μήνα πάνω... νάτο το θετικό τεστ!!! :tongue::tongue::tongue:

Η ωραίοτερη θετική ενέργεια έβερ!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω στο μηνα του μελιτος πραγματικα ημουν ενα πτωμα.

κανονισαμε να φυγουμε το βραδυ της 19ης προς πρωι της 20ης ιουλιου για ιταλια,ενω ο γαμος εγινε στις 18.

ημασταν κατακουρασμενοι,δεν ειχαμε κοιμηθει καθολου και η πλακα ειναι πως μολις φτασαμε πρωινες ωρες-αν θυμαμαι καλα κατα τις 5-6 το πρωι-στη ρωμη,αρχισαν να μας γυριζουν με λεοφορειο και να μας κανουν ξεναγηση.

πραγματικα κοιμομουν μες στο λεοφορειο με ανοιχτο το στομα,τη πρωτη μερα δεν ειδα τπτ!!!

και τι περπατημα,εμεις ημασταν κομματια απο το γαμο,τους χορους και γενικα ολη τη προετοιμασια και τα ποδια μου με πεθαναν...

χαχχαχαχααχ 4 κιλα εχασα στο μηνα του μελιτος,και το πρωτο βραδυ ουτε καν φικι φικι δε καναμε

Αυτό λινεάλ μου δεν ήτανε ταξίδι του μέλιτος... καταδρομείς γίνατε!!!!!!!!!!

βλεπω ραδιο αρβυλα,αχ τι γινεται βρε κοριτσια,αυτοκτονησε ο ανθωπος ο οποιος ηταν και φαρμακοποιος,ηταν γραμματιζουμενος ανθρωπος και εκανε αυτη τη πραξη...

με τρομαζουν οι μερες που ερχονται και δυσκολευομαι να δω λιγο φως πια

αληθεια κανετε ονειρα για το μελλον;

εγω ολα μαυρα τα βλεπω και στεναχωριεμαι για τα παιδια μας.

καμμια φορα σκεφτομαι πως ολα περναν μια μερα,και ξαναγινονται οπως πριν,τα λενε οι ειδησεις,τα καναλια οι εφημεριδες και μεις βγαινουμε χαρουμενοι στους δρομους,οπως οταν πηραμε το euro με τη μπαλα,τοτε πριν 5 χρονια.

Τι σχέδια να κάνουμε για τα παιδιά μας;; ο άνθρωπος κάνει σχέδια και η Τρόικα γελάει...

Σκεφτόμουνα να τα πάω σε ιδιωτικό σχολείο... εδώ γελάνε πλέον...

Σκεφτόμουνα ότι ήθελα λίγο να μεγαλώσουν και κάθε χρόνο να πηγαίνουμε ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό... εδώ ξαναγελάνε...

Πλέον το μόνο που με χαροποιεί είναι οτι τα παιδάκια μας είναι αρκετά μικρά, δεν είχανε μάθει σε ανέσεις και σε πολλά, άρα δεν θα τους κακοφανεί πολύ το οικονομικό στρίμωγμα...

Όσο για το μέλλον... όπου όλοι και εμείς!!!

Πιο πολύ σκέφτομαι άλλους ανθρώπους: πχ αυτούς που λένε "θέλουμε οικογένεια και παιδιά, αλλά δεν έχουμε δουλειά, πως να τα κάνουμε;;" και δε μιλάω για μικρές αποδοχές, μιλάω για καθόλου δουλειά...

Σας είπα καλημέρα???οχι

Καλημεραααααααα.......

Λέτα μου,

περαστικά!! Μάλλον τα έπαιξαν τα δόντια σου με τις συνεχόμενες εγκυμοσύνες... όσο για τα κοψίδια δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα: τουλάχιστον από τη μία πλευρά... άσε την άλλη παραπονεμένη, όχι τον ουρανίσκο... θα πεις στο γιατρό ότι "σου μύρισε"!!! :tongue::tongue::tongue:

Εγώ παιδί μου δεν το βάζω κάτω και καλά κάνεις και εσύ και σκέφτεσαι θετικά! Δεν θα πεθάνουμε κιόλας!

Στο είπα, Αγγελική μου, θα σε παίρνω για ψυχοθεραπεία!! Προσπαθώ να μην με πάρει από κάτω, αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο!!!

Εχθές η μαμά είχε έξοδο: κέρδισα μία διπλή πρόσκληση για το "σεσουάρ για δολοφόνους" και πήγαμε με την κολλητή μου!!! :P:p:p

Περάσαμε από τα "σερμπέτια" πρώτα, τσακίσαμε από ένα γλυκάκι, ωραία περάσαμε...

Ο γιος μου όταν εφευγα μου είπε "πάλι φεύγεις μαμά;;" αλλά δεν με πτόησε και πολύ... πολύ λίγες τύψεις... στρίγγλα μάνα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ωραία περάσαμε!!!

Φιλάκια και καλό σαββατοκύριακο!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

αχ βρε λετακι τι να πω,υπομονη βρε κοριτσι μου,οταν θα κρατας αγκαλιτσα τα μπεμπακια ολα θα ναι ξεχασμενα!

φιλλιοπι μαρεσει η θετικη σου ενεργεια:))

μαριλινα μπραβο αφιερωνεις χρονο στον εαυτο σου και τις φιλες σου!!εγω ακομα τπτ,οποτε λεω θα κανονισω να βγω,ολο κατι αλλο κανω.

ας ανοιξει λιγο ο καιρος και μετα ποιος με πιανει...

κοριτσια καλησπερα κιολας.

σημερα μετα απο πιεση του μικρου κι ενω ελεγα να μη τον βγαλω βολτα σημερα,τελικα ντυθηκαμε και ετοιμαστηκαμε για μια καροτσαδα.

μολις κατεβαινουμε κατω ψιλοψιχαλιζε.

σκεφτομαι θα σταματησει και συνεχιζω αλλα με δισταγμο.

αντι να σταματησει,πηρε να δυναμωνει,οποτε εκανα οπισθεν και τον κατεβασα να παιξει στη πυλωτη.

αλλα που;

καθεται αυτος;δεν εχει και καγκελα κατω στην οικοδομη,δεν ειναι κλειστη δηλαδη,οποτε ετρεχε στο δρομο και στη βροχη.

τελικα οσο και αν περιμενα δε σταματησε να βρεχει,ισα ισα,οποτε τον εβαλα πισω στο καροτσι να παμε σπιτι.

τι κλαμα εριξε βρε κοριτσια,αχ πως τον λυπηθηκα και στεναχωρηθηκα,αλλα τι να φτιαχνα.

απο το κλαμα αποκοιμηθηκε το πουλακι μου :)

κατα ταλλα η μερα ηταν σχετικα καλη,εκτος απο το περιστατικο και οτι αυτη την εβδομαδα τα φαγητα μου μου βγαινουν χαλια!!!

δε ξερω γιατι.

μαλλον ξερω,εκανα λαχανοντολμαδες χθες για πρωτη φορα στη ζωη μου,αποτυχια σκετη...οκ πρωτη φορα ηταν.

σημερα ομως που εκανα γιουβαρλακια,βγηκαν τοσο μα τοσο αγευστα:?

ουτε γω δε μπορουσα να τα φαω!!!

ετσι εκανα δυο τοστ και εφαγα,ο μικρος εφαγε πατατες απο παραγγελια,αφου ο αντρας μου παρηγγειλε 2 γυρους να φαει για μεσημερι,αχ τα βλεπα και λιγωνομουν-ατιμη διαιτα...

και το απογευματακι ο μικρος εφαγε και τραχανα!

μια χαρα.

αυτα τα νεα μας λοιπον,σας καληνυχτω και σας στελνω φιλακια στα πατουσακια των μικρων σας :tongue:

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

που ειστε τσουπριτσες;χαθηκατε ε;

φανταζομαι βολτιτσες με τα μικρουλια σας και υπνο ε;

εγω λιγο απ ολα

και ξενυχτι με το μικρο:

για εναν ανεξηγητο λογο,ξυπνησε ξημερωματα σαββατου,3 το πρωι,και μεχρι τις 6 ηταν γελια και χαρες.δε τον επιανε υνπος δε ξερω γιατι,παντως με κουρασε και χθες ολη μερα σα ζομπι ημουν.ευτυχως ο μπαμπας τον πηγε στο χωριο και η μαμα εμεινε στο σπιτι μονη.γυρισαν κατα τις 7 ο μικρος κοιμοταν του καλου καιρου,αλλα τον ξυπνησαμε,ε δε λεει να κοιμαται απο τις 7 και πηγαμε σε παιδοτοπο να βγουμε και μεις λιγακι εξω!

ο μικρος περιττο να σας πω,οτι με το που μπηκε να παιξει-ειχε και γενεθλια και ειχε πολλα παιδακια-μας ξεχασε εντελως και βγηκε μονο για να πιει λιγο χυμο.τα μαγουλακια του κοκκινησαν,και ιδρωσε απο το πολυ παιχνιδι.πως τον φχαριστηθηκα να τον παρακολουθω να παιζει...ανεβαινε σε τσουληθρα αυτος που οταν πηγαινουμε μαζι στο παρκο ανεβαινει τα 3 πρωτα σκαλια και το μετανιωνει,απ οτι ειδα ομως,οταν ηταν μονος του την εκανε τη τσουληθρα,οταν ηταν κι αλλα παιδια απο πισω και τον πιεζαν να κανει γρηγορα δεν επαιρνε την αποφαση να κατεβει και γυριζε πισω.σα τη μαμα του θελει το χρονο του.

γυρισαμε κατα τις 9μιση τον καναμε μπανακι και υπνο.αλλα στι 4μιση το πρωι ξυπνησε παλι αλλα ευτυχως κοιμηθηκε σε λιγη ωρα,αλλα παλι πιαστηκα,6 η ωρα τον πηγα στο κρεβατι του.

ενα ακομα που ηθελα να σας πω,χθες εβαλα πλυντηριο με κεινο το απορρυπαντικο που σας ελεγα

για οσες δε θυμαστε αυτο http://www.euexia.gr/index.php/vmchk/Οικολογικά-απορρυπαντικά-Είδη-Καθαριότητας-Σπιτιού/Βιολογικό-Απορρυπαντικό-Πλυντηρίου-από-Καρπούς-Ιμαλαίων-soapnuts.html

και κοριτσια επαθα πλακα,καθαρισαν τα ρουχα!!!

μεχρι και το αιμα-σορρυ ε;-απο περιοδο που ειχα σε 2 πιτζαμες,το οποιο ουτε εκανα προεργασια με απορρυπαντικο απο πριν και ηταν μερες στα απλυτα,βγηκε και στα 2 ρουχα,πραγματικα δε το περιμενα χωρις απορρυπαντικο,γιατι οταν τα βαλα στο πλυντηριο ελεγα οτι δε θα κανουν δουλεια,αλλα ευτυχως διαψευστηκα!!!

οποτε σιγουρα θα χρησιμοποιω αποκλειστικα αυτα πλεον,μπας και φυγουν τα εκζεματα και οι φαγουρες!!!

αλλα και παλι ξερω οτι ειναι οικολογικο,οποτε κανω καλο και στο πλυντηριο,αλλα και στο περιβαλλον,ετσι δεν ειναι;

κλεινω λεγοντας σας,πως σημερα θα βγω για καφεδακι με κοριτσια απο τη δουλεια και ειμαι πολυ χαρουμενη!!!

1,5 κιλο εμεινε να χασω τα 10 πρωτα μου κιλα και επισης ειμαι πολυ χαρουμενη,οποτε καλη μερα να χουμε και φιλακια πολλα!

1zNmp2.png

ενα ακομα που ηθελα να σας πω,χθες εβαλα πλυντηριο με κεινο το απορρυπαντικο που σας ελεγα

για οσες δε θυμαστε αυτο http://www.euexia.gr/index.php/vmchk/Οικολογικά-απορρυπαντικά-Είδη-Καθαριότητας-Σπιτιού/Βιολογικό-Απορρυπαντικό-Πλυντηρίου-από-Καρπούς-Ιμαλαίων-soapnuts.html

μεχρι και το αιμα-σορρυ ε;-απο περιοδο που ειχα σε 2 πιτζαμες,το οποιο ουτε εκανα προεργασια με απορρυπαντικο απο πριν και ηταν μερες στα απλυτα,βγηκε και στα 2 ρουχα,πραγματικα δε το περιμενα χωρις απορρυπαντικο,γιατι οταν τα βαλα στο πλυντηριο ελεγα οτι δε θα κανουν δουλεια,αλλα ευτυχως διαψευστηκα!!!

οποτε σιγουρα θα χρησιμοποιω αποκλειστικα αυτα πλεον,μπας και φυγουν τα εκζεματα και οι φαγουρες!!!

αλλα και παλι ξερω οτι ειναι οικολογικο,οποτε κανω καλο και στο πλυντηριο,αλλα και στο περιβαλλον,ετσι δεν ειναι;

κλεινω λεγοντας σας,πως σημερα θα βγω για καφεδακι με κοριτσια απο τη δουλεια και ειμαι πολυ χαρουμενη!!!

1,5 κιλο εμεινε να χασω τα 10 πρωτα μου κιλα και επισης ειμαι πολυ χαρουμενη,οποτε καλη μερα να χουμε και φιλακια πολλα!

Καλημερούδια και καλή Μ. Εβδομάδα!!!

πολύ συννεφιασμένος ο καιρός εδώ σήμερα... να δούμε πότε θα κάνει τη βροχή!!!

Λινεάλ, όπως το είπες:

Βόλτες και ΟΧΙ ύπνος!!! Το Σάββατο το πρωί προσπαθούσα να συνεφέρω το σπίτι, ήρθε και η κολλητή μου και φτιάξαμε μία τούρτα για τα γενέθλιά της (σοκοκόλαση!!!). Το απόγευμα πήγαμε σε παιδικό πάρτι σε παιδότοπο: ήμουνα η πιο ευτυχισμένη μαμά: ο γιος μου ανεξάρτητος, πήγαινε, ζήταγε μόνος του νερό κλπ... με τη μικρή ασχοληθήκαμε μόνο... όχι γιατί δεν θα έτρωγε με τα άλλα παιδάκια, απλά για να μη γίνει χάλια!! Κατά τα άλλα έπαιζε μέσα στην κατασκευή με τα 5χρονα η σουρτούκω!!

Μετά, στο καπάκι, πήγαμε σε ένα κοντινό μας σπίτι, που γιόρταζε η κολλητή μου τα γενέθλιά της!!! Το αρχικό πλάνο ήτανε να μείνω με τα τέκνα και να πάει ο άντρας μου να διαβάσει γιατί παραδίδει εργασία. Αλλά επειδή τα τέκνα ήτανε κουρασμένα, τα έστειλα μαζί με τον μπαμπά και έμεινα μέχρι τις 2:30 που το διαλύσαμε!!!!!!!!!

την άλλη μέρα ξυπνήσαμε και πήγαμε σε μία φίλη μας στη Βάρη για φαγητό και να δούμε το σπίτι. Μαζευτήκαμε 4 οικογένειες και 4 πιτσιρίκια!! Περάσαμε υπέροχα. Μετά το φαί πήγαμε και στη Βάρκιζα στις κούνιες με καφέ στο χέρι... πρώτη φορά κοιμήθηκε ο γιος μου στο αυτοκίνητο ενώ δεν ήτανε νύχτα!! ήτανε τόσο κουρασμενος!!

Τώρα προσπαθώ να σκεφτώ τι θα πάρουμε μαζί στο χωριό... μην ξεχάσω τίποτα σημαντικό... Και το απόγευμα έχουμε παιδίατρο...

Το καμάρι μου (ο γιος μου) θέλει κολυμβητήριο (το οποίο περίσυ το απεχθανότανε) και όχι στίβο :shock::shock:. Τελικά θα τον πάμε κολυμβητήριο, μιας και του Αλίμου ανοίγει τώρα κατά σύμπτωση (:tongue::tongue:) μετά το Πάσχα!!

Λινεάλ,

νομίζω ότι θα δοκιμάσω κι εγώ το απορρυπαντικό που λες... περιμένω να δω τι θα μας πεις και για τις αλλεργίες!!

Αυτά από μένα!!

Ελπίζω να περάσατε καλά!! Φιλάκια πολλά!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

μαριλινα περασες παρα πολυ ωραια μπραβο!!!!!!!

αληθεια οι υπολοιπες που ειναι;θα βαλω απουσιες χιχι

εγω μια χαρα,σημερα και χθες καροτσαδα στο φουλ με τον μικρο,καναμε βολτες και περασαμε καλα.

εν τω μεταξυ ο μικρος πρεπει να βγαζει δοντια,μια πυρετο μου κανει,μια ξυπναει μες στη νυχτα και γενικα ειναι ανησυχος,αφου και τον μεσημεριανο υπνο τον διακοπτει και πρεπει να τον ξανακοιμισω στο κρεβατι μας για να κοιμηθει.

νεα δεν εχω,αυτη τη βδομαδα στη δουλεια δε παμε και πολυ καλα,πασχα ερχεται,ολοι κοιταν να αγορασουν βασικα πραγματα,τροφιμα και τετοια,και οχι απορρυπαντικα.

τεσπα,αντε να δουμε.

σημερα πηγα στη κουμπαρα μου ενα τσουρεκι,αγοραστο και καθισα πολυ λιγο για καφε γιατι καθε τρεις και λιγο τηλεφωνα την παιρναν και δε προλαβαμε να πουμε τπτ,ειναι και μακρια τα σπιτια μας και εκανα ενα μισαωρο να γυρισω.

ωχ ακουω τον μικρο την κανω,τα λεμε

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Τι σχέδια να κάνουμε για τα παιδιά μας;; ο άνθρωπος κάνει σχέδια και η Τρόικα γελάει...

Σκεφτόμουνα να τα πάω σε ιδιωτικό σχολείο... εδώ γελάνε πλέον...

Σκεφτόμουνα ότι ήθελα λίγο να μεγαλώσουν και κάθε χρόνο να πηγαίνουμε ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό... εδώ ξαναγελάνε...

Πλέον το μόνο που με χαροποιεί είναι οτι τα παιδάκια μας είναι αρκετά μικρά, δεν είχανε μάθει σε ανέσεις και σε πολλά, άρα δεν θα τους κακοφανεί πολύ το οικονομικό στρίμωγμα...

Όσο για το μέλλον... όπου όλοι και εμείς!!!

Πιο πολύ σκέφτομαι άλλους ανθρώπους: πχ αυτούς που λένε "θέλουμε οικογένεια και παιδιά, αλλά δεν έχουμε δουλειά, πως να τα κάνουμε;;" και δε μιλάω για μικρές αποδοχές, μιλάω για καθόλου δουλειά...

Έτσι όπως τα λες Μαριλίνα μου! Τα μικρά μας θα το θεωρήσουν φυσικό να ζουν με λίγα, εμείς μάλλον ζοριζόμαστε!

Στο είπα, Αγγελική μου, θα σε παίρνω για ψυχοθεραπεία!! Προσπαθώ να μην με πάρει από κάτω, αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο!!!

Ψυχοθεραπεύτρια Αγγέλα!!!!! Δέχεται κατόπιν ραντεβού! :tongue::tongue::tongue:

Εχθές η μαμά είχε έξοδο: κέρδισα μία διπλή πρόσκληση για το "σεσουάρ για δολοφόνους" και πήγαμε με την κολλητή μου!!! :P:p:p

Περάσαμε από τα "σερμπέτια" πρώτα, τσακίσαμε από ένα γλυκάκι, ωραία περάσαμε...

σου άρεσε η παράσταση? Εγώ την είχα δει όταν έπαιζε η Μακρυπούλια με τον Καναράκη. Είχε γέλιο!

Ο γιος μου όταν εφευγα μου είπε "πάλι φεύγεις μαμά;;" αλλά δεν με πτόησε και πολύ... πολύ λίγες τύψεις... στρίγγλα μάνα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ωραία περάσαμε!!!

Φιλάκια και καλό σαββατοκύριακο!!!

σημερα μετα απο πιεση του μικρου κι ενω ελεγα να μη τον βγαλω βολτα σημερα,τελικα ντυθηκαμε και ετοιμαστηκαμε για μια καροτσαδα.

μολις κατεβαινουμε κατω ψιλοψιχαλιζε.

σκεφτομαι θα σταματησει και συνεχιζω αλλα με δισταγμο.

αντι να σταματησει,πηρε να δυναμωνει,οποτε εκανα οπισθεν και τον κατεβασα να παιξει στη πυλωτη.

αλλα που;

καθεται αυτος;δεν εχει και καγκελα κατω στην οικοδομη,δεν ειναι κλειστη δηλαδη,οποτε ετρεχε στο δρομο και στη βροχη.

τελικα οσο και αν περιμενα δε σταματησε να βρεχει,ισα ισα,οποτε τον εβαλα πισω στο καροτσι να παμε σπιτι.

τι κλαμα εριξε βρε κοριτσια,αχ πως τον λυπηθηκα και στεναχωρηθηκα,αλλα τι να φτιαχνα.

απο το κλαμα αποκοιμηθηκε το πουλακι μου :)

ναι ρε γαμώτο, αυτό ς ο καιρός τα έχει κλείσει μέσα και τα λυπάσαι όταν σου λένε έτσω, έτσω όπως λέει ο δικός μου!

κατα ταλλα η μερα ηταν σχετικα καλη,εκτος απο το περιστατικο και οτι αυτη την εβδομαδα τα φαγητα μου μου βγαινουν χαλια!!!

δε ξερω γιατι.

μαλλον ξερω,εκανα λαχανοντολμαδες χθες για πρωτη φορα στη ζωη μου,αποτυχια σκετη...οκ πρωτη φορα ηταν.

σημερα ομως που εκανα γιουβαρλακια,βγηκαν τοσο μα τοσο αγευστα:?

ουτε γω δε μπορουσα να τα φαω!!!

ετσι εκανα δυο τοστ και εφαγα,ο μικρος εφαγε πατατες απο παραγγελια,αφου ο αντρας μου παρηγγειλε 2 γυρους να φαει για μεσημερι,αχ τα βλεπα και λιγωνομουν-ατιμη διαιτα...

και το απογευματακι ο μικρος εφαγε και τραχανα!

μια χαρα.

και οι καλύτεροι σεφ έχουν τις αποτυχίες τους Λιτσάκι μου!

αυτα τα νεα μας λοιπον,σας καληνυχτω και σας στελνω φιλακια στα πατουσακια των μικρων σας :tongue:

εγω λιγο απ ολα

και ξενυχτι με το μικρο:

για εναν ανεξηγητο λογο,ξυπνησε ξημερωματα σαββατου,3 το πρωι,και μεχρι τις 6 ηταν γελια και χαρες.δε τον επιανε υνπος δε ξερω γιατι,παντως με κουρασε και χθες ολη μερα σα ζομπι ημουν.ευτυχως ο μπαμπας τον πηγε στο χωριο και η μαμα εμεινε στο σπιτι μονη.γυρισαν κατα τις 7 ο μικρος κοιμοταν του καλου καιρου,αλλα τον ξυπνησαμε,ε δε λεει να κοιμαται απο τις 7 και πηγαμε σε παιδοτοπο να βγουμε και μεις λιγακι εξω!

ο μικρος περιττο να σας πω,οτι με το που μπηκε να παιξει-ειχε και γενεθλια και ειχε πολλα παιδακια-μας ξεχασε εντελως και βγηκε μονο για να πιει λιγο χυμο.τα μαγουλακια του κοκκινησαν,και ιδρωσε απο το πολυ παιχνιδι.πως τον φχαριστηθηκα να τον παρακολουθω να παιζει...ανεβαινε σε τσουληθρα αυτος που οταν πηγαινουμε μαζι στο παρκο ανεβαινει τα 3 πρωτα σκαλια και το μετανιωνει,απ οτι ειδα ομως,οταν ηταν μονος του την εκανε τη τσουληθρα,οταν ηταν κι αλλα παιδια απο πισω και τον πιεζαν να κανει γρηγορα δεν επαιρνε την αποφαση να κατεβει και γυριζε πισω.σα τη μαμα του θελει το χρονο του.

Εκτονώθηκε το παιδί από την προηγούμενη μέρα που τον γύρισες πίσω!!!!

γυρισαμε κατα τις 9μιση τον καναμε μπανακι και υπνο.αλλα στι 4μιση το πρωι ξυπνησε παλι αλλα ευτυχως κοιμηθηκε σε λιγη ωρα,αλλα παλι πιαστηκα,6 η ωρα τον πηγα στο κρεβατι του.

Αύριο θα μοθ φέρουν την μπάλα Λιτσάκι. Είπα να την πάρω κι να δεν μείνω ευχαριστημένη θα τους την επιστρέψω.

άντε ποιός σε πίανει τώρα που έγινες κορμάρα!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Μια χαρά περασες Μαριλινα το Σαββατοκύριακο, μπράβο!

αληθεια οι υπολοιπες που ειναι;θα βαλω απουσιες χιχι

παρούσα καλέ, μην φωνάζεις!!!!!

εγω μια χαρα,σημερα και χθες καροτσαδα στο φουλ με τον μικρο,καναμε βολτες και περασαμε καλα.

εν τω μεταξυ ο μικρος πρεπει να βγαζει δοντια,μια πυρετο μου κανει,μια ξυπναει μες στη νυχτα και γενικα ειναι ανησυχος,αφου και τον μεσημεριανο υπνο τον διακοπτει και πρεπει να τον ξανακοιμισω στο κρεβατι μας για να κοιμηθει.

Δοντάκια μωρέ είναι και τώρα που μεγαλώνουν ζορίζονται περισσότερο γιατί τα ούλα τους σκληραίνουν!

νεα δεν εχω,αυτη τη βδομαδα στη δουλεια δε παμε και πολυ καλα,πασχα ερχεται,ολοι κοιταν να αγορασουν βασικα πραγματα,τροφιμα και τετοια,και οχι απορρυπαντικα.

τεσπα,αντε να δουμε.

όπως σου είπα εγώ την πήρα την μπάλα και θα σου πω εντυπώσεις!

σημερα πηγα στη κουμπαρα μου ενα τσουρεκι,αγοραστο και καθισα πολυ λιγο για καφε γιατι καθε τρεις και λιγο τηλεφωνα την παιρναν και δε προλαβαμε να πουμε τπτ,ειναι και μακρια τα σπιτια μας και εκανα ενα μισαωρο να γυρισω.

Τα δικά μας νέα έχουν ως εξής:

Πήγαμε τα παιδιά το σαββατοκύριακο στα Γιάννενα, επιστρέψαμε την Κυριακή το βράδυ και αύριο φεύγουμε ξανά για το γνωστό τετραήμερο! Είχα άδεια Μεγάλη Δευτέρα και Μεγάλη Τρίτη και έφτιαξα κουλουράκια, για πρώτη φορά, και βγήκαν τέλεια! Έκανα και κάμποσες εξωτερικές δουλειές. Και σήμερα επιστροφή στην δουλειά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα,

αν και ποιος ξέρει τι του ξημερώνει!! Μη μου δίνετε σημασία, έχω νεύρα!!

τεσπα,αντε να δουμε.

Μια χαρά περνάτε, μπράβο!!! Κι εμείς αυτές τις μέρες μέσα (μια η κακοκαιρία, μια άλλα πράγματα) η μικρή έχει λαλήσει. Δεν έχουμε πάει παιδική χαρά, μόνο βόλτες με τα πόδια.

Τα δικά μας νέα έχουν ως εξής:

Πήγαμε τα παιδιά το σαββατοκύριακο στα Γιάννενα, επιστρέψαμε την Κυριακή το βράδυ και αύριο φεύγουμε ξανά για το γνωστό τετραήμερο! Είχα άδεια Μεγάλη Δευτέρα και Μεγάλη Τρίτη και έφτιαξα κουλουράκια, για πρώτη φορά, και βγήκαν τέλεια! Έκανα και κάμποσες εξωτερικές δουλειές. Και σήμερα επιστροφή στην δουλειά!

Μπράβο, Αγγελική μου, διάφορα ταξιδάκια, πολύ μου αρέσουν!!!

Καλά να περάσετε!!!

Τα δικά μας: φτιάξαμε κουλουράκια καλά, αποτυχημένα τσουρέκια (δε φούσκωσαν τα άτιμα) και βάψαμε λίγα αυγά για το καλό (τα οποία σπάσανε)... Και βιάστηκα να τα κάνω, γιατί σήμερα και καλά φεύγουμε για χωριό...

Και ρίχνει ο άντρας μου ένα νέο ματς με τη μάνα μου... Ακούστε διάλογο:

- Γαμπρέ, δεν είμαι καλά, θα πεθάνω

- Δεν θα πεθάνεις πεθερά. Έχουν ανέβει και οι τιμές στα χωράφια τώρα. Πριν δυο χρόνια που ήθελα...

Κι ήρθε η μάνα μου και έγινε τούρκος... επειδή ο άντρας μου διαρκώς λέει τέτοιες μ@λ@κίες, του τύπου: "θέλω να μου πάρεις χωράφια στο χωριό", "θέλω να μου δώσεις λεφτά" και η μάνα μου τα παίρνει, και επειδή πριν δυο χρόνια είχανε σφαχτεί όταν τη ρώτησε πόση είναι η ασφάλεια ζωής της, ήρθε κι έδεσε το γλυκό... και φυσικά, τώρα ήμαστε σφαγμένοι.

Ο Ν. να λέει "εγώ πλάκα κάνω", κι εγώ να απαντάω "τώρα που θα πάμε στη μάνα σου να δούμε εάν σηκώνει τέτοιες πλάκες" και να συνεχίζω "δεν πάω πουθενά". Κι εκείνος να είναι χεσμένος πάνω του, φυσικά, στην ιδέα να πάμε σήμερα και να σφαχτώ με όλους...

Στο μεταξύ λέει "η μάνα σου φταίει, σπέρνει τη διχόνοια" και κάτι τέτοια, με φουντώνει περισσότερο και ήμαστε "μία ωραία ατμόσφαιρα"...

Εάν τελικά φύγουμε, σας εύχομαι

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και καλά να περάσετε,

και σας υπόσχομαι ότι θα έχω να σας πω πολλές "πλάκες" που θα κάνω στο χωριό. 5 χρόνια το ανέχομαι να κάνει πλάκες, να τσαντίζει τους δικούς μου κι εγώ τίποτα, ε, δεν το ανέχομαι άλλο.

Βαστάται τούρκοι τ' άλογα!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα...μπήκα να σας πρώτα νεα μου απο την β επιπέδου...

Είναι μπεμπης και όλα είναι καλα απο οτι φαίνεται.....με ανησύχησε βεβαια κάτι αλλα μου είπε να μην το δώσω σημασία γιατι το έχουνε και φυσιολογικά παιδάκια....είδε στην αριστερή κοιλια της καρδιάς ένα κόμβιο....αυτο μου είπε είναι δείκτης για σύνδρομο down..αν οι εξετάσεις της γυναίκας (αυχενικη papa-a ) δεν είναι καλές (σε συνδυασμό με την ηλικία) πρέπει να κάνει αμνιοπαρεκεντηση για να δει..οι δικές μου εξετάσεις ήταν πολυ καλές όποτε μου είπε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχω...γιατι και να κάνω αμνιοπαρεκεντηση ο κίνδυνος αποβολής είναι 1:200...θα το συζήτησω και με τη γιατρο μου αλλα δεν θα κάνω αμνιοπαρεκεντηση ...δεν μπαίνω σε αυτο το ρίσκο οταν και οι εξετάσεις μου είναι καλές.....

Εσείς τι κανετε???τι θα κανετε το Πάσχα??εμεις εδω οικογενειακά......

Περιμένω να ξυπνήσουν οι άντρες μου για να κάνω τσουρέκια και να πάμε πιο μετα και σούπερ μάρκετ.....

Σας φιλω...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Τα δικά μας: φτιάξαμε κουλουράκια καλά, αποτυχημένα τσουρέκια (δε φούσκωσαν τα άτιμα) και βάψαμε λίγα αυγά για το καλό (τα οποία σπάσανε)... Και βιάστηκα να τα κάνω, γιατί σήμερα και καλά φεύγουμε για χωριό...

Και ρίχνει ο άντρας μου ένα νέο ματς με τη μάνα μου... Ακούστε διάλογο:

- Γαμπρέ, δεν είμαι καλά, θα πεθάνω

- Δεν θα πεθάνεις πεθερά. Έχουν ανέβει και οι τιμές στα χωράφια τώρα. Πριν δυο χρόνια που ήθελα...

Κι ήρθε η μάνα μου και έγινε τούρκος... επειδή ο άντρας μου διαρκώς λέει τέτοιες μ@λ@κίες, του τύπου: "θέλω να μου πάρεις χωράφια στο χωριό", "θέλω να μου δώσεις λεφτά" και η μάνα μου τα παίρνει, και επειδή πριν δυο χρόνια είχανε σφαχτεί όταν τη ρώτησε πόση είναι η ασφάλεια ζωής της, ήρθε κι έδεσε το γλυκό... και φυσικά, τώρα ήμαστε σφαγμένοι.

Ο Ν. να λέει "εγώ πλάκα κάνω", κι εγώ να απαντάω "τώρα που θα πάμε στη μάνα σου να δούμε εάν σηκώνει τέτοιες πλάκες" και να συνεχίζω "δεν πάω πουθενά". Κι εκείνος να είναι χεσμένος πάνω του, φυσικά, στην ιδέα να πάμε σήμερα και να σφαχτώ με όλους...

Στο μεταξύ λέει "η μάνα σου φταίει, σπέρνει τη διχόνοια" και κάτι τέτοια, με φουντώνει περισσότερο και ήμαστε "μία ωραία ατμόσφαιρα"...

Εάν τελικά φύγουμε, σας εύχομαι

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και καλά να περάσετε,

και σας υπόσχομαι ότι θα έχω να σας πω πολλές "πλάκες" που θα κάνω στο χωριό. 5 χρόνια το ανέχομαι να κάνει πλάκες, να τσαντίζει τους δικούς μου κι εγώ τίποτα, ε, δεν το ανέχομαι άλλο.

Βαστάται τούρκοι τ' άλογα!!!

μαριλινα δε πειραζει για τα τσουρεκια,εγω ποτε δεν εχω κανει,παντα αγοραστα,που θα μου παει,καποτε θα με πιασει η νοικοκυροσυνη μου,ουτε αυγα εβαψα,βαριομουν...:D

να σε ρωτησω κατι;

η μαμα σου γιατι τον ειπε οτι θα πεθανει;τι εγινε;προηγηθηκε κατι απο πριν,ή του το πε στα αστεια;

μηπως ο αντρας σου νευριασε με κατι με τη μαμα σου και απο το να αρπαχτουν ασχημα το γυρισε στη πλακα;

επισης κατι ακομα που δε καταλαβα,για πλακα της λεει οτι θελει χωραφια;για να της τη σπαει;

μηπως κατι εχει γινει μεταξυ τους και ο αντρας σου ειναι νευριασμενος και αντι να μαλωσουν θελει να της σπασει τα νευρα και το κανει μεσω αστειων;

Καλημέρα...μπήκα να σας πρώτα νεα μου απο την β επιπέδου...

Είναι μπεμπης και όλα είναι καλα απο οτι φαίνεται.....με ανησύχησε βεβαια κάτι αλλα μου είπε να μην το δώσω σημασία γιατι το έχουνε και φυσιολογικά παιδάκια....είδε στην αριστερή κοιλια της καρδιάς ένα κόμβιο....αυτο μου είπε είναι δείκτης για σύνδρομο down..αν οι εξετάσεις της γυναίκας (αυχενικη papa-a ) δεν είναι καλές (σε συνδυασμό με την ηλικία) πρέπει να κάνει αμνιοπαρεκεντηση για να δει..οι δικές μου εξετάσεις ήταν πολυ καλές όποτε μου είπε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχω...γιατι και να κάνω αμνιοπαρεκεντηση ο κίνδυνος αποβολής είναι 1:200...θα το συζήτησω και με τη γιατρο μου αλλα δεν θα κάνω αμνιοπαρεκεντηση ...δεν μπαίνω σε αυτο το ρίσκο οταν και οι εξετάσεις μου είναι καλές.....

Εσείς τι κανετε???τι θα κανετε το Πάσχα??εμεις εδω οικογενειακά......

Περιμένω να ξυπνήσουν οι άντρες μου για να κάνω τσουρέκια και να πάμε πιο μετα και σούπερ μάρκετ.....

Σας φιλω...

λετακι μου,αφου σε ειπε οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο να μην ανησυχεις ολα καλα ειναι...

και αμνιοπαρακεντηση μη κανεις αφου δε θες,ειναι λιγο ρισκο ε;

ολα καλα οποτε περιμενουμε τις επομενες εξετασεις σου :)

κοριτσια λοιπον,ειναι βραδυ αναστασης,εγω σπιτι με τον μικρο να κοιμαται και μεις με τον νικο εχουμε πιασει απο ενα καναπε και καθομαστε ξαπλωτα...

σημερα εβρεχε με το τουλουμι,αυτος ο καιρος με κανει να νυσταζω και νιωθω πολυ ακεφη,ορεξη για τπτ...

ανασταση δε θα παμε φυσικα και δε με πολυνοιαζει παμε δε παμε-καλυτερα που δε παμε-γιατι και οπως νομιζω θα σας εχω ξαναπει,ειμαι ντιπ καταντιπ αθρησκη,αθεη και τα συναφη,οποτε μια χαρα στο σπιτι.

να δουμε απο του χρονου,αν ο αντρας μου θελει να παμε στην εκκλησια με τον μικρο,να δω αν θα το αντεξει βεβαια αλλα δεν θα ειναι σιγουρα το καλυτερο μου...

εχω και μια πεθερα που ζοριζεται να γινεται το δικο της σε θεμα θρησκειας,δηλαδη να κοινωναω τον μικρο,να πηγαινει εκκλησια κλπ,αλλα παντα της το κοβω,ομως παντα το επαναφερει,οποτε αν καποια στιγμη παμε ολοι μαζι ανασταση και θελει να τον κοινωνησει δε ξερω πως θα αντιδρασω,ειμαι ικανη να μαλωσω...τεσπα θα τα δουμε στο μελλον ολα αυτα.

αυριο θα παμε στο δικο μου χωριο,ηρθε και η αδελφημ απο χθες και θα κατσουν μεχρι τη δευτερα νομιζω,οποτε θα μαζευτουμε ολο το σοι στης γιαγιας μου αυριο για φαγητο,τη δευτερα θα παμε στο χωριο του αντρα μου,αν και απο την οικοδομη μας ειπαν οτι τη δευτερα,οπως και καθε χρονο μετα τη κυριακη της αναστασης,κανουν ολοι μαζι μπαρμπεκιου και μας ειπαν κι εμας.

τωρα δε ξερουμε τι θα κανουμε,σα καινουριοι στην οικοδομη,δε θελουμε να λειπουμε μονο εμεις,αλλα και παλι πρεπει να παμε και στη πεθερα μου,μην ειναι κι αυτοι μονοι,μιας και ο νικος ειναι μοναχοπαιδι,οποτε δεν εχουν αλλους για παρεα...

δε ξερω τι θα κανουμε,λεμε να κατσουμε λιγο εδω και μετα λιγο στο χωριο,η διαιτα λιγο θα καταστραφει,αλλα θα επανελθω οπωσδηποτε,του πουθτη δηλαδη 400 γραμμαρια μειναν για τα -10 κιλα,τωρα θα παω παλι πισω;;;

αμαρτια... :evil::evil::evil:

αυτα τα λιγα ειχα να σας πω...

καλες γιορτες και καλη σας ανασταση

θα τα πουμε κορτσουδια,καλα να περασετε και με μετρο το αρνι ε; :D

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...