Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Nima21 είπε:

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Κορίτσι μου εννοείτε, άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα που συμβαίνουν και να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη. Λοιπόν όπως προανέφερα είχα μπερδευτεί μ αυτά που διάβασα γιατί θυμάμαι πριν τρεις μέρες μια κοπέλα έβαλε μια 4 bc αν θυμάμαι καλά, και λέω ρε γαμωτο εμένα γιατί με βάλανε την3αβ ,τεσπα πήρα σήμερα τηλ και μίλησα με την εμβρυολογο αυτό που μ είπε πρώτα από όλα είναι ότι τα μηχανήματα σε κάθε κέντρο διαφέρουν από κει και πέρα η 4ββ είναι χαμηλότερης ποιότητας από ότι η 3αβ και όπως είπες και εσύ πριν δεν πηγαίνει βάση βαθμολογιών είναι κατά σ αυτό γιατί μόνο άγχος προκαλεί, μπορεί π.χ να βάλουμε την 2αβ την επόμενη φορά και να πιάσει και να πάνε όλα καλά, σημασία για αυτήν ήταν ότι όταν έβγαλε την βλαστοκυστη από την "κατάψυξη"(συγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν γνωρίζω τις ορολογίες τους ) συνέχισε να αναπτυσετε .αυτό που μ είπε είναι ότι τα νούμερα δεν έχουν σημασία, το 100%για αυτούς είναι η ψυχολογία της γυναίκας ακούγετε κάπως αλλά όντως από την πρώτη μέρα που πήγα σ αυτό το κέντρο αυτό κοίταξαν μέχρι και από ψυχολόγο με πέρασαν. Δεν τ είπα όλα αναλυτικά η ουσία θεωρώ ειναι νασταματησουμε να κοιτάμε βαθμολογίες και νούμερα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερούδια και καλό μήνα!!!

Σας κορόιδεψε κανείς;; εμένα ούτε προσπάθησε, ούτε εγώ προσπάθησα... μου φαίνεται ότι το ξεχνάμε σιγά σιγά το έθιμο...

το απογευμα βγηκαμε καροτσαδα στις 4.30 και γυρισαμε στις 7.00

τι περπατημα και τρεξιμο eκανα παλι η αθλητρια...τι ιδρωτα εριξα,το χαιρομαι ομως γιατι αλλη γυμναστικη δε κανω.

Μπράβο, Λινεάλ!! Εγώ την αποφεύγω την καροτσάδα... αφ' ενός της αρέσει να περπατάει, αφ' ετέρου αν μου κοιμηθεί στο καρότσι αργά μετά τη βόλτα... την πάτησα!! συνήθως πάμε με τα πόδια + αγκαλιά!!

λοιπον μια κυρια που μιλουσα στο τηλ στη δουλεια,με ειπε οτι εχει αυτα

http://www.euexia.gr/index.php/Οικολογικά-απορρυπαντικά-Είδη-Καθαριότητας-Σπιτιού/Βιολογικό-Απορρυπαντικό-Πλυντηρίου-από-Καρπούς-Ιμαλαίων-soapnuts.html

για να το τσεκάρεις να μας πεις!!

επισης αυτο που με κινητοποιησε πιο πολυ ειναι μια ακομα συνομιλια που ειχα με μια κυρια στη δουλεια-τελικα ειναι ενδιαφερουσα η δουλεια μου:D-η οποια με ειπε οτι αναρρωνει απο καρκινο και ο ογκολογος της,της ειπε να χρησιμοποιει ειδικα απορρυπαντικα και οχι αυτα τα κοινα.

οποτε εγω σκεφτηκα οτι για να μην αφηνουν να τα χρησιμοποιει φανταστειτε τι εχουν.

Τι να σου πω... Ο γιος μου είχε βγάλει αλλεργία στο γνωστό οικολογικό απορρυπαντικό, αλλά το κανονικό, όχι το παιδικό. Ήτανε, όμως, κλεισμένα 3. Από τότε του πλένω τα ρούχα μόνο με βρεφικό-παιδικό, επίσης γνωστής μάρκας... μου φαίνεται θα ξεθάψω το βιβλίο με τα οικολογικά απορρυπαντικά να δω αν λέει τίποτα για πλυντήρια ρούχων...

αυτα ηθελα να πω σημερα..

αα ψεμματα κατι ακομα

Πρωταπριλιά... μας κορόιδεψες... :lol::lol::lol::lol:

σημερα πηγα στις κουνιες με τον μικρο.

ημουν με μια γνωστη μου και συζητουσαμε με μια αλλη μαμα.

αυτη μας ειπε οτι στο φεις μπουκ δε βαζει πραγματικα στοιχεια και φωτο του παιδιου της.

ενταξει αυτο δεν ειναι παραξενο πολλες και πολλοι εχουν αυτη τη γνωμη

μας ειπε ομως κατι που με ταρακουνησε και φοβηθηκα,εμενα που ειμαι της γνωμης πως δε πειραζει να βαζεις φωτο στο φεις κλπ γιατι ετσι κι αλλιως ειμαστε φακελωμενοι και αν ειναι να μας βρει κατι-χτυπατε ξυλο-μπορει να γινει και χωρις λογω φεις

μας ειπε οτι κυκλοφορουν παιδεραστες που μπορει να δουν τη φωτο του παιδιου σου και να κανουν νοημα της ζωης τους να το βρουν για να του κανουν κακο.

ετσι ακριβως το ειπε και τρομαξα,σκιαχτηκα ανατριχιασα τοσο πολυ.

σκεφτομαι να τις σβησω ολες,αλλα δε θελω να κανω βιαστικες και κινησεις του τρομου.

μου λετε τη γνωμη σας για το θεμα;

Τι να σε πω, ρε Λινεάλ... με την ίδια λογική, μπορεί ο κάθε παιδεραστής να πάει στο πάρκο, να βάλει στο μάτι ένα παιδάκι και να το ακολουθήσει μέχρι το σπίτι του, οπότε να μάθει και που μένει και όλα... από το φέις θα περιμένει;;

Κι εγώ δεν δημοσιοποιώ πολλές φώτος, και τις έβγαλα από το προφίλ, αλλά τραβηγμένο μου φαίνεται...

Γειά σας κορίτσια!!!

Καλό μήνα να έχουμε!

Λίνεαλ με έβαλες σε σκέψεις για την μπάλα, θα δω τι θα κάνω...

Όσο για τα απορρυπαντικά κι εγώ πιστεύω ότι δεν είναι αγνά αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει κανείς μας κάποιο δερματικό πρόβλημα και πιστεύω πως αν ήταν θα είχε ήδη παρουσιαστεί. Είναι και πανάκριβα τα οικολογικά απορρυπαντικά βρε παιδί μου!

Τώρα όσον αφορά το φέις εγώ δεν έχω και αρνούμαι να βάλω!

Πείτε και σε μένα όταν αποφασίσετε τι θα κάνετε... να βρούμε κάτι καλό!!

Εμείς είχαμε ένα γεμάτο ΣΚ.

Την Παρασκευή, τελικά, πήγα μόνη μου στο χορό του καράτε. Ο αντρούλης μου είχε βγει το μεσημέρι με συναδέλφους, τα ήπιε, γύρισε ντίρλα, ήπιε έναν καφέ και καθώς ετοιμαζόμαστε να πάμε κατάλαβα ότι δεν ήτανε ακόμα καλά... να σας πω και την αλήθεια φοβήθηκα ότι θα έλεγε μ@λ@κίες στους ανθρώπους που τους ξέρω μόνο 2 μήνες (τη μάνα μου πάντως την έπριξε...) και θα με έκανε ρεζίλι (συχνά μου λέει, "ναι, σιγά, καράτε, εγώ μπορώ να τους δείξω" και κάτι τέτοια) και ήπια δυο μπυρίτσες με τις προσκλήσεις που είχα!!! Μια χαρά πέρασα!!!

Το Σάββατο πρωί πήγα με τον γιο μου, τη νονά και το γιο της ντενεκεδούπολη!!! Πέρασα υπέροχα!!! Προσωπικά (ε, είμαι και κάποιας ηλικίας) συγκινήθηκα που θυμήθηκα τα τραγουδάκια!! Μετά πήγαμε και φάγαμε σπίτι μας, τζάμπο για δώρα και πάλι σπίτι για παιχνίδι!!

Την Κυριακή πήγαμε το πρωί στον καραγκιόζη μόνο με το γιο και το απόγευμα κούνιες και με την κόρη!!

Κοινώς περάσαμε πολύ ωραία και όχι πολύ κουραστικά!!!

Ουφ... ξεκίνησε πάλι η βδομάδα!!! Βαριέμαι αφόρητα σήμερις Δευτέρα!!!

Φιλάκια!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Την Παρασκευή, τελικά, πήγα μόνη μου στο χορό του καράτε. Ο αντρούλης μου είχε βγει το μεσημέρι με συναδέλφους, τα ήπιε, γύρισε ντίρλα, ήπιε έναν καφέ και καθώς ετοιμαζόμαστε να πάμε κατάλαβα ότι δεν ήτανε ακόμα καλά... να σας πω και την αλήθεια φοβήθηκα ότι θα έλεγε μ@λ@κίες στους ανθρώπους που τους ξέρω μόνο 2 μήνες (τη μάνα μου πάντως την έπριξε...) και θα με έκανε ρεζίλι (συχνά μου λέει, "ναι, σιγά, καράτε, εγώ μπορώ να τους δείξω" και κάτι τέτοια) και ήπια δυο μπυρίτσες με τις προσκλήσεις που είχα!!! Μια χαρά πέρασα!!!

Φιλάκια!!

αχ μαριλινα τι γελιο εκανα παλι να σαι καλα!!!

φαντασου να τον επαιρνες και να εκανε καμμια κινηση καρατε ε;

σημερα βαριεμαι και εγω τη δευτερα,και πρεπει να παω και δουλεια...

τσαγκαροδευτερα...

κανενας δε με ειπε ψεμματα,ουτε και γω,εκτος απο μια σελιδα στο φεις με σερραιες μανουλες,που βγαλαν ταχα ανακοινωση πως ηρθαν σε επαφη με σελιδα ισπανιδων μαμαδων και θελουν να παμε εκει για διημερο και βρηκαν τη χαμηλοτερη τιμη μεταφορικα και ξενοδοχειο με 150 ευρω...

εγω το χαψα,αλλα δεν ειχα σκοπο να παω,αλλα τελικα ηταν φαρσα.

μαρεσε ομως που κατι επαθα τελικα,δε λεει αλλιως...

χθες πρωταπριλια,εκανα γενικη στο σπιτι.

κοψομεσιαστηκα,αλλα καθαρισε το κοτετσι.

αφου αναψα θερμοσιφωνα για μπανιο βλεπω τσουπ,να σου την συναμενη κουναμενη,η περιοδος ηρθε!!!

τι καλα!!!

το οικολογικο απορρυπαντικο θα μου ρθει αυριο μεθαυριο,ανυπομονω να το χρησιμοποιησω και να δω εκτος απο το πως θα καθαριζει,αν τελικα μου φυγουν τα εκζεματα,γιατι πραγματικα απο το συνηθειο τα ξεχασα,ομως δεν αντεχεται πια να τα χω.ειναι γεματα τα ποδια μου και ελεος,καλοκαιρι ερχεται...

μαριλινα και γω τον κατεβαζω με καροτσι οπου θελω να παω,μετα τον αφηνω λασκα να κανει οτι θελει,γιαυτο και το τρεξιμο,αλλιως μια χαρα περπατημα θα εκανα μονο,αλλα αυτος τρεχει συνεχως και φευγει απο δω κι απο κει,να πω οτι καθεται σε ενα μερος και μενει στο οπτικο μου πεδιο.

οσο για το φεις,δε ξερω μου περασε η τρομαρα-κλασικα εκεινη την ωρα παντα αγχωνομαι και μετα μου φευγει-

τι αλλα νεα;

εχω ακομα 2,1 κιλα για να χασω τα 10 πρωτα κιλα που θελω.ειπα να αθετησω την υποσχεση στον εαυτο μου και να κανω την αλλαγη στο μαλλι πριν τα χασω,αλλα μετα ειπα οχι,πρωτα θα τα χασω και μετα,γιατι αλλιως δε λεει.

φυσικα βοηθησε που ηρθε και η περιοδος να φυγουν τα γραμμαρια,γιαυτο αλλωστε χαρηκα περισσοτερο που ηρθε

δειτε τι πηρα για την ανηψια μου βρε κοριτσια,θα μου ρθει τελος απριλη και δυστυχως δε προλαβαινει να το βαλει για πασχα,αλλα θα προλαβουμε τη βαφτιση...

δεν ειναι τελειο;

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=399783386703900&set=a.399461663402739.112318.399448103404095&type=3&theater

λοιπον θα τα πουμε και πιο αργα αν μπω,να στε καλα

αα καλο μηνα ειπα; δε θυμαμαι

καλο μηνα!!!!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

τζα...ηρθα και εγω...

εγω περασα το σκ μεσα....ο θωμας ειχε ακομα πυρετο και δεν πηγαμε πουθενα.....εσκασα λεμε...

lineal εγω με κατι ρυθμισεις που εκανα αφηνω μονο φιλους μου να δουν φωτο....

οσο για την ιστορια της εγκυμοσυνης εχει γελιο....

καταλαβα την εγκυμοσυνη οταν ηρθα στις σερρες για δουλεια...εφαγα το μεσημερι και κατευθειαν μου εφερε αναγουλα....εκει το ψιλιαστικα...το βραδυ λοιπον ηπια 2 ποτα εκανα 3 τσιγαρα και εκανα το τεστ το οποιο βγηκε θετικο....στον αντρα μου το ανακοινωσα την επομενη μερα στελνοντας του μια φωτο με το τεστ εγκυμοσυνης...εννοειται οτι επαθε πλακα και γελουσα μια ωρα μετα...το θελαμε το μωρακι...απλα δεν το περιμεναμε τοσο γρηγορα..τι εννοω???ειμαι απο τις τυχερες γυναικες που με την πρωτη φορα μενουν εγκυες....την στιγμη που το αποφασισαμε και ειπαμε να βαλουμε μπρος ηταν και η φορα που εμεινα εγκυος....πιστευα οτι δεν θα ηταν ευκολο....δοξα το θεο...μου ηρθε με την πρωτη.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημερούδια και καλό μήνα!!!

Σας κορόιδεψε κανείς;; εμένα ούτε προσπάθησε, ούτε εγώ προσπάθησα... μου φαίνεται ότι το ξεχνάμε σιγά σιγά το έθιμο...

Η κόρη μου με ψιλικορόιδεψε. Ο κόσμος πάντως έχει χάσει το κέφι του με όλα αυτά που γίνονται, που όρεξη για πλάκες?????

Εμείς είχαμε ένα γεμάτο ΣΚ.

και πολύ καλά έκανες τελικά!!!! Σου έμεινε και η μπύρα!!!!

Το Σάββατο πρωί πήγα με τον γιο μου, τη νονά και το γιο της ντενεκεδούπολη!!! Πέρασα υπέροχα!!! Προσωπικά (ε, είμαι και κάποιας ηλικίας) συγκινήθηκα που θυμήθηκα τα τραγουδάκια!! Μετά πήγαμε και φάγαμε σπίτι μας, τζάμπο για δώρα και πάλι σπίτι για παιχνίδι!!

Την Κυριακή πήγαμε το πρωί στον καραγκιόζη μόνο με το γιο και το απόγευμα κούνιες και με την κόρη!!

Κοινώς περάσαμε πολύ ωραία και όχι πολύ κουραστικά!!!

καλύτερα να κουραζόμαστε από τις βόλτες παρά από τις δουλειές του σπιτιού!!!

Φιλάκια!!

χθες πρωταπριλια,εκανα γενικη στο σπιτι.

κοψομεσιαστηκα,αλλα καθαρισε το κοτετσι.

αφου αναψα θερμοσιφωνα για μπανιο βλεπω τσουπ,να σου την συναμενη κουναμενη,η περιοδος ηρθε!!!

τι καλα!!!

τουλάχιστον σου έφυγε η έννοια!!!

το οικολογικο απορρυπαντικο θα μου ρθει αυριο μεθαυριο,ανυπομονω να το χρησιμοποιησω και να δω εκτος απο το πως θα καθαριζει,αν τελικα μου φυγουν τα εκζεματα,γιατι πραγματικα απο το συνηθειο τα ξεχασα,ομως δεν αντεχεται πια να τα χω.ειναι γεματα τα ποδια μου και ελεος,καλοκαιρι ερχεται...

λοιπόν το δοκιμάζεις και μας λες!

τι αλλα νεα;

εχω ακομα 2,1 κιλα για να χασω τα 10 πρωτα κιλα που θελω.ειπα να αθετησω την υποσχεση στον εαυτο μου και να κανω την αλλαγη στο μαλλι πριν τα χασω,αλλα μετα ειπα οχι,πρωτα θα τα χασω και μετα,γιατι αλλιως δε λεει.

κάθε πράγμα στον καιρό του δηλαδη!!!!

φυσικα βοηθησε που ηρθε και η περιοδος να φυγουν τα γραμμαρια,γιαυτο αλλωστε χαρηκα περισσοτερο που ηρθε

δειτε τι πηρα για την ανηψια μου βρε κοριτσια,θα μου ρθει τελος απριλη και δυστυχως δε προλαβαινει να το βαλει για πασχα,αλλα θα προλαβουμε τη βαφτιση...

δεν ειναι τελειο;

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=399783386703900&set=a.399461663402739.112318.399448103404095&type=3&theater

δεν μπορώ να μπω σε σελίδες του φέις οπότε δεν μπορώ να το δω. Πάντως για να να σου αρέσει εσένα, ωραίο θα είναι!!!!

λοιπον θα τα πουμε και πιο αργα αν μπω,να στε καλα

αα καλο μηνα ειπα; δε θυμαμαι

καλο μηνα!!!!

τζα...ηρθα και εγω...

βρε καλώς το!!!!

εγω περασα το σκ μεσα....ο θωμας ειχε ακομα πυρετο και δεν πηγαμε πουθενα.....εσκασα λεμε...

Απελπισία αυτές οι ιώσεις:confused: Κι εμένα η κόρη μου είναι με βήχα από την Πέμπτη και δεν λέει να της περάσει. Αύριο που θα πάμε για εμβόλιο του μικρού θα την πάρω μαζί μας για να την ακούσει και ο γιατρός.

καταλαβα την εγκυμοσυνη οταν ηρθα στις σερρες για δουλεια...εφαγα το μεσημερι και κατευθειαν μου εφερε αναγουλα....εκει το ψιλιαστικα...το βραδυ λοιπον ηπια 2 ποτα εκανα 3 τσιγαρα και εκανα το τεστ το οποιο βγηκε θετικο....στον αντρα μου το ανακοινωσα την επομενη μερα στελνοντας του μια φωτο με το τεστ εγκυμοσυνης...εννοειται οτι επαθε πλακα και γελουσα μια ωρα μετα...το θελαμε το μωρακι...απλα δεν το περιμεναμε τοσο γρηγορα..τι εννοω???ειμαι απο τις τυχερες γυναικες που με την πρωτη φορα μενουν εγκυες....την στιγμη που το αποφασισαμε και ειπαμε να βαλουμε μπρος ηταν και η φορα που εμεινα εγκυος....πιστευα οτι δεν θα ηταν ευκολο....δοξα το θεο...μου ηρθε με την πρωτη.....

Λίνεαλ ακούς! Της έφεραν γούρι οι Σέρρες! Μπράβο Λετάκι που σας ήρθε το μωράκι αμέσως! Πραγματικά δεν συμβαίνει συχνά!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

τζα...ηρθα και εγω...

lineal εγω με κατι ρυθμισεις που εκανα αφηνω μονο φιλους μου να δουν φωτο....

πως ειναι ο θωμακος σημερα;

αληθεια πολυ γουρλου η σερρες τελικα ε;

χαχα

παντως αν μου συνεβαινε να φαω και να με ρθει αναγουλα θα νομιζα πως κατι χαλασμενο εφαγα,παλι καλα που το ψιλλιαστηκες και εκανες το τεστ.

αχ κοριτσια εχω ασχημα νεα γμτ.

ηρθε ο αντρας μου να με παρει για τη δουλεια και με ειπε οτι τους εκοψαν κι αλλο απο το μισθο τους.

σα μεγαλη παρασκευη ειμαστε.

απο 620 με 650 που επιανε τωρα παμε στα 490 με 500-αν ειμαστε τυχεροι 500...

πραγματικα δε ξερω τι να πω,μολις με το πε,ενιωσα να μουδιαζω και να αδειαζω.εμεινα σεκος.

τωρα;

τωρα θα δουμε,για αρχη θα ζητησουμε να μας χαμηλωσουν το νοικι,αν δε το κανουν μας βλεπω παλι για μετακομιση.

και φυσικα εγω το βλεπω,ερχεται η μερα που θα φυγουμε κι απο τη σερρες να παμε στο χωριο να ησυχασουμε-τροπος του λεγειν να ησυχασω...

δε ξερω δε ξερω,ισως αυριο να δω αλλιως τα πραγματα...σημερα ειμαι αδεια

συγνωμη αν σας χαλασα,αλλα επειδη οταν στεναχωριεμαι θελω να μιλαω να τα βγαζω ολα και ο αντρας μου δε θελει καθολου ουτε να τον μιλαν ουτε να μιλαει,ε,εσκασα κι εγω κι επρεπε να τα πω καπου.

αντε καλη σας νυχτα κοριτσακια και τα λεμε:)

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!

πως ειναι ο θωμακος σημερα;

ηρθε ο αντρας μου να με παρει για τη δουλεια και με ειπε οτι τους εκοψαν κι αλλο απο το μισθο τους.

πραγματικα δε ξερω τι να πω,μολις με το πε,ενιωσα να μουδιαζω και να αδειαζω.εμεινα σεκος.

τωρα;

Ποπό βρε κοριτσάκι, πραγματικά πολύ λίγα τα λεφτά:?

τωρα θα δουμε,για αρχη θα ζητησουμε να μας χαμηλωσουν το νοικι,αν δε το κανουν μας βλεπω παλι για μετακομιση.

Αν η σποιτονοικοκυρά σας έχει κατανόηση και βλέπει τι γίνεται στον κόσμο πιστεύω ότι θα το δεχτεί.

και φυσικα εγω το βλεπω,ερχεται η μερα που θα φυγουμε κι απο τη σερρες να παμε στο χωριο να ησυχασουμε-τροπος του λεγειν να ησυχασω...

Κάποιες φορές είναι μία καλή λύση τα χωριά, αρκεί να μην αλλάζει δραματικά η ζωή των παιδιών. Όταν έχουν ξεκινήσει σχολείο είναι δύσκολο να τους αλλάξεις περιβάλον. Ευτυχώς ο Αποστολάκος είναι μικρούλης, αλλά μην το σκέφτεσαι ακόμη. Έχει ο Θεός....

δε ξερω δε ξερω,ισως αυριο να δω αλλιως τα πραγματα...σημερα ειμαι αδεια

συγνωμη αν σας χαλασα,αλλα επειδη οταν στεναχωριεμαι θελω να μιλαω να τα βγαζω ολα και ο αντρας μου δε θελει καθολου ουτε να τον μιλαν ουτε να μιλαει,ε,εσκασα κι εγω κι επρεπε να τα πω καπου.

αντε καλη σας νυχτα κοριτσακια και τα λεμε:)

καλά έκανες κα μας τα είπες. Άλλωστε αυτό λειτουργεί και σαν ψυχοθεραπεία για να βγάζεις την έννοια από μέσα σου!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Πραγματικα πολυ λιγα τα χρηματα και να φανταστειτε ο αντρας μου ειναι 14 χρονια στη δουλεια...

τελικα συμβαινει παντου,αντε γιατι ακουγα για τετοιους μισθους,το φοβομουν,αλλα δε το πιστευα...

ελεγα δε μπορει,δε μπορει και τελικα συνεβη.

παντως πραγματικα,αν ειχαμε δικο μας σπιτι-εννοω να μεναμε μονοι-στο χωριο θα πηγαινα απο χθες :D,αλλα δε μπορω να μενω με πεθερικα,ειναι και μικρο το σπιτι,απλα δε γινεται.

το εχουμε σαν εναλλακτικη,αλλα το εχουμε αν φτασουμε στο αμην.

το αμην δε ξερω ομως ποιο ειναι πλεον:confused:

ο νικος με λεει να φυγουμε αμερικη-εχει ξαδερφια εκει που εχουν μαγαζια-

δεν εχω προβλημα να παω να δουλευω οπου να ναι,αρκει να ξερω πως το μικρο θα τον εχω σε σχολειο ή καπου.

αλλα και παλι αμερικη;

εκει σκοτωνονται στα σχολεια ρε γμτ πως να πας;

εχει τυφωνες και τετοια,και πως αφηνεις την οικογενεια σου να πας;

ο νικος εν τω μεταξυ αρχισε να με λεει πως θα τα παμε μια χαρα,θα τα καταφερουμε,πραγματικα ηξερα οτι οι τοξοτες ειναι αισιοδοξοι,αλλα ποσο πια;

να τον επαναφερω στη πραγματικοτητα ή να τον αφησω εκει που πηγε;

χαχαχαχααχαχαχαχ

μου φαινεται και αστειο...

η σποιτονοικοκυρα μας ελπιζω να καταλαβει,αν οχι θα ψαξουμε αλλου σιγουρα,αλλιως μπορει να παμε στο δικο μου το χωριο,το οποιο ειναι ψιλοκομωπολη δεν ειναι ντιπ χωριο οπως του νικου,δηλαδη εχει μεχρι και οαεδ,ικα και τεοια!!!:tongue:

οποτε υπαρχει και η λυση να νοικιασουμε και κει που ειναι και φτηνα τα νοικια.

δε ξερω δε ξερω.

λοιπον 2 μερες δεν εβγαλα τον μικρο εξω,και προβλεπω και αυριο.

με ειπαν το απορρυπαντικο θα ερθει η σημερα ή αυριο,οποτε και αυριο κλεισμενη θα ειμαι μεχρι να το φερουν.

ο μικρος με πηγαινε στα παπουτσια του,στο καροτσι,αλλα μπαααα

ελπιζω να τον βγαλει ο μπαμπας του το απογευμα,γιατι και χθες ελεγε θα τον βγαλει,αλλα τζιφος.

ολο ετσι κανει και μετα βαριεται.

ερχεται και η ωρα να φυγω για δουλεια σε λιγο.

αντε κοριτσια θα τα πουμε

1zNmp2.png

Γειά σας κοριτσάκια μου, τι κάνετε; Όλα καλά; Εμείς έχουμε αρχίσει τις πασχαλινές μας διακοπές. Είμαστε στην Αλεξ/πολη ήδη και περιμένουμε τον μπαμπά μας το Σάββατο να ανέβει κι εκείνος. Τον αφήσαμε πίσω να κάνει τα σεμινάρια του και ανεβήκαμε με τη γιαγιά που είχε έρθει 15 μέρες να μας επισκεφτεί. Έτσι η Κατερίνα ευχαριστιέται πολύ τη γιαγιά της αλλά και τους θείους της τώρα. Όλο αγκαλιές είναι και δεν τους αφήνει να κουνήσουν ρούπι! Πολύ την χαίρομαι που τους δείχνει την αγάπη της γιατί είναι μακριά και στεναχωριέμαι που δεν έχει την "μεγάλη" οικογένεια κοντά.

Λιτσάκι τι να πω κάτι τέτοιες λύσεις για μετακόμιση της σκεφτόμαστε και εμέις αλλά ρε γμτ δεν είναι εύκολο σε καταλαβαίνω... αφού η πρόταση είναι να πάμε στο δικό μου μέρος και διστάζω περισσότερο εγώ να φανταστείς! Α ρε αυτοί το λενε και θα το κάνουν... μισθούς Βουλγαρίας θα μας φτάσουν! Αλλά οι τιμές έξω παραμένουν Ελλάδας!

Που λέτε για δεύτερη εγκυμοσύνη πόσοοο ψημένη είμαι κι εγώ! Πο πο ζηλεύω απίστευτα όταν βλέπω κοιλίτσες!!!! Αμα δεν είχα κάτι προβλήματα υγείας νομίζω θα το τολμούσαμε! Το "τολμούσαμε" λόγω κρίσης!!! Αλλά από την άλλη πλευρά κάπου διάβαζα... και στην κατοχή παιδιά δεν γεννιόντουσαν; και μεγαλώσαν καλά. Ε άμα έχουμε μπροστά μας το φως της ελπίδας όλα θα πάνε καλύτερα. Κάποια στιγμή θα σταματήσουμε να πέφτουμε!

Και μιας που είπα για εγκυούλες!!! Λετάκι κι εσένα σε ζηλεύω ε; :tongue::tongue: χι χι άντε καλή υπόλοιπη εγκυμοσύνη με ένα γερό τελειόμηνο μωράκι σου εύχομαι! Ελπίζω να ηρεμήσατε με τις ιώσεις!

Α Λιτσάκι χρόνια πολλά και για τη γιορτή σου! Λίγο καθυστερημένα αλλά... κάλλιο αργά.....

Μαριλίνα καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!!!!

Υπόλοιπα κοριτσάκια τι μου κάνετε;;;;; Φιλάκια πολλά σας!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

αγγελικη εγω ειμαι απο το σιδηροκαστρο,ειναι κοντα στα συνορα βουλγαριας...

λετε γιαυτο να μας καναν μισθους βουλγαριας;

χιχι

φιλιοπακι ευχαριστω πολυ κοπελα μου...

οντως για 2η εγκυμοσυνη και γω αυτο σκεφτομαι,σαμπως σε χαλεπους καιρους δε γεννουσαν;

σημερα ειμαι καλυτερα μπορω να πω,μιας και η σπιτονοικοκυρα μας,οχι μονο καταλαβε και θα μειωσει το νοικι,αλλα ψευτομαλωσε τον αντρα μου που δε της ειπαμε οτι επαιρνε και 600 ευρω να μας το μειωνε νωριτερα...

πραγματικα δε το περιμενα,οχι οτι ειναι καμμια κακιασμενη,ισα ισα η κοπελα εχει και ενα κοριτσακι στην ηλικια του αποστολη οποτε ξερει τι περναμε,αλλα τοση καλοσυνη σε ξαφνιαζει πραγματικα.

φυσικα δε γινοταν να της πουμε να μειωσει εξ αρχης το νοικι γιατι μολις ηρθαμε στο σπιτι αυτο ο μισθος του νικου ηταν ηδη μειωμενος,οποτε αν το λεγαμε τοτε,θα μας ελεγε με το δικιο της να ψαξουμε για σπιτι με λιγοτερα χρηματα-γιατι τοτε δε μας το κατεβαζε το νοικι,ισα ισα,μας ειχε πει και ψεμματα οτι το νοικιαζε στον προηγουμενο παραπανω,καταλαβα οτι μας ειπε ψεμματα γιατι ενας γειτονας μας ειπε οτι ο προηγουμενος νοικιαζε παλι με 300 ευρω,και της ιδιας της ξεφυγε καποια στιγμη που συζητουσαμε.

ομως δε πειραζει,ετσι κανουν ολοι,τωρα ομως που εχουμε αναγκη η γυναικα καταλαβε κι αυτο εχει σημασια.

κατα ταλλα στη δουλεια αρχισα να τα πηγαινω καλυτερα,σημερα χαλασαν οι υπολογιστες απο τις 8.30 και σχολασαμε νωριτερα,ομως καναμε μιτινγκ και τελικα φυγαμε παλι την ιδια ωρα.

το απορρυπαντικο το πηρα,τωρα μενει να το δοκιμασω και ανυπομονω να σας πω εντυπωσεις.

παντως οταν βλεπεις τη συσκευασια ειναι σα μικρα καρυδια και λες αποκλειεται αυτα να κανουν δουλεια...θα δω ομως και θα σας πω

τα δυο τελευταια βραδια τρωω λιγο παραπανω να παρει.

χθες επειδη στεναχωρηθηκα,σημερα δε ξερω γιατι.

αυριο θα βαλω μυαλο :D

καληνυχτα τσουπριτσες!

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Αμάν, ρε παιδιά... που θα μας φτάσουν;; πολύ λίγα τα λεφτά;; με τις άλλες δύο δουλειές που έλεγες;; θυμάμαι ότι μας είχες πει ότι κάνει 3 δουλειές ο άντρας σου... Ευτυχώς που κατάλαβε η σπιτονοικοκυρά!!!

Και πολύ καλά κάνεις και μας τα λες... όλες εδώ λέμε και τα ευχάριστα και τις στεναχώριες μας!! Τι κάνουμε: δωρεάν ψυχοθεραπεία!!!!

παντως πραγματικα,αν ειχαμε δικο μας σπιτι-εννοω να μεναμε μονοι-στο χωριο θα πηγαινα απο χθες :-D,αλλα δε μπορω να μενω με πεθερικα,ειναι και μικρο το σπιτι,απλα δε γινεται.

ο νικος με λεει να φυγουμε αμερικη-εχει ξαδερφια εκει που εχουν μαγαζια-

δεν εχω προβλημα να παω να δουλευω οπου να ναι,αρκει να ξερω πως το μικρο θα τον εχω σε σχολειο ή καπου.

Με πεθερικά;;; ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλύτερα Αμερική!!!!!!!!!!!!!!

ο νικος εν τω μεταξυ αρχισε να με λεει πως θα τα παμε μια χαρα,θα τα καταφερουμε,πραγματικα ηξερα οτι οι τοξοτες ειναι αισιοδοξοι,αλλα ποσο πια;

να τον επαναφερω στη πραγματικοτητα ή να τον αφησω εκει που πηγε;

χαχαχαχααχαχαχαχ

μου φαινεται και αστειο...

Τι να σου πω: Κι ο δικός μου ο τοξότης είναι πολύ αισιόδοξος για αυτά τα πράγματα (θέλει τρίτο παιδί και μάλιστα άμεσα!!), αλλά δεν γίνεται κανείς να τον επαναφέρει στην πραγματικότητα... σου λέει: εμείς είχαμε που ήμασταν 5 παιδιά;; και τα έχουν καταφέρει και όλοι, δεν μπορώ να πω... άλλοι καιροί όμως...

οντως για 2η εγκυμοσυνη και γω αυτο σκεφτομαι,σαμπως σε χαλεπους καιρους δε γεννουσαν;

Τον τελευταίο καιρό ακούω όλο για εγκυμοσύνες!!! Πολυ περισσότερες μαζεμένες σε σχέση με τον προ κρίσης καιρό: Από ότι έχω καταλάβει λένε τα ζευγάρια: Εάν περιμένουμε να φτιάξουν τα πράγματα... σωθήκαμε... όπου μας βγάλει!!!

το απορρυπαντικο το πηρα,τωρα μενει να το δοκιμασω και ανυπομονω να σας πω εντυπωσεις.

παντως οταν βλεπεις τη συσκευασια ειναι σα μικρα καρυδια και λες αποκλειεται αυτα να κανουν δουλεια...θα δω ομως και θα σας πω

Περιμένουμε εντυπώσεις!!!

αυριο θα βαλω μυαλο :-D

Αχ, κι εγώ χθες το βράδυ λίγο γουρούνιασα (και σήμερα το πρωί!!!). Από τώρα το ράβω, όμως!!! Έρχεται και καλοκαίρι!!!

Όλα καλά θα πάνε βρε Λίτσα! Και άσε τον αντρούλη σου να είναι αισιόδοξος, δεν πειράζει! Αλήθεια από που είσαι εσύ?

Καλή δουλειά!

Μπράβο, Αγγελική μου!!! Βλέπω και σε σένα νότες αισιοδοξίας!!!!

Γειά σας κοριτσάκια μου, τι κάνετε; Όλα καλά; Εμείς έχουμε αρχίσει τις πασχαλινές μας διακοπές. Είμαστε στην Αλεξ/πολη ήδη και περιμένουμε τον μπαμπά μας το Σάββατο να ανέβει κι εκείνος. Τον αφήσαμε πίσω να κάνει τα σεμινάρια του και ανεβήκαμε με τη γιαγιά που είχε έρθει 15 μέρες να μας επισκεφτεί. Έτσι η Κατερίνα ευχαριστιέται πολύ τη γιαγιά της αλλά και τους θείους της τώρα. Όλο αγκαλιές είναι και δεν τους αφήνει να κουνήσουν ρούπι! Πολύ την χαίρομαι που τους δείχνει την αγάπη της γιατί είναι μακριά και στεναχωριέμαι που δεν έχει την "μεγάλη" οικογένεια κοντά.

Αχ, τι ωραίο που ακούγεται!!! Από νωρίς διακοπές!!! Και η μικρή το χαίρεται πολύ!!!

Λιτσάκι τι να πω κάτι τέτοιες λύσεις για μετακόμιση της σκεφτόμαστε και εμέις αλλά ρε γμτ δεν είναι εύκολο σε καταλαβαίνω... αφού η πρόταση είναι να πάμε στο δικό μου μέρος και διστάζω περισσότερο εγώ να φανταστείς! Α ρε αυτοί το λενε και θα το κάνουν... μισθούς Βουλγαρίας θα μας φτάσουν! Αλλά οι τιμές έξω παραμένουν Ελλάδας!

Που λέτε για δεύτερη εγκυμοσύνη πόσοοο ψημένη είμαι κι εγώ! Πο πο ζηλεύω απίστευτα όταν βλέπω κοιλίτσες!!!! Αμα δεν είχα κάτι προβλήματα υγείας νομίζω θα το τολμούσαμε! Το "τολμούσαμε" λόγω κρίσης!!! Αλλά από την άλλη πλευρά κάπου διάβαζα... και στην κατοχή παιδιά δεν γεννιόντουσαν; και μεγαλώσαν καλά. Ε άμα έχουμε μπροστά μας το φως της ελπίδας όλα θα πάνε καλύτερα. Κάποια στιγμή θα σταματήσουμε να πέφτουμε!

Ευελπιστώ να περάσουν γρήγορα τα προβλήματα και να μας ανακοινώσεις μία φουσκωμένη κοιλίτσα!!!

Μαριλίνα καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!!!!

Υπόλοιπα κοριτσάκια τι μου κάνετε;;;;; Φιλάκια πολλά σας!!!

Και ναι, η μικρή ακολουθεί τα χνάρια του αδελφού της: Δεν ήθελε με τίποτα να κοιμηθεί χθες το μεσημέρι... Γκρίνιαζε, ετριβε μάτια, και δεν κοιμότανε με τίποτα. Τελικά πήγαμε κούνιες, κοιμήθηκε στις 8:30... μέχρι το πρωί... ευτυχία!! Τώρα, βέβαια, είναι ξύπνια από τις 8, αλλά τι να κάνει το μανάρι μου!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Είναι πολύ σημαντικό να αγαπάει τους παππούδες έστω κι αν είναι μακρυά! Είναι άλλα που επειδή δεν τους βλέπουν συχνά, δεν θέλουν να τους πλησιάσουν!

αυτό ξαναπές το! μονομερείς αποφάσεις:rolleyes:

Άντε με το καλό λοιπόν να ακούσουμε και τα δικά σου καλά νέα!

αγγελικη εγω ειμαι απο το σιδηροκαστρο,ειναι κοντα στα συνορα βουλγαριας...

λετε γιαυτο να μας καναν μισθους βουλγαριας;

χιχι

έχω έρθει στα μέρη σου! Ταξίδι του γάμου κάναμε με το αυτοκίνητο τον γύρο κεντρικής, βόρειας και ανατολικής Ελλάδας! 3 εβδομάδες τα γυρίσαμε όλα! Το ευχαριστήθηκα!

σημερα ειμαι καλυτερα μπορω να πω,μιας και η σπιτονοικοκυρα μας,οχι μονο καταλαβε και θα μειωσει το νοικι,αλλα ψευτομαλωσε τον αντρα μου που δε της ειπαμε οτι επαιρνε και 600 ευρω να μας το μειωνε νωριτερα...

πραγματικα δε το περιμενα,οχι οτι ειναι καμμια κακιασμενη,ισα ισα η κοπελα εχει και ενα κοριτσακι στην ηλικια του αποστολη οποτε ξερει τι περναμε,αλλα τοση καλοσυνη σε ξαφνιαζει πραγματικα.

οπότε μπορείτε να ξεαγχωθείτε λιγάκι! Μπράβο!

κατα ταλλα στη δουλεια αρχισα να τα πηγαινω καλυτερα,σημερα χαλασαν οι υπολογιστες απο τις 8.30 και σχολασαμε νωριτερα,ομως καναμε μιτινγκ και τελικα φυγαμε παλι την ιδια ωρα.

καλά νέα λοιπόν κι εκεί!;)

περιμένουμε.....

αυριο θα βαλω μυαλο :D

καληνυχτα τσουπριτσες!

κι εγώ τρώω αλλά και χωρίς να στεναχωριέμαι!!!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Όπως σου έγραψα και πιο πριν Λίτσα, έχω έρθει στα μέρη μας και έχει φτάσει η χάρη μου μέχρι το όρος Μπέλες. Ο άντρας μου έχει έναν ξάδερφό του ο οποίος είναι στρατιωτικός και μας ξενάγησε στο οχυρό του Ρούπελ και στην γύρω περιοχή! Είναι πολύ εντυπωσιακό να βλέπεις από κοντά αυτά που κάποτε έιχες διδαχθεί στην ιστορία του σχολείου και που στην ουσία πολύ λίγα θυμάσαι γιατί δεν τα έχεις δει!

Εννοείται πως μπήκαμε και στην πόλη των Σερρών και αγοράσαμε Ακανές. Έτσι δεν λέγονται?????

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ναι οι ακανεδες σερρων,αν και δε θυμαμαι αν εχω δοκιμασει ειναι σαν κουραμπιες...

πολυ ωραιο μου ακουγεται το ταξιδι του μελιτος σας,θα χε πολυ πλακα ε;

εγω στο μηνα του μελιτος πραγματικα ημουν ενα πτωμα.

κανονισαμε να φυγουμε το βραδυ της 19ης προς πρωι της 20ης ιουλιου για ιταλια,ενω ο γαμος εγινε στις 18.

ημασταν κατακουρασμενοι,δεν ειχαμε κοιμηθει καθολου και η πλακα ειναι πως μολις φτασαμε πρωινες ωρες-αν θυμαμαι καλα κατα τις 5-6 το πρωι-στη ρωμη,αρχισαν να μας γυριζουν με λεοφορειο και να μας κανουν ξεναγηση.

πραγματικα κοιμομουν μες στο λεοφορειο με ανοιχτο το στομα,τη πρωτη μερα δεν ειδα τπτ!!!

και τι περπατημα,εμεις ημασταν κομματια απο το γαμο,τους χορους και γενικα ολη τη προετοιμασια και τα ποδια μου με πεθαναν...

χαχχαχαχααχ 4 κιλα εχασα στο μηνα του μελιτος,και το πρωτο βραδυ ουτε καν φικι φικι δε καναμε

τα θυμαμαι και γελαω...τι ωραια χρονια.

θυμαμαι το πρωτο βραδυ μετα απο τον υπνο που καναμε,ξυπνησαμε 8 η ωρα και βγηκαμε μονοι μας,να δουμε τη ρωμη,και τυχαια πεσαμε σε free συναυλια του moby!!!!!

αχ τι καλα,τα θυμηθηκα τωρα!!!

7 μερες καθισαμε,αξεχαστες θα με μεινουν και τοτε λεγαμε με το νικο,αν μπορεσουμε στο μελλον να ξαναρθουμε και με τα παιδια μας

που να ξεραμε τοτε!

αχ αχ

βλεπω ραδιο αρβυλα,αχ τι γινεται βρε κοριτσια,αυτοκτονησε ο ανθωπος ο οποιος ηταν και φαρμακοποιος,ηταν γραμματιζουμενος ανθρωπος και εκανε αυτη τη πραξη...

με τρομαζουν οι μερες που ερχονται και δυσκολευομαι να δω λιγο φως πια

αληθεια κανετε ονειρα για το μελλον;

εγω ολα μαυρα τα βλεπω και στεναχωριεμαι για τα παιδια μας.

καμμια φορα σκεφτομαι πως ολα περναν μια μερα,και ξαναγινονται οπως πριν,τα λενε οι ειδησεις,τα καναλια οι εφημεριδες και μεις βγαινουμε χαρουμενοι στους δρομους,οπως οταν πηραμε το euro με τη μπαλα,τοτε πριν 5 χρονια.

και βρισκουμε δουλειες και ολα καλα.

αραγε θα ξαναγινει αυτο;

να ξερα οτι θα γινει θα ημουν πιο σιγουρη.

αντε καλη σας νυχτα σημερα δεν εγραψα νεα,ημερολογιο εγραψα :P

1zNmp2.png

Καλημέρα!

Λίτσα ούτε κι εγώ θυμάμαι πως ήταν στην γεύση ο ακανές. Σαν κουραμπιέ τον θυμάμαι κι εγώ αλλά δεν πρέπει να μου άρεσε γιατί αλλιώς θα το θυμόμουν!!!

Στο ταξίδι του μέλητος πήγαμε δύο μέρες μετά τον γάμο ακριβώς για να μην είμαστε πτώματα. Παντρευτήκαμε Σάββατο 24 Οκτώβρη, την Κυριακή φάγαμε στην πεθερά μου και το απόγευμα πήγαμε στην μαμά μου για να ανοίξουμε και τα δώρα που είχαν συγκεντρώσει εκεί! Και την Δευτέρα το πρωί την ώρα που οι άλλοι πήγαιναν στις δουλειές τους εμείς ξεκινούσαμε το ταξίδι μας!

Ωραία ήταν αλλά δεν έχω ούτε μία φωτογραφία γιατί μας χάλασε η φωτογραφική μηχανή και το καταλάβαμε όταν πήγαμε να εμφανίσουμε τα φίλμ, 6 ή 7 ήταν, και δεν είχε βγεί τίποτα!!!!!! Είπαμε πως κάποια στιγμή θα το ξανακάναμε το ταξίδι αλλά.......

Όσο για το αν κάνω όνειρα, ναι κάνω! Είμαι από την φύση μου αισιόδοξος άνθρωπος και βλέπω πάντα το ποτήρι μισογεμάτο! Αφού ο άντρας μου κάποιες φορές νομίζει ότι είμαι αναίσθητη, αλλά εγώ αρνούμαι πεισματικά να ψυχοπλακωθώ! Τέλος!!!!!!

Αυτά και από μένα, πάω να δουλέψω λιγάκι και τα ξαναλέμε!

Φιλιά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...