Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερούδια!!!!!

Εγω προσπαθώ να συνέλθω.....έχω ακόμα αρκετό βηχα και συνάχι και μέσα σε όλα και τρομερή ζαλαδα......μόλις έκανα το φαγητό κα κάθομαι να ξεκουραστω....πήγα και στην γιατρο την Παρασκευή και ο μικρός είναι μια χαρα...πιπιλουσε τον αντίχειρα του και ήταν πολυ ζωηρος....μου είπε οτι είναι αρκετα ψηλός και ήδη η κοιλια μου πετάχτηκε.....

Μπράβο το νινάκι!!!!!

Άντε, να γίνεις κι εσύ καλά να ησυχάσεις!!!

δεν εκανα τεστ,τπτ,γιατι δε πιστευω να μαι εγκυος αλλα και φοβαμαι πολυ,γιατι οταν ημουν αρρωστη τα ηπια τα ντεπον μου και τωρα το σκεφτομαι και με χει πιασει φοβος.

ξερω παραλογιζομαι και πρεπει να το ελεγξω αλλα ...

μαλλον αυριο θα παω να παρω ενα τεστ γιατι ακομα τπτ:confused:

Κάντο ντε!!! Κοίτα, τα ντεπονάκια δεν πειράζουν, από ότι ξέρω!!! Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Σκέψου όλες τις καταχρήσεις που κάναμε όλες μας πριν μάθουμε νέα εγκυμοσύνης!!! Περιμένουμε νέα!!! ;);)

οσο για τους ρυθμους αναπτυξης,εχεις απολυτο δικιο,αλλα εχω ενα θεματακι,γιατι ο αποστολης,ηταν θερμοκοιτιδα,οταν βγηκε απο το ιπποκρατειο μας ειπαν να ελεγξουμε την ακοη του,και διαφορα.

ακομα και σημερα φοβαμαι οτι δεν ακουει :| και κατα διαστηματα του κανω διαφορα τεστ.

Για τον Αποστολάκο ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο τεστ, μου φαίνεται: να του ψιθυρίσεις από μακριά: "θες βόλτα;" σίγουρα θα ανταποκριθεί!!! Ούτως ή άλλως, νομίζω ότι τζάμπα ανησυχείς!! Θα το είχες καταλάβει εάν έτρεχε κάτι....

εν τω μεταξυ,βρηκε και πατημα ο αντρας μου,πως σαν το χωριο δεν εχει να μεγαλωνουν τα παιδια-ενα δικιο το χει-αλλα με προετοιμαζει για κατι;:?:

γιατι με λεει αν δυσκολεψουν τα πραματα μαλλον μας βλεπω-λεει-στο χωριο.

αχαχαχαχα ας γελασω-του κανω

Άντρες... τι έλεγε πριν λίγες μέρες ο άντρας μου στα παιδιά: "θέλετε σκυλάκι; εάν ναι, πρέπει να πάμε να μείνουμε στο χωριό για να πάρουμε". Κι εμένα μου λέει "να πάμε να μείνουμε στο χωριό". Βέβαια προς στιγμήν του απαντάω: "μόνο αν έχεις σπίτι δικό σου, στο όνομά σου..." ε, αν ξεκαθαρίσουν τα κληρονομικά... ας βρει σπίτι ΔΙΚΟ ΤΟΥ και όχι ολονών και βλέπουμε... (κοινώς, του αγ. π#$%) :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εμείς πήγαμε Σούνιο το ΣΚ. Περάσαμε πολύ ωραία, τα παιδιά ξεδώσανε, εγώ έγινα ρετάλι από την κούραση, αλλά το χάρηκα!! Τα παιδιά ήτανε όλο έξω, βόλτες στη θάλασσα, πήγαμε και στον παιδότοπο, ψήσαμε, ανάψαμε τζάκι, πετάξαμε αετό (άσχετο :tongue:), κάναμε ποδήλατο κλπ...

Το σπίτι ήτανε χάλια (τόσους μήνες κλειστό), και ξεπατώθηκα, αλλά χαχάλι!!!

Η ιστορία που σου έλεγα, Λινεάλ: Στη σχολή που πάω είναι ένα κορίτσι 20 ετών, του οποίου η συμπεριφορά είναι 10χρονου και πολύ σου λέω. Τη φέρνει η μαμά της και κάθεται μαζί της, κάνει πολύ ανώριμα σχόλια κλπ. Εμένα τώρα μου λέει να βγούμε βόλτα μαζί, να έρθει σπίτι μου, κοινώς, δείχνει ότι ψάχνει για παρέα... Ε, ρώτησα μία άλλη κοπέλα και τι μου είπε: ότι, από ότι έμαθε, η κοπελίτσα όταν ήτανε δημοτικό της βρήκανε παιδικό διαβήτη (καλά ως εδώ;;) και η μάνα της θεώρησε καλό να την κόψει από το σχολείο για αυτό το λόγο, με αποτέλεσμα να έχει βγάλει μόνο το Δημοτικό... :shock::shock::shock: Για αυτό η κοπελίτσα δεν έχει παρέες, ψάχνεται κλπ... και μάλιστα, αφού το έμαθα, το συνδύασα με διάφορα άλλα: π.χ. τη ρώτησα που τελείωσε Λύκειο (που να ήξερα) και μου απάντησε "δε θυμάμαι"...

Αυτά!!!

καλή εβδομάδα!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλή εβδομάδα σε όλες τις μανουλίτσες!

αγγελικη μου αυτη την επισκεπτρια τη περιμενω και γω,εχω σκασει,οχι τπτ αλλο,εχω νευρα και κολλησα στα κιλα γιατι εχω καραπρηστει...γκρρρ-και δε μπορω να βαψω και το μαλλι γμτ μου

γιατί καλέ δεν το βάφεις? Δεν υπάρχουν τα χρήματα ή σε επηρεάζει κάπου η περίοδος???

ξερεις τι με εκανε εντυπωση;

οτι μαλωσατε και τον λες "αντρουλης μου"

εγω τον φωναζω τουλαχιστον γαιδουρι οταν μαλωνουμε...:D

Υποθέτω πως το αντρούλης το εννοεί σαρκαστικά!

πραγματικα αγγελικη εγω μονο που τον βλεπω οταν παιζει και ειμαστε εξω νιωθω τοσο μα τοσο περηφανη,δε ξερω,ειμαι πολυ χαζη :D

συγχαρητηρια για τη μικρη σου,πραγματι πρεπει να ειναι πολυ ωραιο αισθημα να σε μιλανε για το παιδι σου και να σε λενε τοσο ωραια λογια!!!

Δεν λες τίποτα Λιτσάκι μου! Είπα Λιτσάκι, καλέ γιόρταζες χθες???? Αν ναι πολύχρονη!!!! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

τα νεα μου ειναι χαζοηλιθιοβλαμενα

Χμ! Ενδιαφέρον χαρακτηρισμός!

δε χανω κιλα,μενω οπως εχω και σπαζομαι,

περιμενω περιοδο και η ηλιθια δεν ερχεται,

στη δουλεια οι πωλησεις εχουν πεσει γμτ τη κριση μου μεσα

εμ...τι αλλο;

θελω να βρισω και να δειρω καποιον που μου τη σπαει.

Να δείρεις κάποιον από τους πολιτικούς μας ίσως.......

κοριτσια τις προαλλες πηρα τον μικρο να τον βγαλω βολτα ποδαρατο.πηγαμε σε παιδικη χαρα εδω κοντα.

ηταν μια κυρια με το παιδι της.

το παιδι φαινοταν τουλαχιστον 2μιση χρονων και μιλουσε σχετικα καλα,δηλαδη ενταξει μη τα παραλεω,ελεγε προτασουλες,αλλα συνενοουταν ευκολα με τη κυρια.

τη ρωταω "ποσο ειναι ο μικρος;"

με λεει "20 μηνων."

"ποσο;;;" κανω.

επαθα πλακα κοριτσια,να πω για την ομιλια,για το υψος;ιδια ηλικια με τον αποστολη,και ο αποστολης μινιον μπροστα του και να μην αρθρωνει λεξη.ντρεπεται σε αγνωστους οταν τον μιλανε,ενω εκεινο πραγματικα σα κανονικο νηπιο

η κυρια ηταν η νταντα του παιδιου και με ειπε οτι και η μαμα του και ο μπαμπας του ειναι κοντοι,ο μπαμπας με ειπε ειναι γυρω στο 1.65 και δε ξερουν που εμοιασε το παιδι.

επαθα πλακα,ολο αυτο σκεφτομουν.

ηταν ομως και λιγο διαβολακι γιατι πετουσε χωματα πανω στον αποστολη και σε μενα.

πραγματικα δε ζηλεψα ενταξει καθε παιδι ειναι διαφορετικο,αλλα μου εκανε εντυπωση τοσο νταβραντισμενο μωρο 20 μηνων!!!

Όπως σου είπε η Μαριλίνα και όπως ξέρεις κι εσύ, το κάθε παιδί έχει τον δικό του ρυθμό!

αλλο νεο...δεν εχω νομιζω,

παντως αν με ερθει περιοδος θα κανω παρτι!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου

Εγω προσπαθώ να συνέλθω.....έχω ακόμα αρκετό βηχα και συνάχι και μέσα σε όλα και τρομερή ζαλαδα......μόλις έκανα το φαγητό κα κάθομαι να ξεκουραστω....πήγα και στην γιατρο την Παρασκευή και ο μικρός είναι μια χαρα...πιπιλουσε τον αντίχειρα του και ήταν πολυ ζωηρος....μου είπε οτι είναι αρκετα ψηλός και ήδη η κοιλια μου πετάχτηκε.....

Πολλά φιλάκια στην κοιλίτσα!!!

Εσείς τι κανετε???¨

δεν εκανα τεστ,τπτ,γιατι δε πιστευω να μαι εγκυος αλλα και φοβαμαι πολυ,γιατι οταν ημουν αρρωστη τα ηπια τα ντεπον μου και τωρα το σκεφτομαι και με χει πιασει φοβος.

ξερω παραλογιζομαι και πρεπει να το ελεγξω αλλα ...

μαλλον αυριο θα παω να παρω ενα τεστ γιατι ακομα τπτ:confused:

Έκανες τελικά το τέστ?

λοιπον σημερα 25η μαρτιου,εφαγα παγωτο,οπως καθε χρονια που τρωγαμε το πρωτο μας παγωτο τη μερα αυτη,δε θα αφηνα με τπτ το εθιμο,αφου και η αδελφημ ηταν στο τσακ να βγει να παρει για να μη χαλασει το εθιμο,τωρα δε ξερω τελικα αν το τολμησε ή αν τελικα εκατσε στο σπιτι-μιας και η μπεμπα οπως με λεει,ειναι πολυ απαιτητικη και ναζιαρα και δε κανει βημα απο κοντα της.

Εγώ αυτό το κάνω συνήθως την Πρωτομαγιά!

κουραστηκαμε με τα πηγαινελα,απο χωριο σε χωριο και απο βολτες σε βολτες.

Αυτά κάνει η καλοκαιρία! Δεν θέλεις να βάλεις τον .....μώλο σου κάτω!!!!!

μια ωριτσα τον αφησαμε στη πεθεραμ,ταχα να τον κανει βολτες με το καροτσι μπας και κοιμηθει και μεις πηγαμε για καφε,και οταν γυρισαμε,λεμε τωρα θα κοιμαται και παμε και η πεθερα μου ηταν ξαπλα και ο πεθερος επι τω εργω,και ενας αποστολης με ενα χαμογελο μεχρι πανω!!!

Ντούρασελ ο Αποστολάκος! Φορτίζει με τον ήλιο φαίνεται!!!!

τα θυμαμαι και γελαω,ειναι τελικα μεγαλο σουρτουκι και ουτε τον νοιαζει αν λειπει η μαμα και ο μπαμπας,αφου στο τελος με το ζορι τον βαλαμε στο αμαξι να φυγουμε

εν τω μεταξυ,βρηκε και πατημα ο αντρας μου,πως σαν το χωριο δεν εχει να μεγαλωνουν τα παιδια-ενα δικιο το χει-αλλα με προετοιμαζει για κατι;:?:

γιατι με λεει αν δυσκολεψουν τα πραματα μαλλον μας βλεπω-λεει-στο χωριο.

αχαχαχαχα ας γελασω-του κανω

Κάτι τέτοιες ιδέες έχει και ο δικός μου, αλλά δεν νομίζω να φτάσουμε σε τέτοια σημεία βρε παιδί μου!

ουφ πολλα ειπα αντε καληνυχτω!

Εμείς πήγαμε Σούνιο το ΣΚ. Περάσαμε πολύ ωραία, τα παιδιά ξεδώσανε, εγώ έγινα ρετάλι από την κούραση, αλλά το χάρηκα!! Τα παιδιά ήτανε όλο έξω, βόλτες στη θάλασσα, πήγαμε και στον παιδότοπο, ψήσαμε, ανάψαμε τζάκι, πετάξαμε αετό (άσχετο :tongue:), κάναμε ποδήλατο κλπ...

Το σπίτι ήτανε χάλια (τόσους μήνες κλειστό), και ξεπατώθηκα, αλλά χαχάλι!!!

Τουλάχιστον σας έκανε καλό καιρό και το ευχαριστηθήκατε!

Η ιστορία που σου έλεγα, Λινεάλ: Στη σχολή που πάω είναι ένα κορίτσι 20 ετών, του οποίου η συμπεριφορά είναι 10χρονου και πολύ σου λέω. Τη φέρνει η μαμά της και κάθεται μαζί της, κάνει πολύ ανώριμα σχόλια κλπ. Εμένα τώρα μου λέει να βγούμε βόλτα μαζί, να έρθει σπίτι μου, κοινώς, δείχνει ότι ψάχνει για παρέα... Ε, ρώτησα μία άλλη κοπέλα και τι μου είπε: ότι, από ότι έμαθε, η κοπελίτσα όταν ήτανε δημοτικό της βρήκανε παιδικό διαβήτη (καλά ως εδώ;;) και η μάνα της θεώρησε καλό να την κόψει από το σχολείο για αυτό το λόγο, με αποτέλεσμα να έχει βγάλει μόνο το Δημοτικό... :shock::shock::shock: Για αυτό η κοπελίτσα δεν έχει παρέες, ψάχνεται κλπ... και μάλιστα, αφού το έμαθα, το συνδύασα με διάφορα άλλα: π.χ. τη ρώτησα που τελείωσε Λύκειο (που να ήξερα) και μου απάντησε "δε θυμάμαι"...

:confused::confused::confused::confused::confused:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Που χαθήκατε όλες;;

Λινεάλ, περιμένουμε αποτελέσματα από το τεστ... μήπως έχεις πρωινές ζαλάδες, ανακατωσούρες κλπ, για αυτό δεν μπαίνεις;; ;););)

Λετάκι μου, πως πάει η εγκυμοσύνη;; έφτασες κι όλας στα μισά;; πως περνάει ο καιρός;; :tongue::tongue:

Αγγελική μου, κανένα νέο από εσάς;; :P:p

Τινάκι, Ελεάννα και όλες οι άλλες μανούλες, που είστε;;

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο lineal viewpost.gif

αγγελικη μου αυτη την επισκεπτρια τη περιμενω και γω,εχω σκασει,οχι τπτ αλλο,εχω νευρα και κολλησα στα κιλα γιατι εχω καραπρηστει...γκρρρ-και δε μπορω να βαψω και το μαλλι γμτ μου

γιατί καλέ δεν το βάφεις? Δεν υπάρχουν τα χρήματα ή σε επηρεάζει κάπου η περίοδος???

ή δεν έχεις κάνει το τεστ και δεν είσαι σίγουρη;;

ξερεις τι με εκανε εντυπωση;

οτι μαλωσατε και τον λες "αντρουλης μου"

εγω τον φωναζω τουλαχιστον γαιδουρι οταν μαλωνουμε...:-D

Υποθέτω πως το αντρούλης το εννοεί σαρκαστικά!

Εννοείται... Αχ, η παλιά πως με καταλαβαίνει!!

Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο lineal viewpost.gif

δε χανω κιλα,μενω οπως εχω και σπαζομαι,

κι εγώ το ίδιο... ελπίζω τώρα που μου τελείωσε η περίοδος να δω φως στο τούνελ, γιατί δεν βλέπω καλά τα νεύρα μου...

θελω να βρισω και να δειρω καποιον που μου τη σπαει.

Να δείρεις κάποιον από τους πολιτικούς μας ίσως.......

Εκεί, στις Σέρρες δεν έχετε κανέναν τοπικό να τον έχεις εύκαιρο;;

αλλο νεο...δεν εχω νομιζω,

παντως αν με ερθει περιοδος θα κανω παρτι!!!

το έκανες το πάρτυ, έκανες τίποτα άλλο;;; μας έσκασες!!!!!!!

Εμείς δεν έχουμε τίποτα φοβερά και τρομερά νέα!! Η μικρή περνάει ζωή και κότα με την φίλη μας, πάμε βόλτες όσο μπορούμε κλπ.

Για Σούνιο δεν μας βλέπω σύντομα, γιατί αυτό το Σάββατο το πρωί θα πάμε στην Ντενεκεδούπολη και ο αντρούλης μου έχει να παραδόσει εργασία στο ΕΑΠ. (Αχ, τι ωραία που τελείωσα!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:)

Να σας πω κάτι: Ένας από τους λόγους που θα έκανα τρίτο παιδί (αυτό μου έλειπε τώρα...) θα ήτανε να μπορέσω να κάτσω ανάσκελα και να βλέπω το ταβάνι μου για λίγους μήνες (αναρρωτική!!). Στις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες μου, αλλά και στις άδειες ανατροφής είχα Ανοιχτό Πανεπιστήμιο... Μπορεί να μη διάβαζα συνέχεια, αλλά ήτανε ένα διαρκές άγχος... τώρα ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ!!!

Φιλάκια!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημερούδια!

Παρούσα Μαριλίνα!!!!

Δεν έχουμε τίποτα ιδιαίτερα νέα. Το γνωστό μας δρομολόγιο, σπίτι-δουλειά!

Σήμερα θα έρθουν η νονά και ο νονός του Χρηστάκου να του φέρουν την λαμπάδα του!

Λίνεαλ που χάθηκες παιδί μου? Για πες μας τι έγινε, το έβαψες το μαλλί?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γεια σας!!!

χαθηκα το ξερω,τεστ δεν εκανα,δε πηγα να παρω,δε ξερω γιατι μη με ρωτατε...

αλλα και περιοδος δεν ηρθε...

αυριο το υποσχομαι θα παρω ορκιζομαι,αλλα πραγματικα το ξερω δεν ειμαι-το χω κανει σηριαλ, σα τη λαμψη,εδω και 3 περιπου ποστ λεω τα ιδια και τα ιδια!!!χαχα

ναι γιορταζα,ευχαριστω πολυ,αλλα τι να το κανω;σαμπως απολαυσα γιορτη;πηγα στη γιαγιαμ που γιορταζε,πηγα στη πεθεραμ που γιορταζε,ειλικρινα μαζευτηκαμε πολλες με το ονομα αυτο...

ο αποστολακος μου,προσπαθει να μιλησει,καθε μερα κανει προτασουλες,με δικο τους νοημα.ποιος ξερει τι να λεει.

και τα λεει τοσο σοβαρα,εχει πολυ γελιο.

τι αλλα νεα;

δε θυμαμαι...

αγγελικη δηλαδη αν καταλαβα καλα,η μανα της την εκοψε επειδη ειχε παιδικο διαβητη;

πραγματικα δε το καταλαβαινω.

σαν το κωσταλεξι το ειχαν το παιδι;

και απο παρεες τπτ και εμεινε σα 10 χρονο;

παντως με κανετε και γελαω με τα σχολια σας,αλλα πραγματικα που ειναι οι υπολοιπες;περισσοτερες δεν ημασταν;

κοριτσια αληθεια,μπαινετε σε παλαιοτερα ποστ,δηλαδη στα αρχικα να δειτε τι γραφαμε;

εγω μια φορα το εκανα,τι γελιο ειχαμε,ολες εγκυουλες και πεθυμησα τις συζητησεις με τις αγωνιες.

βεβαια τωρα εχουμε αλλου ειδους αγωνιες...

ααα στη δουλεια τα παω πιο χαλια απο ποτε.

αραγε θα παρω ποδι ή θα με λυπηθουν;

αν παρω ποδι θα χω καποιον να δειρω χεχε

ο αντρας μου κανει πλεον 3 δουλειες.

τη κανονικη στο εργοστασιο που δουλευουν 3 περιπου μερες τη βδομαδα,τις μετακομισεις που κανει σε εναν γνωστο του και τωρα ξεκινησε και νεα καριερα,βαζει απο κεινα -δε θυμαμαι πως τα λενε- που βαζουν στις σκεπες των σπιτιων και δε πληρωνουν δεη ή τους πληρωνει η δεη νομιζω...

αυτο.

παει με τον φιλο μιας φιλης μου-δηλ το γκομενο της που εχει τη δουλεια-και βοηθαει.

τον κοροιδευω "ο καραγκιοζης φουρναρης" "ο καραγκιοζης ψαρας" και τετοια,αλλα πραγματικα ευτυχως που κανει ολα αυτα γιατι δε θα μας εβλεπα καλα...

παλι καλα δηλαδη αν με διωξουν θα δουλευει αυτος για 3 ατομα!!!

καλη νυχτα κορτσουδια να στε καλα και φιλακια στα μικρακια σας!:-)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!!!

αυριο το υποσχομαι θα παρω ορκιζομαι,αλλα πραγματικα το ξερω δεν ειμαι-το χω κανει σηριαλ, σα τη λαμψη,εδω και 3 περιπου ποστ λεω τα ιδια και τα ιδια!!!χαχα

καλά κάνε εσύ το τεστ για να σιγουρευτείς!!!!

ναι γιορταζα,ευχαριστω πολυ,αλλα τι να το κανω;σαμπως απολαυσα γιορτη;πηγα στη γιαγιαμ που γιορταζε,πηγα στη πεθεραμ που γιορταζε,ειλικρινα μαζευτηκαμε πολλες με το ονομα αυτο...

καλά παιδί μου, γιόρταζες και είχες πάρει τους δρόμους? Πείτε με γαιδούρα αλλά όταν γιορτάζω δεν φεύγω από το σπίτι μου για να πάω επίσκεψη σε άλλον. Πηγαίνω άλλη μέρα!

ο αποστολακος μου,προσπαθει να μιλησει,καθε μερα κανει προτασουλες,με δικο τους νοημα.ποιος ξερει τι να λεει.

και τα λεει τοσο σοβαρα,εχει πολυ γελιο.

Ο δικός μου όταν βλέπει ότι δεν τον καταλαβαίνω αρχίζει την παντομίμα!

τι αλλα νεα;

δε θυμαμαι...

αγγελικη δηλαδη αν καταλαβα καλα,η μανα της την εκοψε επειδη ειχε παιδικο διαβητη;

Η Μαριλίνα μας το είπε αλλά όπως και να έχει είναι τραγικό!

παντως με κανετε και γελαω με τα σχολια σας,αλλα πραγματικα που ειναι οι υπολοιπες;περισσοτερες δεν ημασταν;

αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ:?:

κοριτσια αληθεια,μπαινετε σε παλαιοτερα ποστ,δηλαδη στα αρχικα να δειτε τι γραφαμε;

εγω μια φορα το εκανα,τι γελιο ειχαμε,ολες εγκυουλες και πεθυμησα τις συζητησεις με τις αγωνιες.

Θέλω να το κάνω κάποια στιγμή που θα έχω πολύυυυυ χρόνο στην διάθεσή μου!

Υπάρχουν και άλλες εταιρίες σαν την δικιά σας που πουλάνε μέσω τηλεφώνου την μπάλα ή είστε οι μόνοι?

τη κανονικη στο εργοστασιο που δουλευουν 3 περιπου μερες τη βδομαδα,τις μετακομισεις που κανει σε εναν γνωστο του και τωρα ξεκινησε και νεα καριερα,βαζει απο κεινα -δε θυμαμαι πως τα λενε- που βαζουν στις σκεπες των σπιτιων και δε πληρωνουν δεη ή τους πληρωνει η δεη νομιζω...

αυτο.

παει με τον φιλο μιας φιλης μου-δηλ το γκομενο της που εχει τη δουλεια-και βοηθαει.

τον κοροιδευω "ο καραγκιοζης φουρναρης" "ο καραγκιοζης ψαρας" και τετοια,αλλα πραγματικα ευτυχως που κανει ολα αυτα γιατι δε θα μας εβλεπα καλα...

να είναι γερός και δυνατός ο αντρούλης σου να σας στηρίζει όσο μπορεί!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα...... Εδω είμαι... Δεν είμαι πολυ καλα βέβαια οι ορμονες κάνουν τρελο πάρτυ..... Έχω και τρελη πίεση απο τη δουλεια και πραγματικά φρικαρω και ανησυχω για το μωρο....

Έφτασα λοιπόν στα μισά... Η παρουσία του μΙκρου είναι αισθητή αν και εφόσον είμαι ήρεμη....απο κιλα έβαλα 6.... Καλα προς το παρόν....

Αυτη την εβδομάδα έχω και τον Θωμά άρρωστο πυρετο βήχα συναχι... Χαμός...

Είμαι κουρασμένη αλλα εντάξει την παλεύω ακόμα....

Lineal λες να έχω παρέα;;;;;;; Χαχαχχαχα

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Λετάκι μου προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατό πιο ήρεμη!

Περαστικά στον Θωμακό σου και πρόσεξε μην κολλήσεις κι εσύ!

Όσο για την Λίνεαλ λες να έχουμε δύο εγκυούλες στην παρεούλα μας?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γεια σας!!!

Λινεάλ μου, να σου πω: όταν προσπαθούσα για το πρώτο μου παιδάκι, αλλά και για το δεύτερο, είχα δύο φορές καθυστέρηση 15 ημερών με αρνητικά τεστ (τότε το είχα πάρει κατάκαρδα). Δεν είναι σίγουρο ότι είσαι, απλά, καλό θα ήτανε για σένα για να είσαι σίγουρη (ναι, κι εγώ το Μάιο του 2006 σίγουρη είμαι... και να το παλικαράκι μου 5 ετών σήμερα!!).

Ε... χμ... χρόνια πολλά (40 μέρες δεν κρατάει η γιορτή;;):mrgreen::mrgreen:

κι εγώ αυτό κατάλαβα, εννοείται δεν ρώτησα λεπτομέρειες... :-(

ναι, έχουν καιρό να φανούνε κάποια κορίτσια...

το έχω κάνει... απίθανα ήτανε!!! Μάλιστα έτσι ήταν και ένα είδος "ημερολογίου". Μου λέγανε, π.χ. πότε έκανες χοριακή;; και έμπαινα και έβλεπα τι είχα γράψει!!

Τι να σου πω τώρα... μακάρι να έχεις δουλίτσα... ή έστω κάποιον να δείρεις!!!

αυτο.

Ε, ρε, που φτάσαμε... να δουλεύει ένας άνθρωπος 3 δουλειές και παρ' όλα αυτά να μη φτάνουν... Πάλι καλά που τις έχει!!!

Καλημέρα...... Εδω είμαι... Δεν είμαι πολυ καλα βέβαια οι ορμονες κάνουν τρελο πάρτυ..... Έχω και τρελη πίεση απο τη δουλεια και πραγματικά φρικαρω και ανησυχω για το μωρο....

Έφτασα λοιπόν στα μισά... Η παρουσία του μΙκρου είναι αισθητή αν και εφόσον είμαι ήρεμη....απο κιλα έβαλα 6.... Καλα προς το παρόν....

Αυτη την εβδομάδα έχω και τον Θωμά άρρωστο πυρετο βήχα συναχι... Χαμός...

Είμαι κουρασμένη αλλα εντάξει την παλεύω ακόμα....

Lineal λες να έχω παρέα;;;;;;; Χαχαχχαχα

Χαλάρωσε, Λετάκι μου!! Είναι η συσσωρευμένη κούραση, λείπεις από το σπίτι, εγκυμοσύνη, ο Θωμάς κλπ... φυσικό είναι να αισθάνεσαι έτσι... Θυμάμαι ότι οι αντοχές μου στη δεύτερη εγκυμοσύνη ήτανε πολύ μειωμένες... κι εγώ είχα ένα 3χρονο, όχι ένα ούτε 2χρονο... υπομονή και να σκέφτεσαι το Θωμάκο και το μπεμπόνι!!:P:p

Αγγελική μου,

εσείς πως τα περνάτε;;

Σας είπα;; Μάλλον θα δώσω για ζώνη στο καράτε!! Αχ, πολύ μου αρέσει τελικά!! Και ήρθανε και άλλοι 2-3 καινούριοι και δεν είμαι πια σαν τη μύγα μες στο γάλα!! Ήμαστε πολλοί οι ασπροζωνάδες!!!

Πολύ χαίρομαι!!! :tongue::tongue::tongue:

Φιλάκια και καλό απόγευμα!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

α καλα λες η μαριλινα το ειπε σορρυ:D

αγγελικη μονο εμεις ειμαστε στη σερρες δεν εχω ακουσει για αλλη εταιρεια εδω αλλη σα τη δικη μας

λετακι ηθελα να σε ρωτησω γιατι δε παρακολουθησα απο την αρχη την ιστορια της εγκυμοσυνης.

πως εγινε το συμβαν;

χαχα δεν εννοω τη διαδικασια,αλλα το προγραμματισατε ή εγινε τυχαια;

πως το καταλαβες;

εκανες τεστ εγκυμοσυνης;πως το ειπες στον αντρα σου;τι εκανε οταν το μαθε;οι δικοι σας;

αν προλαβαινεις πες μου την ιστορια:)

περαστικα στον θωμακο σου:D

χαχαχαχαχ μαριλινα ευχαριστω για τα χρονια πολλα,πραγματικα δε παρεξηγω οσους το ξεχνανε.

ειναι κατι φιλες και φιλοι που ξεχνανε και νιωθουν τοσες ενοχες,πραγματικα ομως δε δινω σημασια,ισως γιατι και γω ειμαι ξεχασιαρα.

εχω δει ομως αλλους που περιμενουν με το κινητο στο χερι να δουν ποιος τους θυμηθηκε και ποιος οχι και το κραταν μανιατικο.

πραγματικα το χω δει σε γνωστη μου να το κανει και επαθα σοκ με το τοσο παιδιαστικο χαρακτηρα της...σιγα πια

παντως για τις δουλειες αυτο λεμε και μεις.ειναι πρωτη φορα απο τοτε που ειμαστε μαζι που δουλευουμε και οι δυο σαν τα σκυλια και δε μπαινει τπτ στην ακρη...τπτ ομως

παντως μπραβο που θα δωσεις για ζωνη και που βρηκες κατι να σε γεμιζει και να σε αρεσει τοσο πολυ...σε θαυμαζω οποτε μας λες για τα κατορθωματα σου!!!

αντε με το καλο και κανα μεταλλιο...του λονδινου προλαβαινεις;:tongue:

εκανα το μεσημερι το τεστ,βγηκε αρνητικο...

τι ειναι αυτο το μαγικο με τα τεστ εγκυμοσυνης;οποτε τα κανεις ανυπομονεις να δειξει θετικο;

τουλαχιστον εγω...που δε θα ταν αυτη την εποχη-οχι για λογους οικονομικους μονο-ωρα για δευτερο μπεμπε αλλα ενιωσα τοσο απογοητευση:((

οπως οταν παιζεις τζοκερ και ενω ξερεις πως δε θα κερδισεις,εκεινη την ωρα που γυριζουν οι αριθμοι εσυ κανεις ονειρα για σπιτια και χαλαρη ζωη

και να πας στο αφεντικο και να τα πεις μια και καλη.

εμαθα κατι που με χαροποιησε στη δουλεια απο μια υπευθυνη.

η αφεντικινα οταν ειδε οτι εκανα 2 μηδενικα στη σειρα απορησε που ενω ημουν τοσο καλη,τι επαθα και πηρα τη κατω βολτα.

πραγματικα απ αυτο καταλαβα ποσο αισιοδοξος ανθρωπος ειμαι.

δε στεναχωρηθηκα για τη κατω βολτα,αλλα οτι ημουν πραγματι καλη!!!

και πεισμωσα και αυτες τις δυο μερες κατι κουτσοκαταφερα.

αντε να δουμε ποσο θα κρατησει γιατι ειμαι και σαν μπαλονι που ξεφουσκωνει:D

καθε μερα βγαινω με τον αποστολη για καροτσαδα.

περπαταω παρα πολυ και πολυ μαρεσει.

για να φτασω μαλιστα στο σπιτι εχουμε 2 ανηφορες τοσο αποτομες και ειναι η καλυτερη γυμναστικη.

σημερα μια κοπελα με ειπε οτι μαυρισα στο προσωπο,

με φανηκε τοσο παραξενο γιατι εγω ειμαι ασπρη και ποτε δε μαυριζω,μονο κοκκινιζω,εκτος κι αν κατσω στον ηλιο για μερες,οποτε κατι γινεται.μαλλον θα φταινε οι βολτες,πρεπει να αρχισω να φοραω αντηλιακα σε μενα και στον μικρο κι αυτος ασπρουλιαρης σα και μενα ειναι...

αυτα τα σημερινα νεα,θα τα πουμε κορτσουδια,φιλακια πολλα

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!

τι ωραίες μέρες κάνει!!! Θέλω να μπω σε ένα τρένο, καράβι έστω κτελ και να πάω κάπου μόνη!!!! Με έπιασε η άνοιξη και έχω τάσεις φυγής!!!

Μαριλίνα άντε να πάρεις την ζώνη και την επόμενη φορά που θα βγούμε για καφέ να μην φοβάμαι τίποτα!!!!

Λίνεαλ η αλήθεια είναι πως κι εγώ ενοχλούμαι όταν ξεχνάνε γιορτές και γενέθλια, ειδικά οι πολύ δικοί μου άνθρωποι! Δεν φτάνω βέβαια στο σημείο να εκνευριστώ αλλά μια απογοήτευση την νιώθω!

Για την δουλειά μην αγχώνεσαι, μία χαρά τα πας! Δεν είναι χαζοί, ξέρουν και βλέπουν σε τι εποχές ζούμε.....

Καλές βολτούλες με τον Αποστολάκο σου και ως το τέλος του καλοκαιριού εκτός από κορμάρα θα είσαι και μελανούρι!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

α καλα λες η μαριλινα το ειπε σορρυ:D

αγγελικη μονο εμεις ειμαστε στη σερρες δεν εχω ακουσει για αλλη εταιρεια εδω αλλη σα τη δικη μας

αντε με το καλο και κανα μεταλλιο...του λονδινου προλαβαινεις;:tongue:

Eννοείται, είμαι φυσικό ταλέντο, αλλά θα το παίξω low profile!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εκανα το μεσημερι το τεστ,βγηκε αρνητικο...

τι ειναι αυτο το μαγικο με τα τεστ εγκυμοσυνης;οποτε τα κανεις ανυπομονεις να δειξει θετικο;

τουλαχιστον εγω...που δε θα ταν αυτη την εποχη-οχι για λογους οικονομικους μονο-ωρα για δευτερο μπεμπε αλλα ενιωσα τοσο απογοητευση:(]

Εδώ απογοητεύτηκα εγώ... εσύ δεν θα απογοητευτείς... Πάντως σε νιώθω: Όταν τον Οκτώβρη είχα μεγάλη καθυστέρηση και... υπήρχε και λόγος ανησυχίας, όσο κι αν έλεγα "δεν θέλω, είναι νωρίς, οικονομική κρίση, θα έχει 2 χρόνια διαφορά με την Αιμιλία, δεν ξέρω αν θέλω να το κρατήσω" κλπ... απογοητεύτηκα κατά βάθος όταν είδα το αρνητικό τεστ...

εμαθα κατι που με χαροποιησε στη δουλεια απο μια υπευθυνη.

η αφεντικινα οταν ειδε οτι εκανα 2 μηδενικα στη σειρα απορησε που ενω ημουν τοσο καλη,τι επαθα και πηρα τη κατω βολτα.

πραγματικα απ αυτο καταλαβα ποσο αισιοδοξος ανθρωπος ειμαι.

δε στεναχωρηθηκα για τη κατω βολτα,αλλα οτι ημουν πραγματι καλη!!!

και πεισμωσα και αυτες τις δυο μερες κατι κουτσοκαταφερα.

Συγχαρητήριαααααα!!!!!!!!!!!!!!! Συνέχισε έτσι!!!!!!!!!!!!!!!

καθε μερα βγαινω με τον αποστολη για καροτσαδα.

περπαταω παρα πολυ και πολυ μαρεσει.

Αχ, ναι, ωραίες είναι οι βόλτες!!!

Καλημερούδια!

τι ωραίες μέρες κάνει!!! Θέλω να μπω σε ένα τρένο, καράβι έστω κτελ και να πάω κάπου μόνη!!!! Με έπιασε η άνοιξη και έχω τάσεις φυγής!!!

Αχ, Αγγελική μου κι εμένα με έχουν πιάσει τάσεις φυγής... Πολύ θα ήθελα να φύγω!!!!! Να πάω σε νησάκι κλπ!!! Άντε, και ένα Σούνιο!!!

Κι εμένα μου αρέσουν οι βόλτες τις τελευταίες μέρες. Χθες κάθισα μέσα, γιατί αλλιώς θα είχαμε συγκατοίκους το μίκυ μάους!!! έκανα ξεσκόνισμα, σκούπα, τουαλέτες, κουζίνα κι άφησα το σφουγγάρισμα. Θα το κάνω σήμερα, αλλάζω και σεντόνια και ξεμπέρδεψα!!! (Τζάμια... τι είναι αυτό;;; :rolleyes::rolleyes:. Εμείς τα αφήνουμε για φυσική προστασία, να μη μας βλέπουν...)

Εχθές, ούτως ή άλλως, πήγε βόλτα η κόρη μου με τις φίλες μου και πέρασε πολύ καλά. Ο γιος μου πήγε στίβο, δεν χρειαζόντουσαν τίποτα έξτρα!!

Σήμερα θα πάμε σε ένα χορό του Συλλόγου Καράτε με τον αντρούλη μου!!! Για λίγο, να πιούμε και κάνα ποτάκι, να ξεσκάσουμε λίγο!!!

Αυτό το ΣΚ θα είναι του θεάτρου. Θα πάμε στην Ντενεκεδούπολη το Σάββατο με τον μεγάλο και την Κυριακή στον καραγκιόζη. Στον καραγκιόζη θα ήθελα να πάρω και την Αιμιλία, αλλά μόνη με δύο πολύ δύσκολο να τα καταφέρω... τες πα... θα δούμε!!!

Και, φυσικά, θα πάμε και βόλτες στις κούνιες κλπ... (αν ξεκουραστώ εγώ, να με χ@σ@τε!!!).

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γεια σας κοριτσια,τι μου κανετε;

εγω μια χαρα,σημερα σαββατο,υποτιθεται καθισιο αλλα που;

το πρωι ο μικρος ξυπνησε απο τις 4 μες στη τρελη χαρα.κατα τις 7.30 ξυπνησαμε κανονικα και στις 10 τον πηρε ο υπνος.

ευκαιρια δεν εχασα κοιμηθηκα και γω μαζι του.

το απογευμα βγηκαμε καροτσαδα στις 4.30 και γυρισαμε στις 7.00

τι περπατημα και τρεξιμο eκανα παλι η αθλητρια...τι ιδρωτα εριξα,το χαιρομαι ομως γιατι αλλη γυμναστικη δε κανω.

αυριο θελω να κανω γενικη και διαφορες αλλες δουλειες γιατι το σπιτι ειναι κοτετσι.

δε ξερω κοριτσια αν σας εχω πει.

εχω ενα δερμα πολυ κωλοδερμα

ολο εκζεματα βγαζω,ξυνομαι οταν κανω μπανιο ή ιδρωνω και μπανιο κανω αποκλειστικα με αφρολουτρο απο φαρμακειο.

οποτε και τα απορρυπαντικα που χρησιμοποιω μου κανουν ζημια,αλλα τα χρησιμοποιω τι να κανω

τωρα θα μου λεγατε να παρω αυτα που πουλαμε που ειναι οικολογικα και ειναι για αλλεργικους,αλλα μια συναδελφισσα που τη πηρε για την αδελφη της,με ειπε οτι οι μπιλιες μεσα απο τη μπαλα βγαινουν και μαλλον θα τη γυριζε πισω,αλλα δε ξερω αν το εκανε γιατι ειναι θεμα για τη σχεση με τα αφεντικα.

οποτε δε τη παιρνω και αγγελικη αστο κοπελα μου καλυτερα μην εχεις προβλημα,ειμαστε τωρα να δινουμε λεφτα για καδους πλυντηριων;

λοιπον μια κυρια που μιλουσα στο τηλ στη δουλεια,με ειπε οτι εχει αυτα

http://www.euexia.gr/index.php/Οικολογικά-απορρυπαντικά-Είδη-Καθαριότητας-Σπιτιού/Βιολογικό-Απορρυπαντικό-Πλυντηρίου-από-Καρπούς-Ιμαλαίων-soapnuts.html

μου φανηκε ακινδυνο και ετσι τα παρηγγειλα μπας και φταιει το απορρυπαντικο μου για τα εκζεματα που εχω βγαλει στο ποδια-κατω απο το γονατο και ξυνονται συνεχως.

τα οποια εχω βγαλει απο τοτε που αγορασα το εν λογω απορρυπαντικο το οποιο συνιστουν 29 κατασκευαστες πλυντηριου ;)

αποφασισα να τη ψαχνω τη δουλεια με τα χημικα γιατι δεν αντεχω αλλο και ο μικρος εχει το δερμα μου-οταν γεννηθηκε ειχε σπυρακια στο προσωπακι του και ο παιδιατρος με ειπε οτι εχει το δικο μου ευαισθητο δερμα,οποτε θα τη ψαξω παραπανω σε ολα αυτα που χρησιμοποιουμε

τωρα θα με πειτε μονο αυτα ειναι;δε παιζει ρολο τι τρωμε;

παιζει μωρε αλλα κι εκει προσπαθω οσο μπορω,τι αλλο να κανω;

επισης αυτο που με κινητοποιησε πιο πολυ ειναι μια ακομα συνομιλια που ειχα με μια κυρια στη δουλεια-τελικα ειναι ενδιαφερουσα η δουλεια μου:D-η οποια με ειπε οτι αναρρωνει απο καρκινο και ο ογκολογος της,της ειπε να χρησιμοποιει ειδικα απορρυπαντικα και οχι αυτα τα κοινα.

οποτε εγω σκεφτηκα οτι για να μην αφηνουν να τα χρησιμοποιει φανταστειτε τι εχουν.

ανατριχιαζω στην ιδεα.

και αφου εχω και το θεμα με τα εκζεματα,ειπα να δοκιμασω αυτα τα απορρυπαντικα.

και σιγουρα δε θα μεινω εκει,αλλα θα δω κι αλλα προιοντα 100%ομως οικολογικα.

αυτα ηθελα να πω σημερα..

αα ψεμματα κατι ακομα

σημερα πηγα στις κουνιες με τον μικρο.

ημουν με μια γνωστη μου και συζητουσαμε με μια αλλη μαμα.

αυτη μας ειπε οτι στο φεις μπουκ δε βαζει πραγματικα στοιχεια και φωτο του παιδιου της.

ενταξει αυτο δεν ειναι παραξενο πολλες και πολλοι εχουν αυτη τη γνωμη

μας ειπε ομως κατι που με ταρακουνησε και φοβηθηκα,εμενα που ειμαι της γνωμης πως δε πειραζει να βαζεις φωτο στο φεις κλπ γιατι ετσι κι αλλιως ειμαστε φακελωμενοι και αν ειναι να μας βρει κατι-χτυπατε ξυλο-μπορει να γινει και χωρις λογω φεις

μας ειπε οτι κυκλοφορουν παιδεραστες που μπορει να δουν τη φωτο του παιδιου σου και να κανουν νοημα της ζωης τους να το βρουν για να του κανουν κακο.

ετσι ακριβως το ειπε και τρομαξα,σκιαχτηκα ανατριχιασα τοσο πολυ.

σκεφτομαι να τις σβησω ολες,αλλα δε θελω να κανω βιαστικες και κινησεις του τρομου.

μου λετε τη γνωμη σας για το θεμα;

καλη σας νυχτα και καλο μηνα κορτσουδια!

1zNmp2.png

Γειά σας κορίτσια!!!

Καλό μήνα να έχουμε!

Λίνεαλ με έβαλες σε σκέψεις για την μπάλα, θα δω τι θα κάνω...

Όσο για τα απορρυπαντικά κι εγώ πιστεύω ότι δεν είναι αγνά αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει κανείς μας κάποιο δερματικό πρόβλημα και πιστεύω πως αν ήταν θα είχε ήδη παρουσιαστεί. Είναι και πανάκριβα τα οικολογικά απορρυπαντικά βρε παιδί μου!

Τώρα όσον αφορά το φέις εγώ δεν έχω και αρνούμαι να βάλω!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...