Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερούδια στα κορίτσια της παρέας!

Σήμερα δίνουν βαθμούς στο σχολείο και έτσι θα φύγω κατά τις 11 από την δουλειά! Θα σας πω τα νέα μας αύριο!

lineal είπε:
δε νομιζω να υπαρχει θεμα εγκυμοσυνης,αν και παλι ποτε μη λες ποτε αλλα δε νομιζω εκτος του οτι ειναι μετρημενες οι μερες που βρισκομαστε, προσεχουμε κιολας ;)

αλλα και παλι μπηκα σε σκεψεις...

πρεπει να κραταω εκτος απο ημερολογιο περιοδου και ημερολογιο συνευρεσεων για να ξερω τι μου γινεται :rolleyes:

Αχ αυτά τα ημερολόγια για τα πάντα. Μια ζωή με ένα μολύβι στο χέρι να γράφουμε και να σβήνουμε!

κοριτσια σημερα ο μικρος ξυπνησε με πυρετο,ομως ηταν μια χαρα και απο κεφι και απο ορεξη.

το μεσημερι που κοιμηθηκε τον μετρησα,ειχε 38,4 του εδωσα πονσταν και σε μια ωρα επεσε στο 37,9 και μετα λιγο παρακατω.

ομως παραξενευτηκα που και εφαγε και δεν εδειχνε αρρωστος,αν δεν ηταν ζεστος δε θα το καταλαβαινα.

τωρα ομως που κοιμαται,του εδωσα ντεπον γιατι ηταν λιγο ζεστος παλι,αλλα βλεπω οτι παραμιλαει,βλεπει ονειρα κλπ

Ελπίζω σήμερα να είναι καλά ο Αποστολάκος και να μην ήταν τίποτα!

αυτο το παιδι τελικα οσο εμοιαζε το μπαμπα του στην αρχη,τοσο μοιαζει σε μενα τωρα και στη φατσα -οταν ημουν μικρη ιδιοι μιλαμε-αλλα και στα χουγια.

και γω οποτε ειχα πυρετο παραμιλουσα.

και έπρεπε να σου μοιάσει σε αυτό βρε παιδί μου?

αντε μακαρι αυριο να ειναι καλυτερα το πουλακι μου...

leta800 είπε:
Γεια σας κοριτσάκι μου....

Δεν μπορω να πω οτι είμαι στα καλύτερες μου.?.βλεπετε αρρώστησα παλι...έχω συνάχι βηχα κι πυρετο όλα μαζι....έχει κλείσει η φωνή μου και τι να σας πω τέλεια λέμε....μακάρι να μείνει εκει και να μην χρειαστεί παλι αντιβιωση.....έχει ταλαιπωρηθεί αρκετα το καημενο το νινακι....

θελω καλοκαίρι.....

περαστικά σου κορίτσι και να προσέχεις!

Μαριλίνα είπε:

Να σας πω την αμαρτία μου, τη φίλη μου την ήθελα και για άλλο λόγο: Γενικώς ήμαστε πολύ ακατάστατοι... :oops::oops::oops: Όταν ήτανε να έρθει η παλιά μας κυρία για τον μικρό μου ακόμα, θυμάμαι είχα σκεφτεί: "να μη βρει το σπίτι στην εντέλεια και μετά αλλάξουν όλα με την πάροδο του χρόνου, αλλά να μην το βρει και τελείως χάλια... μέτρια κατάσταση..." μιας και την είχαμε συνηθίσει... ε... δεν προσέχαμε και πολύ... με μία καινούρια έπρεπε να προσέχουμε περισσότερο.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κάτι τέτοια κουλά σκέφτομαι κι εγώ!

Αν και χθες, άρχισα να βάζω τα καμάρια μου να μαζεύουν τα παιχνίδια τους... τον μεγάλο τα αυτοκινητάκια, τη μικρή τα παζλ που είχε χύσει σε όλο το χαλί... στρίγγλα μάνα... πάντως το σαλόνι ήτανε... ε.... χμ... εμφανίσιμο μετά (για εμάς, όχι τους νορμάλ ανθρώπους, για αυτούς θα ήτανε βομβαρδισμένο...)

Τσακωθήκαμε και με τον άντρα μου χθες: Σήμερα θα πάει η μικρή στην κουνιάδα μου. Εγώ θέλω να μου την φέρει στη δουλειά ο άντρας μου κατά τις 2, να την πάρω στις 3 να πάμε σπίτι με μετρό - λεωφορείο. Αυτός δεν θέλει, θέλει να την φέρει εκείνος όταν σχολάσει... Εμένα, όμως, μου κακοφαίνεται να είμαι σπίτι το απόγευμα και να μου λείπει το παιδάκι μου... :?:?:? Ο αντρούλης μου ξεκίνησε κάτι βλ@κείες του στυλ "θα στην κλέψουν στο μετρό" και αρπαχτήκαμε... τες πα... βλέποντας και κάνοντας... Ιιιιιι, θέλω το νινί μου!!!!!

Φιλάκια!!!

Εγώ στην θέση σου θα εκμεταλλευόμουν την μοναξιά! Καλά αυτό το θα σου κλέψουν το παιδί στο μετρό:rolleyes: Τι είναι το παιδί, σακούλα του σούπερ μάρκετ?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 είπε:

Εγώ στην θέση σου θα εκμεταλλευόμουν την μοναξιά! Καλά αυτό το θα σου κλέψουν το παιδί στο μετρό:rolleyes: Τι είναι το παιδί, σακούλα του σούπερ μάρκετ?

Το σκέφτηκα αυτό με τη μοναξιά...

Όσο για το να κλέψουν το παιδί στο μετρό: με παίρνει ο αντρούλης μου και μου λέει: "είδες το πορτοφόλι μου; το ψάχνω. Κοιμάται η μπέμπα στο αυτοκίνητο"...

Είχε αφήσει το παιδί στο αυτοκίνητο να κοιμάται και μπήκε στο σπίτι να ψάξει το πορτοφόλι του... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Μας άκουσε όλος ο οργανισμός... Κι ακόμα δεν λογαριαστήκαμε καλά...

Με το καλό να πάρετε τους βαθμούς σας σήμερα!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Μαριλίνα είπε:
Το σκέφτηκα αυτό με τη μοναξιά...

Όσο για το να κλέψουν το παιδί στο μετρό: με παίρνει ο αντρούλης μου και μου λέει: "είδες το πορτοφόλι μου; το ψάχνω. Κοιμάται η μπέμπα στο αυτοκίνητο"...

Είχε αφήσει το παιδί στο αυτοκίνητο να κοιμάται και μπήκε στο σπίτι να ψάξει το πορτοφόλι του... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Μας άκουσε όλος ο οργανισμός... Κι ακόμα δεν λογαριαστήκαμε καλά...

Με το καλό να πάρετε τους βαθμούς σας σήμερα!!!

Ωχ! Όσο πάει και γίνεται και χειρότερο:confused: Ψυχραιμία Μαριλίνα!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερούδια!!!

Να γκρινιάξω;;; Θα γκρινιάξω, θα γκρινιάξω!!! ;);)

Ο πόνος στο δόντι καλά κρατεί... να δω πόσο θα τον αντέξω!!! :mad:

Ο αντρούλης μου γύρισε πολύ αργά χθες, σε κάνα τέταρτο έφυγα για καράτε και δεν την είδα καθόλου τη μικρούλα μου!!! :mad:

Η συνυφάδα μου είναι έγκυος στο τρίτο της παιδάκι (αυτό είναι καλό :cool:), αλλά αρχίζει ήδη ο άντρας μου να μου λέει "εμείς τι θα κάνουμε;;" (αυτό είναι η γκρίνια!!!). Κι όχι ότι εγώ δεν θέλω, αλλά... σε κάνα δυο χρόνια το συζητάω... όταν θα'μαι... δύο εικοσάρες!!! :-)

Στο καράτε ξεθεώθηκα (αλλά μου άρεσε!!!). Τη Δευτέρα, μετά το καράτε, συναντήθηκα στο σπίτι με την κολλητή μου που γύρισε από χορό. Της λέω "πάω για μπάνιο" και μου απαντάει "νόμιζα ότι ήσουνα λουσμένη"... φανταστείτε ιδρώτα!!! :-P:-P

Αγγελική μου πως ήτανε οι βαθμοί της Κωνσταντίνας;;

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα σε όοοοοοολα τα κορίτσια!

Είμαι μία μάνα κουκουβάγια με τα όλα της!

Χθες στο σχολείο κόντεψαν να με πάρουν τα ζουμιά μπροστά στην δασκάλα της κόρης μου, όση ώρα μου μιλούσε γι΄αυτήν! Αχ, το κοριτσάκι μου με κάνει πολύ περήφανη!

Μακάρι όλες να νιώσετε περήφανες για τα παιδιά σας!

Μαριλίνα είπε:
Καλημερούδια!!!

Να γκρινιάξω;;; Θα γκρινιάξω, θα γκρινιάξω!!! ;);)

Γκρίνιαξε να εκτονωθείς!

Να πας στον οδοντίατρο μήπως?

Ο αντρούλης μου γύρισε πολύ αργά χθες, σε κάνα τέταρτο έφυγα για καράτε και δεν την είδα καθόλου τη μικρούλα μου!!! :mad:

Α, φιλενάδα από το να σου την έκλεβαν στο μετρό καλύτερα που δεν την είδες!:tongue:

Η συνυφάδα μου είναι έγκυος στο τρίτο της παιδάκι (αυτό είναι καλό :cool:),

Με το καλό να γεννηθεί το ζουζούνι!

αλλά αρχίζει ήδη ο άντρας μου να μου λέει "εμείς τι θα κάνουμε;;" (αυτό είναι η γκρίνια!!!). Κι όχι ότι εγώ δεν θέλω, αλλά... σε κάνα δυο χρόνια το συζητάω... όταν θα'μαι... δύο εικοσάρες!!! :-)

:confused::confused::confused:

Στο καράτε ξεθεώθηκα (αλλά μου άρεσε!!!). Τη Δευτέρα, μετά το καράτε, συναντήθηκα στο σπίτι με την κολλητή μου που γύρισε από χορό. Της λέω "πάω για μπάνιο" και μου απαντάει "νόμιζα ότι ήσουνα λουσμένη"... φανταστείτε ιδρώτα!!! :-P:-P

Αγγελική μου πως ήτανε οι βαθμοί της Κωνσταντίνας;;

Απάντησα ήδη!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 είπε:
Καλημέρα σε όοοοοοολα τα κορίτσια!

Είμαι μία μάνα κουκουβάγια με τα όλα της!

Χθες στο σχολείο κόντεψαν να με πάρουν τα ζουμιά μπροστά στην δασκάλα της κόρης μου, όση ώρα μου μιλούσε γι΄αυτήν! Αχ, το κοριτσάκι μου με κάνει πολύ περήφανη!

Μπράβο!!!!!!!!! Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!

Άξια κουκουβάγια!!!!!!!!!!!!!!!!

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Μαριλίνα viewpost.gif

Να πας στον οδοντίατρο μήπως?

Πήγα, προχθές... και μου είπε ότι μάλλον δεν έχει τίποτα, απλά είναι θήκη και δίπλα ένα σφράγισμα, το οποίο αφήνει κενό μεταξύ δοντιού και θήκης και αυτό φταίει... λέει ότι θα περάσει και, μετά, θα αλλάξουμε το σφράγισμα!!!

Α, φιλενάδα από το να σου την έκλεβαν στο μετρό καλύτερα που δεν την είδες!:tongue:

:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Σωστήηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημερούδια!!!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 είπε:
Το δόντι σου είπε θα περάσει μόνο του? Λίγο παράξενο μου φαίνεται να πονάει έτσι χωρίς να έχει κάτι. Μήπως έχει κάνει καμία φλεγμονή και σε πονάει?

Κι εμένα περίεργο μου φαινότανε, αλλά, επειδή της είχε τύχει κι εκείνης, είπα να περιμένω 1-2 μέρες!! Εχθές, όμως, ήμασταν στις κούνιες και την άκουσα για τα καλά... Σκέφτηκα να περιμένω μία μέρα ακόμη, αλλά, αφ' ενός ο πόνος χειροτέρευε, αφ' ετέρου σκεφτόμουνα "κι αν αύριο δεν έχει ιατρείο;; θα περιμένω να περάσει το ΣΚ;" :shock::shock:

Κανονίζω και πάω... και καλά έκανα, γιατί στην αίθουσα αναμονής είχε αρχίσει να χτυπάει ο πόνος σε άλλα δόντια, να μου πονάει μάτι, κεφάλι κλπ... Μου έβγαλε τη θήκη από το απονευρωμένο, πονεμένο δόντι και ότι υπήρχε μέσα... έφυγε κι ένα κομμάτι δόντι μαζί... Φοβήθηκα κι όλας, γιατί μου είχε κάνει νάρκωση και, μέχρι να φύγει, έλεγα "θα πονάω, δεν θα πονάω..." μόνο μαργαρίτες που δεν πήρα να μαδήσω!!!

τελικά όλα Ο.Κ.... Εννοείται ότι θέλει θεραπείες κλπ... αλλά...

Ω, ναι... δεν πονάω πλέον!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Αυτά τα ωραία μου!!!

Σήμερα έρχεται το πεθέριξ σπίτι (:mad::x) γιατί ο αντρούλης μου θέλει να πάμε αύριο στο εξοχικό στο Σούνιο να της το δείξει...

Ευτυχώς που δεν σκέφτεται πρακτικά: Δλδ να πάμε οικογενειακώς, χωρίς τρίτους, και να προσπαθήσει στη φύση να με τουμπάρει για τρίτο παιδί!! :wink:;-):wink:

Φιλάκια!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλό μεσημέρι!

Μαριλίνα ευτυχώς που σου πέρασε τώρα ο πόνος και καλά έκανες και πήγες χτες γιατί όντως το Σαββατοκύριακο δεν παλεύται με τέτοιες καταστάσεις! Όσο για το εξοχικό, καλοδεχούμενο το πεθερικό για να μην σε ξεμοναχιάσει ο αντρούλης σου!:)

Εγώ ήρθα στην δουλειά πριν από λίγο μια και σήμερα είχε γιορτή στο σχολείο η κόρη μου. Αυτή η δασκάλα τους είναι τόσο καλή και οργανωτική, με πολύ αγάπη για τα παιδιά! Αυτό φάνηκε και στην γιορτή τους σήμερα η οποία ήταν απίστευτα όμορφη και πολύ συγκινητική! Στο τέλος είχε φτιάξει ένα βίντεο με ένα τραγούδι το οποίο ανάμεσα στα άλλα έλεγε ¨Θεέ μου να προσέχεις τα Ελληνόπουλα¨και κάθε φορά που ακουγόταν αυτός ο στίχος προβάλονταν φωτογραφίες των παιδιών μας! Εκεί δεν άντεξα, με πήραν τα ζουμιά! Είπαν μετά και τον Εθνικό μας Ύμνο κι έδεσε το πράγμα!

Κατά τα άλλα είμαι με πονοκέφαλο από το πρωί, περιμένω την γνωστή μηνιαία επισκέπτρια!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 είπε:
Κατά τα άλλα είμαι με πονοκέφαλο από το πρωί, περιμένω την γνωστή μηνιαία επισκέπτρια!!!!

αγγελικη μου αυτη την επισκεπτρια τη περιμενω και γω,εχω σκασει,οχι τπτ αλλο,εχω νευρα και κολλησα στα κιλα γιατι εχω καραπρηστει...γκρρρ-και δε μπορω να βαψω και το μαλλι γμτ μου

Μαριλίνα είπε:
Ο αντρούλης μου ξεκίνησε κάτι βλ@κείες του στυλ "θα στην κλέψουν στο μετρό" και αρπαχτήκαμε... τες πα... βλέποντας και κάνοντας... Ιιιιιι, θέλω το νινί μου!!!!!

ξερεις τι με εκανε εντυπωση;

οτι μαλωσατε και τον λες "αντρουλης μου"

εγω τον φωναζω τουλαχιστον γαιδουρι οταν μαλωνουμε...:D

Μαριλίνα είπε:

Μας άκουσε όλος ο οργανισμός...

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

αχ και ο αντρας μου τα κανει κατι τετοια και με νευριαζει οσο δε παει ρε παιδι μου...

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 είπε:

πραγματικα αγγελικη εγω μονο που τον βλεπω οταν παιζει και ειμαστε εξω νιωθω τοσο μα τοσο περηφανη,δε ξερω,ειμαι πολυ χαζη :D

συγχαρητηρια για τη μικρη σου,πραγματι πρεπει να ειναι πολυ ωραιο αισθημα να σε μιλανε για το παιδι σου και να σε λενε τοσο ωραια λογια!!!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

leta800 είπε:
Γεια σας κοριτσάκι μου....

Δεν μπορω να πω οτι είμαι στα καλύτερες μου.?.βλεπετε αρρώστησα παλι...έχω συνάχι βηχα κι πυρετο όλα μαζι....έχει κλείσει η φωνή μου και τι να σας πω τέλεια λέμε....μακάρι να μείνει εκει και να μην χρειαστεί παλι αντιβιωση.....έχει ταλαιπωρηθεί αρκετα το καημενο το νινακι....

περαστικα εγκυουλα μου,αχ τι να πω,αμαν αυτες οι ιωσεις τι να πεις,περαστικα σου και να προσεχεις τα νινακια σου :))

1zNmp2.png

τα νεα μου ειναι χαζοηλιθιοβλαμενα

δε χανω κιλα,μενω οπως εχω και σπαζομαι,

περιμενω περιοδο και η ηλιθια δεν ερχεται,

στη δουλεια οι πωλησεις εχουν πεσει γμτ τη κριση μου μεσα

εμ...τι αλλο;

θελω να βρισω και να δειρω καποιον που μου τη σπαει.

κοριτσια τις προαλλες πηρα τον μικρο να τον βγαλω βολτα ποδαρατο.πηγαμε σε παιδικη χαρα εδω κοντα.

ηταν μια κυρια με το παιδι της.

το παιδι φαινοταν τουλαχιστον 2μιση χρονων και μιλουσε σχετικα καλα,δηλαδη ενταξει μη τα παραλεω,ελεγε προτασουλες,αλλα συνενοουταν ευκολα με τη κυρια.

τη ρωταω "ποσο ειναι ο μικρος;"

με λεει "20 μηνων."

"ποσο;;;" κανω.

επαθα πλακα κοριτσια,να πω για την ομιλια,για το υψος;ιδια ηλικια με τον αποστολη,και ο αποστολης μινιον μπροστα του και να μην αρθρωνει λεξη.ντρεπεται σε αγνωστους οταν τον μιλανε,ενω εκεινο πραγματικα σα κανονικο νηπιο

η κυρια ηταν η νταντα του παιδιου και με ειπε οτι και η μαμα του και ο μπαμπας του ειναι κοντοι,ο μπαμπας με ειπε ειναι γυρω στο 1.65 και δε ξερουν που εμοιασε το παιδι.

επαθα πλακα,ολο αυτο σκεφτομουν.

ηταν ομως και λιγο διαβολακι γιατι πετουσε χωματα πανω στον αποστολη και σε μενα.

πραγματικα δε ζηλεψα ενταξει καθε παιδι ειναι διαφορετικο,αλλα μου εκανε εντυπωση τοσο νταβραντισμενο μωρο 20 μηνων!!!

αλλο νεο...δεν εχω νομιζω,

παντως αν με ερθει περιοδος θα κανω παρτι!!!

1zNmp2.png

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 είπε:

Εγώ ήρθα στην δουλειά πριν από λίγο μια και σήμερα είχε γιορτή στο σχολείο η κόρη μου. Αυτή η δασκάλα τους είναι τόσο καλή και οργανωτική, με πολύ αγάπη για τα παιδιά! Αυτό φάνηκε και στην γιορτή τους σήμερα η οποία ήταν απίστευτα όμορφη και πολύ συγκινητική! Στο τέλος είχε φτιάξει ένα βίντεο με ένα τραγούδι το οποίο ανάμεσα στα άλλα έλεγε ¨Θεέ μου να προσέχεις τα Ελληνόπουλα¨και κάθε φορά που ακουγόταν αυτός ο στίχος προβάλονταν φωτογραφίες των παιδιών μας! Εκεί δεν άντεξα, με πήραν τα ζουμιά! Είπαν μετά και τον Εθνικό μας Ύμνο κι έδεσε το πράγμα!

Ax, ωραίες στιγμές!!! Ανυπομονώ!!!!

lineal είπε:
αγγελικη μου αυτη την επισκεπτρια τη περιμενω και γω,εχω σκασει,οχι τπτ αλλο,εχω νευρα και κολλησα στα κιλα γιατι εχω καραπρηστει...γκρρρ-και δε μπορω να βαψω και το μαλλι γμτ μου

Λινεάλ μου,

και σε προηγούμενο ποστ σου λέγαμε, βρε, μπας και δεν έρθει για 9 μηνες;; έκανες κανένα τεστ, καμία χοριακή;; :rolleyes::rolleyes:

Εμένα ήρθε χθες (επιτέλους!!!) γιατί κι εγώ δεν χάνω κιλά και έχω σπαστεί φοβερά!!! Όταν τελειώσει θα πάω στη γυναικολόγο επιτέλους...

lineal είπε:
τα νεα μου ειναι χαζοηλιθιοβλαμενα

δε χανω κιλα,μενω οπως εχω και σπαζομαι,

περιμενω περιοδο και η ηλιθια δεν ερχεται,

στη δουλεια οι πωλησεις εχουν πεσει γμτ τη κριση μου μεσα

εμ...τι αλλο;

θελω να βρισω και να δειρω καποιον που μου τη σπαει.

Νευράκια... θα ξαναπώ όσα είπα πιο πάνω!! :rolleyes::rolleyes:

Λινεάλ, εσύ ρώτησες γυναικολόγο για την περίοδο;; θέλω να το ψάξω, ξέρω 'γω, τα 38 λέτε να είναι επικίνδυνα για εμμηνόπαυση;; και όχι τίποτα άλλο, πραγματικά θα σκεφτόμουνα για τρίτο παιδάκι σε 2-3 χρόνια (σιτεμένη!!!)

κοριτσια τις προαλλες πηρα τον μικρο να τον βγαλω βολτα ποδαρατο.πηγαμε σε παιδικη χαρα εδω κοντα.

ηταν μια κυρια με το παιδι της.

το παιδι φαινοταν τουλαχιστον 2μιση χρονων και μιλουσε σχετικα καλα,δηλαδη ενταξει μη τα παραλεω,ελεγε προτασουλες,αλλα συνενοουταν ευκολα με τη κυρια.

τη ρωταω "ποσο ειναι ο μικρος;"

με λεει "20 μηνων."

"ποσο;;;" κανω.

επαθα πλακα κοριτσια,να πω για την ομιλια,για το υψος;ιδια ηλικια με τον αποστολη,και ο αποστολης μινιον μπροστα του και να μην αρθρωνει λεξη.ντρεπεται σε αγνωστους οταν τον μιλανε,ενω εκεινο πραγματικα σα κανονικο νηπιο

η κυρια ηταν η νταντα του παιδιου και με ειπε οτι και η μαμα του και ο μπαμπας του ειναι κοντοι,ο μπαμπας με ειπε ειναι γυρω στο 1.65 και δε ξερουν που εμοιασε το παιδι.

επαθα πλακα,ολο αυτο σκεφτομουν.

ηταν ομως και λιγο διαβολακι γιατι πετουσε χωματα πανω στον αποστολη και σε μενα.

πραγματικα δε ζηλεψα ενταξει καθε παιδι ειναι διαφορετικο,αλλα μου εκανε εντυπωση τοσο νταβραντισμενο μωρο 20 μηνων!!!

αλλο νεο...δεν εχω νομιζω,

παντως αν με ερθει περιοδος θα κανω παρτι!!!

Λινεάλ μου,

τα έχω συναντήσει και τα δύο με τα παιδάκια μου: και να πω "καλέ, αυτό ρίνει στο παιδί μου ένα κεφάλι και είναι και μικρότερο" και "καλέ, αυτό του ρίχνει το παιδί μου ένα κεφάλι και είναι μεγαλύτερο"...

το κάθε παιδάκι έχει το δικό μου ρυθμό ανάπτυξης. Το ίδιο ισχύει και για την ομιλία του. Ο γιος μου, στην ηλικία των μικρών μας, δεν έλεγε σχεδόν τίποτα. Μίλησε στα 2,5 (άρχισε να κάνει το παπαγαλάκι) και από τα 3 δεν έχει βάλει γλώσσα μέσα. Η κόρη μου έχει αρχίσει ήδη να συννενοείται!!

Αν ανησυχήσω για κάτι, ρωτάω την παιδίατρο, να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Εάν μου πει "δεν πειράζει ακόμα" το παρατάω απλά!!!

Πέρασα ένα απίθανο απόγευμα: Στο καράτε ήρθε ο μεγάλος δάσκαλος ο οποίος μας έδωσε και καταλάβαμε... Εάν πείτε ότι ήμουνα πρώτη μέρα αδιάθετη... μια χαρά τα πήγα!!! Αχ, έχω πορωθεί!!!

Έμαθα και μία ιστορία και φρίκαρα, αλλά θα σας την πω άλλη ώρα...

Το βράδυ, όμως, η μικρή συνέχεια έκλαιγε... Δεν ξέρω γιατί, δεν μπόρεσα να καταλάβω. Ξύπναγε, έκλαιγε... δεν κοιμηθήκαμε σχεδόν καθόλου. Και τώρα τα βλαστάρια μου ξυπνήσανε από τις 8:00 :shock::shock: και η μαμά το ίδιο... αχ, και με περιμένει και η φασίνα του εξοχικού!!

Φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου

Εγω προσπαθώ να συνέλθω.....έχω ακόμα αρκετό βηχα και συνάχι και μέσα σε όλα και τρομερή ζαλαδα......μόλις έκανα το φαγητό κα κάθομαι να ξεκουραστω....πήγα και στην γιατρο την Παρασκευή και ο μικρός είναι μια χαρα...πιπιλουσε τον αντίχειρα του και ήταν πολυ ζωηρος....μου είπε οτι είναι αρκετα ψηλός και ήδη η κοιλια μου πετάχτηκε.....

Εσείς τι κανετε???¨

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Μαριλίνα είπε:
Λινεάλ μου,

και σε προηγούμενο ποστ σου λέγαμε, βρε, μπας και δεν έρθει για 9 μηνες;; έκανες κανένα τεστ, καμία χοριακή;; :rolleyes::rolleyes:

Εμένα ήρθε χθες (επιτέλους!!!) γιατί κι εγώ δεν χάνω κιλά και έχω σπαστεί φοβερά!!! Όταν τελειώσει θα πάω στη γυναικολόγο επιτέλους...

Λινεάλ μου,

τα έχω συναντήσει και τα δύο με τα παιδάκια μου: και να πω "καλέ, αυτό ρίνει στο παιδί μου ένα κεφάλι και είναι και μικρότερο" και "καλέ, αυτό του ρίχνει το παιδί μου ένα κεφάλι και είναι μεγαλύτερο"...

το κάθε παιδάκι έχει το δικό μου ρυθμό ανάπτυξης. Το ίδιο ισχύει και για την ομιλία του. Ο γιος μου, στην ηλικία των μικρών μας, δεν έλεγε σχεδόν τίποτα. Μίλησε στα 2,5 (άρχισε να κάνει το παπαγαλάκι) και από τα 3 δεν έχει βάλει γλώσσα μέσα. Η κόρη μου έχει αρχίσει ήδη να συννενοείται!!

Αν ανησυχήσω για κάτι, ρωτάω την παιδίατρο, να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Εάν μου πει "δεν πειράζει ακόμα" το παρατάω απλά!!!

Πέρασα ένα απίθανο απόγευμα: Στο καράτε ήρθε ο μεγάλος δάσκαλος ο οποίος μας έδωσε και καταλάβαμε... Εάν πείτε ότι ήμουνα πρώτη μέρα αδιάθετη... μια χαρά τα πήγα!!! Αχ, έχω πορωθεί!!!

Έμαθα και μία ιστορία και φρίκαρα, αλλά θα σας την πω άλλη ώρα...

Το βράδυ, όμως, η μικρή συνέχεια έκλαιγε... Δεν ξέρω γιατί, δεν μπόρεσα να καταλάβω. Ξύπναγε, έκλαιγε... δεν κοιμηθήκαμε σχεδόν καθόλου. Και τώρα τα βλαστάρια μου ξυπνήσανε από τις 8:00 :shock::shock: και η μαμά το ίδιο... αχ, και με περιμένει και η φασίνα του εξοχικού!!

Φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο!!!

δεν εκανα τεστ,τπτ,γιατι δε πιστευω να μαι εγκυος αλλα και φοβαμαι πολυ,γιατι οταν ημουν αρρωστη τα ηπια τα ντεπον μου και τωρα το σκεφτομαι και με χει πιασει φοβος.

ξερω παραλογιζομαι και πρεπει να το ελεγξω αλλα ...

μαλλον αυριο θα παω να παρω ενα τεστ γιατι ακομα τπτ:confused:

εμμηνοπαυση απο τα 38;;;ο μαι γκοντ,ελπιζω πως αυτο δε συμβαινει,ή συμβαινει σπανια.

παντως και γω εναν φοβο τον εχω μιας και μοιαζω στη γιαγια μου και απ οτι με εχει πει απ τα 40 της σταματησε η περιοδος.τοτε δεν εδινα σημασια,τωρα το σκεφτομαι ολο και περισσοτερο...

οσο για τους ρυθμους αναπτυξης,εχεις απολυτο δικιο,αλλα εχω ενα θεματακι,γιατι ο αποστολης,ηταν θερμοκοιτιδα,οταν βγηκε απο το ιπποκρατειο μας ειπαν να ελεγξουμε την ακοη του,και διαφορα.

ακομα και σημερα φοβαμαι οτι δεν ακουει :| και κατα διαστηματα του κανω διαφορα τεστ.

το παιδι μαλλον ακουει μια χαρα,λεω μαλλον γιατι οταν ηταν μηνων μας εβαλαν απο το ιπποκρατειο να κανει ακοολογικο ελεγχο-ή καπως ετσι.

ο μικρος δε καθοταν -3 φορες πηγαμε-και αν θυμαστε μας ειχε πει να τον ναρκωσει για να του το κανει,αλλιως θα τον καναμε οταν μεγαλωνε.

η ωρα μαλλον εφτασε,και παλι ξερω οτι αν κανουμε ελεγχο θα κλαιει και θα οδυρεται-εδω μια πανα του αλλαζω και χαλαει το σπιτι με τα κλαματα-και ετσι το σκεφτομαι να τον παω ακομη.

γιαυτο εχω αυτες τις σκεψεις κοριτσια.

αληθεια τι ιστορια εμαθες και φρικαρες:confused:

λετακι αντε να περασει αυτη η ιωση,τι πραγμα κι αυτο,ολοι αρρωστοι ειναι πια.

πιπιλουσε το μικρουλι;

αχ το πουλακι μου το καλο ειναι και ψηλουτσικο ε;

πωπω μπραβο βρε λετακι μια χαρα θα τα χεις και τα δυο κοντα κοντα!

λοιπον σημερα 25η μαρτιου,εφαγα παγωτο,οπως καθε χρονια που τρωγαμε το πρωτο μας παγωτο τη μερα αυτη,δε θα αφηνα με τπτ το εθιμο,αφου και η αδελφημ ηταν στο τσακ να βγει να παρει για να μη χαλασει το εθιμο,τωρα δε ξερω τελικα αν το τολμησε ή αν τελικα εκατσε στο σπιτι-μιας και η μπεμπα οπως με λεει,ειναι πολυ απαιτητικη και ναζιαρα και δε κανει βημα απο κοντα της.

κουραστηκαμε με τα πηγαινελα,απο χωριο σε χωριο και απο βολτες σε βολτες.

βρε κοριτσια τι επαθα...ο μικρος θελει συνεχεια μα συνεχεια εξω

ξυπναει και κοιμαται με αυτο στο μυαλο του.

με φερνει τα παπουτσια του,το μπουφαν του και κλαιει να τον βγαλω,κι ας γυρισαμε πριν 5 λεπτα απο βολτα.

δε τρωει για να βγει βολτα,δε κοιμαται μεσημερι...

σημερα πια το αποκορυφωμα ολο στην αυλη στο χωριο του αντρα μου

και μετα στην αυλη στη γιαγια μου-στο δικο μου χωριο.

αφου δεν ηθελε καν να καθεται στην αυλη,ηθελε να ανοιξει και τη καγκελοπορτα να βγει πιο εξω...ελεος πια,αν ηταν δυνατον να πεταξει θα το εκανε!!!:lol:

μια ωριτσα τον αφησαμε στη πεθεραμ,ταχα να τον κανει βολτες με το καροτσι μπας και κοιμηθει και μεις πηγαμε για καφε,και οταν γυρισαμε,λεμε τωρα θα κοιμαται και παμε και η πεθερα μου ηταν ξαπλα και ο πεθερος επι τω εργω,και ενας αποστολης με ενα χαμογελο μεχρι πανω!!!

τα θυμαμαι και γελαω,ειναι τελικα μεγαλο σουρτουκι και ουτε τον νοιαζει αν λειπει η μαμα και ο μπαμπας,αφου στο τελος με το ζορι τον βαλαμε στο αμαξι να φυγουμε

εν τω μεταξυ,βρηκε και πατημα ο αντρας μου,πως σαν το χωριο δεν εχει να μεγαλωνουν τα παιδια-ενα δικιο το χει-αλλα με προετοιμαζει για κατι;:?:

γιατι με λεει αν δυσκολεψουν τα πραματα μαλλον μας βλεπω-λεει-στο χωριο.

αχαχαχαχα ας γελασω-του κανω

και επιμενει πως και καλα ο μικρος θελει το χωριο

δε σφαξανε,ετσι κι αλλιως ουτε μιση ωρα αποσταση δεν εχουμε καλα ειμαστε και δω.

αλλα οσους αντρες ξερω και απο φιλες και απο γνωστες,λεν "χωριο" και η ψυχη τους ποναει...ελεος δηλαδη,νταξει και μενα μαρεσει αλλα οχι για πολυ

ουφ πολλα ειπα αντε καληνυχτω!

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...