Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Το καλύτερο με ρώτησε η μικρή μου αδελφή μου είναι 24. Της λέω «έκανα εμβρυομεταφορα». Με ρωτάει «τι μετέφερες;» Της απαντάω «Έμβρυα!» και με αποτελείωσε ρωτώντας «που τα πήγες;» Της λέω «Βόλτα να πάρουν τον αέρα τους» 😂😂

Ενταξει μπορώ να πω πως γέλασα. Αλλα πέρα από την πλάκα τώρα όντως δύσκολα θα μπει κάποιος στη θέση μου. Η μητέρα μου έκανε 4 παιδιά, έμενε έγκυος για πλάκα. Οταν της τα εξηγώ καμία φορά με κοιτάει σαν εξωγήινο. Το χειρότερο είναι όταν έρχονται και μου λένε «η τάδε έμεινε έγκυος στα 45, εσύ στα 33 αποκλείεται να μη μπορείς». Ε εκεί βγαίνω από τα ρούχα μου.

3 ώρες πρίν, Rozi92 είπε:

Κορίτσια εύχομαι να έχουμε καλά Χριστούγεννα πάντα με υγεία! Υπομονή και κουράγιο....όσες βρίσκονται στο δικό τους πένθος κι όσες ζουν με αγωνία αυτές τις γιορτινές μέρες με χοριακες και αναμονή υπερήχων...

Είμαι εν αναμονή, Αύριο 4η χοριακη και τρέμη η ψυχή μου....1η 74 2η 135 και 3η(μετά απο 4μερες) σε άλλο εργαστήριο 344,7🤷‍♀️ .... πάω να σκάσω...αύριο παραμονή θα πρέπει να δούμε αν διπλασιαζεται περίπου....και τη Παρασκευή 1ο υπερηχο να δούμε τι γίνεται...ευχομαι μόνο να κάνουμε Χριστούγεννα...

Κουράγιο κορίτσια και σύντομα οι αγκαλιές να γεμίσουν με αυτό που λαχταρατε 🩷

Κορίτσι μου υπομονή ως αύριο ! Είμαι σίγουρη όλα θα είναι καλά. Λογικό να έχεις μια μικρή ανησυχία αλλά μείνε στη θετική σκέψη και θα δεις αύριο θα έχεις καλά αποτελέσματα. Τη θετική μας ενέργεια και μια αγκαλιά.❤️

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια γεια σας,

σημερα ειμαι λιγο καλυτερα,ευτυχως χωρις πυρετο -τωρα μετρηθηκα-αλλα δε πηγα και σημερα δουλεια,ημουν χαλια το πρωι.

ο λογος;

ο αποστολακος.

τι ηθελα και ελεγα το ποσο ησυχος ειναι,το βραδυ με εβγαλε τη ψυχη.

ξυπνησε-δε ξερω γιατι-στις 1.30 το βραδυ και λεες και ειχε πιει 40 καφεδες,τετοια ενεργητικοτητα...

5 το πρωι καταφερα να τον κοιμισω.

οπως καταλαβαινετε πιο πτωμα απο ποτε.

παντως ο πυρετος μπορει να περασε,το μπουκωμα το εχω.

και αυτος ο ανεξηγητος πονος σε ολο μου το σωμα.

γιατι αραγε;

νιωθω να ποναν τα πλευρα μου,λιγο πιο κατω απο τη καρδια,η πλατη μου παρα πολυ...

δε καταλαβαινω γιατι :?

αραγε να πιαστηκα τοσο πολυ και να με πονανε ολα;

σαραβαλο καταντησα.

τωρα μπηκα για λιγο και θα παω να κοιμηθω.

ο μικρος φυσικα σημερα απο τοσο ξενυχτι ξυπνησε στις 10-στη κρεβατοκαμαρα κοιμηθηκε μαζι μου-και μετα απο τις 3 μεχρι τις 5-φυσικα κοιμηθηκα και γω.

αντε να περασει η παλιο αρρωστια,κι εχει τοσο ωραιο καιρο,κριμα ειναι εγω να ειμαι ετσι χαλια...

καληνυχτα κοριτσακια

υγ βλεπω το παμε πακετο την ιστορια της κοπελας που εψαχνε τους γονεις της οι οποιοι ειναι τσιγγανοι.

ρε παιδια αυτη η μανα-η τσιγγανα-παιζει να το χε πουλησει το παιδι,αλλα δε το λεει και ταχα κλαιει και τοση ωρα δακρυα δε βγαινουν...

τι θεατρα ειναι ρε γμτ...

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

κοριτσια γεια σας,

σημερα ειμαι λιγο καλυτερα,ευτυχως χωρις πυρετο -τωρα μετρηθηκα-αλλα δε πηγα και σημερα δουλεια,ημουν χαλια το πρωι.

Να κάτσεις να ξεκουραστείς και να συνέλθεις!

ο λογος;

ο αποστολακος.

τι ηθελα και ελεγα το ποσο ησυχος ειναι,το βραδυ με εβγαλε τη ψυχη.

ξυπνησε-δε ξερω γιατι-στις 1.30 το βραδυ και λεες και ειχε πιει 40 καφεδες,τετοια ενεργητικοτητα...

5 το πρωι καταφερα να τον κοιμισω.

οπως καταλαβαινετε πιο πτωμα απο ποτε.

Μήπως σου κοιμήθηκε πολύ νωρίς το βράδυ και είχε χορτάσει τον ύπνο του?

παντως ο πυρετος μπορει να περασε,το μπουκωμα το εχω.

και αυτος ο ανεξηγητος πονος σε ολο μου το σωμα.

γιατι αραγε;

νιωθω να ποναν τα πλευρα μου,λιγο πιο κατω απο τη καρδια,η πλατη μου παρα πολυ...

δε καταλαβαινω γιατι :?

αραγε να πιαστηκα τοσο πολυ και να με πονανε ολα;

σαραβαλο καταντησα.

Η ίωση προκαλεί αυτούς τους πόνους.

υγ βλεπω το παμε πακετο την ιστορια της κοπελας που εψαχνε τους γονεις της οι οποιοι ειναι τσιγγανοι.

ρε παιδια αυτη η μανα-η τσιγγανα-παιζει να το χε πουλησει το παιδι,αλλα δε το λεει και ταχα κλαιει και τοση ωρα δακρυα δε βγαινουν...

τι θεατρα ειναι ρε γμτ...

Άστα να πάνε είναι αυτές οι καταστάσεις! Ειδικά με την συγκεκριμένη φυλή....

Τι κάνετε οι υπόλοιπες?

lineal χθες με πήραν τηλέφωνο και με ενημέρωσαν για την μπάλα πλυσίματος. Θα με πάρουν σήμερα να τους πω αν την θέλω ή όχι. Ξέρω ότι δεν την έχεις δοκιμάσει, αλλά τι λες? Έχεις ακούσει καμία γνώμη από πελάτισα? Μου είπαν πως αν δεν μείνω ευχαριστημένη μπορώ να ζητήσω επιστροφή των χρημάτων μου σε δέκα μέρεςαπό την αγορά. Ισχύει?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Άστα να πάνε είναι αυτές οι καταστάσεις! Ειδικά με την συγκεκριμένη φυλή....

Τι κάνετε οι υπόλοιπες?

lineal χθες με πήραν τηλέφωνο και με ενημέρωσαν για την μπάλα πλυσίματος. Θα με πάρουν σήμερα να τους πω αν την θέλω ή όχι. Ξέρω ότι δεν την έχεις δοκιμάσει, αλλά τι λες? Έχεις ακούσει καμία γνώμη από πελάτισα? Μου είπαν πως αν δεν μείνω ευχαριστημένη μπορώ να ζητήσω επιστροφή των χρημάτων μου σε δέκα μέρεςαπό την αγορά. Ισχύει?

οχι δεκα μερες,αλλα 14 μερες,δηλαδη δυο εβδομαδων ειναι η εγγυηση.

να σε πω την αληθεια ειναι πελατισσες και πελατες που μας λεν οτι εμειναν ευχαριστημενοι,αλλα ειναι και αλλοι που δε μειναν,οποτε τι να σε πω δε ξερω:confused:

μια κυρια που την αγορασε-συναδελφος-με ειπε οτι κανει δουλεια,αλλα αυτη εβαλε και 6 κουταλιες απο το vanice το απορρυπαντικο.

οταν με το ειπε με πιασαν τα γελια.

"μα καλα αφου εβαλες απορρυπαντικο ειναι δυνατον να μη καθαρισουν;"τη ρωτησα

αυτη ομως επεμενε και με ειπε οτι αυτη εμεινε ευχαριστημενη και πως δεν εβαλε σε ολα τα πλυντηρια τοσο απορρυπαντικο...παντως κατι λιγο εβαζε

επισης με ειπε οτι μαλακωνουν παρα πολυ...

με εβαλε σε σκεψεις και θα την επαιρνα και γω αν δε με νευριαζαν τα αφεντικα.

τι να σε πω αγγελικη μου αν το σκεφτεσαι θετικα παρτην και πες μου και μενα :D

παντως κοριτσια 3 μερες δε πηγα δουλεια,μιλαμε χαλια η κατασταση μου,σημερα ομως ειμαι καλυτερα.μαλιστα ο μικρος ειναι στη γιαγια και στο παπου με το μπαμπα του και γω μονη!

σε λιγο θα κανω μπανακι και θα χαλαρωσω...ποσο πολυ χαιρομαι!!!

αγγελικη το βραδυ εκεινο τον κοιμησα οπως καθε μερα την ιδια ωρα και κοιμηθηκε το μεσημερι οπως καθε μερα,δε ξερω τι εγινε πραγματικα και ηθελα τοσο πολυ να ξεκουραστω εκεινο το βραδυ που τα νευρα μου γιναν κροσσια.

κοριτσια την κανω,παω να φαω,εχω κανει τσιπουρα στο φουρνο και τρελαινομαι να τη φαω,γιατι την εκανα με λαδι και μυρωδικα και τετοια και πρεπει να γινε πολυ νοστιμη-πεινασα πολυ

αντε καλο σαββατοκυριακο και τα λεμε κορτσουδια!

1zNmp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια!

Επιτέλους μπήκε η άνοιξη! Τι χάρμα καιρός είναι αυτός!!!!

lineal ελπίζω να είσαι καλά σήμερα και όσο για την μπάλα θα δω τι θα κάνω!

Θα σου πω....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου, τι κάνετε?

Δυστυχώς δεν προλαβαίνω ούτε νέα να διαβάσω αλλά μπήκα να πω ένα γειά!

Ο Bill έχει πάλι ίωση, πυρετό και συναχάκι. Τα νεύρα μου πια....

Εχουν παραζωηρέψει κιόλας, προσπαθώ ανεπιτυχώς να κόψω και τον θηλασμό αλλά με τουμπάρουν κάθε φορά και την γλιτώνω μόνο τις ώρες που λείπω στην δουλειά.

Μια ερώτηση για όσες θηλάζουν ακόμα...σας ήρθε η περίοδος και αν ναι, ήρθε σταθερά κάθε μήνα? Εμένα μου ήρθε μετά από 18 μήνες και τώρα έχουν περάσει δυόμιση μήνες κοντά και ακόμα τίποτα.... φυσιολογικό??

Φιλάκια στα μπεμπάκια σας!!!

RKdwp3.png

Από το καθόλου κι ένα γειά κάτι είναι!!!!:wink:

Εχεις δίκιο, φέτος έχει παραγίνει το κακό με τις ιώσεις:confused:

Εχουν παραζωηρέψει κιόλας, προσπαθώ ανεπιτυχώς να κόψω και τον θηλασμό αλλά με τουμπάρουν κάθε φορά και την γλιτώνω μόνο τις ώρες που λείπω στην δουλειά.

χαρά στο κουράγιο σου κοριτσάκι!!!!

Μια ερώτηση για όσες θηλάζουν ακόμα...σας ήρθε η περίοδος και αν ναι, ήρθε σταθερά κάθε μήνα? Εμένα μου ήρθε μετά από 18 μήνες και τώρα έχουν περάσει δυόμιση μήνες κοντά και ακόμα τίποτα.... φυσιολογικό??

Για την περίοδο μάλλον η Μαριλίνα θα μπορέσει να σε διαφωτίσει!

Πολλά φιλάκια στα ζουζούνια σου!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ειμαι πολυ καλυτερα αγγελικη,ευχαριστω,λιγο ο λαιμος μου ειναι σε φαση που βηχω συνεχεια,αλλα ειμαι πολυ πολυ καλυτερα,δε το συζητω.

κοριτσια απο χθες με ηρθε κατι σαν περιοδο να το πω,κατι καφετιες σταγονιτσες,αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι ειναι αιμα.

εν τω μεταξυ τη περιοδο μου τη περιμενω αυτες τις μερες,και επειδη εβαλα ενα ολοκληρο κιλο και κατι,στη ζυγαρια,υπεθεσα οτι ειμαι πρησμενη λογω περιοδου...αν ειναι αυτο περιοδος.

μηπως επειδη κρυωσα;μηπως επειδη ειμαι σε διαιτα;

ποιος ξερει...

οχι οτι δεν ξαναειχα καφετι περιοδο,αλλα αυτη τη φορα ειναι και πολυ λιγο!!!

σημερα πηγα στη δουλεια μετα απο 5 μερες,πληρωθηκα-τι καλα-και μπορω να πω πως αν οχι μες στην εβδομαδα το σαββατο,θα βαψω το μαλλι!

βεβαια ειπα να χασω τα 10 κιλα,αλλα εχασα τα 7,οποτε κατι ειναι κι αυτο,αλλωστε εχω και τη γιορτη μου τη κυριακη,να ειμαι λιγο σουλουπωμενη μωρε...

αυτα ειχα να πω μονο,

jasmine μπραβο που θηλασες τοσο πολυ,μπραβο,γιαυτο που ρωτας δε ξερω να σε απαντησω καθολου,εμενα η περιοδος με ηρθε 2 μηνες μετα τη γεννα.

μηπως να ρωτησεις το γυναικολογο σου να σε πει;

καλη σας νυχτα κοριτσια

υγ:ειμαι τοσο χαρουμενη που καλοκαιριαζει:)

1zNmp2.png

Καλημερούδια!!!

Τι κάνετε;;

Εμείς... συνεχίζουμε όπως ήμασταν!!!

Περαστικά στον Μπιλάκο!! :( Ελπίζω να είναι καλύτερα!!

Λοιπόν... περίδος... πονεμένο θεμα... μου είχε έρθει τον Απρίλιο του 2011 αν θυμάμαι καλά, και από τον Αύγουστο - Σεπτέμβριο έδειχνε να έχει σταθεροποιηθεί στις 24-25 μέρες. Τον Οκτώβρη μου έκανε την πρώτη... καθυστέρηση 3 εβδομάδων, τον Νοέμβριο - Δεκέμβριο ήρθε σχετικά κανονικά, τον Ιανούαριο καθυστέρηση 2,5 εβδομάδων και τώρα... την περιμένω εδώ και καμία εβδομάδα... Κοινώς, δεν έχει σταθεροποιηθεί καθόλου. περιμένω τώρα και μετά βουρ στο γυναικολόγο. Πάντως, μία φίλη μου που γέννησε λίγους μήνες πριν από μας και εκείνης δεν είναι σταθερή και δεν είχε θηλάσει κι όλας και ο γιατρός της είπε φυσιολογικό....

εμένα θήλαζε βασικά το βράδυ για να κοιμηθεί... τρεις μέρες τώρα την κοιμίζει ο μπαμπάς χωρίς β&ζι (!!!).

Από τη μία λέω πάλι καλά, υπέροχα :P:p, από την άλλη στεναχωριέμαι που τελείωσε κι αυτή η περίοδος... :-(:-( Δεν ξέρω τι θέλω, ε;;;

κοριτσια απο χθες με ηρθε κατι σαν περιοδο να το πω,κατι καφετιες σταγονιτσες,αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι ειναι αιμα.

εν τω μεταξυ τη περιοδο μου τη περιμενω αυτες τις μερες,και επειδη εβαλα ενα ολοκληρο κιλο και κατι,στη ζυγαρια,υπεθεσα οτι ειμαι πρησμενη λογω περιοδου...αν ειναι αυτο περιοδος.

ποιος ξερει...

οχι οτι δεν ξαναειχα καφετι περιοδο,αλλα αυτη τη φορα ειναι και πολυ λιγο!!!

σημερα πηγα στη δουλεια μετα απο 5 μερες,πληρωθηκα-τι καλα-και μπορω να πω πως αν οχι μες στην εβδομαδα το σαββατο,θα βαψω το μαλλι!

βεβαια ειπα να χασω τα 10 κιλα,αλλα εχασα τα 7,οποτε κατι ειναι κι αυτο,αλλωστε εχω και τη γιορτη μου τη κυριακη,να ειμαι λιγο σουλουπωμενη μωρε...

ΛΙνέαλ μου,

λες να... περιμένεις και δεύτερο παιδάκι;; :wink:;-):wink:

Συγχαρητήρια για τα κιλά!!!!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια!

Επιτέλους μπήκε η άνοιξη! Τι χάρμα καιρός είναι αυτός!!!!

lineal ελπίζω να είσαι καλά σήμερα και όσο για την μπάλα θα δω τι θα κάνω!

Θα σου πω....

Απίστευτος ο καιρός!! ήμαστε όλο τσάρκες το ΣΚΔ. Τελικά τι έκανες με τη μπάλα;;

Εμείς, το Σάββατο πήγαμε με τη μικρή σούπερ μάρκετ και καφέ στον ήλιο, ενώ ο μεγάλος είχε πάει στο πάρκο Φλοίσβου με τη γιαγιά. Το απόγευμα κούνιες. Την Κυριακή το πρωί στο πάρτι που έκανε η νονά μας για τα γενέθλια του γιου της. Επειδή τελείωσε νωρίς προλάβαμε με τον μεγάλο και πήγαμε και καραγκιόζη μετά. Εχθές, κάθισα από τη δουλειά και πήγα με τη μικρή και φίλες 3 ώρες κούνιες!!!

Λοιπόν... ακολουθεί ερώτηση να βγάλω στατιστικά:

Η κυρία που την κράταγε, τελικά, δεν μπορεί να γυρίσει με τίποτα... :-(:sad:

Μόνο να έρθει για 2-3 μέρες με την καινούρια, για να την κατατοπίσει να μην παίρνω εγώ άδεια...

Τώρα, όσον αφορά κάποια καινούρια:

Είχα προτείνει στη φίλη μου (άνεργη, εννοείται). Είπε ότι μπορεί να την κρατήσει, ΑΛΛΑ, αν της προκύψει πιο μόνιμη δουλειά, εννοείται, θα πάει... την καταλαβαίνω κι όλας, γιατί εμείς τη θέλουμε για 3-4 μήνες, όχι παραπάνω.

Υπάρχουν κάποιες υποψήφιες: τη μία την ξέρει η νονά μας, την άλλη μας τη σύστησε μία γειτόνισα. Δεν έχουμε μιλήσει με καμία από αυτές...

Τι να κάνω; να πω στη φίλη μου, και να το τζογάρω;;

Υπάρχει η κουνιάδα μου να βοηθήσει σε περίπτωση ανάγκης, η οποία είναι πολύ καλή, γλυκιά, βγήκε νωρίς νωρίς στη σύνταξη, επειδή έχει 3 παιδάκια, και μένει κοντά στη δουλειά μας... και μία άλλη φίλη να βοηθήσει σε περίπτωση ανάγκης... και η μάνα μου, ίσως...

Με αυτήν, εννοείται είμαι σίγουρη για τη μικρή, για το σπίτι, για όλα...

Ή να πάρω μία καινούρια, πάλι τζογάροντας να βρει κάτι άλλο ή να προκύψει κάτι (όπως αρρώστησε η απίθανη κυρία μας!!!) και να την πατήσουμε;; Έχω καταμπερδευτεί...

Εσείς τι λέτε;;

Τον Ιούλιο την παίρνουνε και στον παιδικό για προσαρμογή για Σεπτέμβρη... Άρα εκεί δεν έχω πρόβλημα...

NDPXp3.png eJ01p3.png

ποιος ξερει...

Μήπως παίζει το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης?

Εννοείται πως πρέπει να είσαι κούκλα στην γιορτή σου!

υγ:ειμαι τοσο χαρουμενη που καλοκαιριαζει:)

Κι εγώ, κι εγώ!!!!

Καλημερούδια!!!

Καλημερούδια και σε σένα!

Απίστευτος ο καιρός!! ήμαστε όλο τσάρκες το ΣΚΔ. Τελικά τι έκανες με τη μπάλα;;

Θα την πάρω αλλά τον άλλο μήνα για να πάρουμε πρώτα το δώρο του Πάσχα!

Εμείς, το Σάββατο πήγαμε με τη μικρή σούπερ μάρκετ και καφέ στον ήλιο, ενώ ο μεγάλος είχε πάει στο πάρκο Φλοίσβου με τη γιαγιά. Το απόγευμα κούνιες. Την Κυριακή το πρωί στο πάρτι που έκανε η νονά μας για τα γενέθλια του γιου της. Επειδή τελείωσε νωρίς προλάβαμε με τον μεγάλο και πήγαμε και καραγκιόζη μετά. Εχθές, κάθισα από τη δουλειά και πήγα με τη μικρή και φίλες 3 ώρες κούνιες!!!

Είδες, τώρα που φτιάχνει ο καιρός δεν μαζευόμαστε με τίποτα!!!!

Λοιπόν... ακολουθεί ερώτηση να βγάλω στατιστικά:

Η κυρία που την κράταγε, τελικά, δεν μπορεί να γυρίσει με τίποτα... :-(:sad:

Μόνο να έρθει για 2-3 μέρες με την καινούρια, για να την κατατοπίσει να μην παίρνω εγώ άδεια...

Τώρα, όσον αφορά κάποια καινούρια:

Είχα προτείνει στη φίλη μου (άνεργη, εννοείται). Είπε ότι μπορεί να την κρατήσει, ΑΛΛΑ, αν της προκύψει πιο μόνιμη δουλειά, εννοείται, θα πάει... την καταλαβαίνω κι όλας, γιατί εμείς τη θέλουμε για 3-4 μήνες, όχι παραπάνω.

Υπάρχουν κάποιες υποψήφιες: τη μία την ξέρει η νονά μας, την άλλη μας τη σύστησε μία γειτόνισα. Δεν έχουμε μιλήσει με καμία από αυτές...

Υπάρχει η κουνιάδα μου να βοηθήσει σε περίπτωση ανάγκης, η οποία είναι πολύ καλή, γλυκιά, βγήκε νωρίς νωρίς στη σύνταξη, επειδή έχει 3 παιδάκια, και μένει κοντά στη δουλειά μας... και μία άλλη φίλη να βοηθήσει σε περίπτωση ανάγκης... και η μάνα μου, ίσως...

Ή να πάρω μία καινούρια, πάλι τζογάροντας να βρει κάτι άλλο ή να προκύψει κάτι (όπως αρρώστησε η απίθανη κυρία μας!!!) και να την πατήσουμε;; Έχω καταμπερδευτεί...

Εσείς τι λέτε;;

Τον Ιούλιο την παίρνουνε και στον παιδικό για προσαρμογή για Σεπτέμβρη... Άρα εκεί δεν έχω πρόβλημα...

Εγώ ψηφίζω την κουνιάδα σου! Καταρχήν την ξέρεις τι άνθρωπος είναι, την ξέρουν και τα παιδιά οπότε δεν θα χρειάζεται προσαρμογή. Και σίγουρα θα σου έρθει και πιο οικονομικά, με πιάνεις?????

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ ψηφίζω την κουνιάδα σου! Καταρχήν την ξέρεις τι άνθρωπος είναι, την ξέρουν και τα παιδιά οπότε δεν θα χρειάζεται προσαρμογή. Και σίγουρα θα σου έρθει και πιο οικονομικά, με πιάνεις?????

Αγγελική μου,

η κουνιάδα μου δεν είναι "υποψήφια" μόνιμη... μόνο ως βοηθητική. Απλά την αναφέρω, γιατί σκέφτηκα ότι, εάν παρουσιαστεί κάτι στη φίλη μου και φύγει, η κουνιάδα μου είναι διαθέσιμη για λίγο καιρό...

Αυτό που σκέφτομαι είναι η φίλη μου (έμπιστη, ξέρει τη μικρή, αλλά αν βρει κάτι μόνιμο θα φύγει) ή κάποια άλλη (έμπιστη για γνωστούς, δεν ξέρει εννοείται τίποτα, σίγουρα πιο δύσκολο να μας παρατήσει στα κρύα του λουτρού...)

NDPXp3.png eJ01p3.png

Αγγελική μου,

η κουνιάδα μου δεν είναι "υποψήφια" μόνιμη... μόνο ως βοηθητική. Απλά την αναφέρω, γιατί σκέφτηκα ότι, εάν παρουσιαστεί κάτι στη φίλη μου και φύγει, η κουνιάδα μου είναι διαθέσιμη για λίγο καιρό...

Αυτό που σκέφτομαι είναι η φίλη μου (έμπιστη, ξέρει τη μικρή, αλλά αν βρει κάτι μόνιμο θα φύγει) ή κάποια άλλη (έμπιστη για γνωστούς, δεν ξέρει εννοείται τίποτα, σίγουρα πιο δύσκολο να μας παρατήσει στα κρύα του λουτρού...)

Οκ! Τότε θα επέλεγα την φίλη μου εφόσον γνωρίζει και το παιδί. Και αν της κάτσει κάτι μόνιμο τότε επιλέγεις να δεις την κοπέλα που σου συστήνουν.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Εσείς τι λέτε;;

εγω θα ελεγα να παρεις τη φιλη σου,αλλα επειδη υπαρχει θεμα με το αν βρει δουλεια να σας αφησει,παρε τη γνωστη της κουμπαρας σου.

παντως εχεις πολλες επιλογες και ευτυχως εχεις και τη κουνιαδα σου να σε βοηθησει αν προκυψει κατι.

δε νομιζω να υπαρχει θεμα εγκυμοσυνης,αν και παλι ποτε μη λες ποτε αλλα δε νομιζω εκτος του οτι ειναι μετρημενες οι μερες που βρισκομαστε, προσεχουμε κιολας ;)

αλλα και παλι μπηκα σε σκεψεις...

πρεπει να κραταω εκτος απο ημερολογιο περιοδου και ημερολογιο συνευρεσεων για να ξερω τι μου γινεται :rolleyes:

κοριτσια σημερα ο μικρος ξυπνησε με πυρετο,ομως ηταν μια χαρα και απο κεφι και απο ορεξη.

το μεσημερι που κοιμηθηκε τον μετρησα,ειχε 38,4 του εδωσα πονσταν και σε μια ωρα επεσε στο 37,9 και μετα λιγο παρακατω.

ομως παραξενευτηκα που και εφαγε και δεν εδειχνε αρρωστος,αν δεν ηταν ζεστος δε θα το καταλαβαινα.

τωρα ομως που κοιμαται,του εδωσα ντεπον γιατι ηταν λιγο ζεστος παλι,αλλα βλεπω οτι παραμιλαει,βλεπει ονειρα κλπ

αυτο το παιδι τελικα οσο εμοιαζε το μπαμπα του στην αρχη,τοσο μοιαζει σε μενα τωρα και στη φατσα -οταν ημουν μικρη ιδιοι μιλαμε-αλλα και στα χουγια.

και γω οποτε ειχα πυρετο παραμιλουσα.

αντε μακαρι αυριο να ειναι καλυτερα το πουλακι μου...

1zNmp2.png

Γεια σας κοριτσάκι μου....

Δεν μπορω να πω οτι είμαι στα καλύτερες μου.?.βλεπετε αρρώστησα παλι...έχω συνάχι βηχα κι πυρετο όλα μαζι....έχει κλείσει η φωνή μου και τι να σας πω τέλεια λέμε....μακάρι να μείνει εκει και να μην χρειαστεί παλι αντιβιωση.....έχει ταλαιπωρηθεί αρκετα το καημενο το νινακι....

Μαριλινα ψηφίζω φίλη και άμα γινει κάτι έχει τις εναλλακτικές μέχρι να βρεις καινουργια κοπέλα...

Lineal περαστικά στον μικρο....καλε ποτε θα σταματήσουν οι ιωσεις?????θελω καλοκαίρι.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημερούδια!!!

Ξημερώνει μία καινούρια μέρα!!!

δε νομιζω να υπαρχει θεμα εγκυμοσυνης,αν και παλι ποτε μη λες ποτε αλλα δε νομιζω εκτος του οτι ειναι μετρημενες οι μερες που βρισκομαστε, προσεχουμε κιολας ;)

αλλα και παλι μπηκα σε σκεψεις...

πρεπει να κραταω εκτος απο ημερολογιο περιοδου και ημερολογιο συνευρεσεων για να ξερω τι μου γινεται :rolleyes:

Για ενημέρωσέ μας για εξελίξεις!!!

κοριτσια σημερα ο μικρος ξυπνησε με πυρετο,ομως ηταν μια χαρα και απο κεφι και απο ορεξη.

το μεσημερι που κοιμηθηκε τον μετρησα,ειχε 38,4 του εδωσα πονσταν και σε μια ωρα επεσε στο 37,9 και μετα λιγο παρακατω.

ομως παραξενευτηκα που και εφαγε και δεν εδειχνε αρρωστος,αν δεν ηταν ζεστος δε θα το καταλαβαινα.

τωρα ομως που κοιμαται,του εδωσα ντεπον γιατι ηταν λιγο ζεστος παλι,αλλα βλεπω οτι παραμιλαει,βλεπει ονειρα κλπ

αυτο το παιδι τελικα οσο εμοιαζε το μπαμπα του στην αρχη,τοσο μοιαζει σε μενα τωρα και στη φατσα -οταν ημουν μικρη ιδιοι μιλαμε-αλλα και στα χουγια.

και γω οποτε ειχα πυρετο παραμιλουσα.

αντε μακαρι αυριο να ειναι καλυτερα το πουλακι μου...

Περαστικά στον Αποστολάκο!! Κι εμένα έχει τύχει να έχουν πυρετό και να κελαηδάνε... κι άλλες φορές να είναι σαν τα κοτοπουλάκια!!!!

Οκ! Τότε θα επέλεγα την φίλη μου εφόσον γνωρίζει και το παιδί. Και αν της κάτσει κάτι μόνιμο τότε επιλέγεις να δεις την κοπέλα που σου συστήνουν.
Γεια σας κοριτσάκι μου....

Δεν μπορω να πω οτι είμαι στα καλύτερες μου.?.βλεπετε αρρώστησα παλι...έχω συνάχι βηχα κι πυρετο όλα μαζι....έχει κλείσει η φωνή μου και τι να σας πω τέλεια λέμε....μακάρι να μείνει εκει και να μην χρειαστεί παλι αντιβιωση.....έχει ταλαιπωρηθεί αρκετα το καημενο το νινακι....

περαστικά σου, Λετάκι μου!!! Ανοίγει ο καιρός, θα σταματήσουν αυτές οι παλιοιώσεις... πολύ έχεις ταλαιπωρηθεί...

Μαριλινα ψηφίζω φίλη και άμα γινει κάτι έχει τις εναλλακτικές μέχρι να βρεις καινουργια κοπέλα...

Λοιπόν... καταλήγουμε αρχικώς στη φίλη μας!!! Τουλάχιστον είναι το καλύτερο για τη μικρή... και, φυσικά, για τη δική μου ησυχία...

Επίσης, χθες πήρε μία κυρία τηλ. (από κάτι γειτόνισσες φαρμακοποιούς που ρωτήσαμε) και είπε ότι είναι διαθέσιμη μετά το Πάσχα. Οπότε, αν προκύψει κάτι... έχουμε ήδη μία καβάτζα...

Μία άλλη κοπέλα, γνωστή της φίλης μου, μπορεί Τρίτη - Παρασκευή. Κι αυτή υπόψιν, για Δευτέρες θα δούμε τι θα κάνουμε!!!

Τέλος πάντων, είναι μία ανάσα...

Να σας πω την αμαρτία μου, τη φίλη μου την ήθελα και για άλλο λόγο: Γενικώς ήμαστε πολύ ακατάστατοι... :oops::oops::oops: Όταν ήτανε να έρθει η παλιά μας κυρία για τον μικρό μου ακόμα, θυμάμαι είχα σκεφτεί: "να μη βρει το σπίτι στην εντέλεια και μετά αλλάξουν όλα με την πάροδο του χρόνου, αλλά να μην το βρει και τελείως χάλια... μέτρια κατάσταση..." μιας και την είχαμε συνηθίσει... ε... δεν προσέχαμε και πολύ... με μία καινούρια έπρεπε να προσέχουμε περισσότερο.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αν και χθες, άρχισα να βάζω τα καμάρια μου να μαζεύουν τα παιχνίδια τους... τον μεγάλο τα αυτοκινητάκια, τη μικρή τα παζλ που είχε χύσει σε όλο το χαλί... στρίγγλα μάνα... πάντως το σαλόνι ήτανε... ε.... χμ... εμφανίσιμο μετά (για εμάς, όχι τους νορμάλ ανθρώπους, για αυτούς θα ήτανε βομβαρδισμένο...)

Τσακωθήκαμε και με τον άντρα μου χθες: Σήμερα θα πάει η μικρή στην κουνιάδα μου. Εγώ θέλω να μου την φέρει στη δουλειά ο άντρας μου κατά τις 2, να την πάρω στις 3 να πάμε σπίτι με μετρό - λεωφορείο. Αυτός δεν θέλει, θέλει να την φέρει εκείνος όταν σχολάσει... Εμένα, όμως, μου κακοφαίνεται να είμαι σπίτι το απόγευμα και να μου λείπει το παιδάκι μου... :?:?:? Ο αντρούλης μου ξεκίνησε κάτι βλ@κείες του στυλ "θα στην κλέψουν στο μετρό" και αρπαχτήκαμε... τες πα... βλέποντας και κάνοντας... Ιιιιιι, θέλω το νινί μου!!!!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...