Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Winnie7 είπε:

Μαρεσει αυτό που εγραψεσ Και παραθέτω το εξής

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΔΩ! 

ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!

τρεις μόνο λέξεις σε κάθε πρόταση… αλλά τόσο βαθύ το νόημα τους… 

Το έγραψα γιατί το νιώθω.... και πίστεψε με μπορεί να μην πήγε καλά αυτήν την φορά αλλά δεν έπαψα να μπαίνω να δίνω κουράγιο στα κορίτσια που προσπαθούν ή έχουν τα μπεμπακια στην κοιλίτσα τους ... είμαστε όλες εδώ γιατί εμείς μπορούμε να καταλάβουμε η μία την άλλη, όσο και να προσπαθούν οι γύρω μας ή αλήθεια είναι ότι δεν μπορούν να καταλάβουν τι περνάμε 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αγγελική μου,

αυτές οι 4 μέρες άνευ τέκνων ακούγονται ειδυλιακές (ξανάμανά στρίγγλα μάνα... :rolleyes::rolleyes:) Αν και, να σου πω την αλήθεια, επειδή ο αντρούλης μου λέει πολύ συχνά "έλα να κάνουμε τρίτο παιδάκι" μάλλον θα προτιμούσα 4 μερούλες... άνευ τέκνων + συζύγου :tongue::tongue:, μην τις πληρώσω και πολύ ακριβά!!!

Χαχαχα! Ευτυχώς μετά τον Χρήστο ο άντρας μου δεν σκεφτεται καν το ενδεχόμενο για τρίτο παιδί! Ο Χρήστος κάνει για δύο ώρες ώρες!

Ως δευτερομαμά, οφείλω να ομολογήσω ότι μου φαίνεται πολύ πιο εύκολα τα δύο παιδάκια από ότι το ένα. Ο μεγάλος απασχολεί τη μικρή, την προσέχει, η μικρή εξελίσεται πιο γρήγορα, π.χ. θέλει να τρώει μόνη της (όπως ο αδελφός της), να πίνει με καλαμάκι (όπως ο αδελφός της) και, γενικά, τον αντιγράφει!!!

Θα συμφωνήσω πως όταν η διαφορά είναιο πάνω από 3 χρόνια είναι καλή.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια!

η αληθεια ειναι οτι και γω ηθελα τετοια διαφορα δηλαδη 3 με 4 χρονακια να χουν τα αδελφακια,αλλα πραγματικα θελω πολυ ακομα ενα μωρο,το θελω πολυ,αυριο να με ελεγες μεινε εγκυος θα εμενα.

αλλα ειναι τοσα που πρεπει να βαλω σε μια θεση,δηλ πρωτα απ ολα το θεμα των κιλων,θελω να μαι στα κιλα μου στο 2ο,το θεμα της δουλειας-μεγααααλο θεμα-και το θεμα...να μασουμε κανα φραγκο-λεμε και αστεια να περναει η ωρα...χοχοχο

ποσο ζηλευω που πηγατε γιαννενα αγγελικη μου,πως και πως θα το θελα και γω-εμεις-αλλα δε προλαβαινουμε και δε μας περισσευουν γμτ...

μαριλινα δεν εισαι στριγγλα μανα,κουρασμενη μανα εισαι.πραγματικα αυτες οι ωρες που περνας με τον εαυτο σου,ειναι ανεκτιμητες.

εχω τοσο καιρο να μεινω μονη με τον εαυτο μου,παλια το εκανα συχνοτερα,τωρα δε προλαβαινω καν.

δεν εχω κανενα νεο να πω,η δουλεια οπως ηταν ειναι,ο μικρος οπως ηταν ειναι-με λιγο βηχα-ο αντρας μου στα προθυρα να γριπωθει κι αυτος,εγω το παλευω καθε βραδυ με τσαι πρασινο-το τερπνον μετα του ωφελιμου-

ελπιζω να το εγραψα σωστα.

αντε καληνυχτα κουκλες και φιλακια στα μωρουδελια σας..

αγγελικη αληθεια γιατι δε κανεις φεισμπουκ;;;

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

η αληθεια ειναι οτι και γω ηθελα τετοια διαφορα δηλαδη 3 με 4 χρονακια να χουν τα αδελφακια,αλλα πραγματικα θελω πολυ ακομα ενα μωρο,το θελω πολυ,αυριο να με ελεγες μεινε εγκυος θα εμενα.

αλλα ειναι τοσα που πρεπει να βαλω σε μια θεση,δηλ πρωτα απ ολα το θεμα των κιλων,θελω να μαι στα κιλα μου στο 2ο,το θεμα της δουλειας-μεγααααλο θεμα-και το θεμα...να μασουμε κανα φραγκο-λεμε και αστεια να περναει η ωρα...χοχοχο

Πάντως Λίτσα, αν ήμουν στην θέση σου ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας για το 2ο μωρό θα ήταν μόνο το οικονομικό. Τα κιλά τα παλέυεις και μετά:wink:

ποσο ζηλευω που πηγατε γιαννενα αγγελικη μου,πως και πως θα το θελα και γω-εμεις-αλλα δε προλαβαινουμε και δε μας περισσευουν γμτ...

Καλά ήταν, δεν λέω, αλλά κι εμείς για δουλειές πήγαμε. Έχει κάποια θεματάκια με το πατρικό του σπίτι ο άντρας μου και ανεβήκαμε. Γιατί κι εμείς ζοριζόμαστε αρκετά!

μαριλινα δεν εισαι στριγγλα μανα,κουρασμενη μανα εισαι.πραγματικα αυτες οι ωρες που περνας με τον εαυτο σου,ειναι ανεκτιμητες.

εχω τοσο καιρο να μεινω μονη με τον εαυτο μου,παλια το εκανα συχνοτερα,τωρα δε προλαβαινω καν.

Σε καταλαβαίνω, γι΄αυτό κι επιδιώκω να πηγαίνω με τον άντρα μου στο χωριό όποτε μπορώ για να ξεφεύγω λίγο!

δεν εχω κανενα νεο να πω,η δουλεια οπως ηταν ειναι,ο μικρος οπως ηταν ειναι-με λιγο βηχα-ο αντρας μου στα προθυρα να γριπωθει κι αυτος,εγω το παλευω καθε βραδυ με τσαι πρασινο-το τερπνον μετα του ωφελιμου-

ελπιζω να το εγραψα σωστα.

Κι εμάς με λίγες μυξούλες είναι ο μικρός. Ελπίζω να μέινει εκεί!

αντε καληνυχτα κουκλες και φιλακια στα μωρουδελια σας..

αγγελικη αληθεια γιατι δε κανεις φεισμπουκ;;;

Δεν το έχω δει με καλό μάτι καταρχήν. Δεύτερον φατσοβιβλίο μπορώ να μπω μόνο από το σπίτι, γιατί στην δουλειά δεν μας επιτρέπουν. Στο σπίτι ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος αλλά και ο υπολογιστής είναι σε ένα δωμάτιο που έχουμε πάνω από το σπίτι μας όπου δεν έχει καθόλου θέρμανση! Κι επειδή δεν είμαι διατεθειμένη να κάνω παρέα με τις πολικές αρκούδες και τους πιγκουίνους χειμωνιάτικα, δεν ανεβαίνω!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα!!!

Τώρα τι να πω... εχθές δεν ήτανε καλή μέρα... σήμερα δεν είναι καλή μέρα... θα δείξει...

Λινεάλ μου,

στο θέμα των κιλών... τα ίδια έλεγα... και τελικά με τα ίδια ξεκίνησα τη δεύτερη εγκυμοσύνη... κι ακόμα προσπαθώ να τα χάσω... έχω χάσει τα της εγκυμοσύνης και η ζυγαριά έχει κολλήσει... οχι ότι έχω ράψει το στόμα μου εννοείται... :lol::lol: Αχ, πρέπει να το πάρω απόφαση...

Αλλά πως;;;; (λεπτομέρειες παρακάτω...)

Δεν το έχω δει με καλό μάτι καταρχήν. Δεύτερον φατσοβιβλίο μπορώ να μπω μόνο από το σπίτι, γιατί στην δουλειά δεν μας επιτρέπουν. Στο σπίτι ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος αλλά και ο υπολογιστής είναι σε ένα δωμάτιο που έχουμε πάνω από το σπίτι μας όπου δεν έχει καθόλου θέρμανση! Κι επειδή δεν είμαι διατεθειμένη να κάνω παρέα με τις πολικές αρκούδες και τους πιγκουίνους χειμωνιάτικα, δεν ανεβαίνω!

Αγγελική μου,

κι εγώ δεν μπορώ να μπω από το γραφείο. Από το σπίτι μπαίνω πολύ λίγο, το απόγευμα, κι όχι κάθε απόγευμα... Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή μου ήτανε αδιάφορο, αλλά ανακάλυψα κάτι παλιές μου συμμαθήτριες και κάναμε και reunion και πολύ το χάρηκα!!!

Και επειδή... η καλή μέρα... η κυρία που μας κρατάει τη μικρή την πόναγε το πόδι της πολύ χθες και πήγε στο γιατρό. Μας πήρε τηλ το απόγευμα: για μία εβδομάδα πρέπει να μείνει ξάπλα στο κρεβάτι και μάλιστα σε εμβρυακή στάση... και βλέπουμε... τώρα κάτι θα κουτσοκαταφέρουμε για αυτή την εβδομάδα (μιλάμε για τρελή σύμπτωση, ο φίλος της κολλητής μου θα λείπει με τη δουλειά του και εκείνη θα μένει στο σπίτι μας, που είναι στην ίδια πολυκατοικία, οπότε θα βοηθήσει...), αλλά από την επόμενη τι γίνεται;; εάν δεν μπορέσει να συνεχίσει;; οεο;;

Η μάνα μου δεν μπορεί για 4 περίπου μήνες ακόμα που τη χρειαζόμαστε, παιδικό δεν μπορεί σίγουρα να πάει... σκ@τ@... θα δούμε... :mad::x:x

Στο μεταξύ, η κορούλα μου δεν κοιμήθηκε χθες το μεσημέρι. Από ότι κατάλαβα η κυρία δεν την ξύπνησε το πρωί (μάλλον αφού δεν ήτανε καλά), στις 5 το απόγευμα ξεράθηκε, την άφησα να κοιμηθεί κάνα 45λεπτο και το βράδυ είχαμε πάρτι... είδα ότι ξαναέβαλε και τη 10η εντολή ο Alpha... στις 1... και σήμερα νυστάζω...

Επίσης, στο καράτε χθες, μας έβαλε να χοροπηδάμε πάνω από κάτι στρωματάκια γυμναστικής, λίγο χοντρά... πως χτύπησα το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού και με πονάει μέχρι σήμερα... δεν μπορώ να καταλάβω... λες και το χτύπησα στον τοίχο... :confused::confused::confused:

Και ρωτάω εγώ τώρα: σήμερα δεν είναι η μέρα μου ή χθες δεν ήταν;;; :wink:;-):wink:

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα!!!

Τώρα τι να πω... εχθές δεν ήτανε καλή μέρα... σήμερα δεν είναι καλή μέρα... θα δείξει...

Βάλτε να σας ξεματιάσουν! Δεν ξέρω να το κάνω εγώ βρε παιδί μου!

Λινεάλ μου,

στο θέμα των κιλών... τα ίδια έλεγα... και τελικά με τα ίδια ξεκίνησα τη δεύτερη εγκυμοσύνη... κι ακόμα προσπαθώ να τα χάσω... έχω χάσει τα της εγκυμοσύνης και η ζυγαριά έχει κολλήσει... οχι ότι έχω ράψει το στόμα μου εννοείται... :lol::lol: Αχ, πρέπει να το πάρω απόφαση...

Αλλά πως;;;; (λεπτομέρειες παρακάτω...)

Εγώ αυτή την ραφή δεν μπορώ να την κάνω καθώς ξέμεινα από κλωστή και δεν είναι καιρός για έξοδα!!!!!:tongue:

Αγγελική μου,

κι εγώ δεν μπορώ να μπω από το γραφείο. Από το σπίτι μπαίνω πολύ λίγο, το απόγευμα, κι όχι κάθε απόγευμα... Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή μου ήτανε αδιάφορο, αλλά ανακάλυψα κάτι παλιές μου συμμαθήτριες και κάναμε και reunion και πολύ το χάρηκα!!!

Ναι δεν αντιλέγω ότι για τέτοια θέματα είναι μία χαρά το φατσοβιβλίο αλλά και πάλι δεν.....

Άμα μου κάτσει κάτι στραβα......

Όσο για το reunion με ειδοποίησε η κολλητή μου πως το Σάββατο οργανώθηκε ένα για τα παιδιά της φουρνιάς μας! Θα πάω και θα σας πω αντυπώσεις την Δευτέρα!

Και επειδή... η καλή μέρα... η κυρία που μας κρατάει τη μικρή την πόναγε το πόδι της πολύ χθες και πήγε στο γιατρό. Μας πήρε τηλ το απόγευμα: για μία εβδομάδα πρέπει να μείνει ξάπλα στο κρεβάτι και μάλιστα σε εμβρυακή στάση... και βλέπουμε... τώρα κάτι θα κουτσοκαταφέρουμε για αυτή την εβδομάδα (μιλάμε για τρελή σύμπτωση, ο φίλος της κολλητής μου θα λείπει με τη δουλειά του και εκείνη θα μένει στο σπίτι μας, που είναι στην ίδια πολυκατοικία, οπότε θα βοηθήσει...), αλλά από την επόμενη τι γίνεται;; εάν δεν μπορέσει να συνεχίσει;; οεο;;

Η μάνα μου δεν μπορεί για 4 περίπου μήνες ακόμα που τη χρειαζόμαστε, παιδικό δεν μπορεί σίγουρα να πάει... σκ@τ@... θα δούμε... :mad::x:x

καιρός να πάρεις καμία άδεια, τοσες μέρες έχεις:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Στο μεταξύ, η κορούλα μου δεν κοιμήθηκε χθες το μεσημέρι. Από ότι κατάλαβα η κυρία δεν την ξύπνησε το πρωί (μάλλον αφού δεν ήτανε καλά), στις 5 το απόγευμα ξεράθηκε, την άφησα να κοιμηθεί κάνα 45λεπτο και το βράδυ είχαμε πάρτι... είδα ότι ξαναέβαλε και τη 10η εντολή ο Alpha... στις 1... και σήμερα νυστάζω...

:confused::confused::confused::confused:

Επίσης, στο καράτε χθες, μας έβαλε να χοροπηδάμε πάνω από κάτι στρωματάκια γυμναστικής, λίγο χοντρά... πως χτύπησα το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού και με πονάει μέχρι σήμερα... δεν μπορώ να καταλάβω... λες και το χτύπησα στον τοίχο... :confused::confused::confused:

Και ρωτάω εγώ τώρα: σήμερα δεν είναι η μέρα μου ή χθες δεν ήταν;;; :wink:;-):wink:

θα επαναλάβω τα του ξεματιάσματος!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

θα επαναλάβω τα του ξεματιάσματος!

Δε λες καλύτερα κάνα ευχέλαιο.....

Αχ, αύριο πάει η κυρία για αξονική και θα μας πει αποτελέσματα....

Τι να κάνουμε, θα δούμε και θα το παλέψουμε...

Με τις άδειες είμαι πολύ σφιχτή από ότι κατάλαβες... δεν θέλω να ξοδέψω καμία... θα δω τι θα κάνω... άντε, ίσως πάρω μία...

Στο μεταξύ, αν το σκεφτεί κανείς, ο Μάρτιος έχει φτάσει στα μέσα του, τον Απρίλιο το Πάσχα θα λείψουμε καμιά δεκαριά μέρες, μένουν ο Μάιος και ο Ιούνιος "ολόκληροι", ενώ τον Ιούλιο σκέφτομαι να παίρνω 1-2 μέρες άδεια την εβδομάδα για εξοχικό και πάπαλα... δλδ είναι κρίμα για 2 μήνες να ψάχνουμε για γυναίκα...

κι η κυρία χρειάζεται, από ότι κατάλαβα, τα λεφτά...

τεσπα, θα δούμε....

Στο μεταξύ, επειδή η μικρή βγήκε από το πρόγραμμά της, με έχει κάνει λιώμα...

χθες κοιμηθηκε αργά για μεσημέρι, πήγαμε απόγευμα στη μάνα μου, μιλάμε ήμουνα πτώμα, με πήρε ο ύπνος στον καναπέ... στη συνέχεια την πήρε η φίλη μου πάνω σπίτι της, μήπως και κοιμηθεί εκεί, να μην ξυπνάει μέσα στο άγριο ξημέρωμα κι αυτή να κατεβαίνει σπίτι μας... 1:30 μας την έφερε πακέτο με κορδέλα...η σκ@τουλα δεν κοιμότανε με τίποτα... τι να πεις...

κοιμήθηκε κατά τις 2... κάτι είχα κοιμηθεί έως τότε, κουτουλαω πάλι σήμερις... κοιμήθηκε μαζί με τη φίλη μου έως τις 12.... εμ μας κάνει τη χάρη και την κρατάει, δεν μπορώ να της πω να την ξυπνήσει νωρίς, αφού κι η ίδια κοιμότανε...

Ουφ, τα είπα και ξέσπασα... :lol::lol::lol::lol:

Όσο για το reunion με ειδοποίησε η κολλητή μου πως το Σάββατο οργανώθηκε ένα για τα παιδιά της φουρνιάς μας! Θα πάω και θα σας πω αντυπώσεις την Δευτέρα!

Καλά να περάσεις, Αγγελική μου!!!!! Αχ, τέλεια είναι αυτά τα reunion...

οι υπόλοιπες όλα καλά;;

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Δε λες καλύτερα κάνα ευχέλαιο.....

Αχ, αύριο πάει η κυρία για αξονική και θα μας πει αποτελέσματα....

Τι να κάνουμε, θα δούμε και θα το παλέψουμε...

Με τις άδειες είμαι πολύ σφιχτή από ότι κατάλαβες... δεν θέλω να ξοδέψω καμία... θα δω τι θα κάνω... άντε, ίσως πάρω μία...

Μα γι΄αυτόν ακριβώς τον λόγο σου το είπα χιχιχιχιχι!:tongue::tongue::tongue:

Στο μεταξύ, αν το σκεφτεί κανείς, ο Μάρτιος έχει φτάσει στα μέσα του, τον Απρίλιο το Πάσχα θα λείψουμε καμιά δεκαριά μέρες, μένουν ο Μάιος και ο Ιούνιος "ολόκληροι", ενώ τον Ιούλιο σκέφτομαι να παίρνω 1-2 μέρες άδεια την εβδομάδα για εξοχικό και πάπαλα... δλδ είναι κρίμα για 2 μήνες να ψάχνουμε για γυναίκα...

κι η κυρία χρειάζεται, από ότι κατάλαβα, τα λεφτά...

τεσπα, θα δούμε....

Στο μεταξύ, επειδή η μικρή βγήκε από το πρόγραμμά της, με έχει κάνει λιώμα...

χθες κοιμηθηκε αργά για μεσημέρι, πήγαμε απόγευμα στη μάνα μου, μιλάμε ήμουνα πτώμα, με πήρε ο ύπνος στον καναπέ... στη συνέχεια την πήρε η φίλη μου πάνω σπίτι της, μήπως και κοιμηθεί εκεί, να μην ξυπνάει μέσα στο άγριο ξημέρωμα κι αυτή να κατεβαίνει σπίτι μας... 1:30 μας την έφερε πακέτο με κορδέλα...η σκ@τουλα δεν κοιμότανε με τίποτα... τι να πεις...

1,30 την νύχτα???? Την νυχτερίδα κάνει το σπλάχνο σου???

κοιμήθηκε κατά τις 2... κάτι είχα κοιμηθεί έως τότε, κουτουλαω πάλι σήμερις... κοιμήθηκε μαζί με τη φίλη μου έως τις 12.... εμ μας κάνει τη χάρη και την κρατάει, δεν μπορώ να της πω να την ξυπνήσει νωρίς, αφού κι η ίδια κοιμότανε...

Ουφ, τα είπα και ξέσπασα... :lol::lol::lol::lol:

Γειά σας κορίτσια! Επιτέλους ο καιρός στρώνει γιατί είχαν αρχίσει να παίζουν τα νεύρα μου:rolleyes:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ο καιρος στρωνει και γω ειμαι πιο χαλια απο ποτε...δεν εχω ξαναρρωστησει ετσι.

ποναω σε ολοκληρο το σωμα μου,ακομα και τα ματια μου οταν τα γυριζω...τα αυτια μου,η πλατη μου,εχω πυρετο και γενικα ειμαι ενα μαυρο χαλι.

ευτυχως ο μικρος ειναι σχετικα ησυχος και δε με ενοχλει,αλλιως δε ξερω πως θα τα εβγαζα περα...

ειχα πυρετο 38,1 φοβαμαι για τη γριπη h1n1,αν αυριο δε πεσει ο πυρετος θα παω νοσοκομειο να κανω εξετασεις.

σημερα δε πηγα και στη δουλεια,αντε και κει με νευριασε παλι η υπευθυνη τις προαλλες,παλι μου την ειπε,χωρις κανενα λογο,ειναι ανησυχα τα αφεντικα μας γιατι οι πωλησεις εχουν πεσει,πιεζουν τις υπευθυνες και αυτες με τη σειρα τους ξεσπαν σε μας...

χθες την ειπα οταν με ελεγε να προσπαθω οτι ειμαι αρρωστη και με απαντησε ρε σεις κοριτσια με ενα υφος και εναν απαισιο τροπο:"αν εισαι αρρωστη να κατσεις σπιτι σου"

ενιωσα πολυ ασχημα,λες και μαλωνε κανα παιδακι,σε υποβιβαζουν τη προσωπικοτητα και αυτο ειναι οτι χειροτερο.

και να φανταστειτε οτι προσπαθουμε ολες εκει μεσα να μην εχουμε αυστηρα επαγγελματικη σχεση,αλλα και κατι παραπανω-βεβαια οχι σε επιπεδο κολλητης κι ετσι-αλλα οχι να μας μιλαν κι ετσι.

προσβαλθηκα παρα πολυ και εκεινη την ωρα ηθελα να βρισω ολα μα ολα και τις μπαλες τους και τα μπαλιδια τους

απο δω και μπρος θα μαι τυπικη και οταν με κανουν αστειακια και σαχλαμαριτσες-οποτε θελουν οι ιδιες το κανουν παιδικη χαρα-δε ξαναασχολουμαι.

τελος παντων ειμαι τοσο νευριασμενη με το θεμα αυτο,γιατι μας παταν στο οτι εχουμε αναγκη τη δουλεια.

τι παραξενο θα μου πειτε ε;

κλεινω να μετρησω πυρετο,αχ μακαρι να επεσε λιγακι γιατι πραγματικα αγχωνομαι και στεναχωριεμαι

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλημερούδια!!!

1:30 μας την έφερε πακέτο με κορδέλα...η σκ@τουλα δεν κοιμότανε με τίποτα... τι να πεις...

1,30 την νύχτα???? Την νυχτερίδα κάνει το σπλάχνο σου???

Γειά σας κορίτσια! Επιτέλους ο καιρός στρώνει γιατί είχαν αρχίσει να παίζουν τα νεύρα μου:rolleyes:

Το σπλάχνο μου είναι για τα μπουζούκια να τα σπάει... Της αρέσει να κοιμάται αργά... και στη μαμά της άρεσε, όμως... :rolleyes::rolleyes:

Τελικά εχθές ξύπνησε στις 12 παρά, δεν κοιμήθηκε μεσημέρι, στις 7 το απόγευμα που γλάρωσε ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δεν την άφησα να κοιμηθεί και κοιμήθηκε κατά τις 10:30 το βράδυ!!

Ευτυχώς κοιμήθηκε κι η μαμά μαζί της!!

Στο μεταξύ, μιας και μου αρέσει η τηλεόραση, είμαι και τυχερή: εχθές δεν είναι το csi στις 11 κι έτσι δεν ήμουνα με τα μάτια ανοιχτά... ε, μέχρι το law & order έβλεπα το πέμπτο μου όνειρο...

Μπας και στανιάρουμε!!!

Στο μεταξύ, η κυρία δεν είναι καθόλου καλά :-(:sad: Πήγα χθες να τη δω, με τη μικρή, και ήτανε χάλια... δεν το βλέπω να γυρίζει... και από ότι κατάλαβα θέλει... τες πα... στο μεταξύ, σήμερα κάνει την αξονική, αλλά τα αποτελέσματα θα τα έχει μαλλον Δευτέρα... να δούμε τι θα κάνουμε...

Αποφάσισα να κάνω και μία κρούση στον παιδικό μήπως την πάρουνε από τώρα... δε χάνω τίποτα... ξέρει το περιβάλλον, πάνα θα έχει και τον Σεπτέμβριο, μιλάει αρκετά καλά, τρώει κανονικότατα, αλλά τη λυπάμαι, γμτ... είναι μικρούλα ακόμα... 20 μηνών το μαναράκι μου :(:(

ο καιρος στρωνει και γω ειμαι πιο χαλια απο ποτε...δεν εχω ξαναρρωστησει ετσι.

ποναω σε ολοκληρο το σωμα μου,ακομα και τα ματια μου οταν τα γυριζω...τα αυτια μου,η πλατη μου,εχω πυρετο και γενικα ειμαι ενα μαυρο χαλι.

ευτυχως ο μικρος ειναι σχετικα ησυχος και δε με ενοχλει,αλλιως δε ξερω πως θα τα εβγαζα περα...

ειχα πυρετο 38,1 φοβαμαι για τη γριπη h1n1,αν αυριο δε πεσει ο πυρετος θα παω νοσοκομειο να κανω εξετασεις.

σημερα δε πηγα και στη δουλεια,αντε και κει με νευριασε παλι η υπευθυνη τις προαλλες,παλι μου την ειπε,χωρις κανενα λογο,ειναι ανησυχα τα αφεντικα μας γιατι οι πωλησεις εχουν πεσει,πιεζουν τις υπευθυνες και αυτες με τη σειρα τους ξεσπαν σε μας...

χθες την ειπα οταν με ελεγε να προσπαθω οτι ειμαι αρρωστη και με απαντησε ρε σεις κοριτσια με ενα υφος και εναν απαισιο τροπο:"αν εισαι αρρωστη να κατσεις σπιτι σου"

ενιωσα πολυ ασχημα,λες και μαλωνε κανα παιδακι,σε υποβιβαζουν τη προσωπικοτητα και αυτο ειναι οτι χειροτερο.

και να φανταστειτε οτι προσπαθουμε ολες εκει μεσα να μην εχουμε αυστηρα επαγγελματικη σχεση,αλλα και κατι παραπανω-βεβαια οχι σε επιπεδο κολλητης κι ετσι-αλλα οχι να μας μιλαν κι ετσι.

προσβαλθηκα παρα πολυ και εκεινη την ωρα ηθελα να βρισω ολα μα ολα και τις μπαλες τους και τα μπαλιδια τους

απο δω και μπρος θα μαι τυπικη και οταν με κανουν αστειακια και σαχλαμαριτσες-οποτε θελουν οι ιδιες το κανουν παιδικη χαρα-δε ξαναασχολουμαι.

τελος παντων ειμαι τοσο νευριασμενη με το θεμα αυτο,γιατι μας παταν στο οτι εχουμε αναγκη τη δουλεια.

κλεινω να μετρησω πυρετο,αχ μακαρι να επεσε λιγακι γιατι πραγματικα αγχωνομαι και στεναχωριεμαι

Λινεάλ μου,

περαστικά σου!! Εύχομαι να είσαι καλύτερα... άτιμη αυτή η ίωση, το ξέρω... σε ρίχνει τελείως...

τι καλό παιδί ο Αποστολάκος που προσέχει τη μαμά του!!! :-P:-P:-P

Όσο για τη δουλειά... τι να πω... &^&^$#%^^ και μόνο αυτό...

Ο εργοδότης είναι πάντοτε εργοδότης, τελικά... δεν αλλάζει ποτέ αυτό... Προς στιγμήν άστο καλύτερα, δουλειά δε βρίσκεται εύκολα σήμερα...

Περιμένουμε νέα σου!!

Φιλάκια!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλό μεσημέρι!

QUOTE=lineal;1500593]ο καιρος στρωνει και γω ειμαι πιο χαλια απο ποτε...δεν εχω ξαναρρωστησει ετσι.

Έχεις τα συμπτώματα της ίωσης που έχει ρίξει τους πάντες στο κρεβάτι.:confused: Μην ανησυχείς, δεν νομίζω να είανι κάτι άλλο! Όπως και να έχει περαστικούλια σου!

Αυτό ακριβώς να κάνεις! Δεν είναι να τους δίνεις θάρρος.

Δυστυχώς αυτό εκμεταλλεύονται κα καυρίως αυτήν την εποχή που τα πράγματα είναι δύσκολα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλημερούδια!!!

Το σπλάχνο μου είναι για τα μπουζούκια να τα σπάει... Της αρέσει να κοιμάται αργά... και στη μαμά της άρεσε, όμως... :rolleyes::rolleyes:

Εμ τότε τι παραπονιέσαι? Γονίδια είναι αυτά:tongue::tongue::tongue:

Τελικά εχθές ξύπνησε στις 12 παρά, δεν κοιμήθηκε μεσημέρι, στις 7 το απόγευμα που γλάρωσε ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δεν την άφησα να κοιμηθεί και κοιμήθηκε κατά τις 10:30 το βράδυ!!

Ευτυχώς κοιμήθηκε κι η μαμά μαζί της!!

Στο μεταξύ, μιας και μου αρέσει η τηλεόραση, είμαι και τυχερή: εχθές δεν είναι το csi στις 11 κι έτσι δεν ήμουνα με τα μάτια ανοιχτά... ε, μέχρι το law & order έβλεπα το πέμπτο μου όνειρο...

Μπας και στανιάρουμε!!!

μαγουλάκι φράπα σήμερα?

Στο μεταξύ, η κυρία δεν είναι καθόλου καλά :-(:sad: Πήγα χθες να τη δω, με τη μικρή, και ήτανε χάλια... δεν το βλέπω να γυρίζει... και από ότι κατάλαβα θέλει... τες πα... στο μεταξύ, σήμερα κάνει την αξονική, αλλά τα αποτελέσματα θα τα έχει μαλλον Δευτέρα... να δούμε τι θα κάνουμε...

Αποφάσισα να κάνω και μία κρούση στον παιδικό μήπως την πάρουνε από τώρα... δε χάνω τίποτα... ξέρει το περιβάλλον, πάνα θα έχει και τον Σεπτέμβριο, μιλάει αρκετά καλά, τρώει κανονικότατα, αλλά τη λυπάμαι, γμτ... είναι μικρούλα ακόμα... 20 μηνών το μαναράκι μου :(:(

Δίκιο έχεις αλλά αν δεν υπάρχει άλλη λύση τι να κάνεις?

Λινεάλ μου,

περαστικά σου!! Εύχομαι να είσαι καλύτερα... άτιμη αυτή η ίωση, το ξέρω... σε ρίχνει τελείως...

τι καλό παιδί ο Αποστολάκος που προσέχει τη μαμά του!!! :-P:-P:-P

Όσο για τη δουλειά... τι να πω... &^&^$#%^^ και μόνο αυτό...

Ο εργοδότης είναι πάντοτε εργοδότης, τελικά... δεν αλλάζει ποτέ αυτό... Προς στιγμήν άστο καλύτερα, δουλειά δε βρίσκεται εύκολα σήμερα...

Περιμένουμε νέα σου!!

Φιλάκια!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου.....

Εγω είμαι μια χαρα ....άρχισα να φουσκώνει....χαχαχχαχαα

Η εγκυμοσύνη καλα προχωράει,,,άρχισα να τον καταλαβαίνω κιόλας και είναι όλα πολυ καλα....ο Θωμάς άρχισε να γινεται αντιδραστικος και αυτο λίγο με στεναχωρεί....άρχισε να σπρώχνει παιδάκια και όπου και να είμαστε αν δεν του κάνω τα χατιρια πέφτει στο πάτωμα και αρχίζει να χτυπιεται....Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορω να τον πΑρω πουθενά..δεν μπορω και να τον σήκωσε και δυσκολεύομαι.....έχει καμία να μου προτείνει τιποτα????ειμαι όλη αυτιά....

Lineal περαστικά....ελπίζω να εισαι καλύτερα σήμερα....νομίζω στο έχω ξαναπεί με τη δουλεια πρέπει να κρατάς τα τυπικά και τίποτα άλλο....οι εργοδότες έχουνε γινει πιο σκληροί..καταλαβαίνουν πλέον πόσο ανάγκη έχουμε τη δουλεια και μας εκμεταλλεύονται....όσο λιγότερη σημασία και αξία δίνεις τόσο καλύτερα θα είσαι....

μΑριλινα ωραίο ζόρι τραβάς τώρα και εσύ.....θα δεις πως θα είναι και η κυρία..αλλα δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα στο σταθμό....

Αγγελική εσυ είσαι καλα..?.?.

Tinaki.....?.??που είσαι καλε παλι????

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου.....

Εγω είμαι μια χαρα ....άρχισα να φουσκώνει....χαχαχχαχαα

Η εγκυμοσύνη καλα προχωράει,,,άρχισα να τον καταλαβαίνω κιόλας και είναι όλα πολυ καλα...

Αχου μωρέ το ζουζουνάκι σου άρχισε να δηλώνει την παρουσία του!

ο Θωμάς άρχισε να γινεται αντιδραστικος και αυτο λίγο με στεναχωρεί....άρχισε να σπρώχνει παιδάκια και όπου και να είμαστε αν δεν του κάνω τα χατιρια πέφτει στο πάτωμα και αρχίζει να χτυπιεται....Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορω να τον πΑρω πουθενά..δεν μπορω και να τον σήκωσε και δυσκολεύομαι.....έχει καμία να μου προτείνει τιποτα????ειμαι όλη αυτιά....

Λίγοτερο αντιδραστικός είναι και ο Χρήστος. Εγώ όταν πέφτει και χτυπιέται δεν κάνω τίποτα απολύτως. Τον αφήνω να κοπανιέται μέχρι που αντιλαμβάνεται ότι δεν θα του περάσει και ησυχάζει. Βέβαια ίσως να του λείπει και η αγκαλιά σου τώρα οπυ δεν μπορείς να τον σηκώνεις. Προσπάθησε να τον βάζεις στον καναπέ δίπλα σου και να τον παίρνεις στα πόδια σου, να του τραγουδάς και να τον χαιδεύεις για να αναπληρώσεις τις χαμένες αγκαλίτσες!

Αγγελική εσυ είσαι καλα..?.?.

Καλά είμαι Λετάκι μου, σε ευχαριστώ!

Tinaki.....?.??που είσαι καλε παλι????

Όντως έχει να φανεί κάμποσο καιρό...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Έχεις δίκιο Αγγελική μου..πρέπει να είναι επειδη δεν τον παίρνω αγκαλιές.......γιατι οταν ασχολούμαι αρκετά μαζι του,να τον φιλω να τον χαιδευω και τα σχετικά είναι αρκετά πιο ήρεμος....ισως είναι ο τρόπος του να δηλώσει την παρουσία του....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γι΄αυτό λοιπόν δείξε του ότι τον αγαπάς και με άλλους τρόπους και θα ησυχάσει. Απλά ασχολήσου λίγο περισσότερο μαζί του.

Θα το κάνω...ευχαριστω...πάω να ξαπλώσω τώρα ....καλο μεσημέρι...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...