Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερούδια!!!!!!!!

πωπω αγγελικη δε πηρες καμμια ομπρελα;ελπιζω να μη σε χαλασε...

Όχι ευτυχώς δεν χάλασε γιατί έχω πάντα μέσα στην τσάντα μου ομπρέλα!

εγω το πρωτο που κανω οταν φευγω απο το κομμωτηριο ειναι να παω σπιτι τρεχοντας γιατι δε θελω να ειμαι με μαλλι κομμωτηριου.

παω σπιτι,το χτενιζω να φυγει ολη η λακ και ολα αυτα που βαζουν με το κιλο οι κομμωτριες-πρεπει να τους αρεσει πολυ να τα βαζουν ολα αυτα,γιατι εγω συνηθως λεω πως δε θελω ουτε λακ ουτε κρεπαρισμα και ομως μου τα κανουν:confused:

Ένας από τους λόγους που έχω την ίδια κομμώτρια 20 χρόνια τώρα είναι γιατί έχει καταλάβει τι ακριβώς θέλω και δεν μου κάνει κάτι που δεν μου αρέσει. Βέβαια αν ξεκινήσω από το σπίτι μου για να πάω εκεί θέλω περίπου 1 ώρα αλλά χαλάλι της! Της έχω τυφλή εμπιστοσύνη κι επειδή έχω πολλά άσπρα μαλλιά τα βάφω κάθε 40 μέρες περίπου! Δεν της έχω πει ποτέ τι χρώμα θα μου περάσει, γνωρίζει πάρα πολύ κάλά τι μου αρέσει και κυρίως τι μου πάει κι έτσι δεν έχω άγχος για το αποτέλεσμα!

το ψωμι το λεει πως;δε καταλαβα:confused:

το σαπούνι το λέει μούνι, ε το ψωμί το λέει @ουνί!!!!!

κοριτσια σημερα μια ησυχη μερα,μαγειρεψα ιμαμ στο φουρνο και η σαλτσα-επειδη τις κανει η πεθερα μου και μας τα στελνει με βαζα-ηταν αρκετα ξινη-δεν εβαλα ζαχαρη-αλλα ενταξει μια χαρα φαγαμε.

ο αντρας μου γκρινιαξε,αλλα το φαγε κι αυτος μια χαρα ειδικα ο μικρος το καταφχαριστηθηκε

αυτος σιγουρα με μοιαζει πια το χω γκαραντι.

μεχρι και στις γευσεις,τα θελει ολα ξινα οπως εγω και του αρεσει μεχρι και φετα λεμονι του χω δωσει και την ετρωγε με ευχαριστηση!!!

Ποιά φέτα? Ο δικός μου τρώει σχεδόν μισό λεμόνι αν του το δώσεις!!!!!

αχ το μπουμπουκακι μου το πεθυμαω οταν κοιμαται αχ αχ:rolleyes::rolleyes:

καληνυχτα τσουπρες μου:-)

Φιλάκια!!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδια!!!

Αγγελική,

με γεια η κουπ!!! Εσύ είσαι πιο προνοητική, έχεις ομπρέλα στην τσάντα σου!! Εγώ έχω μία στη δουλειά. Αλλά χθες που έφυγα δεν έβρεχε, βγαίνω από το μετρό στη στάση του λεωφορείου και λέω "α, εντάξει, απλά ψιχαλίζει" και σε λίγα λεπτά γίνομαι παπάκι!!!

η κομμώτρια μία ώρα μακριά, ε;;; Όλους μακριά τους έχεις. Εμένα, αντίθετα, είναι στο διπλανό τετράγωνο... φαντάσου την παραμονή Πρωτοχρονιάς που πήγα, αλλά δεν είχε τελειώσει την προηγούμενη, έφυγα, ψώνισα, τα πήγα σπίτι και επέστρεψα σε ένα τέταρτο... :lol::lol:

Λινεάλ,

οι άντρες είναι... μην πω τώρα... και δε λέω ότι εγώ είμαι η αλάθητη... Αυτό που μου τη δίνει είναι το "ε, καλά, τι έγινε...", με αυτό κάνω φόνο... Όσο για το "που θα πάει", όταν λέω του άντρα μου ότι στο χωριό του κουράζομαι γιατί κυνηγάω τα μικρά μη βγουν στον κεντρικό δρόμο επειδή δεν έχει πόρτα, μου απαντάει "να μάθουνε να μη βγαίνουνε..." :confused::confused::confused:

Τα μυαλά στα κάγκελα, δλδ...

Εμένα ο γιος μου προσεγγίζει τις δικές μου γεύσεις και η κόρη μου του πατέρα της!!! Της αρέσει το λεμόνι, της αρέσουν και τα γλυκά... βασικά όλα της αρέσουν.

Εχθές έφαγε με μεγάλη ευχαρίστηση λαχανόρυζο. Προχθές πήρε μία μικρή ντομάτα, της την πλύναμε και τσούκου-τσούκου την έφαγε όλη... Γενικά είναι παμφάγο παιδί, αλλά την πατάει, γιατί όταν σε βλέπει θέλει να φάει κι αυτή - λέει συνέχεια "μαμ" - και πολλές φορές κάνει εμετό... η χαζούλα μου!!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

μαριλινα κι απο δω χρονια πολλα και ο,τι επιθυμεις,να σαι παντα καλα και να σε χαιρεται η οικογενεια σου!!!

αγγελικη δηλ ο γιος σου δε μπερδευει τη βουρτσα με τη @ουτσα αλλα το σαπουνι με το ψωμι

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

μούνι

μουνι

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

αχ τι γελιο εριξα παλι σε καλο να με βγει........

μαριλινα καλα πλακα εχει κι ο δικος σου,ακου να μαθουνε να μη βγαινουνε...να τα στειλουμε για εκπαιδευση μωρε οπως τα σκυλια.

ελεος πια...

τα ιδια κι ο δικος μου

100 φορες του χω πει,πριν μιλησει ας βουταει τη γλωσσα στον εγκεφαλο,ή ας τα ακουει πρωτα μεσα στο κεφαλι του,να δει στεκουν ή οχι;

οντως και γω αλαθητη δεν ειμαι αλλα οχι και τοσο χαλλλαρα...

κανενα νεο εγω,μονο που σημερα με νευριασε τοσο πολυ ο μικρος με την αδικαιολογητη κλαψα του,ολο κατι θελει και το θελει οταν θελω να πλυνω τα πιατα,να μαγειρεψω...που μου γυρισε το ματι και αρχισα να του φωναζω σα την υστερω.

φοβηθηκε το καημενο αλλα που να σταματησει;

ηρθε αγκαλιτσα και τα βρηκαμε με φιλακια

μετα φυσικα συνεχισε και γω δεν εδινα πια σημασια

τι να κανω;

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλημερούδια!!!

Αγγελική,

με γεια η κουπ!!! Εσύ είσαι πιο προνοητική, έχεις ομπρέλα στην τσάντα σου!! Εγώ έχω μία στη δουλειά. Αλλά χθες που έφυγα δεν έβρεχε, βγαίνω από το μετρό στη στάση του λεωφορείου και λέω "α, εντάξει, απλά ψιχαλίζει" και σε λίγα λεπτά γίνομαι παπάκι!!!

Ευχαριστώ! Κι εγώ το ίδιο έκανα μέχρι που έπαθα και έμαθα!!!!!

η κομμώτρια μία ώρα μακριά, ε;;; Όλους μακριά τους έχεις. Εμένα, αντίθετα, είναι στο διπλανό τετράγωνο... φαντάσου την παραμονή Πρωτοχρονιάς που πήγα, αλλά δεν είχε τελειώσει την προηγούμενη, έφυγα, ψώνισα, τα πήγα σπίτι και επέστρεψα σε ένα τέταρτο... :lol::lol:

Καλά θα ήταν να την είχα πιο κοντά μου αλλά από την άλλη βρίσκω και μία καλή ευκαιρία να κάνω και την βολτούλα μου!

Εμένα ο γιος μου προσεγγίζει τις δικές μου γεύσεις και η κόρη μου του πατέρα της!!! Της αρέσει το λεμόνι, της αρέσουν και τα γλυκά... βασικά όλα της αρέσουν.

Εχθές έφαγε με μεγάλη ευχαρίστηση λαχανόρυζο. Προχθές πήρε μία μικρή ντομάτα, της την πλύναμε και τσούκου-τσούκου την έφαγε όλη... Γενικά είναι παμφάγο παιδί, αλλά την πατάει, γιατί όταν σε βλέπει θέλει να φάει κι αυτή - λέει συνέχεια "μαμ" - και πολλές φορές κάνει εμετό... η χαζούλα μου!!!

Ευτυχώς τα δικά μου δεν μου έμοιασαν σε κάποια διατροφικά θέματα! Απεχθάνομαι για παράδειγμα τα όπρια σε αντίθεση με τα παιδιά μου τα οποία τα ταράζουν!

Φιλάκια!!!

μαριλινα κι απο δω χρονια πολλα και ο,τι επιθυμεις,να σαι παντα καλα και να σε χαιρεται η οικογενεια σου!!!

Τι γιορτάζει σήμερα η μαριλίνα??? Χρόνια πολλά!

αγγελικη δηλ ο γιος σου δε μπερδευει τη βουρτσα με τη @ουτσα αλλα το σαπουνι με το ψωμι

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

μούνι

μουνι

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

αχ τι γελιο εριξα παλι σε καλο να με βγει........

Μόλις το είπα στον νονό του μου λέει << Μπράβο στο παιδί, είναι γνήσιος άντρας και ξέρει που να στοχεύσει από μικρός>>!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μαριλινα καλα πλακα εχει κι ο δικος σου,ακου να μαθουνε να μη βγαινουνε...να τα στειλουμε για εκπαιδευση μωρε οπως τα σκυλια.

ελεος πια...

τα ιδια κι ο δικος μου

100 φορες του χω πει,πριν μιλησει ας βουταει τη γλωσσα στον εγκεφαλο,ή ας τα ακουει πρωτα μεσα στο κεφαλι του,να δει στεκουν ή οχι;

Άντρεςςςςςςςς!!!!!

οντως και γω αλαθητη δεν ειμαι αλλα οχι και τοσο χαλλλαρα...

κανενα νεο εγω,μονο που σημερα με νευριασε τοσο πολυ ο μικρος με την αδικαιολογητη κλαψα του,ολο κατι θελει και το θελει οταν θελω να πλυνω τα πιατα,να μαγειρεψω...που μου γυρισε το ματι και αρχισα να του φωναζω σα την υστερω.

τι να κανω;

Είναι στην φάση που πολεμάνε να επικοινωνήσουν μαζί μας με λόγια κι επειδή δεν τους βγαίνει εκνευρίζοντια και μουρμουράνε! Προσπάθησε να μην του φωνάζεις αλλά κάθε φορά που δεν τον καταλαβαίνεις να τον πάιρνεις αγκαλίτσα και να τον παρηγορείς λίγο.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

γεια σας κοριτσακια μου.....

πως ειστε???εγω δεν μπορω να πω οτι ειμαι και στα καλυτερα μου....σας ειχα πει που με πονουσε το δοντακι μου εεε????τελικα δεν τη γλιτωσα και κανω απονευρωση και επειδη λογω εγκυμοσυνης δεν μπορω να κανω αναισθησια καταλαβαινετε τι πονο τραβαω ε????υποφερω λεμε.....αφου την κανω με δοσεις....χθες απο το ζορι μου ετρεμα για κανα μισαωρο...και δεν μου φτανει μονο αυτο πρεπει να βγαλω και το δοντι και να κανω γεφυρα κτλ....εχω ενα μονιμο πονο στο δοντι μου και πραγματικα πλεον δεν αντεχω....

οσο για τον μικρο.....τι να πω???οταν τον πιανει υστερια πραγματικα και εγω δεν ξερω τι να κανω και προσπαθω να μην δινω σημασια και αλλες δεν μπορω....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κούκλες!

Τι κάνετε; Χάθηκα πάλι αλλά ο Χρήστος μεγαλώνει και έχει γίνει η προέκτασή μου. Ούτε στο μπάνιο δεν μπορώ να παώ χωρίς την ακολουθία μου, πόσο μάλλον να κάτσω στον υπολογιστή.

Λετάκι μου περαστικά και υπομονή! Ξέρω εύκολο είναι να το λες αλλά δύσκολο στην πράξη! Ο Θωμάς σου δεν κατάλαβα καλά έχει κάτι το ματάκι του;

Μαριλίνα κατασταλάξατε τελικά στην νέα παιδίατρο; Να σας πω την αλήθεια και ο δικός μας παιδίατρος δεν έχει πια σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ και σκέφτηκα να αλλάξω. αλλά όπως μου πέρασε η σκέψη έτσι και έφυγε. Την πάτησα προσωπικά με μία άλλη γιατρό που άλλαξα γιατί δεν είχε σύμβαση και πήγα σε μια καινούρια που έχει , με αποτέλεσμα να παίρνω αντιβίωση τσάμπα μία βδομάδα και στο τέλος να πάω στην παλιά μου γιατρό για να βρω λύση. Στο σύνολο ταλαιπωρία και αντιβίωση 3 βδομάδες στο σύνολο.

Αύριο κορίτσια έχουμε επέτειο γάμου και με την όλη μαυρίλα της καθημερινότητας το είχα ξεχάσει:( Σήμερα το πρωί μου λέει ο άντρας μου: " Ξέρεις τι είναι αύριο έτσι;" Τότε πήρα στροφές:tongue: Μετά βέβαια μου έκανε τέτοια πλάκα του στυλ δεν με σκέφτεσαι κτλ όπως λέει κάνουν οι γυναίκες κρεβατομουρμούρα. Μόνο που δεν μου είπε ότι όλη μέρα είναι πάνω από τις κατσαρόλες και εγώ γυρίζω στα καφενεία, σαν τους διαλόγους σε παλιές ελληνικές ταινίες!

Αυτά προς το παρόν καοριτσάκια. Να είστε καλά και πολλά φιλιά στα μπεμπάκια σας!

Υ.Γ. Έχετε facebook; Αν ναι στείλτε μου σε πμ να σας κάνω add. Φιλιά πολλά!!!!

ελεος πια...

τα ιδια κι ο δικος μου

Καμιά καλή σχολή ξέρετε;;;

τι να κανω;

Έλα μωρέ, άνθρωποι είμαστε, μας πιάνουν κι εμάς οι τρέλες μας!!! εγώ, τουλάχιστον, έτσι δικαιολογούμαι... Και τα δικά μου φωνάζουν, γκρινιάζουν, τσακώνονται κλπ... τους φωνάζω κι εγώ... ε, τι να γίνει;;

Είναι στην φάση που πολεμάνε να επικοινωνήσουν μαζί μας με λόγια κι επειδή δεν τους βγαίνει εκνευρίζοντια και μουρμουράνε! Προσπάθησε να μην του φωνάζεις αλλά κάθε φορά που δεν τον καταλαβαίνεις να τον πάιρνεις αγκαλίτσα και να τον παρηγορείς λίγο.

Όταν η δικιά μου έχει νεύρα, δεν θέλει τίποτα... Και να σε πω... δεν ξέρω αν έχω τόση υπομονή...

πως ειστε???εγω δεν μπορω να πω οτι ειμαι και στα καλυτερα μου....σας ειχα πει που με πονουσε το δοντακι μου εεε????τελικα δεν τη γλιτωσα και κανω απονευρωση και επειδη λογω εγκυμοσυνης δεν μπορω να κανω αναισθησια καταλαβαινετε τι πονο τραβαω ε????υποφερω λεμε.....αφου την κανω με δοσεις....χθες απο το ζορι μου ετρεμα για κανα μισαωρο...και δεν μου φτανει μονο αυτο πρεπει να βγαλω και το δοντι και να κανω γεφυρα κτλ....εχω ενα μονιμο πονο στο δοντι μου και πραγματικα πλεον δεν αντεχω....

οσο για τον μικρο.....τι να πω???οταν τον πιανει υστερια πραγματικα και εγω δεν ξερω τι να κανω και προσπαθω να μην δινω σημασια και αλλες δεν μπορω....

Λετάκι μου,

το δοντάκι πως είναι;; έκανες, τελικά, νάρκωση; ξεμπέρδεψες με τους οδοντίατρους;;

Μαριλίνα κατασταλάξατε τελικά στην νέα παιδίατρο; Να σας πω την αλήθεια και ο δικός μας παιδίατρος δεν έχει πια σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ και σκέφτηκα να αλλάξω. αλλά όπως μου πέρασε η σκέψη έτσι και έφυγε. Την πάτησα προσωπικά με μία άλλη γιατρό που άλλαξα γιατί δεν είχε σύμβαση και πήγα σε μια καινούρια που έχει , με αποτέλεσμα να παίρνω αντιβίωση τσάμπα μία βδομάδα και στο τέλος να πάω στην παλιά μου γιατρό για να βρω λύση. Στο σύνολο ταλαιπωρία και αντιβίωση 3 βδομάδες στο σύνολο.

Αύριο κορίτσια έχουμε επέτειο γάμου και με την όλη μαυρίλα της καθημερινότητας το είχα ξεχάσει:( Σήμερα το πρωί μου λέει ο άντρας μου: " Ξέρεις τι είναι αύριο έτσι;" Τότε πήρα στροφές:tongue: Μετά βέβαια μου έκανε τέτοια πλάκα του στυλ δεν με σκέφτεσαι κτλ όπως λέει κάνουν οι γυναίκες κρεβατομουρμούρα. Μόνο που δεν μου είπε ότι όλη μέρα είναι πάνω από τις κατσαρόλες και εγώ γυρίζω στα καφενεία, σαν τους διαλόγους σε παλιές ελληνικές ταινίες!

Αυτά προς το παρόν καοριτσάκια. Να είστε καλά και πολλά φιλιά στα μπεμπάκια σας!

Ελεάννα μου,

καλώς μας ήρθες πάλι!! Τα μωρά μας θέλουν και την αποκλειστικότητά μας!!!

Χρόνια σας πολλά με τον αντρούλη σου!! να ζήσετε σαν τα ψηλά βουνά!!

Εμείς, τελικά, μια χαρά τη βρήκαμε την καινούρια παιδίατρο!! Προσαρμοστήκαμε, αν και η μικρή κλαίει όταν μπαίνει στο ιατρείο της γμτ... Δεν ξέρω αν ήτανε την πρώτη φορά γιατί ήτανε άρρωστη και χθες γιατί ήτανε κουρασμένη ή κάτι δεν "της πάει"... θα δείξει...

Εχθες η σαχλαμπούρδα μου ξύπνησε 11:30 το πρωί και δεν κοιμήθηκε για μεσημέρι. Πήγαμε κούνιες, μετά παιδίατρο με τα πόδια (δεν τολμούσα να τη βάλω σε καροτσάκι... θα κοιμόταν) και έμεινε ξύπνια μέχρι τις 11 :shock::shock:

να δούμε τι θα κάνουμε σήμερα!!

Θέλω ξεκούραση... και δεν ξέρω για πότε προβλέπεται...

Ελεάννα θα σου στείλω πι-μι για το φέις!!!

Φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γεια σας κοριτσια!!!

αληθεια μαριλινα σε ξυπνησε στις 11;

πως τα καταφερνετε βρε κοριτσια;;;

εμενα ξυπναει στις 7-8 αλλα και στις 6 το πρωι καμμια φορα

μετα κοιματα γυρω στη 1 για κανα δυωρο και μετα το βραδυ κατα τις 9 με 10 παμε για υπνο

ελεαννα να ζησετε κοπελα μου και να στε παντα καλα και αγαπημενοι!!!

κοριτσια τι επαθα σημερα.

ο μικρος εκλεισε το δαχτυλο του το μεσαιο,του αριστερου χεριου στο συρταρι και κλαμα...

αμεσως εγινε μωβ,μαζεψε αιμα ολοκληρο μεσα στο νυχι.

τι κλαμα εριξε,προσπαθησα του εβαλα λιγο παγο,λιγο μπεταντιν-οχι οτι με αφηνε βεβαια-και απο το κλαμα κουραστηκε και κοιμηθηκε.

νιωθω ενοχες,γιατι οταν εκλεισε το δαχτυλο του,αντι να παω να ανοιξω το συρταρι να το βγαλω,το τραβηξα απο το συρταρι και μπορει να το εκανα χειροτερο...

μα με τι μυαλο το τραβηξα το δαχτυλακι του αντι να ανοιξω το συρταρι;;;

δηλαδη ελεος πια με το μυαλο μου και απο την αγωνια μου να δω παλι αυτο δε το κανεις - μονο εγω μπορουσα να το κανω δηλαδη...

τελος παντων μαλλον τωρα θα μεγαλωσει αλλο νυχι και αυτο θα πεσει.

χθες επισης,εβγαζα τη πετσα απο το κοτοπουλο που θα εκανα κοκκινιστο με το μαχαιρι.

ενα καινουριο που αγορασα και επειδη ειχα συνηθισει στα παλια τα στομωμενα,δε προσεξα και εκοψα το δαχτυλο μου στο νυχι κοντα.

τι να πεις...

ααα επισης και το μεγαλο δαχτυλο του ποδιου μου ειναι μισο με αιμα-δηλ μεσα στο νυχι,απο μια φορα που παραπατησα και σκονταψα στο νυχι-δε μπορω να εξηγησω πως εγινε-κι αυτο μονο εγω μπορουσα να το παθω-και εκεινη την ωρα δε καταλαβα οτι κατι εγινε,τωρα που το ειδα σα να εσπασε το νυχι μου στη μεση αλλα ξαναενωθηκε

καλα πρεπει να σας αναγουλιασα με τις περιγραφες αυτες ε;

χαχαχαχαχαχαχαχ

συγνωμηηηηηηη αλλα τοχει η μερα μου φαινεται να τραβαμε δυσκολιες με μικροατυχηματα.

ευτυχως ο αντρας μου ακομα ειναι καλα

:))))))))))))

αντε καλο μεσημερι κοριτσια

1zNmp2.png

Καλημέρα!

Μπήκα να σας ευχηθώ καλό Σαββατοκύριακο!

lineal ελπίζω σήμερα να έχετε πιο ήσυχη μέρα... Καλού κακού μην μαγειρέψεις σήμερα, πάρτε κάτι έτοιμο!;) Και χαρούμενα μηνογενέθλια!

Ελεάννα χρονια σας πολλά κοπέλα μου!!! Ελπίζω να περάσατε πολύ καλά!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Δεν κάναμε κάτι ιδιαίτερο απλά είπαμε να πάρουμε από έξω να φάμε στο σπίτι. Πήραμε λοιπόν κοτόπουλο από μια ψησταριά και δεν μπορώ να πω αγαπηθήκαμε με την τουαλέτα μετά:confused::confused: Είδικά ο άντρας μου. Εγώ είχα στομαχόπονο, μιας και έχω ευαισθησία στο στομάχι. Δεν είναι να τρως έξω πια. Μάλλον για να κάνουν έκπτωση στις τιμές μειώνουν και την ποιότητα. Τι να πω;;

Είδες Λίνεαλ! Κάνω και εγώ πολύ ωραίες περιγραφές:tongue: Κοριτσάκι μου έχετε ανοίξει πόλεμο με τα νύχια σας οικογενειακώς νομίζω! Μακάρι να τελειώσει έτσι αναίμακτα και να μη συνεχιστεί!

Ο Χρηστάκος εδώ και 4 μέρες σηκώνεται το πρωί 6.30 με 7. Δυο μέρες πήγα καθυστερημένη στη δολειά γιατι πλάνταζε στο κλάμα και δεν ήθελε να κάτσει με τη γιαγιά του με τίποτα. Μα τι τον έπιασε έτσι ξαφνικά και ξυπνάει τόσο πρωί; Λέτε να είναι τα δοντάκια του; Μας έχουν ταλαιπωρήσει πα΄ρα πολύ αυτά τα δόντια. Όσο δεν καταλάβαμε κολικούς και ξενύχτια όταν ήταν νεογέννητο τόσο ταλαιπωρία έχουμε με τα δόντια εδώ και 3 μήνες τουλάχιστον. Πρέπει να πονάει πολύ φαντάζομαι. Μ' αυτά που κάνει όμως ο Χρηστάκης τόσο αναβάλλεται η προσπάθεια για 2ο παιδάκι. ;) Ειδικά όταν μας ξυπνάει 2 και 3 τη νύχτα απλά για να έρθει δίπλα μου και να κρατιόμαστε χέρι χέρι, εκείνος στο καρότσι και εγώ στο κρεβάτι, και αυτό να γίνεται 2-3 φορές μέχρι να ξημερώσει, τόσο βλέπω την ιδέα ενός 2ου μωρού πολύ αχνή στον ορίζοντα:tongue: Πιστεύω ότι όταν με το καλό κλείσει τα 2 θα μπορούμε να συνεννοούμαστε καλύτερα μιας και τώρα δεν μιλάμε καθόλου. Μπορεί βέβαια να μην λέει ούτε λέξη αλλά ο ατιμούλης τα καταλαβαίνει όλα. Παρακολουθεί τα πάντα χωρίς να το καταλαβαίνουμε εμείς. Πανέξυπνα τα παιδιά μας!!! Όχι σαν και εμάς τα χαϊβάνια!

Φιλιά σε όλες και καλό Σαββατόβραδο!!!!

χαχαχαχαχαχ ευτυχως μονο τα νυχακια μας παθανε...ουφ,του μικρου το νυχι σε μια μυχτα ασπρισε απο μωβ,και τωρα που το βλεπω σα να παραλευκανε.

λετε να πεσει;;;ιχχχ

αν πεσει δε θα ταντεξω...

λοιπον καλησπερες κοριτσια,σημερα ο μπαμπας μας,πηρε τον μικρο στη γιαγια και η μαμα κοιμηθηκε σερι 4ωρο.

μετα ξυπνησα,εφαγα,ηπια καφεδακι,ειδα τα "φιλαρακια" και τη "κριστιν" και μετα αποφασισα να καθαρισω λιγο το σπιτακι μου.

αφου εκανα και δουλιτσες στο χαλαρο και που και που εβλεπα και "χαουζ" μπηκα λιγο στο ιντερνετ.

καμμια ωρα μετα επεστρεψε ο μπαμπας και ο μικρος.

ποσο πολυ τον πεθυμησα δε περιγραφεται!!!

πωπω δεν αντεχω παρα πολυ μακρια του!!!

βρε ελεαννα μου,τι σας εβαλαν στο κοτοπουλακι και σας χαλασαν τη μερα βρε κοριτσι μου;;;πωπω

περαστικα σας

το βραδυ ο μικρος ξυπνησε κατα τις 5.πηγα στο δωματιο του και καθισα κατω στο χαλι μπας και τον ξαναπαρει ο υπνος και εκανα πως κοιμαμαι.

αλλα ματαια.

τον πηρα τελικα στο κρεβατι μας.

αλλα πρεπει να κρυωσα που καθισα κατω και μετα αρχισε να ποναει η κοιλια μου τοσο μα τοσο πολυ,που δεν υποφεροταν.

τελικα τη γλιτωσα και σημερα ειμαι καλα ευτυχως.

1zNmp2.png

Καλημέρα μανουλίτσες και καλή εβδομάδα!

Πότε θα φύφει επιτέλους ο χειμώνας? Κουράστηκα:confused::confused::confused:

Θέλω να έρθει η άνοιξη ΤΩΡΑ!!!!!!!!

Κορίτσια είχα πάει 4 μέρες στα Γιάννενα άνευ τέκνων μόνο με τον αντρούλη μου! Είχαμ ε πάει για κάτι δουλίτσες εκεί αλλά παράλληλα περάσαμε και καλά τα δυό μας!:wink:

Ωχ βρε κοριτσάκι μου, ελπίζω σήμερα να είσαι καλύτερα!

Καλημέρα κούκλες!

Τι κάνετε; Χάθηκα πάλι αλλά ο Χρήστος μεγαλώνει και έχει γίνει η προέκτασή μου. Ούτε στο μπάνιο δεν μπορώ να παώ χωρίς την ακολουθία μου, πόσο μάλλον να κάτσω στον υπολογιστή.

Χμ! Κάτι μου θυμίζει αυτό.......Καλέ ναι κι εμείς το ίδιο είμαστε! Έρχεται έξω από το μπάνιο και φωνάζει μαμάαααααα! Λες και θα το σκάσω από το παράθυρο του μπάνιου που δεν έχουμε!!!!

Έχεις δίκιο! Κι εγώ γιατρό που εμπιστεύομαι δεν τον αλλάζω!

Να ζήσετε και να τα εκατόστήσετε!

Δεν έχω φατσοβιβλίο και αρνούμαι κατηγορηματικά να ανοίξω!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

χθες η σαχλαμπούρδα μου ξύπνησε 11:30 το πρωί και δεν κοιμήθηκε για μεσημέρι. Πήγαμε κούνιες, μετά παιδίατρο με τα πόδια (δεν τολμούσα να τη βάλω σε καροτσάκι... θα κοιμόταν) και έμεινε ξύπνια μέχρι τις 11 :shock::shock:

Και άντεξε η ζουζού σου τόσες ώρες ξύπνια???? Ντούρασελ της βάζεις???

Φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο!!!

Γεια σας κοριτσια!!!

αληθεια μαριλινα σε ξυπνησε στις 11;

πως τα καταφερνετε βρε κοριτσια;;;

εμενα ξυπναει στις 7-8 αλλα και στις 6 το πρωι καμμια φορα

μετα κοιματα γυρω στη 1 για κανα δυωρο και μετα το βραδυ κατα τις 9 με 10 παμε για υπνο

Εμάς ο Χρήστος ξυπνάει κατά τις 7 το πρωί, γύρω στις 9,30 με 10 κοιμάται καμιά ωρίτσα, το μεσημέρι κατά τις 3 για κανένα δύωρο και μετά το βράδυ γύρω στις 10!

κοριτσια τι επαθα σημερα.

ο μικρος εκλεισε το δαχτυλο του το μεσαιο,του αριστερου χεριου στο συρταρι και κλαμα...

αμεσως εγινε μωβ,μαζεψε αιμα ολοκληρο μεσα στο νυχι.

τι κλαμα εριξε,προσπαθησα του εβαλα λιγο παγο,λιγο μπεταντιν-οχι οτι με αφηνε βεβαια-και απο το κλαμα κουραστηκε και κοιμηθηκε.

νιωθω ενοχες,γιατι οταν εκλεισε το δαχτυλο του,αντι να παω να ανοιξω το συρταρι να το βγαλω,το τραβηξα απο το συρταρι και μπορει να το εκανα χειροτερο...

μα με τι μυαλο το τραβηξα το δαχτυλακι του αντι να ανοιξω το συρταρι;;;

δηλαδη ελεος πια με το μυαλο μου και απο την αγωνια μου να δω παλι αυτο δε το κανεις - μονο εγω μπορουσα να το κανω δηλαδη...

τελος παντων μαλλον τωρα θα μεγαλωσει αλλο νυχι και αυτο θα πεσει.

Καταρχήν ελπίζω σήμερα να το έχετε ξεχάσει κιόλας! Μην κατηγορείς τον εαυτό σου για την αντίδρασή σου. Καμία φορά πάνω στην ταραχή μας αντιδρούμε σπασμοδικά χωρίς να σκεφτούμε. Αυτό συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους!

χθες επισης,εβγαζα τη πετσα απο το κοτοπουλο που θα εκανα κοκκινιστο με το μαχαιρι.

ενα καινουριο που αγορασα και επειδη ειχα συνηθισει στα παλια τα στομωμενα,δε προσεξα και εκοψα το δαχτυλο μου στο νυχι κοντα.

τι να πεις...

Φτου φτου σκόρδα, βάλτε κάποιον να σας ξεματιάσει!

ααα επισης και το μεγαλο δαχτυλο του ποδιου μου ειναι μισο με αιμα-δηλ μεσα στο νυχι,απο μια φορα που παραπατησα και σκονταψα στο νυχι-δε μπορω να εξηγησω πως εγινε-κι αυτο μονο εγω μπορουσα να το παθω-και εκεινη την ωρα δε καταλαβα οτι κατι εγινε,τωρα που το ειδα σα να εσπασε το νυχι μου στη μεση αλλα ξαναενωθηκε

καλα πρεπει να σας αναγουλιασα με τις περιγραφες αυτες ε;

χαχαχαχαχαχαχαχ

συγνωμηηηηηηη αλλα τοχει η μερα μου φαινεται να τραβαμε δυσκολιες με μικροατυχηματα.

ευτυχως ο αντρας μου ακομα ειναι καλα

:))))))))))))

αντε καλο μεσημερι κοριτσια

Πάτε και σε έναν παπά να σας διαβάσει!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερούδια!!!

Καλή εβδομάδα!!!

λοιπον καλησπερες κοριτσια,σημερα ο μπαμπας μας,πηρε τον μικρο στη γιαγια και η μαμα κοιμηθηκε σερι 4ωρο.

μετα ξυπνησα,εφαγα,ηπια καφεδακι,ειδα τα "φιλαρακια" και τη "κριστιν" και μετα αποφασισα να καθαρισω λιγο το σπιτακι μου.

αφου εκανα και δουλιτσες στο χαλαρο και που και που εβλεπα και "χαουζ" μπηκα λιγο στο ιντερνετ.

καμμια ωρα μετα επεστρεψε ο μπαμπας και ο μικρος.

ποσο πολυ τον πεθυμησα δε περιγραφεται!!!

πωπω δεν αντεχω παρα πολυ μακρια του!!!

το βραδυ ο μικρος ξυπνησε κατα τις 5.πηγα στο δωματιο του και καθισα κατω στο χαλι μπας και τον ξαναπαρει ο υπνος και εκανα πως κοιμαμαι.

αλλα ματαια.

τον πηρα τελικα στο κρεβατι μας.

αλλα πρεπει να κρυωσα που καθισα κατω και μετα αρχισε να ποναει η κοιλια μου τοσο μα τοσο πολυ,που δεν υποφεροταν.

Λινεάλ μου,

αυτές οι πολύτιμες στιγμές μοναξιάς!!! Δεν περιγράφονται!!! Πολύ θα ήθελα να τις ζω... λίιιιιιιγο πιο συχνά!!! (Στρίγγλα μάνα!!!) :rolleyes::rolleyes:

Καλημέρα μανουλίτσες και καλή εβδομάδα!

Πότε θα φύφει επιτέλους ο χειμώνας? Κουράστηκα:confused::confused::confused:

Θέλω να έρθει η άνοιξη ΤΩΡΑ!!!!!!!!

Κορίτσια είχα πάει 4 μέρες στα Γιάννενα άνευ τέκνων μόνο με τον αντρούλη μου! Είχαμ ε πάει για κάτι δουλίτσες εκεί αλλά παράλληλα περάσαμε και καλά τα δυό μας!:wink:

Δεν έχω φατσοβιβλίο και αρνούμαι κατηγορηματικά να ανοίξω!!!!

Αγγελική μου,

αυτές οι 4 μέρες άνευ τέκνων ακούγονται ειδυλιακές (ξανάμανά στρίγγλα μάνα... :rolleyes::rolleyes:) Αν και, να σου πω την αλήθεια, επειδή ο αντρούλης μου λέει πολύ συχνά "έλα να κάνουμε τρίτο παιδάκι" μάλλον θα προτιμούσα 4 μερούλες... άνευ τέκνων + συζύγου :tongue::tongue:, μην τις πληρώσω και πολύ ακριβά!!!

Αχ, από τη μία θέλω να έρθει η άνοιξη, από την άλλη θα με πιάσουν οι τύψεις να βγάζω τα παιδάκια μου βόλτα, άρα... δεν θέλω και πολύ...

Καλησπέρα κορίτσια!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Δεν κάναμε κάτι ιδιαίτερο απλά είπαμε να πάρουμε από έξω να φάμε στο σπίτι. Πήραμε λοιπόν κοτόπουλο από μια ψησταριά και δεν μπορώ να πω αγαπηθήκαμε με την τουαλέτα μετά:confused::confused: Είδικά ο άντρας μου. Εγώ είχα στομαχόπονο, μιας και έχω ευαισθησία στο στομάχι. Δεν είναι να τρως έξω πια. Μάλλον για να κάνουν έκπτωση στις τιμές μειώνουν και την ποιότητα. Τι να πω;;

Αμάν, τι περάσατε... Περαστικά σας!!!

Ο Χρηστάκος εδώ και 4 μέρες σηκώνεται το πρωί 6.30 με 7. Δυο μέρες πήγα καθυστερημένη στη δολειά γιατι πλάνταζε στο κλάμα και δεν ήθελε να κάτσει με τη γιαγιά του με τίποτα. Μα τι τον έπιασε έτσι ξαφνικά και ξυπνάει τόσο πρωί; Λέτε να είναι τα δοντάκια του; Μας έχουν ταλαιπωρήσει πα΄ρα πολύ αυτά τα δόντια. Όσο δεν καταλάβαμε κολικούς και ξενύχτια όταν ήταν νεογέννητο τόσο ταλαιπωρία έχουμε με τα δόντια εδώ και 3 μήνες τουλάχιστον. Πρέπει να πονάει πολύ φαντάζομαι. Μ' αυτά που κάνει όμως ο Χρηστάκης τόσο αναβάλλεται η προσπάθεια για 2ο παιδάκι. ;) Ειδικά όταν μας ξυπνάει 2 και 3 τη νύχτα απλά για να έρθει δίπλα μου και να κρατιόμαστε χέρι χέρι, εκείνος στο καρότσι και εγώ στο κρεβάτι, και αυτό να γίνεται 2-3 φορές μέχρι να ξημερώσει, τόσο βλέπω την ιδέα ενός 2ου μωρού πολύ αχνή στον ορίζοντα:tongue: Πιστεύω ότι όταν με το καλό κλείσει τα 2 θα μπορούμε να συνεννοούμαστε καλύτερα μιας και τώρα δεν μιλάμε καθόλου. Μπορεί βέβαια να μην λέει ούτε λέξη αλλά ο ατιμούλης τα καταλαβαίνει όλα. Παρακολουθεί τα πάντα χωρίς να το καταλαβαίνουμε εμείς. Πανέξυπνα τα παιδιά μας!!! Όχι σαν και εμάς τα χαϊβάνια!

Φιλιά σε όλες και καλό Σαββατόβραδο!!!!

Ως δευτερομαμά, οφείλω να ομολογήσω ότι μου φαίνεται πολύ πιο εύκολα τα δύο παιδάκια από ότι το ένα. Ο μεγάλος απασχολεί τη μικρή, την προσέχει, η μικρή εξελίσεται πιο γρήγορα, π.χ. θέλει να τρώει μόνη της (όπως ο αδελφός της), να πίνει με καλαμάκι (όπως ο αδελφός της) και, γενικά, τον αντιγράφει!!!

Ελεάννα μου, επειδή ο μεγάλος μου ήτανε "τρομερό δίχρονο" με όλη τη σημασία της λέξης και επειδή τότε με τον αντρούλη μου είχαμε κάποια προβληματάκια... στην ηλικία των 20 μηνών στείρωση έκανα, δεύτερο παιδάκι δεν έκανα...

Αφού έκλεισε τα 2,5 το πήρα απόφαση... Για μένα, τελικά, ήτανε η τέλεια διαφορά ηλικίας τα 3,5 περίπου χρόνια!!! Ο μεγάλος συνεννοείτο αρκετά καλά, είχε βγάλει πάνα (μετά τα 3... μεγάλος), και, γενικά, για μένα ήτανε το τέλειο νομίζω!!!

Εμείς το ΣΚ πήγαμε βολτίτσες, σε πάρτι το Σάββατο και περάσαμε πολύ καλά!!

Εχθές χουχουλιάσαμε σπιτάκι μας, λόγω σκ@τοκαιρου!!!

Φιλάκια!!!

Υ.Γ. Ελεάννα, τελικά σου έστειλα τα στοιχεία μου;; δεν θυμάμαι... δεν είναι τίποτα... η ηλικία... :lol::lol:

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...