Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ που έκανα σπερματέγχυση και συμμετήχαμε στην σύλληψη εγώ και ο γιατρός και από το πρωί στο κυπελάκι ο άντρας μου...τι να τους απαντήσω και σε ποιά κατηγορία είμαι??? χαχαχα... Πάντως δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου... αλλά αγόρια βγήκαν!!!

Άλλοι πάλι θέλουν την συνταγή για τα δίδυμα.... τι να πείς?? 1 κούπα ορμόνες, 10 μερίδες χάπια, 16 ενέσεις.. στο φούρνο κανένα μισάωρο..και έτοιμα τα διδυμάκια...

Jasmini έχεις απόλυτο δίκιο!!! Πάντως μ' αρέσει ο τρόπος που τα γράφεις, γελούσα μόνη μου στο γραφείο!!!

Κι εγώ μέχρι πριν από σχεδόν 5 χρόνια ήμουν στην Αθήνα, γιατί είμαι από εκεί, και εδώ η αγορά είναι μικρή και ακριβή! Περιμένω πότε θα πάω jumpo να το σηκώσωωωωω!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα στις μανούλες.βλέπω οτι όλα πάνε καλά και πολύ το χαίρομαι.αλήθεια έχετε ξεκινήσει αγορές ή περιμένετε την β επιπέδου;εγώ τα περισσότερα τα έχω απο την πρώτη μου κόρη που ήταν και την ίδια εποχή περίπου και τις λεπτομέρειες λέω για μετα το πάσχα.αα δεν ξέρω αν ξέρετε για την βαλιτσούλα του mothercare, εγώ πήρα τηλ εχθές να μου την στείλουν και μου είπαν σε κανα μήνα με 2 θα την έχω.δεν είναι το κάτι φοβερό, απλά και μόνο τα δειγματάκια που έχει και ξέρεις οτι είναι για το μωράκι σου είναι φοβερό.αν ενδιαφέρεστε να σας δώσω το τηλ.΄

marolif την επόμενη μέρα απο σένα θα κάνω και εγώ την β επιπέδου στο γαία.εσύ που θα την κάνεις;μέχρι τώρα στις εγκυμοσύνες μου έκανα τα πάντα στο μητέρα και τώρα μου φαίνετε βουνό που θα αλλάξω κλινική.για να δούμε , ελπίζω να είναι καλύτερα.

αα και εγώ είμαι απο Κόρινθο.

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Πολύ χάρηκα με τα νέα σας!! Ήμουνα στο γιατρό σήμερα - τυπική επίσκεψη - και κατέβηκε μία λεχώνα και έλεγε "θα πάω να θηλάσω τα μωρά"!! και θυμήθηκα τις μέλλουσες διδυμομαμάδες!!!

Stellini τι να πω!! Δεν μου έχει τύχει. Απλά τώρα που φαίνεται καλά η κοιλιά (και όχι σα να παράφαγα) πολλοί γνωστοί που δεν ξέρουν με ρωτάνε: "περιμένεις κι άλλο, ε;" αλλά απλά μου λένε ότι χαίρονται!! Θα λέω την ιστορία της jasmini αν μου την μπούνε!! Μιλάμε γέλαγα πολύ ώρα!!

Τίτη, τι εννοείς για δειγματάκια; Πολύ θα ήθελα να δω!! Για πες το τηλέφωνο. Λοιπόν... εγώ ζαχαρώνω ένα φορεματάκι, το οποίο ευχαρίστως θα είχα πάρει, αλλά είχα τον άντρα μου μαζί και θα μου την έμπαινε άσχημα, το άφησα λοιπόν για άλλη μέρα!!

Κι εγώ έχω πολλά από τον πρώτο. Θέλω ριλάξ καινούριο, εννοείται μπιμπερό κλπ αλλά όταν κοιτάω τις βιτρίνες χαζεύω διάφορα!! Να σας πω, μόλις κάνω και το β΄ επιπέδου... θα κάνω τη λίστα μου.

Πάντως, και οι φίλοι που έχουν διάφορα να δανείσουν είναι καλή περίπτωση: Π.χ. εγώ είχα δανειστεί αποστειρωτή και καλαθούνα (δυστυχώς δεν υπήρχαν άλλα)!!! Κι εγώ βέβαια με τη σειρά μου δάνεισα ότι μπορούσα στην επόμενη φίλη μου!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

μαριλίνα για δες εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22363&highlight=%E2%E1%EB%E9%F4%F3%DC%EA%E9+mothercare. μην φανταστείς κάμια βαλίτσα ένα χάρτινι κουτί είναι που έχει διάφορα δείγματα ,κουπόνια βιβλιαράκια για την εγκυμοσύνη και λίγα δείγματα.να σε ρωτήσω γιατι βλέπω οτι κι εσύ έχεις μεγάλο παιδάκι.πώς το βλέπεις να υποδέχετε το καινούργιο μέλος; του μιλάς γιαυτό ή το αφήνεις για αργότερα; άλλοι λένε να μην τα φορτώνουμε με λεπτομέρειες , άλλοι να τους μιλάμε και πραγματικά έχω μπερδευτεί

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Καλησπέρα μέλλουσες μανούλες!!

Σχόλασα πριν καμια ώρα από την δουλειά και ξεκουράζομαι επιτέλους.. Αχ βρε κορίτσια πότε θα αρχίσουν τα μωράκια μας να κλωτσάνε για τα καλά? Ανυπομονώ και ας ξέρω ότι τότε θα ξεχάσουμε τον ήρεμο ύπνο!! Εγώ θα ξεκινήσω τα ψώνια από τον 7ο μήνα μάλλον. Οι συγγενείς μου δεν κράτησαν τίποτα ώστε να μου δώσουν κι εμένα, καμιά κούνια.. Προλάβανε να τα δώσουν αλλού πριν μείνω έγκυος. Άλλες πάλι γεννήσαν πρόσφατα οπότε τα χρειάζονται. Άρα όλα τα ψώνια θα γίνουν από την αρχή..εις διπλούν..

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Χαίρομαι που σας έκανα και γελάσατε!! Ούτως η άλλως αυτή είναι η αστεία πλευρά του θέματος και τις περισσότερες φορές κάπως έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεις τέτοιες καταστάσεις..

RKdwp3.png

Μικρες μου νεραιδουλες καλημερα! Ολα καλα με το υπερηχοκαρδιογραφημα! "Μεχρι στιγμης" δηλαδη, οπως ειπε ο γιατρος, που μου ηρθε να του χωσω μια αναποδη ξεγυρισμενη! Το θεριο στην κοιλια μου κλωτσαει πιο πολυ αποτι κλωτσουσε η κορη μου και ελπιζω να μη δηλωνει το ποσο ζωηρος θα ειναι, γιατι αν η αδελφη του κλωτσουσε λιγο και μου βγηκε αγριμακι, αυτος τι θα κανει? Καηκαμε αδελφιααα!

Εγω μενω στο Χαλανδρι Αττικης. Εχω παρει λιγα σιελ ρουχαλακια! Δεν αντεξα με τις εκπτωσεις! Ηταν ευκαιρια! χεχεχε Βεβαια ειναι λιγο νωρις αλλα τι να κανω, δε μπορω να ειμαι συνεχεια με το φοβο... Εχω δει και στο καταλογο La redoute καποια ομορφα φορμακια αλλα και ρουχα για τη μικρη που η αληθεια ειναι οτι τα λιγουρευομαι! χεχε Βασικα, ας ειναι καλα τα Τζαμπο, τα οποια εχουν καταπληκτικες διαφημισεις στα ραδιοφωνα! χεχε

Της κορης μου της ειχα παρει ενα καταπληκτικο φορμακι για την εξοδο απτο μαιευτηριο... το παιδι ομως απο τη γεννα ηταν κατακοκκινο και δεν του πηγαινε καθολου και ειχα κατι νευρα γιατι δεν ειχα παρει αλλο για εξοδο μαζι! Μετα απο λιγο καιρο που ασπρισε η κουκλιτσα μου ηταν μια γλυκααα σαυτο το φορμακι! Επισης, η βαλιτσα που ειχα παρει στην κορη μου για το μαιευτηριο, καθως με ειχε πιασει μια "ροζ κριση", ειναι φουξια... να με συμπαθα το αγορακι μου αλλα αυτη θα παρω παλι! ουχαχα

Τιτη το βου θα το κανω σε μια ιδιωτικη κλινικη που συνεργαζεται ο γιατρος μου, αν θυμαμαι καλα, λεγεται Ιατρικη Μητερας Εμβρυου. Ανυπομονω να το δωωω!

Φιλια μικρουλες μου

Καλημερούδια!!

Τι μου κάνετε;

Τίτη μου, εμείς του λέμε ότι η κοιλίτσα της μαμάς έχει μέσα μωράκι (αν του πούμε αδελφάκι, μας λέει "όχι, μωράκι") αλλά δε νομίζω ότι συνειδητοποιεί ακριβώς τι γίνεται. Μάλιστα, μια φορά που είχα σηκώσει την μπλούζα μου, βλέπει τον αφαλό που έχει αρχίσει που προεξέχει, τον δείχνει και λέει "να το μωράκι".

Έλεγα να πάρω αργότερα σχετικά παραμυθάκια για αδελφάκια, για να προσπαθήσω να του δώσω να καταλάβει τι γίνεται. Ε, θα πάρω κι εγώ κάνα βιβλίο για τα δεύτερα παιδιά. Εσύ της έχεις πει τίποτα;

Mapolif τι λες; Εσύ έχεις πει τίποτα στην κόρη; Δεν φαίνεται το τικεράκι, πόσο είναι είπαμε;

Είστε και τυχερές, τα κοριτσάκια έχουν μέσα τους το "μητρικό ένστικτο" από ότι λενε. Ο δικός μου ο μπουνταλάς... δεν τη βλέπω καλά την μπέμπα μας.

Να σας πω, υπολογίζω να πάρω αυτά τα baby-wearing για να το έχω κοντά μου το μωρό - ειδικά για θηλασμό - και να μπορώ να ασχολούμαι και με τον μεγάλο!! Θα δούμε!!

Τίτη, mapolif, έχετε άλλο δωμάτιο για το δεύτερο; γιατί τα δικά μου αναγκαστικά θα μοιράζονται ένα από ένα σημείο κι έπειτα. Ποια η γνώμη σας;

jasmini,

αν και δεν ξέρω φυσικά από διδυμάκια, όταν ήμουν έγκυος στον γιο μου που τον γέννησα μετά τις 40 εβδομάδες, δεν είχα κανένα πρόβλημα στον ύπνο μέχρι την τελευταία στιγμή.

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Περνάω ένα ήσυχο απόγευμα στο σπίτι μου(κανονικά δουλέυω κάθε Παρασκεύη απόγευμα, αλλά τους την έσκασα!:wink:) και είπα να σας πω μία καλησπέρα!

Εγώ του έχω πάρει 3-4 φορμάκια, 2-3 σαλιάρες, μία πανίτσα, ένα σελτεδάκι, μία κουβερτούλα και περιμένω στις 16/03 που έχω ραντεβού με το γιατρό και θα πάμε Ναύπλιο, να του πάρω κάτι ακόμα! Μετά το Πάσχα που θα έχουμε κάνει και την β επιπέδου, θα ξεκινήσω σιγά σιγά να του ετοιμάζω το δωμάτιό του!

Αυτάαα

Ελπίζω να είστε όλες καλά!!! Φιλάκια!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μαίρη μπράβο που όλα πάνε καλά!!!!!!!

Εμένα ο μπεμπάκος μου από χθες είναι κάπως ήσυχος και με έχει νευριάσει!

Ελπίζω να είστε όλες καλά! Φιλάκια!

Καλό μήνα καλές μου!!

Άντε, ή φάγαμε το μισό γάιδαρο ή κοντεύετε κάποιες να τον φάτε!!

Δεν το έχω καταλάβει πως έφτασα στο μέσον της εγκυμοσύνης!!

Σήμερα το πρωί ήμουνα ξαπλωμένη στο ένα πλευρό και χουζούρευα και μάλλον η μπέμπα ενοχλήθηκε γιατί ένιωσα κάτι... κλοτσίτσες!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γεια σας και απο εμας!

Ειχα χαθει για λιγο καιρο (πολύ μαλλον) καιρο...

Τα νεα μας...

Εχουμε αγοράκι (παλι!)

Ειναι ολα καλά!

Η κοιλια πλεον φαίνεται καθαροτατα!

10/03 πάμε για β επιπέδου!

Ο ''μεγάλος'' μου φιλάει την κοιλα μου και τον αφαλο μου οταν του λέω που ειναι το νινι μας:D

Δεν εχω ψωνίσει τίποτα μιας και εχω σχεδον τα παντα απο τον Κων/νο!

Μονο κουνια θα πάρουμε...και το ρουχο εξοδου απο το μαιευτήριο...

Με το καλο τα μωράκια μας!

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...