Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι λέγαμε χθες, Αγγελική μου, για παιδίατρο;;

Με τα χίλια ζόρια κατάφερα να εντοπίσω την παιδίατρο, η οποία με εξυπηρέτησε για το τι φάρμακα να δώσω στα παιδιά, δοσολογίες κλπ, αλλά μου ανακοίνωσε ότι για εμβόλια δεν μπορεί πλέον να κάνει τίποτα, γιατί κλείνει το ιατρείο της.... :(:(:(

Ανέφερε προσωπικούς λόγους και υποπτεύομαι προβλήματα υγείας... :(:(:(

Και στεναχωριέμαι που, λογικά, δεν θα την ξαναδούμε και που τώρα ψάχνουμε από την αρχή παιδίατρο...

Ωχ! Ελπίζω ο/η καινούργιος που θα βρείτε να είναι το ίδιο συνεργάσιμος και καλός όσο αυτός που έιχατε μέχρι τώρα!

Γεια σας κοριτσάκια μου τι κανετε????

Εγω είμαι καλα ......συνεχίζουνται οι εμετοι και εδω και 4 μέρες έχω τρελο πόνο σε ένα δοντι μου κα σήμερα ραντεβού με οδοντίατρο και υποψίαζομαι απονευρωση...:-(Τρελός πόνος θα πέσει.?...

Όλα μαζί κι εσύ βρε κορίτσι μου! Η απονεύρωση εμένα για να είμαι ειλικρινής δεν με έχε πονέσει. έχω κάνει 2!

Γενικα είμαστε καλα....ο μικρός κάνει σχεδόν κανονικές προτάσεις και μπορούμε να μιλάμε και στο τηλ...έχει πολυ γέλιο...εσείς είστε όλες καλα??..

Μαριλινα ψάχνεις για καινούργιο παιδιατρο????ποσο καίρο την είχες??

Καλημέρα και καλό μήνα!!

Εμάς να μην σας πω πως μας μπήκε...

1) Τρελή μείωση στο μισθό... :mad:

Μας έρχεται κι εμάς!

2) Τα μικρά κάνανε χθες εμετό και σήμερα μου είπε η γυναίκα ότι... ξανακάνανε... Η μικρή έχει ανεβάσει κι αυτή δέκατα... προς πυρετό (37,4), ο μεγάλος είναι καλύτερα ως προς αυτό. Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει... Κι ότι έλεγα να μην έρθω σήμερα στη δουλειά (λόγω του ότι δεν έχει μετρό-ησαπ κλπ) μου λέει ο αντρούλης μου "έλα, θα φύγουμε μαζί στις 3"... και είπα να μη χάσω τη μέρα τζάμπα... τώρα είμαι σε αναμμένα κάρβουνα και δεν μπορώ να φύγω εύκολα... :( αύριο δεν έρχομαι...

Περαστικά σας βρε κορίτσι μου! Αμαν να έρθει το καλοκαιράκι να παρουμε μια ανάσα από τις αρρώστιες!

3) Τρελό ξενύχτι... Δεν κοιμότανε με τίποτα η μικρή, πεταγότανε στον ύπνο της, έκλαιγε, έβηχε, ήθελε αγκαλιά (ανασφάλεια ίσως;;) και το κεφάλι μου πονάει... πακετάκι πλήρες...

Κοιλόπονος μήπως?

4) Το σπίτι εκ νέου θα βρωμίσει... δύο άρρωστα παιδιά, παιδίατροι, παιχνίδια κλπ... ποιος θα καθαρίσει;; οεο;; πολύ θα ήθελα ένα αυτοκαθαριζόμενο :tongue:

Αμα βρεις θέλω κι εγώ ένα!!!!!:tongue:

Ευτυχώς, χθες πήγε η φίλη μου στην δική της παιδίατρο την κόρη της (καλά, όχι ευτυχώς που είναι και η φιλενάδα μας άρρωστη...) και μου έκλεισε σήμερα ραντεβού για αργά το απόγευμα να δεί και τα δύο... τουλάχιστον δεν έχω αυτό το άγχος...

Μακάρι να σας αρέσει και να μείνετε σε αυτή!

Νιώθω ότι η ζωή μου έρχεται διαρκώς με κάτι καινούριο τα πάνω κάτω και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό...

Γέρασα μου φαίνεται... δεν είμαι για αλλαγές... :lol::lol::lol:

Τώρα που το λες κι εμένα έχουν αρχίσει και δεν μου αρέσουν οι αλλαγές! Λες να είναι η ηλικία?

Φιλάκια!!!!!!!!!!!

Καλημέρα ......

Εσείς τι κανετε???εγω σε καμία ώρα θα πάω με την κολλητό μου για νυφικα....παντρεύεται το καλοκαίρι...και μιας και δεν θα μπορέσω να πάω στο ταξίδι bachelor που θα κάνει θα πάω μαζι της για νυφικα......

Τι καλά! Τρελαίνομαι να βλέπω νυφικά!!!

Μαριλινα μου περαστικά στα μικρά,.,..

Θα κατέβω Αθήνα για καμία εβδομάδα άμα μπορέσετε να συναντηθούμε.....

Πες μας ποιές μέρες θα είσαι εδώ και θα το κανονίσουμε!

Φιλάκια!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαριλινα και μεις δε πεταξαμε το χαρταετο.ομως δε θα ταφησω ετσι,οπωσδηποτε ενα σαββατοκυριακο θα παμε καπου-θελω να παω στη κερκινη-και θα πεταξουμε -παρανομως-τον χαρταετο μας.

ε κριμα ειναι μωρε να μεινει ετσι...

γιατί παρανόμως παιδί μου? Απαγορεύεται να πετάς χαρταετό και άλλες μέρες εκτός της Καθαράς Δευτέρας???

οσο για τη παιδιατρο σας,πολυ κριμα ρε συ:-( και για την υγεια της και για το οτι πρεπει να βρεις καποιον απο την αρχη που να σου κανει κιολας...

μακαρι αυτη της φιλης σου να σου κανει

περαστικα στα παιδακια σου:)

οσο για τις αλλαγες,ποτε δε μου αρεζαν και σαν νεα και τωρα.

δε τις θελω παντα ελεγα οτι αγαπαω παρα πολυ τη ρουτινα μου!!!δε την αλλαζω με τπτ

Η ρουτίνα με τσακίζει αλλά δεν θέλω να αλλάζουν κάποια πράγματα που τα θεωρώ δεδομένα!

οσο για τη μειωση μισθου,αχ τι να γινει,ετσι οπως ειμαστε,εχει γινει καθημερινοτητα αυτο...υγεια υγεια υγεια

λετακι στο τηλεφωνο ε;

εγω μολις του βαζω το ακουστικο,δε μιλα,χαμογελαει.

δε του αρεσει το τηλεφωνο μαλλον,τι να πω

Εμένα μόλις δει κάποιον να μιλάει στο τηλέφωνο λυσάει να του το δώσουμε! Όχι ότι λέει πολλά αλλά κάτι μπορείς να συννενοηθείς!

καλη τυχη με τον οδοντιατρο

λοιπον τα νεα μου

μας ξανααλλαξαν το ωραριο -γιουπι!!!!!!!!!-σε τετραωρο 5-9.

βεβαια αλλαζει και ο μισθος,αλλα ειλικρινα δε με πολυνοιαζει,ειχα κουραστει παρα πολυ και ο λαιμος μου τα παιξε.

αλλα ντρεπομαι να λεω πως δε με νοιαζει για το μισθο,αλλα πραγματικα δε με νοιαζει!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Με πήρε χθες το απόγευμα μία κοπέλα για να με ενημερώσει για την οικολογική μπάλα πλυσίματος, αλλά εκείνη την ώρα δεν μπορούσα να της μιλήσω λόγω του μικρού. Λες να ήσουν εσύ? Τηλεφωνείτε σε όλη την Ελλάδα?

ο μικρος μου ειναι ταρζανακος σκετος και σκαρφαλωνει παντου.

ωρες ωρες κοιταει και τον τοιχο και μου τον δειχνει σα να θελει να σκαρφαλωσει και εκει:!::!:

εγω δεν εχω παιδι τον σπαιντερμαν εχω!

επισης τελευταια θελει να τρωει συνεχεια πορτοκαλια.

ενα ολοκληρο με ειπε ο αντρας μου εφαγε τις προαλλες που ελειπα στη δουλεια

ααα και κατι ακομα,που μπορει και καποιες να το ειδατε στο φεισμπουκ,μας ηρθε ο λογαριασμος του νερου...165 ευρω(ειπαμε παναπολα υγεια)αλλα ο αντρας μου επαθε καταθλιψη...

ειλικρινα εχει γινει λαθος,σιγουρα δε ξοδεψαμε τοσο νερο,αλλα στη δευας δε μπορουν-οπως λενε-να κανουν τπτ.

Βάλτε κάποιον να τσεκάρει το ρολόι του νερού μήπως έχετε καμία διαρροή.

και αντε αυτον να τον πληρωσουμε.μη γλυκαθουν φοβαμαι και μας στελνουν συνεχεια τετοια ποσα απο δω και μπρος.

δε μιλαμε δε μιλαμε θα γινει κανα μπαμ και ποιος τους γλιτωνει μετα...

αυτα τα νεα κοριτσακια μου,να στε καλα με τα μπεμπακια σας και τα λεμε

Καλό μήνα και από μένα φιλεναδίτσες μου!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Ναι ναι αγγελικη σε ολη την ελλαδα,λες να ημουν εγω;;;

παντως αρκετες μου λεν οτι δε προλαβαινουν λογω του μωρου...

αχ ας ελεγες "εισαι η λιτσα;ή η λινεαλ;"

θα πεφτε πολυ γελιο!!!

παντως σημερα γελασα πολυ με μια κυρια...το σκεφτοταν και γω προσπαθουσα να τη πεισω.μιλουσαμε αρκετα λεπτα και η υπευθυνη με ελεγε να κανω γρηγορα.σε μια φαση,η πελατισσα, με ρωταει το ονομα μου,της λεω ευαγγελια κωστιδου-δινω ψευτικο επιθετο,αλλες δινουν ολοκληρο ψευτικο ονοματεπωνυμο,τελος παντων.

με λεει" ποντια εισαι;"

λεω "ναι κι εσεις;"-εν τω μεταξυ ηταν απο τη κερκυρα.

με λεει "οχι ο αντρας μου"

με λεει,"αμαν τι ειναι αυτοι οι αντρες οι ποντιοι,πωπω και ξεροκεφαλοι και αργοι,ενω οι γυναικες καμμια σχεση εντελως το αντιθετο."

"ετσι ετσι ειναι" της λεω με γελια,"αν και δε με συμφερει να το παραδεχτω γιατι εχω γιο"

με ρωταει "ο αντρας σου τι ειναι;¨"

της λεω "ντοπιος,ηξερα οποτε προσεχα"της λεω

αλλα ολα αυτα με τοσο γελιο λες και την ηξερα απο χτες

να ναι καλα ορισμενοι ειναι τοσο χαρουμενοι ανθρωποι που και με μια αγνωστη μιλαν μια χαρα.

βεβαια στη δουλεια μας ελεγχουν τι λεμε και ποση ωρα,αλλα εγω αμα μου προκυψει ανθρωπος με κεφι,μιλαω μαζι του μια χαρα...

αα η κυρια τη πηρε και με λεει"αν δε κανει δουλεια τι θα πω στον ποντιο;"

της λεω "πες του οτι μια ποντια με την εδωσε"

αχ κοριτσια,καλα που ειναι κι αυτα και ξεσκαω...

αντε καληνυχτα!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Ναι ναι αγγελικη σε ολη την ελλαδα,λες να ημουν εγω;;;

παντως αρκετες μου λεν οτι δε προλαβαινουν λογω του μωρου...

αχ ας ελεγες "εισαι η λιτσα;ή η λινεαλ;"

θα πεφτε πολυ γελιο!!!

Λοιπόν Λίτσα την επόμενη φορά που θα με πάρουν θα ρωτήσω από περιέργεια! Το φαντάζεσαι να μιλήσουμε τηλεφωνικά κατ΄αυτό τον τρόπο? Πλάκα θα είχε!!!!

παντως σημερα γελασα πολυ με μια κυρια...το σκεφτοταν και γω προσπαθουσα να τη πεισω.μιλουσαμε αρκετα λεπτα και η υπευθυνη με ελεγε να κανω γρηγορα.σε μια φαση,η πελατισσα, με ρωταει το ονομα μου,της λεω ευαγγελια κωστιδου-δινω ψευτικο επιθετο,αλλες δινουν ολοκληρο ψευτικο ονοματεπωνυμο,τελος παντων.

με λεει" ποντια εισαι;"

λεω "ναι κι εσεις;"-εν τω μεταξυ ηταν απο τη κερκυρα.

με λεει "οχι ο αντρας μου"

με λεει,"αμαν τι ειναι αυτοι οι αντρες οι ποντιοι,πωπω και ξεροκεφαλοι και αργοι,ενω οι γυναικες καμμια σχεση εντελως το αντιθετο."

"ετσι ετσι ειναι" της λεω με γελια,"αν και δε με συμφερει να το παραδεχτω γιατι εχω γιο"

με ρωταει "ο αντρας σου τι ειναι;¨"

της λεω "ντοπιος,ηξερα οποτε προσεχα"της λεω

αλλα ολα αυτα με τοσο γελιο λες και την ηξερα απο χτες

να ναι καλα ορισμενοι ειναι τοσο χαρουμενοι ανθρωποι που και με μια αγνωστη μιλαν μια χαρα.

βεβαια στη δουλεια μας ελεγχουν τι λεμε και ποση ωρα,αλλα εγω αμα μου προκυψει ανθρωπος με κεφι,μιλαω μαζι του μια χαρα...

αα η κυρια τη πηρε και με λεει"αν δε κανει δουλεια τι θα πω στον ποντιο;"

της λεω "πες του οτι μια ποντια με την εδωσε"

αχ κοριτσια,καλα που ειναι κι αυτα και ξεσκαω...

αντε καληνυχτα!

Έτσι είναι, αν ο άλλος δεν σε βλέπει σαν ενοχλητικό αλλά σαν ένα άνθρωπο που κάνει την δουλειά του, κανείς δεν βγαίνει χαμένος από την συνομιλία σας. Πόσο την πουλάτε την μπάλα?

Κατά τα άλλα κοριτσάκια μου καλημέρα! Χθες ο Χρηστάκος έμαθε να λέει το σαπούνι με τον δικό του τρόπο, δηλαδή ...... μούνι! Προσοχή στον τόνο!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Χθες ο Χρηστάκος έμαθε να λέει το σαπούνι με τον δικό του τρόπο, δηλαδή ...... μούνι! Προσοχή στον τόνο!!!

ΠΕΘΑΙΝΩ ΑΠΛΑ...

τι αστειο τι αστειο...

φανταζομαι πλακα ε;τι γελιο ριξατε οταν το πρωτοπε

κατι τετοια που λενε τα παιδια με τις αθωες φωνουλες τους ειναι οτι πιο αστειο

οντως αγγελικη αν ο αλλος δε σε παρει με το κακο-δηλ σα μια μηχανη που παιρνει για να πουλαει-αλλα σαν εναν ανθρωπο που δουλευει,τοτε ολα οκ.

εμενα βασικα δε με βριζουν τοσο,μαλλον πολυ σπανια.

αλλες κοπελες τις βριζουν υπερβολικα πολυ.

δε ξερω γιατι,μαλλον ειναι η φωνη ή κατι αλλο.

η μπαλα ειναι στα 30 ευρω

29.95

ψαξτο ομως λιγακι πριν αποφασισεις να τη παρεις.

δε ξερω κατα ποσο κανει δουλεια γιατι δε την εχω χρησιμοποιησει.

αν το αποφασισεις παντως -αυτο δε κανει να το πω αλλα θα το πω-μας εχουν πει πελατισσες και πελατες πως την εχουν βρει στο ιντερνετ με 2 ευρω μπορει και λιγο παραπανω.

δε ξερω σελιδα να σε πω αλλα πρεπει να ειναι αληθεια.

κοριτσια παρασκευη σημερα και ειμαι πολυ χαρουμενη,θελω να ξεκουραστω.

αν και εχω πιαστει στα δεξια της πλατης μου πισω και δυσκολευομαι να κουνηθω αλλα τι να κανω...

επισης η συνδεση μου ειναι ηλθια,συνεχεια αποσυνδεεται το ηλιθιο με χει σπασει τα νευρα.μες στο σπιτι και δε πιανει συνδεση;ελεος...

αντε τα λεμε κοριτσαρες,καλα να περασετε αν δε τα πουμε το σαββατοκυριακο σας

1zNmp2.png

Καλό μεσημέρι κορίτσια!

lineal για να είμαι ειλικρινής αν δεν μου επιβεβαιώσει κάποιος την αποτελεσματικότητα της μπάλας δεν θα την έπαιρνα, γιατί εδώ που τα λέμε 30 ευρώ δεν είναι και λίγα! Τώρα γι΄αυτές με τα 2 ευρώ που λες στο ιντερνετ είναι οι ίδιες? Δεν μπορεί να έχουν τόσο μεγάλη διαφορά οι τιμές τους. Πάντως αν την δοκιμάσεις και είναι όντως καλή πες μου να την πάρω κι εγώ αλλά θα το ρυθμίσουμε να την πάρω από εσένα. Γιατί να μην σε βοηθήσω στην δουλειά σου?

Κατά τα άλλα, τι ωραίο καιρό που κάνει αυτές τις μέρες! Τελικά μου φαίνεται μύρισε άνοιξη επιτέλους! Η Κωνσταντίνα με τον Χρήστο και τον μπαμπά μου είναι βόλτα τώρα στις κούνιες! Κι έτσι βρήκα κι εγώ λίγο χρόνο να μπω και να διαβάσω τα νέα σας!

Μαριλίνα τι γίνεται με τα παιδιά? Συνήλθαν καθόλου?

Που είστε οι υπόλοιπες????

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου....

Πως περασατε το σκ????εμεις πολυ ωραία.....κουραστικά βέβαια αλλα ωραία,...

Το Σάββατο ειχαμε βάφτιση και ένα παιδικο πάρτι και ήταν πολυ γεμάτη μέρα...ο θωμακος ξεσαλωσε.....σήμερα βόλτα το πρωί και μετα σπιτάκι....μαγείρεψα και έκανα δουλειες.....

Ο εμετοι συνεχίζονται και η αλήθεια είναι οτι δεν ξέρω τι να κάνω,....δεν μπορω να προσέχω συνέχεια τι τρώω.....κιλά έχω βάλει 4 ναι ναι έβαλα αν και κάνω εμετους δεν ξέρω γιατι......

Μαριλινα είστε καλα?????

Lineal τι μπάλα είναι αυτη??

Lkixp3.png

rcRGp3.png

http://www.eco-shop.gr/index.php?page=shop.browse&category_id=92&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=206

κατι τετοιο πουλαμε

αν γκουγκλαρεις οικολογικη μπαλα πλυσιματος ή clean ball θα σε βγαλει περισσοτερα αποτελεσματα

1zNmp2.png

αγγελικη μου ευχαριστω πολυ,

να σε πω οτι εγω δε τη δοκιμασα,και ουτε θα την αγοραζα.

αν με τη διναν δωρεαν απο την εταιρεια και εμενα ευχαριστημενη,θα την αγοραζα,αλλα αυτοι τωρα μςα πιεζουν να την αγορασουμε λιγο πιο φθηνα και μενα τετοιες πουθτιες δε μαρεσουν,

σαν εταιρεια επρεπε για το καλο των πελατων να μας τη δωσουν δωρεαν μια μπαλα,να τη δοκιμασουν ολες-εφοσον εχει αντοχη για 1000πλυσεις-και μετα θα την επαιρνα αν μου εκανε.

παραπανω δε γνωριζω να σας πω,γιατι αυτα που λεμε στους πελατες τα λεμε βαση σεναριου...οποτε ψεμματα θα σας πω,γιατι απλα δεν εχω ιδεα.

οσο για το οτι μας πιεζουν να παρουμε τη μπαλα,

επειδη με τα 5μισαωρα αυτοι βγηκαν χαμενοι,αφου τις ιδιες πωλησεις καναμε,ομως θα μας πληρωσουν παραπανω-αλλωστε γιαυτο το καταργησανε-τωρα θελουν να βγαλουν τα μαμισιατικα τους και αρχισαν να μας λενε οτι δε γινεται να πουλαμε ενα προιον που δεν εχουμε δοκιμασει οι ιδιες και θελουν να το αγορασουμε.

βεβαια δεν ειπαν οτι οποια δε το παρει θα την απολυσουν,αλλα τι καταλαβαινει καποιος ετσι που το θετουν;

ειμαι ικανη-το συζητησα και με τον αντρα μου-αν με πιεσουν και με πουν ή την αγοραζεις ή σε απολυουμε,να φυγω.δε με ενδιαφερει τετοιες λαμογιες δε γουσταρω.

αλλωστε τοσο καιρο μια χαρα τις πουλουσαμε τωρα τους πειραξε;

ή μηπως ενας που πουλαει πχ κινητα τηλεφωνα πρεπει να τα αγορασει ολα για να τα πουλησει και ολα σωστα...τεσπα

σορρυ που μιλησα τοσο πολυ για το θεμα αυτο...

σημερα η μερα μου ηταν κουραστικη.

ξυπνησα απο τις 6.30

βγηκα καροτσαδα με τη κουμπαρα μου απο τις 9.30 μεχρι τη 13.00 και μετα παλι το απογευμα πηγα στο πατρικο μου,ηταν και η αδελφη μου οποτε παλι στο τρεξιμο ημουν.

ο μικρος σημερα κουραστηκε τοσο πολυ που δε κρατιοταν ξυπνιος με τπτ.

αλλα και γω πτωμα εγινα.

κοριτσια να στε καλα και τα ξαναλεμε...

ααα οσο για τη διαιτα.εχω χασει 4 κιλα και η ζυγαρια κολλησε.

αυτο το μαλλι να δω ποτε θα το βαψω...

γκουντναιτ

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανουλίτσες!

Χαζεύω στο net και είπα να γράψω ένα μηνυματάκι, καλά η τηλεόραση δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ, όλο κάτι βλακείες!

Λετάκι μου τι καλά που περάσετε τόσο ωραία! Τελικά θα κάνετε επέμβαση στα ματάκια του Θωμάκου αν κατάλαβα καλά??

Μαριλίνα πως είναι τα παιδιά?? Η καινούργια παιδίατρος πως σου φάνηκε??

Αυτοκαθαριζόμενο σπίτι??? Θέλω κι εγώ!!! Αλλαγές?? Ευτυχώς για την ώρα προσαρμόζομαι εύκολα...

Lineal τελικά δεν πήγατε για τον χαρταετό??? Πολύ γέλασα πάντως με αυτό το "παρανόμως"!!!

Συμφωνώ πάντως ότι θα έπρεπε να σας την δώσουν να την δοκιμάσετε αυτή την μπάλα και όχι να προσπαθούν ντε και καλά να σας την πουλήσουν!

Αγγελική σαπούνι ....μούνι ε???? χαχαχαχα!!!!

Εμείς είχαμε ένα ήσυχο Σ/Κ, αν κι εγώ έκανα μούτρα στον άντρα μου για κάτι που με νευριάσε!

Το πιο ωραίο που κάναμε ήταν που πήρα τον μικρό το Σαββατο το μεσημέρι και πήγαμε στη θάλασσα να πετάξουμε πέτρες!!! Ο Πετράκος φοβάται πολύ τη θάλασσα και στην αρχή δεν ηθελε να πλησιάσει καν, μετά από λίγο όμως του άρεσε τόσο να πετάει πέτρες που πλησίασε τόσο πολύ που ένα βήμα ακόμα και θα έβρεχε τα παπούτσια του!!! Αφήστε που μετά δεν ήθελε να φύγουμε, μία ώρα πετούσαμε πετρούλες και του είπα τρεις φορές να φύγουμε και στο τέλος φύγαμε να χωρίς να πολυ θέλει, έχε χάρη που φοβήθηκα μην τον κάψει ο ήλιος γιατί είχε κοκκινισει, αλλιώς θα καθόμασταν κι άλλο τόσο που του άρεσε!

Λοιπόν από αυριο λεω να ξεκινήσω κι εγώ δίαιτα... Δυστυχώς είμαι γυναίκα γιο-γιο, γιατί πέρσι είχα χάσει 10 κιλά και κατάφερα να πάρω πάλι τα 8.... Ντρέπομαι αλλά είναι η πραγματικότητα....

Χμμμ... Αυτά...

Καλημερούδια και καλή εβδομάδα!!!!

Κατά τα άλλα κοριτσάκια μου καλημέρα! Χθες ο Χρηστάκος έμαθε να λέει το σαπούνι με τον δικό του τρόπο, δηλαδή ...... μούνι! Προσοχή στον τόνο!!!

Πεθανα στο γέλιο!!! Απαιχτος ο Χρηστάκος!!! :lol::lol::lol:

Μαριλίνα τι γίνεται με τα παιδιά? Συνήλθαν καθόλου?

Που είστε οι υπόλοιπες????

Τα καμάρια μου είναι πλέον μία χαρά!! την Πέμπτη πήγαμε στην καινούρια παιδίατρο, πολύ καλή, συνεργάσιμη, δε δίνει εύκολα φάρμακα!! Ίωση είχαν και τα δύο, η μικρή έκανε πυρετό την Πέμπτη αλλά μόνο για μία μέρα, πίνουνε σιροπάκια για το βήχα, όχι αντιβίωση, και απλά θα ξαναελέγξει το αυτάκι της μικρής που της φάνηκε ερεθισμένο, μη πάθουμε καμία ωτίτιδα!!

Η μαμά... έπεσε κι αυτή ηρωικά την Πέμπτη. Παρασκευή πήρα αναρρωτική από τη δουλειά και ήμουνα να με κλαιν οι ρέγγες. Το 38άρι μου το έφτασα, αλλά αυτό που με έχει τσακίσει στην κυριολεξία είναι η καταρροή... Και, συν τοις άλλοις, έχω δύο εβδομάδες να πάω καράτε με αυτά και αυτά... και δεν με βλέπω να πηγαίνω και σήμερα, γιατί η καταρροή μου προκαλεί πονοκέφαλο και ατονία... γκρίνιαξα αρκετά;; :-):smile:

Ο εμετοι συνεχίζονται και η αλήθεια είναι οτι δεν ξέρω τι να κάνω,....δεν μπορω να προσέχω συνέχεια τι τρώω.....κιλά έχω βάλει 4 ναι ναι έβαλα αν και κάνω εμετους δεν ξέρω γιατι......

Λετάκι μου,

είχες και στον Θωμάκο εμετούς;; Πιστεύω ότι η ζυγαριά δεν δείχνει πάντοτε την πραγματικότητα. Φίλη μου με εμετούς διαρκείς, γεννάει τον Ιούλιο, έχει μία μικρή κοιλίτσα, είναι και ψηλή γυναίκα, η ζυγαριά λέει ότι έχει βάλει 9 κιλά. Δεν φαίνεται τίποτα... :confused::confused::confused::confused::confused: Πραγματικά, νομίζουμε ότι η ζυγαριά είναι λάθος!! Ούτως ή άλλως 4 κιλά δεν είναι και τόσα πολλά!!! (Εγώ η γουρούνα τα έβαζα το πρώτο δίμηνο αυτά τα κιλά!!!)

αν με τη διναν δωρεαν απο την εταιρεια και εμενα ευχαριστημενη,θα την αγοραζα,αλλα αυτοι τωρα μςα πιεζουν να την αγορασουμε λιγο πιο φθηνα και μενα τετοιες πουθτιες δε μαρεσουν,

σαν εταιρεια επρεπε για το καλο των πελατων να μας τη δωσουν δωρεαν μια μπαλα,να τη δοκιμασουν ολες-εφοσον εχει αντοχη για 1000πλυσεις-και μετα θα την επαιρνα αν μου εκανε.

επειδη με τα 5μισαωρα αυτοι βγηκαν χαμενοι,αφου τις ιδιες πωλησεις καναμε,ομως θα μας πληρωσουν παραπανω-αλλωστε γιαυτο το καταργησανε-τωρα θελουν να βγαλουν τα μαμισιατικα τους και αρχισαν να μας λενε οτι δε γινεται να πουλαμε ενα προιον που δεν εχουμε δοκιμασει οι ιδιες και θελουν να το αγορασουμε.

βεβαια δεν ειπαν οτι οποια δε το παρει θα την απολυσουν,αλλα τι καταλαβαινει καποιος ετσι που το θετουν;

ειμαι ικανη-το συζητησα και με τον αντρα μου-αν με πιεσουν και με πουν ή την αγοραζεις ή σε απολυουμε,να φυγω.δε με ενδιαφερει τετοιες λαμογιες δε γουσταρω.

ή μηπως ενας που πουλαει πχ κινητα τηλεφωνα πρεπει να τα αγορασει ολα για να τα πουλησει και ολα σωστα...τεσπα

Λινεάλ μου, δίκιο έχεις... να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω αν θα έφευγα, εξαρτάται από πολλές παραμέτρους, αλλά ότι θέλουν να σας υποχρεώσουν να τις πάρετε δεν είναι καθόλου καλό...

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!

γκουντναιτ

Λετάκι μου τι καλά που περάσετε τόσο ωραία! Τελικά θα κάνετε επέμβαση στα ματάκια του Θωμάκου αν κατάλαβα καλά??

Τινάκι μου, αυτό που το λέει η Λέτα;; Δεν το έχω πετύχει πουθενά...

Εμείς είχαμε ένα ήσυχο Σ/Κ, αν κι εγώ έκανα μούτρα στον άντρα μου για κάτι που με νευριάσε!

Το πιο ωραίο που κάναμε ήταν που πήρα τον μικρό το Σαββατο το μεσημέρι και πήγαμε στη θάλασσα να πετάξουμε πέτρες!!! Ο Πετράκος φοβάται πολύ τη θάλασσα και στην αρχή δεν ηθελε να πλησιάσει καν, μετά από λίγο όμως του άρεσε τόσο να πετάει πέτρες που πλησίασε τόσο πολύ που ένα βήμα ακόμα και θα έβρεχε τα παπούτσια του!!! Αφήστε που μετά δεν ήθελε να φύγουμε, μία ώρα πετούσαμε πετρούλες και του είπα τρεις φορές να φύγουμε και στο τέλος φύγαμε να χωρίς να πολυ θέλει, έχε χάρη που φοβήθηκα μην τον κάψει ο ήλιος γιατί είχε κοκκινισει, αλλιώς θα καθόμασταν κι άλλο τόσο που του άρεσε!

Λοιπόν από αυριο λεω να ξεκινήσω κι εγώ δίαιτα... Δυστυχώς είμαι γυναίκα γιο-γιο, γιατί πέρσι είχα χάσει 10 κιλά και κατάφερα να πάρω πάλι τα 8.... Ντρέπομαι αλλά είναι η πραγματικότητα....

Χμμμ... Αυτά...

Τινάκι μου,

το περασμένο Σάββατο που πήγαμε στο πάρκο Φλοίσβου και πλησίασα τη μικρή στη θάλασσα (όχι τόσο κοντά, από πάνω τη βλέπαμε) τη φοβόταν. Μου έκανε εντύπωση, επειδή πέρισυ έμπαινε στη θάλασσα ατρόμητη... Φέτος, από ότι φαίνεται, θα θέλει περισσότερη επιμονή... Κι ο μικρός μου 1,5 ετών δεν ήθελε να μπει στη θάλασσα στην αρχή του καλοκαιριού... και μετά από λίγες μέρες δεν ήθελε να βγει...

Εμάς το ΣΚ ήτανε σχετικά ήρεμο. το Σάββατο έστειλα σύζυγο και τέκνα στην παιδική χαρά μιας και είχε ωραία μέρα κι εγώ δεν ήμουνα καλά να τα πάω. το βράδυ ο σύζυξ πήγε στην αδελφή του που γιόρταζε. κανονικά θα έπαιρνε και τον μικρό μαζί, αλλά έφυγε να πάει... στις 10... επειδή ασχολιόταν με τον υπολογιστή... Εχθές πήγαμε και είδαμε με το γιο μου τον "ρομπέν των δασών" στο θέατρο και μετά λίγο κούνιες που ήρθε και ο άντρας μου με τη μικρή... Αυτά...

Α, τι έκανε ο φίλτατος αντρούλης μου, που κόντεψα να γίνω φόνισσα;;; Θέλει να πάει στο σπίτι της φίλης μου (3 ορόφους πιο πάνω από μας) να πάρει φέτα από το δοχείο που έχουμε στο ψυγείο της. Παίρνει και τα τέκνα μαζί που θέλανε. Κατεβαίνουνε, ανοίγει την πόρτα του ασανσέρ, βγαίνει, λέει του 5χρονου "κράτα την πόρτα να βγει η μικρή", εκείνος, φυσικά, δεν το κάνει, κλείνει η πόρτα του ασανσέρ και, μόλις το καταλαβαίνει και πάει να την ανοίξει, κάποιος είχε "τραβήξει" το ασανσέρ... Έτρεξε πανικόβλητος (εγώ το έμαθα μετά...). Τέλος καλό όλα καλά (αλλιώς θα μας βλέπατε στις ειδήσεις...).

Εννοείται, η γλυκιά μου πεθερούλα σχολίασε: "ε, καλά, αφού δεν έγινε τίποτα" και της μήνυσα μέσω του αντρούλη μου: "δλδ έπρεπε να χάσει κάνα δάχτυλο η δική μου κόρη, να χάσει κι αυτή το γιο της για να γίνει;;" ελπίζω να της το πει... γιατί αν ακούσω έστω και μία δικαιολογία για τον αντρούλη μου πάλι σε σχέση με μ@λ@κίες που κάνει με τα παιδιά αυτή τη φορά θα μιλήσω... :twisted::twisted::twisted:

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλησπέρα!!!!!

Γεια σας κοριτσάκια μου....

Πως περασατε το σκ????εμεις πολυ ωραία.....κουραστικά βέβαια αλλα ωραία,...

Το Σάββατο ειχαμε βάφτιση και ένα παιδικο πάρτι και ήταν πολυ γεμάτη μέρα...ο θωμακος ξεσαλωσε.....σήμερα βόλτα το πρωί και μετα σπιτάκι....μαγείρεψα και έκανα δουλειες.....

παιδί μου έγκυος είσαι, είναι φυσιολογικό να έχεις εμετούς. Εμένα κράτησαν κοντα 5 μήνες!!! κάνεις καθημερινα?

Μαριλινα είστε καλα?????

Lineal τι μπάλα είναι αυτη??

Σωστη!!!

παραπανω δε γνωριζω να σας πω,γιατι αυτα που λεμε στους πελατες τα λεμε βαση σεναριου...οποτε ψεμματα θα σας πω,γιατι απλα δεν εχω ιδεα.

Σιγά μην αγοράσω κάτι για το οποίο δεν είμαι σίγουρη ότι κάνει καλή δουλειά! Αν θέλουν όπως είπες ας μου την δώσουν να την δοκιμάσω.,...

σημερα η μερα μου ηταν κουραστικη.

ξυπνησα απο τις 6.30

βγηκα καροτσαδα με τη κουμπαρα μου απο τις 9.30 μεχρι τη 13.00 και μετα παλι το απογευμα πηγα στο πατρικο μου,ηταν και η αδελφη μου οποτε παλι στο τρεξιμο ημουν.

ο μικρος σημερα κουραστηκε τοσο πολυ που δε κρατιοταν ξυπνιος με τπτ.

αλλα και γω πτωμα εγινα.

κοριτσια να στε καλα και τα ξαναλεμε...

αυτο το μαλλι να δω ποτε θα το βαψω...

μπράβο για την δίαιτα! Εγώ σήμερα το έβαψα το μαλλί, το χτένησα κιόλας και μόλις βγήκα από την κομμώτρια άρχισε να ρίχνει καρέκλες!!!!:confused::confused::confused:

γκουντναιτ

Αγγελική σαπούνι ....μούνι ε???? χαχαχαχα!!!!

και όχι μόνο..... Λέμε και το ψωμί έτσι μόνο που βάζουμε τον τόνο στη λήγουσα!!!!!!!!

Υποθέτω ότι σου πέρασε τώρα ε??????

Χμμμ... Αυτά...

Καλή αρχή λοιπόν......

Πεθανα στο γέλιο!!! Απαιχτος ο Χρηστάκος!!! :lol::lol::lol:

Ειδικά τώρα που έμαθε να λέει και το ψωμί:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τα καμάρια μου είναι πλέον μία χαρά!! την Πέμπτη πήγαμε στην καινούρια παιδίατρο, πολύ καλή, συνεργάσιμη, δε δίνει εύκολα φάρμακα!! Ίωση είχαν και τα δύο, η μικρή έκανε πυρετό την Πέμπτη αλλά μόνο για μία μέρα, πίνουνε σιροπάκια για το βήχα, όχι αντιβίωση, και απλά θα ξαναελέγξει το αυτάκι της μικρής που της φάνηκε ερεθισμένο, μη πάθουμε καμία ωτίτιδα!!

Μια χαρά λοιπόν η γιατρός, μπράβο!

Η μαμά... έπεσε κι αυτή ηρωικά την Πέμπτη. Παρασκευή πήρα αναρρωτική από τη δουλειά και ήμουνα να με κλαιν οι ρέγγες. Το 38άρι μου το έφτασα, αλλά αυτό που με έχει τσακίσει στην κυριολεξία είναι η καταρροή... Και, συν τοις άλλοις, έχω δύο εβδομάδες να πάω καράτε με αυτά και αυτά... και δεν με βλέπω να πηγαίνω και σήμερα, γιατί η καταρροή μου προκαλεί πονοκέφαλο και ατονία... γκρίνιαξα αρκετά;; :-):smile:

Όχι παιδί μου πες κι άλλα, αντέχουμε!!!!!!!

Α, τι έκανε ο φίλτατος αντρούλης μου, που κόντεψα να γίνω φόνισσα;;; Θέλει να πάει στο σπίτι της φίλης μου (3 ορόφους πιο πάνω από μας) να πάρει φέτα από το δοχείο που έχουμε στο ψυγείο της. Παίρνει και τα τέκνα μαζί που θέλανε. Κατεβαίνουνε, ανοίγει την πόρτα του ασανσέρ, βγαίνει, λέει του 5χρονου "κράτα την πόρτα να βγει η μικρή", εκείνος, φυσικά, δεν το κάνει, κλείνει η πόρτα του ασανσέρ και, μόλις το καταλαβαίνει και πάει να την ανοίξει, κάποιος είχε "τραβήξει" το ασανσέρ... Έτρεξε πανικόβλητος (εγώ το έμαθα μετά...). Τέλος καλό όλα καλά (αλλιώς θα μας βλέπατε στις ειδήσεις...).

Εννοείται, η γλυκιά μου πεθερούλα σχολίασε: "ε, καλά, αφού δεν έγινε τίποτα" και της μήνυσα μέσω του αντρούλη μου: "δλδ έπρεπε να χάσει κάνα δάχτυλο η δική μου κόρη, να χάσει κι αυτή το γιο της για να γίνει;;" ελπίζω να της το πει... γιατί αν ακούσω έστω και μία δικαιολογία για τον αντρούλη μου πάλι σε σχέση με μ@λ@κίες που κάνει με τα παιδιά αυτή τη φορά θα μιλήσω... :twisted::twisted::twisted:

Φιλάκια!!!

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

tinaki εγω κι αν ειμαι γυναικα γιογιο,μεχρι τωρα 3 φορες εχω χασει και τα χω ξαναβαλει,στο θεμα διαιτα ειμαι εξπερ.

και λενε δεν ειναι καλο για τον οργανισμο,μαλλον το χειροτερο ειναι γιατι κουραζεις τον οργανισμο με το γιο γιο,αλλα τι να κανεις...

οντως και γω δε καταλαβα,λετακι,γιατι θα κανετε επεμβαση;

μαριλινα,πωπω τα κανουν κατι τετοια οι αντρες δε καταλαβαινω,δε νιωθουν το κινδυνο της καταστασης; δε μπορω να καταλαβω.

και μενα ο δικος μου,οταν παμε βολτα,ανοιγει τη πορτα,τρεχει ο μικρος εξω και παει στα σκαλια,δε θελει πολυ να κουτρουβαλησει,και ομως ο αντρας μου το μονο που με λεει οταν τσιριζω να προσεχει το παιδι,ειναι "ελα μωρε που θα παει;":-x:-x:-x

μα αυτο ειναι το θεμα;

που θα παει; ή μη πεσει;

ελεος...

πωπω αγγελικη δε πηρες καμμια ομπρελα;ελπιζω να μη σε χαλασε...

εγω το πρωτο που κανω οταν φευγω απο το κομμωτηριο ειναι να παω σπιτι τρεχοντας γιατι δε θελω να ειμαι με μαλλι κομμωτηριου.

παω σπιτι,το χτενιζω να φυγει ολη η λακ και ολα αυτα που βαζουν με το κιλο οι κομμωτριες-πρεπει να τους αρεσει πολυ να τα βαζουν ολα αυτα,γιατι εγω συνηθως λεω πως δε θελω ουτε λακ ουτε κρεπαρισμα και ομως μου τα κανουν:confused:

το ψωμι το λεει πως;δε καταλαβα:confused:

κοριτσια σημερα μια ησυχη μερα,μαγειρεψα ιμαμ στο φουρνο και η σαλτσα-επειδη τις κανει η πεθερα μου και μας τα στελνει με βαζα-ηταν αρκετα ξινη-δεν εβαλα ζαχαρη-αλλα ενταξει μια χαρα φαγαμε.

ο αντρας μου γκρινιαξε,αλλα το φαγε κι αυτος μια χαρα ειδικα ο μικρος το καταφχαριστηθηκε

αυτος σιγουρα με μοιαζει πια το χω γκαραντι.

μεχρι και στις γευσεις,τα θελει ολα ξινα οπως εγω και του αρεσει μεχρι και φετα λεμονι του χω δωσει και την ετρωγε με ευχαριστηση!!!

αχ το μπουμπουκακι μου το πεθυμαω οταν κοιμαται αχ αχ:rolleyes::rolleyes:

καληνυχτα τσουπρες μου:-)

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...