Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

...Απο το σπίτι σήμερα μιας και ο γιος μου χθες έπεσε και χτύπησε την μύτη του με τόση δύναμη που δημιουργήθηκε μια τεράστια μέλιτζανι μύτη.... Εννοείται ότι πήγαμε αμέσως στο εφημερευον γιατι φοβήθηκα μήπως την έσπασε αλλα επειδη μικρός μου είπαν ότι δεν έχει σχηματιστεί κόκκαλο ακόμα.... Μού συνέστησε 24ωρη παρακολούθηση για να προσεξω κάποια πράγματα..... Για αυτο και σήμερα σπίτι...

αντε περαστικα σας βρε...πωπω το καημενουτσικο θα πονεσε το πουλακι μου...

μαριλινα εμεις το τριημερο δε ξερω αν παμε καπου,ακουσα οτι θα εχει βροχες...μακαρι να ναι καλος ο καιρος θελω να πεταξουμε χαρταετο εξω,να περασουμε καλα με τον μικρο.

αν και τη δευτερα πεφτουν τα γενεθλια του αδελφου μου,γινεται 18 το πουλακι μου,οποτε δε ξερω αν παμε στα γενεθλια του ή καπου αλλου.

θα δουμε

Και για να δείτε τι έξυπνο παιδί έχω, έχουμε μάθει φαρσί την Ελληνική γλώσσα και τώρα η αδερφή του, του μαθαίνει και Γαλλικά! Να τον ακούσετε να λέει Μπαρντόν και Μανταμ να μην σας μένει άντερο από τα γέλια!!!!!!!!

αγγελικη φανταζομαι πλακα ε;

αχ ειναι τοσο γλυκα που μιλανε,τωρα και γαλλικα,αντε εχεις ολοκληρη linguaphone στο σπιτι ε;

εμεις κοριτσια ειχαμε τη πρωτη μας συζητηση με τον αποστολακο.

ειλικρινα συγκινηθηκα παρα πολυ μολις το συνηδητοποιησα...

ειχα κανει βραστο αυγο και καθισα να το φαω με μια φετα ψωμι.αυτος κοιταει το αυγο το δειχνει και με λεει "Τι το;"

δηλαδη "τι ειναι αυτο;"

"αυγο ειναι αγαπη μου"του λεω "θελεις;"

και με απανταει "Καιει;"

"οχι γιαβρι μου δε καιει"

αυτα ειπαμε μονο αλλα πρωτη φορα καναμε τετοια κουβεντα κοριτσια ειλικρινα συγκινηθηκα.

αχαχαχαχαχαχαχ

χαζομανα!!!

κατα ταλλα ολα καλα ο καιρος εδω και τρεις μερες ειναι τελειος με ηλιο,μονο που παθαμε ενα νταρακουλο με το λογαριασμο του νερου.

ενω συνηθως ερχεται γυρω στα 30 με 40 ευρω, αυτη τη φορα ηρθε 165!!!

παθαμε σοκ.

θα παμε απο τεταρτη να το κοιταξουμε...

περιττο να σας πω το ποσο στεναχωρεθηκαμε,εκει που λεγαμε με τα λεφτα που θα παρω παραπανω να βαλουμε κατι στην ακρη παλι σε λογαριασμους θα δωσουμε...ελεος βρε παιδια πια,ελεος ειλικρινα δεν υπαρχει;

αλλα να μη ξεχνιομαστε,υγεια πανω απ ολα ε;:rolleyes:

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

αν και τη δευτερα πεφτουν τα γενεθλια του αδελφου μου,γινεται 18 το πουλακι μου,οποτε δε ξερω αν παμε στα γενεθλια του ή καπου αλλου.

θα δουμε

Να τα εκατοστήσει ο αδερφούλης σου!

αγγελικη φανταζομαι πλακα ε;

αχ ειναι τοσο γλυκα που μιλανε,τωρα και γαλλικα,αντε εχεις ολοκληρη linguaphone στο σπιτι ε;

Ναι παιδί μου! Θα βγει έτοιμος χωρίς να χρειάζεται φροντιστήρια!!!!!

ειχα κανει βραστο αυγο και καθισα να το φαω με μια φετα ψωμι.αυτος κοιταει το αυγο το δειχνει και με λεει "Τι το;"

δηλαδη "τι ειναι αυτο;"

και με απανταει "Καιει;"

αυτα ειπαμε μονο αλλα πρωτη φορα καναμε τετοια κουβεντα κοριτσια ειλικρινα συγκινηθηκα.

αχαχαχαχαχαχαχ

χαζομανα!!!

Δεν είσαι η μόνη χαζομαμά, φαντάσου πως εμένα ο Χρήστος είναι το δεύτερο παιδί και κάνω σαν χαζοβιόλα πολλές φορές!!!!!

κατα ταλλα ολα καλα ο καιρος εδω και τρεις μερες ειναι τελειος με ηλιο,μονο που παθαμε ενα νταρακουλο με το λογαριασμο του νερου.

ενω συνηθως ερχεται γυρω στα 30 με 40 ευρω, αυτη τη φορα ηρθε 165!!!

παθαμε σοκ.

θα παμε απο τεταρτη να το κοιταξουμε...

Να το τσεκάρετε οπωσδήποτε:confused:

περιττο να σας πω το ποσο στεναχωρεθηκαμε,εκει που λεγαμε με τα λεφτα που θα παρω παραπανω να βαλουμε κατι στην ακρη παλι σε λογαριασμους θα δωσουμε...ελεος βρε παιδια πια,ελεος ειλικρινα δεν υπαρχει;

αλλα να μη ξεχνιομαστε,υγεια πανω απ ολα ε;:rolleyes:

Κοριτσάκια να περάσετε όλες πολύ καλά το τριήμερο ότι κι αν κάνετε!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Τι κανετε κοριτσια;

Φανταζομαι εξω θα ειστε,με τετοιο υπεροχο καιρο,που αλλου;

Εγω βγηκα με τον μικρο μου,το πρωι.

Ηταν τοσο χαρουμενος,ειχαμε καιρο να βγουμε με το καροτσι,που χαιρετουσε στο δρομο ολα τα παιδια και χαιροταν με το καθετι το πουλακι μου.

Τον εντυσα καρναβαλακι και καναμε μια πολυωρη βολτα.

Απο τις 10μιση το πρωι,μεχρι τη μια περιπου που γυρισαμε σπιτι,πονεσαν τα ποδια μου,αλλα περασαμε πολυ ωραια.

Πηγαμε στη Πλατεια,με τα περιστερακια,τον αφησα να τρεχει,ειχε τοσο πλακα,το καταδιασκεδασε το γιαβρι μου.

Με εκανε εντυπωση ομως οτι δεν ειχαν πολλες μαμαδες τα παιδακια τους ντυμενα.

Γιατι αραγε ετσι;

Αλλες χρονιες ολα τα παιδια καρναβαλακια ειναι ντυμενα.

Και μη με πειτε λογω κρισης.

Με 10 ευρω στολη βρισκεις.

Το βρισκω ασχημο να μεταφερεις τα προβληματα στα παιδια,οχι οτι πρεπει να τα εχουμε κλεισμενα σε γυαλα,αλλα ρε παιδι μου,ενταξει αποκριες ειναι,ντυστο να χαρει...

Εμενα τα προβληματα μου,μου βγηκαν με ερπη.

Πρωτη φορα εβγαλα χθες στη ζωη μου και παραξενευτηκα.

Ψιλοτσουζει και προσεχω να μη φιλαω τον μικρουλι μου.

Πηρα απο κεινες τις κρεμες,μακαρι να εξαφανιστει,δε μαρεσει καθολου.

Λοιπον κοριτσια αυτα τα λιγα ειχα να πω.

Τωρα καθομαι και βλεπω το big bang στο σταρ.Ειμαι μονη,αφου ο μικρος πηγε στο χωριο με το μπαμπα του.

Αντε καλα να περασετε αν δε τα πουμε,φιλια!!!

1zNmp2.png

Γειά σας κορίτσια!

Ελπίζω να περνάτε καλά αυτές τις τρείς μερούλες! Έχει και ωραίο καιρό!

Εμείς δεν είχαμε προγραμματίσει να κάνουμε κάτι το ιδιαίτερο. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί η Κωνσταντίνα χθες ήταν με μπουκωμένη μύτη και βήχα και κατά τις 4 τα ξημερώματα σήκωσε και ένα 38,7! Μέχρι στιγμής είναι απύρετη κι ελπίζω ότι κι αν είναι να περάσει γρήγορα και κυρίως χωρίς να κολλήσει και ο Χρήστος.

Τι κανετε κοριτσια;

Φανταζομαι εξω θα ειστε,με τετοιο υπεροχο καιρο,που αλλου;

Εγω βγηκα με τον μικρο μου,το πρωι.

Ηταν τοσο χαρουμενος,ειχαμε καιρο να βγουμε με το καροτσι,που χαιρετουσε στο δρομο ολα τα παιδια και χαιροταν με το καθετι το πουλακι μου.

Τον εντυσα καρναβαλακι και καναμε μια πολυωρη βολτα.

Μπράβο στον Αποστολάκο σου που χάρηκε την βολτούλα του!

Απο τις 10μιση το πρωι,μεχρι τη μια περιπου που γυρισαμε σπιτι,πονεσαν τα ποδια μου,αλλα περασαμε πολυ ωραια.

Πηγαμε στη Πλατεια,με τα περιστερακια,τον αφησα να τρεχει,ειχε τοσο πλακα,το καταδιασκεδασε το γιαβρι μου.

Με εκανε εντυπωση ομως οτι δεν ειχαν πολλες μαμαδες τα παιδακια τους ντυμενα.

Γιατι αραγε ετσι;

Αλλες χρονιες ολα τα παιδια καρναβαλακια ειναι ντυμενα.

Και μη με πειτε λογω κρισης.

Με 10 ευρω στολη βρισκεις.

Το βρισκω ασχημο να μεταφερεις τα προβληματα στα παιδια,οχι οτι πρεπει να τα εχουμε κλεισμενα σε γυαλα,αλλα ρε παιδι μου,ενταξει αποκριες ειναι,ντυστο να χαρει...

Συμφωνώ απολύτως......

Εμενα τα προβληματα μου,μου βγηκαν με ερπη.

Πρωτη φορα εβγαλα χθες στη ζωη μου και παραξενευτηκα.

Ψιλοτσουζει και προσεχω να μη φιλαω τον μικρουλι μου.

Πηρα απο κεινες τις κρεμες,μακαρι να εξαφανιστει,δε μαρεσει καθολου.

Λοιπον κοριτσια αυτα τα λιγα ειχα να πω.

Τωρα καθομαι και βλεπω το big bang στο σταρ.Ειμαι μονη,αφου ο μικρος πηγε στο χωριο με το μπαμπα του.

Αντε καλα να περασετε αν δε τα πουμε,φιλια!!!

Φιλιά και σε σένα!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανουλίτσες!

Καλή Σαρακοστή! Ελπίζω αν και ο καιρός χάλασε να περάσατε πολύ όμορφα!

Λετάκι περαστικά στο Θωμάκο σου!! Πω πω πρέπει να πόνεσε πάρα πολύ ο καημενούλης για να γίνει έτσι η μυτούλα του... Κι εσείς τι τρομάρα θα πήρατε!!!

Lineal να χαίρεσαι τον αδελφούλη σου!!

Εχεις δίκιο πάντως, ούτε εγώ συμφωνών να μεταφέρουμε τα προβλήματα στα παιδιά... Οι καρδίες τους πρέπει να είναι γεμάτες αγάπη και ωραιές αναμνήσεις για να έχουν δύναμη όταν μεγαλώσουν να αντιμετωπίσουν τις δικές τους δυσκολίες...

Για το έρπη, επείδη εγώ βγάζω μία στο τόσο όταν στεναχωριέμαι πολύ, με βοηθάνε πολύ τα αυτοκόλλητα compeed από το φαρμακείο.

Αγγελική μου περαστικά στο κοριτσάκι σου!!

Μαριλίνα μου λαχτάρα που πέρασες στο πάρκο!!! Δεν θέλω ούτε να το φαντάζομαι!!! Το άτιμο το μυαλό κανει σενάρια μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα...

Οσο με την παπουτσομένη ινδιάνα σου έσκασα στα γέλια!!!!

Εμείς κορίτσια μου από χθες αρχίσαμε να χαλαρώνουμε πάλι, την Παρασκεύη βγήκε ο παππούς από το νοσοκομείο (θα κανει και θεραπεία στο σπίτι και ελπίζουμε σε κανα μήνα να είναι τελείως καλά) και το Σάββατο έκανα όλη μέρα δουλειές.

Τουλάχιστον ο Πετράκος είναι καλά, έχει μόνο λίγο βηχαλάκι ακόμα, την Τετάρτη κάναμε και το τελευταίο μας εμβόλιο, σε δύο χρόνια θα ξανακάνουμε τώρα.

Φιλιά για την ώρα μανουλίτσες!

Καλημερούδια!!!

δηλαδη "τι ειναι αυτο;"

και με απανταει "Καιει;"

αχαχαχαχαχαχαχ

χαζομανα!!!

Τέλεια!!! Είναι ανεπανάληπτες αυτές οι στιγμές!!!

όσο για τις στολές + τις μαμάδες, συμφωνώ ότι τα παιδάκια μας δεν φταίνε σε τίποτα να τους μεταδίδουμε τα προβλήματά μας, αλλά... στην ηλικία των μικρών μας δε νομίζω να καταλαβαίνουνε και πολλά από στολές, να τους λείψουν κλπ...

Την Κυριακή της αποκριάς, ο γιος μου αρνήθηκε να φορέσει στολή, να φανταστείτε... δεν ήθελε απλά...

Εμείς κορίτσια μου από χθες αρχίσαμε να χαλαρώνουμε πάλι, την Παρασκεύη βγήκε ο παππούς από το νοσοκομείο (θα κανει και θεραπεία στο σπίτι και ελπίζουμε σε κανα μήνα να είναι τελείως καλά) και το Σάββατο έκανα όλη μέρα δουλειές.

Τουλάχιστον ο Πετράκος είναι καλά, έχει μόνο λίγο βηχαλάκι ακόμα, την Τετάρτη κάναμε και το τελευταίο μας εμβόλιο, σε δύο χρόνια θα ξανακάνουμε τώρα.

Τινάκι μου,

περαστικά να είναι στον παππού σου και γρήγορα να είναι τελείως καλά!!!

Όσο για τον Πετράκο σου, για μας ο βήχας και οι μύξες είναι κάθε χρόνο πρώτη γραμμή...

Τα νέα της Αγγελικής μας τα έμαθα και από κοντά, αφού ηπιαμε πρωινό καφέ!!! Πολύ όμορφα ήτανε!!!!

Εν μέσω τόσων ιώσεων δεν μιλάω καν για συνάντηση όλων μας... την άνοιξη το ξαναβλέπουμε!!!

Εμείς περάσαμε πολύ ωραία!!! Παρασκευή που ξεμύτισε ο ήλιος πήγαμε κούνιες, Σάββατο πήγε ο άντρας μου στο "αβέρωφ" τον γιο μας με ένα αγοράκι ακόμα, κι εγώ με την κόρη λιώσαμε στο Φλοίσβο πέρα δώθε, "μπέλα" κλπ. Μετά ήρθανε και τα αγόρια. Λείπαμε από τις 11-5 το απόγευμα. Φωτοσυνθέσαμε με όλη τη σημασία της λέξης!!!

Κυριακή πήγαμε με τον γιο μου "καραγκιόζη" στην Πλάκα. Περάσαμε πολύ ωραία, αλλά... άρχισαν τα όργανα!!! Πρώτη εγώ είχα κάτι... εξαγωγούλες κλπ, ταβλιάστηκα όλο το απόγευμα της Κυριακής κλπ...

Χθες μόλις είδα τον καιρό είχα πολυ ωραία αντίδραση::mad::-x:-x:-x:-x:-x:-x κάτι τέτοιο, μιας και για μία ακόμη φορά δεν είδε χαρταετό η κόρη μου... 2/2 χρονιές...

Μαγειρέψαμε, λιώσαμε στον καναπέ και το βράδυ... λιώσαμε και στο ξενύχτι μιας και βήχανε και τα δύο μαζί και μάλιστα ο γιος μου ανέβασε και πυρετό...

Αυτά τα νέα μας!!!

Καλή Σαρακοστή να έχουμε!!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Χαίρεται!!!

Καλησπέρα μανουλίτσες!

Καλή Σαρακοστή και σε σας!

Αγγελική μου περαστικά στο κοριτσάκι σου!!

Ευχαριστώ, είναι ήδη καλύτερα από την κυριακή το απόγευμα που ανέβασε για τελευταία φορά πυρετό. Σήμερα δεν την έστειλα και σχολείο οπότε ελπίζω από αύριο να γυρίσουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς!

Περαστικά στον παππού σας!

Πως μεγαλώνουν έτσι τα ζουζούνια μας!

Φιλιά για την ώρα μανουλίτσες!

Καλημερούδια!!!

Τα νέα της Αγγελικής μας τα έμαθα και από κοντά, αφού ηπιαμε πρωινό καφέ!!! Πολύ όμορφα ήτανε!!!!

Εν μέσω τόσων ιώσεων δεν μιλάω καν για συνάντηση όλων μας... την άνοιξη το ξαναβλέπουμε!!!

Όντως κι εγώ το ευχαριστήθηκα το καφεδάκι και μόλις φτιάξει ο καιρός να κανονίσουμε οπωσδήποτε συνάντηση!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Τι λέγαμε χθες, Αγγελική μου, για παιδίατρο;;

Με τα χίλια ζόρια κατάφερα να εντοπίσω την παιδίατρο, η οποία με εξυπηρέτησε για το τι φάρμακα να δώσω στα παιδιά, δοσολογίες κλπ, αλλά μου ανακοίνωσε ότι για εμβόλια δεν μπορεί πλέον να κάνει τίποτα, γιατί κλείνει το ιατρείο της.... :(:(:(

Ανέφερε προσωπικούς λόγους και υποπτεύομαι προβλήματα υγείας... :(:(:(

Και στεναχωριέμαι που, λογικά, δεν θα την ξαναδούμε και που τώρα ψάχνουμε από την αρχή παιδίατρο...

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου τι κανετε????

Εγω είμαι καλα ......συνεχίζουνται οι εμετοι και εδω και 4 μέρες έχω τρελο πόνο σε ένα δοντι μου κα σήμερα ραντεβού με οδοντίατρο και υποψίαζομαι απονευρωση...:-(Τρελός πόνος θα πέσει.?...

Γενικα είμαστε καλα....ο μικρός κάνει σχεδόν κανονικές προτάσεις και μπορούμε να μιλάμε και στο τηλ...έχει πολυ γέλιο...εσείς είστε όλες καλα??..

Μαριλινα ψάχνεις για καινούργιο παιδιατρο????ποσο καίρο την είχες??

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό μήνα!!

Εμάς να μην σας πω πως μας μπήκε...

1) Τρελή μείωση στο μισθό... :mad:

2) Τα μικρά κάνανε χθες εμετό και σήμερα μου είπε η γυναίκα ότι... ξανακάνανε... Η μικρή έχει ανεβάσει κι αυτή δέκατα... προς πυρετό (37,4), ο μεγάλος είναι καλύτερα ως προς αυτό. Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει... Κι ότι έλεγα να μην έρθω σήμερα στη δουλειά (λόγω του ότι δεν έχει μετρό-ησαπ κλπ) μου λέει ο αντρούλης μου "έλα, θα φύγουμε μαζί στις 3"... και είπα να μη χάσω τη μέρα τζάμπα... τώρα είμαι σε αναμμένα κάρβουνα και δεν μπορώ να φύγω εύκολα... :( αύριο δεν έρχομαι...

3) Τρελό ξενύχτι... Δεν κοιμότανε με τίποτα η μικρή, πεταγότανε στον ύπνο της, έκλαιγε, έβηχε, ήθελε αγκαλιά (ανασφάλεια ίσως;;) και το κεφάλι μου πονάει... πακετάκι πλήρες...

4) Το σπίτι εκ νέου θα βρωμίσει... δύο άρρωστα παιδιά, παιδίατροι, παιχνίδια κλπ... ποιος θα καθαρίσει;; οεο;; πολύ θα ήθελα ένα αυτοκαθαριζόμενο :tongue:

Ευτυχώς, χθες πήγε η φίλη μου στην δική της παιδίατρο την κόρη της (καλά, όχι ευτυχώς που είναι και η φιλενάδα μας άρρωστη...) και μου έκλεισε σήμερα ραντεβού για αργά το απόγευμα να δεί και τα δύο... τουλάχιστον δεν έχω αυτό το άγχος...

Λετάκι μου,

απονεύρωση;;; δεν μπορεί να γίνει ακτινογραφία στην κατάστασή σου... μια φίλη που χρειαζόταν απονεύρωση και ήταν έγκυος, τελικά της το ανοίξανε, της το καθαρίσανε και το αφήσανε "κάπως" για να το φτιάξουν όταν γεννήσει... Να σε πω μήπως έχεις καμία πανοραμική πρόσφατη;; εγώ έκανα πάντοτε ανά δύο χρόνια όταν προσπαθούσα να μείνω έγκυος, για να μπορεί να κάνει κάτι η οδοντίατρος αν υπάρχει πρόβλημα... ένεση μπορεί να σου κάνει. Εμένα μου είχε κάνει και στις δύο εγκυμοσύνες, λόγω χαλασμένου δοντιού. Την είχα ρωτήσει και μου είχε πει ότι επιτρέπεται η ένεση για τους καρδιακούς...

Τι κάνει το μπεμπάκι;;; πότε θα το ξαναδείτε;;

Την παιδίατρο την είχαμε από όταν γεννήθηκε ο μεγάλος μου γιος, 5 χρόνια δηλαδή... Δεν είχαμε άλλη. Την είχαμε συνηθίσει, ήξερε τα χούγια μας και ήξερα τα δικά της. Άντε πάλι από την αρχή... :-(

Νιώθω ότι η ζωή μου έρχεται διαρκώς με κάτι καινούριο τα πάνω κάτω και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό...

Γέρασα μου φαίνεται... δεν είμαι για αλλαγές... :lol::lol::lol:

Φιλάκια!!!!!!!!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα ......

Ναι ναι δεν την γλιτώσα τελικα πάω για απονευρωση γέφυρες Άξονες κτλ.....αχ τι να κάνω..πήρα και την γυναικολογο και μου είπε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα ....

Μαριλινα ακτινογραφία δεν έκανα πηγε λίγο στα τυφλά γιατι είχα ήδη σφράγισμα σε αυτο το δοντι οπότε ξεκίνησε για να αλλάξει το σφράγισμα και είδε οτι έχω θέμα με την ρίζα τα νεύρα κτλ....κανα δίμηνο δουλεια δηλαδή....και λεφτά έξτρα....ουφ....παντού δίνω........

Εσείς τι κανετε???εγω σε καμία ώρα θα πάω με την κολλητό μου για νυφικα....παντρεύεται το καλοκαίρι...και μιας και δεν θα μπορέσω να πάω στο ταξίδι bachelor που θα κάνει θα πάω μαζι της για νυφικα......

Μαριλινα μου περαστικά στα μικρά,.,..

Θα κατέβω Αθήνα για καμία εβδομάδα άμα μπορέσετε να συναντηθούμε.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

τινακι ευχαριστω πολυ

ααα compeed και δε θυμομουν το ονομα του,απλα δε θυμομουν οτι ειχα δει μια διαφημιση με κατι που το βαζεις πανω.ελπιζω να μη ξαναχρειαστει δε θελω να ξαναβγαλω,μου κοστισε να μη μπορω να φιλαω τον αποστολακο μου...

περαστικα στον παπουκα σου,να πανε ολα καλα σου ευχομαι.

ειχα περασει πριν 5 χρονια παρομοια κατασταση με τον παπουκα μου.

εν τω μεταξυ επειδη ολοι ειχαν τις δουλειες τους-τοτε εγω δε δουλευα-επεσε ο κληρος σε μενα να τον προσεχω στο νοσοκομειο-φυσικα με βοηθουσαν και αλλοι αλλα εγω μετακομισα μεχρι τη θεσσαλονικη και ημουν και πιο μικρη-στα 24μισο-και ηταν πραγματικα δυσκολα...

αλλα ευτυχως ολα πηγαν καλα και τωρα που το σκεφτομαι χαιρομαι που το εκανα σαν ανταμοιβη για τον παπουλη μου.

μαριλινα και μεις δε πεταξαμε το χαρταετο.ομως δε θα ταφησω ετσι,οπωσδηποτε ενα σαββατοκυριακο θα παμε καπου-θελω να παω στη κερκινη-και θα πεταξουμε -παρανομως-τον χαρταετο μας.

ε κριμα ειναι μωρε να μεινει ετσι...

οσο για τη παιδιατρο σας,πολυ κριμα ρε συ:-( και για την υγεια της και για το οτι πρεπει να βρεις καποιον απο την αρχη που να σου κανει κιολας...

μακαρι αυτη της φιλης σου να σου κανει

περαστικα στα παιδακια σου:)

οσο για τις αλλαγες,ποτε δε μου αρεζαν και σαν νεα και τωρα.

δε τις θελω παντα ελεγα οτι αγαπαω παρα πολυ τη ρουτινα μου!!!δε την αλλαζω με τπτ

οσο για τη μειωση μισθου,αχ τι να γινει,ετσι οπως ειμαστε,εχει γινει καθημερινοτητα αυτο...υγεια υγεια υγεια

λετακι στο τηλεφωνο ε;

εγω μολις του βαζω το ακουστικο,δε μιλα,χαμογελαει.

δε του αρεσει το τηλεφωνο μαλλον,τι να πω

καλη τυχη με τον οδοντιατρο

λοιπον τα νεα μου

μας ξανααλλαξαν το ωραριο -γιουπι!!!!!!!!!-σε τετραωρο 5-9.

βεβαια αλλαζει και ο μισθος,αλλα ειλικρινα δε με πολυνοιαζει,ειχα κουραστει παρα πολυ και ο λαιμος μου τα παιξε.

αλλα ντρεπομαι να λεω πως δε με νοιαζει για το μισθο,αλλα πραγματικα δε με νοιαζει!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

ο μικρος μου ειναι ταρζανακος σκετος και σκαρφαλωνει παντου.

ωρες ωρες κοιταει και τον τοιχο και μου τον δειχνει σα να θελει να σκαρφαλωσει και εκει:!::!:

εγω δεν εχω παιδι τον σπαιντερμαν εχω!

επισης τελευταια θελει να τρωει συνεχεια πορτοκαλια.

ενα ολοκληρο με ειπε ο αντρας μου εφαγε τις προαλλες που ελειπα στη δουλεια

ααα και κατι ακομα,που μπορει και καποιες να το ειδατε στο φεισμπουκ,μας ηρθε ο λογαριασμος του νερου...165 ευρω(ειπαμε παναπολα υγεια)αλλα ο αντρας μου επαθε καταθλιψη...

ειλικρινα εχει γινει λαθος,σιγουρα δε ξοδεψαμε τοσο νερο,αλλα στη δευας δε μπορουν-οπως λενε-να κανουν τπτ.

και αντε αυτον να τον πληρωσουμε.μη γλυκαθουν φοβαμαι και μας στελνουν συνεχεια τετοια ποσα απο δω και μπρος.

δε μιλαμε δε μιλαμε θα γινει κανα μπαμ και ποιος τους γλιτωνει μετα...

αυτα τα νεα κοριτσακια μου,να στε καλα με τα μπεμπακια σας και τα λεμε

1zNmp2.png

Lineal απο παντού θα μας παίρνουν λεφτά...χαχαχαχχα

Όσο αφορά την δουλεια φαντάζομαι είναι πολ καλύτερο το ωράριο....

Εγω δεν μπορω να πω για τα λεφτά....γιατι με όσα έχεις με τόσα μαθαίνεις και εμείς θεωρώ οτι θα δυσκολευουμε με την γέννα,την επέμβαση του Θωμά και εγω να μην πληρώνομαι για ένα εξάμηνο αλλα δεν πειράζει τι να κάνουμε θα τα βγάλουμε πέρα.....βλέπεις οι γονείς μας μας έφτιαξαν ένα μεγάλο σπιτιού έχει όμως τρέλα έξοδα και με τον ένα μισθό καλυπτουμε αυτα(χαράτσια,πετρέλαιο,κτλ)

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...