Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσαρες μου...... Χρονια πολλα σε όλες μας....

Ξύπνησα πολυ νωρίς σήμερα ... Απο τις 6 και δεν μπόρεσα να κοιμηθω ξανα....

Είμαστε μια χαρα όλοι μας..... Μου έδωσε τελική ημερομηνία η γιατρός 20/8 αλλα λογω καισαρικης λογικα θα γέννηση νωρίτερα....απο κιλα πήρα 2... Καλα είναι αν σκεφτείτε ότι στον μικρο σε αυτη την εβδομάδα είχα βάλει 4..... Χαχαχα οι έμετοι άρχισαν να υποχωρούν και ειμαι καλύτερα....

Στη δουλεια άρχισαν να πιέζουν πολυ αλλα αποφάσισα να χαλάρωσω και να μην δίνω μεγάλη σημασία..... Μιλάνε για απολύσεις και τα σχετικά...... Ότι είναι να γίνει θα γίνει.....

Εσείς είστε όλες καλα;;;; Το tinaki που είναι;;;;;

Καλημέρα....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλό μεσημέρι κορίτσια!

Πάλι βρέχει, βαρέθηκα:rolleyes:

καλησπερα κοριτσακια τι κανετε;

εγω ειμαι ψιλοκουρασμενη,μολις φαγαμε βραδινο με τον νικο-αργα,αλλα μεχρι να κανω μπανιο τον μικρο,να τον κοιμησω,περασε η ωρα-και τωρα καθομαι,βλεπω τηλ και ειμαι στο ιντερνετ

εσεις τι κανετε;

γιορταζετε με τους αντρες σας;

εμεις οχι,ποτε βεβαια δε τη γιορτασαμε αυτη τη γιορτη,ουτε στις αρχες της σχεσης μας.

Ούτε εμείς. Εγώ δηλαδή θέλω και πάντα ήθελα ο άντρας μου είναι αυτός που μου χαλάει την συνταγή!!!!

το ιντερνετ που εχω βαλει με σπαει τα νευρα μια χανεται μια ερχεται.

Σας κάνει εκπληξούλες βρε!!!

αμ το πιο φθηνο θελαμε φατα τωρα.

δεν εχω να πω τπτ αλλο ειμαι πολυ κουρασμενη.

χρονια πολλες σε οσες γιορταζουν!!!

Καλημέρα κοριτσαρες μου...... Χρονια πολλα σε όλες μας....

Ξύπνησα πολυ νωρίς σήμερα ... Απο τις 6 και δεν μπόρεσα να κοιμηθω ξανα....

Είμαστε μια χαρα όλοι μας..... Μου έδωσε τελική ημερομηνία η γιατρός 20/8 αλλα λογω καισαρικης λογικα θα γέννηση νωρίτερα....

Με το καλό!!!!

απο κιλα πήρα 2... Καλα είναι αν σκεφτείτε ότι στον μικρο σε αυτη την εβδομάδα είχα βάλει 4..... Χαχαχα οι έμετοι άρχισαν να υποχωρούν και ειμαι καλύτερα....

Στη δουλεια άρχισαν να πιέζουν πολυ αλλα αποφάσισα να χαλάρωσω και να μην δίνω μεγάλη σημασία.....

Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις!

Μιλάνε για απολύσεις και τα σχετικά...... Ότι είναι να γίνει θα γίνει.....

Δεν ξέρω που δουλεύεις αλλά ο νόμος απαγορεύει να απολύονται εγκυμονούσες. Οπότε μάλλον είσαι ασφαλής για την ώρα!

Εσείς είστε όλες καλα;;;; Το tinaki που είναι;;;;;

Καλημέρα....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημεροκαλησπερούδια!!!

Τι κάνετε;;

Εμείς σε ένα μουντ πολύ νταουνιάρικο, ιδίως λόγω της περικοπής μισθών!!!

Κατά τα άλλα καλά!!!

Όσον αφορά του Αγ. Βαλεντίνου... μην πω πως γιορτάσαμε... χα, χα.... έφτιαξα κεκάκια σε σχήμα καρδιάς (με διάφορες παραλλαγές: έβαλα πορτοκάλι αντί για μανταρίνι, δεν είχα κουβερτούρα κι έλιωσα lacta oreo) αλλά, σε γενικές γραμμές ωραία βγήκανε και, φυσικά, φαγωθήκανε!!!

Ο αντρούλης μου έκατσε να ασχοληθεί με την εργασία του για το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και το βράδυ ξεραθήκαμε στον ύπνο!!

Σήμερα θα τσικνίσετε;;;

Εμείς παραγγείλαμε κάτι στη δουλειά (:wink:;-):wink:;-)) και το βράδυ ευελπιστώ σε παϊδάκια στο σπίτι!!! Λίγα πράγματα!!! Έξω με τα ζιζάνια ούτε κουβέντα!!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γεια σας κοριτσια τι κανετε;

εγω αναμενω να ερθει η ωρα να φυγω για δουλεια.

πως τα περασατε χθες;

εμεις πολυ ωραια!

στη δουλεια ειχαμε παρτι καρναβαλιστικο και μπορω να πω πως γελασα με τη ψυχη μου,και φυσικα το καταδιασκεδασα.

δουλεψαμε για 4μιση ωρες,μεχρι τις 8.30 και μετα καναμε το παρτι.

φυσικα ολωνων οι αντρες και τα παιδια ηταν καλεσμενοι και ημασταν παρα πολυ κοσμος,αφου ημασταν και οι πρωινες και οι απογευματινες,της γραμματειας,κλπ κλπ...

ο μικρος ηταν ντυμενος μαιμουδακι,φυσικα το κεφαλακι της μαιμους δε το εβαζε,το φοβοταν και ο αντρας μου ειδε κι επαθε να τον ντυσει για να τον φερει.

μολις με ειδε-ημουν μασκαρεμενη,μονο στο προσωπο,τρομαξε και δεν ερχοταν αγκαλια μου-οταν εφυγα για δουλεια κοιμοταν και δε με ειδε.

αλλα σε λιγο πηρε αερα,τον εδωσα κατι να μασουλαει και χορευε κιολας.

ηταν τοσο αστειος και ολες οι κοπελες τον αγαπουσαν!!!

φυσικα σα κουκουβαγιομανουλα τον εδειχνα παντου,αφου ειναι το καμαρι μου!!!

ειχαμε και ντι τζει και γενικα υπεροχο κλιμα.

μπορω να πω πως η εταιρεια μας,μπορει να ειναι οτι ειναι αλλα στα παρτι ειναι μανουλα και μπραβο στους εργοδοτες μας που τα κανουν συχνα κατι τετοια.

φαγαμε,ηπιαμε,-ηπια 2ποτηρια κρασι και ζαλιστηκα ρε κοριτσια τοσο αμαθη πια...

και κατα τις 10 φτασαμε σπιτι και πεσαμε ξεροι και οι τρεις.

το χαρηκα παρα πολυ,ειδικα οταν δουλευαμε οι περισσοτερες ημασταν ηδη ντυμενες,διπλα μου καθοταν μια φιλη,ειχε ντυθει μαγισσα με μια μυτογκα και ηταν τοσο αστεια που μολις κοιταζομασταν ξερενομασταν να γελαμε.

τωρα ο κοσμος που τηλεφωνουσαμε αν ηξερε πως ηταν αυτες που τους μιλουσαν θα παθαιναν σοκ,γιατι απ τη μια η σοβαρη φωνη,απ την αλλη η μασκαρεμενη εμφανιση...

αυτα λοιπον κοριτσια.

αυριο εχω να κανω γενικη στο σπιτι που εχει βρωμισει και θα ησυχασω λιγο σαν σαββατο που ειναι και τη κυριακη θα παμε σε ακομα ενα αποκριατικο παρτι στο ξενοδοχειο που σας ελεγα,με εισοδο 5ευρω που μερος των εσοδων θα παει για καλο σκοπο και χαιρομαι παρα πολυ γιαυτο.

αντε φιλακια,

ευχομαι να περασατε κι εσεις οσο καλα περασα εγω κι ακομα καλυτερα!!!

φιλακια τα λεμε

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Γεια σα κοριτσαρες....

Εμείς δεν κάναμε τιποτα τσικνησαμε σπίτι.,....σήμερα λέμε να πάμε μια βολτουλα με τον άντρα μου.....

Χθες κάναμε και τον επανέλεγχο και όλα καλα.......μια χαρα είναι το αγοράκι μου...ναι ναι σιγουρευτηκαμε χθες είδαμε το τσουτσουνακι ....χαχαχαχαχχαχα

Εσείς καλα είστε????.

Καλο σκ....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σα κοριτσαρες....

Εμείς δεν κάναμε τιποτα τσικνησαμε σπίτι.,....σήμερα λέμε να πάμε μια βολτουλα με τον άντρα μου.....

Χθες κάναμε και τον επανέλεγχο και όλα καλα.......μια χαρα είναι το αγοράκι μου...ναι ναι σιγουρευτηκαμε χθες είδαμε το τσουτσουνακι ....χαχαχαχαχχαχα

Εσείς καλα είστε????.

Καλο σκ....

αααααα το ειδατε το τσουτσουνακι τελικα ε;

αντε με το καλο να βγει ο παιδαρος σας:)

σημερα ειχα σχεδια να κανω γενικη στο σπιτι,αλλα ετυχε στον αντρα μου δουλεια,οποτε ο μικρος θα παει απογευμα στη γιαγια του,και ετσι θα το αναβαλλω.

κριμα γιατι τις δουλειες μου μαρεσει να τις τελειωνω το πρωι να εχω ολη τη μερα μετα χαλαρα.

δεν εχω κανενα νεο,απλα ειπα να μπω να δω τι κανετε.

βαριεμαι και να μαγειρεψω και γενικα με εχει πιασει μια σπαριλα που λενε,αλλο πραγμα.

ευτυχως ο μικρος κοιμαται,οποτε...

αντε φιλια,τα λεμε και αργοτερα

1zNmp2.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!

Λετάκι μου εδώ είμαι κι εγώ... Χαίρομαι πάρα πολύ με τα καλά σου νέα!!!!!!! Με το καλό και το δεύτερο αγοράκι σου!!!!!! Και για την δουλειά έχει δίκιο η Αγγελική, δεν μπορούν να σε απολύσουν, οπότε μην σκας!

Μαριλίνα να χαίρεσαι το αγοράκι σου, έστω και καθυστερημένα...

Lineal καλά να περάσετε στην γιορτή που θα πάτε!!

Εγώ κοριτσάκια τις τελευταίες δύο βδομάδες τρέχω συνέχεια και δεν προλάβαινα ούτε να ανοίξω τον υπολογιστή. Πριν δύο βδομάδες είχαμε φιλοξενούμενους πολύ καλή παρέα και μετά συνεχίσαμε δυο μέρες Ναυπλιο και μετά ανέβηκα Αθήνα για δουλειές. Εκεί όμως ο μικρός μου έπαθε αλλεργία στα ματάκια, μετά ίωση και τελικά ωτίτιδα!!! Τουλάχιστον τώρα είναι πολύ καλύτερα... Γυρίσαμε Δευτέρα και Τρίτη παω τον παππού μου ως το κέντρο υγείας να τον δουν για κρυολόγημα και μας βρίσκουν πρόβλημα στην καρδιά και μας έστειλαν με ασθενοφόρο στο Ναύπλιο!! Ο παππούς είναι καλύτερα ευτυχώς αλλα μοιραζόμαστε τις μέρες και το Ναυπλιο-Ερμιόνη το έχω κάνει Μαρούσι-Κέντρο. Γι αυτο και δεν εχω προλάβει να μπω στην παρεούλα μας...

Κατα τα αλλά απογοήτευση με όλα αυτά που γίνονται, δουλειά δεν βλέπω να βρίσκω σύντομα, θα μας μειώσουν και το ταμείο και εκεί που μάζευα λεφτά να γεννήσω το επόμενο μωρό στο ΙΑΣΩ με τον γιατρό μου, θα χαλάσω μου φαίνεται και τα 1000 ευρώ που είχα μαζέψει μέχρι τώρα και αντίο ΙΑΣΩ, αντίο και παιδί για τα επόμενα 1-2 χρόνια και βλέπουμε...

ΧΑΛΙΑ!!!!

ΑΛΛΑ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!! Να έχουμε υγεία και αγάπη για να μπορούμε να παλέψουμε!!!!

Σας φιλώ όλες και ελπίζω σύντομα να μπορώ να μπαίνω πάλι τακτικά...

Εγώ κοριτσάκια τις τελευταίες δύο βδομάδες τρέχω συνέχεια και δεν προλάβαινα ούτε να ανοίξω τον υπολογιστή. Πριν δύο βδομάδες είχαμε φιλοξενούμενους πολύ καλή παρέα και μετά συνεχίσαμε δυο μέρες Ναυπλιο και μετά ανέβηκα Αθήνα για δουλειές. Εκεί όμως ο μικρός μου έπαθε αλλεργία στα ματάκια, μετά ίωση και τελικά ωτίτιδα!!! Τουλάχιστον τώρα είναι πολύ καλύτερα... Γυρίσαμε Δευτέρα και Τρίτη παω τον παππού μου ως το κέντρο υγείας να τον δουν για κρυολόγημα και μας βρίσκουν πρόβλημα στην καρδιά και μας έστειλαν με ασθενοφόρο στο Ναύπλιο!! Ο παππούς είναι καλύτερα ευτυχώς αλλα μοιραζόμαστε τις μέρες και το Ναυπλιο-Ερμιόνη το έχω κάνει Μαρούσι-Κέντρο. Γι αυτο και δεν εχω προλάβει να μπω στην παρεούλα μας...

Κατα τα αλλά απογοήτευση με όλα αυτά που γίνονται, δουλειά δεν βλέπω να βρίσκω σύντομα, θα μας μειώσουν και το ταμείο και εκεί που μάζευα λεφτά να γεννήσω το επόμενο μωρό στο ΙΑΣΩ με τον γιατρό μου, θα χαλάσω μου φαίνεται και τα 1000 ευρώ που είχα μαζέψει μέχρι τώρα και αντίο ΙΑΣΩ, αντίο και παιδί για τα επόμενα 1-2 χρόνια και βλέπουμε...

ΧΑΛΙΑ!!!!

ΑΛΛΑ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!! Να έχουμε υγεία και αγάπη για να μπορούμε να παλέψουμε!!!!

πωπω τινακι μου,τι να γινει ολα μες στη ζωη ειναι κι αφου ετσι ηρθαν τα πραγματα θα πρεπει να προσαρμοστουμε και να αποδεχτουμε πως ο,τι σχεδιαζαμε θα πρεπει να αλλαξει.

ο μικρος μου βηχει μεσα στο κρεβατακι του που κοιμαται,εχει μυξουλες και βηχα και φοβαμαι μην εξελιχθει χειροτερα.

σημερα ειχαμε συναντηση οι σερραιες μανουλες σε ξενοδοχειο.

παμε κατα τις 6 με τον μικρο-5μιση ηταν η ωρα προσελευσης-και φτανουμε σε ενα παρτι που ηταν καπως ανευρο με λιγα ατομα και λιγο πιο ακριβο απ οτι ελεγε η προσκληση μερσω facebook.

μεχρι που ρωτησα και καταλαβα οτι ημουν σε λαθος παρτι.ηταν το παρτι του 3ου δημοτικου και το δικο μας ηταν 2 οροφους πιο πανω.

παω λοιπον-ειχα τον μικρο στο καροτσι ευτυχως-φτανω απ εξω και ηταν πηχτρα.καθισα λιγο μπας και γινει τπτ,αλλα μπα.

τελικα κατεβηκα στο αλλο παρτι,αφου ειχα ηδη τα εισητηρια και θα γινοταν και κληρωση δωρων που απ οτι ειδα ηταν πολυ καλα.

τελικα εφυγα πριν τη κληρωση,βαρεθηκα,και τωρα στο φειςμπουκ ειδα οτι ημασταν αρκετες που μπερδευτηκαμε...παλι καλα:)

κατα ταλλα ησυχια,καθομαι με τον νικο-ο οποιος κοιμηθηκε στον καναπε-και σε λιγο θα παω και γω για υπνο,δε θελω να το ξενυχτησω παλι γιατι τα πρωινα σα φαντασμα ειμαι

πως περναν ετσι τα σαββατοκυριακα βρε κοριτσια;

αντε την επομενη δευτερα ειναι καθαρα δευτερα,μακαρι να χει καλο καιρο να πεταξουμε χαρταετο.

καλη σας νυχτα και φιλια!!

1zNmp2.png

καλημερούδια!!!

Καλή εβδομάδα!!!

Με το καλό να δεχτείτε το δεύτερο αγοράκι σας!!!

ΧΑΛΙΑ!!!!

Τινάκι μου,

περαστικά στον παππού σου, αρχικά...

Όσο για τα λεφτά... εμάς μας έχουν κάνει μειώσεις και έπονται και άλλες, αλλά κανείς δεν ξέρει που θα φτάσει η κατρακύλα...

Τώρα, όσο για το δεύτερο παιδάκι, να σου πω την αλήθεια, βλέπω ότι όλοι οι γνωστοί μου το έχουν το όλο θέμα... όχι ακριβώς με τρέλλα, πως να το πω: λένε: "αφού τα πράγματα δεν θα πάνε καλύτερα, εμείς θα το κάνουμε τώρα" και ακούω συνέχεια για πρώτες ή δεύτερες εγκυμοσύνες!!!

εύχομαι, όποτε θέλετε, να μας ανακοινώσεις και τη δική σου!!!

παμε κατα τις 6 με τον μικρο-5μιση ηταν η ωρα προσελευσης-και φτανουμε σε ενα παρτι που ηταν καπως ανευρο με λιγα ατομα και λιγο πιο ακριβο απ οτι ελεγε η προσκληση μερσω facebook.

μεχρι που ρωτησα και καταλαβα οτι ημουν σε λαθος παρτι.ηταν το παρτι του 3ου δημοτικου και το δικο μας ηταν 2 οροφους πιο πανω.

παω λοιπον-ειχα τον μικρο στο καροτσι ευτυχως-φτανω απ εξω και ηταν πηχτρα.καθισα λιγο μπας και γινει τπτ,αλλα μπα.

τελικα κατεβηκα στο αλλο παρτι,αφου ειχα ηδη τα εισητηρια και θα γινοταν και κληρωση δωρων που απ οτι ειδα ηταν πολυ καλα.

τελικα εφυγα πριν τη κληρωση,βαρεθηκα,και τωρα στο φειςμπουκ ειδα οτι ημασταν αρκετες που μπερδευτηκαμε...παλι καλα:)

Λινεάλ, είσαι νούμερο!!!

Τέλεια τα κατάφερες!!! Πολύ γέλασα που άλλαξες, τελικά, γιορτή!!!

Εμείς περάσαμε ένα σχετικά ήρεμο ΣΚ.

Το Σάββατο ο μπαμπάς μας ξύπνησε ξερνοβολόντας, είχε και εργασία για το ΕΑΠ και πήρα και τα δύο τέκνα, την έγκυο κολλητή μου και την κόρη της και πήγαμε Εθνικό Κήπο και Ζάππειο!!!

Περάσαμε πολύ ωραία!! Αν και τα δύο παιδιά μαζί είναι κούραση.

Ακούστε τι έπαθα στην παιδική χαρά: Ο γιος μου φόραγε μία κόκκινη στολή που έκανε μπαμ από μακριά. Είχα στο νού μου τη μικρή και η φίλη μου στα δύο μεγάλα. Αλλά, άλλαξαν πορεία, γυρίζω στην τσουλήθρα που είχα αφήσει το γιο μου, δεν τον βλέπω, τον ψάχνω με το μάτι, βλέπω κάτι κόκκινο λίγο πιο πέρα, δεν είμαι σίγουρη, γυρίζω ανήσυχη να τσεκάρω τη μικρή, είχε κάνει πέντε βήματα πιο πίσω, δεν την είδα με τη μία :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μιλάμε, προς στιγμήν έπαθα μία πλάκα, νόμιζα πως έχασα δύο παιδιά!!!

Εννοείται πως στο δευτερόλεπτο τα εντόπισα, πως η παιδική χαρά είναι κλειστή και πως δεν θα φεύγανε, πως τον μεγάλο τον κοίταγε η φίλη μου κλπ... αλλά η ήττα της στιγμής ήτανε τεράστια!!!

Την Κυριακή πήγαμε το πρωί στο αποκριάτικο πάρτι του παιδικού σταθμού του μικρού, σουλάτσεψε για τα καλά κι η Αιμιλία, και το απόγευμα στη φίλη μας να παίξουμε!!!

Περάσαμε πολύ ωραία!!!

Και τώρα... μέσα τα κεφάλια!!!

Πολλά φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Σήμερα θα τσικνίσετε;;;

Εμείς παραγγείλαμε κάτι στη δουλειά (:wink:;-):wink:;-)) και το βράδυ ευελπιστώ σε παϊδάκια στο σπίτι!!! Λίγα πράγματα!!! Έξω με τα ζιζάνια ούτε κουβέντα!!!

Τσικνίσαμε στο σπίτι ψήνοντας μπριζολίτσες και πανσέτες! Ανοίξαμε την όρεξη στην γειτονιά!!!

Φιλάκια!!!

στη δουλεια ειχαμε παρτι καρναβαλιστικο και μπορω να πω πως γελασα με τη ψυχη μου,και φυσικα το καταδιασκεδασα.

δουλεψαμε για 4μιση ωρες,μεχρι τις 8.30 και μετα καναμε το παρτι.

φυσικα ολωνων οι αντρες και τα παιδια ηταν καλεσμενοι και ημασταν παρα πολυ κοσμος,αφου ημασταν και οι πρωινες και οι απογευματινες,της γραμματειας,κλπ κλπ...

ο μικρος ηταν ντυμενος μαιμουδακι,φυσικα το κεφαλακι της μαιμους δε το εβαζε,το φοβοταν και ο αντρας μου ειδε κι επαθε να τον ντυσει για να τον φερει.

μολις με ειδε-ημουν μασκαρεμενη,μονο στο προσωπο,τρομαξε και δεν ερχοταν αγκαλια μου-οταν εφυγα για δουλεια κοιμοταν και δε με ειδε.

αλλα σε λιγο πηρε αερα,τον εδωσα κατι να μασουλαει και χορευε κιολας.

ηταν τοσο αστειος και ολες οι κοπελες τον αγαπουσαν!!!

Μπράβο που περάσατε καλά και το ευχαριστηθήκατε όλοι! Και του χρόνου να ξαναγιορτάσετε!

το χαρηκα παρα πολυ,ειδικα οταν δουλευαμε οι περισσοτερες ημασταν ηδη ντυμενες,διπλα μου καθοταν μια φιλη,ειχε ντυθει μαγισσα με μια μυτογκα και ηταν τοσο αστεια που μολις κοιταζομασταν ξερενομασταν να γελαμε.

τωρα ο κοσμος που τηλεφωνουσαμε αν ηξερε πως ηταν αυτες που τους μιλουσαν θα παθαιναν σοκ,γιατι απ τη μια η σοβαρη φωνη,απ την αλλη η μασκαρεμενη εμφανιση...

Ευτυχώς δηλαδή που δεν είχατε βιντεο κλήσεις!!!!

φιλακια τα λεμε

Γεια σα κοριτσαρες....

Με το καλό λοιπόν το αγοράκι σας και επισήμως!!!!!

Εσείς καλα είστε????.

Καλο σκ....

Καλησπέρα μανουλίτσες!

Εγώ κοριτσάκια τις τελευταίες δύο βδομάδες τρέχω συνέχεια και δεν προλάβαινα ούτε να ανοίξω τον υπολογιστή. Πριν δύο βδομάδες είχαμε φιλοξενούμενους πολύ καλή παρέα και μετά συνεχίσαμε δυο μέρες Ναυπλιο και μετά ανέβηκα Αθήνα για δουλειές. Εκεί όμως ο μικρός μου έπαθε αλλεργία στα ματάκια, μετά ίωση και τελικά ωτίτιδα!!!

Αμάν ταλαιπωρία το μικρούλι σου! Τουλάχιστον τώρα είναι καλύτερα?

Γυρίσαμε Δευτέρα και Τρίτη παω τον παππού μου ως το κέντρο υγείας να τον δουν για κρυολόγημα και μας βρίσκουν πρόβλημα στην καρδιά και μας έστειλαν με ασθενοφόρο στο Ναύπλιο!! Ο παππούς είναι καλύτερα ευτυχώς αλλα μοιραζόμαστε τις μέρες και το Ναυπλιο-Ερμιόνη το έχω κάνει Μαρούσι-Κέντρο. Γι αυτο και δεν εχω προλάβει να μπω στην παρεούλα μας...

Ωχ! Περασικά και στον παππού σας, μα όλα μαζεμένα πιά?

ΧΑΛΙΑ!!!!

Έτσι όπως το λές, να είμαστε καλά και όλα γίνονται:wink:

Καλησπέρα λοιπόν και από μένα! Είχα άδεια Πέμπτη και Παρασκευή για κάποιες εξωτερικές δουλειές κι έτσι ήταν κάμποσα τα νέα σας! Αυτές οι μέρες περνούν μέσα στην αβεβαιότητα για το τι μας ξημερώνει πιά αλλά το πήρα απόφαση πως δεν το βάζω κάτω και δεν νταουνιάζω με τίποτα!!!

πωπω τινακι μου,τι να γινει ολα μες στη ζωη ειναι κι αφου ετσι ηρθαν τα πραγματα θα πρεπει να προσαρμοστουμε και να αποδεχτουμε πως ο,τι σχεδιαζαμε θα πρεπει να αλλαξει.

ο μικρος μου βηχει μεσα στο κρεβατακι του που κοιμαται,εχει μυξουλες και βηχα και φοβαμαι μην εξελιχθει χειροτερα.

κατα ταλλα ησυχια,καθομαι με τον νικο-ο οποιος κοιμηθηκε στον καναπε-και σε λιγο θα παω και γω για υπνο,δε θελω να το ξενυχτησω παλι γιατι τα πρωινα σα φαντασμα ειμαι

πως περναν ετσι τα σαββατοκυριακα βρε κοριτσια;

αντε την επομενη δευτερα ειναι καθαρα δευτερα,μακαρι να χει καλο καιρο να πεταξουμε χαρταετο.

καλη σας νυχτα και φιλια!!

καλημερούδια!!!

Καλή εβδομάδα!!!

Με το καλό να δεχτείτε το δεύτερο αγοράκι σας!!!

Τινάκι μου,

περαστικά στον παππού σου, αρχικά...

Όσο για τα λεφτά... εμάς μας έχουν κάνει μειώσεις και έπονται και άλλες, αλλά κανείς δεν ξέρει που θα φτάσει η κατρακύλα...

Τώρα, όσο για το δεύτερο παιδάκι, να σου πω την αλήθεια, βλέπω ότι όλοι οι γνωστοί μου το έχουν το όλο θέμα... όχι ακριβώς με τρέλλα, πως να το πω: λένε: "αφού τα πράγματα δεν θα πάνε καλύτερα, εμείς θα το κάνουμε τώρα" και ακούω συνέχεια για πρώτες ή δεύτερες εγκυμοσύνες!!!

εύχομαι, όποτε θέλετε, να μας ανακοινώσεις και τη δική σου!!!

Λινεάλ, είσαι νούμερο!!!

Τέλεια τα κατάφερες!!! Πολύ γέλασα που άλλαξες, τελικά, γιορτή!!!

Εμείς περάσαμε ένα σχετικά ήρεμο ΣΚ.

Το Σάββατο ο μπαμπάς μας ξύπνησε ξερνοβολόντας, είχε και εργασία για το ΕΑΠ και πήρα και τα δύο τέκνα, την έγκυο κολλητή μου και την κόρη της και πήγαμε Εθνικό Κήπο και Ζάππειο!!!

Περάσαμε πολύ ωραία!! Αν και τα δύο παιδιά μαζί είναι κούραση.

Ακούστε τι έπαθα στην παιδική χαρά: Ο γιος μου φόραγε μία κόκκινη στολή που έκανε μπαμ από μακριά. Είχα στο νού μου τη μικρή και η φίλη μου στα δύο μεγάλα. Αλλά, άλλαξαν πορεία, γυρίζω στην τσουλήθρα που είχα αφήσει το γιο μου, δεν τον βλέπω, τον ψάχνω με το μάτι, βλέπω κάτι κόκκινο λίγο πιο πέρα, δεν είμαι σίγουρη, γυρίζω ανήσυχη να τσεκάρω τη μικρή, είχε κάνει πέντε βήματα πιο πίσω, δεν την είδα με τη μία :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μιλάμε, προς στιγμήν έπαθα μία πλάκα, νόμιζα πως έχασα δύο παιδιά!!!

Εννοείται πως στο δευτερόλεπτο τα εντόπισα, πως η παιδική χαρά είναι κλειστή και πως δεν θα φεύγανε, πως τον μεγάλο τον κοίταγε η φίλη μου κλπ... αλλά η ήττα της στιγμής ήτανε τεράστια!!!

Την Κυριακή πήγαμε το πρωί στο αποκριάτικο πάρτι του παιδικού σταθμού του μικρού, σουλάτσεψε για τα καλά κι η Αιμιλία, και το απόγευμα στη φίλη μας να παίξουμε!!!

Περάσαμε πολύ ωραία!!!

Και τώρα... μέσα τα κεφάλια!!!

Πολλά φιλάκια!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα...

Απο το σπίτι σήμερα μιας και ο γιος μου χθες έπεσε και χτύπησε την μύτη του με τόση δύναμη που δημιουργήθηκε μια τεράστια μέλιτζανι μύτη.... Εννοείται ότι πήγαμε αμέσως στο εφημερευον γιατι φοβήθηκα μήπως την έσπασε αλλα επειδη μικρός μου είπαν ότι δεν έχει σχηματιστεί κόκκαλο ακόμα.... Μού συνέστησε 24ωρη παρακολούθηση για να προσεξω κάποια πράγματα..... Για αυτο και σήμερα σπίτι...

Εσείς όλες καλα;;;

Tinaki ότι και να είναι Θθα περάσει

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Λετάκι περαστικά στον μικρούλη σου, θα πόνεσε μωρέ ο καημενούλης!!

Εμείς χθες πήγαμε παιδίατρο για εμβόλιο. Μας βρήκε μία χαρά αλλά μόλις του έκανε το εμβόλιο μας άκουσε το Μαρούσι!

Αυτό το παιδί δεν πήρε καθόλου από την αδερφή του σε αυτό το θέμα! Η Κωνσταντινούλα μου όποτε πηγαίναμε στον γιατρό για εμβόλιο δεν ακουγόταν καθόλου! Το βλέπαμε στα ματάκια της ότι την πονούσε αλλά δεν έβγαζε κιχ! Κι ακόμη έτσι είναι, πολύ δύσκολα θα παραπονεθεί ότι πονάει ή ότι δεν νιώθει καλά!

Κατά τα άλλα σήμερα πάλι βροχή:confused:

Κουράστηκα, θέλω να καλοκαιριάσει!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα καλημέρα...

Απο το σπίτι σήμερα μιας και ο γιος μου χθες έπεσε και χτύπησε την μύτη του με τόση δύναμη που δημιουργήθηκε μια τεράστια μέλιτζανι μύτη.... Εννοείται ότι πήγαμε αμέσως στο εφημερευον γιατι φοβήθηκα μήπως την έσπασε αλλα επειδη μικρός μου είπαν ότι δεν έχει σχηματιστεί κόκκαλο ακόμα.... Μού συνέστησε 24ωρη παρακολούθηση για να προσεξω κάποια πράγματα..... Για αυτο και σήμερα σπίτι...

Εσείς όλες

Περαστικά του!!

Αχ, το καημενάκι, ακούγεται πολύ επίπονο!!! Ελπίζω να είναι καλύτερα!!

Να προσέχεις και το αδελφάκι, Λετάκι μου!!!

Καλησπέρα κορίτσια!

Λετάκι περαστικά στον μικρούλη σου, θα πόνεσε μωρέ ο καημενούλης!!

Εμείς χθες πήγαμε παιδίατρο για εμβόλιο. Μας βρήκε μία χαρά αλλά μόλις του έκανε το εμβόλιο μας άκουσε το Μαρούσι!

Αυτό το παιδί δεν πήρε καθόλου από την αδερφή του σε αυτό το θέμα! Η Κωνσταντινούλα μου όποτε πηγαίναμε στον γιατρό για εμβόλιο δεν ακουγόταν καθόλου! Το βλέπαμε στα ματάκια της ότι την πονούσε αλλά δεν έβγαζε κιχ! Κι ακόμη έτσι είναι, πολύ δύσκολα θα παραπονεθεί ότι πονάει ή ότι δεν νιώθει καλά!

Κατά τα άλλα σήμερα πάλι βροχή:confused:

Κουράστηκα, θέλω να καλοκαιριάσει!!!!

άλλο καημενούλι!!!

Τι μου θυμίσατε: Πρέπει να κανονίσω εμβόλιο στη μικρή. Το έχω αμελήσει, ντροπή μου, κακούργα μάνα!!!

Αυτές τις μέρες το έχουμε ρίξει στις βόλτες!!!

Τρίτη πήγαμε στις κούνιες, εχθές σε μασκέ πάρτι σε παιδότοπο. Όταν φτάσαμε η μικρή λίγο ανησύχησε από τη δυνατή μουσική και τα παιδάκια, ευτυχώς φτάσαμε νωρίς και δεν ήτανε πολλά μαζεμένα. Μετά ξετζούμισε: έπαιζε στο χώρο για τα μικρά παιδάκια, πήγαινε και στα υπόλοιπα φουσκωτά που είχε τσουλήθρα κλπ. Ο αδελφός της την ανέβασε και πάνω πάνω... Πήραμε και μπαλονάκια σκυλάκι και όπλο!!!

Γέλιο: έψαχνα κολάν ή καλσόν για τη μικρή να ταιριάζει με τη στολή της (ινδιάνα). Τελικά, βρήκα ένα μόνο 3-4 ετών καλσόν... ε, της έβαζα από πάνω το εσωτερικό φορμάκι που κουμπώνει από κάτω και γινότανε δουλειά... Εχθές, όμως, στον παιδότοπο δεν φόραγε παπούτσια και το καλσόν γινότανε... παπουτσωμένος γάτος έγινε το ινδιανάκι μου!!!

Σήμερα έχουμε μία 2ωρη εκπαίδευση και βαριέμαι!!!

Άντε, αύριο Παρασκευή και έρχεται τριήμερο!!!!!!!!!!!!!!!

Θα πάτε πουθενά;;;

Εμείς μέχρι την Πανεπιστημιούπολη ή Τζιτζιφιές να πετάξουμε αετό!!!

Ωραία περάσαμε!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα!!!

Λέτα ελπίζω ο μικρούλης σου να είναι καλύτερα σήμερα!

Μαριλίνα εμείς φέτος δεν είχαμε ούτε μία πρόσκληση για πάρτυ! Μάλλον λόγο κρίσης υποθέτω αλλά και λόγο των ιώσεων οι οποίες από ότι ακούω κάνουν πολύ άσχημες παρενέργειες σε κάποιες περιπτώσεις!

Για τριήμερο δεν έχουμε προγραμματίσει κάτι. Είναι και ο καιρός έτσι που δεν σε τραβάει να βγεις!

Και για να δείτε τι έξυπνο παιδί έχω, έχουμε μάθει φαρσί την Ελληνική γλώσσα και τώρα η αδερφή του, του μαθαίνει και Γαλλικά! Να τον ακούσετε να λέει Μπαρντόν και Μανταμ να μην σας μένει άντερο από τα γέλια!!!!!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα!!!

Και για να δείτε τι έξυπνο παιδί έχω, έχουμε μάθει φαρσί την Ελληνική γλώσσα και τώρα η αδερφή του, του μαθαίνει και Γαλλικά! Να τον ακούσετε να λέει Μπαρντόν και Μανταμ να μην σας μένει άντερο από τα γέλια!!!!!!!!

Νωρίς νωρίς στα βάσανα ο Χρηστάκος!!!

Πέθανα στα γέλια καθώς το σκεφτόμουνα!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...