Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Εκεί καταλήγω κ εγώ στα έμβρυα, γενικά είμαι ρεαλίστρια και προσγειωμένη. Κανένα ματζούνι δεν θα σου αλλάξει την ζωή από την μια μέρα στην άλλη. Αν θες να ακολουθείς ένα ας το πούμε life style πιο εναλλακτικό καντο για εσένα. Είχα πάρει κάποια κιλά μαζί με την κατάθλιψη του εξωμήτριου έτσι δώρο μπόνους ρε παιδί μου, παιδί δεν έκανες πάρε κιλά και κατάθλιψη για να έχεις. Ε κι αυτά τα έχασα μου έχουν μείνει άλλα 2-3 προφανώς όπως ξανά είπα άνθρωπος είμαι, έχω κι εγώ τα δικά μου. Δεν υπάρχει τέλειος άνθρωπος, δεν μπορείς να αλλάξεις τα πάντα μέσα σε μια μέρα και να περιμένεις να δεις θαύματα μην τρελαθούμε! Και δεν είναι καλό να κάνεις απότομες αλλαγές στην καθημερινότητά σου, χειρότερα τα κάνεις! Περιμένω λοιπόν μήπως στην επόμενη διέγερση πάρω κάτι καλύτερο και ελπίζω να πάει καλύτερα. Γενικά ξέρω πως συνήθως ο δεύτερος κύκλος εξωσωματικής και ιδιαίτερα η μεταφορά βλαστοκυστεων από δεύτερη - διαφορετική διέγερση έχει και καλύτερα ποσοστά επιτυχίας. Ελπίζω κι εγώ μπας και πάει καλύτερα.
      Ο γιατρός μου πρότεινε να ελέγξουμε ξανά το σπερμα μήπως μας ξέφυγε κάτι, γιατί κυριολεκτικά τα έχουμε δει όλα εκτός από τον προεμφυτευτικό. Θα το συζητήσουμε βέβαια και από κοντά όλο αυτό αλλά ουσιαστικά πάμε σε νέα διέγερση αυτός είναι ο στόχος μας και όπως και στην πρώτη θέλει να είναι σίγουρος πως πάμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. 

Άμα δικαιουσε προεμφυτικο ζητά το θα κερδίσεις πάρα πολλά ! 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερες!!!

αγγελικουλα μου το καταλαβα οτι του τα λες και τα λεει :D ομως και το γεγονος οτι τα λεει ακουγοντας σε ειναι μεγαλο κατορθωμα!!!

μαριλινα μου να σε ζησει ο γιοκας,να τον χαιρεσαι και να ναι παντα γερος και δυνατος με υγεια,φυσικα τις ευχες μου και για ολη την οικογενεια!!!

αληθεια οταν λες "λιλια" εννοεις διακοσμητικα;

γιατι εμεις λιλι-δεν ξερω αν ειναι των ποντιων ή γενικα βορειοελλαδιτικο-εννοουμε...

εχμμμ...

γκουχου γκουχου...

το μοριο του αντρα χιχιχιχι.

μπορει ομως να το λεμε ετσι γιατι λιλια=διακοσμητικα=κατι που κρεμεται και ετσι παμε στην εξηγηση που ξερω εγω!!!

πωπω αναλυση,ουτε φιλολογος να ημουνα!!!

εν τω μεταξυ κατι ηθελα να γραψω και το ξεχασα...δηλ ειναι απιστευτο το μνημονικο μου...δε το γλιτωνω το αλτσχαιμερ.

δε πειραζει θα πω αλλα.

το σαββατο θα παω να παρω στολη για τον μικρο.

με ειπε η κουμπαρα μου οτι στο agora,δε ξερω αν εχει σε ολη την ελλαδα,εχει στολες με 1 ευρω και για μεγαλυτερα παιδια,με 7 ευρω.

ειναι λεει περσινα και τα βγαλαν με τετοιες τιμες.

σιγα μωρε λεω τι περσινα;εχει περσινα για καρναβαλια;καθε φετος περιπου οι ιδιες στολες δεν ειναι;

τεσπα θα παω να δω απο κει και ΑΝ μαρεσουν θα παρω,αλλιως δε το συζηταω θα παω απο αλλου.

ξεχνιεμαι γιατι παρακολουθω και τηλεοραση το σταρ που κανουν κριτικη σε φορεματα και ξεχνιεμαι.

λοιπον αυτα απο μενα,σε λιγο παω στη δουλεια-οπως παντα.

τα λεμε κορτσουδιαμ,φιλια πολλα!!!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Να σου ζήσει lineal!!!!

Αυτό με το λιλί τώρα που το διάβασα θυμάμαι ότι το είχα ακούσει ξανά! Για φαντάσου τι παρεξηγήσεις μπορεί να γίνουν με κάτι τέτοια!!!!

Όσο για τις στολές σιγά μην υπάρχουν φετινές ή περσινές! Εκτός κι αν θές να ντύσεις τον Αποστολάκο Παπαδήμο!!!! Θες?????:tongue::tongue::tongue:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Να σου ζήσει lineal!!!!

Αυτό με το λιλί τώρα που το διάβασα θυμάμαι ότι το είχα ακούσει ξανά! Για φαντάσου τι παρεξηγήσεις μπορεί να γίνουν με κάτι τέτοια!!!!

Όσο για τις στολές σιγά μην υπάρχουν φετινές ή περσινές! Εκτός κι αν θές να ντύσεις τον Αποστολάκο Παπαδήμο!!!! Θες?????:tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχαχα

οχι οχι βεβαια,ειπαμε καρναβαλι,οχι κι ετσι!!!

χαχαχαχαχαχαχ...

κοριτσια σημερα στη δουλεια προς το τελος επαθα νταρακουλο.

ενιωθα να ζαλιζομαι,να μου πεφτει η πιεση και να θελω να τα βγαλω.

δεν ειναι πρωτη φορα που το παθαινω,αλλα οχι σε τετοια ενταση.

βεβαια ουτε η πρωτη εκει μεσα δεν ειμαι που το παθαινει επισης,εχει συμβει σε πολλες κοπελες,αλλες σε χειροτερη κατασταση,ετυχε να φυγουν...

ειναι σαν ταχυκαρδια,να ιδρωνεις κατι σαν κριση πανικου,αλλα δε ξερω κι ακριβως,σαν κλειστοφοβια.

παντως σημερα δεν αντεχα ηταν πολυ δυσκολα κι ενα πενταλεπτο που εμενε δε μπορουσα να αρθρωσω λεξη.

δε ξερω γιατι το παθαινουμε αυτο,και αερα εχουμε,ανοιγουν τα παραθυρα αρκετα συχνα,αλλα μαλλον το πολυ το μπιρι μπιρι 5μιση ωρες και η προσπαθεια-γιατι η αληθεια πιεζουμε πολυ-ειναι η αιτια.

παντως ελπιζω να μη το ξαναπερασω ηταν πολυ δυσκολο...

αντε καλη σας νυχτα κοριτσια:)

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε? Ακούω που βόρεια και κεντρική Ελλάδα έχουν χιόνια και θέλω κι εγώωωωωω! Βέβαια θα μου πείτε προσπαθούμε να κάνουμε οικονομία στο πετρέλαιο κι εσύ θες χιόνια? Ναι θέλω!

Λίνεαλ αυτό που έπαθες μάλλον είναι από το άγχος να πουλήσεις και να πίασεις στόχους. Χαλάρωσε λίγο, δεν νομίζω ότι αξίζει η υγεία σου περισσότερο από τις πωλήσεις! Καταλαβαίνω πως αυτή είναι η φύση της δουλειάς σου αλλά δεν θα πεθάνουμε κιόλας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα κοριτσάρες! Τι γίνεστε; Πως περνατε το σουκού σας; Εδώ σήμερα είχαμε καθαριότητα, αύριο προβλέπεται πιο χαλαρή μέρα!!! Τα ζουζούνια σας τι κάνουν; Εδω το Κατερινάκι θα μας τρελάνει! Ρε κορίτσια πότε ήταν μωράκι πότε έγινε παιδί! Ώρες ώρες την κοιτάω και δεν το πιστεύω!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλησπερες κοριτσακια!

Τι κανετε;Εμεις εδω κρυωνουμε και δε βγαινουμε απο το σπιτακι μας,μονο για να παμε σε κανα σουπερ μαρκετ.

Ομως ο μικρος θελει βολτιτσες και μες στο σπιτι ειναι σα λιονταρι στο κλουβι.

Τι να γινει λεω αυριο το πρωι οπωσδηποτε να τον βγαλω βολτιτσα και να του παρω στολη για καρναβαλια.

Την επομενη κυριακη θα γινει γιορτη-μπαλταφαν το ονομαζουν-στο ξενοδοχειο Ελπιδα για μανουλες και παιδακια και θα παμε.

Μονο φοβαμαι μη μου αρρωστησει γιατι τωρα που κοιμαται τον ακουσα πριν να βηχει.

Αντε να δουμε.

Αγγελικη δε ξερω αν ηταν απο το αγχος,αλλα απο το ζορι σιγουρα.Αφου τοσο που μιλαω και πιεζω νομιζω θα κανω κοιλιακους,λες και γυμναζομαι ενω καθομαι:))

Φυσικα δε βαζω οσο τπτ αλλο την υγεια,αλλα αυτο μαλλον ερχεται χωρις να το καταλαβω,γιατι νομιζα οτι ειμαι πιο χαλαρη,αλλα τελικα δεν ειμαι και μου βγαινει ετσι.

Φιλιοπι ακριβως και γω ετσι.

Εχει ψηλωσει τωρα και φτανει πραγματα που τα ειχαμε βαλει "ψηλα"και τωρα τα κατεβαζει ανετα.

Πρεπει να κανουμε μερικες αλλαγες στο σπιτι και να βαλουμε επιτελους εκεινα τα ψηλα ραφια που θελαμε στους τοιχους.

Κατα ταλλα τα νεα τα ιδια,σημερα κοριτσια ειχα τετοια νυστα λες και υπνωτικο με ριξαν.

Το πρωι που ξυπνησαμε,εγω ξαπλωσα στο καναπε και ο αντρας μου μας εφτιαχνε καφε.Αμεσως τον πηρα τον υπνο και δε καταλαβαινα ουτε τον μικρο που επαιζε εκει διπλα.Με φαινεται παραξενο γιατι εγω ξυπνουσα με τον παραμικρο ηχο και τωρα ουτε τα ξυπνητηρια ακουω.

Μετα το απογευματακι αφου κοιμησα τον μικρο ξανακοιμηθηκα παλι βαθυ υπνο και με ονειρα...τρελα ονειρα,δε τα θυμαμαι τωρα...

Ο νικος με ειπε οτι ροχαλιζα!!!-ντροπη μου.

Και μου φαινεται τοσος υπνος και δε χορτασα γιατι τωρα ανυπομονω να παω να πεσω ξερη παλι!!!

Λοιπον κορτσουδια καλη σας νυχτα και καλα να περασετε αυριο!!!

1zNmp2.png

Γεια σας κοριτσακια μου..... Τι κάνετε;;; Εμείς πολυ καλα... Πήγαμε την Πέμπτη και κάναμε αυχενικη διαφάνεια.... Όλες οι μετρήσεις ήταν φυσιολογικές μόνο που επειδή δεν είχε την κατάλληλη θέση πρέπει να ξαναπώ την Πέμπτη για επανέλεγχος για να δούνε το ρινικο οστο.... Ήταν πολυ ζωηρό μωράκι χτυπούταν συνέχεια... Και μας είπε ότι κατα 80% είναι μάλλον αγοράκι...... Συγκινήθηκα κορίτσια και είναι μόλις 6 εκ..... Χαχχχχαχα... Άντε Καλε ποτε θα ακολουθήσει καμία να μου κάνει παρέα;;;; Πάντως κατι έμαθα σήμερα που στεναχωρηθηκα... Κοψανε τα επίδοματα λοχειας και κυοφοριας και τώρα δίνουν μόνο ένα..... Ξέρει καμία τίποτα;;;; Δεν θα αγχωθω μωρε να είναι το μωρο καλα και θα τα βγάλουμε πέρα....

Filiopi και εγω αναρωτιέμαι πολλές φορές.... Περνάει ο καιρός....

Lineal δεν είναι η δουλεια το παν για χαλάρωσε λίγο...... Κοιτά μην παθεις τίποτα;;;; Καλε μήπως είσαι έγκυος;;;; Γιατι εγω έτσι καταλαβα αυτη την εγκυμοσυνη χαχχαχαχαχα

Lkixp3.png

rcRGp3.png

letaki μου σιγουρα δεν ειμαι εγκυος,γιατι τελευταια δε μπορω να πω οτι το εξασκουμε το αθλημα...

κοριτσια τι κανετε;

εγω ειμαι πολυ αγχωμενη και στεναχωρημενη.

βλεπουμε τηλεοραση και μας φαινεται απιστευτο.

μηπως γινεται πολεμος;

πρωτη φορα νιωθω ετσι,ενα κομπο στο στομαχι και ειλικρινα πρωτη φορα βλεπω το μελλον γκριζο.

ουφ...

εσεις κοριτσια τι κανετε;πως νιωθετε;

μακαρι να πανε ολα καλα οτι κι αν γινει και να μη σκοτωθει κανενας ανθρωπος φοβαμαι.

εδω στη σερρες ησυχια,μονο το πρωι ειχε πορειες οπως και χθες.

αντε καλο ξημερωμα και την υγεια μας να χουμε...

ααα λετακι συγχαρητηρια για τα καλα αποτελεσματα,και οταν σιγουρευτειτε για το φυλο πες μας.

εγω παντως σκεφτομαι το 2ο δε θα ρωτησω το φυλο και θελω να το δω οταν το γεννησω.

οσο για τα επιδοματα,δε ξερω καθολου να σε πω,αλλα δε θα μου φανει και παραξενο αν τα κοψαν κι αυτα

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!

Δευτέρα, είχα να έρθω 4 μέρες στη δουλειά και μου κακοφαίνεται... μα πως πέρασε αυτό το 4ήμερο έτσι, χωρίς να το καταλάβω;;;

Μάθαμε για μειώσεις μισθών και με έχει πάρει από κάτω, με τα επεισόδια το ίδιο, με τους μ%λ@κες που μας κυβερνάνε το ίδιο, επίσης.

Να σας πω τι σιχαίνομαι περισσότερο από αυτούς που ψηφίζουν τα νέα μέτρα και μας λένε ότι νοιάζονται για εμάς: αυτούς, στυλ ντόρα, που λένε "δε θέλω, με δάκρυα στα μάτια το ψηφίζω" κλπ.... Ε, εάν δε θες μην το ψηφίσεις, μεγάλη... πιστόλι στον κρόταφο σου βάλανε;; Ή θες ή δεν θες... :mad::mad::mad:

μαριλινα μου να σε ζησει ο γιοκας,να τον χαιρεσαι και να ναι παντα γερος και δυνατος με υγεια,φυσικα τις ευχες μου και για ολη την οικογενεια!!!

αληθεια οταν λες "λιλια" εννοεις διακοσμητικα;

γιατι εμεις λιλι-δεν ξερω αν ειναι των ποντιων ή γενικα βορειοελλαδιτικο-εννοουμε...

εχμμμ...

γκουχου γκουχου...

το μοριο του αντρα χιχιχιχι.

μπορει ομως να το λεμε ετσι γιατι λιλια=διακοσμητικα=κατι που κρεμεται και ετσι παμε στην εξηγηση που ξερω εγω!!!

Μιλάμε πέθανα στο γέλιο... Ναι, εννοώ διακοσμητικά, όχι τέτοιου σχήματος... :lol::lol::lol::lol::lol:

κοριτσια σημερα στη δουλεια προς το τελος επαθα νταρακουλο.

ενιωθα να ζαλιζομαι,να μου πεφτει η πιεση και να θελω να τα βγαλω.

δεν ειναι πρωτη φορα που το παθαινω,αλλα οχι σε τετοια ενταση.

βεβαια ουτε η πρωτη εκει μεσα δεν ειμαι που το παθαινει επισης,εχει συμβει σε πολλες κοπελες,αλλες σε χειροτερη κατασταση,ετυχε να φυγουν...

ειναι σαν ταχυκαρδια,να ιδρωνεις κατι σαν κριση πανικου,αλλα δε ξερω κι ακριβως,σαν κλειστοφοβια.

Κοπελιά, όσο μπορείς ηρέμησε... για καμία κωλοδουλειά δεν πρέπει να χάσουμε την υγεία μας... τα παιδάκια μας, μας χρειάζονται γερές και δυνατές!!!

Γεια σας κοριτσακια μου..... Τι κάνετε;;; Εμείς πολυ καλα... Πήγαμε την Πέμπτη και κάναμε αυχενικη διαφάνεια.... Όλες οι μετρήσεις ήταν φυσιολογικές μόνο που επειδή δεν είχε την κατάλληλη θέση πρέπει να ξαναπώ την Πέμπτη για επανέλεγχος για να δούνε το ρινικο οστο.... Ήταν πολυ ζωηρό μωράκι χτυπούταν συνέχεια... Και μας είπε ότι κατα 80% είναι μάλλον αγοράκι......

Τέλεια νέα, Λετάκι μου!!!

Με το καλό να δεχτείς και αυτό το μωράκι σου!!!!

letaki μου σιγουρα δεν ειμαι εγκυος,γιατι τελευταια δε μπορω να πω οτι το εξασκουμε το αθλημα...

Ε, καιρός να αρχίσετε!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κοριτσάκια μου,

δεν περάσαμε και το καλύτερο ΣΚ.... η μικρή την Πέμπτη το μεσημέρι έτρωγε μακαρόνια με κιμά και κάνει έναν εμετό. Λέμε στραβοκατάπιε... το βράδυ τρώει κανονικότατα (λουκανικάκι με πατάτες, παρακαλώ) και λίγη τούρτα, όλα Ο.Κ.

Την Παρασκευή τρώει πουρέ το μεσημέρι, τον βγάζει... το απόγευμα τρώει λίγο πουρέ ακόμα (μαμ, μαμ έλεγε), ο μπαμπάς της δίνει και ένα μανταρίνι, ξεκινάμε να πάμε στον κουνιάδο μου που γιόρταζε... μόλις φτάνουμε κάνει έναν εμετό... άλλο πράμα...

το Σάββατο το απόγευμα επίσης, το βράδυ επίσης... η παιδίατρος να έχει κλειστό κινητό, ο κουνιάδος μου (γιατρός) να λέει ότι θα'ναι καμία ίωση...

Το μόνο που ζητάει κάθε πρωί είναι γάλα και πίνει διπλή ποσότητα...

εχθές το μεσημέρι της κάνω κοτοπουλάκι με ρυζάκι, ελαφρύ, το τρώει κατά τις 3... φτάνουμε 9 το βράδυ, "μαμ, μαμ" λέει... και απαιτεί... καλά, ήταν απίστευτο... της ζεσταίνω ότι έχει μείνει από το μεσημεριανό, το βάζω στο πιάτο και, εντελώς ξαφνικά, κάνει εμετό το μεσημεριανό... και ενώ εγώ μάζευα τους εμετούς, εκείνη έχει αρχίσει να τρώει το υπόλοιπο...

τι να πω τώρα;;; η παιδίατρος ξανά με κλειστό κινητό (:mad::-x), πρώτη φορά το κάνει... παίρνω μία φίλη μου, νοσοκόμα, που κι εκείνοι είχανε θέμα με εμετούς, μάλλον το κόβουμε σε γαστρεντερίτιδα... μου είπε κάτι για 3 μέρες ότι κρατάει... θα δούμε... θυμήθηκα ότι είχα κι εγώ ενοχλήσεις μέσα στην εβδομάδα με το στομάχι μου...

Το βραδυνό το κράτησε προς στιγμήν... βλέπουμε...

Ευχαριστούμε για τις ευχές σας για το αγοράκι μου!!!

Περάσαμε ωραία την Πέμπτη, κόψαμε τούρτα, αχ, μεγάλωσε το παλικαράκι μου!!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γειά σας κοριτσάκια μου , τι κάνετε; Πως σας ξημέρωσε η μετα μνημόνιο εποχή; καλά δεν ντρέπονται πόσο ακόμα θα μας χτυπάνε; Έγινε και η Αθήνα στάχτη! Με επιασε εχτές μια μελαγχολία που τα έβλεπα! Σε τι κόσμο τα μεγαλώνουμε τα παιδιά μας; Αχ ο θεός βοηθός!!

Καλησπερες κοριτσακια!

Τι κανετε;Εμεις εδω κρυωνουμε και δε βγαινουμε απο το σπιτακι μας,μονο για να παμε σε κανα σουπερ μαρκετ.

Τι να γινει λεω αυριο το πρωι οπωσδηποτε να τον βγαλω βολτιτσα και να του παρω στολη για καρναβαλια.

Την επομενη κυριακη θα γινει γιορτη-μπαλταφαν το ονομαζουν-στο ξενοδοχειο Ελπιδα για μανουλες και παιδακια και θα παμε.

Μονο φοβαμαι μη μου αρρωστησει γιατι τωρα που κοιμαται τον ακουσα πριν να βηχει.

Αντε να δουμε.

Λινεαλ κι εδώ τα ίδια, όπως τα λες! Ανοίγει η Κατερίνα την κουρτίνα και λέει "να πεπω" δλδ να βλέπω έξω... που να τα πάς όμως! Το μπαλνταφαν είναι καλή ιδέα αλλά εδώ δεν έχω ακούσει να κάνουν!

Γεια σας κοριτσακια μου..... Τι κάνετε;;; Εμείς πολυ καλα... Πήγαμε την Πέμπτη και κάναμε αυχενικη διαφάνεια.... Όλες οι μετρήσεις ήταν φυσιολογικές μόνο που επειδή δεν είχε την κατάλληλη θέση πρέπει να ξαναπώ την Πέμπτη για επανέλεγχος για να δούνε το ρινικο οστο.... Ήταν πολυ ζωηρό μωράκι χτυπούταν συνέχεια... Και μας είπε ότι κατα 80% είναι μάλλον αγοράκι...... Συγκινήθηκα κορίτσια και είναι μόλις 6 εκ..... Χαχχχχαχα... Άντε Καλε ποτε θα ακολουθήσει καμία να μου κάνει παρέα;;;; Πάντως κατι έμαθα σήμερα που στεναχωρηθηκα... Κοψανε τα επίδοματα λοχειας και κυοφοριας και τώρα δίνουν μόνο ένα..... Ξέρει καμία τίποτα;;;; Δεν θα αγχωθω μωρε να είναι το μωρο καλα και θα τα βγάλουμε πέρα....

Lineal δεν είναι η δουλεια το παν για χαλάρωσε λίγο...... Κοιτά μην παθεις τίποτα;;;; Καλε μήπως είσαι έγκυος;;;; Γιατι εγω έτσι καταλαβα αυτη την εγκυμοσυνη χαχχαχαχαχα

Λετάκι με το καλό και το καινούριο μωράκι! Αυτό να είναι καλά, δηλαδή και τα δυο παιδάκια και με το οικονομικό τι να κάνουμε νομίζω όλα θα τα κόψουν στο τέλος!

Κοριτσάκια μου,

δεν περάσαμε και το καλύτερο ΣΚ.... η μικρή την Πέμπτη το μεσημέρι έτρωγε μακαρόνια με κιμά και κάνει έναν εμετό. Λέμε στραβοκατάπιε... το βράδυ τρώει κανονικότατα (λουκανικάκι με πατάτες, παρακαλώ) και λίγη τούρτα, όλα Ο.Κ.

Την Παρασκευή τρώει πουρέ το μεσημέρι, τον βγάζει... το απόγευμα τρώει λίγο πουρέ ακόμα (μαμ, μαμ έλεγε), ο μπαμπάς της δίνει και ένα μανταρίνι, ξεκινάμε να πάμε στον κουνιάδο μου που γιόρταζε... μόλις φτάνουμε κάνει έναν εμετό... άλλο πράμα...

το Σάββατο το απόγευμα επίσης, το βράδυ επίσης... η παιδίατρος να έχει κλειστό κινητό, ο κουνιάδος μου (γιατρός) να λέει ότι θα'ναι καμία ίωση...

εχθές το μεσημέρι της κάνω κοτοπουλάκι με ρυζάκι, ελαφρύ, το τρώει κατά τις 3... φτάνουμε 9 το βράδυ, "μαμ, μαμ" λέει... και απαιτεί... καλά, ήταν απίστευτο... της ζεσταίνω ότι έχει μείνει από το μεσημεριανό, το βάζω στο πιάτο και, εντελώς ξαφνικά, κάνει εμετό το μεσημεριανό... και ενώ εγώ μάζευα τους εμετούς, εκείνη έχει αρχίσει να τρώει το υπόλοιπο...

τι να πω τώρα;;; η παιδίατρος ξανά με κλειστό κινητό (:mad::-x), πρώτη φορά το κάνει... παίρνω μία φίλη μου, νοσοκόμα, που κι εκείνοι είχανε θέμα με εμετούς, μάλλον το κόβουμε σε γαστρεντερίτιδα... μου είπε κάτι για 3 μέρες ότι κρατάει... θα δούμε... θυμήθηκα ότι είχα κι εγώ ενοχλήσεις μέσα στην εβδομάδα με το στομάχι μου...

Φιλάκια!!!

Μαριλίνα περαστικά στο κοριτσάκι σας και χρόνια πολλά στο παλικάρι!!! Να ζήσει χίλια χρόνια!!!

Σας αφήνω μανουλίτες πάω να φτιάξω καρμπονάρα! Έχει κολλήσει ο αντρούλης μου τελευταία όλο καρμπονάρα θέλει να τρώμε!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλησπέρα κοριτσάρες! Τι γίνεστε; Πως περνατε το σουκού σας; Εδώ σήμερα είχαμε καθαριότητα, αύριο προβλέπεται πιο χαλαρή μέρα!!! Τα ζουζούνια σας τι κάνουν; Εδω το Κατερινάκι θα μας τρελάνει! Ρε κορίτσια πότε ήταν μωράκι πότε έγινε παιδί! Ώρες ώρες την κοιτάω και δεν το πιστεύω!!!!

Κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι και μάλιστα εις διπλούν! Ειδικά για την κόρη μου που από Σεπτέβρη θα πάει 1η Γυμνασίου δεν μπορώ να καταλάβω πότε πέρασαν έτσι τα χρόνια!!!!

Καλησπερες κοριτσακια!

Μία από τα ίδια κι εμείς. Μένουμε μακρυά να συναντιόμασταν για να έπαιζαν μαζι!

Αντε να δουμε.

Αγγελικη δε ξερω αν ηταν απο το αγχος,αλλα απο το ζορι σιγουρα.Αφου τοσο που μιλαω και πιεζω νομιζω θα κανω κοιλιακους,λες και γυμναζομαι ενω καθομαι:))

Φυσικα δε βαζω οσο τπτ αλλο την υγεια,αλλα αυτο μαλλον ερχεται χωρις να το καταλαβω,γιατι νομιζα οτι ειμαι πιο χαλαρη,αλλα τελικα δεν ειμαι και μου βγαινει ετσι.

Φιλιοπι ακριβως και γω ετσι.

Εχει ψηλωσει τωρα και φτανει πραγματα που τα ειχαμε βαλει "ψηλα"και τωρα τα κατεβαζει ανετα.

Πρεπει να κανουμε μερικες αλλαγες στο σπιτι και να βαλουμε επιτελους εκεινα τα ψηλα ραφια που θελαμε στους τοιχους.

Κατα ταλλα τα νεα τα ιδια,σημερα κοριτσια ειχα τετοια νυστα λες και υπνωτικο με ριξαν.

Το πρωι που ξυπνησαμε,εγω ξαπλωσα στο καναπε και ο αντρας μου μας εφτιαχνε καφε.Αμεσως τον πηρα τον υπνο και δε καταλαβαινα ουτε τον μικρο που επαιζε εκει διπλα.Με φαινεται παραξενο γιατι εγω ξυπνουσα με τον παραμικρο ηχο και τωρα ουτε τα ξυπνητηρια ακουω.

Μετα το απογευματακι αφου κοιμησα τον μικρο ξανακοιμηθηκα παλι βαθυ υπνο και με ονειρα...τρελα ονειρα,δε τα θυμαμαι τωρα...

Ο νικος με ειπε οτι ροχαλιζα!!!-ντροπη μου.

Και μου φαινεται τοσος υπνος και δε χορτασα γιατι τωρα ανυπομονω να παω να πεσω ξερη παλι!!!

Λοιπον κορτσουδια καλη σας νυχτα και καλα να περασετε αυριο!!!

Δεν έχεις ακούσει το ¨ο ύπνος φέρνει ύπνο?¨

Μπράβο για τα καλά νέα του μωρού σου και όσο για τα επιδόματα δεν θα το σχολιάσω.....Μόνο μην ακούσω παράπονα για υπογεννητικότητα στην Ελλάδα:confused::confused::confused:

κοριτσια τι κανετε;

εγω ειμαι πολυ αγχωμενη και στεναχωρημενη.

βλεπουμε τηλεοραση και μας φαινεται απιστευτο.

μηπως γινεται πολεμος;

πρωτη φορα νιωθω ετσι,ενα κομπο στο στομαχι και ειλικρινα πρωτη φορα βλεπω το μελλον γκριζο.

ουφ...

εσεις κοριτσια τι κανετε;πως νιωθετε;

Ένα μπουρλότο μέσα στην βουλή να μην μείνει κανείς από τους 300 θα ήταν η μόνη λύση!!!

μακαρι να πανε ολα καλα οτι κι αν γινει και να μη σκοτωθει κανενας ανθρωπος φοβαμαι.

εδω στη σερρες ησυχια,μονο το πρωι ειχε πορειες οπως και χθες.

αντε καλο ξημερωμα και την υγεια μας να χουμε...

ααα λετακι συγχαρητηρια για τα καλα αποτελεσματα,και οταν σιγουρευτειτε για το φυλο πες μας.

εγω παντως σκεφτομαι το 2ο δε θα ρωτησω το φυλο και θελω να το δω οταν το γεννησω.

οσο για τα επιδοματα,δε ξερω καθολου να σε πω,αλλα δε θα μου φανει και παραξενο αν τα κοψαν κι αυτα

Καλημερούδια!!!

Δευτέρα, είχα να έρθω 4 μέρες στη δουλειά και μου κακοφαίνεται... μα πως πέρασε αυτό το 4ήμερο έτσι, χωρίς να το καταλάβω;;;

Μάθαμε για μειώσεις μισθών και με έχει πάρει από κάτω, με τα επεισόδια το ίδιο, με τους μ%λ@κες που μας κυβερνάνε το ίδιο, επίσης.

Να σας πω τι σιχαίνομαι περισσότερο από αυτούς που ψηφίζουν τα νέα μέτρα και μας λένε ότι νοιάζονται για εμάς: αυτούς, στυλ ντόρα, που λένε "δε θέλω, με δάκρυα στα μάτια το ψηφίζω" κλπ.... Ε, εάν δε θες μην το ψηφίσεις, μεγάλη... πιστόλι στον κρόταφο σου βάλανε;; Ή θες ή δεν θες... :mad::mad::mad:

Είπα την λύση πιό πριν.........

Τέλεια νέα, Λετάκι μου!!!

Με το καλό να δεχτείς και αυτό το μωράκι σου!!!!

Ε, καιρός να αρχίσετε!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κοριτσάκια μου,

Ελπίζω να είστε ήδη καλύτερα, κι εγώ ιωσούλα λέω ότι είναι.

Φιλάκια!!!

Γειά σας κοριτσάκια μου , τι κάνετε; Πως σας ξημέρωσε η μετα μνημόνιο εποχή; καλά δεν ντρέπονται πόσο ακόμα θα μας χτυπάνε; Έγινε και η Αθήνα στάχτη! Με επιασε εχτές μια μελαγχολία που τα έβλεπα! Σε τι κόσμο τα μεγαλώνουμε τα παιδιά μας; Αχ ο θεός βοηθός!!

Σας αφήνω μανουλίτες πάω να φτιάξω καρμπονάρα! Έχει κολλήσει ο αντρούλης μου τελευταία όλο καρμπονάρα θέλει να τρώμε!!!!

Καρμπονάρα ε? Γιαμ γιάμ!!!

Εμάς κορίτσια ένα μέρος του κεντρικού κτιρίου της ετιαρίας μας έπαθε ζημιές από τις χθεσινές φωτιές και ήρθαν σε εμάς να δουλέψουν κάποιοι συνάδελφοι από εκεί. Όπως καταλαβαίνεται εδώ επικρατεί λιγάκι πανικούλης αλλά θα επιβιώσουμε!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλησπερα κοριτσακια τι κανετε;

εγω ειμαι ψιλοκουρασμενη,μολις φαγαμε βραδινο με τον νικο-αργα,αλλα μεχρι να κανω μπανιο τον μικρο,να τον κοιμησω,περασε η ωρα-και τωρα καθομαι,βλεπω τηλ και ειμαι στο ιντερνετ

εσεις τι κανετε;

γιορταζετε με τους αντρες σας;

εμεις οχι,ποτε βεβαια δε τη γιορτασαμε αυτη τη γιορτη,ουτε στις αρχες της σχεσης μας.

το ιντερνετ που εχω βαλει με σπαει τα νευρα μια χανεται μια ερχεται.

αμ το πιο φθηνο θελαμε φατα τωρα.

δεν εχω να πω τπτ αλλο ειμαι πολυ κουρασμενη.

χρονια πολλες σε οσες γιορταζουν!!!

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...