Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλές γιορτές σε ολες σας! Και συγχαρητήρια στα κοριτσια που παιρνουν θετικα αποτελέσματα αυτες τις μερες!!! Απολαύστε το, χαρείτε το γιατι το αξίζετε και ευχομαι συντομα να γίνουμε περισσοτερες!

Στις υπολοιπες οπως κ εγω που δεν τα Έχουμε καταφέρει ακομα και ειχαμε προσφατα αποτυχιες θελω να πω κατι μήπως μεταδώσω εστω και λιγη από τη θετική ενεργεια που με περιβάλλει .. κάνοντας εναν απολογισμό της χρονιάς ηταν μια πολυ ζόρικη χρονια για μενα... Εμεινα δυο φορες εγκυος μεσα σε ενα 6μηνο και απέβαλα και ακομα ψαχνω γιατι συμβαινει αυτο..  κ ομως μεσα απο αυτο εμαθα για μενα ποση δυναμη εχω.. που αν μου το έλεγες ότι θα μου συμβει αυτο πριν 2 χρονια, οτι θα ταλαιπωρηθω τοσο, οτι θα παίρνω ορμονες, οτι θα κανω μονη μου εγω η Κότα ενεσεις σε αμάξια και σε πλοία, οτι θα κόψω το τσιγαρο, οτι θα στερηθώ τοσα για αυτο, θα ηθελα να βρω τρυπα να εξαφανιστω ή απλώς δεν θα το πίστευα..  και αυτο ειναι το θεμα.. οχι τι μου συνεβη.. μου συνεβη οπως σε πολλές αλλα ο τρόπος που το διαχειρίστηκα και το διαχειρίζομαι με κανει να αισθανομαι περήφανη για μενα και ετσι πρεπει να αισθάνεστε ολες για τους εαυτούς σας!!! Εχουμε ισχυρό κίνητρο κορίτσια! Και λιγο πολυ η καθε μία θα φτασει αργα ή γρηγορα στον στόχο της!!!! Μπορει να εχουμε χασει αρκετα πραγματα στη διαδρομή, αλλα εχουμε κερδίσει δυναμη, αξιοπρέπεια, θαρρος, αγαπη, μας ένωσε ακομα περισσοτερο με τον σύντροφό μας ( ευχομαι τις περισσοτερες, αν οχι ολες και παλι αυτο κατι θα μας διδάξει) και το μεγαλύτερο δωρο θα το κερδίσουμε στο τελος... "Γιατι τις πιο όμορφες μερες μας δεν τις εχουμε ζησει ακομα..." Οπως λεει και ο ποιητής!! Καλες γιορτες!!! Φάτε, πιείτε, αποφύγετε τοξικότητες, κάντε ο,τι γουστάρετε.. οσες τις σιχαίνεστε αυτες τις μερες απλως σκεφτείτε οτι ειναι απλως μια κανονική εβδομάδα και θα περασει!!! Πανω από ολα ευχομαι σε ολες μας υγεια και ψυχική ηρεμια!!! Και με το καλό το 2025 να συνεχισουμε τον αγωνα μας δυναμικα!!!!❤️💪🙏

• Μου αρέσει 5

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μου....

Τι κανετε????εγω όχι και τοσο καλα.....τελικα αρρώστησα και εγω και με πυρετο και τελικα αποδείχτηκε σήμερα οτι έχω πυωδη αμυγδαλιτιδα που σημαίνει αντιβιωση..,,δεν μου έφτανε το depon πρέπει να πάρω και αντιβιωση...,πλανταξα στο κλάμα αλλα μίλησα με τη γιατρο και με καθυσηχασε.......τελικά και ο μικρός αν και απυρετος 4 μέρες έκανε πυρετο χθες και τον πόνουσε το αυτακι και αυτος λοιπόν ξεκίνησε αντιβιωση αφού έκανε ωτιτιτιδα.....

Δεν είμαι λοιπον και στα πολυ καλύτερα μου....ελπίζω εσείς να είστε καλα...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια και από μένα!

Μόλις α άντρας μου κοίμησε τον μικρό και χαζέυουν τηλεόραση με την Κωνσταντίνα. Έτσι είπα κι εγώ να μπω να διαβάσω κανένα νέο σας.

Τα δικά μας νέα δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Ο Χρηστάκος έχει κάτι λίγες μυξούλες αλλά είναι εδώ και δυό-τρείς μέρες μέσα στην γκρίνια. Μάλλον του κακοφαίνεται που λόγω καιρού έχει κλειστεί μέσα:(

αγγελικη μου δε πολυμιλαμε οι εργαζομενες εκει μεσα-αν καταλαβες τι εννοω.μιλαει η αφεντικινα και μεις υπακουμε.

απ τη μια χαιρομαι που εχω δουλεια και απο την αλλη νιωθω ενοχες,ασχημα και για τις ωρες αλλα και για το προιον που πουλαω.

Να μην νιώθεις άσχημα για το προιόν που πουλάς. Μια χαρά είναι και πολύ πιθανό να πήγαινε καλύτερα αν δεν είχαμε την κρίση....

Σε καταλαβαίνω όμως για τις ώρες τις οποίες αναγκαζεσαι να τηλεφωνείς στον κόσμο που είναι λίγο δύσκολες....

ηρθε μια φιλη μου τις προαλλες στη δουλεια.

ξεκινησε πριν δυο βδομαδες και χθες παραιτηθηκε γιατι ενιωθε ασχημα να ενοχλει το κοσμο και να προσπαθει να πιεσει.

η προηγ δουλεια της ηταν καθαριστρια σε οικοδομες που εχει παρα πολυ δουλεια και σχεδον δουλευε ενα χρονο.αλλα θελουν να κανουν παιδακι με τον αντρα της και σταματησε για να μη παθει τπτ.

φανταστειτε αντεξε στη δυσκολη αυτη δουλεια και οχι σε αυτην που λογικα φαινεται πιο ανετη.

και η κοπελα εχει τελειωσει γυμναστικη ακαδημια ειναι ομως προθυμη να κανει οποιαδηποτε δουλεια.

τι να πω.

κλεινω το θεμα δουλεια.

σημερα ειχαμε παλι χιονισμενο τοπιο και θα θελα να κατεβω με τον μικρο να παιξουμε λιγο με το χιονι.

αν εχει και αυριο σιγουρα θα παιξουμε.

κοριτσια χθες διαβασα μια ειδηση στο ιντερνετ για ενα παιδακι 7 μηνων που πεθανε απο μια αρρωστια που ειχε και η οικογενεια του στη κηδεια φορεσε κοστουμια ηρωων της ντισνευ.

δε ξερω αν το ειδατε.

λοιπον το ελεγα σημερα στον αντρα μου και με πιασαν κατι κλαματα...πωπω ποσο ντραπηκα,ο νικος με κοιτουσε απορημενος,γιατι ξαφνικα τα εμπηξα.

Δεν την είδα αυτήν την είδηση, είναι πραγματικά πολύ συγκινητική. Σε καταλαβαίνω απόλυτα που έβαλες τα κλάματα. Κι εγώ από τότε που γέννησα έχω γίνει απίστευτα ευαίσθητη και δεν μπορώ να παρακολούθησω τίποτα στην τηλεόραση ή στο διαδίκτυο που να είναι συγκινητικό. Και ειδικά αν έχει να κάνει με παιδιά αρρωσταίνω:(:(:(:(

πωπω βρε κοριτσια διαβασα και για το τερας που ασελγουσε στο παιδι του...

τι σκατα γινετε;τι σκατοκοινωνια ειμαστε;

να ρωτησω,ειναι καμμια απο σας νονος της action aid;

γνωριζω τη διαδικασια που κανεις αλλα ηθελα να ρωτησω αν καθε μηνα πατε και καταθετετε στη τραπεζα κι αν τωρα με τη κριση σας φαινετε πιο δυσκολο να δωσετε εστω αυτα τα 20 ευρω που χρειαζονται.-λιγα μεν,αλλα ξερω γω αγχωνομαι αν καποια φορα δε μπορεσω να τα δωσω τι θα κανει το παιδακι που θα τα περιμενει.

Μια γνωστή μου είναι αλλά δεν γνωρίζω λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο που συμμετέχει. Αν την δω θα την ρωτήσω πάντως.

Τι κανετε κοριτσακια;

περνατε καλα το σαββατοκυριακο σας ε;

εγω εδω στο σπιτι,ολοι κοιμουνται και γω στο νετ βλεπω διαφορα.

επισης νιωθω τη μυτη μου μπουκωμενη οποτε σε λιγο θα κανω ενα τσαγακι να πιω.

Ελπίζω να έμεινε μόνο στο μπούκωμα...

τελικα το χιονι δε το προλαβαμε να παιξουμε με το μικρο,αλλα σημερα ειχε μια σχετικα καλη μερα με ηλιο και λιγοτερη παγωνια.

οχι οτι πηγαμε πουθενα,μεσα καθισαμε,εκτος απο το πρωι που πηγα επισκεψη σε μια γειτονισα η οποια ειναι και συναδελφος στη δουλεια αλλα αυτη ειναι πρωινη βαρδια.

εχει ενα κοριτσακι 3 χρονων.

Ειχα να παω σπιτι της απο τις αρχες του φθινοπωρου,οποτε πηγαιναμε η μικρη της εκανε το βιο αβιωτο για τον αποστολακο.

ετσι και σημερα.

δε τον αφηνε να παιρνει τα παιχνιδια της,τον επιανε απο το χερι και με το ζορι τον πηγαινε οπου ηθελε.

εγω δεν ελεγα τπτ,το ψιλοδιασκεδαζα γιατι ηθελα να βλεπω την αντιδραση του μικρου.

οποτε σε μια φαση τον βλεπω κοιτουσε γυρω του με ενα βλεμμα απογνωσης γιατι δε μπορουσε να ξεφυγει με τπτ.

οποτε τον γλιτωσα και τον πηρα κοντα μου

αλλα τι τα θες αυτος ηθελε να παιξει,ε πανω στο παιχνιδι το κοριτσακι τον ψιλοεπιασε απο το λαιμο τον εσπρωξε και λιγακι αυτος εμπηξε τα κλαματα και με κανε μια αγκαλια,φοβηθηκε.

και σκεφτομαι τωρα εγω η μανα,που θελω να τον στειλω και στο παιδικο απο το καλοκαιρι:

αν τον χτυπαν τπτ παιδακια που ειναι πιο δυναμικα-γιατι μαλλον τον αποστολη δε τον βλεπω να επιβαλλεται ευκολα σε αλλους,ενω εμας μια χαρα μας στρωνει-τι θα κανω;θα στεναχωρηθω πολυ.

βεβαια το κοριτσακι ειναι και μεγαλυτερο αλλα δε ξερω,το σκεφτομουν πολυ μετα.

για πειτε οσες στελνετε τα παιδια σας σε παιδικους και σχολεια,σας εχει τυχει να μαθετε οτι χτυπησε ενα παιδακι το δικο σας;τι κανατε;

Μην ανησυχείς, στον παιδικό όλα βρίσκουν τις ισορροπίες τους και μάλιστα γίνονται ανεξάρτητα και πιο δυναμικά. Εκτός από αυτό υπαρχουν οι δασκάλες οι οποίες τα προσέχουν και συνήθως δεν επιτρέπουν να συμβούν τέτοια περιστατικά. Θα σου πρότεινα αν έχεις την δυνατότητα να το ψάξεις το θέμα του σταθμού και να στείλεις τον Αποστολάκο σε έναν μικρό σταθμό με λίγα παιδάκια όπου και οι δασκάλες θα τα προσέχουν καλύτερα. Αυτό μου είχε πει να προσέξω ο παιδίατρος όταν τον είχα ρωτήσει την γνώμη του. Και όντως αυτό έκανα και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη γι΄αυτό και θα στείλω και τον Χρηστάκο από Σεπτέμβρη στον ίδιο.

Τι κανετε????εγω όχι και τοσο καλα.....τελικα αρρώστησα και εγω και με πυρετο και τελικα αποδείχτηκε σήμερα οτι έχω πυωδη αμυγδαλιτιδα που σημαίνει αντιβιωση..,,δεν μου έφτανε το depon πρέπει να πάρω και αντιβιωση...,πλανταξα στο κλάμα αλλα μίλησα με τη γιατρο και με καθυσηχασε.......τελικά και ο μικρός αν και απυρετος 4 μέρες έκανε πυρετο χθες και τον πόνουσε το αυτακι και αυτος λοιπόν ξεκίνησε αντιβιωση αφού έκανε ωτιτιτιδα.....

Καταρχήν περαστικά σου Λετάκι και μην στεναχωριέσαι. Υπάρχουν κάποιες αντιβιώσεις που είναι ακίνδυνες για το μωρό. Απλά δεν είναι τόσο δραστικές οπότε και θα πάρει λίγο περισσότερο χρόνο να συνέλθεις. Φαντάσου πως κι εγώ όταν ήμουν έγκυος στον Χρήστο έπαθα 2 απανωτές βρογχίτιδες τις οποίες έκανα να ξεπεράσω πάνω από μήνα επείδή δεν μπορόυσε ο γιατρός να τις αντιμετωπίσει επιθετικά. Όμως με μία συντηριτική αγωγή τελικά το ξεπέρασα και το μωρό δεν έπαθε απολύτως τίποτα:wink:;-):wink:;-)

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημερούδια και καλή εβδομάδα!!!

Λινεάλ,

γενεθλιάζεις από ότι λέει το ρουφιανοφέις;; :tongue:

χρόνια σου πολλά κοριτσάρα μου, να χαίρεσαι τον Αποστολάκο σου!!! :lol::lol:

Ειχα να παω σπιτι της απο τις αρχες του φθινοπωρου,οποτε πηγαιναμε η μικρη της εκανε το βιο αβιωτο για τον αποστολακο.

ετσι και σημερα.

δε τον αφηνε να παιρνει τα παιχνιδια της,τον επιανε απο το χερι και με το ζορι τον πηγαινε οπου ηθελε.

εγω δεν ελεγα τπτ,το ψιλοδιασκεδαζα γιατι ηθελα να βλεπω την αντιδραση του μικρου.

οποτε σε μια φαση τον βλεπω κοιτουσε γυρω του με ενα βλεμμα απογνωσης γιατι δε μπορουσε να ξεφυγει με τπτ.

οποτε τον γλιτωσα και τον πηρα κοντα μου

αλλα τι τα θες αυτος ηθελε να παιξει,ε πανω στο παιχνιδι το κοριτσακι τον ψιλοεπιασε απο το λαιμο τον εσπρωξε και λιγακι αυτος εμπηξε τα κλαματα και με κανε μια αγκαλια,φοβηθηκε.

και σκεφτομαι τωρα εγω η μανα,που θελω να τον στειλω και στο παιδικο απο το καλοκαιρι:

αν τον χτυπαν τπτ παιδακια που ειναι πιο δυναμικα-γιατι μαλλον τον αποστολη δε τον βλεπω να επιβαλλεται ευκολα σε αλλους,ενω εμας μια χαρα μας στρωνει-τι θα κανω;θα στεναχωρηθω πολυ.

βεβαια το κοριτσακι ειναι και μεγαλυτερο αλλα δε ξερω,το σκεφτομουν πολυ μετα.

για πειτε οσες στελνετε τα παιδια σας σε παιδικους και σχολεια,σας εχει τυχει να μαθετε οτι χτυπησε ενα παιδακι το δικο σας;τι κανατε;

Πρώτα θα σκεφτείς ότι στον παιδικό δεν θα έχει να κάνει με παιδάκια 1,5 χρόνο μεγαλύτερα αλλά με άλλα της ηλικίας του.

Επίσης, το ότι φέρεται έτσι με το συγκεκριμένο κοριτσάκι δε σημαίνει απαραίτητα ότι έτσι θα φέρεται και με τα υπόλοιπα παιδάκια. Ο δικός μου, ενώ έκανε τον τσαμπουκά σε όλα τα παιδάκια, σε ένα συγκεκριμένο κοριτσάκι που παίζανε από μικρά, καθότανε - και κάθεται μη σου πω - "σούζα"!!

Την πρώτη (ή δεύτερη) μέρα που τον πήγα παιδικό, ήμουνα εκεί, στον κήπο, ήτανε μέσα σε ένα σπιτάκι και ένα άλλο παιδάκι κάτι ήθελε και τον χτύπησε... άφησα τη δασκάλα να "καθαρίσει" όπως και έγινε... Ε, από εκεί και πέρα, μάλλον τον μαλώνανε γιατί ήτανε άτακτος και πείραζε εκείνος παιδάκια!!!

Μην ανησυχείς, κοινώς, ο Αποστολάκος θα βρει το "δρόμο του" και θα περνάει πολύ καλά στον παιδικό....

Λετάκι μου,

γλυκιά γκαστρούλα, περαστικά και σε σένα και στον Θωμάκο σου!!

μην ανησυχείς, έχεις μπαμπά γιατρό, σίγουρα θα ήξερε τι έκανε με την αντιβίωση!! Υπάρχουν και πολλά είδη που δεν πειράζουν. Π.χ. όταν έκανα αμνιο στην μικρή πήρα αντιβίωση...

Ίσως το μικράκι να επηρεάζεται περισσότερο από την αμυγδαλίτιδα!!

Την Πέμπτη περιμένουμε νέα!!

Καλησπέρα κορίτσια και από μένα!

Μόλις α άντρας μου κοίμησε τον μικρό και χαζέυουν τηλεόραση με την Κωνσταντίνα. Έτσι είπα κι εγώ να μπω να διαβάσω κανένα νέο σας.

Τα δικά μας νέα δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Ο Χρηστάκος έχει κάτι λίγες μυξούλες αλλά είναι εδώ και δυό-τρείς μέρες μέσα στην γκρίνια. Μάλλον του κακοφαίνεται που λόγω καιρού έχει κλειστεί μέσα:(

καλημέρα Αγγελική!!

Και στη δικιά μου κακοφάνηκε, γενικά!! Ευτυχώς που βγαίνουμε, έστω και με το αυτοκίνητο!!

Α, εμείς ξεσαλώσαμε - ας πούμε - το ΣΚ.

Το Σάββατο πήγαμε με το γιο μου να παραγγείλουμε την τούρτα για τα γενέθλία του και μετά κατεβήκαμε Αιόλου & Σταδίου σε μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα αυτοκίνητα & μηχανάκια στους πεζοδρόμους!!

http://mamastodromo.blogspot.com/

Περάσαμε πολύ ωραία και γνωρίσαμε καινούριο κόσμο!!

Την Κυριακή το πρωί πήγαμε στον Καραγκιόζη που πολύ αρέσει στο γιόκα μου και μετά συναντήσαμε τον μπαμπά μας και τη μικρή στις κούνιες, παίξαμε και το απόγευμα ήρθε η νονά του μικρού!!

Τα μόνα παραπονεμένα είναι τα παιχνίδια, που περίμενα να τα ξεκαθαρίσω μέσα στο ΣΚ... εκεί είναι, ανακατεμένα, ακατάστατα και με περιμένουν!!

:lol::lol::lol:

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

αμαν βρε κοπελα μου περαστικα βρε κοριτσι μου πωπω μη στεναχωριεσαι,αχ κι ολα καλα θα πανε,ειναι και οι ορμονες ολα τα βλεπουμε τραγικα τη περιοδο αυτη.

αντε περαστικα κοπελα μου και στον μικρουλη σου επισης

marilina μου σευχαριστω παρα πολυ κοπελα μου εγινα 29 και απο το πρωι με επιασε ενα κατι,οτι ειμαι στα τελευταια των 20 και ξανα 20 δε θα γινω,με επιασε ενα υπαρξιακο,

ΕΓΩ που τα κοροιδευα αυτα.

θα το ξεπερασω ομως,ελπιζω γιατι του χρονου θα φαω πακετο που θα γινω 30!

κοριτσια αν και γενεθλια ηταν μια συνηθισμενη συννεφιασμενη μερα,τπτ εξαιρετικο.

κοριτσια να σας πω ενα αστειο που γινεται με τον αποστολο.

εχει τις τελευταιες μερες,οποτε τον ξεντυνω να τον ετοιμασω για μπανιο,κοιταζει τον αφαλο του και κλαιει,δηλ δε κλαιει ,ειναι ετοιμος να βαλει τα κλαματα,φοβαται και τον πιανει σα να λεει τι ειναι αυτο.

πωπω το καημενο παθαινει μεγαλη νιλα και εγω γελαω μεν,αλλα το λυπαμαι το καημενο ετσι που ανησυχει.

επισης ειναι εδω και 2 βραδια,οταν τον κοιμιζω-αγκαλια στη κρεβατοκαμαρα-βγαζει τη πιπιλα και με λεει:"μαμα..."και συνεχιζει με ακαταλαβιστικες εκφρασεις.

και το κανει με τοσο γλυκο τροπο τοσο ηρεμο σα να νανουριζεται,κατι με λεει

και γω του απαντω,"ναι μωρο μου ας κανουμε νανακια τωρα"

και βαζει τη πιπιλα

μετα τη ξαναβγαζει και παλι ξεκιναει:"μαμα..."

και τα ακαταλαβιστικα

ειναι τοσο γλυκο που λιωνω λεμε μονο που λεει το μαμα

τελικα οταν λενε τη λεξη μαμα ειναι υπεροχο αλλα πιο υπεροχο ειναι οταν εχουν επιγνωση που σου τη λενε και απευθυνονται σε σενα.

αχ

τα ελεγα στην αδελφημ και συγκινιομασταν

χαζομαμαδες!!!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

marilina μου σευχαριστω παρα πολυ κοπελα μου εγινα 29 και απο το πρωι με επιασε ενα κατι,οτι ειμαι στα τελευταια των 20 και ξανα 20 δε θα γινω,με επιασε ενα υπαρξιακο,

Λίνεαλ, καταρχήν να τα εκατοστήσεις και να χαίρεσαι την οικογενειά σου!

Παιδί μου σε έπιασαν τα υπαρξιάκα σου από τώρα??? Εγώ τι να πω που τον Μάιο κλείνω τα 40??? Κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της και στην τελική από εμάς εξαρτάται να μην μας πάρει από κάτω:wink:;-):wink:

κοριτσια αν και γενεθλια ηταν μια συνηθισμενη συννεφιασμενη μερα,τπτ εξαιρετικο.

κοριτσια να σας πω ενα αστειο που γινεται με τον αποστολο.

εχει τις τελευταιες μερες,οποτε τον ξεντυνω να τον ετοιμασω για μπανιο,κοιταζει τον αφαλο του και κλαιει,δηλ δε κλαιει ,ειναι ετοιμος να βαλει τα κλαματα,φοβαται και τον πιανει σα να λεει τι ειναι αυτο.

πωπω το καημενο παθαινει μεγαλη νιλα και εγω γελαω μεν,αλλα το λυπαμαι το καημενο ετσι που ανησυχει.

επισης ειναι εδω και 2 βραδια,οταν τον κοιμιζω-αγκαλια στη κρεβατοκαμαρα-βγαζει τη πιπιλα και με λεει:"μαμα..."και συνεχιζει με ακαταλαβιστικες εκφρασεις.

και το κανει με τοσο γλυκο τροπο τοσο ηρεμο σα να νανουριζεται,κατι με λεει

και γω του απαντω,"ναι μωρο μου ας κανουμε νανακια τωρα"

και βαζει τη πιπιλα

μετα τη ξαναβγαζει και παλι ξεκιναει:"μαμα..."

και τα ακαταλαβιστικα

ειναι τοσο γλυκο που λιωνω λεμε μονο που λεει το μαμα

Αυτό το κάνει και ο δικός μου. Την ώρα που πάει να τα πάρει ο ύπνος θυμούνται ότι κατέγραψε ο εγκέφαλος τους κατά την διάρκεια της ημέρας και τα λένε στην γλώσσα τους!

τελικα οταν λενε τη λεξη μαμα ειναι υπεροχο αλλα πιο υπεροχο ειναι οταν εχουν επιγνωση που σου τη λενε και απευθυνονται σε σενα.

Αχ, αυτό το μαμά! Ο τρόπος που το λέει είναι σκέτη γλύκα. Ενώ τον μπαμπά του δεν τον φωνάζει έτσι γλυκά χιχιχιχιχιχι!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κ πάλι μανούλες μετά από καιρό. Συγχωρέστε την ασυνέπειά μου αλλά ειλικρινά οι στιγμές που κάθομαι είναι ελάχιστες. Φαντάζομαι ότι τα ίδια θα περνάτε κ εσείς βέβαια. Lineal μου χρόνια πολλά κ καλά. Είσαι τόσο νέα για να στενοχωριέσαι για την ηλικία σου.!!!

Εν συντομία τα νέα μας είναι τα εξήs: Η Νάνσυ πάει πρώτη φορά σχολείο κ είμ αι πολύ ευχαριστημένη. Προνήπιο πια!! Η Τζωρτζίνα (το μπεμπέ μας καλεεεέ) είναι ένα πολύ απαιτητικό αλλά κ πολύ αγαπησιάρικο μωρό. Μωρό είπα?? Γίνονται 2 τον Ιούλιο έτσι?? Πώς περνάει ο καιρός????? Από κουβέντες λέει λίγες -μαμά, μπαμπά, γιαγια, γεια (πακέτο χαιρετάει κ στέλνει φιλιά)-γάλα-αβγό-κ κάτι δικά της δλδ "γκαγιά" που σημαίνει αγκαλιά, "μωό" που σημαίνει μωρό, "νο" που σημαίνει νερό, "πα" που είναι τα παζλ κ τρελαίνεται να φτιάχνει κ κανά δυο άλλες). Τα καταλαβαίνει όμως όλα κ κάτι ό,τι της πώ..Κάποιες φορές μου κάνει κ δουλειές -φτού μου- τύπου να μου φέρι την πετσέτα, να μου πετάξει ένα σκουπιδάκι στον κάδο κτλ :-((

Με την αδελφούλα της κάνουν πολλές αγαπούλες κ αγκαλίτσες κ αυτό με χαροποιεί πολύ. Στον ύπνο συνεχίζουμε να ξυπνάμε έως 1 φορά μέσα στη νύχτα. Κάποια βράδυα κ καμία. Τον θηλασμό τον σταμάτησα όταν γίναμε 15-16 μηνών. Τώρα πίνει φρέσκο γάλα από το ποτήρι.

Αυτά κοριτσάκια μου εν συντομία.

Ελπίζω να είστε καλά εσείς κ τα μωράκια σας..

φιλάκια

ρούλα

Βρε καλώς την την Ρουλίτσα!

Μην ανησυχείς κοριτσάκι μου καταλαβαίνω απόλυτα τα τρεξίματά σου! Δεν είσαι η μόνη άλλωστε!

Μπράβο στην Νάνσυ που τα πάει καλά με το σχολείο και μπράβο της που αγαπάει την αδερφούλα της!

Η Τζωρτζίνα σου μου θυμίζει τον Χρήστο που κι εκείνος ακόμη δεν καλομιλάει αλλά μόλις δει πούπα ( σκούπα καλέ! ) γυαλίζει το μάτι του!

Εμείς γαλατάκι ακόμη με το μπιμπερό. Νερό πίνουμε με το καλαμάκι για να κάνουμε και μπουρμπουλήθρες!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 ακριβως αγγελικη καμμια σχεση με τη λεξη μπαμπα,το μαμα το λεει οντως πιο γλυκα πιο ναζιαρικα!!!

λιωνω...:tongue::tongue:

Από κουβέντες λέει λίγες -μαμά, μπαμπά, γιαγια, γεια (πακέτο χαιρετάει κ στέλνει φιλιά)-γάλα-αβγό-κ κάτι δικά της δλδ "γκαγιά" που σημαίνει αγκαλιά, "μωό" που σημαίνει μωρό, "νο" που σημαίνει νερό, "πα" που είναι τα παζλ κ τρελαίνεται να φτιάχνει κ κανά δυο άλλες). Τα καταλαβαίνει όμως όλα κ κάτι ό,τι της πώ..Κάποιες φορές μου κάνει κ δουλειές -φτού μου- τύπου να μου φέρι την πετσέτα, να μου πετάξει ένα σκουπιδάκι στον κάδο κτλ :-((

ρουλια τι λιγες;εμεις ακομα μαμα μπαμπα παπου γιατι και πιπιλα λεμε!!!

ειδικα στη πιπιλα κατουρηθηκα απ τη χαρα μου γιατι ειναι μεγαλυτερη λεξη!!!!

κοριτσια τι κανετε ειστε καλα;

σημερα δε περνουσε η ωρα στη δουλεια,μετα στο τελος πονουσαν τα αυτια μου.

νυσταζω παρα πολυ και λεω να κατσω λιγο ακομα στο ιντερνετ,ο μικρος φυσικα κοιμαται το πουλακι μου,νυσταζε παρα πολυ.

απο νεα δεν εχω τπτ να πω,μονο οτι θελω να ψωνισω συντομα στολη για τον μικρο,αλλα ακομα δεν εχω παει να δω.

εσεις τι θα τα ντυσετε;;;

1zNmp2.png

Καλημερούδια!!!

Σήμερα έφτασα αργά στη δουλειά, έχω κι ένα ανακάτεμα στο στομάχι... τέλεια είμαι καλέ!!!

Αχ, σε καταλαβαίνω. Κι εγώ τα κορόιδευα αυτά... Και εδώ και δύο μήνες με έχει πιάει η κρίση των 40... ενώ κλείνω τα 38 το Μάρτη. Κοινώς, σε δυο χρόνια δε θα μιλιέμαι!!! :lol::lol::lol:

Γεια σας κ πάλι μανούλες μετά από καιρό. Συγχωρέστε την ασυνέπειά μου αλλά ειλικρινά οι στιγμές που κάθομαι είναι ελάχιστες. Φαντάζομαι ότι τα ίδια θα περνάτε κ εσείς βέβαια. Lineal μου χρόνια πολλά κ καλά. Είσαι τόσο νέα για να στενοχωριέσαι για την ηλικία σου.!!!

Εν συντομία τα νέα μας είναι τα εξήs: Η Νάνσυ πάει πρώτη φορά σχολείο κ είμ αι πολύ ευχαριστημένη. Προνήπιο πια!! Η Τζωρτζίνα (το μπεμπέ μας καλεεεέ) είναι ένα πολύ απαιτητικό αλλά κ πολύ αγαπησιάρικο μωρό. Μωρό είπα?? Γίνονται 2 τον Ιούλιο έτσι?? Πώς περνάει ο καιρός????? Από κουβέντες λέει λίγες -μαμά, μπαμπά, γιαγια, γεια (πακέτο χαιρετάει κ στέλνει φιλιά)-γάλα-αβγό-κ κάτι δικά της δλδ "γκαγιά" που σημαίνει αγκαλιά, "μωό" που σημαίνει μωρό, "νο" που σημαίνει νερό, "πα" που είναι τα παζλ κ τρελαίνεται να φτιάχνει κ κανά δυο άλλες). Τα καταλαβαίνει όμως όλα κ κάτι ό,τι της πώ..Κάποιες φορές μου κάνει κ δουλειές -φτού μου- τύπου να μου φέρι την πετσέτα, να μου πετάξει ένα σκουπιδάκι στον κάδο κτλ :-((

Με την αδελφούλα της κάνουν πολλές αγαπούλες κ αγκαλίτσες κ αυτό με χαροποιεί πολύ. Στον ύπνο συνεχίζουμε να ξυπνάμε έως 1 φορά μέσα στη νύχτα. Κάποια βράδυα κ καμία. Τον θηλασμό τον σταμάτησα όταν γίναμε 15-16 μηνών. Τώρα πίνει φρέσκο γάλα από το ποτήρι.

Αυτά κοριτσάκια μου εν συντομία.

Ελπίζω να είστε καλά εσείς κ τα μωράκια σας..

φιλάκια

ρούλα

Γεια σου, Ρούλα!!!

Τέλεια τα νέα σου!!! Προνήπιο και η μεγάλη σου, ε;;; κι ο δικός μου ο μεγάλος!!! Μεγαλώσανε τα ζουζούνια μας!!!!!

Η δικιά μου με βοηθάει στις δουλειές!!! Το καμάρι μου: μου βγάζει τα ρούχα από το στεγνωτήριο και μου λέει "πάτο" (πάρτο). Εάν καθυστερήσω γιατί διπλώνω ότι μου έχει δώσει, τσαντίζεται.

Αλλά, αυτό που μου άρεσε πολύ το έκανε προχθές το βράδυ. Είμαστε στο μπάνιο, γεμίζω το μπανάκι της για το "μπρουμ, μπρουμ" και αρχίζω να τη γδύνω. Αφήνω τα ρούχα της στο σκαμπώ που έχουμε για να ανεβαίνει ο μικρός να πλένει χέρια-δόντια και τη βλέπω, γυμνούλα πια, να παίρνει τα ρούχα της. Ανοίγει τον κάδο με τα άπλυτα, που είναι εκεί, στο επιπλάκι και τα βάζει μέσα και το κλείνει.... :-P:-P:-P Κουκουβάααααααααα!!!!!!!!!!!

Αγγελική μου,

εμείς έχουμε καταργήσει το μπιμπερό εδώ και 2-3 μήνες. Μόνο με το καλαμάκι, αλλά, ευτυχώς, πίνει γάλα πλέον (γιατί έκανε αποχή κάποια στιγμή).

Α, επίσης, η μικρή μου, από εκεί που το αυγό δεν ήθελε να το δει ούτε ζωγραφιστό, προχθές το βράδυ έκανε ο άντρας μου για εκείνον και του έφαγε ένα ολόκληρο!!! Άγνωσται αι βουλαί της Αιμιλίας!!!

Φιλάκια!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημερούδια όμορφες!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 ακριβως αγγελικη καμμια σχεση με τη λεξη μπαμπα,το μαμα το λεει οντως πιο γλυκα πιο ναζιαρικα!!!

λιωνω...:tongue::tongue:

ρουλια τι λιγες;εμεις ακομα μαμα μπαμπα παπου γιατι και πιπιλα λεμε!!!

ειδικα στη πιπιλα κατουρηθηκα απ τη χαρα μου γιατι ειναι μεγαλυτερη λεξη!!!!

Την λέει καθαρά την πιπίλα? Εμείς την λέμε πιπίγια! Επίσης λέει την αλφαβήτα και μόλις φτάνουμε στο ωμέγα λέει μομέγια!!!!

κοριτσια τι κανετε ειστε καλα;

σημερα δε περνουσε η ωρα στη δουλεια,μετα στο τελος πονουσαν τα αυτια μου.

νυσταζω παρα πολυ και λεω να κατσω λιγο ακομα στο ιντερνετ,ο μικρος φυσικα κοιμαται το πουλακι μου,νυσταζε παρα πολυ.

απο νεα δεν εχω τπτ να πω,μονο οτι θελω να ψωνισω συντομα στολη για τον μικρο,αλλα ακομα δεν εχω παει να δω.

εσεις τι θα τα ντυσετε;;;

Μου έχει πει μία φίλη ότι θα μου δώσει μία στολή κουνελάκι αλλά θα ρίξω και μία ματιά στο jumbo μήπως του βρω και κάτι άλλο. Σίγουρα πάντως δεν θα είναι πειρατής, ζορό, καουμπόι και όλες αυτές που έχουν όπλα. Δεν θέλω το παιδί να μπλεχτεί με τέτοια παιχνίδια ακόμη.

Καλημερούδια!!!

Σήμερα έφτασα αργά στη δουλειά, έχω κι ένα ανακάτεμα στο στομάχι... τέλεια είμαι καλέ!!!

Κυκλοφορεί ίωση γαστρεντερίτιδας, το νού σου!!!

Αχ, σε καταλαβαίνω. Κι εγώ τα κορόιδευα αυτά... Και εδώ και δύο μήνες με έχει πιάει η κρίση των 40... ενώ κλείνω τα 38 το Μάρτη. Κοινώς, σε δυο χρόνια δε θα μιλιέμαι!!! :lol::lol::lol:

Τον Μάη θα γίνω σαραντάρα και δεν με χαλάει καθόλου! Θα κάνω για δύο εικοσάρες!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσαρες μου.....ναι ναι είμαι καλύτερα αν και λίγο αδύναμη...σιγά σιγά θα πάρω τα πάνω μου.....

Καλε μιλάτε για ηλικίες????εγω είμαι 31 και ναι lineal το κλείσιμο των 30 ήταν λίγο δύσκολο..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Rulia μου γεια σου...καλε μας ελειψες.....

Εγω σας έχω πει τα δικα μας....ο θωμακος μιλάει σχετικά καλα....καταλαβαίνω τα περισσότερα που λέει και σιγα σιγα προσπαθει να κάνει προτάσεις...τύπο της μαμάς είναι ¨ η που παει μπαμπάς????εχει πολυ γέλιο λέμε....τώρα οπότε κάνει αταξιες γιατι κάνει αρκετές....παει κατευθείαν και κρύβεται κάτω απο την τραπεζαρία για να μην τον βρούμε....χαχαχαχχα

Σας φιλω κοριτσάκια...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλώς το Λετάκι!

Χαίρομαι που συνέρχεσαι και τρώγε για να δυναμώσεις!

Μπορεί να σας το έχω πει και παλιότερα αλλά ο Χρήστος κάθε φορά που κάνει κάποια ζημιά αρχίζει να φωνάζει ιιιιιιιιιιι! σαν την Ζουμπουλία στο Παρα Πέντε!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

χαχαχαχαχαχαχαχ θα θυμωνουμε κιολας με τα γενεθλια μας :D:D :D

Α, επίσης, η μικρή μου, από εκεί που το αυγό δεν ήθελε να το δει ούτε ζωγραφιστό, προχθές το βράδυ έκανε ο άντρας μου για εκείνον και του έφαγε ένα ολόκληρο!!! Άγνωσται αι βουλαί της Αιμιλίας!!!!

και σε μενα το εκανε αυτο ο Αποστολακος.

αυγο δεν ηθελε να βλεπει,μια μερα εκανα ενα βραστο για μενα να φαω με ψωμι του τοστ και μου το εφαγε αυτος!!!

ειλικρινα και γω δε το καταλαβαινω,άλλα μαλλον βλεπουν και ζηλευουν

υπομονη λετακι μου θα περασουν οι δυσκολοι τρεις πρωτοι μηνες και θα εισαι καλυτερα,οσο για τον μικρο,οντως ειναι τοσο αστειο ετσι που τα λενε.

εγω του δινω το θυροτηλεφωνο και ταχα μιλαει στο τηλ και λεει "ναι ναι" "τι;;;" γελαω τοσο πολυ με τις εκφρασεις του προσωπου του και τον τροπο που τα λεει...:)

αγγελικη μπραβο!!!λετε την αλφαβητα;

τη πιπιλα τη λεει καθαρα και με παχυ σαλονικωτικο λαμδα

πιπιλλλα.

φυσικα και με αυτο γελαμε:P

και γω δε θελω να τον ντυσω κατι πολυ αγοριστικο,δηλ απ αυτα με τα οπλα.

εν τω μεταξυ ο πεθερος μου λεει να του παρει καραμπινα-παιχνιδι εννοειται,αλλα μονο που το σκεφτομαι δε θελω.

καλυτερα με τις κουταλες και τα ταπερ παρα με οπλα μωρε,δε τα θελω καθολου,ασχημο πραγμα να παιζουν τα παιδια με οπλα...γιατι επειδη ειναι αγορια να τα δινουμε τετοια χαζοπαιχνιδια;

κοριτσια σε λιγο φευγω για δουλεια και οπως παντα βαριεεεεμαι.

δυσκολο να κανεις δουλεια που δε σαρεσει και που πας με τα χιλια ζορια.

χθες αυτο συζητουσαμε με συναδελφισσες και αναρωτιομασταν ποια δουλεια ειναι καλυτερη.

εγω ειπα της μενεγακη και μια κοπελα αντεκρουσε λεγοντας οτι ειναι βαρετο καθε μερα να σε βαφουν και να φορας ρουχα.

:shock::shock::shock:

ειλικρινα αν αυτο δεν ειναι το ωραιο ποιο ειναι τοτε;;;εκτος βεβαια απο το μισθο;)

αντε καλο μεσημερι κουκλες

1zNmp2.png

αγγελικη μπραβο!!!λετε την αλφαβητα;

Όχι απέξω, του λέω και επαναλαμβάνει τα γράμματα, όχι καθαρά εντελώς αλλά με το ωμέγα έχει πλάκα!

τη πιπιλα τη λεει καθαρα και με παχυ σαλονικωτικο λαμδα

πιπιλλλα.

φυσικα και με αυτο γελαμε:P

και γω δε θελω να τον ντυσω κατι πολυ αγοριστικο,δηλ απ αυτα με τα οπλα.

εν τω μεταξυ ο πεθερος μου λεει να του παρει καραμπινα-παιχνιδι εννοειται,αλλα μονο που το σκεφτομαι δε θελω.

καλυτερα με τις κουταλες και τα ταπερ παρα με οπλα μωρε,δε τα θελω καθολου,ασχημο πραγμα να παιζουν τα παιδια με οπλα...γιατι επειδη ειναι αγορια να τα δινουμε τετοια χαζοπαιχνιδια;

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου! Πότε δεν κατάλαβα την νοοτροπία είναι αγόρι πρέπει να παίζει με όπλα. Το βαφτιστήρι μου είναι 13 χρονών, δεν του έχω πάρει ποτέ δώρο όπλο ή κάτι παρόμοιο. Γιατί πρέπει ντε και σώνει να μάθει στην βία από μικρό???

κοριτσια σε λιγο φευγω για δουλεια και οπως παντα βαριεεεεμαι.

δυσκολο να κανεις δουλεια που δε σαρεσει και που πας με τα χιλια ζορια.

Πως σε καταλαβαίνω.......

χθες αυτο συζητουσαμε με συναδελφισσες και αναρωτιομασταν ποια δουλεια ειναι καλυτερη.

εγω ειπα της μενεγακη και μια κοπελα αντεκρουσε λεγοντας οτι ειναι βαρετο καθε μερα να σε βαφουν και να φορας ρουχα.

Ας έκανα την δουλειά της και ας έπαιρνα τα λεφτά που παίρνει κι ας άλλαζα 40 φορές!!!!

ειλικρινα αν αυτο δεν ειναι το ωραιο ποιο ειναι τοτε;;;εκτος βεβαια απο το μισθο;)

αντε καλο μεσημερι κουκλες

Άντε καλή δουλίτσα!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερούδια!!!

Σαν σήμερα πριν 5 χρόνια ήμουνα στις ωδύνες στο Έλενα (άσχετο αν κατέληξα με καισαρική!!!).

Πρώτη χρονιά το παλικαράκι μου είναι τόσο χαρούμενο για τα γενέθλιά του. Πήραμε την τούρτα για το σχολείο του, και άλλα λιλιά και φώναζε "έχω τούρτα, έχω τούρτα" και χοροπήδαγε!!!

Κουκουβάαααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σας κοριτσαρες μου.....ναι ναι είμαι καλύτερα αν και λίγο αδύναμη...σιγά σιγά θα πάρω τα πάνω μου.....

Καλε μιλάτε για ηλικίες????εγω είμαι 31 και ναι lineal το κλείσιμο των 30 ήταν λίγο δύσκολο..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Rulia μου γεια σου...καλε μας ελειψες.....

Λετάκι μου,

να προσέχεις και τώρα με το κρύο!!! Καλή επιτυχία με την αυχενική!!! Περιμένουμε νέα σου!!!

Μπορεί να σας το έχω πει και παλιότερα αλλά ο Χρήστος κάθε φορά που κάνει κάποια ζημιά αρχίζει να φωνάζει ιιιιιιιιιιι! σαν την Ζουμπουλία στο Παρα Πέντε!

Έσκασα στο γέλιο λέμε!!!!

Εμένα του έχει πάρει ο μπαμπάς του... εκεί που αντιστέκομαι σθεναρά είναι που θέλει να του πάρει και καψούλια... με το που τα παιρνει τα πετάω... Ο άντρας μου είναι χειρότερος από παιδί, δεν καταλαβαίνει πόσο επικίνδυνα είναι... :mad::-x:-x:-x:-x:-x

Κοίτα, κι εγώ θα βαριόμουνα το καθημερινό βάψιμο, να πρέπει να μην είσαι ξενυχτισμένη, μουτρωμένη κλπ, αλλά για το μισθό της θα την έκανα τη θυσία :tongue::tongue:

Πάντως, όσον αφορά τη βία, όπλα κλπ, η δασκάλα του μικρού μου είπε ότι κάνει σύσταση σε όλους τους γονείς να μην αφήνουν τα παιδάκια να βλέπουν πολλά πολεμικά, με τέρατα κλπ. γιατί λέει συνέχεια κάτι τέτοιο παίζουνε μέσα στην τάξη...

Στο μεταξύ ο δικός μου δεν βλέπει τέτοια, του αρέσει το "Κωνσταντίνου και Ελένης", το "Καφέ της Χαράς", το "Wipe Out" και το "Με το δεξί". Αυτά βλέπει ως επί το πλείστον... κανένα παιδικό με ζωάκια το Σαββατοκύριακο. Μου είπε ότι φαίνεται, απλά το λέει σε όλους τους γονείς :lol::lol: (δις κουκουβάααα).

Τι με έχει πιάσει σήμερις;;;

Σήμερα αδειεύω. Πάω να αγοράσω τούρτα για το σπίτι για το νινί μου, να ξεκαθαρίσω λίγο το σπίτι (καθάρισα χθες) γιατί θα έρθει η νονά μας!!!

Φιλάκια!!!!!!!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...