Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλές γιορτές σε ολες σας! Και συγχαρητήρια στα κοριτσια που παιρνουν θετικα αποτελέσματα αυτες τις μερες!!! Απολαύστε το, χαρείτε το γιατι το αξίζετε και ευχομαι συντομα να γίνουμε περισσοτερες!

Στις υπολοιπες οπως κ εγω που δεν τα Έχουμε καταφέρει ακομα και ειχαμε προσφατα αποτυχιες θελω να πω κατι μήπως μεταδώσω εστω και λιγη από τη θετική ενεργεια που με περιβάλλει .. κάνοντας εναν απολογισμό της χρονιάς ηταν μια πολυ ζόρικη χρονια για μενα... Εμεινα δυο φορες εγκυος μεσα σε ενα 6μηνο και απέβαλα και ακομα ψαχνω γιατι συμβαινει αυτο..  κ ομως μεσα απο αυτο εμαθα για μενα ποση δυναμη εχω.. που αν μου το έλεγες ότι θα μου συμβει αυτο πριν 2 χρονια, οτι θα ταλαιπωρηθω τοσο, οτι θα παίρνω ορμονες, οτι θα κανω μονη μου εγω η Κότα ενεσεις σε αμάξια και σε πλοία, οτι θα κόψω το τσιγαρο, οτι θα στερηθώ τοσα για αυτο, θα ηθελα να βρω τρυπα να εξαφανιστω ή απλώς δεν θα το πίστευα..  και αυτο ειναι το θεμα.. οχι τι μου συνεβη.. μου συνεβη οπως σε πολλές αλλα ο τρόπος που το διαχειρίστηκα και το διαχειρίζομαι με κανει να αισθανομαι περήφανη για μενα και ετσι πρεπει να αισθάνεστε ολες για τους εαυτούς σας!!! Εχουμε ισχυρό κίνητρο κορίτσια! Και λιγο πολυ η καθε μία θα φτασει αργα ή γρηγορα στον στόχο της!!!! Μπορει να εχουμε χασει αρκετα πραγματα στη διαδρομή, αλλα εχουμε κερδίσει δυναμη, αξιοπρέπεια, θαρρος, αγαπη, μας ένωσε ακομα περισσοτερο με τον σύντροφό μας ( ευχομαι τις περισσοτερες, αν οχι ολες και παλι αυτο κατι θα μας διδάξει) και το μεγαλύτερο δωρο θα το κερδίσουμε στο τελος... "Γιατι τις πιο όμορφες μερες μας δεν τις εχουμε ζησει ακομα..." Οπως λεει και ο ποιητής!! Καλες γιορτες!!! Φάτε, πιείτε, αποφύγετε τοξικότητες, κάντε ο,τι γουστάρετε.. οσες τις σιχαίνεστε αυτες τις μερες απλως σκεφτείτε οτι ειναι απλως μια κανονική εβδομάδα και θα περασει!!! Πανω από ολα ευχομαι σε ολες μας υγεια και ψυχική ηρεμια!!! Και με το καλό το 2025 να συνεχισουμε τον αγωνα μας δυναμικα!!!!❤️💪🙏

• Μου αρέσει 6

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερούδια!!!

Πρωί πρωί χιόνιζε ακόμα και στην εξωτική Καλλιθέα!! Έφυγα για τη δουλειά και το παλτό μου γέμισε ασπράκια (μόνο που το κρύο παραήτανε τσουχτερό!!!). Φτάνοντας μάζευα τα χιόνια από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα (παλιπαιδισμός!!) :tongue::tongue:

Τι κάνετε εσείς;; ωραία μέρα για χουχούλιασμα!!

Στο καράτε χθες ψόφησα!!! Μου άρεσε, όμως (μαζόχα :P:p)... Αλλά το ωραιότερο ήταν που πήγα σπίτι και τα δύο μου τέκνα ήταν ξύπνια. Ο μικρός σε ημιλήθαργο, η μικρή τούρμπο. Ρωτάω τον άντρα μου αν κοιμήθηκα καθόλου, μου απαντάει "όχι". Ρωτάω σήμερα τη γυναίκα που την κρατάει από τι ώρα ήτανε ξύπνια, μου απαντάει από τις 10:30 το πρωί :shock::shock::shock: Κοιμήθηκε κατά τις 12:00... σερί...

Εχθές είχαμε και ενημέρωση στον παιδικό σταθμό. Συνάντησα και την καθηγήτρια του taekwondo, που δεν την ήξερα καθόλου. Διάλογος:

- Είναι πολύ καλός, αλλά πρέπει να γίνει λίγο πιο ομαδικός (εκεί πέρα σκέφτομαι ότι πάλι θέλει να είναι πρώτος κλπ)... είναι πολύ ντροπαλός...

- Το δικό μου το παιδί;; ντροπαλό;;

Τελικά διαπιστώσαμε ότι μιλούσε για άλλον Βασίλη :lol::lol::lol:... όταν το καταλαβαίνει λέει αυθόρμητα: "αυτός δεν είναι ντροπαλός, είναι γεννημενος αρχηγός" (κουκουβάου η μαμά!!!)

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδια και από μένα!!!!

Και στον ακριτικό Πειραιά χιόνιζε το πρωί! Βέβαια λίγο αλλά από το τίποτα....

Μαριλίνα καλά θα ήταν να καθόμουν σε ένα τζάκι μπροστά και να έπινα ζεστό καφεδάκι!

Αντέχει η μικρή σου τόσες ώρες άυπνη??? Τι της δίνετε????:tongue::tongue::tongue:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Αντέχει η μικρή σου τόσες ώρες άυπνη??? Τι της δίνετε????:tongue::tongue::tongue:

Την ίδια απορία έχω κι εγώ!!!

Μιλάμε, γυρνάω σπίτι χθες στις 4 περίπου και τριβότανε. Η γυναίκα μου λέει ότι είναι έτοιμη για ύπνο... γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια!!! Στις 7 περίπου χώνεται την αγκαλιά μου και κλείνει μάτια... ως γνήσια στρίγγλα μάνα δεν την αφήνω να κοιμηθεί και την κάνω μπάνιο για να νομίζει ότι ακολουθούμε την τελετουργία του ύπνου... (μπας και δεν το περάσει για απογευματινό, να ξέρει ότι είναι για βράδυ)... Έρχεται και ο γιος μου από το στίβο, αρχίζουν παίζουν κλπ... φεύγω στις 8:30 και λέω στον άντρα μου να την αφήσει να κοιμηθεί άμα θέλει... και σήμερα που ρώτησα την γυναίκα, μου λέει το 10:30 και τίποτα μετά και μένω μ@λ@κας... έλεγα ότι είχε ξυπνήσει κατά τις 1:00 ας πούμε...

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γεια σας κορτσούδια τι κάνετε; Πως τα πάτε με τις παγωνιές; Εμείς εδώ αμπαρωμένοι μέσα μην κρυώσουμε. Αλλά ρε παιδί μου χωρίς να βγω έξω έχω μια ενοχλησιύλα στις αμυγδαλές... ελπίζω να περάσει με ζεστά και καραμελίτσες!

Μαριλινάκι αστεράκι ο μικρός ε; Και η μπουμπού σου θηρίο που αντέχει όλη μέρα χωρίς ύπνο! Το Κατερινιώ κοιμάται κανένα δύωρο το μεσήμερι και μετά 10 και μισή περίπου για βράδυ. Έχει όμως άλλο κακό συνήθειο. Το βράδυ ξυπνάει ξημερώματα και τσουπ τσουπ στο κρεββάτι μας για αγκαλίτες!!!

Λινεαλ τι κάνεις κοριτσάκι μου χρόνια και ζαμάνια!!! Φιλάκια πολλά στο ζουζούνι σας!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Γεια σας κορτσούδια τι κάνετε; Πως τα πάτε με τις παγωνιές; Εμείς εδώ αμπαρωμένοι μέσα μην κρυώσουμε. Αλλά ρε παιδί μου χωρίς να βγω έξω έχω μια ενοχλησιύλα στις αμυγδαλές... ελπίζω να περάσει με ζεστά και καραμελίτσες!

Μαριλινάκι αστεράκι ο μικρός ε; Και η μπουμπού σου θηρίο που αντέχει όλη μέρα χωρίς ύπνο! Το Κατερινιώ κοιμάται κανένα δύωρο το μεσήμερι και μετά 10 και μισή περίπου για βράδυ. Έχει όμως άλλο κακό συνήθειο. Το βράδυ ξυπνάει ξημερώματα και τσουπ τσουπ στο κρεββάτι μας για αγκαλίτες!!!

Λινεαλ τι κάνεις κοριτσάκι μου χρόνια και ζαμάνια!!! Φιλάκια πολλά στο ζουζούνι σας!!!!

Είναι ωραίες οι αγκαλίτσες αυτές!!!

Όταν λες "ξυπνάει και τσουπ τσουπ στο κρεβάτι μας", που την κοιμίζεις; σε κρεβάτι; δλδ μπορεί να βγει από την κούνια της;;

εμάς ο μικρός ξυπνάει και τσουπ τσουπ στο κρεβάτι μας... και σε φάση που είτε κοιμόμαστε και δεν παίρνουμε χαμπάρι (δλδ 4 το πρωί), είτε και να πάρουμε... ήμαστε πτώματα για να τον διώξουμε... οπότε, αγκαλίτσα και οι 4. Πολλές φορές ο μπαμπάς μας πήγε στο δικό του κρεβάτι, αλλά δεν τον βόλευε...

Προχθές το βράδυ ήρθε στις 4, επειδή ξύπνησα νόμιζα ότι είναι τουλάχιστον 6 και θα σηκωνόμουνα σε λίγο. Όταν το πήρα χαμπάρι... πήγα εγώ στο κρεβάτι του...

Εχθές το βράδυ, μιλάμε για τρελή νύστα... τα μικρά 10:30 ξεράθηκαν, τα άφησα με το μπαμπά στο διπλό και την άραξα στο παιδικό!!! Ούτε σπρωξίματα, ούτε σκουντήματα (όχι ότι ο μπαμπάς μας κάνει τον καλύτερο ύπνο!!), άλλος άνθρωπος μιλάμε ξύπνησα!! :lol::lol:

Πως το είπε ο άντρας μου: "δε θες να κοιμηθείς με τα παιδάκια σου;; μάνα είσαι εσύ;;", ω, ναι, δεν ήθελα!!! Στρίγγλα μάνα!!!! :tongue::tongue::tongue:

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλό μήνα κορίτσια!!!!

Τελικά το θέμα του ύπνου μας απασχολεί όλες λίγο πολύ! Κι εμένα δεν θα μου κακόπεφτε να κοιμόταν ο μπαμπάς με τα παιδιά, και ειδικά τον μικρό, κι εγώ να την έπεφτα μόνη μου σε άλλο κρεβάτι!!!

Εμείς, δηλαδή εγώ, έχω αλλο δρομολόγιο το βράδυ. Επειδή ο μικρός ξεσκεπάζεται συνέχεια κατά την διάρκεια της νύχτας σηκώνομαι τουλάχιστον 3 φορές για να τσεκάρω αν είναι σκεπασμένος. Ειδικά αυτές τις μέρες που έχει ψοφόκρυο και το σπίτι κρυώνει γρήγορα με έχουν φάει οι διαδρομές!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Χα χα ευτυχώς εμείς έχουμε ακόμα ένα παιδάκι και βολευόμαστε στο κρεβάτι μας χωρις να μεταναστευει κανείς!! Της μικρής η κούνια είχε μια πατέντα που βγαίναν δυο καγκελάκια και γινόταν έτσι μια τρύπα για να μπαινοβγαίνει το παιδί. Ε έχει τουλάχιστον μια βδομάδα που ξυπνάει κατα τις 4 και μέχρι να ακούσω το μαμά να σου την μπροστά μου για αγκαλίτσες!!!

Αγγελική δεν φοράτε υπνόσακο; Εμας μας έχει λύσει τα χέρια γιατι δεν θέλει πολλά σκεπάσματα πάνω της αλλά έτσι μένει ζεστό το σωματάκι της.

Αααντε και καλό μας μήνα! Προχωράει το 12..... αύριο με τον αντρούλη μου κλείνουμε 10 χρόνια σχέσης και τη Δευτέρα 2 χρόνια γάμου! Πως περνάει ο καιρός.....

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημερούδιαααααααα!!!!!!!!!!!!!

Επειδή μία φορά είχαμε θέμα με τους υπνόσακους (ο ένας λερωμένος και τον άλλον μόλις τον έβαλε έκανε εμετό, άρα... λερώθηκε κι αυτός...) κατέληξα και σε άλλη λύση:

ρούχα κανονικά, φόρμα και μία μπλούζα κάπως χοντρή (όχι πουλόβερ, μάλλον κάτι σε φούτερ!!). Έτσι κοιμάται συνήθως η μικρούλα μας!!

Εχθές κοιμήθηκα αγκαλιά με τα πιτσιρίκια μου...

αλλά λουσμένη η έξυπνη (γύρισα στις 10:30 από το καράτε και βρήκα τα τέκνα μου ξύπνια, λούστηκα και ξάπλωσα για αγκαλίτσες, τι να έκανα η έρμη μάνα;;):lol::lol::lol::lol: και, φυσικά, σήμερα είμαι πιασμένη!!!!!

Απίθαναααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκιααααααααα!!!!!!!!!!!!

Φιλιόπι μου,

χρόνια σας πολλά!!!!!!!!!!!!!!! Εμείς κλείσαμε τα 10 χρόνια σχέσεις στις 17/12!!!!! (Αμάν... διψήφιο πιάσαμε!!!)

NDPXp3.png eJ01p3.png

Χα χα ευτυχώς εμείς έχουμε ακόμα ένα παιδάκι και βολευόμαστε στο κρεβάτι μας χωρις να μεταναστευει κανείς!! Της μικρής η κούνια είχε μια πατέντα που βγαίναν δυο καγκελάκια και γινόταν έτσι μια τρύπα για να μπαινοβγαίνει το παιδί. Ε έχει τουλάχιστον μια βδομάδα που ξυπνάει κατα τις 4 και μέχρι να ακούσω το μαμά να σου την μπροστά μου για αγκαλίτσες!!!

Αγγελική δεν φοράτε υπνόσακο; Εμας μας έχει λύσει τα χέρια γιατι δεν θέλει πολλά σκεπάσματα πάνω της αλλά έτσι μένει ζεστό το σωματάκι της.

Για να είμαι ειλικρινής, έχω την εντύπωση ότι ο υπνόσακος ίσως και να τα παραζεσταίνει αλλά εκτός από αυτό τους περιορίζει τις κινήσεις τους. ¨Οχι???

Αααντε και καλό μας μήνα! Προχωράει το 12..... αύριο με τον αντρούλη μου κλείνουμε 10 χρόνια σχέσης και τη Δευτέρα 2 χρόνια γάμου! Πως περνάει ο καιρός.....

Να τα εκατοστήσετε!!!!

Καλημερούδιαααααααα!!!!!!!!!!!!!

Επειδή μία φορά είχαμε θέμα με τους υπνόσακους (ο ένας λερωμένος και τον άλλον μόλις τον έβαλε έκανε εμετό, άρα... λερώθηκε κι αυτός...) κατέληξα και σε άλλη λύση:

ρούχα κανονικά, φόρμα και μία μπλούζα κάπως χοντρή (όχι πουλόβερ, μάλλον κάτι σε φούτερ!!). Έτσι κοιμάται συνήθως η μικρούλα μας!!

Να σου πω δεν θέλω να μάθουν να κοιμούνται με τα ρούχα. Μου αρέσει η τελετουργία του φοράμε πυτζάμες ή ολόσωμες βαμβακερές φορμίτσες και πέφτουμε για ύπνο.

Λόξα ε???????

Εχθές κοιμήθηκα αγκαλιά με τα πιτσιρίκια μου...

αλλά λουσμένη η έξυπνη (γύρισα στις 10:30 από το καράτε και βρήκα τα τέκνα μου ξύπνια, λούστηκα και ξάπλωσα για αγκαλίτσες, τι να έκανα η έρμη μάνα;;):lol::lol::lol::lol: και, φυσικά, σήμερα είμαι πιασμένη!!!!!

Κι εγώ έχω κοιμηθεί κάμποσες φορές λουσμένη αλλά προφανώς έχω σταθεί τυχερή και δεν έχω πιαστεί! Περαστικούλια!

Απίθαναααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκιααααααααα!!!!!!!!!!!!

Φιλιόπι μου,

χρόνια σας πολλά!!!!!!!!!!!!!!! Εμείς κλείσαμε τα 10 χρόνια σχέσεις στις 17/12!!!!! (Αμάν... διψήφιο πιάσαμε!!!)

Εγώ τι να πω που έχουμε κλείσει 13 χρόνια γάμου από τον Οκτώβρη????

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

γεια σας κοριτσακια μου...

επιτελους μπηκα....εδω και μια εβδομαδα τα εχω δει ολα....ο θωμακος αρπαξε μια βαρβατη ιωση και μεχρι χθες ειχε πυρετο.....μου χτυπησε κατι 40αρια...τωρα ευτυχως ειναι απυρετος και του εχει μεινει μονο συναχι και βηχας.....οπως καταλαβαινετε ειμαι αυπνη και τρομερα κουρασμενη.....ελπιζω να συνελθω.....

οσο αφορα τον υπνο κοριτσια ο θωμακος στα καλα του κοιμαται κατα τις 9 το βραδυ και ξυπναει στις 7 το πρωι....και το μεσημερι κοιμαται κανενα 3ωρο....σε αυτο δεν εχουμε κανενα προβλημα εχει παρει τα γονιδια των γονιων του....ειναι υπναραδες ιχιχιχιιχι........

εσεις τι κανετε???ειστε ολες καλα....σημερα εδω ειχε και χιονι και πολυ κρυο....ααααα 9/2 παω να κανω αυχενικη και θα σας πω.....

φιλακια και καλο βραδυ....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα τι κανετε;

Εγω τρεχω κ δε φτανω.

Βαλαμε μεν ιντερνετ και μπορω να μπαινω οποτε θελω-αφου κοιμηθει ο μικρος-αλλα με το νεο ωραριο τρεχω και δε φτανω.

Ειναι πολυ δυσκολο να σχολας 9.30 το βραδυ αν και μαλλον 10 παρα σχολαμε γιατι ως συνηθως μας σχολαν 5 με 10 λεπτα πιο αργα.

Λοιπον πιανω δουλεια απο τις 4 και σημερα ξυπνησα 3 μωρα και νιωθω τυψεις αλλα τι να κανω.

Μας λενε για την ωρα που καλουμε-και το μεσημερι και το βραδυ-και δε ξερω τι να πω γμτ.

Ουφ.

Εκτος αυτου οταν επιστρεφω ο μικρος κοιμαται και ετσι τον βλεπω πολυ λιγο μες στη μερα:(

Δε προλαβα να διαβασω τι γραψατε,συγνωμη κοριτσια...

Κατα ταλλα μια χαρα,σημερα το πρωι που ξυπνησα ειχε χιονισει,και τωρα που βραδιασε χιονιζει ακομα εξω.

Ειλικρινα πως κοιμουνται εξω οι αστεγοι;οποτε βγαινω εξω στο μπαλκονι να παρω κουτσουρο για το τζακι αυτο σκεφτομαι.

πωπω...

Ο μικρος ειπε τη λεξη πιπιλα,παπου,κακα

χαχαχαχα

κοριτσια θα σας πω ενα αστειο.

οποτε θελω να παω τουαλετα βαζω τον μικρο στο κρεβατι του να μη μπορει να φυγει και παει σε κανα τζακι και εγω στη τουαλετα με ανοιχτη τη πορτα παιζουμε κουκου τζα να μη γκρινιαζει.

-ντρεπομαι που σας το λεω-

οταν λοιπον ειναι να παω τουαλετα λεω μαμα κακα για να καταλαβει οτι παω τουαλετα.

τελευταια του λεω μαμα τσισα και αυτος απανταει κακα

εγω γελαω του λεω οχι μαμα τσισα και αυτος επιμενει κακα

σκεφτομαι να μεγαλωσει λιγο ακομα θα τα λεει κι εξω ή σε ξενους ρεζιλι θα γινομαστε

και επιμενει κακα κακα κακα

αχαχαχαχαχαχ

αφου σας το ειπα καντε το ντιλιτ-οπως τα μνμτα στον αστυνομο σαινι που αυτοκαταστρεφονταν αφου τα διαβαζε-γιατι ντρεπομαι χιχι

φιλακια πολλα και καληνυχτα!!!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

ααα οσο για το ποσο ειμαστε μαζι-σε σχεση εννοω με τον αντραμ-μαζι βεβαια με τα χρονια γαμου 11 χρονια τα οποια κλεινουμε τελη ιουλιου.φυσικα εμεις μετραμε τωρα το γαμο την οποια επετειο εχουμε 18 ιουλιου.

τελικα ολα ιουλιο τα καναμε,μεχρι και τον αποστολη;)

1zNmp2.png

Καλημέρα! Έχω πήξει! Έχω έρθει στην δουλειά από τις 8,20 και τώρα παίρνω μία ανάσα....

γεια σας κοριτσακια μου...

επιτελους μπηκα....εδω και μια εβδομαδα τα εχω δει ολα....ο θωμακος αρπαξε μια βαρβατη ιωση και μεχρι χθες ειχε πυρετο.....μου χτυπησε κατι 40αρια...τωρα ευτυχως ειναι απυρετος και του εχει μεινει μονο συναχι και βηχας.....οπως καταλαβαινετε ειμαι αυπνη και τρομερα κουρασμενη.....ελπιζω να συνελθω.....

καταρχήν περαστικά στον Θωμάκο σου. Αυτήν την περίοδο οι ιώσεις είναι στο φόρτε τους:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Προσπάθησε να ξεκουραστείς τώρα κι εσύ γιατί το χρειάζεσαι στην κατάστασή σου!

οσο αφορα τον υπνο κοριτσια ο θωμακος στα καλα του κοιμαται κατα τις 9 το βραδυ και ξυπναει στις 7 το πρωι....και το μεσημερι κοιμαται κανενα 3ωρο....σε αυτο δεν εχουμε κανενα προβλημα εχει παρει τα γονιδια των γονιων του....ειναι υπναραδες ιχιχιχιιχι........

Εύγε!!!!

εσεις τι κανετε???ειστε ολες καλα....σημερα εδω ειχε και χιονι και πολυ κρυο....ααααα 9/2 παω να κανω αυχενικη και θα σας πω.....

φιλακια και καλο βραδυ....

Εννοέίτε πως θα περιμένουμε τα νέα σου!

Κοριτσια καλησπερα τι κανετε;

Εγω τρεχω κ δε φτανω.

Βαλαμε μεν ιντερνετ και μπορω να μπαινω οποτε θελω-αφου κοιμηθει ο μικρος-αλλα με το νεο ωραριο τρεχω και δε φτανω.

Έχεις δίκιο είναι ζόρικο το ωράριο:confused:

Ειναι πολυ δυσκολο να σχολας 9.30 το βραδυ αν και μαλλον 10 παρα σχολαμε γιατι ως συνηθως μας σχολαν 5 με 10 λεπτα πιο αργα.

Λοιπον πιανω δουλεια απο τις 4 και σημερα ξυπνησα 3 μωρα και νιωθω τυψεις αλλα τι να κανω.

Μας λενε για την ωρα που καλουμε-και το μεσημερι και το βραδυ-και δε ξερω τι να πω γμτ.

Ουφ.

Η αλήθεια είναι πως κι εγώ εκνευρίζομαι πολύ όταν μου τηλεφωνούν τέτοιες ώρες. Μήπως θα έπρεπε να το συζητήσετε γιατί έτσι πολύ πιθανό να χάνετε και πελάτες?

Εκτος αυτου οταν επιστρεφω ο μικρος κοιμαται και ετσι τον βλεπω πολυ λιγο μες στη μερα:(

Δε προλαβα να διαβασω τι γραψατε,συγνωμη κοριτσια...

Την επόμενη φορά φρόντισε να είσαι διαβασμένη γιατί θα γράψεις διαγώνισμα:tongue::tongue::tongue:

Κατα ταλλα μια χαρα,σημερα το πρωι που ξυπνησα ειχε χιονισει,και τωρα που βραδιασε χιονιζει ακομα εξω.

Ειλικρινα πως κοιμουνται εξω οι αστεγοι;οποτε βγαινω εξω στο μπαλκονι να παρω κουτσουρο για το τζακι αυτο σκεφτομαι.

πωπω...

Ο μικρος ειπε τη λεξη πιπιλα,παπου,κακα

χαχαχαχα

κοριτσια θα σας πω ενα αστειο.

οποτε θελω να παω τουαλετα βαζω τον μικρο στο κρεβατι του να μη μπορει να φυγει και παει σε κανα τζακι και εγω στη τουαλετα με ανοιχτη τη πορτα παιζουμε κουκου τζα να μη γκρινιαζει.

-ντρεπομαι που σας το λεω-

οταν λοιπον ειναι να παω τουαλετα λεω μαμα κακα για να καταλαβει οτι παω τουαλετα.

τελευταια του λεω μαμα τσισα και αυτος απανταει κακα

εγω γελαω του λεω οχι μαμα τσισα και αυτος επιμενει κακα

σκεφτομαι να μεγαλωσει λιγο ακομα θα τα λεει κι εξω ή σε ξενους ρεζιλι θα γινομαστε

και επιμενει κακα κακα κακα

αχαχαχαχαχαχ

Α καλά! Εγώ τον δικό μου τον κλέινω στο διάδρομο που είναι ανάμεσα στην τουαλέτα και τα υπνοδωμάτια μαζί με 2-3 παιχνίδια του και του τραγουδάω από μέσα από το μπάνιο!!!!

αφου σας το ειπα καντε το ντιλιτ-οπως τα μνμτα στον αστυνομο σαινι που αυτοκαταστρεφονταν αφου τα διαβαζε-γιατι ντρεπομαι χιχι

φιλακια πολλα και καληνυχτα!!!

ααα οσο για το ποσο ειμαστε μαζι-σε σχεση εννοω με τον αντραμ-μαζι βεβαια με τα χρονια γαμου 11 χρονια τα οποια κλεινουμε τελη ιουλιου.φυσικα εμεις μετραμε τωρα το γαμο την οποια επετειο εχουμε 18 ιουλιου.

τελικα ολα ιουλιο τα καναμε,μεχρι και τον αποστολη;)

Εσείς είστε του Ιούλη, εμείς είμαστε του 24. Εγώ είμαι γεννημένη 24 Μαίου, ο άντρας μου 24 Γενάρη και έχουμε παντρευτεί 24 Οκτώβρη:!:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

αγγελικη μου δε πολυμιλαμε οι εργαζομενες εκει μεσα-αν καταλαβες τι εννοω.μιλαει η αφεντικινα και μεις υπακουμε.

απ τη μια χαιρομαι που εχω δουλεια και απο την αλλη νιωθω ενοχες,ασχημα και για τις ωρες αλλα και για το προιον που πουλαω.

ηρθε μια φιλη μου τις προαλλες στη δουλεια.

ξεκινησε πριν δυο βδομαδες και χθες παραιτηθηκε γιατι ενιωθε ασχημα να ενοχλει το κοσμο και να προσπαθει να πιεσει.

η προηγ δουλεια της ηταν καθαριστρια σε οικοδομες που εχει παρα πολυ δουλεια και σχεδον δουλευε ενα χρονο.αλλα θελουν να κανουν παιδακι με τον αντρα της και σταματησε για να μη παθει τπτ.

φανταστειτε αντεξε στη δυσκολη αυτη δουλεια και οχι σε αυτην που λογικα φαινεται πιο ανετη.

και η κοπελα εχει τελειωσει γυμναστικη ακαδημια ειναι ομως προθυμη να κανει οποιαδηποτε δουλεια.

τι να πω.

κλεινω το θεμα δουλεια.

σημερα ειχαμε παλι χιονισμενο τοπιο και θα θελα να κατεβω με τον μικρο να παιξουμε λιγο με το χιονι.

αν εχει και αυριο σιγουρα θα παιξουμε.

κοριτσια χθες διαβασα μια ειδηση στο ιντερνετ για ενα παιδακι 7 μηνων που πεθανε απο μια αρρωστια που ειχε και η οικογενεια του στη κηδεια φορεσε κοστουμια ηρωων της ντισνευ.

δε ξερω αν το ειδατε.

λοιπον το ελεγα σημερα στον αντρα μου και με πιασαν κατι κλαματα...πωπω ποσο ντραπηκα,ο νικος με κοιτουσε απορημενος,γιατι ξαφνικα τα εμπηξα.

πωπω βρε κοριτσια διαβασα και για το τερας που ασελγουσε στο παιδι του...

τι σκατα γινετε;τι σκατοκοινωνια ειμαστε;

να ρωτησω,ειναι καμμια απο σας νονος της action aid;

γνωριζω τη διαδικασια που κανεις αλλα ηθελα να ρωτησω αν καθε μηνα πατε και καταθετετε στη τραπεζα κι αν τωρα με τη κριση σας φαινετε πιο δυσκολο να δωσετε εστω αυτα τα 20 ευρω που χρειαζονται.-λιγα μεν,αλλα ξερω γω αγχωνομαι αν καποια φορα δε μπορεσω να τα δωσω τι θα κανει το παιδακι που θα τα περιμενει.

1zNmp2.png

Τι κανετε κοριτσακια;

περνατε καλα το σαββατοκυριακο σας ε;

εγω εδω στο σπιτι,ολοι κοιμουνται και γω στο νετ βλεπω διαφορα.

επισης νιωθω τη μυτη μου μπουκωμενη οποτε σε λιγο θα κανω ενα τσαγακι να πιω.

τελικα το χιονι δε το προλαβαμε να παιξουμε με το μικρο,αλλα σημερα ειχε μια σχετικα καλη μερα με ηλιο και λιγοτερη παγωνια.

οχι οτι πηγαμε πουθενα,μεσα καθισαμε,εκτος απο το πρωι που πηγα επισκεψη σε μια γειτονισα η οποια ειναι και συναδελφος στη δουλεια αλλα αυτη ειναι πρωινη βαρδια.

εχει ενα κοριτσακι 3 χρονων.

Ειχα να παω σπιτι της απο τις αρχες του φθινοπωρου,οποτε πηγαιναμε η μικρη της εκανε το βιο αβιωτο για τον αποστολακο.

ετσι και σημερα.

δε τον αφηνε να παιρνει τα παιχνιδια της,τον επιανε απο το χερι και με το ζορι τον πηγαινε οπου ηθελε.

εγω δεν ελεγα τπτ,το ψιλοδιασκεδαζα γιατι ηθελα να βλεπω την αντιδραση του μικρου.

οποτε σε μια φαση τον βλεπω κοιτουσε γυρω του με ενα βλεμμα απογνωσης γιατι δε μπορουσε να ξεφυγει με τπτ.

οποτε τον γλιτωσα και τον πηρα κοντα μου

αλλα τι τα θες αυτος ηθελε να παιξει,ε πανω στο παιχνιδι το κοριτσακι τον ψιλοεπιασε απο το λαιμο τον εσπρωξε και λιγακι αυτος εμπηξε τα κλαματα και με κανε μια αγκαλια,φοβηθηκε.

και σκεφτομαι τωρα εγω η μανα,που θελω να τον στειλω και στο παιδικο απο το καλοκαιρι:

αν τον χτυπαν τπτ παιδακια που ειναι πιο δυναμικα-γιατι μαλλον τον αποστολη δε τον βλεπω να επιβαλλεται ευκολα σε αλλους,ενω εμας μια χαρα μας στρωνει-τι θα κανω;θα στεναχωρηθω πολυ.

βεβαια το κοριτσακι ειναι και μεγαλυτερο αλλα δε ξερω,το σκεφτομουν πολυ μετα.

για πειτε οσες στελνετε τα παιδια σας σε παιδικους και σχολεια,σας εχει τυχει να μαθετε οτι χτυπησε ενα παιδακι το δικο σας;τι κανατε;

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...