Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα!!!!!!!!

Πονάωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!! Αχ, η γιαγιά που κοντεύει να κλείσει τα 40 έτρεχε με τα παιδάκια χθες!!!!!!!

Εντάξ' δεν έκατσα μέχρι το τέλος, γιατί προετοιμαζόντουσαν για αγώνες και έπεφτε πολύ ξύλο λέμε!!! :tongue::tongue:

γειά σου μαριλίνα, καράτε κιντ!!! Τον κύριο Μιγιάκι έχετε για δάσκαλο ντάνιελ σαν?????

Αχ, η μικρούλα μου άρχισε να μιλάει πιο καλά:

- θες να κάνουμε νάνι;

- δε θέλω

κάτι της έδωσε ο αδελφός της και είπε κάτι σαν 'ευχαριστώ' και διάφορα τέτοια!!!

πρώτη προτίμηση παραμένει το "ναι", αλλά το "δε θέλω" με τρελαίνει!!!!!!

Κουκουβάουουουουουουουου!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Έτσι μας ξετρελαίνουν κάθε φορά. Εμάς Χρήστος κάθε φορά που μας βλέπει να φεύγουμε μας χαιρετάει και μας στέλνει φιλάκια!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και εγω ειμαι μια χαζομαμα και μια κουκουβαγια...εμας ο μικρος αρχισε να λεει προτασουλες και να κανει κουβεντες...καποια τα καταλαβαινω και καποια οχι......πλακα εχουν παντως....χαχαχαχαχαχ

μαριλινα σε λιγο θα μας δειρεις καλε???χαχαχαχαχαχα

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Α! Εσείς είστε προχωρημένοι Λετάκι, προτασούλες???

Μπράβο!

Και ο Χρήστος βέβαια δεν βάζει γλώσσα μέσα του αλλά δεν το καταλαβαίνουμε ακόμη, παρά μόνο κάποιες μεμονομένες λεξούλες!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε? Εμείς έχουμε την Κωνσταντίνα με μπουκωμένη μύτη, τρέχουν λίγο και τα μάτια της και ψιλοβήχει....Της ξεκίνησα σιροπάκι για τον βήχα από χτες το βράδυ κι ελπίζω να μείνει εκεί και να μην κυλήσει περισσότερο....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε? Εμείς έχουμε την Κωνσταντίνα με μπουκωμένη μύτη, τρέχουν λίγο και τα μάτια της και ψιλοβήχει....Της ξεκίνησα σιροπάκι για τον βήχα από χτες το βράδυ κι ελπίζω να μείνει εκεί και να μην κυλήσει περισσότερο....

περαστικά στην Κωνσταντίνα!!

Κι εμάς η μικρή έβηχε λίγο, αλλά, ευτυχώς, αν εξαιρέσουμε τη νύχτα της Κυριακής που δεν μπορούσε να κοιμηθεί, είναι πολυ καλύτερα!!!

Αλλά, εχθές άρχισαν τα όργανα!!!!!!!!!!!!

Άρχισαν να τσακώνονται και να πέφτουν οι πρώτες σφαλιάρες!!! κάτι πηρε ο μεγάλος, το ήθελε η μικρή, του βάρεσε μία, της βάρεσε κι αυτός!!!!!

Τα μάλωσα και τα δύο!!!!!!!!

Φιλάκια!!!!!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

περαστικά στην Κωνσταντίνα!!

Κι εμάς η μικρή έβηχε λίγο, αλλά, ευτυχώς, αν εξαιρέσουμε τη νύχτα της Κυριακής που δεν μπορούσε να κοιμηθεί, είναι πολυ καλύτερα!!!

Αλλά, εχθές άρχισαν τα όργανα!!!!!!!!!!!!

Άρχισαν να τσακώνονται και να πέφτουν οι πρώτες σφαλιάρες!!! κάτι πηρε ο μεγάλος, το ήθελε η μικρή, του βάρεσε μία, της βάρεσε κι αυτός!!!!!

Τα μάλωσα και τα δύο!!!!!!!!

Φιλάκια!!!!!!!!

ωχ! Πραγματικά άρχισαν τα όργανα!!!! Είναι και ο μικρός σε τέτοια ηλικία που δεν δέχεται να κάνει παραχωρήσεις......

Ευελπιστώ πως στην δικιά μας περίπτωση επειδή η Κωνσταντίνα είναι μεγάλη θα διαχειρίζεται καλύτερα κάποια παρόμοια φάση και δεν θα πέφτει ξύλο. Διαφορετικά.......

Πάντως καλά έκανες που μάλωσες και τα δύο!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλησπέρα κοριτσάκια!

έχω πολύ καιρό να μπω και δεν έχω προλάβει να διβάσω τα νέα σας.

Είχαμε πάρα πολλή δουλειά αυτόν τον καιρό, δούλευα και ΣΚ...

Τώρα ηρεμήσαμε λίγο.

Γενικά είμαστε καλά. Η Αφροδίτη μεγαλώνει και ζωηρεύει...!

Το Σάββατο έχουμε να πάμε και σε παιδικό πάρτυ και το περιμένει πως και πως!

Φιλάκια πολλά!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Γειά σας κορίτσια!!!!!

Σήμερα αδυνατώ να ξυπνήσω! Από το πρωί χασμουριέμαι συνέχεια, έχω πιεί ήδη ένα καφέ και τώρα πάω για δεύτερο. Φταίει ο καιρός???

titoula έτσι όπως μας έχουν καταντήσει ευτυχώς που υπάρχει δουλειά και ας είναι πολύ ώρες-ώρες!!!!

Καλά να περάσετε στο πάρτυ!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

καλέ?????? Που πήγατε όλες σήμερα???? Ξεκινήσατε το Σαββατικύριακο από χτες??? 'Η σας έχουν φάει οι πολλές δουλειές?

Λοιπόν σας εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο και καλό τριήμερο σε όσες φύγουν λόγω τριημέρου των Τριών Ιεραρχών!

Φιλιά!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Τι κάνετε μανουλίτες; Καλό Σαββατοκύριακο!!! Κρίμα δεν μας κάνει όμως καλό καιρό να πάμε καμμια βολτίτσα! Βρέχει! Άντε να δούμε τι θα κάνουμε να περάσει καλά το ζουζούνι μας που μας έχει και τους δυο κοντα το σκ.. ίσως αύριο να κάνει καλύτερο καιρό! Τα αρρωστούλια μωρέ... περαστικά σας!!!! Καλά να περάσετε όλοι!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλησπερα κοριτσακια μου...

Και ναι επιτελους βαλαμε το ιντερνετ και μπαινω οποτε θελω και για οσο θελω.

Ο μικρος ειναι με το μπαμπα στη γιαγια...και γω με αναμμενο το τζακι καθομαι και τωρα θα κανω και καφεδακι να πιω.

Τα νεα μου απο τοτε που εγραψα τελευταια ειναι οτι απο 1 φλεβαρη θα δουλευω μιαμιση ωρα περισσοτερο,οποτε θα πληρωνομαι και πιο πολυ.

Ομως το ωραριο ειναι 4 με 9.30 και οποτε θα εχω ενα θεμα με τον πως θα κοιμηζω τον μικρο,αφου δεν εχει κοιμηθει ποτε χωρις εμενα.

Θα δουμε.

Χθες ειχαμε παιδιατρο για το τελευταιο εμβολιο.Τωρα μας ειπε θα ξαναπαμε οταν γινει 2 χρονων ή κανα μηνα πριν τον στειλω στο παιδικο σταθμο.

Ειχαμε κλαματα ως συνηθως,αλλα ολα καλα.

Η διαιτα συνεχιζεται με τα πανω και τα κατω της,προσπαθω να μην επηρεαζομαι και οταν ξεφευγω να μη το παρακανω.

Φωτογραφια δε μπορω να βαλω ακομα,αλλα οταν ξανθυνω θα προσπαθησω να το κανω.

Φιλακια πολλα,το ποστ το ξεκινησα πριν απο καμμια ωρα,αλλα με τουτα και με κεινα το τελειωσα τωρα.

Πολλα φιλια θα τα ξαναπουμε

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλημερούδια και καλή εβδομάδα!!!!!!!!!!!!!!!

Κρύοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μιλάμε, πάγωσα από το σπίτι μου στη δουλειά!!! Είχα τυλιχτεί με κασκόλ, σκουφί κλπ και παρόλα αυτά τα χρειάστηκα!!!!!!!!!!!

Τέλειααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Ο μικρος ειναι με το μπαμπα στη γιαγια...και γω με αναμμενο το τζακι

Ζηλεύωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καθομαι και τωρα θα κανω και καφεδακι να πιω.

Τα νεα μου απο τοτε που εγραψα τελευταια ειναι οτι απο 1 φλεβαρη θα δουλευω μιαμιση ωρα περισσοτερο,οποτε θα πληρωνομαι και πιο πολυ.

Ομως το ωραριο ειναι 4 με 9.30 και οποτε θα εχω ενα θεμα με τον πως θα κοιμηζω τον μικρο,αφου δεν εχει κοιμηθει ποτε χωρις εμενα.

Θα δουμε.

Κι εμένα η κακούργα μου μόνο με εμένα κοιμάται... αλλά τα απογεύματα μια χαρά την κοιμίζει ο μπαμπάς και ξενυχτάμε παρέα τα βράδια!!!!!!!!

μαθαίνουν, μην ανησυχείς!!!!!!!!!!! :rolleyes::rolleyes:

καλέ?????? Που πήγατε όλες σήμερα???? Ξεκινήσατε το Σαββατικύριακο από χτες??? 'Η σας έχουν φάει οι πολλές δουλειές?

Λοιπόν σας εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο και καλό τριήμερο σε όσες φύγουν λόγω τριημέρου των Τριών Ιεραρχών!

Φιλιά!!!!

Καλά, αυτή τη γιορτή την είχα ξεχάσει τελείως!!! Εννοείται θα την θυμηθώ όταν αρχίσουν τα παιδιά μου σχολείο. Προς στιγμήν θυμάμαι τις αργίες!!!!!!!! :tongue::tongue:

Τι κάνετε μανουλίτες; Καλό Σαββατοκύριακο!!! Κρίμα δεν μας κάνει όμως καλό καιρό να πάμε καμμια βολτίτσα! Βρέχει! Άντε να δούμε τι θα κάνουμε να περάσει καλά το ζουζούνι μας που μας έχει και τους δυο κοντα το σκ.. ίσως αύριο να κάνει καλύτερο καιρό! Τα αρρωστούλια μωρέ... περαστικά σας!!!! Καλά να περάσετε όλοι!!!!

πάντως εδώ πέρα είχε κρύο-βροχή-κρύο κλπ...

Η μικρή βγήκε λίγο έξω την Παρασκευή με τον μπαμπα να πάνε στον χασάπη. Εκείνη τη μέρα δεν πήγα καράτε, γιατί είχα πάει να δώσω αίμα εθελοντικά. Έχω μία τεράστια μελανιά στο χέρι μου... αχ, μας ρουφάνε το αίμα για 3 μέρες άδεια!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ο μικρός βγήκε μαζί μου χθες που πήγαμε σε μία κοπή πίτας.

Το Σάββατο ήρθε η νονά του με τον μικρό της και παίξανε μία χαρά!!!

Αυτά τα νέα μας!!!!!!!!!!!

Φιλάκιααααααααα!!!!!!!!!!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Άντε να ξαναβρούμε τους ρυθμούς μας!

Ο μικρος ειναι με το μπαμπα στη γιαγια...και γω με αναμμενο το τζακι καθομαι και τωρα θα κανω και καφεδακι να πιω.

Θέλω κι εγώωωωωωωω!

καλό το ότι θα πληρωνέσαι περισσότερο. 'Οσο για τον ύπνο συνηθίζουν, μην ανησυχείς:wink:

Πολλα φιλια θα τα ξαναπουμε

Καλημερούδια και καλή εβδομάδα!!!!!!!!!!!!!!!

Κρύοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μιλάμε, πάγωσα από το σπίτι μου στη δουλειά!!! Είχα τυλιχτεί με κασκόλ, σκουφί κλπ και παρόλα αυτά τα χρειάστηκα!!!!!!!!!!!

Την ώρα που φεύγαμε από το σπίτι έριχνε ένα ψιλι χιονάκι!!!! Τι καλά που θα είναι να το στρώσει κιόλας!!!!

Καλά, αυτή τη γιορτή την είχα ξεχάσει τελείως!!! Εννοείται θα την θυμηθώ όταν αρχίσουν τα παιδιά μου σχολείο. Προς στιγμήν θυμάμαι τις αργίες!!!!!!!! :tongue::tongue:

πάντως αυτή δυστυχώς δεν είναι αργία!!!!

Εκείνη τη μέρα δεν πήγα καράτε, γιατί είχα πάει να δώσω αίμα εθελοντικά. Έχω μία τεράστια μελανιά στο χέρι μου... αχ, μας ρουφάνε το αίμα για 3 μέρες άδεια!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

3 μέρες άδεια?????? Κάνω λάθος δουλειά!!!!

Φιλάκιααααααααα!!!!!!!!!!!!

καλή εβδομάδα μανουλίτσες!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...